achtergrond

Geenstijl

HOERA VOOR KERSTMIS! Hier de 5 lelijkste en de 5 mooiste kerstbomen van 2017

Gefeliciteerd met Kerstmis iedereen. Hier vijf heel erg lelijke en vijf heel erg minder lelijke kerstbomen. Geniet.

LELIJK 1! Deze hipsterbuttplug

LELIJK 1! Deze hipsterbuttplug

Flikker op, Studio Hip & Kleurig. Dit is geen kerstboom, dit is een buttplug en buttplugs zijn gemaakt om in je reet te douwen. Qua schoonmaak is het derhalve reuzeonhandig dat deze buttplug van hout is. Dus niks hashtag mooi gewoon en hashtag gewoon mooi. Hashtag snoeiharde kontpr0n. Dit ding geef je niet aan je schoonmoeder als cadeau, dit ding geef je in combinatie met een pot vaseline aan de barmejuffrouw van De Trut voor die ene speciale dag in het jaar. Als het sneeuwt. En als het mag. Ofzo, maar wat weten wij nou.

LELIJK 2! Amsterdam

LELIJK 2! Amsterdam

Hashtag regenboogvlaggetje, kom nou. Dit zal wel een soort homoemancipatie zijn, maar meer dan zes voor het raam neergekwakte roze bomen zijn hier niet te zien. Bomen zijn niet roze, bomen zijn groen. Of wit, wegens sneeuw. O ja, en nog één enigszins normaal uitziende boom, maar die heeft dan weer wat weg van iemand die op het punt staat zichzelf met een ferme sprong piek first naar beneden te storten om zich van het bomenleven te beroven.

LELIJK 3! Athene

LELIJK 3! Athene

Serieus Griekenland? Prima dat jullie te arm zijn om een Nordmannetje te kopen, maar sla dan in ieder geval wat eupo's stuk op iets dat lijkt op een boom. Dit recyclebare stuk plexiglas lijkt eerder op een mislukt kunstwerk dat ook in winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn had kunnen staan en nee, dat is geen compliment.

LELIJK 4! Deze achterlijke palingfuik

LELIJK 4! Deze achterlijke palingfuik

What the fuck is dit schoolproject, deze achterlijke kruisbestuiving tussen paaseieren, de verwrongen resten van een auto-ongeluk en een palingfuik? Hopelijk is dit gewoon een draagrek voor die zelfgekweekte eierballen. Anders is het een humanitaire ramp en schadelijk voor de mensheid.

LELIJK 5! Deze dikzak

LELIJK 5! Deze dikzak

Fatshamen is (meestal) helemaal niet grappig, maar deze boom mag verdomme wel wat minder vreten. Alsof dat ding ooit gepoot is in een vette ondergrond van hamburgers van McDonald's. Natuurlijk niet. Afslanken als belangrijkste agendapuntje van de goede voornemens dus, en wel direct na kerst!

EN DAN NA DE KLIK VIJF KERSTBOMEN DIE WÉL MOOI ZIJN!

MOOI 1! Slimme kleuren!

MOOI 1! Slimme kleuren!

Uitermate slim gebruik gemaakt van het kleurenpallet. Voornamelijk wit met grijs- en zilvertinten, o jongens, dat lijkt wel sneeuw! Goeie ballen, ook.

MOOI 2! Slimme innovatie!

MOOI 2! Slimme innovatie!

Gut wat een plaatjes! Die fotootjes zo bijzonder subtiel geplaatst tussen die witte tinten in een perfect groene boom. Stof tot nadenken, mede door de uitstekende samenwerking met de achtergrond. Bovendien zien wij, of vermoeden wij, een prachtige ster. Bis bis bis!

MOOI 3! Prachtig gevuld!

MOOI 3! Prachtig gevuld!

Rood, groen, goud: een en al vrolijkheid in deze opera van genegenheid. Goed gevuld en steil doch golvend: zo hoort een lekkere boom te zijn. Op de achtergrond The Classic Christmas Album van Willie Nelson, maakt niet uit welk nummer, en iemand die bier haalt. Je avond is compleet.

MOOI 4! Fantastische ballen!

MOOI 4! Fantastische ballen!

Bij dit plaatje ligt de aandacht natuurlijk voornamelijk op de ballen. Grote ballen, alsmede in de juiste kleur, edoch behapbaar. Je krijgt bijna zin om zelf je eigenste ballen te kweken, zo gracieus blenden deze heerlijke ballen weg onder die slinger. Ergens knappert een haardvuurtje.

MOOI 5! Mooi mager is niet lelijk!

MOOI 5! Mooi mager is niet lelijk!

Onze Ronaldo krijgt regelmatig het verwijt dat hij bij een VrijMiBo te veel fotootjes van dunne takken plaatst. Kindjes die vragen worden overgeslagen, want hier is weer zo'n schrale tak. Velen zullen dit dan ook wat te mager vinden, zij prefereren een wat vollere kerstboom, maar door dat subtiel ingekleurde roze krijgt ook deze boom een welverdiend plekje in deze reeks. En nou hop, aan de dis.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.