achtergrond

Geenstijl

Nummer 1 Trending: #TeamWaterKanon

Landje hoor

Het is blijkbaar een mooie dag voor mensen die het leven in een ideologische snelkookpan toch iets meer geborgen vonden dan erbuiten. En dan ga je op het nieuws dat de agente die het onderstaande waterkanon bestuurde vervolgd wordt door het OM omdat de Rijksrecherche het geweld buitenproportioneel vond, maar #TeamWaterKanon tweeten of zo. Want dat is blijkbaar gangbaar genoeg onder de 'anti-wappies' om het #1 Trending op Twitter NL te maken. 

Ondertussen is bekende politiewetenschapper Jaap Timmer tegen het AD "vernietigend" en stelt hij dat het "terecht is dat het OM vervolging instelt tegen de agent die tijdens de avondklokrellen in Eindhoven een vrouw omverblies met een waterwerper. ,,Dit is zo’n beetje de ergste fout die je als bediener van het waterkanon kan maken. Voor zover mij bekend is zoiets de afgelopen decennia in Nederland niet voorgekomen. Wat mij betreft mag ze nooit meer achter het kanon plaatsnemen.”"

Wat komt de herfst dichtbij trouwens hè?

#TeamWaterKanon, ja?

#TeamWaterKanon, ja?

#TeamHetBeertjeDatAllesZag

#TeamHetBeertjeDatAllesZag

Alleen maar nette mensen

Die gaan wij nooit vergeten hoor Evi 😂 In the Netherlands we don't say “oh, I'm sorry”, we say: “je mocht daar niet eens lopen wappie, zit niet te janken. Mooi spul zo’n waterkanon trouwens” and I think that's beautiful.

Image
396
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.