achtergrond

Geenstijl

Hoogleraar Omvolking wil einde ASIELINSTROOM

Het woord dan, niet de eindeloos golvende kolkmassa's aan migratiemensen die wekelijk Ons Land overspoelen, met dank aan Mark Rutte en de VVD

Leo Lucassen, bekend van overal in de media praatjes verkopen hoe fantastisch migratie wel niet is, heeft een hilarisch voorstel voor journalisten en politici. Niet langer het woord ASIELINSTROOM gebruiken, want het gaat niet om water maar om mensen. Weet u wie ook woorden wilde verbieden? Juist. Plan Lucassen raakt kant noch wal, en ASIELINSTROOM is een prima term en allesbehalve "alarmistisch". De Rijksoverheid gebruikt het al jaren, kijk maar. En de staatsomroep idem dito.

Over naar Velsen, waar 1000 ingestroomde asielinstromiërs op een schip, meestal gebruikt om te varen over stromen, aan de wal (zonder walstroom) dobberend wachten op HET OORDEEL van de gemeente Velsen. Moeten de 1000 asielinstromiërs doorstromen naar een andere gemeente (zoals de gemeente beloofd had, ZWART OP WIT). Of stromen ze door naar een kleiner riviercruiseschip, dat dan ergens op een rivierstroom wordt aangemeerd?

Update: Meerderheid Velsen wil asielboot laten doorstromen

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.