achtergrond

Geenstijl

Kajsa Ollongren komt uw tuintje vorderen

Inleveren! Er is RUIMTE-TEKORT

Gevonden op sociaalmedia. De nieuwe dertiende provincie van Nederland: IJsselminder. Nu nog een grapje, in 2050 bittere werkelijkheid alsook noodzaak. Den Haag heeft Lebensraum nodig en grijpt de regie van provincie en gemeente terug.

Ruimtetekort in Nederland vandaag trending, terwijl het natuurlijk gelul van een dronken aardbei is. Je kunt nog steeds traag door oneindig laagland gaan, en genieten van het vele groen en de afwezigheid van verrommeling en industrieterreinen. (Tip: de N359 van Leeuwarden naar Bolsward, de weg naar Grollo, N363 naar torentje van Spijk en de N287 naar Koudekerke. Of neem gewoon eens de trein.)

Die dronken aardbei is trouwens Kajsa Ollongren, die van plan is om een Haagse woonwijk weg te bulldozeren om er een nieuw ministerie van Ruimtelijke Ordening neer te zetten, want die 2500 raamambtenaren die komende jaren landjepik gaan spelen, moeten ook ergens werken.

U (verjaagde vissers, weggetreiterde boeren, tentenkampbewoners uit shithole countries) wordt allemaal gedwongen naar een tiny house te verhuizen opdat de vrijgekomen ruimte kan worden benut voor de zonneweides en datacenters van het dystopische D66-ideaal TriState City.

Hoe we iedereen in 2050 te eten gaan geven, is nog niet bekend. Maar er komt vast een Ministerie van Gaarkeukens dat wekelijks een doosje meelwormen komt bezorgen op uw quarantaine-adres. Zin in het verleden!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.