Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

WTF. #MeToo WERKT. Uitgeverij Atlas verbreekt contact met bepotelaar Jelte Nieuwenhuis

Atlas Contact Verbroken

Verhip. Het online zwartboek #MeToo werpt zowaar wat vruchten af. Uitgeverij Atlas Contact zet een redacteur op non-actief wegens, prozaïsch verpakt, "sterke vermoedens van grensoverschrijdend seksueel gedrag in een professionele context". 

Vrij vertaald: Bleue boekenmeisjes in ruil voor een boekcontract laten bukken onder het bureau. Propria Cures had 'm al langer in de smiezen maar bij Atlas viel het kwartje pas na een column van Sarah Sluimer nadat GeenStijl een naam koppelde aan een column van Sarah Sluimer. En ook nu hij geschorst wordt voor het iets te vaak het coming in coming of age-roman stoppen, wordt de naam van Jelte Nieuwenhuis door de Volkskrant niet genoemd. Want vriend van de krant en zo'n zwarte pagina straalt slecht af op iedereen die altijd zijn (m/v/Sarah) bek hield. Maar het moet haast wel om Jelte Nieuwenhuis gaan bij wie de bladwijzer bleef liggen bij de A van Aanrander. Zijn vrouw (inmiddels van twitter) probeerde hem nog te redden, maar #MeToo is voor hem voorlopig het laatste hoofdstuk bij Atlas Contact. Overigens wordt de hashtag #MeToo sinds vandaag vooral gebruikt om negatieve ervaringen met Marokkaanse straatjongens te delen, en vanaf 16:00 uur vanmiddag betekent #MeToo simpelweg dat je nog een biertje wilt. Want nu weten we het wel.

Reaguursels

Inloggen

De berichten over de verkrachtingen, moorden en slavenhandel onder de Yazidi's, door ISIS waren voor de westerse vrouwen geen onderwerp van discussie. Want ook zij waren toen al slachtoffer van de witte man en konden het leed van andere vrouwen er gewoon niet bij hebben. Terwijl zij, die rijke in weelde en vrijheid levende vrouwen gewoon hun bek hadden kunnen open doen toen iets gebeurde dat ze niet beviel. Dit in tegenstelling tot de Yazidi vrouwen onder de terreur van ISIS. Deze "metoo" westerse vrouwen zijn voor mij niet niets anders dan vuile, smerige en laffe hypocrieten. Misselijk makend. Gelukkig ken ik helemaal geen vrouwen (en laffe mannen met knotjes) in mijn omgeving die zich zo laf en hypocriet gedragen.

forecastle | 21-10-17 | 10:26

Wederom door links een nieuwe hype uitgevonden en dat allemaal door die Weinstein. Ze houden de islam de hand boven het hoofd en tegelijkertijd komen ze op voor vrouwenrechten. "Dat zijn volgens mij 2 tegenpolen".
Links (PvdA) was vroeger een prima partij. Maar tegenwoordig ? Kots !!
Regel 1: Vrouwen zijn altijd "unschuldig";
Regel 2: Vrouwen aan de macht;
Regel 3: Vrouwen manipuleren nooit en verzinnen geen verhaaltjes:
Ik vind dat vrouwen goed zijn in verleiden en in de Zorg (Oh, die is leuk, hè).
Zelfs mijn kleindochters lopen te blèren bij opa, "meisjes zijn beter als de jongens". (het is de meisjes tegen de jongens). En opa denkt dan, ik plemp het wel een keer op "geenstijl". Bij dezen !
Heb ik ooit in mijn lange leven weleens tevreden vrouwen gezien ?
Nou, weinig tot zeer weinig !
Zelfs tijdens de vroegere christendictatuur, waarin getrouwde vrouwen niet mochten werken hadden we ontevreden vrouwen.

