Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

#BOOS-beelden. Het confettikanon en de kaakslag

Afgelopen maandag werd Tim Hofman, van de Confederatie van het Confettikanon, op zijn muil gepompt door een huisjesmelker. Kaak in tweeën. DE BEELDEN!

Peter R. de Vries vond het fantastisch. Bert Huisjes & Catherine Keyl zeiden ook EIGESCHULD. Opvallend veel interwebbers hadden ook een moet-ie-maar-niet-zo-zuigen-mening. Sad. Je mag Tim een IRL trol vinden. Maar een fysiek gewelddadige gebroken kaak staat niet echt lekker in verhouding tot de speelse irritatiefactor van een confettikanon. De 72-jarige huisjesmelker in kwestie Ton Hendriks nam de vlucht naar voren op basis van de bewering dat Tim als eerste een slaande beweging maakte en dat hij als ouwe man natuurlijk nooit zo hard had kunnen meppen. Sloeg ie dan wel zelf? Of was het iemand anders? "Nee, ik ben de enige die hem geslagen heeft, verder niemand", aldus Hendriks tegen Quote. ZOU HET? Waarom probeerde Hendriks dan vanmiddag via een kort geding (verslag bij deze Quotezak) de #BOOS-beelden tegen te houden? Maakte Tim die slaande beweging wel? Sloeg Hendriks zelf of was het zijn zoon? (Spoiler: het was dus Hendrikszoon.) Die beelden, daar zaten we natuurlijk allemaal op te wachten. Want Pics Or It Didn't Happen. Want geen mening zonder feiten (Peter!). Nou. Rechter zei prima joh. Hier zijn die pics. Bewegend en alles. De rechtse hoek komt toch echt van Huisjesmelker Jr.

Van lachen met augurk naar hyperagressie in 3, 2, 1 wijsvinger

Reaguursels

Inloggen

@boris, ik snap echt al die reacties niet hier op Geenstijl. Mietje Timmetje was i.p.v. een normaal gesprek, het enkel om sensatie te doen en sneue zielen trappen er massaal in. Is dit soms door Joop.nl overgenomen of zo. Hypocriete zeikers, straks weer schelden als timmetje voor het Glazen Huis loopt te bedelen...

ThePeet | 18-08-17 | 16:18

@amateurr, nee heb helemaal niets met die Ton Hendriks, maar vind wel dat BNN TH het beeld van de louche huisjesmelker probeerde uit te buiten. Had de kans genomen normaal te communiceren, de cameraploeg werd immers netjes binnengelaten, maar er moest zonodig middels zuigen en een kinderachtige confettikanon. Gewoon uitlokken voor hoge kijkcijfers.

ThePeet | 18-08-17 | 13:59 | 1

Ton Hendriks had natuurlijk ook de kans kunnen nemen om eerder de problemen gewoon op te lossen..
Spijt me oprecht voor je, dat jij dit zelf niet kunt bedenken, sterkte.

Boris die Sauertopf | 18-08-17 | 14:59

Wat een treurige figuur die Hendriks. Dat dit soort uitzuigende huisjesmelkers bestaan is mij echt een doorn in het oog. Schandalig om zo je klanten, de studentjes, uit te buiten. Zelf ben ik een kleine vastgoedbelegger met maar een ienie minie fractie pieken van die Hendriks. Bij mij betaal je een vrije sector huur en daar krijg je een prachtig huis voor. Als vastgoedbelegger wil ik echt afstand nemen van de praktijken van die Hendriks, mensen zo als hij verpesten het imago al die nette huisbazen die er rondlopen in NL. Beterschap Tim, Dit had nooit zo mogen gaan! Schandalig.

marjabaas | 18-08-17 | 10:00

Wat zeurt hij nou? Hij heeft z'n aandacht (vertel me nou niet dat hij hetzelfde zou doen als het niet op TV kwam), die kaak geneest wel weer... Bij de redactie is de vlag uit, polonaise, bier en bitterballen want-het-is-ein-de-lijk-ge-lukt...

Ad Hominem Tu Quoque | 18-08-17 | 08:49

Hij bevindt zich op iemand anders' terrein en weigert te vertrekken... hm... moeilijk hoor. En omdat het huisjesmelkers zouden zijn, zou dit gerechtvaardigd wezen?
In eerste instantie dacht ik ook 'buitensporig geweld', maar als ik vervolgens de beelden kijk met weer een groep zuigende millennials kan ik me de reactie goed voorstellen. Hoe zou u zelf reageren als zo'n jonge arrogante hond niet uw woning wilde verlaten?
Nee, baardje wilde provoceren voor de camera, wilde het bloed onder de nagels van zijn onderwerp halen, vandaar ook de confetti. Hij wilde een reactie uitlokken, voor de camera, omdan hier lekker mee te kunnen scoren. Pakte net iets anders uit. Hij scoort wel, maar komt tevens in het ziekenhuis terecht. Iets met boontje en loontje.

Rest In Privacy | 18-08-17 | 08:16 | 2

politie bellen voor huisvredebreuk. Na 3x zeggen dat je het pand moet verlaten ben je gewoon een inbreker. Dat je je inbraak filmt en dat de rechter dan nog zegt dat je dat op internet mag knallen vind ik een hele rare uitspraak.

ojee1966 | 18-08-17 | 10:55

Stel mafklappers hier boven. Misschien de volledige video (speciaal voor jullie: unedited!) eens bekijken. Tim en de groep huurders, die overigens netjes huur betalen voor een schijtpand waar de gemiddelde asielzoeker een rechtszaak tegen de overheid aan had kunnen spannen wegens schending van mensenrechten en vervolgens in het gelijk gesteld wordt, mochten gewoon naar binnen van Ton. Anders had 'ie ze gelijk moeten sommeren het pand te verlaten. Vervolgens is het korte lontje van de Ton op en escaleert het binnen 10 seconden van 'verlaat het pand' naar ragequit en Ton Jr. die buiten alle normale proporties Tim en consorten het pand uit werkt. Naar mijn mening is daarna sprake van een zware geweldpleging en zien we Ton nog eens helemaal door het lint gaan terwijl iedereen al lang op PUBLIEK terrein staat. Om nog niet te vergeten dat het lijkt alsof ze maar wat graag de camerabeelden kapotstuk willen hebben. Inderdaad probeerden ze dat via de rechter alsnog voor elkaar te krijgen, maar helaas besluit de rechter dat ze de tering kunnen krijgen en het gewoon uitgezonden mag worden, zodat iedereen ziet hoe het echt in elkaar zit. Die realiteit wijkt toch wel héél veel af van datgene wat Tonnieboy aan de media vertelde.

En ja, Tim Hofman is heel irritant met die #boos afleveringen, maar elke "ondernemer" heeft dat simpelweg verdient door niet adequaat te reageren op de vragen/eisen van de consument waar ze dan ook nog een juridisch recht op hebben. Voor een dergelijk programma als dit, wordt dat ook zeker eerst gecontroleerd. Als we in dit geval ook nog het verleden en andere meningen van mensen erbij halen die, helaas voor ze, zaken heeft gedaan met deze huisjesmelker dan stelde Tim zich nog heel netjes op. Nee, als Tonnieboy graag nog verdere juridische stappen wil ondernemen gaat het een hele lastige worden voor hem en zijn zoon. De uiteindelijke straf zal wel meevallen overigens. Ten hoogste iets in de orde van: één studentenflatje voor een maand uitmelken, zoiets.

allovich | 18-08-17 | 11:25

En dit valt bij onze zakkenvuller/rondneuzen onder uitlokking? Ach... wat maakt het uit..... denkt Rrr.. Zolang de schoorsteen rookt

daytripper | 18-08-17 | 08:04

Hendriks is toevallig ook mijn huisbaas geweest (20 jaar geleden), hij was toen al een naar agressief mannetje die niets deed aan onderhoud aan de woningen, pas na interventie en dwang van de gemeente en dan nog zo goedkoop mogelijk. Alleen door het ingrijpen van vriendin is het in die periode meerdere keren net niet tot een handgemeen gekomen. nijmeegse strontzak die vent.

art_is_a_bitch | 18-08-17 | 06:32

Ik vind het al spraakmakend dat BNN iemand in dienst heeft van onder de 30. Daarbij heeft het moreel kompas van Peter R. nogal een symbiotische verhouding met zijn commerciële belangen. Als je procedures blijft inzetten om de inhoud maar te ontwijken, zoals deze huisbaas dus structureel doet, hoef je niet agressief te worden als een handjevol huurders gewoon slimmer is dan jij.

Pompenkoning | 18-08-17 | 06:13

We moeten blijven benadrukken dat dit soort geweld wel kan.

bodypoppin | 18-08-17 | 03:13

Heb je 100miljoen op de giro-rekening, vindt je het nog nodig om geweld te plegen. Doe normaal. Wat mij betreft: extrahard en extralang brommen, al is het maar symbolisch. TBS lijkt ook geïndiceerd.

Crak-ho | 18-08-17 | 02:50

@Beunes, het is NIET de verantwoording van een huiseigenaar dat de reguliere studentenhuisvesting aan capaciteit te kort komt. Studenten hebben zich zelf de reputatie van viespeuken aangemeten, komt die instelling door de eigenaar? Volgens mij verwachten veel studenten niet dat het wooncomfort in een studentenwoning vergelijkbaar is met die van thuis. Natuurlijk zijn er extremen en dat moet bespreekbaar zijn zonder confettikanon .

ThePeet | 18-08-17 | 00:58 | 3

Dat hebben de uitkeringsgerechtigden ook en daar zijn volop woningen voor.

Rest In Privacy | 18-08-17 | 07:49

Hoi enge Troll, ik gok dat u onderdeel bent van het personeelsbestand van mijnheer Hendriks? Laat me raden: dat hyperagressieve sujet in het blauwe overhemd?

Verder verwachten inderdaad veel studenten niet het wooncomfort van thuis, maar je mag op z'n minst verwachten dat je (warm) stromend water hebt, een dak zonder gaten waar het water door naar binnen kan lopen en een verwarming die werkt. Dit zijn veel voorkomende gebreken aan de woningen van huisjesmelkers in de studentensteden. Vaak wordt pas wat gedaan na ellenlang door te zeuren, en dan ook nog op een marginale wijze. Tel daarbij op dat de huurprijzen torenhoog zijn, gemeentes het af laten weten en rechtsbijstand voor deze studenten ook niet van de grond komt.

Kom dus niet met het goedpraatverhaal dat het geoorloofd is om studenten als beesten te behandelen omdat ze in de ogen van de huurbaas 'viespeuken' zijn.

En nu gauw terug uw hok in.

amateurrr | 18-08-17 | 08:37

@amateurr +1 en ThePeet (Peet Rrrr. de Vrrries?) ga eerst eens je huiswerk doen; je generaliserende blik weerspiegelt ook niet bepaald enige vorm van intelligentie.

allovich | 18-08-17 | 11:31

En daar komt de ware aard van Ton Hendriks naar boven, intimidatie. En dat tegen een jong grietje die hij natuurlijk wel kan overbluffen met een hoop geschreeuw. Lijkt haast op de pierson rellen. Ow wacht daar had hij ook een poot in. Eerst de stad Nijmegen leegtrekken en maar slopen wat er voor handen is en dan op je lauweren rusten en studenten Kaalplukken. Erg sjiek

peter1726 | 18-08-17 | 00:57 | 1

Hij had die gek met dat confettikanon ook nooit binnen moeten laten! BNN laat haar infantiele gedrag weer eens zien. Ligt goed bij het handjevol nog overgebleven krakers gilde. Met normaal doen had Timmetje zeker meer bereikt.

ThePeet | 18-08-17 | 01:06

@Aisitatiepatat, te weinig kamers is niet de verantwoordelijkheid van dhr. Hendriks. Goed te vernemen dat ook jij vindt dat studentenkotten door studenten zelf goor uitzien. Waarom zou de eigenaar dan de moeite nemen duur onderhoud te plegen? Als lulletje rozewater niet met zoveel bombarie het gesprek was aangegaan (was immers netjes binnengelaten) zou het beslist anders zijn gegaan.

ThePeet | 18-08-17 | 00:19 | 1

Nog even ter aanvulling, Petuurrr RRRR de Vries heb ik een tyfushekel aan, echter dit wegdenkend en puur inhoudelijk deze keer gelijk. Al is hij zelf geen haar beter.

ThePeet | 18-08-17 | 00:23

Wat een nare vent. Wie weet kom ik hem binnenkort weer tegen voor zijn pand.

paradoxical | 17-08-17 | 23:52 | 2

Oh ja huisbaas, dus deugt bij voorbaat niet. Met zo'n instelling heeft lulletje Tim zijn gebroken kaak aan te danken.

ThePeet | 18-08-17 | 00:21

@ThePeet | 18-08-17 | 00:21
Nee inderdaad die vent deugt niet, die kinderen betalen gewoon de volle mep voor hun kamer en krijgen er een crackhuis voor. De vrek.

Panos88 | 18-08-17 | 02:02

Je weet niet wat er gebeurt he als iemand een confettikanon afschiet. Voor het zelfde geld is het iemand die zoutzuur over je heen wil gooien.
Vanaf moment 1 is meneer opgefokt daardoor.

Lampelul | 17-08-17 | 23:28 | 1

Timmetje wilde net iets te extravagant en bijdehandt gaan doen. Als hij gewoon het gesprek was aangegaan, had het meer opgeleverd.

ThePeet | 18-08-17 | 00:25

Petertje is nu wel stil. Zelf was hij altijd ook niet vies om bij broodkruimel criminelen een grote onfatsoenlijke bek op te zetten. Maarja deze meneer met zijn boze kickboxende zoon hebben natuurlijk wel wat meer dan die paar K welke de mannetjes waar meneertje de Vries 'achter aan zat'. Ik hoop dat Peter nu ook lekker optieft van tv, en ergens in een grot gaat zitten huilen.

ellendigbestuur | 17-08-17 | 23:01 | 1
-weggejorist-
skylos | 17-08-17 | 23:42

Een grote imago schade voor ton Hendrik en zijn kantoor knokploeg. Dat ze nog lang veel negatieve aandacht mogen krijgen ook bij de tijdens de rechtszaak. En volgende keer maar met een mma verhaal gaan halen in plaats van studentes.

wie zal het zeggen | 17-08-17 | 22:39

Als er bij mijn een magere hipster zou binnenlopen met een cameraploeg en schaamteloos door mijn pand heen zouden lopen al filmend, dan was mijn reactie hetzelfde geweest (zonder kaakslag... dat wel)

salsaparilla | 17-08-17 | 21:34

@IPNP, een goede hoernalist heeft geen provocatie nodig. En straks geen commentaar als dit mietje zijn gezicht laat zien bij die patetische Glazen Huis met doelen die alles behalve in Nederland zijn.

ThePeet | 17-08-17 | 21:26 | 1

Ugh, het glazen huis. Gedver hou alsjeblieft op. Ik krijg al rillingen over mijn rug als ik denk aan al die kijkmijeensgoeddoen verhalen. pochen met hoeveelheden geld opgehaald voor het "goede" doel. Maar dat terzijde, het provocerende is de aantrekkingskracht van het programma. Het valt wel mee. "och kijk nou wat Tim durft, zowaar steekt hij een rotje af (aflevering 1 tot 999)" Zo provocerend is het niet eens. Hij moet wel iets geks doen voor de "views".

IPNP | 17-08-17 | 21:40

Ik meen ooit vele reaguurders te hebben gezien die wisten dat als Petuurrr rrr wat zegt dat je dan automatisch het tegenovergestelde kan aannemen. Nu betrap ik velen er op dat ze nu toch het pad afglijden, en dit modderstroompje proberen te beredeneren middels reaguursels die kant noch wal raken. Tim is journalistiek gewoon goed bezig, hoor en wederhoor. Meestal wordt er getracht tot een oplossing te komen zonder fysiek het bedrijf te bezoeken, lukt dat niet dan gaan ze over tot een bezoek. Als het bezoek ook frustrerend loopt dan worden er trucjes uit de doos gehaald in de vorm van confetti (of iets dergelijks). Hij laat zich niet zo van het kastje naar de muur sturen, wat een eigenschap is die gewaardeerd zou moeten worden door mensen hier. Met een slappe rug zou hij nooit ergens iets voor elkaar krijgen. Totaal buiten proportie dit geweld, dat tokkies hier een harde van krijgen omdat ze graag geweld willen gebruiken tegen elke irritatie die ze hebben, en als ze dit goed praten dan is hun eigen gedrag ook goed... toch?

IPNP | 17-08-17 | 21:23

Hallo zeg, die klagende studenten willen vaak voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en gaan niet met Studentenhuisvesting in zee. Zelf maken ze een ongelofelijke vieze bende van. Zolang als dergelijke klanten er zijn, maken vastgoedeigenaren er gebruik van. Verbaasd me tevens dat er veel support is voor dat bijdehandte BNN ettertje, klaag straks dan niet bij die emo-show Serious Request voor bijv. zielige ex IS spijtoptanten. Deze lul was gewoon binnengelaten, dat dit desondanks niet aanleiding is geworden tot een normaal gesprek heeft het mietje toch grotendeels aan zichzelf te danken.

ThePeet | 17-08-17 | 21:18 | 3

Ik heb ook een hekel aan smerige studenten, maar als vastgoedeigenaar kan je je indekken. Inspecties, en vastleggen van de staat voor verhuur, en een onderhoudshistorie bijhouden. Een huurder heeft namelijk ook onderhoudsplichten (vooral binnenshuis). Klaagt deze huurder dan zul je moeten aantonen dat dit door slecht onderhoud van huurder is, of je moet gewoon je verplichting nakomen. Soms is hij wel "trigger-happy" moet ik je nageven, dan gaat het niet snel genoeg en dan gaat hij rommel maken... Wat niet ten goede komt aan het gesprek. Maar nog steeds is het geweld te veel.

IPNP | 17-08-17 | 21:31

Haha. Jij snapt 't niet... Probeer bij de Nijmeegse studentenhuisvesting maar es een kamer te krijgen. Toen ik er studeerde stond ik tegen 't einde van m'n studie lang genoeg op de wachtlijst. Altijd particulier een kamer moeten huren. En dat is duurder van via de studentenhuisvesting, niet goedkoper. Echt 't enige dat klopt in je reaguursel is dat 't 99 van de 100 keer een enorme smeerboel is in studentenhuizen. De reactie van meneer Ton is volledig buiten proportie. Had ie 't maar niet zover moeten laten komen dat 't nodig is dat er zo'n programma moet langskomen...

Alsieatatiepatat | 17-08-17 | 23:51

volgens mij ben je zelf nooit student geweest, of wel the peet?! Dubbeltje op de eerste rang... niet met studentenhuisvesting in zee... ik zou in mijn studententijd graag met de huisvesting in zee zijn gegaan. Goedkoper, beter geregeld etc. Echter, 4 jaar wachttijd. 2/3 van mijn studietijd dus. Verder, voor een kamertje van 25 m2 betaal je al snel €450 bij de gemiddelde huisjesmelker. Hoezo goedkoop? Voor dezelfde grootte betaal je bij de huisvesting €250 max.

Heb je de boos aflevering gezien? Ik wel. Vreemden die regelmatig via brandtrap (klein sprongetje) huis binnendringen. Voordeur met een klein duwtje zo open te duwen, WC kapot waardoor 1 wc op 8 mensen, boiler lekt met veel schade, brandalarm kapot, schoonmaakster hoort 1 keer per 2 weken te komen, komt niet (wel voor betaald) etc. Reden genoeg om erover te klagen dacht ik zo. Ik heb genoeg studentenhuizen gezien waar het wel gewoon schoon en netjes is. Meestal komt dat door 1 ding: een huisbaas die wel om zijn huis geeft en het netjes wil houden. Dan houden de studenten het ook netjes.

Beunes | 18-08-17 | 00:29

Peter R zou zich moeten omdraaien in zijn graf vanwege wegkijken voor onrecht vanuit een extreem gewelddadige huisjesmelker. Ow, Peter R is nog niet dood ? Maar hij verafschuwt dit geweld natuurlijk toch ? Ow, niet ? Iets met VARA en PVDA dan wellicht.

Rest In Privacy | 17-08-17 | 21:01

Als dat de reacties uit het media moeras zijn kunnen we eigenlijk nooit meer verbaasd doen dat AntiFa geweld in de media niet genoemd wordt. Die politie zal er ook wel om gevraagd hebben met al dat wet handhaven en zo...

LeQuin | 17-08-17 | 20:41

Hipsterbaard: 1 kaakbreuk.
Opgeschoren poedel coup: 1 kaakbreuk.
Opdringen van augurken: 1 kaakbreuk.
Tim als voornaam EN Hofman als achternaam met baard en coup en augurken: 5 kaakbreuken extra.
Mijnheer komt er nog goed vanaf.

Rest In Privacy | 17-08-17 | 20:11

Ik had t ook gedaan. Dit soort laffe BNN programma's moeten gewoon weg. Bart zou zich omdraaien in zijn graf als hij zag dat dit het is geworden. Verzin wat origineels ipv met draaiende camera naar ondernemers te gaan die vast wel eens fout maken. Weet je wanneer Tim een grote jongen is? Als hij dit flikt bij politici die de boel tillen met centjes van de burger. Onee, dat kan helemaal niet aangezien Den Haag zijn salaris betaalt.

Hunter S. Thompson | 17-08-17 | 20:08 | 3

Het is niet alleen een fout maken, het is ook het vervolgens negeren van die fout en niet aanspreekbaar zijn. Dan speelt Tim bemiddelaar, maar omdat hij ook centen/kijkcijfers wil verdienen (en niet over de rug van de ondernemer in kwestie of over de rug van de andere partij) moet hij het wel wat opfleuren. Het geen ramp of puinhoop te worden als je juist (een normale omgangsvorm, en eerlijke communicatie) handelt.

IPNP | 17-08-17 | 20:58

Je klinkt als een ondernemer die 'vast wel eens een fout maakt'. Overigens valt ie ook wel eens politici lastig.

sarcastro | 17-08-17 | 21:31

Hear hear. Precies dit.

DrumPiet | 18-08-17 | 08:37

maar (ex)psychiatrische patienten zijn veel gevaarlijker hoor. *NOT* een vvd-'notabele' die in 5 seconden van vriendelijk naar uiterst agressief verandert wordt niet gedetecteerd door ggz-instellingen. de politie vindt dat ook niet belangrijk want die 'notabele' rijdt een sjieke auto en heeft nette kleding aan he? (ex)psychiatrische patienten met een 3 dagen niet-gewassen t-shirt zijn veel gevaarlijker, he politie?

Stax-forever | 17-08-17 | 20:02

vvs gefilmd, stelletje amateurs
stuur de volgende keer een volwassene met hem mee

eriksweet | 17-08-17 | 19:36

Als je een camera bij je hebt schijnt alles maar te mogen. Niet dus, hulde voor de huisjesmelker en vette pech voor dat opgeschoten deugkereltje.

DrumPiet | 17-08-17 | 19:30

Waarom heeft niemand het over de ECHTE misdaad hier: de troosteloze sneuheid aan de binnenkant van dat pand (aan de St. Anna?) van Ton? Zo'n pand, zo'n auto, en dan plastic kantoormeubels en beige muren. Die lui moeten ze gewoon het huis uit flikkeren, misschien kunnen ze ruilen met die studenten.

fresh | 17-08-17 | 19:18

Als je loopt te zuigen moet je niet gek opkijken dat je pijn aan je kaken krijgt.
Iedere straathoer had je dat kunnen vertellen Tim.

leo de pejo | 17-08-17 | 19:16

Die Ton Hofman is door dit filmpje nou voor zijn hele verdere leven gemerkt als agressief, hij werd daartoe vooral aangezet door zijn zoon, die echt geweld inzette.

Doe mij maar twee ! | 17-08-17 | 18:58 | 1

Volgens mij heb je er al vier op.

boccelullus | 17-08-17 | 19:09

Win Win situatie. Tim krijgt veel aandacht. Huurders durven nu nooit meer te klagen bij de verhuurder. Verhuurder betaalt boete van € 700,00 euro voor eenvoudige mishandeling. Klaar.

Vespucci | 17-08-17 | 18:58 | 3

Precies mijn gedachte: door de belachelijk lage straffen voor geweldsdelicten (tegen blanke heteroseksuele mannen althans) loont het in gevallen zoals deze gewoon om geweld te gebruiken.

jemagookniksmeer | 17-08-17 | 19:42

Huurder krijgt het nu echt wel voor elkaar hoor. Ik zou als ik Ton Hendriks was, als een malle dat huurprobleem gaan oplossen, voordat de rechter je aan de kaak gaat voelen. Dat gesprek met de rechter verloopt behoorlijk soepeler als je de lei zo schoon mogelijk hebt.

RigouReus | 17-08-17 | 20:12

Boete + schadevergoeding(ook laag) + zorgfactuurtje

IPNP | 17-08-17 | 21:00

Je mag best geweld gebruiken om iemand van je priveterrein te verwijderen, maar dit is toch echt buitensporig. Dit wordt een veroordeling voor eenvoudige mishandeling met zwaar letsel (tot 4 jaar cel), let maar op.

1nfidel | 17-08-17 | 18:57 | 1

Precies, ik heb nog niemand een terrein af zien zeilen door een hoek op zijn kaak. Het geweld wat wordt bedoeld is een greep of slepen/duwen. Geen bruce lee kick op het gezicht en hopen op een knock out, dan makkelijk afvoeren, dus.

IPNP | 17-08-17 | 21:03

Tim is gewoon een slappe zak, lekker voor hem.

puntjeopdei | 17-08-17 | 18:45

Man man man, dat nieuwe (ipv nee) kutsysteem is kut

Hemmenaar7 | 17-08-17 | 18:38

Georgina, heb je nog iets te zeggen over het vergoelijken van buitenproportioneel geweld door Peterrrrrrrrrrrr ?

boccelullus | 17-08-17 | 18:32 | 1

Of mag je niet linken naar informatieve wiki over stand your ground regelgeving en de castle-doctrine

Hemmenaar7 | 17-08-17 | 18:37

Ton heeft gewoon gelijk. Wie denkt die Tim dat hij is met zijn confettikanon en augurk geintjes etc.

monkey_boy | 17-08-17 | 18:32 | 3

Nee kutsysteem, reageren kan wel, maar als gewoon plempsel komen ze niet door?

Hemmenaar7 | 17-08-17 | 18:34
-weggejorist-
topsporter | 17-08-17 | 18:54

die augurk heeft iets met een primitieve zuuraanslag van doen.

topsporter | 17-08-17 | 18:54

Ik ben niet voor geweld maar het is volkomen terecht dat die clown het pand uitgerost is. Moet je wat meer respect hebben voor iemands zin privacy en minder willen scoren met je prut flut journalistiek. Kleuter.

ILF2 | 17-08-17 | 18:23 | 2

Meer respect voor je huur overeenkomst! Ton staat bekend om het niet maken en repareren van gebreken. Moet gewoon gestraft worden als je miljoenen bezit.

MarcoC1991 | 17-08-17 | 18:38

Wat is er dan zo prut en flut aan zijn journalistiek??? Heb je een probleem met de hoor en wederhoor techniek?

IPNP | 17-08-17 | 21:12

Meneer heeft terecht iemand van zijn terein verwijdert. En als het niet goedschiks kan, dan maar met gepast geweld.

ff serieus nu! | 17-08-17 | 18:18

Als je een probleem wilt oplossen dan voer je een gesprek. Meneer de huisjesmelker is daar wel toe bereid. Maar voor Hofman is dit totaal niet interessant want dat levert geen leuke beelden op. Dan maar sarren en zuigen hopend op een reactie. Nou, dat is hem gelukt. Hulde voor Hofman!!!!!

Kruisruiker | 17-08-17 | 18:17

Als 'n getint persoon dit zou doen, noemen we het een treitervlogger. Leuke tv, maar niet gaan huilen als het verkeerd loopt.

WernerT | 17-08-17 | 18:09 | 3

Kijk de hele aflevering aub, als je niet krijgt waar je recht op hebt na lang klagen. Is een confrontatie dan zo fout?! Dit gaat gewoon om een overeenkomst die niet na gekomen word, hoe kom je ooit op treiter vlogger?

MarcoC1991 | 17-08-17 | 18:35

Denk nou eens na MarcoC. De enige reden dat hij daar naar toe gaat is om sensatie tv te maken. Niks anders!

Kruisruiker | 17-08-17 | 18:42

kruisruiker, zoveel sensatie is er in de gemiddelde aflevering niet. Alleen als er tokkies een bedrijf hebben wat geld verdient door de regels aan de laars te lappen en die worden even ge-exposed, dan is er sensatie. Die Tim maakt weinig sensatie, hij houdt zich juist heel rustig maar is wel rebels, ik vermoed dat dit is om nog een boodschap te kunnen overbrengen tussen het confetti-kanon en de escorte naar de deur.

IPNP | 17-08-17 | 21:09

Bejaard of niet, als hij op mij afgekomen was zoals op "11m12s", had ik hem gewoon een "Spartaanse" trap in zijn balzak / blaas gegeven.

Huisjesmelkers zijn Satan-spawn, dat weet iedereen die in een binnenstad woont/gewoond heeft/in een huurkeet heeft doorgebracht.
Aanklagen en helemaal de grond in trekken tot er geen cent meer van zijn Quote500 budgetje over is. En die steroïde-gebruikende-wielrenner zoon van hem ook.

R0BB3RT | 17-08-17 | 18:00

Afgrijselijke man. Die agressie is duidelijk een act die hij wel vaker uit de hoed tovert en zijn knokploegje ook. Ja en dat hij nu snel wat klusjes klaart in het huis van de studenten bewijst dat hij niet helemaal doof is.

Simon_GS | 17-08-17 | 17:57
-weggejorist en opgerot-
Blooperdebooob | 17-08-17 | 17:51

De grap is dat je als huurder van zo n klojo nergens verhaal kan halen, onbegrijpelijk, in NL hebben we overal overkoepelende clubs/autororiteiten voor behalve voor dit soort verhuurders geboefte, kansloos en vogelvrij zijn de huurders.
Zo simpel is het.

Uw Verzekeringsadvis | 17-08-17 | 17:48

Maserati en Aston-martin voor de deur van vast de Hendrixen. Wel geld hebben en niet problemen van huurdertjes fixen. Dan ben je dus een vent met een kudtje

dePool | 17-08-17 | 17:48

Ach, ja. Ik heb een paar delen gezien. De 72e jarige mijnheer Hendriks reageert initieel best aardig. Maar opeens wordt het 'm allemaal iets te veel en dan escaleert het heel snel uit de klauwen als een van zijn medewerkers handtastelijk wordt.
Niet zo veel aan de hand. Wel jammer van die gebroken camera.

Rommelende Onderbuik | 17-08-17 | 17:46

Kunnen lapzwansen als deze Hofman geen baan gaan zoeken in plaats van schijtlollige tv-itempjes te maken betaald uit de ruif van de (staatskas) burgerportemonnee? BNN staat symbool voor de leegheid van de NPO.

pissebed | 17-08-17 | 17:45

Ik heb een hekel aan huisjesmelkers en aan idioten die ongevraagd een camera onder je neus schuiven. Ook die trend de laatste jaren dat interviewers in de camera kijken als ze een (volgens hen) interessante vraag stellen. Ik hoef helemaal geen interviewer te zien, gaat om het topic.

Bulgingrije | 17-08-17 | 17:44

Hmm opa gaat wel een beetje heeeel snel van vriendelijk lachend tot volledig over de rooie.
Misschien moet hij daar eens een professional voor bezoeken, ook waarschijnlijk fijn voor oma Hendriks.
Verder is die Tim met zijn confetti natuurlijk ook een totale l*l.
Zal wel met een sisser aflopen, gaat een rechter hoogstens (en terecht) wat schadevergoeding voor opleggen want nogal geprovoceerd.

Berbaar | 17-08-17 | 17:43

1 ding is in ieder geval duidelijk, Hendriks en zoon zijn gewoon ordinaire tokkies in pak.

Harry Turtle | 17-08-17 | 17:43

Jammer dat alleen zn kaak gebroken is.

Kruisruiker | 17-08-17 | 17:43

Overgaan op geweld. Dan weet je wel wie fout zit.

Voor huisjesmelkerts is een speciaal plekje ingericht in de hel. Dat weet iedereen die ooit als student of anderzijds heeft moeten huren. Kutvolk.

Gualtiero | 17-08-17 | 17:41

Wat een mafketels zeg. Die zoon van 'm heeft net zo'n kort lontje als hijzelf. Hoop dat ze beiden de bak indraaien.

Koraalverhaal | 17-08-17 | 17:41

Huisvredebreuk is het pas als je (met getuigen) de persoon 3 x VORDERD om je huis te verlaten !
Dit is gewoon excessief geweld door die Flippo

Reden | 17-08-17 | 17:39 | 1

o ja?

rechtsdwalendeautist | 17-08-17 | 17:54

Bel Pieter Storms met zijn breekijzer! ;)

Rest In Privacy | 17-08-17 | 17:39

mensen die janken over het feit dat ze daar niet binnen mochten treden negeren voor het gemak de situatie. BNN is natuurlijk kudt, Peter Rudolf kan de tyfus krijgen, maar er was weinig voor nodig om deze mannetjes te laten ontvlammen en Veels te hardhandig op te treden. Daarnaast gaat de beste man buiten lekker verder, daarnaast komt het geweld ook van één kant wat niet echt in het voordeel van Ton spreekt.

HaatAth3ist | 17-08-17 | 17:39

Typisch weer... die agressieve huisjesmelkers. Dit soort mensen (lees: beesten) worden rijk over de rug van arme mensen/studenten en hebben echt nul empathie. (uit de buurt blijven dus)
Ik hoop, dat ze een flinke schadeclaim aan BNN moeten gaan betalen!
 
tip: Meestal lichten dit soort types de belasting ook op. Een kort onderzoek levert vaak al interessant materiaal op, waar je hem echt mee kan pakken. (op de plek waar het echt pijn doet, namelijk geld)

saintinel | 17-08-17 | 17:39
-weggejorist-
3*links=rechts | 17-08-17 | 17:37

Tim roept ook een paar keer Jo jo jo maar daar luistert Ton niet naar. Jo is een andere rijke Nijmegenaar...

havannahapper | 17-08-17 | 17:33

Ik ga er van uit dat McGregor vs Mayweather leuker is.

gedachtespinsel | 17-08-17 | 17:31

waarom zeg je niet gewoon je huur op en ga je ergens anders wonen....

tsunami69 | 17-08-17 | 17:30 | 2

Ik neem aan vanwege het totaalgebrek aan betaalbare woonruimte voor studenten(en alle andere niet vers geïmporteerde Nederlanders)

TDB | 17-08-17 | 18:24

ja joh, doen we effe -_-

sarcastro | 17-08-17 | 21:22

Huisvredebreuk, en sowieso hebben Tim en kompanen geen enkel recht om op privéterrein ongevraagd te filmen. Echter wel een totale vrek waar het gaat om het onderhouden van zijn panden en bovendien absurd agressief gehandeld. Al met al gaat mijn sympathie hier toch iets meer uit naar hipster Tim als naar die vastgoed gier.

Panos88 | 17-08-17 | 17:30

Stiefbeen en zoon waren een stuk beschaafder.

Mr_Natural | 17-08-17 | 17:28

Pure zelfverdediging van Ton, Peter heeft -zoals altijd- gelijk!

Pimol | 17-08-17 | 17:22

Kijken mensen deze pulp? Weer wat geleerd.

Mark_D_NL | 17-08-17 | 17:21

Tja, Peter had dus beter weer eens ze bek kunnen houden. Totaal absurd hoe er opeens zo agressief gereageerd wordt.

suqmadic | 17-08-17 | 17:19

Slim gespeeld van Tim, zuigen en zuigen tot het moment dat hij iemand tegenkomt die er wel klaar mee is. Nu kan hij het slachtoffer uithangen, zielig doen in de media en ondertussen zijn youtubekanaal promoten.

Klik_hier | 17-08-17 | 17:19 | 1

Youtube kanaal van BNN

acess | 17-08-17 | 17:22

Dus de man die na eindeloos getreiterd te zijn door naffers en ze vervolgens op een molotov cocktail trakteerde is in de ogen van Peter R de Vries onschuldig.... want geprovoceerd

Fatwabuster | 17-08-17 | 17:19

Dit zijn me een stel klootzakken eerste klas. Heb voor die mannen eens een storing moeten oplossen in 1 van de panden. Of ik even de sleutel kwam halen en terugbrengen, waren zelf te mooi om naar het pand te komen. Zo werken wij niet meneer was mijn antwoord. Meneer gelijk uit de hoogte doen. Doorverwezen naar de klachtenlijn daar weten ze wel raad met dat soort lulhannnesen. Maar veel belangrijker, die bmw en die maserati. Sleutels kwijt iemand? Oranjesinngel Nijmegen parallelweg rechterzijde richting het Keizer Karelplein. BTW wel een stel sneuneuzen, dat ze zich door 2 laffe herders laten aanvallen. Knieschijfjes, altijd voor de knieschijfjes gaan.

Sjenkiesjenkman | 17-08-17 | 17:19

Meneer Ton is echt een vreselijke man, ik en collega's hebben voor hem geschilderd. Hij behandeld mensen die voor hem werken als beesten, hij kan niet normaal praten alleen schelden en schreeuwen. Vreselijke 'ik ben rijk en jullie zijn stront mentaliteit' nooit zo iemand mee gemaakt.

MarcoC1991 | 17-08-17 | 17:17 | 1

tokkie-in-pak. Al hoewel ik niks met die lul te maken wil hebben.

GiantLew | 17-08-17 | 18:38

Beide dienen vervolgd te worden.
Timmie, ik ben stoer met een camera voor huisvredebreuk. Meneer de huisjesmelkert voor excessief geweld.

nietsdoenerT | 17-08-17 | 17:16

Domme mensen... Domme acties.. Don't care.. Next

KutFilosoof | 17-08-17 | 17:16

Bij mijn weten is het in Nederland gewoon legaal om geweld te gebruiken tegen mensen met een andere mening dan Peter R. de Vries.

Terence Hill | 17-08-17 | 17:16

'Mijn kies ligt er al uit geloof ik'
Whahaahaha

herrieschepper | 17-08-17 | 17:15

Peter heeft dit format ongeveer uitgevonden, maar als iemand anders het doet, dan verdient ie klappen. Wat een scheve moraal heeft die gast.

Trekhaas | 17-08-17 | 17:14

Heb de bewuste klap niet gezien. Maakt ook niet uit. Die Tim en spul hebben daar niets te zoeken. Wegwezen. Maar Peter R. de Vries is een misselijke lul. Dat blijft.

Normpje | 17-08-17 | 17:12 | 1

Tim is een pisvlek, maar ik vind het niet erg dat hij huisjesmelkerts en louche ticketbazen komt fucken. Ben voor kapitalisme maar dat soort lui is het schuim der aarde.

Gualtiero | 17-08-17 | 17:44

Bovendien een reden om Catherine Keyl kaal te scheren, met pek en veren in te smeren en de rest van haar treurige leven na te wijzen en uit te lachen. Over Peter R. de Vries moet je denk ik niet al te veel woorden vuil maken. Die verdrinkt uiteindelijk in zijn eigen spiegebeeld.

Rollins | 17-08-17 | 17:12

Niet drie keer gesommeeerd. Dus Hendriks is de lul. En terecht. Laat maar bloeden.

Rollins | 17-08-17 | 17:10

.... dat escaleerde volledig uit de hand in 1 nanoseconde.

ZwengelMeister | 17-08-17 | 17:10

Eerst mensen oplichten en vervolgens geweld gebruiken! Ik hoop dat BNN een ruime schadevergoeding zal krijgen wegen buitensporig veel geweld die is gebruikt door opa en zijn medeoplichters.

Dinand | 17-08-17 | 17:09

Gewoon huisvredebreuk.

rechtsdwalendeautist | 17-08-17 | 17:09 | 2

Huisvredebreuk zuigt, een kaakbreuk ook.
Next.

MogeWijEveOvergeve | 17-08-17 | 17:12

Nee hoor, meneer laat ze naar binnen, vind het prima dat ze in de gang staan tot de kolder in de bol slaat en begint te slaan en trekken. Heeft niets met huisvredebreuk te maken. Ze hebben niet eens de tijd fatsoenlijk te vertrekken. Bovendien vindt de mishandeling grotendeels buiten op de openbare weg plaats.

Sketcher | 17-08-17 | 17:37

Volgende keer mogen ze mij inhuren. Wat een gajes! Me hadden jeuken bij dit soort beelden. Achterlijke tokkies en sowieso blijf je met je poten van vrouwen af. Huisjesmelkers altijd -100!

Indoneesje | 17-08-17 | 17:05 | 1

Sprak de andere tokkie

Charlie36 | 17-08-17 | 18:48

Dom. Volgende keer bus Smurfenspray klaar leggen.

bas ooms53686289 | 17-08-17 | 17:05

Nu wachten op excuses van PeterRRR

DoctorProctor | 17-08-17 | 17:04

Valt me wel tegen dat Tim veel in de sportschool hangt en zich niet verzet.

Drs. Lampelul | 17-08-17 | 17:03 | 1

Volgens mij verzet hij zich wel, maar deelt hij geen klappen uit. Getuigt van een goede zelfbeheersing. (Dat zei Peter R. De Vries ook eens toen hij werd aangevallen door Steve Brown. Maar gek genoeg hoor je Peet daar nu niet over.)

Balzakius | 17-08-17 | 19:16

Catherine Keyl, bestáát dat nog??!

Zenzeo | 17-08-17 | 17:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl