Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hartverwarmend. Allerlei Britten steunen Kauthar

Toppie joppie

Social

Kijk nou! Een steunbetuiging van allerlei Britten, die zich ongetwijfeld enorm in de casus van Kauthar Bouchallikht hebben verdiept en daarom hun steun uitspreken aan de nummer 9 op de kandidatenlijst van GroenLinks. Altijd interessant natuurlijk op de dag van het Brexit-akkoord. Maar er vallen ons toch wel een paar dingen op. Ten eerste: in de verklaring is sprake "racist and baseless attacks". Als de beschuldigingen tegen Kauthar allemaal 'baseless' en 'racist' waren, waarom verklaart ze dan zelf dat er terechte vragen zijn en dat ze fouten heeft gemaakt, dat het stom en pijnlijk is dat ze op de foto naast hakenkruizen en Israël-vlaggen stond en waarom weigert GroenLinks dan vragen te beantwoorden over haar stemadvies uit 2018? Ten tweede: waarom verschijnt zo'n steunbetuiging op de site van het door de emir van Qatar gefinancierde Al Jazeera? Zijn Qatarese oliesjeiks opeens de natuurlijke bondgenoten van de progressieve klimaatvrienden van GroenLinks? Ten derde vinden wij het, eh, opmerkelijk dat verschillende ondertekenaars verbonden zijn aan de Britse Stop The War Coalition, een club die het in 2014 nodig vond op te komen voor... de Moslimbroeders (u weet wel, die club waar Kauthar helemaal niets mee heeft). Ten vierde: de opsteller van dit manifest plaatste op 29 oktober 2020 een foto met Jeremy Corbyn, die door zijn eigen partij is geschorst omdat hij niet hard genoeg optrad tegen anti-semitisme, met het bijschrift: "Solidarity Comrade". En ze schreef op 25 november al een opiniestuk op de site van Turkse staatszender TRT (wij verzinnen dit niet) ter verdediging van Bouchallikht. Ai ai ai Kauthar. En ai ai ai Jesse. Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig. 
UPDATE: Volgens  de voormalige premier van Qatar (en die kan het weten) staat Al Jazeera onder controle van de Moslimbroederschap.

Reaguursels

Inloggen

Als GroenLinkser adviseer ik GL......... NIET DOEN ! Remember die twee Turken van de PvdA. Waren opeens weg en bevielen van een monster genaamd DENK. Stem dus dit jaar geen GL en roep iedereen op om hetzelfde te doen. En vermijd partijen die gedrochten als deze tante naar voren schuiven. Niet omdat ze moslim is maar omdat ze foute dingen heeft gedaan.

Ikblijfnietstil | 25-12-20 | 15:31

Getwitterde Meningen zijn nooit feiten.

We kennen al zoiets als godwin, wordt tijd dat iets dergelijks komt voor “racisme/islamofobie”. Moslim <> ras, en islamofobie bestaat

BenDeLier | 25-12-20 | 14:16 | 1

Niet...

BenDeLier | 25-12-20 | 14:17

Even los van het feit dat alles dat Bouattia zegt gelogen is.
Een Tunesische in Engeland komt dus op voor een Marokkaanse in Nederland, via de Staatszenders van dictatuur Turkije, en dictatuur Qatar. En dat allemaal vanwege de in Egypte opgerichte moslimbroederschap; een tot terreur, slavernij en genocide oproepende organisatie die daarom ook in Egypte zelf verboden is.
Dus namens dictaturen worden democratieën aangeklaagd. Duidelijk.

Politiek Corrupte Idioten zeggen altijd dat "nationalisme" het grootste gevaar ter wereld is. Nationalisme zou namelijk tot allerlei gruwelijke excessen leiden, zoals de ongefundeerde bewering dat Nederland "te klein is voor 5 miljard immigranten", of onnodig vlagvertoon tijdens EK- en WK-toernooien.
Hoe gruwelijk dat allemaal ook is, dat maakt de tegenhanger van nationalisme, internationalisme, niet minder gevaarlijk.

Internationalisme, dat zijn bijvoorbeeld;
- Belgische Marokkanen die in Frankrijk de Bataclan leegschieten, of in Afghanistan een sji'itische leider opblazen;
- Nederlandse Marokkanen die sneuvelden op jihad in oa India, Afghanistan en Irak; of werden opgepakt onderweg naar oa Tsjetsjenië, Nigeria en Syrië.
- Een Amerikaanse moslimbekeerling die naar India afreist om het enige joodse centrum in Mumbai te verkennen; zodat Pakistaanse terroristen daar enkele maanden later alle aanwezigen kunnen doodmartelen. Deze actie werd overigens niet alleen opgezet door de Pakistaanse geheime dienst; er was zelfs geld voor ingezameld onder Griekse moslims.
- Zo zijn er nog een miljoenmiljard voorbeelden van moslims die de hele wereld rondreisden om niet-moslims/moslimketters af te slachten. Die daarbij werden geholpen door moslims uit de hele wereld.

Dit probleem kenmerkt overigens ook die andere moordreligie, het socialisme. Na de dood van de internationalist Hitler zetten tientallen linkse terreurbewegingen zijn jodenjacht voort. De Venezolaan Carlos ging op excursie in de USSR, en vermoordde daarna joden in oa Frankrijk en Libanon; het Japanse Rode Leger vermoordde joden in oa Israël en Italië; de aan de Duitse RAF verbonden terreurbeweging RZ kaapte een vliegtuig en scheidde direct de joden van de niet-joden (Entebbe). Op één na konden ze gelukkig gered worden, maar de bedoeling was om alle joden in dat vliegtuig af te slachten.
Het door de Nederlandse linksjihadiste Tanya Niemeijer vermoorde kind in Colombia was overigens niet joods.

Al deze linkse terreurbewegingen werden betaald en getraind door oa de USSR, DDR, Cuba, Syrië en Libië. Destijds allemaal vrij moorddadige dictaturen. Ook diverse Nederlanders gingen in die tijd op terroristentraining, onder andere ex GL-parlementslid Pormes.
Tegenwoordig komt de meeste terreur van de islam, en dus blijken islamitische dictaturen belangrijke sponsors. Maar omdat de linkse kerk altijd elke vorm van geweld toejuicht, worden veel islamitische terreurclubjes ook door het Westen bejubeld en gesubsidieerd. Nederland geeft gratis geld weg aan clubjes die in andere landen verboden zijn; zelfs als die clubjes baden in het bloed zoals fatah en hamas, of de Turkse opvolger van isis in Syrië.

Als we het Westen Vredig, Vrij en Tolerant willen houden moeten we daar echt mee stoppen. Stoppen met subsidies aan extremisten in binnen- en buiten- land, maar sowieso stoppen met alle subsidies op meningen. Ik hoef echt geen subsidies om hier mijn mening te ventileren. Waarom krijgen de Kauthars, van Joles, Jahjahs, Volkerts en Akwasi's dat dan wel? En op zo'n grote schaal?

Niet nationalisme of internationalisme is het probleem, maar religies die terreur prediken. En juist religies die terreur prediken doen dat altijd op internationaal niveau, werken internationaal veel beter samen dan de democratische landen. Die door links-dogmatische en corrupte instanties als VN en EU letterlijk aan handen en voeten worden gebonden.

Dandruff | 25-12-20 | 12:41 | 1
-weggejorist-
BenDeLier | 25-12-20 | 14:17

Het zal vast al wel zijn opgemerkt, maar Twitter en X66 zijn toch bezig op te treden tegen nep-nieuws.
Nou hier heb je een voorbeeld van spinnen, verdraaien werkelijkheid via beeldvorming, valselijk een groep (welke?) zomaar betichten van racisme (=opruien).
-
Nou X66/Kasja kom op nu handelen.
-
In plaats van gewoon antwoord geven op een paar relevante vragen krijg je een dom ontkenningsverhaal (te stom om te snappen waar ze mee bezig is, zelfs nog op haar twintigste). Waar wel tijd voor is, is om uitgebreid de slachtofferrol in te vullen via vuile en onjuiste berichten op Twitter.
-
Raar he.

bananabanana | 25-12-20 | 12:13

Slachtofferkaart getrokken door verkeerde partijen dus? Dan heeft groen links bijzondere vrinden.

