achtergrond

Geenstijl

GS roept UvA-studenten op alcohol te drinken in januari

Woke fundum.

Kijk, bij het UvA-huisorgaan Folia lezen de millenniale journalisten graag 'het rechtse medium' Geenstijl. En toen ze op het rechtse medium lazen dat het communistische woke bastion UvA 'woke, woker, wokest' wordt genoemd werden ze getriggerd in hun safespace. Want: is dat wel zo? Dus deden ze een onderzoekje door hoogleraren te interviewen en de vraag te stellen of de UvA nou echt een communistisch woke bastion is. De conclusie raad je nooit: uit de interviews blijkt dat de UvA een communistisch woke bastion is waar het hardop uitspreken van wetenschappelijke feiten gevaarlijk is, het lezen van primaire teksten te kwetsend en censuur als een zwaard van Damocles dappere transgendervrouw van kleur boven het vrije wetenschappelijke debat hangt. Told. You. So. Maar er is ook leuk UvA-nieuws. Zo willen de commiewokies graag dat studenten stoppen met zuipen want alcohol is kwetsend voor moslims enzo en daarom moet januari voortaan Dry Januari worden. Dry Januari is al net zo'n jeukopwekkende trendy BKB-jankactie als Movember en zorgt elk jaar weer voor een tsunami aan intense kutartikelen in het AD, Parool, Elle, Linda usw. MSM waarin laffe millennialpluizen mogen vertellen hoe geweldig ze zich voelen deugen bij een hele maand blauw staan. Ons van het rechste medium GS kan daar maar één duidelijke reactie op geven: BEN JIJ EEN UVA-KNOR? ZUIP JEZELF DAN HELEMAAL KAPOT IN JANUARI WANT JE HEBT MAAR ÉÉN STUDENTENTIJD EN IN VINO VERITAS! AD FUNDUM! Hup Wet January! Hup biologische feiten die bepalen dat mannen mannen zijn en vrouwen vrouwen! En krijg eens snel corona, woke.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nu ook al WOKE: kinderspeelkleden

Het houdt niet meer op en het wordt alleen maar vervelender

@Ronaldo | 18-04-24 | 14:00 | 174 reacties

Interview met historicus Martin Harlaar, de schrik van woke en gendergekkies

Historicus Martin Harlaar (Amsterdam, 1956) publiceerde Het gender-experiment. Hoe maakbaar is onze identiteit als M/V/X? en Ben ik wel woke genoeg? Een ontdekkingstocht door het land der Social Justice Warriors.

@Arthur van Amerongen | 27-01-24 | 20:45 | 121 reacties

GeldBlog - Mislukte communistische aanval

Het is ongelofelijk dat een zo wreed en met mislukkingen doordrenkt gedachtegoed als het communisme vandaag de dag nog steeds aanhangers kent.

@Redactie | 25-06-23 | 16:30 | 282 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.