achtergrond

Geenstijl

Theo Hiddema per direct uit Tweede Kamer

Wegens "persoonlijke omstandigheden verband houdende met zaken als goede smaak, eigendunk en arbeidsvreugde"

Nadat Thierry Baudet net op een persconferentie vrolijk stond te doen alsof alles koek en ei was, stapt Theo Hiddema PER DIRECT uit de Tweede Kamer. De Hiddemeister stond op plek 2 op de voorlopige lijst van FvD, dus die is nu ook al vacant. De zetel van Hiddema in de Kamer is nu in principe voor Susan Teunissen, die in 2018 al weg is gegaan bij de partij. Opvallend genoeg was het account van Theo Hiddema vannacht om 3u22 nog aan het shitposten op Twitter, maar wij geloven nog steeds niet dat hij dat zelf beheert. Hiddema schrijft: *"Geachte mevrouw Arib, lieve Khadija, bij dezen wil ik je berichten dat ik mijzelf politiek arbeidsongeschikt heb verklaard, dit vanwege recent opspelende persoonlijke omstandigheden verband houdende met zaken als goede smaak, eigendunk en arbeidsvreugde. Ik treed per heden terug als lid van het parlement en zal helaas niet aan jouw herverkiezing kunnen bijdragen. Jammer genoeg zal ik ook het bedrog van het holle gedruis in de Justitiebegroting komende woensdag onbesproken moeten laten. Dank voor al je goede raad en doe mijn dankbare groeten aan het ondersteunend personeel. Hoogachtend en liefs, Theo Hiddema."
*UPDATE: Susan Teunissen heeft februari 2020 verklaard geen aanspraak op de zetel te willen maken. De volgende op de lijst is... Henk Otten!
UPDATE: Hiddema zegt tegen de Tele dat zijn vertrek niet voortkomt uit een verlangen zich van Freek Jansen en Thierry Baudet te distantiëren.

Verklaring Hiddema

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.