achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

FvD geeft genadeparaplu aan FvD Vlaanderen

Een groot verlies voor Groot Nederland

Forum voor Democratie, in Nederland nog maar een marginaal clubje, wilde haar marginale tentakels uitbreiden naar België om ook daar een marginale voet aan de grond te krijgen. Uitgaand van de vele moppen over Belgen dacht Baudet wellicht dat daar een onuitputtelijke bron domme mensen te vinden was, toch de demografie waarbij Forum vandaag de dag het meest hoogtij viert. Het mislukte echter totaal. Afgezien van een paar bijeenkomsten waarin Baudet sprak over de grootte van zijn scrotum en de wens om Vlaanderen weer bij Nederland te betrekken, bleef het stil. Als die totale gek met die paraplu (waarvan het schandalig is dat die onbestraft is gebleven, red.) er niet was geweest, hadden we er mogelijk nooit iets over gehoord. De 5.000 handtekeningen die nodig waren voor deelname aan de Europese verkiezingen werden niet gehaald. Nu is het einde dan echt daar voor FvD Vlaanderen.

Welja, zelf zeggen ze dat FvD Vlaanderen verder gaat als denktank. Dat is een soort buitenparlementaire fractie maar dan nog nietszeggender. Het handjevol Belgen dat wel warmliep voor het redden van het avondland gaat verder als "Samen voor Democratie". De leider, een 'wakkere dermatoloog', komt uit Nieuwpoort. Een plaats die in 1600 voor het laatst relevant was. Afijn, FvD Vlaanderen. We hebben tóch gelachen.

Ga maar lekker DENKEN met z'n allen.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Europese Patriotten — Vlaming Karl van Camp

"Ik begrijp waarom rechtse mensen moedeloos worden. De overmacht van links in het onderwijs, de media en de cultuursector maakt een ommekeer vrijwel onmogelijk."

Tekst: Arthur van Amerongen
Foto's: Teun Voeten

@Redactie | 13-05-23 | 22:00 | 427 reacties

GSTV. Van Haga vs. Baudet: enjoy the ride!

Kunnen we trouwens kiezen voor de optie 'of zal niet zijn'?

@Mosterd | 19-05-21 | 12:02 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.