achtergrond

Geenstijl

Vertoning Hamas-horrorbeelden op Israëlische ambassade: "Ook de @NOS was uitgenodigd, maar de redactie liet niks horen"

NOS bedankt (voor uitnodiging)

Deze NOS

Hier Wierd Duks "moeilijke draad" over zijn bezoek aan de Israëlische ambassade, alwaar beelden van Hamas-horror op 7 en 8 oktober getoond werden die Israël wel aan de pers wil laten zien, maar niet geschikt acht voor openbare publicatie. Vorige week werden die beelden in Israël aan de internationale pers getoond, maar nu vindt de vertoning ook plaats op ambassades buiten Israël. In de laatste zin van Wierds verslag leest u: "Oh ja, ook de NOS was uitgenodigd, maar de redactie liet niks horen.

Er werkt 424 fte op de NOS-nieuwsredactie. En dan vraag je je toch af. Als de Palestijnse Autoriteiten de NOS uit zouden nodigen op het consulaat van Palestina voor een vertoning van exclusieve horrorbeelden afkomstig van de bodycams van Israëlische soldaten die gedood werden tijdens de IDF-grondoperatie in Gaza, alsook andere beelden die ongeschikt zijn voor publicatie maar wel belangrijk zijn voor een zo'n compleet mogelijk beeld. Zouden er dan ook nul (0) van de vierhonderdvierentwintig (424) medewerkers op die uitnodiging in gaan?

In ander NOS-nieuws in de nasleep van die SGP-aanvraag van het Israëlische volkslied: "NOS evalueert item met platen politici na Hatikva-verzoek van SGP". Hele aankondiging evaluatie hier.

Zou NU.nl op de vertoning zijn geweest?

Bedrag:

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

PWNT. Israël omzeilt Rode Zee Blokkade Jemen

Jemen, Jemen, ga eens deaud. Aan de kinkhoest of de hongersnood

@Pritt Stift | 16-02-24 | 16:00 | 191 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.