Jan, Leiden | 25-12-20 | 12:13

Kautar Poesjeclit

ikeethetbeter | 25-12-20 | 12:08

Ach ja, alles voor de beeldvorming. Een eigen mening, inhoud en analytisch denkvermogen bestaat niet binnen de islamitische doctrine.
Laat ook maar. Er waren binnen de nazi ideologie ook nazi's die het beste met de beste bedoelingen handelden.
-
Alle GroenLinksMoslimBroederschap stemmers bij deze ook een fijn Winterfeest gewenst. Helaas is de Hema dicht maar ergens anders kunnen jullie nog wel wat Winterfeest spulletjes halen.

bananabanana | 25-12-20 | 12:04

ware Britten die Mohammed, Ali en Fatima heten met voorouders die 1500 jaar geleden nog samen met de Angelsaksen naar Groot-Brittannië zijn overgevaren.

wlodek | 25-12-20 | 12:00

“Britten”..

mr.money | 25-12-20 | 11:34

Schriftelijke vragen en (waarschijnlijk ook enkele kut)opmerkingen = attacks.
Spin op spin op spin. Alles wat je niet bevalt aan opmerkingen en constateringen is een aanval. Zo. Makkelijk. Scoren.
Het arme kind, uit het niets en om geen enkele andere reden dan het welig tierende racisme in Nederland aangevallen. Lezen jullie allemaal mee? Je kunt toch niet anders dan opkomen voor zo'n deerne 'under siege'? Emotionele chantage van een ultra-dom niveau. Inhoudelijk niks zeggen, gewoon weer de bekende slachtofferkaart. Een leven lang posten vervullen bij dubieuze haatclubs wordt witgewassen met de overbekende 'islamofobie en racisme!1!'.
Het antwoord op de vraag waarom het islamofobie is en waarom het racisme is, die zou ik graag eens willen horen.

Kouwe Kees | 25-12-20 | 11:27

Waar is taart bakken in keuken?
Onbesneden vrouwen zijn vaak rumoerig en afgeleid van hun taken.
Niet mijn gerecht van voorkeur, maar ik weet hoe men hier kookt. De soep wordt met een afterburner opgediend.

Alle splinterclubs verdunnen de ene doelstelling,
alle logo´s, afkortingen en clubbanieren zijn afgoderij.

Het is een vergissing te wanen dat de ongelovigen dit inzicht zouden missen.
De rechtvaardigen lopen niet te hard van stapel, het zijn immers geen barbaren.

Allemaal Lieve Mensbaksels.
grootheilig leesboek vat samen
Laken Zal Vouwen, het Einde

Vrolijk lichtjes_terugbrengfeest,
of hoe uw Kerstmis of joeltijd ook heten mag.

hallevvezool | 25-12-20 | 11:24

Dat pronken met zijn nieuwe exootje komt Jesse duur te staan. Maar wacht eens even, wat zie ik daar? Een aanzet van haar net niet onder het doekje op haar voorhoofd? Haar! Nou bedankt hoor, Kaouthar. Weer heel de Kerstmis geil.

GregorVanPallandt | 25-12-20 | 10:48

Jongens, moet dat nou echt, zo'n uitgestreken moslimgiechel met Kerst?

Stijlicoon | 25-12-20 | 10:45

Klavertje's zoveelste opportunisme, na het populistische geen gezeik alle jeugd rijk dan maar een hoofddoekje bij de club krijgen voor electoraal gewin . Helaas blijkt dat dit hoofdoekje toch voor veel meer ellende staat dan hij had gehoopt .

Castor12 | 25-12-20 | 10:30

Wat wederom aangeeft hoe hoog deze dame in MB kader zit. Dit is geen klein visje, dit staat waarschijnlijk al op t radar van de diverse diensten.

Shortganger | 25-12-20 | 09:29

Ik denk dat het in hun ogen al progressief is als ze iets anders doet als baren en koken.

Urbanus_2.0 | 25-12-20 | 09:28 | 1

Volgens QAnon gooit ze die baby's na het baren direct in de kookpot. Thierry wil hier een open gesprek over.

zwaaropdehand | 25-12-20 | 10:30

Ik hoop dat ze er in komt, dan is die zetel binnen een jaar over naar NIDA / DENK. Dan kunnen we weer mooi told-you-so'en.

Insan3 | 25-12-20 | 09:27 | 1

Precies, en in het grotere verhaal, laat alles maar lekker naar de gallemiese gaan. Meeste mensen moeten eerst het kalf zien verdrinken voor men de put dempt, laat maar stap voor stap deels islamitische partijen groeien, kijken wat de overige politiek daarop als antwoord zal hebben. Op de PVV na moeten ze het eerst zien voor ze geloven, tot die tijd blijven ze in idealisme gelov3n.

ikeethetbeter | 25-12-20 | 12:15

Benieuwd bij welk station Kauthar uit de trein der democratie stapt.

NPOlitiekgekleurd | 25-12-20 | 07:58 | 3

Een lange (werk)vakantie ergens in Polen.

Koekkeloere | 25-12-20 | 09:01

Daar wacht ze mee, net als de Denk-brothers, tot ze save in de 2e kamer zit. Ben die foto van die Jazeera-Barbie trouwens behoorlijk moe aan het worden.

grindbak | 25-12-20 | 09:04

@grindbak | 25-12-20 | 09:04: Ik word er juist een beetje geyl van. Je krijgt toch fantasieën over het ruw wegrukken van dat doekje.

Of ben ik dat?

zwaaropdehand | 25-12-20 | 10:31

"We, the undersigned, reject the racist, Islamophobic attacks.”

Twitter zou deze post direct moeten verwijderen.
Het is simpelweg onwaar.
Pure misleiding, de zoveelste, aanstellerige poging om mensen Saharazand in de ogen te strooien.
En als Al Jazeera gelinkt wordt aan de MB, dan is het de spreekbuis van een terroristische organisatie.

Ruimedenker | 25-12-20 | 06:58 | 1

Deze tweet is niet pro-Trump. Dus grijpt twitter niet in.

Rest In Privacy | 25-12-20 | 08:28

Het zou zomaar een script voor een Southpark aflevering kunnen zijn.

DeviousDick³ | 25-12-20 | 02:24 | 1

Om Southpark moet ik lachen! Das toch een verschil met deze werkelijkheid....

Kernsplijter | 25-12-20 | 02:46

Progressieve MP kandidaat? Moslim Proederschap?

Proud Infidel | 25-12-20 | 01:14 | 2

Moslim Promotieteam?

Proud Infidel | 25-12-20 | 01:40

Member of Parliament

viejohuevon | 25-12-20 | 08:45

Het gelinkte Wikipedia-artikel over TRT World: "... with some commentators especially in the West calling it a mouthpiece or propaganda arm of the Erdoğan administration." Wel, mevrouw Kuthaar Boventallig, wat kan jou nu nog gebeuren? Erdoğan himself staat achter jou!

MAD1950 | 25-12-20 | 01:08

Het blijft bijzonder, kritiek of een vraagteken op een agressieve religie wegzetten als iets wat eindigt op -isme of fobie. Discutabele types doen dit onterecht met het gemak van een eitje bakken.
Dit soort geneuzel en geveinsd slachtoffer gedrag werkt niet meer.
U bent de ziekmaker, uw religie is ziek.

donkieshot | 25-12-20 | 01:05 | 1

Amen.

zwaaropdehand | 25-12-20 | 10:32

"Allerlei Britten steunen Kauthar"

Je moet tegenwoordig oppassen met de omschrijving 'Britten'
Om de zelfde reden waarom je moet oppassen met de omschrijving 'jongeren' of 'Amsterdammers'. Of 'Rotterdammers'. Of 'Nederlanders'.

Nog minder dan een halve eeuw, schat ik, en al degenen die waarachtig beantwoorden aan die omschrijvingen, zijn via onnatuurlijk & afgedwongen verloop voorgoed weggesaneerd.
De bedenkers van de 'Endlösung' zouden razend enthousiast worden van deze sluipende wijze van 'omvolking'.

Peter Emile | 25-12-20 | 00:35 | 1

Zogenaamd doen alsof je uit naam van de gemiddelde Brit spreekt. Wereldvreemde lui die radicale booslims.

donkieshot | 25-12-20 | 06:14

"We, the undersigned, reject the racist, Islamophobic attacks against Bouchallikht, a progressive MP candidate in the Netherlands."

"Racist"?
Ik wist niet dat gehoofddoekte moslima's een ras vormen. Tenzij ik onwetend ben van het gegeven dat een hoofddoek genetisch bepaald & aangeboren is.