Wraakzalzoetzijn | 21-10-17 | 08:27 | 1

Een prachtige overdenking van Arthur Schopenhauer uit Parerga und Paralipomena II, over waarom je als ouwe zak beter niet met jonge vrouwen kunt paren en waarom die daarna altijd zo wraakzuchtig zijn (Aanvulling op Shakespeare’s Othello):
“Für die Propagation des Menschengeschlechts zu sorgen, sind von Natur die jungen, starken und schönen Männer berufen; damit das Geschlecht nicht ausarte. Dies ist hierin der feste Wille der Natur, und dessen Ausdruck sind die Leidenschaften der Weiber. Jenes Gesetz geht, an Alter und Kraft, jedem andern vor. Daher Wehe Dem, der seine Rechte und Interessen so stellt, daß sie demselben im Wege stehn: sie werden, was er auch sage und thue, beim ersten bedeutenden Anlaß, unbarmherzig zermalmt werden. Denn die geheime, unausgesprochene, ja, unbewußte, aber angeborene Moral der Weiber ist: »wir sind berechtigt, Die zu hintergehn, welche dadurch, daß sie für uns, das Individuum, spärlich sorgen, ein Recht über die Species erlangt zu haben vermeinen. Die Beschaffenheit und folglich das Wohl der Species, ist, mittelst der nächsten, von uns ausgehenden Generation, in unsere Hände gelegt und unsrer Sorgfalt anvertraut: wir wollen es gewissenhaft verwalten.« Aber keineswegs sind die Weiber sich dieses obersten Grundsatzes in abstracto, sondern bloß in concreto bewußt, und haben für denselben keinen andern Ausdruck, als, wenn die Gelegenheit kommt, ihre Handlungsweise; bei welcher das Gewissen ihnen meistens mehr Ruhe läßt, als wir vermuthen, indem sie, im dunkelsten Grunde ihres Herzens, sich bewußt sind, in der Verletzung ihrer Pflicht gegen das Individuum die gegen die Species um so besser erfüllt zu haben, deren Recht unendlich größer ist. – Die nähere Erläuterung dieses Sachverhältnisses liefert das 44.Kap. des 2.Bandes meines Hauptwerks.”

WirMachenMusik | 21-10-17 | 03:46 | 2

Hij schrijft 't best uitgebreid neer. Bij ons zeggen de meiden achteraf gewoon 'enneukekonnieooknie'.

stemvee | 21-10-17 | 07:29

Jouw samenvatting doet beslist geen recht aan de diepgang van deze beschouwing.
Maar toegegeven, zou zelfs voor de qua onderwijsniveau betere Duitse deelstaten zoals Beieren, Baden-Würtemberg en Sachsen een zeer pittige Abiturtekst zijn.

WirMachenMusik | 21-10-17 | 12:14

Nog een klassieker. 20 jarig huppelkutje:. "ik val altijd op de verkeerde man." (en geloof me die heb ik zo vaak gehoord.) Oh joy, dus je liet je platnaaien door een proleet met je toestemming en 30 jaar later ga je janken via #metoo. Een belediging voor iedere vrouw die dus echt verkracht is.
Uitstekende column: www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/...

Basil Fawlty | 21-10-17 | 02:10

Hebben zich al vrouwen en natuurlijk ook LBGHTQW@#%^'ers gemeld die nog niet aangerand zijn?

H.Teeuwen | 21-10-17 | 01:23

www.ad.nl/buitenland/saoedische-predi...
Het is altijd (verkrachting) de schuld van de vrouw vertelt een haatjurk uit S.A.
Oftewel hoe hou je de de totale achterlijkheid in stand.
Dat kun je wel overlaten aan de minderwaardigen uit Saoudi-Arabië.

Jan Dribbel | 21-10-17 | 01:00

De dorpsroddel-techniek.
Af en toe zingt die als echo binnen de lege vaten, die hun best doen 't hardst te klinken.
Is 'dit' echt waarmee de meissies, dames en vrouwen hun eigen angsten denken te weerstreven (?), dat de roddel vanuit 'Das gesundes Volksenfhinden' weer via de sirene wordt getest.
Net als 'de zure regen', en net als de 'whiplash'; en net als de 'bekkeninstabiliteit' maken wij om de zoveel tijd een nieuwe vorm van elkaar aangeprate-, en aangeblazen volkshysterie mee.
Kan er dan geen echt probleem zijn (?), jawel.
Maar Hoi, dan moet je binnen de verjaringstermijn van tien jaar, ingaande nádat je volwassen werd op 18-jarige leeftijd, aangifte hebben gedaan.
Bewijs en zo.
En hoi, bewijs wordt geloofd.
En geen proces, en geen bewijs, is echt waar vallend in de categorie 'misschien-wel-misschien-niet'.
Hebben vrouwen dan geen recht op 'krediet', als slachtoffers méér geloofd te worden dan de echte-, of de vermeende daders (?), nee.
Hier volgt de uitleg waarom slachtoffers niét méér recht hebben op geloofd te worden dan anderen.
Vrouwen zijn mensen.
Mannen zijn mensen.
Van álle mensen (geen uitzonderingen), wéten wij, de andere mensen, dat 'alle mensen kunnen liegen'.
Conclusie; óók vrouwen kunnen liegen.
(is logisch reductionisme vanuit bovengenoemde postulaten; kijk maar na; dit is geen semantiek; de filosofie leert je hoe je 100% waterdichte conclusies kunt trekken)
En nu komt het.
Omdat vrouwen kunnen liegen, moeten hun beweringen gecontroleerd en bewezen kunnen worden, vóórdat iemand 'per definitie' al schuldig is zonder strafproces.
Zijn er dan geen daders, die hun vreselijkheden al begaan hebben, zonder dat het (al) bewezen is (?); jawel, maar toch nog even uw verstand aangezet houden aub.
Want de onschuld-presumptie is niét over de feiten (waarop slachtoffers zich beroepen), maar over de sociale omgangs-sfeer, waarop iedereen aanspraak heeft, ongeacht de eventuele (geheime) feiten.
Zolang iemand niet 'bewezen' dader is; wordt die geacht onschuldig te zijn (echt waar: volgens de sociale omgangs-sfeer).
Het zijn dus niet 'de echte feiten' die iemands status bepalen in de sociale omgangs-sfeer, maar het verschil tussen bewezen-dader, óf onbewezen zijn.
Kan dan een dader zomaar als onschuldige door het leven blijven gaan (?), jazeker, en daar is iedereen eigenlijk heel blij mee.
Tegenover een dader zeggen 'wij', u bent onschuldig ookal heeft u de meest vreselijke dingen gedaan; niet omdat wij helderziend weten hoe de feiten zijn, (daarom is vrouw Justitia ook geblinddoekt, lees onwetend over hoe het er echt aan toeging), maar omdat wij ons houden aan 'het voordeel van de twijfel bij onbewezen verdenkingen'.
Is dat niet hypocriet (?); ja en nee. Iedereen kent door je kwade geweten uit eigen verleden, dat iedereen wel eens de straf is misgelopen voor echt gepleegde fouten, overtredingen, misdrijven.
Iedereen weet, dat niemand 'zonder zonde' is.
En ja, het is schrijnend, als er hele erge daders wegkomen met hun onbestrafte verleden. Maar dan nog.
Zelfs het onbestraft laten van de hele erge daders is 'beter', dan het bestraffen van nog veel meer echt-onschuldige mede-burgers zonder bewijs.
De strengheid van het strafrecht is dus niet zo 'slap' om de daders zonder afstraffing te beschermen; néé, het bewijsrecht is er om de onschuldige burgers te beschermen tegen de heksenjacht van 'maar jij lijkt ook op mijn verkrachter van tien /twintig /dertig jaar geleden'. Valse beschuldigingen wegens verkrachting komen echt voor; omdat vrouwen kunnen liegen. En daarom kunnen vrouwen niet 'zomaar' worden geloofd; hoe goed ze ook hun emoties, gevoelens en lichaamstaal kunnen manipuleren bij hun opzetje.

Der Paulie | 21-10-17 | 00:58 | 1

Goed verwoord. Daar hoef ik niets aan toe te voegen.

Wraakzalzoetzijn | 21-10-17 | 07:57

#meetoooo gedoe is een ding opvallend ,,,, Cheap Wine & Cheaper Women... meer valt erover niet te zeggen.

kereltie_ut_drenthe | 21-10-17 | 00:32

MeToo, inderdaad, lust ook wel een pint.

Wordt er nu kotsziek van dat wijvengezeik en tere zieltjes gedoe.
Jaren op het werk maakten secretaresses allerlei opmerkingen, een geintje. En gin ik en een collega daar nog al eens tegen in met insinuerende opmerkingen. En het werkte, klikte prima, nu vele jaren later zien we allemaal elkaar nog altijd 1 x per jaar. Moesten we destijds de mores van de SJW's van vandaag toepassen zou de hele sfeer verpest zijn geweest en de jeu eraf,

In mijn stages waren er dames die zich opdrongen, soms nogal overtuigend. Nou en, daar was ik zelf toch voor bij om ermee te dealen.

Trutjes en verwelkte bloemetjes die de hele week op TV en elders vertellen over wat hun overkwam. Als ze een rol of baan wilden zeiden ze maar niet pleur op, maar lieten het gebeuren want ja, je wilt die baan zo graag. GELUL, als je echt wordt bepoteld, aangerand dan geef je een knietje en zeg je die job of ik stap naar de pers en anders maar niet die baan.
Het misbruik maken van een machtspositie gebeurt ook , maar niet zoveel en in die mate dat een ieder zoals dat nu wordt gebracht dat ook toe moet laten omdat men echt klem zit, verre van. De meesten konden gewoon voor het zover kwam nokken maar deden het niet en dan nu ;open zeiken.

Vroeger iet een vd Valk telg alhier op het Motel de mooie meiden zo laat werken dat ze net de bus naar huis niet konden halen naar de stad. Geen probleem, mochten ze op een motelkamer blijven slapen, de meeste werkten immers na vrijdag of zaterdag ook de dag erop. Altijd alleen de lekkere serveersters.
En ja, die Valk telg pakte ze allemaal zover dat lukte. Die het niet wilden zeiden keihard donder op of jammer maart dat doen we niet en velen vonden het maar al te leuk die er wel op in gingen. Als die nu ook allemaal gaan klagen dan zou dat nergens op slaan

Wijven gezeik, te veel gezeik gewoon met al die kwetsslachtoffers.

Moneytron | 21-10-17 | 00:24

Laten we het eens over het weer hebben #meteo

BozePaarseMan | 20-10-17 | 21:37

Oei, van 20+ Posts per dag naar twee dagen geen Twitter. Jelta zit in de rats.

Wat kan je wel? | 20-10-17 | 20:11

Donder lekker op, zeg. De gemiddelde Hollandse man heeft van z’n moeder geleerd dat hij niet aan mevrouwen mag zitten als die mevrouwen dat niet willen, en hij is slim genoeg om in te zien dat het ook helemaal niet... l e u k is als die mevrouwen niet willen. Mannen die het wél leuk vinden om macht en invloed in te zetten bij de omgang met mevrouwen, zijn van alle tijden en die ga je écht niet stoppen met hijgerige ‘ ik ook’ acties.
-
Het zou wél zo handig zijn, als wij in de jonge jaren en in het algemeen maatschappelijk verkeer iets minder vaak met een scherm voor onze snufferd zouden zitten, want dat lijkt nu niet écht bevorderlijk voor het leren herkennen van al-dan-niet subtiele ‘ wellus- nietus’ signalen. ( ‘ versiercursussen’? WTF?)
-
En mag ik verder voorstellen, dat wij ons in Nederland ietsje nuchterder gedragen ten opzichte van de Amerikaans/ Engelse lichtelijk doorgeslagen rage? CNN en BBC gedragen zich als SJW’s. Zullen wij ons bepalen tot de Noordwest-Europese mores? ( zie boven)
-
Mooi. Dan gaan wij ons nu weer druk maken over Zwarte Piet.

bisbisbis | 20-10-17 | 19:55

Aafke Romeijn (die, ja) schreef ruim 2 jaar geleden een heel epistel over al dan niet gewenste seksuele contacten tussen docenten en studenten op kunstacademies: www.vn.nl/aafke-romeijn-misbruik-acad...

Gek, dat het kennelijk juist heel vaak speelt in het elitaire progressief-linkse wereldje.

raskol | 20-10-17 | 19:51

@raskol. Links lullen rechts gleuven vullen

Shoarmamasutra | 20-10-17 | 23:24

begrijp ik goed dat GS een stevige rol heeft gespeeld in het namen en shamen?

DrumPiet | 20-10-17 | 18:34 | 2

Sarah Sluimer gaf met haar column de voorzet. GS heeft alleen maar ingeknikt.

Basil Fawlty | 20-10-17 | 19:06

Ja. Deels kun je dat hypocriet noemen, maar het is natuurlijk prachtig om de knuppel te gooien in de echochamber van zelf-feliciterende SJW-ers. Komt die hysterisch weggeslingerde boemerang mooi terug in de gezichten van de fopfeministen.

raskol | 20-10-17 | 20:08

Het wordt hier een steriele maatschappij vol hypersensitieve organismen. Griezelig.

isitsoornot | 20-10-17 | 18:18 | 1

Ben je hypersensitief als je schrikt als je ineens wordt gegrepen en een lul naar binnen krijgt geschoven van een oude knar. Ik kan me voorstellen dat je dat niet onmiddelijk vergeet.

Shoarmamasutra | 20-10-17 | 23:38

Het wordt steeds walgelijker, die #metoo-hysterie. Esther van Fenema (schrijft op TPO dus enorm Fout natuurlijk) tweette dat ze het nogal hypocriet vindt dat vrouwen ongewenst seksueel gedrag accepteren om een bepaalde positie te verwerven, en daarna gaan janken dat ze misbruikt zijn.

Kun je het mee eens zijn, of niet. Maar wat doen de achterbakse hypocriete hordes feminISIS: een ouderwets potje 'werkgevertje informeren' om Fennema's broodwinning te torpederen. Omdat ze een fucking afwijkende MENING heeft.

raskol | 20-10-17 | 17:49

Je mag ook niets meer. Je mag je alleen nog maar gedragen als een keurige volwassen mens. Waar is af en toe ontzettend stom doen gebleven??

Koos Knak | 20-10-17 | 17:49

Ik vraag me dus af hoeveel carrièremogelijkheden mij zijn ontnomen omdat een vrouw gewoon op haar rug ging liggen en de baan kreeg waar ik recht op had?

2voor12 | 20-10-17 | 17:47 | 1

en dan vervolgens gaan zeiken als ze gepensioneerd zijn en niet meer genomen worden.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 17:56

Zie op zijn facebook dat ie gewoon ook #MeToo van vrienden deelt! Wat een hypocriet ben je dan!

mood | 20-10-17 | 17:28 | 1

Harvey liep mee in de Women's March

omanders | 20-10-17 | 17:48

Henk Krol gebruikt de hashtag #metoo nu om de schrijfwijze van 'de gewone man' ter discussie te stellen. Dat heet een maatschappelijk debat?

Simon_GS | 20-10-17 | 17:23

Dat wijf ook van hem, Tynke Hiemstra. Eerst die droplul uit de wind houden en dan snel alle sporen wissen.

Ad Hominem | 20-10-17 | 17:08 | 2

Tja, wat had je dan gedacht? Dat zijn vrouw hem in het diepe zou mikken? Natuurlijk wist zij alle sporen. Partners in crime.

Alpengeist | 20-10-17 | 18:09

Punt is dat dat soort gruizige baasjes meestal hun gang kunnen gaan omdat vrouwlief ervoor kiest om haar kop in het zand te steken. Je weet toch wat voor vlees je in de kuip hebt als je met zo'n type trouwt? Of moet dat allemaal onder het tapijt worden geschoven in het kader van het 'bewustwordingsproces' waar hij blijkbaar in zit?

Ad Hominem | 20-10-17 | 18:35

Die mannelijke feministen zijn het ergste, achterbaks proberen om via de achterdeur naar binnen te komen, wees gewaarschuwd vrouwen!

GroetenVanUrk | 20-10-17 | 17:04 | 2

De wereldberoemde: "Ik kan zo goed met hem praten. Hij kan nml luisteren." Sure love...

Basil Fawlty | 20-10-17 | 19:14

Een echte feminist zit als hij pist.

Shoarmamasutra | 20-10-17 | 23:41

@Kruisruiker | 20-10-17 | 15:51 |

Of....
.
Je beheerst je als man gewoon wanneer je je in zo’n machtspositie bevindt. Versieren en neuken kan ook op andere momenten.
.
Tenminste, als je niet afhankelijk bent van een machtspositie om daar succesvol in te zijn natuurlijk.
.
En dat is het hele eiereten, niet? Het zijn altijd schlemieletjes en die machtspositie is dus nodig om het celibaat te ontlopen.

Parel van het Zuiden | 20-10-17 | 16:55

Misschien ook eens de namen en sexuele handelingen noemen en benoemen van de dames die hieraan meegewerkt hebben en zodoende deze wereld in stand hielden. Beide schuldig en niet als een klein meisje nu wegkruipen en zielig zitten zijn.

Mark van Leeuwen | 20-10-17 | 16:53 | 2

Graag de sexuele handelingen in groot detail beschrijven dan ook, heeft de rest er ook nog wat an.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 17:08

Update: zelfde reactie op de Joop wordt gewoon gebant. Gadver, wat een gorre website is dat toch. Ruimte voor een tegengeluid is er niet. En maar vrolijk doorgaan met de zieligheid terwijl er gewoon aan meegewerkt is.

Mark van Leeuwen | 21-10-17 | 09:46

Wel bijzonder dat de beste man op zijn Facebook-pagina vol enthousiasme meerdere artikelen deelt over de ontmaskering van Harvey Weinstein...

Rest In Privacy | 20-10-17 | 16:51

#pauwtoo ? Kan me het bijna niet voorstellen.

Stoker | 20-10-17 | 16:49

Muwahahaha!

Basil Fawlty | 20-10-17 | 19:03

Daar ben je lekker mee als verdachte, die Sarah Sluimer is van professie Dramaturg. Zal wel iets zoals een dramaqueen zijn. Als die haar verhaal aan een rechter gaat vertellen zit heel de zaal te huilen omdat ze de scene mee beleven.

Beroep = Boerenlul | 20-10-17 | 16:41

Zo'n Lykele Muus, wat een weeë deugdildo is dat, zeg. Die zijn meestal nog het ergst.

Ad Hominem | 20-10-17 | 16:40

Jelte was altijd enorm geliefd onder de twitterfeministen. Ik denk dat Lisa Bouyeure (lekker innig arm om haar heen), Justine van de Beek en Anne Ardon (lekker met Jelte op stap) inmiddels driftig hun openbare conversaties met Jelte aan het wissen zijn. Elke dag spuien over wat mannen nu weer verkeerd doen maar wel lekker klef doen met deze aanrand-redacteur en er nooit wat van zeggen. Dat typeert deze nieuwe feministen.. het zijn vooral helden op internet maar in het echte leven zijn het onzekere meisjes die zich gewillig in de kont laten knijpen door Jelte.

wildloper | 20-10-17 | 16:34

Is er iemand buiten 'het wereldje' die ooit van deze kerel heeft gehoord? Of ben ik weer wereldvreemd?

John McClane | 20-10-17 | 16:33

Eindelijk valt het kwartje. Al die flut acties van de 3e generatie fopfeministen zijn bedoeld om het maar niet over het gedrag van moslims ten opzichte van vrouwen te hoeven hebben.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 16:28
-weggejorist-
Rest In Privacy | 20-10-17 | 16:26

Ik bied tien miljoen euro voor elke hooggeplaatste NPO-figuur die met overtuigend bepotel bewijs op non actief gezet kan worden.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 16:24 | 1

Ik 300 miljard.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 16:27

Alle sekten zijn het zelfde.

Orakel1958 | 20-10-17 | 16:22

Boeien, waar blijft de vrijmibo?

de uitbater | 20-10-17 | 16:14 | 1

verboten, anders worden #MeToo-miepen boos.

meneer Q | 20-10-17 | 16:21

Joop.nl verwijdert overigens structureel het citaat van Sarah Sluimer over Lykele Muus (de tweede man) wanneer dat onder zijn stuk "Zweinstein" geplaatst wordt. Zo grappig dat wanneer puntje bij paaltje komt die hele site en alle betrokken mensen compleet achterbaks is. Wie heeft ook diens zeer redelijke bijdrage gecensureerd zien worden door de redactie van Joop.nl?

En eindelijk komen ook Marokkaanse straatjongens bijvoorbeeld ter sprake met #MeToo. Ook ik ben van de 2x in beide gevallen overvallen door deze knuffelgroep. Lijkt mij toch dat een bepaalde gemeenschappelijke cultuur daar eerder voor zorgt dan voorkomt. Lijkt mij toch ook dat dit bespreekbaar wordt gemaakt, willen we onderliggende oorzaken van onwenselijk en strafbaar gedrag gaan aanpakken. Bij de redactie van Pauw zijn ze in ieder geval nog niet zover blijkt uit de tweets van Bart Nijman.

ahlmannn | 20-10-17 | 16:11 | 1

Hoe denk je nou dat een schlemiel als Jolo aan vertier komt?
.
Voila.

Parel van het Zuiden | 20-10-17 | 16:58

Nee de bouwvakker of stratenmaker die fluit naar een mooie vrouw, dat moeten wij niet willen zegt het deugcorps in koor.

Johan_Voorhaar | 20-10-17 | 16:07 | 2

Ja, wanneer enge WITTE mannen fluiten naar een fraai ogende dame is dat natuurlijk een grof schandaal.
Dat dient bestraft en liefst zo streng mogelijk.
Ontslaan!
Schandpaal!
Carrière vernietigen!

Wanneer echter hele volksstammen lichtgetinte kansenpareltjes niet alleen fluiten, en sissen, maar lastig vallen en handtastelijk worden zoniet echt verkrachten en eventueel moorden hoor je de dames en heren van METOO niet.
Want DAT is koeltoer, en die weten vanuit die edele koeltoer niet beter , je kan het die jongens niet kwalijk nemen wanneer ze domme witte mutsjes niet alleen plat neuken en met kind schoppen maar meenemen naar het land van hun dromen om aldaar de hele schare lichtgetinte medemoordenaars ruggelings van dienst te zijn.

Ook dat is koeltoer.
En haal het niet in je knar er iets van te zeggen van dan ben je een gore racist zo niet een fascist.

Deze lieverds mogen zelfs na jarenlang alles wat bewoog niet alleen te hebben verkracht, maar eveneens vermoord of onthoofd gewoon terugkomen in dit land, alwaar ze weer worden voorzien van een uitkering en een hoop begrip voor hun benarde toestand.

Het is maar dat je het weet.
We doen hier niet aan discriminaassie.
Dus witte man, hou je bek en hou je handen thuis.

mallekater | 20-10-17 | 16:35

Fluiten is wat anders alsnafhamkelijke vrouwen naar m hotel lokken, de deur sluiten en polsen grijpen. Dat soort verhalen is het meestal.
Fluiten naar een vrouw is eigenlijk ook best wel kansloos. Wat denken ze" oh wou nou je fluit ga ik gelijk met benen wijd".
Maar om echt ff te lullen zijn ze te bang vaak. Niet zelden eigenlijk omdat ze weten geen kans te maken bij haar. Wat dat betreft is dat fluiten gewoon pesten. Zo'n veel te perfect dametje dat alleen voor een arts nat wordt op haar plek zetten met denigrerend tot vlees bestempelen.

Shoarmamasutra | 20-10-17 | 23:45

Rechtse gasten zijn tenminste rechts voor de raap. Ik wil met je friemelen wil jij ook.

Oh nee? Nou dan niet.

Zo simpel kan het zijn. Maar die linkse lui moeten allemaal vreemde rare machtspelletjes spelen omdat ze tijdens de pauze op de lagere school op 1 tegel bleven staan omdat ze sociaal contact gestoord zijn.

Zo. Ik ga me even voorbereiden op de vrijdagmiddagborrel.

Kaas de Vies | 20-10-17 | 16:06 | 5

Ik heb er net eentje genomen.
Santé!

mallekater | 20-10-17 | 16:36

@mallekater Een Zweetse? (alleen een btj onder d'r oksels)

lovekila | 20-10-17 | 22:41

Noorwegen kruisruiker, waar de vrouwen meer mans zijn dan de Nederlandse 'man'

Tuborg øl | 21-10-17 | 16:18
▼ 2 antwoorden verborgen

Veel Nederlandse schrijvers dienen verboooottten te worden... vieze vunzige seks waar arme vrouwen toe gedwongen worden en dat geldt ook voor veel Nederlandse films; schrijvers, makers enz. dienen te worden aangeklaagd volgens #meetoo-miepen.

meneer Q | 20-10-17 | 16:05

Mooi, en dan de rest van de ijsberg.
-Jeroen Pauw
-Matthijs van Nieuwkerk
-Peterrr R de Vries
-Giel (ik neuk minderjarigen) Beelen.
-verhip, geheel balzakdragend Hilversum

Abject | 20-10-17 | 16:03 | 5
-weggejorist-
topsporter | 20-10-17 | 16:21

voortaan steken ze hun lul maar in hun eigen reet, amen.

topsporter | 20-10-17 | 16:21

Mark_D_NL | 20-10-17 | 16:20
Die rat van 3FM. Dat hij nimmer aan de schandpaal is getimmerd bewijst maar weer hoe Hilversum de hand boven de hunne houdt, en tegelijkertijd meewaait met de hetze. Misschien een idee om zijn ex, Guilia Wolthuis een te vragen of zij zich achteraf ook geen #metoo wenst aan te meten. Ze was pas 17 toen die oude zak er aan ging zitten. forum.fok.nl/topic/1208604

Abject | 20-10-17 | 16:43
▼ 2 antwoorden verborgen

"Nu weten we het wel", GS?? Het begint pas. De film Goldfinger moet per direct worden verboden. James Bond geeft in het begin van de film ongevraagd en onuitgelokt een tik op de billen van een actrice. Op de brandstapel ermee voordat het onze jeugd op slechte gedachten brengt.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 15:52

Jelte heeft ze genaaid en gebonden.

Mr_Natural | 20-10-17 | 15:52 | 1

... En met 'goud op snee'.

Peter Emile | 20-10-17 | 16:43

Je zal als man een kreng van een wijf hebben als collega en ze mag je ook al niet.
Wat kun je doen als ze je beschuldigt van aanranding terwijl het niet zo is?
Best wel een eng idee, want hoe bewijs je je onschuld?
Vrouwen hebben dus alle macht.
Maar dat wisten de meeste mannen allang.

Kruisruiker | 20-10-17 | 15:51 | 4

Exact Bigi. Exact. In een westerse wereld die niet kapot was had de Weinsteinaffaire de mores van Hollywood onder de loep gelegd.

omanders | 20-10-17 | 16:01

Lastig voor de man, maar met dat soort vrouwen loopt het meestal slecht af binnen een bedrijf, die worden er uitgewerkt door de andere kerels, want die hebben heel goed door wat er aan de hand is.
En vrouwen hebben juist weinig macht en soms is dat maar goed ook.

Ongeblustekalk | 20-10-17 | 16:02

Bitches 'n hoes, Bigi. Bitches 'n hoes

BASinnic | 20-10-17 | 16:11
▼ 1 antwoord verborgen

Donderdag

Mijnheer Nieuwenhuis kijkt ook al met een wellustig oog naar onze minderjarige prinsesjes:
"Lekker de hele dag naar de prinsesjes gekeken. Amalia is niet zo best opgedroogd, maar met die Alexia gaat het nog wel wat worden." ... "En die jongste wil ik ook wel hebben."

bron: propriacures, hollandsch dagboek jelte nieuwenhuis.

Het Vragevuur | 20-10-17 | 15:48 | 2

Geen idee wie die Jelte is, maar hij heeft de schijn wel tegen.
Terecht afgevoerd lijkt me.

Ongeblustekalk | 20-10-17 | 15:59

Heb het even gelezen, maar het ligt er toch best dik bovenop dat dat 'dagboek' niet door Jelte is geschreven.

Harry Turtle | 20-10-17 | 16:18

Als ik ergens geen spijt van heb is het wel van mijn besluit om na het VWO nooit meer een Nederlands "literair" boek aan te raken. In de categorie non-fictie gebeuren gelukkig met regelmaat mooie dingen, maar dat zelfbenoemde spruitjesluchtintellect: gadverdamme.

Rest In Privacy | 20-10-17 | 15:45 | 3

'Kinderen van moeder aarde' valt perfect in wat er momenteel gebeurd.
Maar dan vooral het moreel van het boek, de man kan niet voor alles verantwoordelijk gehouden worden.

Tuborg øl | 20-10-17 | 15:47

Ik heb precies hetzelfde gedaan. Ik moest tientallen boeken lezen over Joden in de tweede wereldoorlog (jaren 70 was het) en vroeg mijn lerares NL of er niks anders was. Ziedend was ze en daarna heb ik nooit meer een cijfer hoger dan 6 gekregen.
Hetzelfde heb ik met de 'betere' Nederlandse films. Acteurs van de toneelacademie die niet begrijpen dat wijdse gebaren, luid praten en overdreven mimiek op het toneel misschien nut heeft omdat het publiek verder weg zit, maar niet voor een camera. Idd: gadverdamme

BASinnic | 20-10-17 | 15:57

BASinnic | 20-10-17 | 15:57 Nu u het zegt: ik geloof inderdaad niet dat Het Dagboek van Anne Frank op de verplichte literatuurlijst stond. Wat weet zo'n huppeltje nou inderdaad van kunst. #metoo ik ben een laffe schijtlul: hoe je zo'n boek moet lezen dwars door je tranen heen. Wie weet, ooit....

Rest In Privacy | 20-10-17 | 16:21

Op het Deugaltaar mag iedere witte man zonder proces geofferd worden. Of is het inmiddels een moetje geworden.

Dutchbeaurouge | 20-10-17 | 15:44

Dat over bier,.. daar ben ik voor te porren.
*16 minuten aftelT**

Tuborg øl | 20-10-17 | 15:43

Zijn er dan positieve ervaringen met Marokkaanse straatjongens?

Kruisruiker | 20-10-17 | 15:40 | 2

Retorische vraagstelling gespot. Kijk je uit voor een heup kneuzing met de open deur inschoppen.

Tuborg øl | 20-10-17 | 15:45

@Tuborg

Ik moest lachen

omanders | 20-10-17 | 15:47

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl