achtergrond

Geenstijl

Allahoe akbar, man ONTHOOFD in Parijs

Gezellig!

We waren bijna vergeten dat de radicale islam nog bestond maar ja hoor, het is er nog, en het is nog steeds heel erg stom. In Conflans-Saint-Honorine, zeg maar heel erg noordwest Parijs, is een persoon ONTHOOFD. "D'après nos informations, la victime avait récemment donné un cours à ses élèves sur la liberté d'expression et avait montré les caricatures de Mahomet", aldus Le Parisien en dan weet je weer genoeg. Een leraar, vrijheid van meningsuiting, Mohammed, einde. Dader riep heel hard Allah Akbar - is neergeknald (niet dood) door de politie. Later meer.
UPDATE 19.10 uur - De dader zou een vader van een van de leerlingen zijn.
UPDATE 19.18 uur - Het Parool: "Hij zou ‘Allah Akbar’ hebben geroepen. Het is niet duidelijk of het om een terroristische aanslag gaat." Okee dan!
UPDATE 19.25 uur - Ah, dader ligt intussen ook 72 maagden te palen. Mooi.
UPDATE 19.40 uur - Geert is ook wakker. "Islam en vrijheid gaan niet samen, islam en geweld gaan hand in hand. Wanneer gaan we onze vrijheid eindelijk verdedigen en het Westen de-islamiseren?"
UPDATE 20.10 uur - Fotootje bij Pamela G.
UPDATE 20.29 uur - Dader toch geen vader kennelijk, maar een Tsjetsjeen van achttien jaar oud. Meneer heeft een foto van het hoofd op Twitter gegooid. HIER inclusief blur, en doe verder geen moeite, account uiteraard opgeschort.
UPDATE 21.45 uur - Nogmaals, de dader is een in Moskou geboren Tsjetsjeen uit het jaar 2002, en dus niet een Algerijn geboren in het jaar 1972, zoals de N⛔S u probeert te doen geloven. Dader was geen Fiche S, maar wel bekend bij de popo. Het slachtoffer, een 47-jarige leraar geschiedenis, luistert naar de naam Samuel Paty.
UPDATE 21.59 uur - Op Twitter gaat DIT FILMPJE rond, van enkele dagen geleden. Een vader van een moslima over de zeik over de leraar.

"Het is niet duidelijk of het om een terroristische aanslag gaat"

"Het is niet duidelijk of het om een terroristische aanslag gaat"

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.