"Islamophobic"?
Een afkeer van de islam hebben is geen psychische aandoening, een 'fobie', maar integendeel een teken van Gezond Verstand en een bewijs van voldoende gezonde weerstand tegen morele rotting.

"Progressive"?!
Ik wist niet dat het kritiekloos en onderdanig inpakken van je hoofd en de rest van je lichaam omdat je vrouw bent, en omdat je vader, je ooms, je neven, je broers en alle overige macho's inclusief opper-macho Allah dat van je eisen, een daad van 'progressie' is.

Het dragen van een hoofddoek is, behalve een provocatieve vorm van rond-paraderen met een sharia-vlag, een vorm van vrouwelijke zelf-verloochening en onderdanigheid en als zodanig uitgesproken REgressief.

Het is niet eens meer schaamteloos, maar ronduit pervers, hoe moslims telkens weer kans zien om dingen om te draaien met hun dubbelhartige wijze van recht lullen wat krom is.
En ze hebben niet eens in de gaten hoe ze zich daarmee continu belachelijk maken bij weldenkende, beschaafde mensen met Gezond Verstand.

Peter Emile | 25-12-20 | 00:24 | 3
-weggejorist-
Realism Is All | 25-12-20 | 01:07

"dat een hoofddoek genetisch aangeboren is". Tot op zekere hoogte is dat natuurlijk wel zo. Als kind van moslim ouders ben je uiteraard, natuurlijk en vanzelfsprekend verplicht ook moslim. En moet je als vrouw dus een hoofddoek (of erger) dragen.

sailor 1 | 25-12-20 | 04:18

@Realism Is All | 25-12-20 | 01:07:
Hebben we aan de VN te danken.

Rest In Privacy | 25-12-20 | 09:00

Het TRT stukje is geschreven door Malia Bouattia, de nieuwe generatie moslimvrouwen die welbespraakt zijn, academisch en zeker niet dom.

Jammer dat ze redeneren vanuit haat en fanatisme naar hun gastland want dat is weinig productief.
Toch is een dialoog n.m.m. goed mogelijk, mede omdat ze wel degelijk valide argumenten gebruiken.

Iets voor GS (bij een alcoholvrij drankje en vega borrelnootjes) ?

Bolhoed | 24-12-20 | 23:50 | 4

Malia Bouattia vertegenwoordigt PRECIES datgene waar wij in Europa zo enorm waakzaam op moeten zijn: de 'progressieve', 'liberale' jonge, goed opgeleide, welbespraakte islamvrouw - het soort vrouw waarvoor allerlei gevestigde (semi-) overheidsorganen over elkaar heen buitelen om het binnen haar gelederen te krijgen, om het eigen stemvee te tonen hoe progressief ze zijn.
-
Het soort vrouw dat zonder met de ogen te knipperen, zwaar gesluierd, actieloos en dociel toekijkt als de eerste homo's aan de hijskranen bungelen.
-
Want achter iedere welbespraakte, progressieve islamitische vrouw staat een grote, zwaarbebaarde, besoepjurkte islamitische man. Hij loopt misschien in een spijkerbroek en op sneakers, hij helpt misschien heel geëmancipeerd bij de opvoeding van de kinderen - maar het blijft diezelfde zwaarbebaarde besoepjurkte, islamitische man.

bisbisbis | 25-12-20 | 00:33

Tot 1979 had Iran ook een hele hoop geaccepteerde welbespraakte en hoog opgeleide vrouwen die u bedoelt. Maar zie ze nu eens !

J.Thee.Cohen | 25-12-20 | 02:32
▼ 1 antwoord verborgen

Nét als je dacht eindelijk van die Britten af te zijn - bemoeien ze zich met je binnenlandse politiek.

bisbisbis | 24-12-20 | 23:44 | 1

Waren ook gelijk mijn gedachten. Mind your own business.

MoonBeebe | 24-12-20 | 23:48

Zijn dat diezelfde "Britten" die blanke minderjarige meisjes misbruiken?

bruin1 | 24-12-20 | 22:49 | 2

Jawel - maar dat is alléén voor het middaggebed.
-
Daarna misbruiken ze meerderjarige.

bisbisbis | 24-12-20 | 23:42

"Asian men"

Piet Karbiet | 25-12-20 | 12:44

Toch zou ik haar volkliederen.

Asteroid-B612 | 24-12-20 | 22:43 | 3

Met Sikaflex.

bisbisbis | 24-12-20 | 23:46

@Peter Emile | 25-12-20 | 00:28: Op een boot kan je beter butyleenkit gebruiken. Is overschilderbaar. Of je kan KB overschilderen, wegschilderen of in a corner painten.

sailor 1 | 25-12-20 | 04:35

Ben benieuwd hoe GL zich hier uit lult..... of nee, laat ook maar.

Jan Lange3373 | 24-12-20 | 22:22

Bouchalikt deugd niet maar Yasser zou haar stiekem wel doen dus mag ze blijven. Op naar de ondergang van GL.

Eddy67 | 24-12-20 | 22:10

Zou ze ook een boerka dragen? Ik zag dat daar ook een fetisj voor bestaat.

Koekkeloere | 24-12-20 | 22:02

Deze mevrouw Kuthaar krijgt meer aandacht dan zij verdient. Zullen we een tijdje zwijgen over dit Trojaanse paardje?

donkeyman | 24-12-20 | 21:52 | 1

Nee!!! Blijven wrijven in die vlek.

sailor 1 | 25-12-20 | 04:24

Bruin Links. Nuff said

radiatorknopje | 24-12-20 | 21:39

Mocht er nog enige vorm van twijfel bestaan hebben, dan is die door deze steunbetuigingen wel verdwenen.

Frau Merkel | 24-12-20 | 21:33 | 1

Fijn Christelijk Kerstfeest!

Dirk III | 24-12-20 | 21:59

Om kritiek op islam-facsisme te 'neutraliseren', werd jaren geleden (succesvol) het begrip 'islamofobie' geïntroduceerd.

Daarom verwacht ik dat GroenLinks binnenkort het initiatief zal nemen,
om het begrip 'leftofobie' of 'linksofobie' te introduceren.

En net als dat de EU indertijd voorop liep met Resolutie 1743,
verwacht ik dat comrades uit Brussel, ook deze keer voorop zullen lopen.

Bruin-media als de NRC, de VK, NOS en NULpunt, zullen snel aansluiten...

michelpen | 24-12-20 | 21:27

De Pavlov reactie van een op de lange tenen getrapte moslim werkt alweer in hun eigen nadeel: ipv stil te zitten, komen alle kakkerlakken onder hun steentje vandaan, om héél hard te roepen dat ze helemaal geen kakkerlakken zijn, met als gevolg dat iedereen nu ziet: Kijk, nóg een kakkerlak!

vladimirows | 24-12-20 | 21:08

Waarom bestaat er wel islamofobie en geen christenfobie, boeddhismefobie, atheismefobie etc.? Iets zegt mij dat dit vooral veel met de islam van doen heeft, die erg zijn best doet haat en geweld te verspreiden en vervolgens in de slachtofferrol kruipt zodra mensen het een keer zat worden.

zeertegendradig | 24-12-20 | 21:04 | 2

Ze hebben het begrip zelf verzonnen. Voor zover ik weet komt het uit de koker van de Moslimbroederschap. Uiteraard met de bedoeling ons met onze eigen wapens te verslaan.

Bamberger Reiter | 24-12-20 | 22:00

@Bamberger Reiter | 24-12-20 | 22:00: Exact. Zo is het. Zelfverzonnen met een politiek doel.

Piet Karbiet | 25-12-20 | 12:45

“Islomophobic attacks”. Zoek eerst eens op wat het woord ‘fobie’ nou eigenlijk inhoudt. Hier is sprake van logisch onderbouwd wantrouwen, en rationeel beredeneerde kritiek. Daar kun je het dan vervolgens mee oneens zijn, dat mag, maar dat maakt het nog geen fobie, oftewel irrationele angst.

JackStick | 24-12-20 | 20:57

Bizar dat allochtonen en deugerts ook maar iets negatiefs over Nederlanders durven beweren dat die intolerant zijn bijvoorbeeld.... jaar in jaar uit komen ongevraagd honderdduizenden immigranten waarvan de absolute meerderheid verre van tolerant is, werkloos blijft en 0,0 positieve bijdrage levert aan NL, overmatig crimineel is en vol met haat. En ondanks alles laten Nederlanders dit gebeuren, wordt er niet op asielzoekers of allochtonen gejaagd of dat ze zich door autochtonen onveilig voelen, integendeel, juist de allochtonen stellen zich agressiever op en plegen misdaden ook met een racistisch dan wel religieus motief... het kan allemaal. Alleen al vanwege deze realiteit zouden juist alle deugerts, Kaag, Jetten, klaver, denk en al die andere klaaglims hun mond mee gesnoerd worden... de realiteit is volkomen anders.

Hollandse_blauwe | 24-12-20 | 20:56 | 2

Deze lieden worden naar hier gebracht als (toekomstig) stemvee voor de linkse politici van "D"66, PvdA en GroenLinks.

Hevvlan Demuru | 24-12-20 | 21:29

Gefundeerde kritiek op de islam is geen psychische stoornis ("-fobie") maar tolerant zijn en een podium geven aan onverdraagzamen is de ziekte waar 80% van de politici aan lijdt, Klaver voorop.

NPOlitiekgekleurd | 25-12-20 | 07:46

islamophobia is very healthy. but please enlighten me. what race are we talking about?

win | 24-12-20 | 20:42 | 1

Een ratrace of een race to the bottom.

Frau Merkel | 24-12-20 | 21:30

Ga 5 dagen in Londen rondlopen , sindsdien is zelfs mijn geweldige doch progressieve echtgenote genezen van het zogenaamde liberale islamitische wereldbeeld.

Dreeke | 24-12-20 | 20:37 | 1

Nou. Inderdaad , ben van origine een londenaar maar wil er nog niet begraven worden tegenwoordig. Alles verpest en verziekt door het multiculti geneuzel. Overal counsel homes met hordes nigerianen, pakistanen en andere cultuurverrijkers.

the brush | 24-12-20 | 20:46

Bouattia neemt het op voor Bouchallikht. What's in a name.... Dit zijn weer van die roeptoeterdingen: iedere debiel met een twitteraccount haalt tegenwoordig met wat verontwaardiging de media. Dergelijke steun van een andere moslim is voorspelbaar en onbeduidend.

peuleschil | 24-12-20 | 20:30

Allerlei ""Britten""

Veepert | 24-12-20 | 20:18 | 1

Londen is het nieuwe Rome. Het draait op het zweet van buitenlanders. Ze willen er zelfs vrijwillig naar toe willen en met bootjes tegelijk!

De arbeidende klasse is voormalig textielarbeidend tuig dat met brood en spelen wordt gunstig gestemt. De upperclass met hun stiff upper lip moeten al heel dood.

Als je bijvoorbeeld naar de prestaties van Engeland op het gebied van (pauper-)sport voetbal dan zie ook dat ze het moeten hebben van import. De binnenlandse competitie is (dankzij buitenlanders) van (horen zeggen) hoog niveau, terwijl het nationale elftal eigenlijk maar matig presteert.

Hevvlan Demuru | 24-12-20 | 20:52

Dit enge wijf heeft het enorm achter de ellebogen. Een echte stiekemerd

1977 | 24-12-20 | 20:10 | 1

Nog effe. Vindt GL leuk. Beetje Youpiaans maar goed.

Pieterman | 24-12-20 | 21:59

Wie had dat nou gedacht van die bolhoeden?!
Maar, is islamofobie ook geen levensbeschouwing die gerespecteerd moet worden?

HogeNood | 24-12-20 | 20:05

Dit is zo stompzinnig dat je haast zou denken dat het mongooltjes zijn. Blijkt dat ze gewoon geloven in een islamitisch verhaaltje. Vind het zeer vermakelijk om te lezen, kostelijk

Brulaapje | 24-12-20 | 20:02

De UK is al lang verloren.

Acidstain | 24-12-20 | 19:54 | 2

Soggie!

HogeNood | 24-12-20 | 20:04

En Zweden. En Duitsland.

Bigi Bana Boy | 24-12-20 | 23:35

Maar OK, het is Kerstavond.
We moeten maar denken aan al die Christenen die geen leven hebben en vervolgd worden in al die mohammedaanse "Heilstaten".

Waarom ruimt Kauther de troep in eigen huis niet eens op, om mee te beginnen. Als elke mohammedaan dat zou doen, hebben WIJ rust tot in de eeuwigheid.

Gelukkig heeft dit stuk liegwerk niet aan de Erasmus Universiteit gestudeerd :
“De oorsprong van het volk laat een combinatie zien van obscuriteit en barbaarsheid. Traceer je het begin van hun machtsontplooiing, dan vind je een huurlingenleger en de perfide moord op een prins wie ze eeuwig trouw hadden gezworen. Het is één doorlopend verhaal van door wreedheid verworven rijkdom, vermeerderd door roof. Van verderfelijke huwelijksproblematiek, goddeloze broedermoord, afzetting van vaders door zonen; van flagrante trouweloosheid en onmenselijke wreedheid. Om nog te zwijgen over hun zeden en geloof.”
Erasmus 1469? - 1536

J.Thee.Cohen | 24-12-20 | 19:53

Met zulke vrienden, heb je geen vijanden meer nodig.

Hekkie | 24-12-20 | 19:52

Gelijk krijgen doe je zo: zet een hoofddoek op en beschuldig iedereen van racisme. Iedereen volgt dan uit pure angst voor racist te worden uitgemaakt.

Rest In Privacy | 24-12-20 | 19:51 | 1

zet daarna het hoofddoek af en roep precies hetzelfde maar dan richting de moslimwereld en je bent ineens zelf racist en xenofoob.
Kortom: het hoofddoekje is de klederdracht van het fascistische bezettingsleger.

K. Westergaard | 25-12-20 | 09:41

Bij de meest recente peiling staat GL op 10 zetels. Nog 2 zetels eraf en dit hele item is democratisch opgelost.

Bralleput | 24-12-20 | 19:37

De term dar al-islam ("huis van de islam"), ook wel dar al-salam ("huis van de vrede"), werd en wordt soms nog gebruikt voor de landen die onder islamitische heerschappij vallen of waar moslims in vrijheid hun godsdienst kunnen belijden.[1] De tegenovergestelde term is dar al-harb, het "huis van oorlog", alle gebieden buiten de islamitische heerschappij.
Bron wiki

Zij bevindt zich in het huis van oorlog: dus alles is geoorloofd. En dat volgens haar eigen -voor ons weldenkenden- weerzinwekkende leer !

J.Thee.Cohen | 24-12-20 | 19:36

Je snapt eigenlijk niet dat ze het niet kunnen laten om voor haar op te komen. De beste strategie is zwijgen en de tijd zijn werk laten doen. De kopstukken van de Moslimbroeders snappen dat, maar kennelijk zijn er allerlei lieden rond hen die meer haast hebben en niet begrijpen hoe taqiyya dient te worden gebezigd. Ze zijn te gretig.

Schoorsteenveger | 24-12-20 | 19:28

Tja, de jodenhaat komt toch echt van links. Weet je wie ook als extreemrechts wordt geafficheerd, maar toch echt leider van een socialistische partij was?

Gelly P. Sprite | 24-12-20 | 19:12 | 2

Raak punt, alsof er ook maar iemand nog één rechts-extremistische Sociaal Democratisch Arbeiders Partij weet te duiden, in de geschiedenis, van de mensheid.

De daden zijn verachtelijk maar het regime was in ieder geval niet nationalistisch. Ware Nationalisten vermoorden immers hun eigen mensen niet.

Linkse regimes daarentegen, schrijven er geschiedenisboeken vol mee.

netniet | 24-12-20 | 19:19

If you yield to a threat, you do so in order to avoid war, and more often than not, you do not avoid war. For those before whom you have thus openly demeaned yourself by yielding, will not stop there, but will seek to extort further concessions, and the less they esteem you the more incensed will they become against you. On the other hand, you will find your supporters growing cooler towards you, since they will look upon you as weak or pusillanimous. But if, as soon as you become aware of your adversary’s intentions, you prepare to use force, even though your forces be inferior to his, he will begin to respect you, and, since those with which you were allied will now esteem you, they will be ready to help when you begin to arm, which they would never have done had you given up.
Niccolo Machiavelli
Written in 1517.

J.Thee.Cohen | 24-12-20 | 19:07 | 2

Klopt. Dit is heel simpel gang turf war politics. Move in, kijk of ze iets terug doen, ZO NIET : volgende stap, ga verder, zo wel : kijk hoe sterk ze zijn, enz.

Asteroid-B612 | 24-12-20 | 22:16

@Asteroid-B612 | 24-12-20 | 22:16: Dezelfde tactiek die die bezopen EU voorzitter hanteerde. Hij gaf dit ook gewoon toe.......

Koning BongoBongo | 25-12-20 | 08:11

Sometimes Satan comes as a man of peace....!

Overigens is ze door Haq-Kaag al een ministerspost in het vooruitzicht gesteld ??

J.Thee.Cohen | 24-12-20 | 19:01

Die filmmaker en Corbynvriend Ken Loach staat ook bij de ondertekenaars. Je vraagt je af of zo'n man ook maar enig idee heeft van wat er speelt in deze kwestie, of dat 'ie gewoon zijn krabbel zette 'voor de goede zaak'. Als hij zich twee seconde zou verdiepen in deze ophef zou hij toch moeten inzien dat die beschuldiging van racisme waanzin is. Het devalueert de waarde van je handtekening gewoon.

Ik vond The Wind that Shakes the Barley overigens wel een mooie film.

Tashtego | 24-12-20 | 18:59

Lekkere steunbetuigingen over en weer.

Op 21 april feliciteert Femyso, deze mevrouw Malia Bouattia, via de wesite van Femyso:

femyso.org/malia-bouattia-elected-as-...

in de felicitatie wordt onder meer genoemd over Malia:

"led the campaign against Islamophobia on university campuses, hosted the national ‘Black Lives Matter’ tour".

Van dit soort racisten moesten we hier dus niets hebben. Deze mevrouw loopt over van haat tegen blanken en door haar eigen belevingswereld, verkeerd ze in de veronderstelling, dat iedereen racistisch is.

Deze mevrouw moest eens een goed stuk zeep ter hand nemen, om haar mond te wassen.

netniet | 24-12-20 | 18:58

Mevrouw heeft lekker lopen netwerken met der EU-subsidie. Met zo'n EUverheidsorgaan heb je geen financiering uit onvrije landen meer nodig.
Voelt werkelijk vijandig ten opzichte van inheemse Europeanen.

nsfl | 24-12-20 | 18:57

Die blik in haar ogen. Brrrr.
Bestraald door een Heinz Doofenshmirtz apparaat.
De Prophet-Inator.

oplichter | 24-12-20 | 18:57 | 2

Waar is Stephen Hawking als je hem nodig hebt?

Mr_Natural | 24-12-20 | 18:59

Mijn ex keek ook zo. Ook groen links troep.

Onschuldig kijken maar het bleek de duivel die je te pas en te onpas overal wilde naaien. En dan vooral met leugens

Wees_welkom | 24-12-20 | 22:27

Goh.
Wie had dat nou verwacht.
Britslamistan.

jufrouw theelepeltje | 24-12-20 | 18:49

HOOFDDOEK VAN Troje in de TK?

Verderkijkert | 24-12-20 | 18:48

Moslims die hun steun betuigen aan andere moslims tellen voor spek en bonen.

MickeyGouda | 24-12-20 | 18:45

Toch nog een Kabauthar Puntdoek item, gelukkig.
Zalig Kerstfeest, Kabauthar!

Nuchternederland | 24-12-20 | 18:44

Wat is die Jesse Klaver toch stil he?

JackStick | 24-12-20 | 18:44

De staatszender van het MoslimBroederschap-bolwerk en Erdolf-bondgenoot Qatar steunt Khautar.
Weten we dat ook weer.
Dat mens is nog belangrijker voor de MoslimBroederschap dan we al dachten. De AIVD mag wel eens doelgericht op zoek naar MB-infiltranten. Geen zin om op een ochtend wakker te worden in een land waar een aanzienlijk deel van de ambtenaren ineens MB-lid blijken te zijn.

Abject | 24-12-20 | 18:41

Weet je wie de Britten ooit ook steunden?

Mr_Natural | 24-12-20 | 18:38 | 4

Rico, schrijf het dan wel goed: Sir!

Veiligheidsslot | 24-12-20 | 19:36

@Veiligheidsslot | 24-12-20 | 19:36:
“ "Ser" is not a typo: the title for knights within the fictional universe of the A Song of Ice and Fire book series is spelled "S-e-r" with an "e", not as "sir" with an "i" as in real life.”
Je haalt de mensen die Game of Thrones niet in het Engels gelezen hebben er op deze manier uit. ;)

Rico Tampeloerus | 25-12-20 | 09:54
▼ 1 antwoord verborgen

Die Britten van de Home Office en het Ongekende Schandaal van de grooming gangs van 'diverse backgrounds involve Pakistani men' in Rotherham, Rochdale and Telford?

De Rutte Doctrine was ook in het VK van toepassing... The Home Office previously said releasing the paper would not be in the “public interest”.

En de hoofddoekjes zagen dat het goed was...

Louter Leuter | 24-12-20 | 18:26

Helemaal goed om te zien dat moslims de grenzen over gaan om hun ideologie te steunen. Dat betekent dat we de Islam ook naar deze maatstaven mogen beoordelen.

BrokenTipi | 24-12-20 | 18:25 | 2

Dat betekend dat zij steun krijgt vanwege haar hoofddoekje. Niet voor de standpunten van Groen links

Mark van Leeuwen | 24-12-20 | 23:54

@Mark van Leeuwen | 24-12-20 | 23:54: niemand heeft het hier over groenlinks. De naam is niet genoemd. Je zit hier iets te projecteren wat geheel niks te maken heeft met wat ik heb gezegd, maar doet alsof je reageert op iets wat ik heb gezegd en je gaat niet in op wat ik zeg. Beetje vreemd. Laat die fles drank voortaan maar achterwege als je hier reageert.

BrokenTipi | 25-12-20 | 09:11

Tragisch die aandacht via Al Jazeera, alom gedysrespecteerde propagandapijp van islamoliedollars. Zal wel het voorlaatste en zelfbedacht station zijn voordat KoutKlut eindelijk gewipt wordt. Waarmee ik uitdrukkelijk wil zeggen dat die GL idioten haar het hardst in de kou zetten, straks ongetwijfeld over de rug van GS.
Dan wordt t: GS - GL = 2 -0.

Pieterman | 24-12-20 | 18:25 | 1

Qatar is vooral gas... CH4 waar Shell in Qatar twee H2-tjes en wat CO2 van wil maken en de waterstof aan de EU als heel groen wil verkopen

Louter Leuter | 24-12-20 | 18:28
-weggejorist-
Cor Netto | 24-12-20 | 18:23 | 3

Laat haar met rust en laat haar op die 9de plek zitten. Prima. Des te kleiner wordt de partij. 0,1,2,3 zetels. Helaas een nieuw soort Denk. Stem niet of rechts maar niet op de linkse kerk.

Breakdance | 24-12-20 | 18:10 | 1

Helemaal oneens. Altijd stemmen!

Pieterman | 24-12-20 | 18:13

‘Britten.’ Zijn dat een soort ‘Finnen’?

Braboblanke | 24-12-20 | 18:10

Progressief en een hoofddoek gaan niet samen.

Hommel | 24-12-20 | 18:10 | 5
-weggejorist-
Moe-Lester | 24-12-20 | 18:19

De hele scheiding progressief- conservatief is volstrekt achterhaald.

Rico Tampeloerus | 24-12-20 | 19:23
▼ 2 antwoorden verborgen

De universiteiten zijn goed vertegenwoordigt in dat lijstje. Goed om te zien dat links het niet alleen bij ons voor het zeggen hebben in die broeinesten.

getty678 | 24-12-20 | 18:47

Klaver leest geen Engels, kan hij niet volgens mij.

Agent 421 | 25-12-20 | 10:24

Waar komt Groen Links in vredesnaam terecht?! Dit gaat van kwaad tot erger.

Bralleput | 24-12-20 | 18:02

Deze ondersteuning verdient een feestje. Een BBQ in een afgesloten ruimte? In brussel zuid zijn ze al begonnen (in een garage). Zij zijn dom maar misschien lachen zij wel het laatst.

freshideas | 24-12-20 | 17:58

Ook goed. Scheelt een hoop onderzoekswerk, als een volgende keer zich zo'n ingezwachtelde aanmeldt. Ga weg, namens de racisten en islamofoben.
Nou jullie weer, moslimbroedertjes, of zijn jullie al uitgeluld?

Poesmobiel | 24-12-20 | 17:57

Volgens mij ligt de grens bij de bemoeienis van vreemde mogendheden, of dit Denk is met hun Turkse verbintenis of deze dame: waneer er aantoonbare verbanden bestaan met buitenlandse overheden of obscure clubjes dan dient een lidmaatschap van de Tweede Kamer niet mogelijk te zijn.

Red shirt | 24-12-20 | 17:54 | 1

Helaas staat hierover niets in de wet. Mag dus gewoon.

JackStick | 24-12-20 | 18:46

Dat ze het d'r strot uit krijgt: "progressive MP"...
Even los van dat Koutar nog lang geen MP is, hoezo progressief?! Dat maangezichtje met haar doekie...

WasHetMaarMakkelijk | 24-12-20 | 17:53 | 4

Agressief, niet progressief.

Pieterman | 24-12-20 | 18:17

MP = member of parliament. PM = Prime Minister

staat het bier koud? | 24-12-20 | 19:40
▼ 1 antwoord verborgen

Headscarf and progressive??? Contradiction of terms!!!

jan1956 | 24-12-20 | 17:52

Idd een artikel om herhaaldelijk naar terug te citeren ofzoiets. Chapeau!
Maar los daarvan: dat krijg je er nou van als het buitenland met buitenlanders zich gaan bemoeien met binnenlandse kwesties over (min of meer) binnenlandse mensen en hun relaties. Klok, klepel, etc.
Dat geldt voor deze Neufjuf van GL, maar dat geldt ook voor kaaskoppen over kwesties in VK, VS en noiem alle buitenlanden maar op.

Organische evolutie | 24-12-20 | 17:52

Ook links gespuis c.q. knuffelaars van 'de religie van de vrede' hebben zo hun trollen, Just my 2 cts.

Geil Kippetje | 24-12-20 | 17:52

Graag tot volgend jaar geen moslimnieuws meer. Nu even niet!

Poesman | 24-12-20 | 17:51

Als links verward volk kritiek krijgt is het eerste wat ze doen de criticus uitmaken voor een racist die ook nog eens extreem rechts is.
Het ligt altijd aan anderen en zelfreflectie is iets onbekends.
Fuck groenlinks!

pejoar | 24-12-20 | 17:51

Ach GS we weten toch hoe het gaat. Het eindeloze gepamper van alles met een ander kleurtje, ras of religie. In mijn roomblanke stadje word ik kotsmisselijk hoe ze hier de rode loper uitleggen voor de asielzoekers. Allerlei stichtingen en vrijwillige individuen regelen en doen van alles voor die gasten om maar vooral de deugmens uit te hangen. Draai het eens om, die mensen moeten zich eerst maar eens bewijzen met vrijwilligerswerk en zich nuttig te maken voor onze maatschappij.

Misterspok | 24-12-20 | 17:47 | 2

Liefst enkeltje terug. Niks vrijwilligerswerk.

bqbq | 24-12-20 | 18:18

Totdat er aan de lopende band fietsen verdwijnen en de lokale middenstanders steeds meer niet-betalende klanten binnen krijgen.

MickeyGouda | 24-12-20 | 18:51

Zijn er tegenwoordig ook progressieve moslimbroeders?

Diederik_Ezel | 24-12-20 | 17:45

@ Ronaldo,
LOL!
Prachtig journalistiek werk wat je hier aflevert.

Datgingniegoed | 24-12-20 | 17:45

Yep, daar heb je het al. Ongezien buitenlandse steunbetuigingen omdat ze moslima is, niet omdat Groenlinks het zo slecht doet. Inhoudelijk ook niet, onmiddelijk de rascismekaart. Dat belooft wat als er dadelijk ergens tegen gestemd moet worden en mevrouw Kouthar in het kamp 'voor'

Mark van Leeuwen | 24-12-20 | 17:45

Vrouwenhandel, jodenhaat, homohaat, westenhaat en verder ook haat naar iedereen met afwijkende meningen, hierover zijn moslims het onderling roerend eens.
Daarnaast zijn ze ook voor een inclusieve samenleving. Althans in het westen zijn ze dat. In hun eigen land blazen ze elke buitenlander op.

K. Westergaard | 24-12-20 | 17:44
-weggejorist-
Moe-Lester | 24-12-20 | 17:42 | 1

Klopt wel hoor, Qatar is toch bekend als een van de grootste leveranciers in de wereld van de Groene Stroom. Maar ze bedoelen er iets anders mee dan GroenLinks.

Zeurders | 24-12-20 | 17:41

Echt hartverwarmend en super origineel om bij kritiek op islamistische organisaties racisme en islamofobie te roepen. Vooral doorgaan, tot zelfs de meest wappie Groenlinks muts er doorheen kijkt.

Kicksalot | 24-12-20 | 17:41

De propaganda molen draait.
Kauthar heeft daar een dingetje van gemaakt: leren de media te bespelen.

Is dit nog nieuws? | 24-12-20 | 17:41

GroenLinks zal het vast ontkennen, maar een groot deel van alle islamistische groeperingen draaien op olie inkomsten, ook in Nederland. Dat is dan ook meteen de beste reden om elektrisch te gaan rijden.

W_F | 24-12-20 | 17:39 | 1

Koeweit is al failliet, dus het gaat de goede kant op.

bqbq | 24-12-20 | 18:19

5e Colonne, niets anders.

L.E. Raar | 24-12-20 | 17:38

Prachtig al die mensen die aan het woord worden gelaten dat fanatieke moslims lief zijn ook al vliegen de bommen je om de oren en rollen de koppen door de straten.. maar heel eerlijk ? Niemand zit te wachten op fanatieke moslims (pleonasme?) . Het wordt ons door de strot geduwd.

En de rekening komt later.

Deze vrouw zou niet eens de kans mogen hebben gehad op de lijst te komen.

Maar de deugdneuzen struikelen over elkaar heen om haar de kans te geven die onschuldige kop te trekken op tv. Waar blijven die kritische vragen?

Hoe moeilijk is het een wolf te herkennen.

Wees_welkom | 24-12-20 | 17:35 | 3

Nou, kom er maar in lupuslupus

Ruif_Vuller | 24-12-20 | 17:39

Gewoon lekker in de kamer laten zitten, hopelijk gaan de ogen open als ze haar zeteltje rooft in de naam van de Barmhartige.

Zeurders | 24-12-20 | 17:44

Helemaal waar!

XaaD666 | 24-12-20 | 17:50

En dat terwijl Luther het verbod op de Koran wilde opheffen.
Inconsistentie en niet meten met twee maten, daar hebben een aantal gelovigen niet veel mee.

kloopindeslootjijook | 24-12-20 | 17:34

Wel verontrustend dat 'allerlei Britten' en tv-zenders uit Turkije en Qatar zich druk maken om de nummer 9 op de lijst van GroenLinks.

Rest In Privacy | 24-12-20 | 17:32 | 5

@kloopindeslootjijook | 24-12-20 | 17:35:
Ik vind het verontrustend dat ze überhaupt belangstelling tonen. Ik interesseer me toch ook niet voor de nummer negen op de lijst van Ome Erdo of HijskraanLinks?

Rest In Privacy | 24-12-20 | 17:37

@2voor12 precies dat!

ceriel82 | 24-12-20 | 17:41

@Herfsttijloos | 24-12-20 | 17:37:
Maar wij in het westen zijn ongelovig, dus dat is slecht en misschien meelijwekkend. Je weet toch.
Hoe ze aan dat idee komen, dat kunnen ze dan meestal niet uitleggen.

kloopindeslootjijook | 24-12-20 | 17:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Progressief? Sinds wanneeris het dragen van een hoofddoek progressief?

timmey | 24-12-20 | 17:32

Hadden we maar een regering die niet vuistdiep in het islamitisch terrorisme stak: voertuigen en andere middelen aan IS geleverd, vleermuizen in de Tweede Kamer, overal dubbele paspoorten, de overheid zelf die straffeloos 30.000 mensen een decennium het leven zuur gemaakt heeft tot de dood daarop volgde, een minister die als terroristenmatras miljoenen weggaf aan terroristen, een racistische en discriminerende Kulturkammer opnieuw opgericht.

Frau Merkel | 24-12-20 | 17:32

Drie minuten luisteren naar die vetklep. Meer kon ik niet opbrengen.

Tinus Tampeloerus | 24-12-20 | 17:57

Bewondering. Ik haalde 1,5 minuut.
Eindigt het verhaal ermee dat hij sterft aan Corona?

zuurtjeregen | 24-12-20 | 18:17

Ik begrijp die verontwaardiging niet. Ze heeft banden met de moslimbroederschap en dat is aangetoond. Wat is daar racistisch aan?

Hommel | 24-12-20 | 17:30 | 2

In Egypte is de Moslimbroederschap sinds 2013 verboden.
Misschien moeten ze eerst daar even informeren waarom.

kloopindeslootjijook | 24-12-20 | 17:38

Is inderdaad niet racisitisch, maar wel een tikkeltje extremistische club die graag de sharia zou invoeren.

Zeurders | 24-12-20 | 17:45

Gewoon de islam mansplainen joop.bnnvara.nl/opinies/links-moet-ka... Want dat kunnen al die arme woestijnmensjes zelf niet. Met zulke wappies inderdaad. En dat de islam ook nog eens een hersenspinsel van rechts is. Schiet mij maar in een kapotje: www.youtube.com/watch?v=MfgSnn8vJn4

Stelletje roze heidenen :-) Een zalig Kerstfeest allen. Laterz.

Rest In Privacy | 24-12-20 | 17:29 | 2

Met spijt in mijn hart kan ik weinig anders zeggen dat totaalidioten bezig zijn om links totaal kapot te maken.
Snowflakes, JSW, cancelculture, religie aanbidding, racisme gehuil. Ze maken veel herrie maar houden uiteindelijk een zeteltje of 20 over.
Doe het licht maar uit bij links. Ze hebben zichzelf gecancelled.

Zapata10 | 24-12-20 | 17:39

@Zapata10 | 24-12-20 | 17:39: Als ik zo eens de staat van de instituties bekijk, zie ik een heel ander beeld. Op de emotie inwerken en chanteren op het gevoel werkt nu eenmaal prima bij het deugvolk.

RtotheB | 24-12-20 | 19:41

Als ik het dus goed begrijp steunt een club van halsafsnijders een halsafsnijdersympathisante omdat wij haar deze hobby in ons land niet graag gepraktiseerd zien. Bijzonder.

Alco-de-Holist | 24-12-20 | 17:29 | 1

Dat begrijpt u goed.

Wees_welkom | 24-12-20 | 17:38

Grappig, zo’n extreemrechtse hyperreligieuze tak in groenlinks.

RickTheDick | 24-12-20 | 17:29

Ahh daar is ie weer, de bekende racismekaart en altijd in te zetten als joker.

I.P standing up | 24-12-20 | 17:26 | 3

Of de islamofoob-kaart.
Je mag het niet er gewoon niet mee eens zijn. Dat moet je er namelijk over gaan nadenken. Ja... dat kan natuurlijk niet.

kloopindeslootjijook | 24-12-20 | 17:31

De joker raakt flink uitgewerkt. Het begint in de gaten te lopen.

bqbq | 24-12-20 | 18:22

Precies dat is wel positief. De kaarten zijn zovaak getrokken. Het is net als sorry zeggen. Op een gegeven moment werkt het niet meer. Zodra ik het woord racisme hoor? Einde gesprek

Wees_welkom | 24-12-20 | 23:17

Is een under cover trutje.

Bram-Jr | 24-12-20 | 17:25

Still strange.
If you do not like Islam, Islamic law and thinking and political Islam (learn a new word: Dawa) in your country, then you are immediately judged as 'Islamophobic'.
It is not that simple.

kloopindeslootjijook | 24-12-20 | 17:24

Moslims steunen elkaar altijd en overal. Dan zien we dagelijks als het om IS, Boko Haram, PLO, Hamas en al die andere clubjes gaat. Het zijn zogenaamd dan geen echte moslims. Wie gelooft die leugens nog? Moslims besteden hun islamitische plichten gewoon uit aan deze bendes moordenaars.

Mokum Kosher | 24-12-20 | 17:24 | 3

Het is net andersom. De vreedzamen onder hen, zoveel zijn het er niet maar ze bestaan, zijn niet de echte Moslims.

Er is maar 1 Islam, 1 Koran en 1 Sharia, niet meerdere.

En dat vod Koran liegt niet, teksten zijn zeer duidelijk en het is een aansporend boek voor Moslims. Met regels en verplichtingen. Simpel zat.

Realism Is All | 24-12-20 | 17:29

en maar in dienst staan van een geloof.
En het maar naar de zin hebben met de bestrijding van 'de anderen', de ongelovigen of joden of een ander doelwit. Als je maar een gezamelijke vijand bedenkt..

kloopindeslootjijook | 24-12-20 | 17:29

Uit dat stemadvies blijkt gewoon dat het een opportunist is die meewaait met wat nodig is voor haar eigen gewin.

Sessine | 24-12-20 | 17:23

Brendel voorspelde dit toch al? Doekie na een tijdje gewieberd bij Yassers meisjesclub, beschuldigingen "IsLaMoPhObIA" volgen.

Schwanzeleber | 24-12-20 | 17:22

Artikel gelezen en ik heb SJW-Bingo! De woorden op mijn kaart: Racist attack, Woman of colour, Emboldened bigotry, Xenophobia, Hate, Islamophobia, Climate justice, Structures of discrimination, Social justice.

De leegheid en oppervlakkigheid van het artikel is verder stuitend.

Selassie | 24-12-20 | 17:20 | 1

Maar die oppervlakkigheid gaat wel heel diep bij deze groep.

zeurmachine | 24-12-20 | 17:23

Getsiederrie.
Waarom toch altijd weer die racisme- of islamofoobkaart? Makkelijk, hè?

Gewone_mevrouw | 24-12-20 | 17:20

De Britse vereniging van bus en metro opblazers steunt Kauthar.

Osdorpertje | 24-12-20 | 17:19

Freedom is zo'n beetje uitgevonden in de UK maar ze raken het ook als eerste weer kwijt straks.

Piet Karbiet | 24-12-20 | 17:16

Leuk hoor GS. Om 18:00 uur begint Kerstavond. In aanloop daar naar toe word ik even keihard geconfronteerd met een kop(vod) dat er een beetje de oorzaak van is dat Kerstavond nu meer een doodnormale winterfeestavond op een betekeniskoze 24 december. Ik ga mijn Kerststalletje weer afbreken. Het werkt gewoon niet. In mijn ene ooghoek zicht op het kerststalletje en in mijn andere ooghoek zie ik een moslim. Alles kapot nu.

Leptob | 24-12-20 | 17:15 | 1

Helemaal waar.
Anyway, fijne dagen en dat je volgend jaar de juiste partij stemt.
Je moet maar zo denken, waar moslims komen gaat alles kapot.
Dan zijn we in ieder geval niet de enige met het kut gevoel.

XaaD666 | 24-12-20 | 18:03

MP kandidaat? Toe maar.

RickRD | 24-12-20 | 17:14 | 2

Zou zo maar kunnen na het kabinet Rutte 7

Zapata10 | 24-12-20 | 17:15

Menber of Parliament

Ruif_Vuller | 24-12-20 | 17:20

Taqyia.

seconda | 24-12-20 | 17:13

De term " Islamophobia" kopt per definitie niet.

Een fobie is namelijk een irreële angst. Maar angst voor de islam is heel reëel. Vraag maar aan de duizenden slachtoffers in Europa en de miljoenen wereldwijd. Honderden aanslagen, dagelijkse straatterreur, dominant in openbare ruimtes. De angst is er als gevolg van de gedragingen van moslims.

Het was voorspeld dat de islam zich zou politiseren en politieke druk zou uitdrukken op tegenstanders, en ook dat is weer uitgekomen.

Gieterman | 24-12-20 | 17:12 | 6

Islamofobie is een prachtige marketingstunt, nog beter zelfs dan Greta Thunberg.

Blauwpetje | 24-12-20 | 17:24

Als je het niet eens bent met de maatschappelijke onderdelen die uit de islam voortkomen, dan ben niet perse islamofoob.
Maar ja, dan moet je ook gaan nadenken over je eigen land en cultuur en wetten en opvattingen. Kost moeite.

kloopindeslootjijook | 24-12-20 | 17:27
▼ 3 antwoorden verborgen

Zijn dat die Britten de allemaal hier naar toe vluchten na de Brexit?
Nee... grenzen dicht please.

Zapata10 | 24-12-20 | 17:12

Ga er maar rustig van uit dat er contact is geweest tusse gl en deze organisatie. Marxisten-leninisten zijn nu eenmaook internationaal georganiseerd. Hoe luidde die kreet vroeger ook alweer? “Hun strijd, onze strijd: internationale solidariteit.....”

ExitTrajectum | 24-12-20 | 17:12 | 1

Moslims verenigt u?

RtotheB | 24-12-20 | 19:33

Ik vond die demo waar ze bij stond een stuk racistischer dan de feiten die hier gepost worden. Maar ja, zo rollen de (meeste) aanhangers van de profeet. Kritiek op hen is rassies, vijandigheid tegenover alles wat anders is dan zij ies koeltoer.

Zwiebelsuppe | 24-12-20 | 17:08

@Dezenaamhier | 24-12-20 | 19:02: 'Ik identificeer me als zwarte vrouw'. Waarom ook niet. Gaan solliciteren bij de overheid of zo en aangeven dat je tot een Niet-Westerse minderheid behoort en vrouw bent. 'Dus heb ik voorrang bij het solliciteren. Hoezo u bent een witte man?! Bepaalt u dat?! Misogynist!'.

Hommel | 24-12-20 | 20:07

@Hommel | 24-12-20 | 20:07: Je moet ook schrijven dat je jezelf identificeert als zwarte vrouw. In ambtelijke kringen word je dan meteen aangenomen want het telt als driedubbele woordwaarde voor hun diversiteitsprogramma.

5611 | 24-12-20 | 21:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Weer een officiële Moslimmische instantie die spreekt over Moslims als ras. Zegt meteen hoe hersenloos ze zijn. En dat vooroordelen misschien niet altijd helemaal onjuist blijken...

Realism Is All | 24-12-20 | 17:06 | 2

Juist!

XaaD666 | 24-12-20 | 17:54

Zijn een soort geestelijk ras. NGS. (niet goed snik)

bqbq | 24-12-20 | 18:25

Ik vraag me nog steeds af met welk gedachtegoed van de moslimbroeders zij nou 'helemaal niks heeft'?

zetje01 | 24-12-20 | 17:06

De politiek correct media en politie in de UK hadden het bij de verkrachtende grooming gangs steevast over 'Asian or Pakistan men' als verdachten en daders. Het woord moslims viel natuurlijk niet. De tientallen slachtoffers waren voornamelijk jonge Engelse meisjes maar ook Sikh-meisjes. De grote Hindoe- en Sikh gemeenschap uit Pakistan heeft hier fel op gereageerd. Noem de beesten bij de naam. En dat is deels gelukt.

Piet Karbiet | 24-12-20 | 17:05 | 2

U heeft het natuurlijk over tientallen DUIZENDEN slachtoffers. En dit al decennia. Maar ach. Offers moet men maken voor de verrijking.

RtotheB | 24-12-20 | 19:29

Hoort niet in de 2e kamer, eigenlijk niet eens in dit land.

bqbq | 24-12-20 | 17:05 | 2

In de Tweede Deugkamer vindt het gros van wel... Onder het mom van "Diversiteit". Zet er dan ook gelijk een dame uit Marken neer in klederdracht, eens kijken hoe dat valt.

Ommezwaai | 24-12-20 | 17:54

Ze mogen der hebben van mij..

Wijze uit het Oosten | 24-12-20 | 17:04 | 1

Idd, dan gaat Haatkhabouter Busstationthk toch lekker daar naar heen!

Hevvlan Demuru | 24-12-20 | 18:53

Iemand spot een vreemd boekje bij Baudet in de boekenkast: "goed gespot, waakzaamheid, bewijs van fout gedachtengoed."
Iemand wijst er op dat deze dame in het bestuur zat van een aan de Moslimbroederschap gelieerde club: "Racist and baseless attacks"

Muxje | 24-12-20 | 17:03

Zetelrovertje

homieguerneville | 24-12-20 | 17:02 | 3

Jesse Klaver en de 14 Zetelrovers? Hm. Ik zie een idee voor een leuk kinderboekje ontstaan.

Graaisnaaiert | 24-12-20 | 17:11

Kunnen we deze kerst even geen aandacht geven aan die kolere religie GS?

XaaD666 | 24-12-20 | 17:02 | 3

U denkt dat de islamisering ook even pauzeert met Kerst? Naief schaap. Weet u, als het aan islam ligt er is helegaar geen Kerst meer. Kun je je lekker dikvreten tijdens dat diabetesfestival van ze.

Graaisnaaiert | 24-12-20 | 17:11

@Graaisnaaiert | 24-12-20 | 17:11: hou toch op man.
Ik roep jou eerste zin al vanaf de jaren 80.
En voerde de discussies al toen jij waarschijnlijk nog niet eens geboren was.
In 1979 werden de schapen op het balkon geslacht van de bovenburen.
Klootvolk. Maar ik laat ze mijn kerst ook al is het nu online liever niet bederven. !!

XaaD666 | 24-12-20 | 17:26

Enkel de ander 363 dagen.

Wees_welkom | 24-12-20 | 17:48

Fuck off with you so called Islam o phobia.

Rico Tampeloerus | 24-12-20 | 17:01 | 1

Juist. Het is de dreiging van de islam. Geen fobie, dat is een angststoornis.

Flightless bird | 24-12-20 | 17:09

De Britten hebben een enorm aantal fundamentalistische moslims... velen grote groepen die aldaar zwaaien met de IS vlaggen. Een perfecte atmosfeer dus voor Rob Jetten die hand in hand door die wijken heen kunnen lopen... maar die lafbek zal dan wel 2 dames regelen die met hem meelopen zodat hij vrolijk de hetero uit lang hangen.. zoals hij ook al eerder deed met een vakantie naar Iran.

Hollandse_blauwe | 24-12-20 | 17:00 | 1

In Iran had ie per omgaande aan een hijskraan gehangen... En maar mekkeren over islamfobie en racisme door de boze blanke man.

Ommezwaai | 24-12-20 | 17:51

Tsja, aan die steunbetuigingen kan zij niet zoveel doen maar het is inderdaad eerder een bevestiging van ‘haar foute keuzes’. En verder wat boeit ons het nu wat mannen in jurken ergens in een woestijn ver weg van ons vinden?

BobDobalina | 24-12-20 | 17:00

Dat mens is een Trojaans paard, verder geen aandacht aan besteden.

DeCynischeAmbtenaar | 24-12-20 | 17:00 | 5

@ademende aarde | 24-12-20 | 18:05: Het mocht even duren. U?

TimTheEnchanter | 24-12-20 | 18:07

@Graaier | 24-12-20 | 17:20: Het lijkt me duidelijk dat er bedoeld wordt aandacht te geven aan deze dame omwille van de achterliggende dingetjes. Het één niet zonder het ander. De dame op zich stelt weinig voor als symbool. Als je't aan mij vraagt, tenminste.

TimTheEnchanter | 24-12-20 | 18:15
▼ 2 antwoorden verborgen

De appel valt wederom niet ver van de boom.

Schepvogel | 24-12-20 | 17:00

Britten verdiepen zich nergens in. Las een keer een artikel in de Guardian met allerlei belangwekkende observaties over Pym Fortune. Nog te beroerd om de naam even te googelen.

Ad Hominem | 24-12-20 | 17:00 | 1

Of Gert Weldon?

Ommezwaai | 24-12-20 | 17:49

Ach. Deze tante is waarschijnlijk betrouwbaarder dan Rutte, en waarschijnlijk ook nog rechtser.

Lafayette | 24-12-20 | 16:59 | 2

Goede kans.

Rohin | 24-12-20 | 17:11

Het spijt me zeer, maar de islam aan de macht komt in Nederland is het gedaan met de vrijheid. Wees niet naïef. Koutar mag dan voor idealen van GroenLinks gaan staan en een zgn. oprecht verhaal ophangen. Maar als puntje bij paaltje komt kiest ze voor de koran en niet het Nederlands Wetboek.

peuleschil | 24-12-20 | 20:37

En ze is nog steeds niet weg bij GL.

Apollo | 24-12-20 | 16:59

Kunnen we nu tijdens de kerst een Moslim pauze inlassen?

Alwayscurious | 24-12-20 | 16:59 | 4

Ik ben voor. Beetje klaar met dat eeuwige geklaag.

Hommel | 24-12-20 | 17:30

Amen.

DeviousDick³ | 25-12-20 | 10:02
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland