Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kauthar Kwestie. GroenLinks weet dondersgoed dat Moslimbroeders shariastaat willen stichten

Hadden we al gezegd dat we van oplettende lezers houden?

De gewraakte foto uit 2014 waar Francisco van Jole zich zo kwaad om maakt, kwam uit het geheugen van een sheikwatchende GS-lezer. We kregen ook een mailtje van een Kamerwatchende reaguurder, die zich de parlementaire commissie over buitenlandse beïnvloeding & geldstromen richting islamitisch radicalisme van begin dit jaar goed herinnert. Die mailt ons zijn eigen tegel uit het topic van hedenmorgen, want in die commissie zat GroenLinks-Kamerlid (en thans #12 op de kieslijst) Niels van den Berge, die letterlijk present was in de zaal waar FEMYSO als onderdeel van de Moslimbroederschap werd omschreven, en de MB als een organisatie die een shariastaat nastreeft. Fragment hierboven, hele video hierrr, transcript daarrr (ff ctrl-f'en op 'Sandee'), tegel/mail hieronder:

Beste redactie,
Eind 2019 publiceert Rob Sandee, voormalig medewerker van de MIVD, in opdracht van een parlementaire ondervragingscommissie een 13 pagina's tellend position paper over geldstromen uit onvrijwillige landen.

Op 10 februari 2020 is de ondervraging en in de commissie zetelt de heer C.N. (Niels) van den Berge. Hij is daar aanwezig namens GroenLinks en dat is relevant omdat in ieder geval na 10 februari de inhoud van het rapport en ook die van de vergadering bekend is binnen GroenLinks. De relatie tussen MB en Femyso wordt als volgt, letterlijk weergegeven:

"Tot de andere kern organisaties van de Moslim Broederschap in Europa behoren de EUROPE TRUST, de EUROPEAN COUNCIL FOR FATWA AND RESEARCH (ECFR) en de FORUM OF EUROPEAN MUSLIM YOUTH AND STUDENT ORGANISATION (FEMYSO)."

Het position paper is hier te downloaden. Zoekend op de term Moslim Broederschap (MB), ontstaat al snel een beeld van een slecht traceerbare organisatie die naast Rusland ook door vijf islamitische landen wordt bestempeld als terroristische organisatie. MB wordt gelieerd aan salafisme en aan geldstromen uit Koeweit en Qatar (Hoi Virgil). In Syrië heeft op lidmaatschap zelfs enige tijd de doodstraf gestaan.

Nadat op 29 mei de vertegenwoordiger van de PVV, de heer E. Mulder, zich terugtrekt uit de commissie omdat hij zich niet kan verenigen met de inhoud van het eindverslag, wordt dit door de overige leden op 25 juni aangeboden aan mevrouw Arib, in haar hoedanigheid van voorzitster van de Tweede kamer. Het eindrapport is hier te downloaden. Dit rapport is aanmerkelijk langer en daarom even één citaat, zijnde de zienswijze van de commissie:

"De Moslimbroederschap streeft naar een islamitische staat onder de sharia."

Dit zijn stukken, die allemaal voortvloeien uit handelingen van de Tweede Kamer en de inhoud daarvan laat weinig te raden over.

netniet | 09-12-20 | 09:33 |

Even voorstellen: #12 van de GroenLinks kieslijst

Social

Hee Niels. Wybren van Haga en Freek Jansen wisten tenminste vijf mensen vóór zich uit de weg te ruimen om een paar plekken te klimmen. Maar jij bent een echte vent, geen backstabber maar meer een bukker, en toont je daarmee een waardige nummer 12 achter de 5e colonne op nummer 9. Om je toch even wakker te schudden, hier de slotalinea's uit deze leestip van Ratna Pelle:

"Femyso zegt te strijden tegen islamofobie, waar voor het gemak veel, zo niet alle kritiek op de islam onder wordt gevat. Als belangenorganisatie is dat prima, niet als zogenaamde maatschappelijke bewustwordingsorganisatie. Het is alsof iemand van de tabaks- of de wapenlobby zo via een achterdeur op een hoge plaats op de VVD-lijst belandt. Waarbij de Moslimbroederschap qua doelen nog schadelijker is en mogelijk ontwrichtender.

Het gaat erom dat niet via een partij met invloed extremistisch gedachtengoed binnenkomt in de Tweede Kamer en in het besluitvormingsproces, en dat zo de MB in Nederland haar positie achter de schermen kan versterken. Het is naïef te denken dat alle connecties maar ook ideeën die Boutchallikht in dat milieu heeft opgedaan zijn vervlogen nu ze haar functie heeft opgegeven en ‘van GroenLinks’ is."

Niels neemt het niet zo nauw met extremisten

Social

Reaguursels

Inloggen

Nou snappen ik eindelijk waarom die gezellige marokkansenparels altijd voor elk woord 'kk' toevoegen. Dat gaat gewoon over de Kauthar Kwestie! Zo leer je elke dag weer wat over de wereld..

Proud Infidel | 10-12-20 | 18:39

Allemaal mogelijk omdat een groep blanke autochtonen een ideaal in gedachten heeft dat moet en zal gebeuren. Dat hun troetelgroepen politieke en etnische haters bevat, ze veronachtzamen het graag. Dat die haatvechters onfrisse maatschappij-ontwrichtende bedoelingen hebben willen ze niet weten.
Een land overvol boze etnische splintergroepen, bruut strijdend om economisch voordeel, is in hun gedachten een mooi park waar prachtige krachtige mensen elkaar uit alle windstreken in liefde ontmoeten.
De gewone burger die deze hele neergang mag meemaken is de stoorzender. Allemaal -foben en -isten zijn we.
Hoe gaat dat straks dan? Gaat de woede dan richting de nieuwkomers wanneer deze nieuwkomers voor de subsidiegevers ook niet meer aardig zijn?
"Nee, jij bent die áárdige statushouder!!! Jij gaat nú dankbaar die subsidiebaan in voor E1000,- per maand, jij gaat nú dáár en héél blij in die dat tiny appartment zitten, wíj hebben voor jùllie een mooi gemátigd gebedshuis geregeld, en dáár ga jij iédere vrijdag je vredesgebeden doen!!!"

zeurmachine | 10-12-20 | 15:04

Laten er hier snel iets aan doen: meer tegels bakken op GS. *bakt deze tegel en wacht (passief uiteraard) op de Grote Verandering, sinds Theo van Gogh.

inderdaad geen stijl | 10-12-20 | 12:51

Wat een gezeur weer allemaal hiero.
Voormalig GroenLinks partijleider Mohamed Rabbae was openlijk veel extremer en dat was nooit een probleem in NL.

Obsi | 10-12-20 | 09:28 | 1

Correctie: dat was nooit een probleem bij GroenLinks en de NPO.

Ivoren Toren | 10-12-20 | 09:47

Als ik een complotdenker was geweest, dan zou ik denken dat die Kauthar is geplaatst door de (verschillende) instantie(s). Ik en alleen geen complotdenker....
Toch laat het idee mij niet los. GeenStijl heeft nu meermaals aangetoond dat een organisatie als MoslimBroederschap vuistdiep in FEMYSO zit. GroenLinks kan dat onmogelijk blijven ontkennen, en daardoor dus ook niet die Kauthar.
Klaver 'doubled down' door te zeggen "we got your back".
En ik vraag me af hoelang dat nog doorgaat; Zijn de idealen en het ideale plaatje belangrijker? Kijk ons eens goed inclusief zijn, wij hebben een moslim, die nog ook nog een baarmoeder heeft én menstrueert (vermoed ik) op de lijst staan, en oh ja! Ook nog hoofddoek dragend.

Of prikken ze zelf daar doorheen, en willen ze toch liever af van mogelijk beïnvloeding door onwelwillige organisaties, instanties en instituten.
Ik hoop voor GL het laatste, ik verwacht het eerste.
Want ik zei het al een paar weken terug, GeenStijl gaat de schuld krijgen, alleen maar omdat ze een vrouw is en ook nog een moslima. En GeenStijl zijn notoire vrouwenhaters.
En zie hier, van Jole en ten Broeke hebben die kaart alweer gespeeld.

Harvey2Face | 10-12-20 | 09:17 | 2

Nou, wat is er mis mee complotdenker te zijn?
Het is duidelijk dat diverse islamitische organisaties verbonden zijn. Foto’s van bijeenkomsten laten zien dat steeds dezelfde figuren opduiken. Ook blijken dezelfde figuren bestuursposities te bekleden binnen radicaal islamitische instellingen.
Eea is omgeven met vaagheid. Daarnaast ijveren (zweren samen/ smeden complotten) die organisaties om álle islamkritiek weg te zetten als islamofoob (blasfemie)en om de islam te verspreiden.
Bij GL een ‘progressieve’ partij zien we ineens een zwaar conservatieve moslima op plek 9 opduiken. Een duidelijke verklaring daarvoor wordt niet gegeven. Dus er is vaagheid.
Als je dan gaat bedenken- reconstrueren hoe eea zou kunnen zijn verlopen dan ontwikkel je dus een theorie over hoe zo’n complot zou kunnen werken. Dat maakt het niet waar maaar ook niet onwaar. Het zou heel dicht bij de feiten kunnen liggen als die bekend worden...

ratelaar | 10-12-20 | 11:08

"En GeenStijl zijn notoire vrouwenhaters" Wat een onzin, elke vrijdag is er een visuele lofzang over vrouwen die op handen wordt gedragen door de zolderfappers alhier (waaronder ondergetekende).

Sneerpoets | 10-12-20 | 18:13

Niet loslaten hier GS!

van Oeffelen | 10-12-20 | 09:07

Klaver leest over JFK, gedraagt zich als Chamberlain, maar zou eens een lijn moeten trekken als Churchill. Geef Islambrigade geen kans.

Zeddegeizot | 10-12-20 | 08:26 | 3

Kom nou! Klaver is gewoon MB sympathisant. En dat hele GL is gewoon een dekmantel voor fascisme (fascisme = links; Hitler was een socialist). En dat "groen"? Om het klimaat te redden vernietigen we het milieu!

discriminazie | 10-12-20 | 10:33

Klaver gedraagt zich als Chamberlain?! Yeah Right. Wanneer we dan toch de geschiedenis van het interbellum erbij gaan halen, dan kan ik ook nog wel een paar betere/foute namen noemen van hier uit Nederland die ook graag het Nederland van in die tijd op een ander land wilde laten lijken en aan wilde laten sluiten. Ik denk dat die namen beter bij zijn/haar draaiende gedrag passen.. :"-)

BadPatNL | 10-12-20 | 10:36

@BadPatNL | 10-12-20 | 10:36: Net wakker uit de nachtdienst, voor het vaderland, hier en daar wat komma's vergeten. Excuus.

BadPatNL | 10-12-20 | 10:37

Misschien heeft ze wel gewoon ontdekt dar je zonder conservatief islamitische idealen hoger de ladder op komt en is er vooral sprake an oportunisme bij deze vrouw. En dan ook opportunisme van GL om stemmen te winnen met een moslima met hoofddoek op de lijst.

zeeman73 | 10-12-20 | 07:40 | 2

Als ze zo gis was dan had ze haar vicevoorzitterschap van FEMYSO wel opgezegd voordat ze zich kandidaat stelde. Maar nee, zowel zij als het GroenLinks-bestuur hadden verwacht dat ze wel weg zouden komen met deze spagaat. Gelukkig is er nog GeenStijl.

Ivoren Toren | 10-12-20 | 09:52

Ik denk je hoop dat deze move van GL verkeerd voor ze gaat uitpakken bij TK 21. Dat Groenlinks gezien hun statements betreffende Kauthargate nu openlijkgeen afstand neemt van de islam/sharia zal hopelij niet worden gepikt. Met het risico dat de murw gebeukte brave burger dit gevaar niet ziet.

Here's Freddy | 10-12-20 | 10:04

Radicale gelijkwaardigheid zoals in het Cambodja van Pol Pot zeker!

DooieKapotte | 10-12-20 | 07:33 | 2

Eerder radicale ongelijkwaardigheid zoals in Iran.

Ivoren Toren | 10-12-20 | 09:53

Zoiets, gelijkwaardigheid onder de Sharia, welteverstaan.

BadPatNL | 10-12-20 | 10:38

Het wordt duidelijk dat je heel fel moet zijn tegen de islam. Ik ben islamofoob en steeds bevooroordeelder en ben daar trots op. Ik buk voor niemand en al helemaal niet voor allah.
Moslims kun je het geste ALTIJD met gezond wantrouwen tegemoet treden, dat blijkt namelijk niet onterecht en een gezonde houding.

ratelaar | 10-12-20 | 07:26 | 2

Juist! En dat geldt ook voor de meeste politici, publieke omroep en overheids vertegenwoordigers: ik ga ervan uit dat ze liegen, tenzij het tegendeel is bewezen.

discriminazie | 10-12-20 | 10:36

Islamofoob is niet de juiste term.
Islamallergie is een betere aanduiding voor de meesten, meer jeuk en misselijkheid dan angst

Zorc | 10-12-20 | 17:03
-weggejorist-
DrachiR | 10-12-20 | 07:21

De simpele vraag is: wil groen links Homo´s op het schild hijsen of van een flat afgooien. Wat een willekeurige linkse partij met de islam heeft is onbegrijpelijk, je gaat niet met een cobra in bed liggen, tenzij je inderdaad links bent zoals de NSDAP in de jaren 30/40 van de vorige eeuw.

Het aanmodderen met deze dame gaat GL niet in de koude kleren zitten, er zitten ook denkende mensen tussen hun kiezers. Hoe lang gaat het duren voor ze haar van de virtuele flat afgooien ( Ze laten haar natuurlijk zelf springen)?

bergsbeklimmer | 10-12-20 | 06:59 | 1

Ze zal een zetel roven.

horsteknots | 10-12-20 | 09:27

Niels van de Berge via vriendjespolitiek in de 2e kamer gekomen. En net doen dat je ergens iets van weet.

franck7020 | 10-12-20 | 06:42

Het is echt heel simpel. Kernwaarde van onze Westerse beschaving is vrijheid, en kernwaarde van de Islam is onderwerping. Dat is zelfs de letterlijke betekenis van het woord Islam. Iedereen dient zich te onderwerpen aan de wil en de geboden van Allah. Daarom haten ze de vrijheid. Gewoon onthouden: vrijheid en Islam gaan NIET samen. Het is het een of het ander. Kiest u maar.

euroka | 10-12-20 | 01:28

De zaak Kautharrel begint nu toch wel erg te stinken.

FogerRederer | 10-12-20 | 01:11

Radicaal gelijkwaardig is ook iedereen een hoofddoek en onder de sharia. #nr. 9 Kauthar.

marchbrown | 10-12-20 | 00:40

''Nieuwkomers willen niet alleen leren wie Willem van Oranje is. Zij willen vooral leren hoe ze écht mee kunnen doen in onze SAMENleving. Hoe kunnen we het onderwijsaanbod voor hen verbeteren?'' aldus Niels.

Als zelfs spelers van Oranje niet eens willen weten wie Willem van Oranje was, getuige het feit dat geen één speler het Wilhelmus meezingt, kun je er donder op zeggen dat Achmad uit Mogadishu met zijn hoofd helemaal niet bij Willem is, maar bij graties geld. En wat dat onderwijsaanbod verbeteren betreft: moeten docenten in de klas weer de klap opvangen van al die kinderen die weer opgroeien met een cultuur- en taalachterstand wat weer geheid leidt tot meer werkdruk voor leraren en dus lesuitval?

Blijft gek dat zoveel docenten GroenLinks stemmen!

van der g | 10-12-20 | 00:02 | 3

Niels vd Berge begrijpt er niet veel van. Zo te zien hebben ze wat standaard reacties die ze bij elk twitter-bericht kunnen plaatsen, vol met holle kreten en dom gezwets. Nieuwkomers willen helemaal niet meedoen en niets van Willem van Oranje weten. 80% wil alleen maar gratis geld, woning met Miele, betaalde zorgkosten en het recht om de Nederlandse cultuur te verwerpen.

Ruikbaard | 10-12-20 | 00:11

Vandaar dat men tegenwoordig niet meer tot tien kan tellen.

de honden blaffen... | 10-12-20 | 00:52

Is niet alles wat uit de subsidieruif vreet een stemmer van groen links of d666?

brie-de-penis | 10-12-20 | 06:52

Uitstekend topic! Lachwekkend dat de MSM dit niet kan brengen.

de Voorzittert | 09-12-20 | 23:49

Groenl Links streeft naar racale gelijkwaardigheid... Dus ik begrijp hieruit dat ze alle radicale gelijk vinden. Dus moslimterroristen, millieu-terroristen, extreem links radicalen en zo verder. Nou was dat al lang bekend maar leuk dat ze het ook zelf zeggen.

Premier Trutte | 09-12-20 | 23:44

Fijne fotosoep maareh, konden jullie niet meteen even een tekening van de profeet op de muur prenten?

B.Chamel | 09-12-20 | 23:38

Wie organiseert een debat tussen Kauthar en haar vader? Eens kijken hoe oneens ze het zijn.

relatief | 09-12-20 | 23:35 | 1

Je hebt daar twee tv studio’s voor nodig. Waarvan een ingericht als keuken.

Lt-Kol Kilgore | 10-12-20 | 06:44

Die Niels kan ook helemaal niks
Had nou gewoon opgelet tijdens dat verhaal van die verstandige vent

Carlos_I | 09-12-20 | 23:23

Heb er geen probleem mee dat de zaak wat op de spits gedreven wordt. In alle nuchterheid kan je constateren dat er een conflict zit ingebakken als een fundamenteel islamitisch geinspireerde jongedame in een linkse partij wil meedraaien. Vroeg of laat loopt dat averij op, omdat de waarden van GroenLinks zich helemaal niet verenigen met de waarden van de (fundamentalistische) islam.

Tenzij je het daar nooit wezenlijk over hebt of het hele onderwerp maar vermijdt. Jesse probeerde dat uit alle macht maar dat blijkt dus niet te lukken. Dus een van twee moet kleur bekennen, Kauthar of GroenLinks. Ik ben benieuwd wat er gebeurt want Kauthar kan niet te hard afstand nemen van de fundi's, dan raakt ze uit de gratie bij de hoofddoekbrigade maar ook niet te weinig, want dan krijgt ze gezeik met GroenLinks. Uiteindelijk zal duidelijk worden dat religieus geinspireerde politiek helemaal geen plaats heeft in zo'n partij.

Beste_Landgenoten | 09-12-20 | 23:20 | 5

GL wilde altijd een moslim - en altijd liep.het verkeerd af. Singh Varma, Rabbae, Dibi, Zihni en vast nog meer. Het gaat gewoon niet, hoe graag ze ook willen.

relatief | 09-12-20 | 23:39

BL: de waarden van GroenLinks zich helemaal niet verenigen met de waarden van de (fundamentalistische) islam"
Even een kleine correctie, de waarden van de (f) islam verenigen zich met geen enkele waarde in Nederland. Politieke partij of anderszins. Alleen denk en groen links komen wat in die richting als je het verleden beziet. Aanslagen en demoniseren was getekend groen links. Lees aub iets over rara, Aad kosto, Jan Maat, Pim Fortuyn. en ga zo maar door. Zegt de naam Duyvendak je iets BL?

dijkbewaker | 10-12-20 | 00:10
▼ 2 antwoorden verborgen

Het is heel simpel op te lossen.
Die doek af, of van de lijst af.

de honden blaffen... | 09-12-20 | 23:10 | 2

Doek moet opblijven, zodat men kan zien waar haar loyaliteit ligt.

halfvolle glas | 10-12-20 | 06:06

@halfvolle glas | 10-12-20 | 06:06: Nou..... zet er voldoende geld tegenover ...

Koning BongoBongo | 10-12-20 | 07:59

Het lichtpuntje is dat Yasser met zijn mismanagement van de situatie (en andere) wederom bevestigt dat hij ongeschikt is. Zal wel niet tot de doelgroep doordringen.

inCol | 09-12-20 | 23:09 | 1

Yasser is een sokpop van het bestuur.

Ivoren Toren | 10-12-20 | 09:58

Als er een filmpje op tv is over de pinkstergemeente in de US, waar sommige lieden met giftige slangen dansen dan kijkt heel Nederland hoofdschuddend van verbazing over zoveel onbenul. De gelovigen zijn er echter van overtuigd dat hun geloof hen beschermt tegen het gif.
Als een gemeente van de linkse kerk met de jihadisten danst, dan stemt een gedeelte van Nederland hen de 2de kamer in. De gelovigen zijn er namelijk van overtuigd dat hun deug hen beschermt tegen het gif.

Blauwpetje | 09-12-20 | 22:59 | 2

Amen!

SaintNick | 09-12-20 | 23:54

Mooie en passende vergelijking!

1977 | 10-12-20 | 05:24

Grappig om allerlei enquêtes af te wachten, waarbij er nog enige ruimte wordt gegeven aan de islam. De islam is totalitaire levenswijze die geen ruimte biedt voor andere -relativerende- perspectieven. Per definitie dominant, onderwerpend en zonder enige vorm van humor. Dus: islam verbieden in Europa zou ik zo zeggen.

peuleschil | 09-12-20 | 22:59 | 5

@Blauwpetje | 09-12-20 | 23:07: Dodental van Christendom svp ook niet onderschatten. Kruistochten, Inquisitie, ketterverbrandingen, need I say more ?

euroka | 10-12-20 | 01:21

@euroka | 10-12-20 | 01:21: Ah... daar is ie weer ... de vergelijking met het christendom . Ik denk niet dat iemand het dodental ontkent ; iedereen kent de verschrikkingen want geleerd op school . Het gaat om het hier en nu en de Islam.

Koning BongoBongo | 10-12-20 | 08:11

@euroka | 10-12-20 | 01:21: Yep. En allemaal uit een ver verleden. Islam en andere ideologieen gaan tot op de dag van vandaag gewoon door.

Eagle0511 | 10-12-20 | 09:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Sie hat es nicht gewusst.

JackStick | 09-12-20 | 22:58 | 1

Dan is het wel een heel dom gansje....

gatij | 09-12-20 | 23:50

"Islamofobie Industrie", goed gelukt.

De NPO en geheel links zijn en de zalvende media, zoals Trouw en NRC zijn groot aandeelhouder.

Bolhoed | 09-12-20 | 22:53

Langzaam maar zeker komen de verstopte moslimbroeders uit het paard van Troje. Het paard van Troje gefaciliteerd door voornamelijk de PvdA en GroenLinks. En gehinderd door onze verouderde wetgeving staan we erbij en kijken ernaar. Het zijn helaas maar enkelen die met röntgen ogen in het paard van Troje kunnen kijken en daarmee weten wat ons te wachten staat. Wordt wakker politiek! Laat dit soort extremisten nooit een zetel krijgen in onze kamers en regering. Maar het gevestigde kartel heeft heel andere bedoelingen met ons volk en dat voorspelt niet veel goeds.

Rdock | 09-12-20 | 22:44 | 2

Klopt.

Dwarsdenker | 09-12-20 | 23:01

Reken maar dat dit alles nauwkeurig wordt gevolgd door menig regime. Zie je, het werkt! verkneukelen ze zich.

inCol | 10-12-20 | 00:22

En maar stemmen op die partei.

Rest In Privacy | 09-12-20 | 22:44 | 1

GL heeft binnen no time 1 zetel minder dan bij de verkiezingen binnengehaald. Het hoofddoekje gaat absoluut haar zeteltje meenemen en als 1-vrouws fractie verder. En dan gaat blijken dat ze haar Moslim broederschap ideeën helemaal niet van zich af heeft gegooid.
Ze kan het ook helemaal niet van zich af gooien. Of zou haar vader gewoon gaan toegeven dat hij haar verkeerd heeft opgevoed?

Eagle0511 | 10-12-20 | 09:48

Volgens onze regering loopt het allemaal zo'n vaart niet.

Ramsesz | 09-12-20 | 22:41 | 5

Omdat ze de cijfers van het RIVM nog niet binnen hebben, denk ik.

Eric Newby | 09-12-20 | 22:52

U geeft in uw eerste drie woorden al aan waar e.e.a mis gaat !

Koning BongoBongo | 10-12-20 | 08:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik stel al een tijdje dat de negatieve media-rellen enkel op de partijen die straks niet aan Rutte IV mee gaan doen zijn gericht, waaronder het CDA.
(Want CDA=boeren en boeren moeten kapotstuk want grond)
En ja hoor, hier is het volgende CDA-schandaal:
"‘CDA twijfelt over Lucille Werner na onthullingen over gegraai’
Er wordt bij het CDA getwijfeld over de voordracht van Lucille Werner als kandidaat-Kamerlid. De onthullingen over haar gegraai uit de goededoelenkas leiden tot verontwaardigde reacties. Dat melden De Telegraaf en Privé vandaag. www.mediacourant.nl/2020/12/cda-twijf...

Ze graaien allemaal. Maar als het politiek ongewenst is, dan worden ze verraden.

Abject | 09-12-20 | 22:39 | 2

Dit wist men in Hilversum dus al jaren, en verraad men pas als het verkiezingstijd is en mevrouw blijkbaar bij de vijand de politiek in gaat:
De bedragen uit de jaarverslagen liegen er niet om. Lucille weet goed met geld te smijten, maar weet ook behendig publieksgeld los te peuteren. Zo betaalde KRO-NCRV haar voor de eenmalige tv-uitzending De Minister van Gehandicaptenzaken (373.000 kijkers) en het gedoe eromheen maar liefst 1.005.000 euro.

Ook haar eigen hobby’s kosten de stichting flink wat geld. Een reisje naar Ecuador, om de gehandicapte minister-president van dat land te interviewen, kostte maar liefst 34.604 euro: verbijsterend. En een uurtje meevaren op de Canal Parade tijdens Gay Pride? 18.667 euro.

Het gat in Lucille’s hand is enorm. Ze besloot in 2017 bijvoorbeeld ook om 280.000 euro uit te geven aan haar nieuwe website jaikwilwerken.nl, om mensen met een handicap aan het werk te helpen. Het resultaat? 500 mensen vulden op de website een formulier in en 50 mensen kregen daadwerkelijk een online sollicatietraining. Al met al een grote flop: de peperdure site ligt alweer op het internetkerkhof.

Abject | 09-12-20 | 22:43

Potverdomme dat is niet mis! Ik ken Lucille nog wel van de tijd dat ze in het Casino in Groningen werkte, ze had toen wat met een sportgenoot van me. Toen was ze al slim met de centjes bezig maar zo uit de kas graaien van het goede doel valt me tegen!

Beste_Landgenoten | 09-12-20 | 23:33

Met deze bakvis Kuthaar in de NL Politiek is een flinke stap richting Sharia wetgeving in Nederland. Achter de ellebogen heeft deze dame het. Ik ruik het op een kilometer afstand.

1977 | 09-12-20 | 22:33 | 2

1966 is akkoord.

horsteknots | 09-12-20 | 22:35

'65 ook, hoor.

zwaaropdehand | 09-12-20 | 22:48

Was gister bij een vriend van me die in een hospice zat.
Dan moet je binnen drie maanden dood en dat is bij hem mislukt waardoor hij nu in een verpleeghuis zit.
Dan loop ik daar rond door de gangen met mondkap, maar eigenlijk wil ik daar niet zijn.
Best lastig, ik doe het voor hem maar met tegenzin.

HoerieHarry | 09-12-20 | 22:24 | 11

@Normpje | 09-12-20 | 22:40:
Hij heeft alvleesklierkanker met dementen om zich heen.
Maar goed, hij krijgt genoeg bezoek, dus prima.

HoerieHarry | 09-12-20 | 22:43

@HoerieHarry | 09-12-20 | 22:43: Doet me denken aan mijn vrolijke moeder die zogenaamd genezen was van kanker, maar er 3 maanden later toch aan overleed. Niets maakt het goed.

Eric Newby | 09-12-20 | 22:59

@HoerieHarry | 09-12-20 | 22:43: De zorg, ook zo’n boosmaker. Wat hadden we hier een voorzieningen moeten hebben door alle jaren Paars, PvdA/VVD, alle gasopbrengsten. Maar alles is aan uitkeringen en wasmachines opgegaan. En de oude, lieve, zieke mensjes zitten door elkaar bij elkaar op schoot in vergane hokken. Althans mijn tante en haar lotgenoten wel.

Normpje | 09-12-20 | 23:02
▼ 8 antwoorden verborgen

Laat haar in Godsnaam op de lijst blijven zodat al deze feiten tegen verkiezingstijd weer kunnen worden opgerakeld. Ik ben doodsbang dat dit tzt vergeten is als ze nu van de lijst wordt gehaald en gl als het ware 'schoon' wordt geacht.

JoudN | 09-12-20 | 22:24

Over een jaar of wat lig ik op m'n sterfbed omringt door mijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Ik kijk naar buiten en zie overwegend lieden zoals Kauthar gelijk een pinguïn rondlopen.
Allen, ja allemaal komen ze af op het geld wat ook ik heb afgedragen aan deze maatschappij. Pijnlijk om nog mee te moeten maken dat moslimfundi's in onze Tweede Kamer zitting gaan nemen.

Ommezwaai | 09-12-20 | 22:22

"De Moslimbroederschap streeft naar een islamitische staat onder de sharia."

Dat is nauwelijks 'nieuws', althans zelf wist ik dat allang.

'Nieuws' is dat Khautar, van wie de vader de oprichter van de Nederlandse 'chapter' van de Moslimbroederschap is, en het feit dat zijzelf jaren de voorzitter was van Femyso, dat in verhouding tot de Moslimbroederschap ongeveer staat als de JFvD tot het FvD, beweert niets van de MB af te weten (ze beweerde vorige week geloof ik dat ze zich heeft moeten 'inlezen' over wat de MB precies is, of zoiets).

Tsja, dat begint langzaam maar zeker toch wel erg ongeloofwaardig over te komen.

GroenLinks zou haar m.i. het bindende advies moeten geven - indien ze Khautar op plaats 9 handhaven - om haar hijab af te leggen als ze in de Tweede Kamer gekozen wordt.

Sandee heeft het in die hoorzitting over een hijab. Ik heb het even moeten googelen, want ik weet wat een boerka is en een nikaab, maar hijab? Iedereen zegt hoofddoek, ik ook hoor, maar een hijab blijkt toch wel iets meer te zijn: het is een 'bedekking' van hoofd, nek/hals, en een gedeelte van de borst, want dat tonen is allemaal 'haram' of zondig of hoe die lui het ook allemaal noemen.

Iemand met een dergelijke 'dwangbuis' hoort toch niet thuis in de Tweede Kamer? Of zie ik dat nou verkeerd? Ga ik niet met de nieuwe, 'inclusieve' tijd mee? Mag je zeggen hoor, ik kan redelijk goed tegen 'feedback'.

Dr_Johnson | 09-12-20 | 22:13 | 7

Ik ben het met je eens. Iemand in zo'n 'dwangbuis' dient Allah. Niet het Nederlandse volk.

Gewone_mevrouw | 09-12-20 | 22:56

@Grachus | 09-12-20 | 22:51: whatever, zulke termen zijn toch niet interessant. Gewoon een hoofddoek.

The Green*Machine | 10-12-20 | 07:24
▼ 4 antwoorden verborgen

Glashelder betoog van Sandee. Ontluisterend dat dit dertig jaar heeft kunnen voortwoekeren. Een soort Triffids uit de Day of the Triffids, maar dan zonder tegenstand.

Cassandra | 09-12-20 | 22:07 | 1

This is the way !

Acidstain | 09-12-20 | 22:34

Kan iemand die Klaver niet naar een kalifaat sturen? Getver, irritant naar mannetje is het toch.

Dubbelepunthoofd | 09-12-20 | 22:05

Gl sorteert voor op de demografische ontwikkelingen. Waarschijnlijk was Klaver zelf daar ook al op geselecteerd.

hoejeheette | 09-12-20 | 22:05

Het zegt ook iets over de betrouwbaarheid van Yasser Feras.
Hij beschermt de nr.9 terwijl die daar beslist niet mag zijn.
Een pot nat dus. Weg alle twee,

bigstone | 09-12-20 | 22:04 | 3

Ze hopen op meer stemmen. Op korte termijn gaat ze dit juist stemmen kosten. Lekker door laten modderen dus.

hoejeheette | 09-12-20 | 22:08

Ik denk dat 'ie banger is dat zijn arme krullebolletje zal rollen als ze eruit gezet wordt dan dat 'ie zich hier op gebruikelijke binnenhofse manier weer kan gaan uitlullen dadelijk.

NiCeY | 09-12-20 | 22:26

Ik zie enkele gelijkenissen in de ogen van die twee . Yasser heeft bovendien ook grote hamsterwangen ,maar die kan ik bij de dame in kwestie niet goed inschatten vanwege de hoofddoek . Familiaire trekken?

Koning BongoBongo | 10-12-20 | 08:50

Hmm. Kijken of Kauthar nu ook het idee krijgt dat ze moet gaan kiezen. Of de fundi kant of de vrije kant.

Beste_Landgenoten | 09-12-20 | 22:00 | 8

De vrije kant is de kant van het geld , dus......

Koning BongoBongo | 10-12-20 | 08:51
▼ 5 antwoorden verborgen

Allahoe akbar , Kauthar Fubar.

Dr.Mabuse | 09-12-20 | 21:59

SpaceX is Starship SN8 aan het klaarmaken voor de testvlucht.

Bedoeling is vliegen tot 12,5 km hoogte en weer landen.
SN8 is prototype voor Maan- en Marslandingen.

Musk schat de kans op een veilige landing op 1:3
Dus dat belooft spektakel.

Hier live:
youtu.be/ap-BkkrRg-o

zetje01 | 09-12-20 | 21:55

Ik ga ervan door.
Even een Poolse supermarkt opblazen.

HoerieHarry | 09-12-20 | 21:54 | 7

Niet in de Canadezenlaan.

Rest In Privacy | 09-12-20 | 22:15
▼ 4 antwoorden verborgen

Maar welke is nu slechter, D66 of Groenlinks?

Panos88 | 09-12-20 | 21:53 | 1

Ik kan niet kiezen.

zwaaropdehand | 09-12-20 | 22:49

Wegjorrisen en oprotten dat mens. Was het maar zo makkelijk. Zucht.

Andersdenkend | 09-12-20 | 21:52 | 1

Nou die wordt eerder staatssecretaris van emancipatiezaken dan dat ze weggejorist wordt. GL doet na de verkiezingen hoe dan ook mee.

Pierrepoint | 09-12-20 | 21:53

Tegenstanders van de westerse samenleving, zoals extreemGroenlinks, gebruiken de islam als wapen tegen demense.
Dus natuurlijk knuffelen de klonen van Justin Trudeau "hun" moslimzusters & broeders tegen hun boezem als waren het adders.

Jan Passant mk2 | 09-12-20 | 21:51

ontkennen, wegkijken, trail by media, guilt by association. Maar uiteindelijk FEMYSO valt onder moslimbroederschap. en de Pa van Kauthar is van moslimbroederschap. Groenlinks Jesse is naief en/of een puppet. En Kathaur is brandschoon

HetOorAakel | 09-12-20 | 21:51

Islam-fascisme? Salafisme? SalaFascisme!

Kaiserrer | 09-12-20 | 21:51 | 1

Salamifisme...

Bill le Koek | 09-12-20 | 22:11

Men kan nog zoveel feiten aandragen. Het landt niet bij de postmodernisten. Alles is een sociaal construct anders staat de werkelijkheid de idealen in de weg. Alles voor de idealen totdat men weer geconfronteerd wordt met de werkelijkheid en de menselijke natuur. Dan gaat het in een hogere versnelling en zijn dwang, ontmenselijking en moord op tegenstanders ook geoorloofd. Dit patroon herhaalt zich elke keer weer en men leert er niet van. Helaas wordt deze golf van postmodernisme elke dag sterker; na de verkiezingen zou gl zo maar eens ministers kunnen leveren. Misschien zelfs een vrouw van de mohamedaanse broederschap als staatssecretaris van emancipatiezaken.....

Pierrepoint | 09-12-20 | 21:47

Het past wel bij de Groene Khmer. Als je een communistische heilstaat wil stichten moet eerst de democratie kapot. En dat is precies hetzelfde doel als wat de Moslimbroederschap na streeft.

Osdorpertje | 09-12-20 | 21:45 | 1

Toch raar als je kameraad Klaver dan opium van het volk ziet lezen

radiatorknopje | 09-12-20 | 21:50
-weggejorist-
Mishima | 09-12-20 | 21:44 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Morgen, nee echt morgen, gaat onze Minister-president Mark Rutte ingrijpen.
Het is van de gekke dat we moeten wachten tot GL zijn nr. 9 verwijderd.

bigstone | 09-12-20 | 21:43

Na 10 seconden stoppen.

BL6swguPp7hoYH | 09-12-20 | 21:42

"De Moslimbroederschap streeft naar een islamitische staat onder de sharia"
(eindrapport Twede Kamer)

En wat doet NieuwWij (moslim-propaganda-site)?
- "Uiteindelijk verscheen er een kundig artikel van islamoloog Joas Wagemakers over de Moslimbroederschap"
Onder de titel 'De moslimbroederschap is veranderd' wordt verwezen naar een kundig witwasrapport over het Broerderschap.

En passant wordt Kauthar natuurlijk ook nog even witgewassen...

michelpen | 09-12-20 | 21:41

Kleuterschool 2030,

Hoofddoekje leggen
Niemand zeggen
Ik heb de hele nacht gewaakt
Twee paar ongelovigen heb ik afgemaakt
Een van Jole en een Fred van leer
Hier leg ik mijn Hoofddoekje neer

D.Onderop | 09-12-20 | 21:41 | 1

Bel die zingende coltrui even. Die moet ook weer een keer wat. Mooi man!

Dubbelepunthoofd | 09-12-20 | 22:08

Mooi onderzoek, net als in de FVD kwestie. Speaking of which, vrij bizar artikel in het AD: Het FvD-diner van minuut tot minuut: boven de kreeft begint Thierry te schreeuwen

Juffrouw op de fiets | 09-12-20 | 21:40 | 7

@Juffrouw op de fiets | 09-12-20 | 22:03: Ik heb het AD in de schuur gezet. Ze komen het vrijdag ophalen. Ook de regiobladen zoals de Stentor, ik kan het niet meer zien. Wat een rotzooi.

Normpje | 09-12-20 | 22:13

Goed verhaal. Maar volgens mij een doorgeplaatste Parool-productie.

Rest In Privacy | 10-12-20 | 00:02
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik ben met alles klaar en ga naar de kroeg achter de vrouwen aan.

HoerieHarry | 09-12-20 | 21:39 | 14
▼ 11 antwoorden verborgen

Kam de Moslimbroederschap niet samengaan met de Aryan Brotherhood? Zijn toch allemaal broeders.

VanderGeelen-Coppens | 09-12-20 | 21:38 | 1

Zoek jezelf broeder, vind jezelf, wees en blijf alleen jezelf.
Dikkerdoenerij genoeg, op kantoor en in de kroeg
Als je nou 's geen masker droeg, zou je dat niet beter staan
Wat moet je met die Januskop, daar schiet niemand iets mee op
't Is een kwestie van een knop, die moet enkel even om.

small_town_dude | 09-12-20 | 21:41

Ik denk dat de groenlinksers (of groenrechtsers in dit geval) in een volledige identiteitscrisis zitten door de mentale spagaat. Aan de ene zijde vrijheid vieren en afgeven op rechts conservatieve partijen die een - soms terechte- afkeer hebben tegen de islam. Aan de andere zijde niet lijken te beseffen dat ook in de islam rechts conservatieve stromingen zijn die zelfs nog meer haat en afkeer hebben tegenover joden, homo's en ongelovigen. De enkele werkende hersencellen die ze nog hebben schakelen gewoon spontaan uit bij een dergelijk probleem. Maar goed, laat haar lekker zitten, er komt vast nog wel meer naar boven en hoe slechter het is voor groen rechts hoe beter... heeft cidi al wat gezegd trouwens want normaal zijn die wel snel bij antisemitisme...

Ook de oververdovende stilte van de msm is andermaal een bewijs van hoe terecht het wantrouwen is richting de media...

Snoorderlag | 09-12-20 | 21:34 | 1

Ja maar er zijn heel veel zielige moslims, die helemaal niet zo nodig moslim hoeven te zijn maar er niet uit kunnen. En daar moet je lief voor zijn, want als je die over dezelfde kam scheert, worden ze allemaal vervelend.

nietoftochwel | 09-12-20 | 21:46

Tja, als je kinderen wilt lokken, moet je op TikTok zitten.
Zal m’n dochter eens vragen of ik op haar account mag kijken.

Ruimedenker | 09-12-20 | 21:39

Hoe heette dat spelletje ook alweer. Tik tok boem ofzo?

Graaisnaaiert | 09-12-20 | 21:53
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Mishima | 09-12-20 | 21:30 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Zwarte Piet mag niet.
Homo's van torentjes werpen mag dan weer wel van GroenLinks

Wim Venijn | 09-12-20 | 21:26 | 2

Slaven houden is geen probleem volgens de sharia dan zou een knecht die staat te lachen het ook niet moeten zijn.

ConantiDabitur | 09-12-20 | 21:40

@ConantiDabitur | 09-12-20 | 21:40: Van de profeet mag je alles aan elkaar liegen zolang dit de islam goed uitkomt. Simpel. Met zo'n religie lul jezelf overal wel uit.

Dubbelepunthoofd | 09-12-20 | 22:10

Kauthar kan niet meer terug. Ze heeft haar achterban moeten verraden om op de GL lijst te blijven. Ook al is het takkiya, ze heeft zaken zitten roepen die de eer van de MB schaden.

Mahatma | 09-12-20 | 21:26 | 2

Als ze echt een infiltrant is, blijft ze zitten en als ze weg wordt gestuurd, kan ze zich achter haar naïviteit blijven verschuilen en gewoon doorgaan. Die komt dan vanzelf wel weer ergens boven drijven

nietoftochwel | 09-12-20 | 21:49

Dat denk ik niet. Takiyya geeft grote vrijheid om het geloof te verbergen.

Not_again | 09-12-20 | 23:13

Wanneer komt F. van Jole eens in Chips, nootjes, bier? Als hij dialoog wil kan hij die krijgen.

small_town_dude | 09-12-20 | 21:24 | 3

Een dialoog krijg je niet. Die moet je maken, net als een monoloog.

BL6swguPp7hoYH | 09-12-20 | 21:38

Dat durft die niet, zoveel schijt past niet eens in zijn bevlekte onderbroek. Ik zou er overigens wel 10 euro voor over hebben om hem daar te zien. Wellicht wordt ie bekeerd..

Headshrinker | 09-12-20 | 22:03

Is veel te druk. Slaat vaak op hol, als hij begint te praten.

Rest In Privacy | 09-12-20 | 22:20

Jesse Klaver zal hier politiek weinig medestanders treffen, maar zijn geloofwaardigheid is hij kwijt als Kauthar na al dit niet van de lijst wordt gejorist.

Schwanzeleber | 09-12-20 | 21:23 | 3

Welnee.
Jesse heeft een soort sekte.
Hij kan niks fout doen bij zijn achterban.
Die Jesse moet je in de gaten houden want hij is een soort goeroe voor zijn volgers.

HoerieHarry | 09-12-20 | 21:26

Itt Geertje en Tjerry heeft de Jessias volledige steun van MSM, overheid, bestuur, cultuur en onderwijs. Het interesseert hun geen zak dat er een moesliem mattieschap kopvodje bij hun partij infiltreert. Het hoort bij de great reset.

Graaf_van_Hogendorp | 09-12-20 | 21:27

eigenlijk zou iemand met een Stormfront verleden bij GL moeten solliciteren. Eens kijken of dat werkt. Ook als diegene nou toevallig toen ie twintig was niet wegliep bij een hakenkruisdemo betekent niets volgens Klaver.

small_town_dude | 09-12-20 | 21:36

Links schilderd zich steeds meer de hoek in.

shimanski | 09-12-20 | 21:22

„Die feiernden deutsch-türkischen Erdogan-Anhänger jubeln nicht nur ihrem Alleinherrscher zu, sondern drücken damit zugleich ihre Ablehnung unserer liberalen Demokratie aus. Wie die AfD eben“ Cem Özdemir laat hier inderdaad zien dat je als immigrant een keuze voor of tegen onze westerse samenlevingen kan maken en dat een stem voor Erdo of de MB een antiwesterse houding in zichzelf is.

Cum infamia | 09-12-20 | 21:21

Goed bezig GS!
En dit: "De Moslimbroederschap streeft naar een islamitische staat onder de sharia." - Wat iedereen al weet dus, behalve de TK. Die leven in hun eigen maakbare werkelijkheid.

Geil Kippetje | 09-12-20 | 21:20 | 1

En de Groene Khmer streeft een communistische staat na. Net zo verwerpelijk, en toch zitten ze in de Tweede Kamer.

Osdorpertje | 09-12-20 | 21:59

Niels knokt in de Tweede Kamer voor wat kwetsbaar is: “Sinds ik getrouwd ben met een fantastische vrouw van kleur, komen discriminatie en uitsluiting dichtbij. Ik zie wat het met haar en andere kleurrijke Nederlanders doet.”

*bonk bonk*

RickyLaRue | 09-12-20 | 21:19 | 3

Ik vermoed dat zijn vrouw het huis inmiddels kotsend heeft verlaten.

Grachus | 09-12-20 | 23:36

Wat een natte wind! Ik heb ook een vrouw van kleur en die klaagt nooit over discriminatie, die werkt gewoon...

DooieKapotte | 10-12-20 | 07:24

Vrouw van kleur, wat een l
Belachelijke term ook. Mijn vrouw is gekleurd, donker, bruin, getint maar 'van kleur' nee.

DooieKapotte | 10-12-20 | 07:47

Mooie fotosoep. Ze aktentas rechtsonderin.

BL6swguPp7hoYH | 09-12-20 | 21:19

Moslimbroederschap, 't lijkt bijna de naam van een motorclub. Alleen dan op kamelen en niet met zo'n lullige buck knife maar met een kromzwaard.

D.Onderop | 09-12-20 | 21:18 | 3

Geen woorden maar dadels!

Ruimedenker | 09-12-20 | 21:19

Zegt wel veel over de Moslims en wie het voor het zeggen hebben. Zuster Khautar hangt er hoe dan ook een beetje bij.

Zwizalletju | 09-12-20 | 21:26

Allah akbar, akbar allah
aaaa

miko | 09-12-20 | 21:31

Het staat ook gewoon op Wikipedia.

beldewouten | 09-12-20 | 21:18 | 2

Ik ken ze uit Marokko. Daar zitten ze in de regering. Met uitgesproken standpunten over vrouwen. En over homo's.

Rest In Privacy | 09-12-20 | 22:22

Groen Links is al jaren een club van mensen die het echte leven niet snappen.
En dat er nu een foute Moslima op de kieslijst staat verbaast me niet.
Laat lekker gaan en niet te druk om maken.

HoerieHarry | 09-12-20 | 21:17 | 1

Het Binnenhof stond bij de eerste dag van Janmaat in de tweede kamer overvol met woedende Nederlanders. Benieuwd hoeveel er staan als die hoofddoek aan komt.

D.Onderop | 09-12-20 | 21:21
-weggejorist-
Mishima | 09-12-20 | 21:17 | 2

Alle alarmbellen rinkelen. Dat begrijpt een kind.
Daarbij heeft het moedwillig wegkijken door Klaver en kornuiten iets kwaadaardigs en dat weet links.
We moeten maar afwachten of en hoe het zelfreinigend vermogen van onze westerse maatschappij hiermee aan de slag gaat. Ik heb althans weinig goede hoop.

Not_again | 09-12-20 | 21:13

Die verwijzing naar de openbare verhoren van de parlementaire ondervragingscommissie "Ongewenste beïnvloeding uit onvrije landen" (POCOB) doet mij denken aan het verhoor waarin de Nederlandse veiligheidsdienst AIVD waarschuwt voor zogenaamde 'façadepolitiek': "men zegt het een en doet het ander. Dat is façadepolitiek. Dat betekent dat het allemaal klopt als je kijkt naar de meer publieke kant (...). Tegelijkertijd laten ze (...) een ander geluid horen (...) in de beslotenheid van de directe kring (...). Op dit moment zien we een soort tweede generatie ontstaan die de Nederlandse wetgeving goed kent en die goed Nederlands praat, schrijft en spreekt. Tegelijkertijd weten ze goed de weg in allerlei vormen van massamedia, online, waardoor hun invloed groeiende is. Tegelijkertijd zien we dat ze, doordat ze gesteund worden en gefinancierd worden, eigenlijk concurrerend aanbod wegduwen, zodat ze op social media en internet de markt bijna overheersen – als ik het in markttermen zou definiëren – omdat ze gewoon een stevigere uitgangspositie hebben door die financiering." (Bron: Stenografisch verslag POCOB 10-02-2020, pagina 4 en 7).

Middenmoter | 09-12-20 | 21:11 | 2

Maar GroenLinks voert sowieso façade politiek, want stiekem vindt men Volkert van der Graaf, RaRa de RAF etc. fantastisch.

Nummer1 | 09-12-20 | 21:45

@Nummer1 | 09-12-20 | 21:45: heel het kartel voert facadepolitiek. Het volk wordt voor de gek gehouden met valse beloftes w.b. EU, immigratie, financiën, milieu etc.

snakedogman | 10-12-20 | 09:54

Ik vraag me steeds meer af wie bij GroenLinks mevrouw Kauthar heeft voorgesteld op een verkiesbare plaats en of men werkelijk “vergeten” is haar Femyso betrekking te noemen ...
Het mens loopt overigens achter iedere vlag aan en zoekt kennelijk nog een doel in haar leven. Frau ohne eigenschaften.

Analia von Solmsch | 09-12-20 | 21:08 | 2

Alles om de invloed van de islam te vergroten.

Schepvogel | 09-12-20 | 21:11

Geen doel maar verdienmodel.

Trumme | 09-12-20 | 21:14

GroenLinks is 'haram', om een moslim-term te gebruiken. De leider voelt zich kennelijk zeer op zijn gemak bij onrein gedachtegoed. Wie nu nog op een andere partij stemt dan de PVV is suïcidaal. Laatste kans.

isitsoornot | 09-12-20 | 21:07

Jesse Kliever is een schande voor de oude linkse waarden.
Een belediging voor al die linkse mensen, die gestreden hebben voor emancipatie, feminisme, homo’s en lesbo’s, abortus, vrijheid etc.
Een schande voor elke vrijgevochten linkserT.
Om zo opzichtig het bed te delen met conservatieve moslims, die de sharia boven nationale wetgeving stellen.
De sharia, de islamitische wetgeving, waar de vrouw te allen tijde aan het kortste eind trekt.
Als het gaat om bezit en/of kinderen, krijgt de man dit/deze toegewezen.
Totaal vrouwonvriendelijk.
Verder weet Krulthaur Bouthkleed heel goed dat haar hoofddoek een “vrijwillig verplichte” keuze is.
Ze kan ‘m aflaten, dan heeft ze een groot probleem, met haar familie.
Het opdoen van de doek is dus geen vrijwillige keuze, maar emotionele chantage.
Het dragen van de hoofddoek is een uiting van lof aan Allah.
Dat geeft tegelijk aan hoe conservatief gelovig Kraubpaal Bouchieplank is.
Totaal tegenovergestelde van waar links voor staat.
Wil deze dame serieus laten zien dat ze het meent, zal ze haar hoofddoek af doen en laten zien dat ze ervoor gaat.
Volksvertegenwoordiger voor iedere Nederlander.
Dan komt er misschien een dag dat ik jou netjes Kauthar Bouchallikht ga noemen.
Mijn gevoel zegt dat je onze democratie wilt misbruiken om moslimdoeleinden te bereiken, de sharia bijvoorbeeld.
Dus het blijft Qatar Bousgemist.

Ruimedenker | 09-12-20 | 21:06 | 5

Dezelfde oud linksche waarden worden onder Kaag ook doorgespoeld.

Trumme | 09-12-20 | 21:16

@HoerieHarry | 09-12-20 | 21:09: Als ze dat doet, vind ik haar zéér zéér moedig en neem ik haar wel degelijk serieus. Voor haar zet ik dan speciaal Claudia de Brij op met 'Mag ik dan bij jou'.

Grachus | 09-12-20 | 23:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik blijf 'Het Moslimbroederschap' zeggen en schrijven ipv 'De Moslimbroederschap'. Ik meen namelijk dat de laatste omschrijving taalkundig niet klopt. Zie ik dat nou goed of niet?

Amsterdamsko | 09-12-20 | 21:04 | 6

Gevoelsmatig klinkt 'het' beter.

Rest In Privacy | 09-12-20 | 22:23
▼ 3 antwoorden verborgen

"De Moslimbroederschap streeft naar een islamitische staat onder de sharia."
Het gebrek aan immigratievisie van alle kartelpartijen in aanmerking nemende kun je toch eigenlijk zeggen dat alle kartelpartijen daar óók naar streven. En daarmee kun je eigenlijk ook zeggen dat de meerderheid van de kiezers dat blijkbaar ook wel goed vindt.
Overbevolking, omvolking en immigratie: het zijn gewoon geen thema's voor de jongens en meisjes van het kartel.

JvanDeventer | 09-12-20 | 21:03

Gewoon ff nieuwsgierig.. Wat zou dat nou kosten zo'n plekje op de kieslijst?

Geenjoris | 09-12-20 | 21:02 | 2

Heel veel hoofdpijn voor Yassertje....

Koning BongoBongo | 09-12-20 | 21:03

76 geiten.

TRUMP | 09-12-20 | 21:04

#BorsatoBudgetBruiloft

BL6swguPp7hoYH | 09-12-20 | 21:01 | 1

volgens mij zijn dat Geer en Goor in drag.

Glasgow Argus | 09-12-20 | 21:02

In ander nieuws: de VPRO gaat een superheldenfilm uitzenden met in de hoofdrol Sigrid Kaag.

Haar campagneteam is wel zo verschrikkelijk de weg kwijt...

Glasgow Argus | 09-12-20 | 20:56 | 10

En ze hoeven in Hilversum maar te kikken of Ari Slob komt met een zak geld opdraven.

Trumme | 09-12-20 | 21:19

@Abject | 09-12-20 | 21:04: Wat heeft ze in die vier jaar ministerschap eigenlijk gepresteerd waarvoor wij als land haar dankbaar moeten zijn?Spoiler: blanco cheques voor Pallies uitschrijven rekenen we niet goed.

5611 | 09-12-20 | 22:55

@5611 | 09-12-20 | 22:55: Niks, maar dat maakt niet uit. Ze is er niet voor ons, ze is er voor de "Grote Agenda", en daar telt de Nederlandse burger slechts als cijfertje.
Achter de comma.

Abject | 09-12-20 | 23:31
▼ 7 antwoorden verborgen

Extremisme is mainstream aan het worden, De KultuurKamer (NPO) is weer terug, de Inquisitie (Linkse Kerk) ook, de racismeheksenjacht onder leiding van van KOZP & Simons, en nu ook een religieuze fundamentaliste met een spjaakgebjek en een middeleeuwse agenda, we gaan als Nederlanders een gezellige tijd tegemoet.

De Briemusketier | 09-12-20 | 20:56 | 1

en de moderne variant van de builenpest niet te vergeten.

small_town_dude | 09-12-20 | 21:29

Duyvendak zit ook nog bij GL. Hele hordes zien daar geen probleem in. Deze voorvechtster van islamitische staat Nederland is duidelijk goed op haar plaats. Inbreken, brandstichten, bommen maken, sharia, GL vindt het prima. De kamerleden van GL vinden het prima. De stemmers op GL vinden het prima. Van Jole en Van den Broeke vinden het prima.

El Rico Grande | 09-12-20 | 20:45

Bijzonder is de goedgelovigheid van al die deugerts als het om minderheden gaat. Ze lijken maar niet te willen inzien dat die enorme aantallen salafisten en fundamentalisten in NL kwade bedoelingen hebben. De enige conclusie die ik hieraan kan verbinden is dat het allemaal onbekwaamheid en gebrek aan ervaring is... het gezonde portie wantrouwen is er simpelweg niet. En zo wegkijkend, zalvend en naïef de deugert is over minderheden zo enorm extreem is deze als het over rechts beleid gaat. Deug volk is een haatdragend en intolerant volkje.... ik gun ze allemaal een oranje overall.... als makke schaapjes zich laten afvoeren naar de diep rode rivier.

Hollandse_blauwe | 09-12-20 | 20:44 | 1

Extreem links denkt dat alles een sociaal construct is en dat de gehele wereld maakbaar is. Volgens mij geloven de schaapjes van groen links echt dat salafisten met de juiste begeleiding kunnen worden omgeturnd in modelburgers. En nu voorwaarts kameraden, de toekomst is onomkeerbaar en van ons, totdat zij keihard met de realiteit worden geconfronteerd..

therealbraindump | 09-12-20 | 20:59

Alweer die Koudhart? Goh GS, hebben jullie wat te vereffenen met GroenLinks ofzo? Ga eens aandacht besteden aan dat vermeende antisemitisme van Baudot. Oh wacht...,

Normpje | 09-12-20 | 20:44

Stop making stupid people famous.

hotnot | 09-12-20 | 20:41 | 1

Nice try leftie.....

Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:46

Je kunt van wegkijken je beroep maken.

donkieshot | 09-12-20 | 20:40 | 1

Sterker nog, bij de NPO is het een randvoorwaarde. Constructieve journalistiek noemen ze dat met een mooie eufemistische term.

Ivoren Toren | 09-12-20 | 21:04

Zelfs op Wikipedia staat duidelijk de link tussen MB en Femyso vermeld.
Leuk weetje, onder kopje Secundaire Doelen:
"Gebruikmaken van menselijk potenties (bijvoorbeeld infiltratie op gebieden als educatie, bestuursorganen en organisaties)" Tralalala

Rest In Privacy | 09-12-20 | 20:40

Ach Yasser met het bloeddorstige boek de Koran. Zo ziet Nederland er dus als het aan GL ligt

Eddy67 | 09-12-20 | 20:40

Er staat vast nog wel een fout boek achter Jesse.

TheseDays00 | 09-12-20 | 20:38 | 3

Rechts op de foto, dat blauwe stukje, is de Bijbel. Echt,

Mr_Natural | 09-12-20 | 20:41

Jesse en 'zijn strijd'

Kernsplijter | 09-12-20 | 20:46

@Mr_Natural | 09-12-20 | 20:41: Dat is alleen de kaft. De binnen kant is al gebruikt om een mercedes in de fik te steken.

Gokmaar | 09-12-20 | 21:00

Staat er boven de koran van Yasser nou "De genocide"?

Ommezwaai | 09-12-20 | 20:37 | 1

Even om kompleet te zijn, dat sprookjesboek is gefotoshopped over het JFK boek wat in de orginele foto te zien is.

zeurduif | 10-12-20 | 08:02

Asha moet vanwege extreme naïviteit maar ander werk gaan zoeken... op de kermis of zo.

Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:34 | 4

@BobDobalina | 09-12-20 | 20:39: Misschien niet veel banen in een eerlijke wereld ,maar in dit land is er nog steeds de extreemlinkse banencarroussel die al vele decennia succesvol draait en draait en draait . Toch altijd weer een flinke ruggesteun voor dit soort mensen die daardoor meer risico durven nemen in domme uitspraken.

Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:51

@BobDobalina | 09-12-20 | 20:39:

Het rariteitenkabinet van rondtrekkende circussen heeft het ook zwaar door de Coranacrises maar Asha zou zo die kar kunnen trekken,
en tegelijkertijd de star attractie kunnen wezen!!

TijdelijkOptimist | 09-12-20 | 20:58

@BobDobalina | 09-12-20 | 20:39: Nee hoor. Asha heeft vitriool in haar aderen. Bij haar is het gewoon pure haat. Niet alle dikzakken zijn gezellig.

Grachus | 09-12-20 | 23:47
▼ 1 antwoord verborgen

Herinnerd is met een t.

Koonkluk Huis | 09-12-20 | 20:34

Gewoon doorgraven in die Moslimbroederschap en dan stoten op witte Toyota's die VVD-bukkers en -buigers juist hadden willen laten sinkholen onder de onderste steen. Frankrijk heeft vandaag weer strengere wetgeving tegen moslim-extremisme ingevoerd, waardoor met terugwerkende kracht al het gesjacher met haatzaaiers te voorschijn komt.

Eeuwig..Op..Vakantie | 09-12-20 | 20:31

Bizar sociaal algoritme. Altijd weer hetzelfde liedje. Kan hier iemand een software programma voor schrijven? Het programma zou dan de naam "de enige echte onderzoeksjournalist" kunnen heten.
Dan tik je een term in het programma en komt "de waarheid" aan de achterkant eruit.
Wat zou er gebeuren als je Hugo de Jonge intypt?
Of Geert Wilders?
Of D66?
Of Geen stijl,
of stel: je eigen naam?
Of nog lekkerder: runderkroket met friet en mayonaise?

nobodiesunmighty | 09-12-20 | 20:31 | 2

Friet of patat?

Olleke | 09-12-20 | 20:44

@Olleke | 09-12-20 | 20:44: dank voor correctie: veel patat! met uien en frikandel speciaal.

nobodiesunmighty | 09-12-20 | 20:49

die zich de parlementaire commissie herinnerT

Rudy Mentaie | 09-12-20 | 20:30

De krekels in het linkse medialandschap zijn hardnekkig ongedierte.

BrutusBosch | 09-12-20 | 20:29 | 3

Oh man dit is een hele fijne tegel

Schwanzeleber | 09-12-20 | 20:39

Reken maar dat ze allemaal dondersgoed weten wat er speelt.

sprietatoom | 09-12-20 | 20:49

@sprietatoom | 09-12-20 | 20:49:
Maar in NL maakt dat niets meer uit. Er hoeft nooit meer verantwoording te worden afgelegd voor wat dan ook. Links gaat alleen maar harder schreeuwen.

inCol | 09-12-20 | 20:58

Ik hoop dat Kauthar gewoon blijft zitten, ze is een gratis hemels geschenk, ze is waardevolle munitie om dat achterlijk GL helemaal naar de één of twee zetels te schieten.

zwellevertje | 09-12-20 | 20:29 | 11

@ZOMG | 09-12-20 | 20:54: Wellicht omdat ik teveel John le Carre c.s. gelezen heb, maar het stemvee is uiteraard volkomen bijzaak. Voor Jesse minstens een handvol anderen om wezenloos te adoreren. Groenlinks wordt te machtig. Vertegenwoordigd op hoge politieke posities en machtige buitenparlementaire groeperingen met bijvoorbeeld de roemruchte Klimaattafels als resultaat. En vermoedelijk nog veel meer, denk maar aan alle maatschappijontwrichtende dossiers waar geen enkele (ambtelijk) schot in zit, terwijl de samenleving zienderogen uit elkaar dondert. Dat is niet alleen tegen het belang van de "gevestigde orde" maar ook een perfecte voedingsbodem voor extremisten.

En dan moet er van hogerhand slim ingegrepen worden. Maar terug naar je vraag: wat zegt dit met terugwerkende kracht over Mark Rutte? Die heeft het tenslotte met al zijn politieke gekonkel zo ver laten komen.

Als eerder geconstateerd: de echte politieke ruimte ligt rond het midden. Dat nu een keer goed invullen, wat de huidige opportunisten niet kunnen of misschien zelfs niet eens willen, zorgt op middellange termijn voor meer rust en daardoor minder doorgeslagen politieke idioten. Wie weet krijgen er ooit nog eens voldoende mensen hun gezonde verstand terug, of tenminste een vorm van nuchterheid.

Want er moet iets gebeuren, in positieve zin uiteraard.

Rest In Privacy | 09-12-20 | 21:32

@Hetkanverkeren | 09-12-20 | 21:32: Ik ben het met u eens. Een tijdlang heb ik PvdD met interesse gevolgd, want op hun standpunt over dieren na waren ze behoorlijk gematigd en ideologisch in het midden, maar die lijken nu ook het spoor bijster.

ZOMG | 09-12-20 | 21:56

@Hetkanverkeren | 09-12-20 | 21:32: Nee, de echte politiek ruimte ligt rechts van het midden. Zeker nu Rutte een soort communisme-light in het partijprogramma heeft laten opnemen.

Grachus | 09-12-20 | 23:52
▼ 8 antwoorden verborgen

Vraag me af of hoe lang haar back nu nog wordt ge-coverd.

Als Jesse haar nu niet loslaat, trekt ze hem mee naar de 2 zetels

Roos | 09-12-20 | 20:28 | 4

@ZOMG, je hebt gelijk. Dan wordt het straks alsnog Sigrid Kaag aan het roer..

Roos | 09-12-20 | 20:33

@ZOMG | 09-12-20 | 20:36: Dan heb je nog vertier met die idio(o)t(en). Kaag moet je gewoon niet willen; een heel erg eng en vals mens.

Grachus | 09-12-20 | 23:54
▼ 1 antwoord verborgen

Goed werk, GS'ers. Dit soort ongein moet snel de wereld uit. Wat mij betreft is GL een staatsgevaarlijke partij geworden. Zie ook Amsterdam.

L.E. Raar | 09-12-20 | 20:27 | 3

Die mening deel ik. Kan me ook niet voorstellen dat VVD daarmee kan regeren.

Bataafje | 09-12-20 | 20:40

@Bataafje | 09-12-20 | 20:40: Dat is geen enkel probleem voor ze. In meerdere gemeenten is dat de facto al het geval. Dus landelijk zullen ze even stoer doen om daarna snel voor de Jessias z'n zeteltjes door de knieën te gaan.

Grachus | 09-12-20 | 23:55

Dus in plaats van aktie ondernemen op de uitkomsten van het rapport doen "we" het tegenovergestelde? We pleuren de bende onder mom van deugen en moeten deugen gewoon even onze tweede kamer in. Ziende blind. Knettergek.

Lorejas | 09-12-20 | 20:26

Het interessante aan deze rel die nog geen rel is, is dat deze mevrouw misschien alleen maar sterker wordt. Als alle shit die de laatste weken over haar bekend is geworden, bekend was geworden op het moment vlak nadat ze in de Kamer een blauw stoeltje had gekregen, was ze onmiddellijk -met of zonder duwtje- opgerot. Nu wordt alles bijgeschuurd zodat ze straks schoon de Kamer in kan. Hoe heet dat? Eigen ruiten insmijten?

Leptob | 09-12-20 | 20:24 | 3

Bijgeschuurd? Met een tijdmachine moet dat lukken, of denk je dat GroenLinks op de manier van Stalin gaat photoshoppen?

Egerius | 09-12-20 | 20:27

Hier valt echt niets meer bij te schuren en dat gaat Rutte aan Yasser duidelijk maken..... binnenskamers natuurlijk.

Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:29

@Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:29: "en dat gaat Rutte aan Yasser duidelijk maken" lol, hebben we het over dezelfde Rutte die al minstens 10 jaar zonder ruggengraat door het leven gaat? hahahaha.

Mallepietje1001 | 09-12-20 | 20:46

Misschien kan de VPRO ook een film over Kauthar maken?

Muxje | 09-12-20 | 20:22

Jack F Kennedy was overigens een beruchte en notoire rokkenjager, zou Yasser thuis onder de plak zitten ?

De Briemusketier | 09-12-20 | 20:22 | 4

En een nogal verwend rijkeluis kindje. Klaver kiest zijn voorbeelden wel.

BobDobalina | 09-12-20 | 20:40
▼ 1 antwoord verborgen

Radicale gelijkwaardigheid = iedereen besneden.

Egerius | 09-12-20 | 20:22 | 4

@Sitting_targets | 09-12-20 | 20:23: omdat het eenrichtingsverkeer is wij moeten on aanpassen aan de normen van de mensen die beledigd zijn als onderdeel van hun leven, die werkelijk niets anders kunnen dan beroepsmatig beledigd zijn zoals mevrouw Simons, ze was vj faalde daarna in een talkshow die ze mocht presenteren eerder dan de witte mensen omdat ze zwart was faalde in dr boekenprogramma die ze mocht presenteren omdat ze zwart was en nu heeft ze een politieke partij waarin ze alles zo verdraaid dat het klinkt dat ze geen kansen krijgt omdat ze zwart is. (realiteit is gewoon dat iemand die eigenlijk alleen maar over zichzelf praat door mensen heen tettert als ze iets zeggen waar ze het niet meer eens is niet op haar plek zit in een talkshow of boekenprogramma.)

politiekgemotiveerd | 09-12-20 | 20:33

@politiekgemotiveerd | 09-12-20 | 20:33: Vaak komt het neer op "het systeem" de schuld geven van persoonlijk falen. Gooi er een scheutje religie en persoonlijkheidstoornissen bij en je hebt de gemiddelde Bij1-er. Opvallend om te zien hoeveel van die lui in hun Twitter-profiel zetten dat ze geestelijke problemen hebben en dat uitdragen alsof het een groot goed is.

ZOMG | 09-12-20 | 20:40

@politiekgemotiveerd | 09-12-20 | 20:33: Destijds vond ik dat boekenprogramma een genante vertoning, maar nu denk ik dat het erg prettig was om haar in die rol te zien. Ze begreep er doorgaans geen jota van en was eigenlijk de hele uitzending met stomheid geslagen. Ik verlang echt terug naar die tijd. Sylvana op TV zonder dat ze een woord zegt. Mooie tijden waren dat.

Grachus | 09-12-20 | 23:59
▼ 1 antwoord verborgen

Heeft Asha al een schaamdoek om haar onmetelijke domheid achter te verbergen! Kan anders mijn schuurtent wel van stal halen, of de stal beschikbaar stellen kan natuurlijk ook, wat het prettigst aanvoelt!?

TijdelijkOptimist | 09-12-20 | 20:22 | 2

De Mount Everesd.

TheseDays00 | 09-12-20 | 20:40

Neem een opblaastent, scheelt veel gedoe.

Ernst Oosters8389 | 09-12-20 | 20:58

Hier is natuurlijk niets van waar dat dat zou betekenen dat groenlinks de boel bij elkaar liegt. Dus U kunt rustig op groenlinks blijven stemmen hoor!

Of er komt in april nog meer shit bovendrijven en dan mag u de resterende 3,9 jaar piekeren hoe u zich zo kon laten belazeren.

W_F | 09-12-20 | 20:21 | 1

Liegen is bij Rutte alsook bij moslims en extreemlinkse partijen gemeengoed.

Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:31

Foute boel dus. Ik zou me er als groen links verre van houden. Hoe goed bedoeld ook.

Rest In Privacy | 09-12-20 | 20:20 | 1

Hopelijk doen ze dat niet.... Die partij mag wel imploderen.

Ommezwaai | 09-12-20 | 21:06

Ondertussen op de schaal van fout heel wat verwerpelijker dan de perikelen bij FvD.
Maar we hebben het over GroenLinks, die hebben het hart op de juiste plaats, dus een implosie a la FvD kan gerust uitblijven.

jemagookniksmeer | 09-12-20 | 20:19 | 5

Niet helemaal waar. Van kauthaar hebben we nog geen foute uitspraken.

BobDobalina | 09-12-20 | 20:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Dat zo'n Asha ten Broeke zó'n hekel aan GS heeft, en rechtse mensen zó stom vindt dat ze gilt 'rechtse hetze!' en verder haar oren dicht doet en LALALALA roept terwijl toch langzamerhand voor iedereen duidelijk is dat Kauthar niet de idealistische klimaatstrijdster is die ze voorwendt te zijn, maar een dame uit een heel fout netwerk met hele foute ideeën. Ideeën waarin voor naïeve geiten als Ten Broeke uiteindelijk geen plaats is in de samenleving.

Hommel | 09-12-20 | 20:19 | 3

Als het aan kopvodje ligt gaan potten zoals tuinbroeke head first van de gebouwen af,
De socialisten maakte deze fout al in Iran om religieuze scherpslijpers als strijdmakkers uit te kiezen.
Die hoofddoek alleen zou al genoeg moeten zeggen.
Vraag me af als een katholieke non zich bij groenlinks aan zou melden zich ooit maar verkiesbaar zou kunnen stellen.??

miko | 09-12-20 | 20:33

@miko | 09-12-20 | 20:33: Nee want linkse mensen vinden Christenen bekrompen. En ze denken dat moslims ruimdenkend en tolerant zijn. Geen idee waar ze dat waanidee vandaan hebben. Moslims stemmen alleen links omdat links moslims faciliteert in hun bekrompenheid en hun weigering te integreren. Linkse mensen hebben dat niet door.

Hommel | 09-12-20 | 20:47

@miko | 09-12-20 | 20:33: Een non is in functie. Private nonnen bestaan slechts in cosplay/larp.

Grachus | 10-12-20 | 00:04

Groen x links = extreem rechts.

Baron Clappique | 09-12-20 | 20:18 | 1

Extreem onbetrouwbaar. Rechts kiezers kunnen er ook niet van op aan.

W_F | 09-12-20 | 20:28

Vreemd trouwens dat de jacht op een anti semtisch groenlinks lid een heksenjacht word benoemd terwijl er slechts een persoon aansprakelijk word gezet terwijl de vlek bij FVD uiteen gewreven word tot aan de alma matar van baudet. Wat een hypocrisie... maar dat zijn we gewend.

miko | 09-12-20 | 20:18

Het is nog net 2020 en we hebben het over alles vernietigende ideologie waar de haat tegen het westen overal langs de muren en over de straten druipt.
Maar stem vooral op nog meer groen en links en D van democratie.

van stampij | 09-12-20 | 20:16 | 1

Ook Rutte is is verworden tot een immigranten/moslimknuffelaar.
Dus valt de VVD ook compleet af. Het enige alternatief om het tij nog enigszins te keren is stemmen op de PVV. Andere partijen -zo blijkt wel- hebben nul komma nul op met de werkende allochtone Nederlanders. Die zijn prima om het multiculturele feest te kunnen blijven bekostigen, maar zijn verder alleen maar een last.

Ommezwaai | 09-12-20 | 20:56

Uit: De avonturen van Yasser Feras: Deel 2: Groen Links en De Kameel in de Kamer.

De Briemusketier | 09-12-20 | 20:14 | 2

Hamdoelilah!

HoogToontje | 09-12-20 | 20:17

Kameel in de porselein kamer?

W_F | 09-12-20 | 20:29

Onze wereldleider bestudeert naast de Koran, en JFK, voor het noodzakelijke evenwicht De wereld van Sofie (naast zijn linkerschouder. Komt helemaal goed.

Pieter Breydel | 09-12-20 | 20:14

Netniet, precies raak.

Rest In Privacy | 09-12-20 | 20:11

Dat boek past beter bij hem. Maar de 'genadige koran'? Zeker een speciale editie voor ongelovige honden?

Kale-gek | 09-12-20 | 20:10

Het laatste overblijfsel van een cultuur die 100-en jaren heeft gevochten om het individu boven de ideologie te krijgen: "de vrije pers"!
Hulde aan de vrije pers die huichelarij, bedrog, leugens, wegkijken, en zelfpijperij van de Elite aan de kaak stelt!
Jezias .... mijn God, wat een afgang knul!
Stem Geert.

Du-u-u-h | 09-12-20 | 20:10 | 1

Stem BOSMA !

Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:39

je zou toch denken als hier kan, dan moeten de onderzoeksjournalisten van de grote media dit toch ook kunnen ontdekken. Wat doen die dan eigenlijk de hele dag?

yeps | 09-12-20 | 20:09 | 11

Onderzoeken naar misstanden op rechts.

Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:39

Hierom GeenStijl. Roeren waar het meurt. Word lid en blijf dat.

Normpje | 09-12-20 | 20:55

Naar de honderden persvoorliegers van Mark Rutte bellen of ze nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

5611 | 10-12-20 | 00:07
▼ 8 antwoorden verborgen

GroenLinks is extremistensoep.

Rest In Privacy | 09-12-20 | 20:08 | 5

@Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:43:
Volgens de meeste allochtonen -Maxima incluis- bestaan echte Nederlanders niet. Die bestaan echter wel.... Zuiver en alleen voor de Belastingdienst.

Ommezwaai | 09-12-20 | 20:51

@Ommezwaai | 09-12-20 | 20:51: Die het geld weer doorsluist naar landen in de EU die het harder nodig hebben.....

Koning BongoBongo | 09-12-20 | 20:56

Groenlinke soep dus

IdeasAreBulletproof | 09-12-20 | 20:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Hopelijk krijgt GS straks wel alle dank voor het onvermijdelijke vertrek van de wolvin in schaapskleren. GS did it again. Met dank aan de wakkere reaguurders uiteraard.

BobDobalina | 09-12-20 | 20:08 | 6

Ze is nog niet weg. Juich niet te vroeg.

Lochos | 09-12-20 | 21:12

Áls ze al weg gaat, dan zal GS er alles aan doen om niet mevrouw Bouchallikht, maar GeenStijl daarvan de schuld geven. Seksisme en islamofobie en zo.

Kees Maf | 10-12-20 | 09:27
▼ 3 antwoorden verborgen

Veel complimenten voor de volharding om de risico’s die dit persoon met zich meebrengen in de Nederlandse politiek zo overtuigend (blijven) brengen. Ongelooflijk dat dit zo kan doorgaan. Wie op dit individu stemt heeft geen enkele notie van de ontwrichting die wordt veroorzaakt. Gaat u zo door!

Pieterman | 09-12-20 | 20:08 | 1

Ook als je niet op haar stemt kan zij in de Tweede Kamer komen. Ze staat hoog genoeg op de kieslijst.

Osdorpertje | 09-12-20 | 21:41

Kijk, het kan toch.

Frau Merkel | 09-12-20 | 20:07

Dit maakt veel goed

Baardvansinterklaas | 09-12-20 | 20:05 | 3

Mooi verlaat Sinterklaaskado!

Jimmydepimmy | 09-12-20 | 20:09

U was bijna afvallig?

Normpje | 09-12-20 | 20:35

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl