achtergrond

Geenstijl

Hoofdredacteur @NOS Giselle van Cann zegt: "Iedere terrorist is ook een vrijheidsstrijder". @NPORadio1 sluit eerst uur comments, verwijdert daarna hele video

Quizvraag: hoe lang zou de NPO/NOS in een marktomgeving overleven?

Akte 1 - NOS-hoofdredacteur Giselle van Cann: "Iedere terrorist is ook een vrijheidsstrijder"

We begrijpen het eigenlijk al maanden niet. Hoe kan het nou toch dat de kwaliteit van denken, handelen, schrijven, werken en redeneren op de grootste redactie van Nederland consequent zo onbegrijpelijk laag is. En toen zagen we NOS-hoofdredacteur Giselle van Cann en viel alles op z'n plaats. Precies zo'n overduidelijk verstrooide pratende Pterodactyl als oud-NPO-baas Shula Rijxman (D66). Niet bepaald het scherpste mes in de la, zelfs niet in het laatje met botermesjes.

En nu we het toch over NPO/NOS-kwaliteit van denken hebben. Waarom zag de NPORadio1-redactie - in godsnaam - niet aankomen dat dit zou gebeuren als je een tweet met de hoofdredacteur (!) van de NOS (!) opent met het citaat "Iedere terrorist is ook een vrijheidsstrijder"?

Zijn jullie nou een redactie of een jammerlijke verzameling media-ambtenaren die helemaal geen voeling, verstand of kwaliteit nodig hebben om boven water te blijven, omdat jullie op het droge land van de belastingbetaler opereren?

S A N E E R D E N P O.

Akte 2 - RadioNPO1 sluit een uur lang de comments

Akte 3 - NPORadio1 verwijdert de gehele video en tweet maar gewoon

Akte 4 - "Het is uit context gehaald". Ja, door jullie eigen NPO-webredactie!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.