Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. Het Grote Is Grapperhaus Houdbaar Debat

Wordt 2 septembro Ferds laatste werkdag?

Houdbaar, kent u die uitdrukking? Soms heb je iets, en dat lijkt in het begin best wel houdbaar. Maar een tijdje later komen er allerlei gekke plekjes te voorschijn, en dan is het opeens een stuk minder houdbaar. Je moet er dus altijd scherp op letten of dingen nog houdbaar zijn. Daarom adviseert GeenStijls Groep Gezonde Geloofwaardigheid Gedragsexperts iedereen die let op zijn politieke gezondheid om ten minste anderhalve meter afstand te bewaren van het geval Grapperhaus. Alle fractievoorzitters komen feesten op zijn bruiloft. Cadeautip: een envelopje met een ontslagbrief erin.
UPDATE: Asscher begint. Geen statement van Grapperhaus dus.
UPDATE: Asscher vraagt zich hardop of kabinet na de bruiloftsfoto's nog wel gezag heeft en houdt het kort. Nu Marijnissen. 
UPDATE: Marijnissen wil weten of Grapperhaus zelf ook een aso is. Ondertussen gaat Marijnissen (net als Asscher) ook in op de problemen met het testen. Maar laten we eerlijk zijn. Wij kijken vanwege Grapperhaus.
UPDATE: Nu Femke Merel van Kooten-Arissen, namens Femke Merel van Kooten-Arissen. Vindt dat Grapperhaus zo'n beetje alles ondermijnt. Dat is alvast 1 zeteltje voor de motie van wantrouwen. Hierna Azarkan. 
UPDATE: Ook Azarkan heeft vragen over de geloofwaardigheid van Grapperhaus en over het falende testbeleid. Hij verwijst nog even fijntjes naar een eerdere weigering Grapperhaus om coulance te tonen voor corona-overtreders. Nu Pieter Heerma van Grapperhaus' CDA. Tot nu toe waren er geen interrupties tijdens het debat. Vraag is hoe dat nu gaat.
UPDATE: Ingewikkeld verhaal van Heerma over de spanningen door corona, waarvan de bruiloft in het 'epicentrum' zou staan. Beweert dat Grapperhaus direct excuses heeft aangeboden. Dat is niet helemaal waar.
UPDATE: Hoppa. Eerste interruptie van Dierenpoes Esther Ouwehand. Ze wijst Heerma terecht op bovenstaand leugentje.
UPDATE: Nu Geertje Wilders bij de interruptiemicrofoon. "Het is deze minister geweest die mensen aso's heeft genoemd, die kinderfeestjes met 15 agenten heeft weten te verstoren. Het gaat om de hypocrisie." Wil dat alle coronaboetes worden kwijtgescholden. 
UPDATE: Wilders: "Grapperhaus = bonnenkoning". 
UPDATE: Femke Merel vraagt aandacht voor 61 jongeren in Bloemendaal die wél een aantekening in hun justitieel dossier hebben. Nu een warrige inbreng over door rood rijden van Corrie van Brenk (50Plus, niet Henk Krol).
UPDATE: Ook Jesse Klaver wil van Heerma weten wat er met drie-en-twintig-dui-zend boetes gebeurt, nu een minister wegkomt met een donatie aan het Rode Kruis. Heerma vindt dat daar over gediscussieerd moet worden. Lijkt ons een goed idee om dat tijdens, we noemen maar wat, een Kamerdebat te doen. 
UPDATE: Ook Azarkan doet nog even zijn plasje tegen Heerma, die maar blijft herhalen dat er overal in het land waarschuwingen worden uitgedeeld in plaats van boetes. 
UPDATE: En Marijnissen gaat ook nog even tegen tekeer tegen Heerma over de anderhalve maten waarmee wordt gemeten. 
UPDATE: Asscher ook nog bij de interruptiemicrofoon. Heeft een citaatje van Grapperhaus die 'geen concessies' wilde doen over anderhalve meter paraat.
UPDATE: Viruswappie Wybren van Haga is er ook. Vraagt of de bruiloft geen bewijs is voor het feit dat corona eigenlijk al voorbij is. Dit zit (dankzij de vvd) ook gewoon in onze Kamer. Gefeliciteerd Nederland. 
UPDATE: Nou ja. Heerma is klaar. Was een beetje proefdraaien voor de oppositie, die zich voorlopig meer lijkt te richten op het kwijtschelden van de boetes dan op de houdbaarheid van de minister. Maar dat kan ook een beginstrategie zijn. Nu Esther Ouwehand namens de dieren (houden zich ook niet aan de anderhalve meter, trouwens). Zij begint met een felicitatie voor de minister.
UPDATE: Ook PvdD wil kwijtschelden van boetes voor lichte overtredingen coronaregels. 
UPDATE: Nu Kees van der Staaij met beste quote van het debat tot nu toe: "Liefdevolle omgangsvormen zijn ineens ongewenste intimiteiten geworden." 
UPDATE: Nu Van Brenk namens 50Plus, heeft een tip voor mensen in Venlo: "Mensen in Venlo, kijk vooral uit!"
UPDATE: Nu Wilders, herhaalt dat hij van anderhalve meter af wil. 
UPDATE: Wilders tegen De Jonge en Rutte over wegrengate: "Ga zelf eens een maandje meehelpen in de zorg voor nog geen 2000 euro in de maand, dan piep je wel anders".
UPDATE: Segers krijgt een stuk minder vragen dan Heerma. Alleen Ouwehand over een 'preventienota gezonde leefomgeving'. Nu de spreekbeurt van Van Haga. U ziet de recensie morgen wel bij Café Weltschmerz.
UPDATE: Hele inbreng Wilders daarrr. Nu Jesse Klaver. 
UPDATE: Zo. Ook Klaver dreigt met steun voor motie van wantrouwen. Wil dat het beleid voor boetes anders wordt. "Anders zie ik niet hoe deze minister verder kan". 
UPDATE: Rob Jetten mag nu. Straks nog Krol, Dijkhoff en Baudet. Het wachten is op de eerste termijn de minister Grapperhaus. 
UPDATE: Wilders vroeg op de man af of Dijkhoff vond dat Grapperhaus houdbaar is. Het antwoord: "Ja".
UPDATE: Ook Baudet suggereert dat de bruiloft betekent dat Grapperhaus gelooft dat corona niet gevaarlijk is. Gaat met 'kameraad' Van Haga een motie indienen. Nu schorsing tot 20:20 uur. 
UPDATE TUSSENDOOR: Stijging besmettingen RIVM 'kwam door storing'.
GRAPPERHAUS: "Ik vind dat ik verantwoording moet afleggen. Dat zal ik doen."
GRAPPERHAUS: "Het spijt me dat ik in de fout ben gegaan. Als minister moet ik het goede voorbeeld geven."
GRAPPERHAUS: "Ik heb mezelf verkeerd ingeschat. Ik liet me meeslepen in de gebeurtenissen." Minister snikt nu.
GRAPPERHAUS: "We zeiden tegen elkaar 'Hadden we het maar met zijn tweeën gedaan'."
GRAPPERHAUS: Vindt zichzelf nog steeds geloofwaardig.
GRAPPERHAUS: Komt nu als verklaring voor eerdere leugens over 'scherp geweest' dat hij zich pas later realiseerde dat hij de regels heeft overtreden. 
GRAPPERHAUS: De coronaboetes die worden gegeven zijn na waarschuwing, en bij bewuste overtreders.
DAAR KOMEN DE: Interrupties. Thierry mag beginnen. 
BAUDET: Vraagt over de schoonmoeder van Grapperhaus. 
WILDERS: "Hoe begrijpelijk zijn verhaal ook is, ik kan toch niet anders dan zeggen dat de minister zijn gezag kwijt is."
MARIJNISSEN: Wil weten waarom Grapperhaus in eerste instantie gelogen heeft over het handhaven van de regels op zijn bruiloft. Grapperhaus herhaalt dat hij het zich bij zijn eerste antwoorden niet goed herinnerde.
FEMKE MEREL: Slaat Grapperhaus met zijn eigen teksten om de oren. Noemt vele zaken waar mensen niet gewaarschuwd waren.
KLAVER: "Hoe hou je het vertrouwen van mensen die zich niet meer aan de regels willen houden?"
AZARKAN: Wil de justitiële aantekening (lees: strafblad) voor corona-overtreders weghebben. Grapperhaus blijft weigeren.
VAN DER STAAIJ: Wil weten wat er op de andere foto's van Ferry de Kok staat. 
OUWEHAND: Gaat nogmaals in op de boetes. 
ASSCHER: "Erkent de minister dat er een deuk is toegebracht aan de geloofwaardigheid van het kabinet?"
JETTEN: Is benieuwd wanneer Grapperhaus erachter kwam dat de hele tijd streng anderhalve meter handhaven toch best wel lastig is. 
VAN HAGA: Komt weer met zijn statistieken.
KROL: Wil ook de boetes verscheuren. 
DIJKHOFF: Vat het allemaal een beetje samen. Op zijn gympen. En wil de boetes op de lange termijn uit het strafblad.
SEGERS: Heeft een 'minister' en een 'mens' gezien. Goh.
ARIB: Maakt er een eind an qua eerste termijn. Dit was het qua Grapperhaus, die het debat gedeukt en wel overleefd lijkt te hebben. Zo nog de andere ministers, dan nog een tweede termijn met waarschijnlijk een motie van wantrouwen die het niet gaat halen. U mag aan het bier/fris/wijn/binnenlands gedestilleerd. De drank is afgekocht
UPDATE: Zeiden we toch. Motie van wantrouwen alleen gesteund door PVV, FvD, Krol, Femke Merel & Van Haga. Motie van afkeuring door complete oppositie minus SGP. Allebei verworpen. Welterusten.

Social

Als een pak melk

Social

Het Grapperhaus effect

Social

Nou jaaa, loog onze MinPres Rutte?

Staatssecretaris van Marokkanennietuitzetzaken ook houdbaar

Reaguursels

Inloggen

Zojuist de foto's van SBS6 gezien . Het meest ergerlijke is toch wel dat onze mega-hypocriet daar duidelijk laat zien dat het niet alleen een kwestie is van " het is ondanks alle inspanningen niet gelukt" ( huil, huil) , maar glashelder dat categorisch niemand ook maar een bal geïnteresseerd is in afstand houden , of ( als je dan zoveel inspanningen pretendeert) mondkapjes ( u kent ze wel toch?) draagt.

daytripper | 03-09-20 | 09:08

Failliet van de democratie, zo simpel is het. Iedereen snapt dat dit in de huidige explosieve situatie, nog veel meer verzet en opstand gaat voeden. Al het bestaande wantrouwen wordt nu versterkt.
- Vertrouwen in kabinet dat dit accepteert en zijn ambt en maatregelen zijn onherstelbaar geschaad, zolang hij daar zit.
- Het is alleen een persoonlijke situatie is geen excuus, de maatregelen gaan voor de burgers JUIST over de meest persoonlijke situatie die er bestaan: begrafenis, bruiloft ouders niet kunnen bezoeken in verzorgingstehuizen.
- Genoemd excuus is dat de coronasituatie nu beter is en het nu minder erg is om niet aan regels te houden, dat gaan veel burgers dan natuurlijk ook zo zien. Als hij niet aftreedt kan niemand ontkennen dat dat negatief effect op gezag kabinet en naleving regels zal hebben wat uiteindelijk meer Coronadoden tot gevolg zal hebben, de keuze zou kinderlijk eenvoudig moeten zijn.
- Ander excuus is dat volgens de instructies de handhavers altijd eerst zouden moeten waarschuwen, dat uit de vele genoemde voorbeelden blijkt dat het in de praktijk niet het geval is, speelt omdat het hem goed uitkomt geen rol. Hij houdt vast aan dat hoe het op papier staat alleen van belang zou zijn.
- Wat helemaal een verkeerd signaal is, is dat NU wel naar hoogte boete en aantekening strafblad gekeken kan worden, toevallig omdat het voor persoonlijke winst van een minister nu goed uitkomt en hem dus persoonlijk nu winst oplevert? Alles om maar aan te blijven, ongeacht of dat objectief gezien een verstandige keuze is voor de maatregelen? Hiervoor zag het er helemaal niet naar uit dat daar iets aan veranderd zou worden, maar als deze bruiloftmistap daarmee in een minder erg daglicht kan komen is opeens van alles mogelijk?
- Als degene die de maatregelen ondertekent ze zelf niet volgt, is het onvermijdelijk dat anderen dat nu ook nog meer niet gaan doen, en dat handhaven niet meer geloofwaardig kan. Als het voor hem nu geen gevolgen heeft waarom dan wel voor een burger?
- Regels niet volgen was 1 ding, als minister er daarna over liegen is nog veel erger. Als je eerst zo stellig zegt: "het was alleen voor een foto en daarna niets meer" en vandaag "O, die andere gevallen kon ik me niet meer herinneren" dan loog je of eerst over hoe zeker je wist dat het alleen de foto was, of je liegt nu dat je de andere niet kan herinneren. Nee, je bekent alleen exact de gevallen waarop je tot dan toe betrapt bent.
- De enige voor wie aanblijven goed is, is voor hemzelf, niemand durft te ontkennen dat om twijfel weg te nemen aftreden voor Nederland gezien beter is. Dat zou het enige argument dienen te zijn.
- Het zou juist een heel krachtig middel en stimulans zijn om iedereen aan de regels te laten houden, door te laten zien dat het ZELFS voor de minister gevolgen heeft als je het niet doet, dat is de beste maar nu gemiste kans in maanden om daadkrachtig te zijn.
- Je kunt erop wachten dat er velen nu gaan proberen nog andere foto's van situaties van ministers te gaan maken waardoor dit zal blijven doorwoekeren en gezag blijvend zal gaan ondermijnen.

een_mike | 03-09-20 | 08:33 | 6

@Kuifje-naar-Brussel | 03-09-20 | 08:36: Waarmee u letterlijk zegt dat Grapperhaus niet netjes en niet serieus is. En dat alles wat een mike hierboven heeft gezegd over dezelfde Grapperhause, dat dat helemaal waar is.

Ren je rot | 03-09-20 | 09:04

De koning en koninging zijn tokkies, volgens mij is kuif een smurf.

donkieshot | 03-09-20 | 09:15
▼ 3 antwoorden verborgen

Alle schijnheiligen en aasgieren hebben een dag heerlijk kunnen meejanken met de wolven in het bos. Zullen we ons nu weer richten op belangrijke zaken?

priwax | 03-09-20 | 08:21 | 3

Precies, het ging nergens over.

Rest In Privacy | 03-09-20 | 08:23

De grootste schijnheilige is onze Minister van Justitie, lijkt mij toch wel een dingetje. Maar bedoelt u met 'belangrijke zaken' wellicht de relatieperikelen van Dreetje Hazes?

Zenzeo | 03-09-20 | 08:27

Nexit?

MoonBeebe | 03-09-20 | 09:17

Klein bier, en hij zal het nooit meer doen. Er zijn belangrijkere problemen. Vindt ook Pieter Omtzigt.

Rest In Privacy | 03-09-20 | 07:47

Nou, dus hiermee zijn de popo, boa en de rechterlijke macht volledig in hun hemd gezet. Ik neem ze niet, nooit meer serieus. Stelletje idioten.
Het is hier nog erger dan een bananenrepubliek, want daar had het leger op zo'n moment de macht gegrepen.

MooseNL | 03-09-20 | 07:44 | 1

Stel je niet zo aan joh

priwax | 03-09-20 | 08:23

Het avondje grapperhaus mag definitief de boeken in als de nacht waarin het vertrouwen in politici definitief de nek om gedraaid werd.
Wat een wanvertoning.

crk | 03-09-20 | 07:39

Nou, kom dan nu maar met de polonaise-foto's.

Cor Netto | 03-09-20 | 07:15 | 1

Of in polonaise en dan gebukt met je hand tussen je benen "zwengelen" met de gene die achter je staat! Ik kan het niet duidelijker uitleggen ,maar met een bakkie op is het best geyl.

streknek | 03-09-20 | 07:45

Mijn complimenten aan Grapperhaus. Iemand die zo achteraan heeft gestaan bij het koppen uitdelen, en dan toch partner vinden die zin in je heeft, gefeliciteerd! Ik zou ook van dichtbij willen kijken om te zien of ik misschien iets gemist heb..

donkieshot | 03-09-20 | 06:43 | 4

Heb je zijn vrouw gezien?....

streknek | 03-09-20 | 07:55

Die kan nog iets.

donkieshot | 03-09-20 | 09:19

Nee, maar ik denk dat ik niks mis.

donkieshot | 03-09-20 | 09:20
▼ 1 antwoord verborgen

Zal me werkelijk aan me reet roesten wat er gebeurt met vleespet. Ik ben blij met de veel eensgezindten op dit forum: dat ik niet gek ben, maar velen anderen. Deze anderen zijn de NSB-ers van vroeger, nu gereincarneerd of genetisch ontstaan toen zij toestonden dat 60.000 Nederlandse joden werden vergast met medeweten. Nu stemt dit volk met medeweten voor inloop van de nieuwe nazies Met inmiddels analoge jodenhaat en scheert mee met een corrupt regiem, door en dor verrot misleidend en in en in gemeen, zoals ook in WOII.

LoewiekedeVos | 03-09-20 | 06:22 | 2

Het zijn harde conclusies maar het zijn de feiten waar je niet voor mag wegkijken.
Nooit gedacht dat de geschiedenis zo zou herhalen.
De mens is een achterlijk wezen, dat feit is inmiddels ook wel bewezen.

pickalilly | 03-09-20 | 06:45

Mooi gesproken en je hebt keihard gelijk.

streknek | 03-09-20 | 07:47

Waar zijn de voorbedrukte aangifte formulieren als je ze nodig hebt?

Claude Jacque | 03-09-20 | 06:19 | 2

Daar dacht ik dus ook aan, deze man en alle aanwezigen dienen veroordeelt te worden. Zij hebben een voorbeeld functie notabene.

pickalilly | 03-09-20 | 06:46

Ik wacht op het moment dat Geenstijl.nl het publiceer

Claude Jacque | 03-09-20 | 07:43

Nou, nou, nou, Ronaldo. Dat ten burele GeenStijls niet positief over van Haga gedacht wordt, kan ik begrijpen. Maar om alles en iedereen die kritisch is over de Chinese griep meteen als koekerwaus weg te zetten is erg vooringenomen en kort door de bocht, zeker nu er steeds vaker aanwijzingen bovenkomen die inderdaad aan zouden kunnen duiden dat dit hele gedoe een rookgordijn is.

Gisteren alleen al:
een pijnlijke verspreking van Deborah Birx (White House Coordinator Corona) aangaande contactregistratie:
twitter.com/Wordofbeak/status/1300622...

CDC (Centre for Disease Control and Prevention) heeft aantal Corona-doden in VS bijgesteld naar 6%. Niet *met* 6%, maar *naar* 6%. 94% van de doden foetsie, dus.
twitter.com/RAmerica1717/status/13009...

Hoe je verder ook hier tegenaan kijkt, over één ding moeten we het allemaal wel eens zijn, en dat is dat deze Chinese griep lang zo erg niet is als dat ons voorgehouden is.
Dus iets minder snel afwijkende zienswijzen als complottheorie wegzetten zou bevorderlijk zijn.

a9b2b1 | 03-09-20 | 03:03

Grapperhaus: 'de coronaboetes die worden gegeven zijn na waarschuwing, en bij bewuste overtreders'. En hij was een onbewuste overtreder? LMAO! En dan nog vindt deze onbenul zichzelf geschikt en geloofwaardig als minister van justitie. 'Partners in crime' zijn de volksvertegenwoordigers die ook 'onbewust' het straatje van Ferd G. schoonhouden en hem lekker op het pluche laten zitten. Mogen we straks namen en rugnummers? Handig voor de verkiezingen.

eastender | 03-09-20 | 03:02

Dijkhoff 'wil de boetes op de lange termijn uit het strafblad'. Tuurlijk, een VVD-er die je wijsmaakt dat zij voor de bevolking iets zullen doen. Ik wil op de korte termijn voor Grapperhaus en zijn entourage boetes en strafbladen. Gelijke monikken, gelijke kappen. VVD-ers en CDA-ers, je kan er van zeggen wat je wil maar het zijn 1e klas volksverlakkers.

eastender | 03-09-20 | 02:56

Als niemand de boete betaald en het voor de rechter laat komen dan zorg je er meteen voor dat die koekenbakker moet aftreden want er is geen capaciteit om alles te behandelen.

d e r e a l i s t | 03-09-20 | 01:44

Die Grapperkneus had gewoon moeten opstappen. De eer aan zichzelf moeten houden, want dit blijft toch dooretteren en hem steeds achtervolgen.

Hendrick9999 | 03-09-20 | 01:41

Geef die Grappenwaus maar een boete, kan die met zijn strafblad niet meer emigreren als de pleuris uitbreekt.

d e r e a l i s t | 03-09-20 | 01:40

Het nieuwe adres van grapjeshuis wordt Pieterburen, toch? Dat is toch het meest bekend als opvangplaats van spijtoptanten en huilers.... Wens hem daar een prettig verblijf toe.

wolfje65 | 03-09-20 | 01:26

Alweer een tijdje ben ik online het "is grapjurk nog geloofwaardig" debat aan het volgen. Het meest amusante aan dit treurspel vind ik die voortdurende "dit vind ik alles behalve leuk" blik van Grapjurk die zojuist een Kamervoorstel van motie van afkeuring aan z'n broek krijgt. Een motie van wantrouwen, zo lees ik net in de Wikipedia Encyclopedie, is daarentegen gericht tegen de bewindspersoon zelf en daar gaat het in deze toch om?

Vuurspuger | 03-09-20 | 00:55

het simpele feit dat de man gewoon niet de eer aan zichzelve houdt en opstapt .... zegt genoeg, veel meer hoef je er eigenlijk niet over te zeggen.

grapjasz | 03-09-20 | 00:54 | 1

Nu heeft hij voldoende tijd om dingen die het daglicht niet verdragen kunnen weg te werken. Dit kwam allemaal zo onverwachts, nooit bij stilgestaan natuurlijk.

Xaffier | 03-09-20 | 06:32

Jonge koopt in in de vaccin bouwmarkt. Nee, hij krijgt geen provisie.
Extra testen. Hup in het maandje.
Meer griepprikken ->ouderen. Hup in het maandje.
Vaccin tegen TBC. Proef in 22 ziekenhuizen. Doen veel ouderen aan mee. Geeft boost in het immuunsysteem, hup in het maandje.
Coronavaccins.
Verschillende soorten, nog testen op ouderen, hup in het maandje.
Watertesten in de regio, is de virusload hoog, ouderen -> verpleeghuizen testen. Hup in het maandje.

MistaRazista | 03-09-20 | 00:50 | 1

Allemaal vlak na de verkiezingen in de VS. Maar dat is gewoon toeval, hoor.

a9b2b1 | 03-09-20 | 03:13

Excuses/spijt is de steeds weer terugkerende truc van Rutte en consorten.
En ze komen er steeds weer mee weg.
Het is een soort aflaat, die je klaar hebt liggen, waardoor je straks weer opnieuw je eigen afspraken en beloftes kunt bruuskeren.
Op naar het volgende debacle,... maar zitten blijven ze.

Kijkeensaan | 03-09-20 | 00:25 | 3

Hoe telfon-Mark dat maar steeds voor elkaar krijgt. Een psycho-pathologische gave.

Not_again | 03-09-20 | 00:29

@Not_again | 03-09-20 | 00:29: nee, in de wereld waarin we beland zijn komt iedereen overal mee weg. Dat is die ding. Als Rutte morgen ritueel het Monument op de Dam sloopt zegthij sorry, zal Klaver zeggen dat ‘we allemaal wel eens gekke dingen doen’ en mag jij je boete aftikken.

FustViking | 03-09-20 | 00:33

@Not_again | 03-09-20 | 00:29: Het heeft meer te maken met anderen die hem ermee laten wegkomen, denk ik.

appeltjesgroeneweide | 03-09-20 | 08:25

De positie van Grapperhaus in het publiek is volkomen onhoudbaar. Hij maakt zich onsterfelijk belachelijk. Rutte ook. Geen schaamte. Nederland Bananenland.

inCol | 03-09-20 | 00:25 | 1

De minachting voor de burger was werkelijk immens. Galmt nog na in mijn hoofd.

Not_again | 03-09-20 | 00:27

Hij mag blijven.
Hij heeft boete van 2x 390 euri overgemaakt aan groene kruis.
.
Zou ik, als ik boete kreeg, ook zelf kunnen bepalen waar is die boete naar overmaak????

Kijkeensaan | 03-09-20 | 00:09 | 2

Vanaf nu kan dat ;) De minister van justitie heeft daarvoor hoogstpersoonlijk het precedent geschapen.

Vuurspuger | 03-09-20 | 00:23

Lekker de genereuze schenker uithangen en nog fiscaal aftrekbaar ook.

duh! | 03-09-20 | 00:29

Ach ja , de "bovenonsgestelden " zo ga altijd als ik in Den Haag ben even langs het binnenhof (haring eten) en naar de chauffeurs van de heren politici, zet mijn domste gezicht op en zeg ;"goh, mag je hier parkeren midden op het binnenhof?? Wist ik niet!
Goed dat ik het weet voor de volgende keer! hoef ik niet steeds in die stomme parkeergarage". Die koppen van die chauffeurs, onbetaalbaar.

streknek | 03-09-20 | 00:08

Ik ben pakweg 5 uur offline geweest en tot mijn verbazing zie ik dat grapjurk er nog steeds zit.. tjonge jonge. De Tweede Kamer doet er wel heel erg lang over om die gast eruit te sturen.

Vuurspuger | 02-09-20 | 23:41 | 6

@FustViking | 02-09-20 | 23:53: Meneer, ik mag mijn nieuwe schoonmoeder knuffelen maar u mag niet dicht bij uw vriendin door het Vondelpark wandelen, groetjes van BOA Ferd. Heeft u ook die foto's gezien in het AD?

Vuurspuger | 03-09-20 | 00:11

@Highwoodman | 03-09-20 | 00:09: twee dingen:
Als ik een fout maak word ik niet meer ingehuurd nee. Maar als ik, zeg maar, het land verplicht geen alcohol meer te drinken maar zuipend op mijn eigen feestje word aangetroffen, ben ik ook mijn baan kwijt. Je hebt fouten en fouten. Dit is een meneer die zich in zeer zeer stellige bewoordingen uitliet over gedrag dat hij zelf tentoonspreidde. Rücksichtlos. Ja, we maken allemaal fouten. Maar als minister mag je er net wat minder maken, zeker als ja tienduizenden mensen met diezelfde regels de prut in hebt gedrukt.

FustViking | 03-09-20 | 00:25

@Highwoodman | 03-09-20 | 00:09:
Het gaat over een strafbaar feit met strafblad consequentie . Dus als ik bv vergelijkbaar dader ben van diefstal, fraude, zedendelict (me too) of noem het maar kan ik wel zeker gaan wieberen. Jij niet soms?

Moresnetunited | 03-09-20 | 02:18
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik ga dit niet uitkijken want morgen weer belastingcentjes verdienen voor dat Grappenhuis wat men tweede kamer noemt.
Uitkomst PVV dient motie van wantrouwen in, FvD steunt, rest van de oppositie niet... (misschien SP en Femke). Glas plas was.
Justitieel krijgen de reeds bekeurde mensen geen poot aan de grond omdat een individuele kwestie geen precedent is en omdat er geen wetshandhaver een bekeuring heeft gegeven aan Grapperhaus.
Walging.

Zapata10 | 02-09-20 | 23:38

Het is een handige babbelaar die Rutte.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 23:33 | 1

Nu komt die Hugo de Schoenen in beeld, dus nou zet ik hem uit. Nog zo'n babbelaar. Good night y'all.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 23:34

De tyfus met je boetes. Jij niet een boete. Wij niet een boete!

Omebert | 02-09-20 | 23:32

Klaver vraagt of ze marokaanse vriendjes nu ook minder beboet zullen worden .

kuus | 02-09-20 | 23:32 | 1

kregen die een boete dan. Hulde voor de boa of agent die niet met twee maten meet!

dekke084 | 03-09-20 | 07:36

Rutte laat even weten dat hij géén jurist is. Een excuus dat hij vaker gebruikt.
Zo liet hij eerder weten dat hij geen socioloog is en geen medicus. Ik ben, aldus Rutte, historicus. Het bekende afschuivertje van Rutte als hij geen antwoord wil geven maar de aardappel doorschuift naar de "deskundigen".
En wat doet Grappenhaus ondertussen achter Rutte z'n rug: glaasjes cola drinken
en gevulde koeken wegstouwen. En berouwvol kijken. Héél af en toe. Yak !!!

demaup | 02-09-20 | 23:29 | 5

Ik zou Rutte zijn afstudeerscriptie wel een willen inzien.

watazooi | 02-09-20 | 23:36

@demaup | 02-09-20 | 23:38: Zo is het maar net. Daarnaast doet ze het inhoudelijk ook niet echt slecht. Niet zo'n slang die met het kartel mee heult, soort van verfrissend. Tien keer liever Merel dan dat foute carriëre typetje Bente Becker.

prins_flip_da_luxe | 02-09-20 | 23:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Rutte over dat bombardement met 70 doden: "kan me niet herinneren dat ik erover geinformeerd ben", Grappenhaus over z'n bruiloft: "kan me niet herinneren dat ik iemand een hand gegeven heb of omhelst heb, sterker nog we hebben dat vervangen door 'elleboogjes' ". Halbe Zijlstra: "Ik herinner me een ontmoeting in de dacha van Poetin" ... het is niet geloofwaardig.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 23:28

Rutte gelooft dat BOA's en agenten hun baas op de bon gaan slingeren. Man man man. Als Willem-Alexander iemand vermoordt wordt-ie ook niet gearresteerd hoor.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 23:25

Het valt mij op dat de camera opstelling, rut-en de grap, in de live uitzending 2e kamer, de grap op z'n bolletje krabbelt, en de rut de bekende gladde praatjes tactiek houdt.
Het zou wel toevallig kunnen zijn.

GewoonJansen | 02-09-20 | 23:24

Een brief.

Bingo!

jip_86 | 02-09-20 | 23:22

Ik ben 35 jaar geleden getrouwd. Er waren veel mensen.
Maar ik weet me verdomd goed te herinneren met wie ik toen geknuffeld heb wie ik omhelst heb en wie ik een hand heb gegeven. Niet van allemaal maar ik weet wel dat het veelvuldig heeft plaatsgevonden. Onze minister daarentegen weet dat na een paar dagen niet meer en heeft foto's nodig om zijn geheugen op te frissen.
Of hij heeft alzheimer, of het is weer een heel grote liegende bende daar.

Zapata10 | 02-09-20 | 23:17 | 1

Hij blijft er maar omheen manipuleren. De excuses zijn leuk, maar hebben verder geen waarde. Kwijtschelden of zelf opbokken. Of grapperwaus wel of geen lieverdje is, of hij zijn grootmoeder wel of geen eten heeft gegeven is volslagen irrelevant. Hij staat daar als MinJus.

Frau Merkel | 02-09-20 | 23:22

Nog erger dan grapperhaus zn lak aan t volk is die vieze natte scheet van een rutte die de boel weer vreselijk doorzichtig staat recht te praten... ongelooflijk. Wat verdiend die maagd een pats op zn tokus

JDMslut | 02-09-20 | 23:14

Ja hoor ,daar is het geheugenverlies weer

jack_gouda | 02-09-20 | 23:13 | 1

Never change a winning recipe

einz | 03-09-20 | 00:03

De tüüterturken zeggen sorry en dat het in een opwelling van het moment was als bruidegom enzovoort en tüüteren verder. Voor verkrachting en mishandeling weet ik er ook nog wel een paar. Sorry!

Frau Merkel | 02-09-20 | 23:12 | 1

Als je een agent slaat bij de bruiloft is dat ook een opwelling, wie is er nou institutioneel van plan een agent te slaan tijdens een bruiloft. Ik zeg 25 euro voor het kankerfonds

ikpislauwbier | 02-09-20 | 23:16

Rutte neem die rotzooi mee.

prins_flip_da_luxe | 02-09-20 | 23:12

Tot hier.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 23:11

Nou jongens, ik geloof hem inmiddels ook, hij is gewoon dement en vergeetachtig.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 23:11 | 1

En te dom om een bruiloft te organiseren, laat staan een heel land.

W_F | 02-09-20 | 23:20

Hoe gaat die waus zijn gezag herstellen dan? Een gesprek met wie dan ook levert niets op. Of opstappen of boetes kwijtschelden en strafblad schonen. Al die boetedoeningen zijn ruis en doen niets af van dr dubbele maten en stuitende hypocrysie.
@redactie: doe dat commentveld eens omhoog. Ik scroll mijn beschermfolie warm.

Frau Merkel | 02-09-20 | 23:08

En toch stemmen mensen weer VVD - CDA - D66 - PvdA.

i-Wonder | 02-09-20 | 23:05 | 1

80% volgt sinds deze week weer Goede Tijden Slechte Tijden. En geef ze eens ongelijk.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 23:08

@demaup | 02-09-20 | 23:17:
Stomme fout, kan me niet herinneren dat ik geen 'weduwnaar' schreef. Heb gelukkig een tijdje terug al 25 euro overgemaakt naar het Rode Kruis.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 23:21

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 23:21:
Kijk, jij weet hoe het hoort! En neen, het is géén man! Meer een jochie.

demaup | 02-09-20 | 23:32
▼ 3 antwoorden verborgen

Rutte lult weer mooi, maar de geloofwaardigheid is weg. Typisch dat hij de bruiloft niet als een feest ziet overigens. Of is het alleen als het over de organisatoren van feesten, niet van zijn vriendjes zijnde, gaat?

Frau Merkel | 02-09-20 | 23:02

Deze premier is een heel gevaarlijke Rampstad man. Staat volkomen los van de werkelijkheid.

oostermoer | 02-09-20 | 23:01 | 2

Rampstad uitzuigbureau.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 23:10

Ja dat is al jaren bekend maar als je er maar op blijft stemmen word de soap alleen maar erger.

kuus | 02-09-20 | 23:10

Laat Grapperhaus dan even in de wet zetten dat er pas na een waarschuwing boetes opgelegd kunnen worden, zodat iedereen zijn boete aan kan vechten. Heeft ons rechtssysteem ook weer wat te doen.

Waarom liepen er eigenlijk geen BOA's op zijn bruiloft? Of heeft onze overheid lijstjes met locaties waar alleen witte mensen mogen komen?

W_F | 02-09-20 | 22:59

Ieder die een boete + strafblad krijgt voortvloeiend .. zou een rechtszaak moeten aanspannen tegen de staat opdat die hetzelfde heeft gedaan zonder enkele consequentie , ben benieuwd wat rechters dan gaan doen.

All_Anonymous | 02-09-20 | 22:59

Ferdie is de man die op een vakantie had besloten dat het hem 'wel leuk' leuk om minister te worden. De man was werkelijk nergens goed voor en net als Rutte bleef hij toekijken hoe alles slechter werd.
Enige genoegdoening ten aanzien van dit soort non-valeurs die ik heb, is dat deze hoon hem overal tot in de lengte der dagen zal achtervolgen. Had je maar geen nietsnut moeten zijn.

appeltjesgroeneweide | 02-09-20 | 22:58

Goh, een bode gooit een mapje op de desk. Is dat het script (scenario, zoals in een film)?

Bijtendehond | 02-09-20 | 22:57

Ferdy is mijn moeder niet. Ferdy is mijn moeder niet.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 22:56 | 1

Mij is van alle kanten bevestigd dat jullie acteer lessen krijgen van een z acteur GA weg allemaal !!!

oldskoolhollander | 02-09-20 | 23:00

Willie Wortel en Lampje

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:54 | 1

Lampje is legendarisch

djs | 02-09-20 | 23:52

Het gezag komt te voet. En gaat te paard.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 22:50

Inbreng Wilders ***** (vijf uit vijf sterren)

JohnLocke | 02-09-20 | 22:49 | 3

@JohnLocke | 02-09-20 | 22:49
Eéns !

demaup | 02-09-20 | 22:52

zes uit vijf sterren, maar zolang hij geen 75 stoeltjes heeft doed iedereen net alsof hij geen gekozen volksvertegenwoordiger is.

W_F | 02-09-20 | 23:04

Zoals Klaver het eigenlijk al stelde. Een aanzienlijk deel van de bevolking is al tot onbelangrijk verklaart. Dat is het deel van het electoraat dat op VVD, FvD en SP stemt. En het laatste wat hij zal doen is als oppositie die groep steunen, ook al heeft die groep gelijk. Zo lopen de hazen in Nederland. Deze coalitie maakt de rit vol en in de volgende ronde mag GroenLinks mee doen, desnoods in een 5 partijencoalitie.

Lafayette | 02-09-20 | 22:48 | 3

Precies dat vermoeden heb ik ook.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:51

Excuus ,VVD moet PVV zijn.

Lafayette | 02-09-20 | 22:52

De Kamer lijkt weer een roedel keffertjes. Veel geblaf, maar geen doortastendheid. Waarschijnlijk is de uitkomst op voorhand al bepaald en dit een toneelstuje van duur betaalde derde rangs acteurs. Waarschijnlijk vinden ze ook nog met iets heel belangrijks bezig te zijn.

watazooi | 02-09-20 | 22:47 | 1

Ik zou ook niet gemotiveerd voelen als je altijd tegen de 76-74 kadaverdiscipline van Rutte c.s. aanloopt. Zelfs Omtzigt is een 100% Judas wat dat betreft.

The_Master_Bear | 02-09-20 | 22:56

Hoe kan hij nou stellen dat het terecht is dat een corona-overtreding tot een strafblad moet leiden, maar daaruit niet de consequentie trekken dat de implicatie daarvan is dat hij niet kan aanblijven als minister omdat hij zich er zelf ook schuldig aan heeft gemaakt. Van zijn stelling dat altijd eerst een waarschuwing wordt gegeven klopt helemaal niets, heel veel boetes zijn juist gegeven voor onbenulligheden in een aantal gemeenten met overijverige BOA's. Bijvoorbeeld mensen die een tijdelijk rijverbod voor gemotoriseerd verkeer hadden genegeerd op toeristische wegen waar ze zogenaamd meer ruimte wilden scheppen voor fietsers en wandelaars.

Dr. Vigilante | 02-09-20 | 22:44 | 1

Zei Femke Merel ook en toen begon hij geloof ik te bazelen over initieel en heroverwegen. Maar let wel: die burgers laat hij bij de strafrechter straks keihard barsten, want hij doet straks helemaal niets met lopende zaken en waarschijnlijk niets met komende na heroverweging. China zou trots zijn op zo'n minister die zelf alles mag, maar de burgers niet.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:56

Rutte praat alles weer mooi! Welke Nederlander trapt daar nu nog in?

oostermoer | 02-09-20 | 22:43 | 1

Teveel helaas. Uit gemak willen mensen er ook niet meer over nadenken of laat staan aangeven wat er allemaal zichtbaar totaal niet door de beugel kan. Welkom bij de deugclub!

Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:59

Rutte ook al kucherig ... zie je daar heb je t al

e_abbastanza | 02-09-20 | 22:41 | 1

Je gunt het niemans.
Hoewel......... niemand?

demaup | 02-09-20 | 22:53

Hoge Toneel school,man man

pegaje | 02-09-20 | 22:40

Broekers-Knol zit er ook nog...

Frau Merkel | 02-09-20 | 22:37 | 1

Rigor mortis, waarschijnlijk.

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 22:38

Kan Ferry Kok niet even nog een foto naar Arib sturen?

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 22:37

Soevereiniteit. En voor jou soevereiniteit. En voor jou soevereiniteit.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 22:36

De enige vraag die gesteld zou moeten worden is de volgende: "Zal een niet verwaarloosbaar deel van de bevolking lakser of recalcitranter worden als een minister van Justitie die over de coronawetten gaat zelf de regels aan zijn laars lapt als deze hem niet uitkomen".

Indien het antwoord hierop 'Ja' is, dan ben je als minister niet houdbaar meer. En het antwoord is natuurlijk 'ja'.

JohnLocke | 02-09-20 | 22:33 | 2

Zie een eerdere tegel. Nodig Grapperhaus uit voor een feestje mbv een brief aan de tweede kamer.
Bevecht ze met hun eigen regels.

Ing. eslapen | 02-09-20 | 22:35

Ja, maar er komen verkiezingen aan en een zeer flink aantal partijen zijn nodig voor een volgend monsterkartelcoalitie? Dus wordt er i.p.v. oppositie gevoerd alleen maar geslijmd hoe menselijk deze man is. Deze minister die zo sterk anderen de maat neemt en het voorbeeld zelf niet eens stelt had allang op moeten stappen en op wachtgeld moeten zitten. Maar allemaal willen ze hun partij in het volgende kabinet. Politieke spelletjes wellicht?

Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:40

Segers laat weer eens zien dat hij het sulletje van deze coalitie is.

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 22:32

Toch wel bijzonder dat een jurist (blijkbaar) zo mis redeneert met causaliteit. Zou hij ook redeneren dat Coronaboetes zijn gekomen door de verlaging van de maximumsnelheid op de snelwegen?

LuNaTeeQ | 02-09-20 | 22:32

De man zit er vuistdiep in. Is inmiddels zelf Corona vormen aan gaan nemen.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 22:32

Wat een show, wat een show ...

Scholletje | 02-09-20 | 22:31 | 1

Ja ,Hoge Toneel school,man man .

pegaje | 02-09-20 | 22:39

Dit kabinet is gewoon klaar. Af. Weg. Doei. Wat een vervelend stelletje incompetente, leugenachtige, arrogante eigengeilers. Blêh.

Tom Hagen | 02-09-20 | 22:30

Stroman een-tweetje Dijkhof en Grapperhuis. Het CDA komt de VVD tegemoet en vervolgens weerleggen ze het onderwerp naar de invulling daarvan.

harbi | 02-09-20 | 22:28 | 2

*verleggen

harbi | 02-09-20 | 22:29

Ja ik taai af. Misschien treedt hij over een paar dagen alsnog af, als er weer nieuwe beelden gevonden worden. Veel mensen zijn aan het graven nu, dus er zal ongetwijfeld iets opduiken.

obominotie | 02-09-20 | 22:31

Moest Grapperhaus nu eerst niet 10 dagen in quarantaine en bij klachten zich laten testen en sterker nog al zijn gasten moeten in quarantaine, hij is bij een mogelijk gevaarlijke corona spread event geweest, sterker nog binnen 1,5 meter en handjes schudden en knuffelen.

Walther62 | 02-09-20 | 22:26

Grapperhaus die zegt: "We moeten allemaal goed opletten nu". Wat een farce allemaal.

JohnLocke | 02-09-20 | 22:25

Hij kan maar één ding doen en dat is aangifte doen tegen zichzelf bij het openbaar ministerie. Die kunnen bepalen of hij een boete en/of strafblad krijgt. Daarnaast gaat natuurlijk de kamer over de politieke consequenties.

Die nare vent | 02-09-20 | 22:24

Dat huilen zou hij volgens kwade tongen geleerd hebben in zijn corpstijd bij de studievereniging L.A.N.X. (prepare for nasty pics)
Komt nu maar goed van pas!

rectormagnificus | 02-09-20 | 22:24 | 3

LANX is geen corps maar een knorrenclub. Als ie bij een corps had gezeten had ie niet in deze shit gezeten

ikpislauwbier | 02-09-20 | 22:26

Ik rijd soms veel te hard. Sorry. Het spijt me alvast. Ik verdien die boete niet want ik zeg toch sorry. Maar ik vind wel dat hardrijders aangepakt worden, want het zijn aso's.

ET007 | 02-09-20 | 22:24 | 3

Als je lid van het cda bent, dan mag het.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:29

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:29:
En haarloos.

demaup | 02-09-20 | 22:56

Kijk nou, Grappermans ook hier!

5611 | 02-09-20 | 23:02

Met het betalen van een boete bekent hij schuld aan het bewust overtreden van de coronaregels. Een gift aan het Rode Kruis ziet hij als boetedoening. Ik zie het als afkoop met alle voordelen aan eigen zijde. Waarom niet gewoon een boete, zoals ieder ander? Waarom deze hele discussie. Foutje bedankt, boete en klaar.

ET007 | 02-09-20 | 22:21 | 2

Grapperhaus is een Rooms-katholiek. Aflaten zitten er ingeramd.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 22:29

Plus juridische aantekening en daar gaat het spel stinken voor een minister (voor een “eigen” wet nog wel).

LuNaTeeQ | 02-09-20 | 22:34

Hahaha de grappersnik! En nou opgabberen, gabberhaus! Het is mooi geweest...

Einddbaas | 02-09-20 | 22:21

Zwarte Piet is toch ook "niet-intentioneel" racistisch? Dan mag het toch wel?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:21

Die bevoegdheid (voor het geven van boetes) heb ik helaas niet. Dat zei zojuist de marokaanse kamer voorzitster! Ik zal wel worden weggejorist , maar het is toch wel wat ze daarnet zei!

oostermoer | 02-09-20 | 22:20 | 1

Was een grapje.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:22

Dat was een verrassend sterk punt van Krol. Waarom wel een pardon voor asielzoekers die de wet hebben overtreden, maar niet voor mensen die een verordening hebben overtreden qua afstand houden. En dan die reactie van de Grap. Die Grapperhaus is niet helemaal goed hoor.

JohnLocke | 02-09-20 | 22:20

Krol is niet altijd sterk, maar het generaal pardon erbij halen vondt ik best sterk hahaha

ikpislauwbier | 02-09-20 | 22:19

Zo. En nu gezellig met het corona zwendel kliekje naar de pinokkio bar. Mark weet de weg

Stevo365 | 02-09-20 | 22:19

Even morgen "niet-intentioneel" iemand omleggen, 2 x 400 euro naar het Rode Kruis en opgelost.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:19

Nee Grapperhaus, dat zou heel dubieus zijn als jij dat zou doen. EN DAAROM MOET JE DUS OPROTTEN, LUL, zodat je opvolger dat kan doen.

obominotie | 02-09-20 | 22:18

Asshoo.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 22:18

Grapjashaus zegt gewoon dat andere wel beboet worden, maar dat zijn eigen situatie daar niet op een of andere manier mee verbonden wordt. Maw: in de bek schijten van het klootjesvolk. Dit is gewoon klassejustitie!

ET007 | 02-09-20 | 22:16

Een ex-advocaat die jankt, sure.

laatjenietkisten | 02-09-20 | 22:15

Dus als straks een minister wordt gesnapt met een borrel achter het stuur, dan blijft de minister zitten en worden alle drankboetes krijtgescholden?
Coronaboetes moeten helemaal niet kwijtgescholden worden en Grapperhaus moet simpelweg aftreden. Juist het wegstrepen van de boetes maakt hem nog ongeloofwaardiger.

Amsterdamsko | 02-09-20 | 22:14 | 1

Maar die blijven na zijn overweging (let wel: overweging) overeind eveneens als de strafbladen. En dat is echt heel erg. Hij evalueert en doet vervolgens NIETS. En zelf gaat hij al liegend boven de wet staan? Want ik geloof niet dat hij niets door had.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:21

Wanneer je niet intentioneel iemand knuffelt, kun je dan ook iemand niet intentioneel aanranden? Ik vraag het voor een kale vriend.

JohnLocke | 02-09-20 | 22:14 | 2

Of niet intentioneel discrimineren?

Ing. eslapen | 02-09-20 | 22:16

Jouw kale vriend kan iemand niet intentioneel aanraden als hij daarna maar excuses aanbied

homieguerneville | 02-09-20 | 22:17

Huilen met de vleespet op.

Piet-Kietelaar | 02-09-20 | 22:11

En de Oscar in 2020 gaat naar --- Ik bedoel maar. Totaal ongeschikt.

pegaje | 02-09-20 | 22:09

Een klucht van totale plaat voor de kop arrogantie van de elitaire macht en hun electorale aanhang dáár kijken we nu naar. Narcisten verbleken bij wat vanavond in deze 2e kamer nu plaatsvindt.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:09 | 2

Helemaal mee eens!

Nanda81 | 02-09-20 | 22:11

Hear hear.

Lafayette | 02-09-20 | 22:40

Geef Grappo dan alsnog een boete (al dan niet met strafblad) maar laat hem aanblijven. Geen enkel zinnig mens heeft het voor elkaar gekregen om een half jaar qua corona niet een keer goed de fout in de gaan, ik tenminste niet. Zijn excuses voldoen, Grappo is ook maar eens mens,

Gravin v Kippenbouth | 02-09-20 | 22:09 | 8

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:15:
Hij heeft zijn fouten later openlijk toegegeven dus een geweten heeft hij wel.

Gravin v Kippenbouth | 02-09-20 | 22:23

@Gravin v Kippenbouth | 02-09-20 | 22:23:
Nee, hij liegt nog steeds dat hij na het zien van de eerste foto dacht dat er alleen elleboogjes gegeven waren en steeds 1,5 meter afstand was gehouden, behalve op het fotomoment. Terwijl hij wist dat hij handen geschud had en om de nek van mensen gehangen had. Hij heeft het willen 'down playen' en daarom gejokt. Lastige is dat dat in zijn functie niet kan.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:27

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:27:
In welke functie kan dat dan wel vindt u?

Gravin v Kippenbouth | 02-09-20 | 22:36
▼ 5 antwoorden verborgen

Nieuwsuur was net het volk al aan het masseren voor het vaccin.

lekgoot | 02-09-20 | 22:09 | 1

Als nieuwsuur begint te masseren kan beter preventief een afspraak bij de neuroloog maken ivm een hernia

The_Challenger | 02-09-20 | 23:10

Kan ik hier nog bij, met 1152 reacties... nou ja, laat dit stelletje maar tot Maart 21 aanmodderen, des te groter is de winst voor FvD en PVV..... die vent gaat echt niet aftreden, de vraag is alleen hoe zij aan een meerderheid komen, nu von Haga zich heeft aangesloten bij FvD.

Keyboardspeler | 02-09-20 | 22:09 | 3

SGP

JohnLocke | 02-09-20 | 22:10

@JohnLocke | 02-09-20 | 22:10: Oh oke.... heb de bijdrage van v/d Staay gemist, toch maar eens afwachten hoeveel steun een evt motie van wantrouwen krijgt, is het kielekiele dan blijft dit boven hun hoofd hangen.

Keyboardspeler | 02-09-20 | 22:15

groenlinks en PVDA zijn nodig voor de coalitie volgend jaar. Daar heb je je antwoord

The_Challenger | 02-09-20 | 23:12

Grapperhaus staat als een huis.

trekarm | 02-09-20 | 22:08 | 1

In Groningen.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 22:11

Kondigt Grapperhaus nu aan dat grootschalige plunderingen en brandstichtingen binnenkort formeel gedoogd gaan worden????????

obominotie | 02-09-20 | 22:06 | 4

Alleen als het 'niet-intentioneel' is.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:10

@piloot47 | 02-09-20 | 22:08: Daar dacht ik aan. Hij zegt dat hij iets heeft bekokstoofd met Halsema, en dat er minder nadruk op repressie moet komen om 'jongeren' te bereiken. Dat zal dus over dat BLM-tuig of over de Marokkanenrellen gegaan zijn, lijkt me.

obominotie | 02-09-20 | 22:11

Zolang je vanuit huis werkt.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 22:12
▼ 1 antwoord verborgen

Een stukje emo verdediging van Grapperhaus: "ik heb 4 maanden lang eten gebracht bij mijn schoonmoeder". Een paar minuten later orakelt 'ie: 6 maanden heb ik dagelijks mijn schoonmoeder bezocht. Je vraagt je af waar die aso de tijd vandaan heeft gehaald. Enne Grap, toch wél met de dienstwagen + chauffeur ?
Maar laat ik het zó zeggen: ik geloof er geen jota van Grap. Maar ja, jij bent die slimme Zuidas advocaat + partner. En jij kan nou wel zeggen dat je te vertrouwen bent in je karwei, maar kijk eens wie dat zégt en over wié die dat zegt! Je staat te genieten ! Want wie doet je wat ? Vuil en smerig spel Grapperhaus! Je bent, op de keper beschouwd, een onbetrouwbaar sujet.
En daar moet je het mee doen.

demaup | 02-09-20 | 22:05 | 3

Ik geloof hem ook niet. Denk eerder dat hij de was bij haar gebracht heeft.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:08

Ik hou van mijn eigen moeder, ik bracht haar alleen zaterdag een paar maaltijden en boodschapjes. Deze vent, deze narcist, is écht niet iedere dag bij zijn schoonmoeder langs geweest. Hooguit iedere zondag reed hij zijn vrouw die dan de boodschapjes afleverde. Ferry de Kok........... kom er maar in met je foto's !!

enkelereisretour | 02-09-20 | 22:23

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:08: ik moest lachen.

revolte | 02-09-20 | 22:30

Een periodieke IQ test voor alle poppen in die kast.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 22:04

Toch lekker, dat keihard in de bek gescheten worden als burger zijnde.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 22:04

Wat een rat is het ook, huilie huilie doen voor zichzelf en anderen die een soortgelijk fout hebben gemaakt laten zitten. Wat een egoïstische aso. Al die oudjes en terminaal zieken die zich wel aan de afspraken hielden.... Wat een CDA rat.

nokkenaskettingklem | 02-09-20 | 22:00

Hij ziet echt niet in dat als een BOA een prent wil geven dat het eerste wat zo’n BOA naar zijn hoofd geslingerd krijgt, en je baas dan?!

Vacuumbom | 02-09-20 | 21:59 | 1

Nee, hij doet alsof hij het niet ziet. Als hij toegeeft dat hij het wel ziet, dan moet hij weg.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:06

Zeg eens ehhhhh...

Denkhetnjet | 02-09-20 | 21:59

aftreden hoef van mij nie perse, maar wel gewoon een officiele boette net zoals alle andere nederlanders en anders echt oprotten en beetje snel ook graag.

mozza | 02-09-20 | 21:58 | 6

gewoon zelfde als bij iedereen lijkt me wel zo eerlijk. tering taal nazi ben zat ok mag ik ook een foutje maken .

mozza | 02-09-20 | 22:08

goeie vraag geen antwoord op maar als dat volgens de wet niet kan dan likt het mij duidelijk.

mozza | 02-09-20 | 22:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Een regelrechte schande dat een duurbetaalde plenaire vergadering van zogenaamde volksvertegenwoordigers 5 uur lang over het knuffelen van een minister met zijn schoonmoeder op zijn bruiloft moet gaan.
Asscher is snotverkouden, Dijkhoff ook, Klaver ook, allemaal hadden ze thuis moeten blijven met die snotneuzen. Maar daar staan ze hoor, elkaar de morele les te lezen over het knuffelen van Grapperhaus op zijn bruiloft.

Wát een entertainment. Zelden zo'n prachtige klucht mogen aanschouwen als debat 'Bruiloft Grapperhaus'. Beetje Monty Python achtig. Absurdisme, humor en een dun lijntje geveinsde menselijkheid, plot zwak maar uitvoering briljant. Spoiler: de anti-climax over de snotverkouden Asscher was gratuit.

9 sterren.

Mensdier | 02-09-20 | 21:58 | 1

En als absolute bottomline: "Gelukkig hebben we de foto's nog".

piloot47 | 02-09-20 | 22:01

Wanneer een BOA me nog ergens op aanspreekt ga ik met deze in discussie over wat Grapperhaus wel blijkbaar mag en bij elkaar liegt terwijl de kamer niet ingreep en ik als burger blijkbaar niet mag. En dat zou iedereen en horeca etc. nu moeten doen. Ben het spuugzat dit gedraai en gelieg.

Is er achter gesloten deuren een uitruil geweest om deze minister te sparen? Of is hij nodig zolang het Wilders proces nog loopt? Zijn er verborgen deals met bepaalde oppositiepartijen?

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:57 | 3

Succes met die discussie.
"Meneer, ik heb de regels niet gemaakt. Mag ik nu uw ID zien?"

piloot47 | 02-09-20 | 22:04

@piloot47 | 02-09-20 | 22:04:
Hoe kruiperig zijn die BOA's niet geweest gisteren dat ze niet gewoon het vertrouwen hebben opgezegd? Of is er iets toegezegd achter gesloten deuren? Dit verkoop je toch niet aan de burgers? Zo'n minister?

Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:18

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:18: Ik probeer me voor te stellen hoe dat gesprek verliep: Grapperhaus die met de ontslagpapieren voor zich, pen in de hand, de boa indringend aankijkt en vraagt of hij enige twijfel heeft over het functioneren van zijn baas?

obominotie | 02-09-20 | 22:24

Asscher: "Ziet u dat werkelijk niet".
Ferd: "Nee"

Hoe wereldvreemd ben je dan, dat mensen denken dat wanneer een minister van Justitie de regels niet volgt, mensen het zelf ook niet zullen volgen. Ongelooflijk.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:57 | 5

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:03: CDA is incontournable na de verkiezingen. D66 en GroenLinks willen graag meeregeren. Zou mee kunnen spelen.

JohnLocke | 02-09-20 | 22:05

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:30: Klaver vraagt of ze marokkaanse vriendjes nu ook milder gestraft worden .

kuus | 03-09-20 | 00:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Het getuigt ook van weinig respect om met je brommerhelm op een debat te proberen voeren.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 21:56

Asscher heeft m net even lek geprikt.

wan hung lo | 02-09-20 | 21:55

Waarom hebben ze eigenlijk geen leugendetector gekoppeld aan die desk?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:55

Waar blijft de witte rook? Jorris die Grapperwaus gewoon....

bosmaloot | 02-09-20 | 21:55

Heel helder zeggen..... 9x ehhhh

The_Challenger | 02-09-20 | 21:54

Een fraaier staaltje fuck de burger anaal zonder glijmiddel heb ik zelden gezien. De politiek maakt zichzelf vanavond volledig ongeloofwaardig. Men begrijpt niet wat voor offers de mensen gebracht hebben en nog brengen, en maken er een politiek standaard spelletje van. Levensgevaarlijk. Als die man een greintje fatsoen in zijn donder zou hebben, ging hij lekker met zijn wachtgeld zijn wittebroodsweken vieren. Next.

FustViking | 02-09-20 | 21:53 | 1

De politiek is sowieso al een jaar of veertig volledig ongeloofwaardig.
De laatste tien jaar is het helemaal een debacle aan het worden. Driemaal raden wie hier de verantwoording voor draagt.

Ommezwaai | 02-09-20 | 21:59

Rutte is uiteindelijk verantwoordelijk voor zijn clubje met hofnarren.. Of hij schopt hem op straat, of hij neemt zelf ontslag. Dat laatste zal deze amateur sieren. Het is mooi geweest Mark, ga nu maar fietsen.

Ommezwaai | 02-09-20 | 21:53

Wat een grap begint het te worden. Gabberhouse heeft in dit debat al vaker ehhh gezegd dan den Uijl in zijn hele parlementaire carriere

The_Challenger | 02-09-20 | 21:52 | 2

Record ligt nog steeds bij Opuhstelten.

piloot47 | 02-09-20 | 21:55

Is Asscher nu ook al verkouden? Dat gaat snel.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:50 | 4

Het is dan ook een levengevaarlijk virus. Ebola is er niks bij als je die virusreligieuzen mag geloven

The_Challenger | 02-09-20 | 21:56
▼ 1 antwoord verborgen

Ik was bij redders van de surframp in Scheveningen. Een of andere hotemetoot (!!!!) , waarschijnlijk dus de leider van het reddingsteam, wilde mij een hand geven. Dit is toch niet te geloven. Wat een waus is die vent. Echt totaal van de wereld vervreemd. Je gaat een redder toch geen hotemetoot noemen !! Geert............ lees je mee??

enkelereisretour | 02-09-20 | 21:50 | 3

En Remkes, die vieze vrijgezelle gast die elk jaar met vrienden naar de Filipijnen gaat, zegt: "Die hand krijg je niet". Waarom de fuck niet? Was je handen erna en bedank hem gewoon, want die man heeft iets heftigs meegemaakt en heeft ook (of zijn team) mensen gered.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:52

@JohnLocke | 02-09-20 | 21:52: Remkes zit ieder jaar op het homo vriendelijke eiland Koi Samui in Thailand, niet de Filipijnen aub. Ziet vrouwlief boos kijken nu.......

enkelereisretour | 02-09-20 | 22:05

Wat een slap gll van grapjashaus. Punt is gewoon hij maakt onderscheid tussen hem ( en wie nog meer) en het gewone volk. Lichamelijk contact gaat soms vanzelf, alleen waarom dan dat strenge optreden en de boetes / strafblad. Waanzin. En de meeste van de Kamerleden pikken dit gewoon. Corruptie, liegen, gewoon lak hebben aan de Bevolking is het nieuwe normaal.

ET007 | 02-09-20 | 21:50

Ik krijg soms de indruk, dat de tweede kamer een verlengstuk is van de gemeente Den Haag.

oostermoer | 02-09-20 | 21:48 | 3

Ok, kom er dan maar in, Richard.

piloot47 | 02-09-20 | 21:49

@piloot47 | 02-09-20 | 21:49: Ze hebben het constant over randstad problemen. Nederland is klein , maar toch niet zooo klein. Rutte heeft het altijd over de boulevard (Scheveningen). Wij wonen 230 kilometer van die boulevard Rutte! Ik ken jouw stad heel goed Rutte... Het is allemaal heel triest. Laat het Noorden zich afscheiden van de Rampstad.

oostermoer | 02-09-20 | 22:09

Ze kunnen in de Tweede Kamer zo nog uren een showtje opvoeren, maar er zullen nul komma nul consequenties worden getrokken. Ik denk dat het beter is als de Tweede kamer voortaan alleen wetten aanneemt als ze eerst de vraag beantwoorden "en wat als een minister de wet overtreedt? ".

Ruikbaard | 02-09-20 | 21:48

Ik heb mijn vriendin begraven in april, mochten maar 30 mensen bij de dienst aanwezig zijn. Maar ja, dat waren andere tijden hè zo vlak na WO2.

Ragnar_Lodbrok | 02-09-20 | 21:47 | 5

@Ragnar_Lodbrok | 02-09-20 | 21:59:
Ik geloof hem ook niet, maar het is wel slim gevonden "hij herinnerde zich het niet goed door de emotie van de bruiloft". Boeven.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 22:03

Gecondoleerd!

Reaganmania | 02-09-20 | 22:10
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat een vies respectloos ventje is het ook. Redders hotemetoten noemen. Meisjes chickies noemen en de mensen aso's noemen. Alleen dat is al een reden om op te rotten

The_Challenger | 02-09-20 | 21:46 | 3

De taal van het studentencorps. De taal van de herensociëteit. De taal van de elite.

piloot47 | 02-09-20 | 21:47

Aan dat soort dingen kun je zien dat Grapperhaus liegt. Als je de waarheid spreekt, dan noem je redders geen hotemetoten. Dat is allemaal 'afleiding van de feiten'. Eigenlijk zou je hem aan een leugendetector moeten kunnen vastleggen.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:52

@piloot47 | 02-09-20 | 21:47:
En dan die snik. Bij wrede en oppervlakkige mensen zitten de tranen erg los.

gestoptmetroken | 02-09-20 | 21:53

Grapperhaus kan, in antwoord op Ouwehand, natuurlijk ook zeggen dat het kabinet geld zal uittrekken om eventuele boetes terug te betalen. In plaats daarvan gaat hij een uitgebreid college open-deuren-intrappen geven over triviale staatsrechtelijke kwesties.
Deze engnek is nog een stuk gladder dan Hugo.

obominotie | 02-09-20 | 21:46

Als Grapperhaus mag aanblijven is het tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid...

Quichegerechtigde | 02-09-20 | 21:46 | 2

Die is allang massaal aan de gang!

piloot47 | 02-09-20 | 21:52

Nou gewoon dokken beste ondernemer, mildheid voor de minister kunt u niet verwachten.

Zapata10 | 02-09-20 | 21:45

"Hij weet nog goed dat hij in de coronaperiode zijn hand uitstak" dus er is nu geen coronaperiode meer? Zo valt hij even door de mand zeg.

osolemio | 02-09-20 | 21:45 | 4

Dat wilde Baudet ook van hem horen. Schoonmoeders knuffelen kan weer.

piloot47 | 02-09-20 | 21:51

en daardoor ook niet aannemlijk dat hij ten tijde van het schrijven van zijn brief aan de Kamer geen actieve herinnering had over het handenschudden op de bruiloft.

harryverdetsie | 02-09-20 | 21:52
▼ 1 antwoord verborgen

Ouwehand heeft 'Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:13' gelezen.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:45

In het begin , tijdens z,n eerste huilbui, bood Grapperhaus al aan om over de boetes te onderhandelen. Nu hij proeft dat ie aan de winnende hand is trekt ie tegenover juffrouw Ouwehand de keutel weer in ..
Het kan allemaal .in de de Pinokkio-democratie .
Stop ermee jongens ... naar huis!

daytripper | 02-09-20 | 21:43

Hij blijft zitten. Hopelijk gaan veel beboete mensen in beroep, en hopelijk ontstaan er tig processen met Grapperhaus' gedrag als onbestraft en acceptabel precedent.

Lafayette | 02-09-20 | 21:43 | 3

Denk jij nu echt dat de rechters daarin mee gaan?

Zapata10 | 02-09-20 | 21:47

De Grapperhaus-processen. Misschien valt er een leuke serie over te maken.

obominotie | 02-09-20 | 21:54

Als er een vaccin is. Verjaart dan ook het strafblad?

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 21:42 | 4

@gebruikesrnaam | 02-09-20 | 21:48:
Vraag zo'n virusreligieuze eens of diegene een vaccin neemt als het risico op overlijden een half procent is. De bruikbare idioten zullen ja zeggen

The_Challenger | 02-09-20 | 23:18
▼ 1 antwoord verborgen

Mijn narcistische ex kon ook zo goed liegen en nep-huilen en spijt-acteren.
Kan dit voortaan met een trigger warning?

MokumsMoppie | 02-09-20 | 21:41

Vervolgvraag van Merel zou moeten zijn of hij dan vrijwiig een aantekening op het strafblad vraagt

The_Challenger | 02-09-20 | 21:41 | 1

Voor onze gristenvrienden is hypocrisie nou eenmaal een bewuste levensstijl.

The_Master_Bear | 02-09-20 | 22:54

Grapperhaus , zijnde druk bezig zijn straatje schoon te vegen , kondigt al vast voor de tweede keer aan dat er nog meer foto's komen . Is dat ook weer opgelost ..
Wat een treurige vertoning .

daytripper | 02-09-20 | 21:40

SGP inmiddels ingekapseld check v

e_abbastanza | 02-09-20 | 21:39 | 2

Nodig voor de volgende monstercoalitie van het volgend kartelkabinet?

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:40

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:40:
7 partijencoalitie. 8 zelfs als ze DENK nodig hebben

The_Challenger | 02-09-20 | 21:43

Grapperhaus: "Er kunnen altijd weer nieuwe foto's opduiken". Goede vragen van Van der Staaij.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:38 | 6

Het wachten is op een (CCTV) video.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 21:49
▼ 3 antwoorden verborgen

Beetje janken in de kamer en dan de kous af? Dacht het niet. Er is heel wat afgejankt door aso’s die alles kwijt zijn, een strafblad hebben of niet naar de begrafenis van een naaste konden. Janken doe je maar thuis.

FustViking | 02-09-20 | 21:38 | 2

Precies!

pickalilly | 02-09-20 | 21:41

Je zult maar moeten solliciteren met een strafblad als herintreedster en hier horen dat hij er MISSCHIEN iets aan gaat doen vervolgens gebeurt er niets. Een minister die zelf boven de wet gaat staan door handen te schudden, schouderklop uitdeelt en schoonmoeder omhelst op diens bruiloft. Dan ben je als minister toch totaal ongeloofwaardig? Dit kan en mag gewoon niet gebeuren. Recht lullen wat krom blijft. Bananenrepubliek Nederland!

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:47

Poll: Moet minister Grapperhaus opstappen?

Ja, dit kan niet door de beugel als minister 84 %
Nee, iedereen maakt wel eens een fout 15 %
Geen mening 1 %
bron: trending punt nl

D.Onderop | 02-09-20 | 21:38 | 1

Klaver vertaalt dit in 'de meerderheid steunt de minister'.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:40

Hij heeft gesproken met de "stakeholders". Slechte woordkeuze van Ferdie.

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 21:35 | 2

Bij mij heet een steakholder een koekenpan.

piloot47 | 02-09-20 | 21:36

Mooi dat het eh eh eh eh zoeken naar woorden begint te komen.... begin van het einde hoop ik

ikpislauwbier | 02-09-20 | 21:35

Als ik de aso Grapperhaus bekijk en beluister, zie ik een juridisch geschoolde
plaatboef die werkzaam was aan de Zuidas. Ik zie dat "door het stof" gaan als afleiding van de hoofdzaak en ook die "snikken" en de, geplande "stiltes" zijn uit de trukendoos voor advocaten. Slim als hij is rochelt hij veel burgers in de bek! Gelukkig zijn er een aantal 2e kamer leden van de oppositie die doorpakken. Maar ook dát doorpakken mag wat mij betreft nog wat steviger! Uiteindelijk zal de coalitie hem redden. Ik hoop dat de kiezers dit smerige toneelspel zullen onthouden wanneer ze in het kieshokje staan.

demaup | 02-09-20 | 21:33 | 3

Ze pakken niet echt door, het is bij de meesten 'spel'. De meerderheid heeft al vooraf besloten dat hij met alles weg komt. Als Grapperhaus morgen iemand vermoordt, dan mag hij ook verder. Some animals are more equal than others.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:36

Nee hoor, die stemmen op Rutte, want die lacht zo opgewekt. Ze hebben geen idee wie die Grapperdinges is.

piloot47 | 02-09-20 | 21:36

NB: foto's van Grappenhuis bruiloft zijn gemaakt door Holleeders huisfotograaf Ferry de Kok.

“Ik heb gewoon mijn werk gedaan,” zegt Ferry de Kok aan de telefoon. De fotograaf bracht de afgelopen dagen meerdere keren foto’s van de trouwpartij naar buiten. Gedoseerd, om zo meer te kunnen verdienen. Over het ontstane tumult: “Tsja, als je mensen die zich niet aan de 1,5 meterregel houden ‘aso’s’ noemt en je vervolgens als minister zelf niet aan die regels houdt, kan je zoiets verwachten.”
bron: parool

D.Onderop | 02-09-20 | 21:31 | 3

En dan zeggen ze dat Holleeder alleen maar slechte dingen doet.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:33

Als je goed kijkt zie je op de achtergrond Claus en Beatrix tussen de bosjes wegglippen.

piloot47 | 02-09-20 | 21:38

Grapperhaus had natuurlijk wel scherp opgelet of hij geen vreemde fotografen zag.

Harry.Langezwaal | 02-09-20 | 21:40

Die snik is net zo gemeend als zijn sorry. Groot acteur aan verloren gegaan. Oscar-materiaal. Maar ja, waar moet je zo’n figuur voor casten?

vette_shit | 02-09-20 | 21:30 | 2

Blofeld.

Glasgow Argus | 02-09-20 | 21:31

Snel een script schrijven. Vanaf morgen is hij beschikbaar...

vette_shit | 02-09-20 | 21:32

Ongelofelijk. Wat een gezeur. Deze mensen staan echt, echt volledig los van elke realiteit. Die denken echt dat heel Nederland achter ze staat en ze bewondert. Sneu. Zielig. En dan denken ze gezag te hebben. Dat gezag wordt elke minuut minder.

jan-lul-de-behanger | 02-09-20 | 21:29 | 3

Nee, ze weten heus wel dat dat niet zo is. Die Klaver helpt Grapperhaus, maar geeft hem er nog wel een klein deukje bij, zo werkt de politiek.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:30

De beste manier om van het geloof in democratie af te komen is het plaatsen van een camera in de Tweede Kamer

obominotie | 02-09-20 | 21:32

Meestal als Rutte zegt dat een minister nog geloofwaardig is, is het bijna voorbij.

Harry.Langezwaal | 02-09-20 | 21:41

Wat je vanavond ziet tekent de ondergang van dit land. Het is walgelijk.

dik van alster2409 | 02-09-20 | 21:28 | 4

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:32: CDA doet een opstopping boven aan de waterglijbaan. Water stroomt al over de rand heen.

harry21 | 02-09-20 | 21:34

Inderdaad... hier wordt weer es de democratie door de plee gespoeld . De man liegt een eind weg ( m.n. over het wegmoffelen van de foto's) en "de" Kamer vindt het zielig . En nu wat gehuil over de gevolgen van een boete . Wat een treurigheid. En inwendig juicht huilebalk Grapperhaus , want hij weet al dat hij kan blijven zitten . Overigens kan men ook zeggen : deze "kamer" krijgt de minister die ze verdient . Bv het niveau van de "bijdrage".( lol) van juffrouwte Maris-v Kooten overstijgt echt niet het niveau van de padvinderij.

daytripper | 02-09-20 | 21:38
▼ 1 antwoord verborgen

Het gestuntel van Grapperhaus en het gereformeerde gedraai is werkelijk tenenkrommend . Is deze stuntel advocaat ? Het wordt nu overigens glas , plas was .

daytripper | 02-09-20 | 21:27

De T. meldt al: Grapperhaus kijkt naar alternatief voor strafblad coronaboete. 'Iedereen' in Nederland denkt nu toch: "Ja duh, hij is zelf betrapt en nu worden de regels veranderd". Dat kun je als minister van Justitie niet hebben zoiets.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:26 | 5

Wacht even: hij overweegt e.e.a., maar let op: hij verandert helemaal niets aan lopende zaken met strafbladen. En dat is buitengewoon walgelijk en achterbaks!!

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:35

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:35: Ik bedoel meer hoe schadelijk het NU AL overkomt dat regels veranderd kunnen worden enkel en alleen maar omdat de minister van Justitie (hoofd OM en politie) zelf de regels heeft overschreden. Dat alleen al, dat kan gewoon niet in een rechtsstaat.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:38

@JohnLocke | 02-09-20 | 21:38:
Ja, maar hij gaat het dan ook niet met eterugwerkende kracht doen. En let wel hij zegt juridisch dat hij gaat overwegen, lees: ik doe lekker niks.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 22:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Zijn opvolger had nu al bezig kunnen zijn met een verdere aanpak.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 21:26

Zo'n vent als Grapperhaus had ik als advocaat van de tegenpartij in een verzekeringszaak. Ging om een beroepsfout zaak. Ik had gewoon een eerlijke (jonge) advocaat, geen gelieg, geen gehuichel. Meneer advocaat tegenpartij loog vanaf memorie van antwoord zo erg dat ik echt huilend in mijn bed lag. Zie je maar eens te verdedigen tegen leugens, ontkenningen en verdachtmakingen. Mijn jonge advocaat was daar achteraf gezien niet tegen opgewassen. Bovendien ontbreekt het op een mondelinge behandeling aan tijd. Deze Grapperhaus had die hufter van een advocaat kunnen zijn. Zo'n Grapperhaus zuigt zich in iedere rechter vast met zijn gelul en gelieg in de ruimte.

enkelereisretour | 02-09-20 | 21:25

vandaag maar een oranje overhemd aan en losjes een paarse stropdas/sjaal , want komp op 2e kamer tv vanavond

HetOorAakel | 02-09-20 | 21:25

"GRAPPERHAUS: Komt nu als verklaring voor eerdere leugens over 'scherp geweest' dat hij zich pas later realiseerde dat hij de regels heeft overtreden."
Zeg ik ook altijd tegen de belastinginspecteur.

Schoorsteenveger | 02-09-20 | 21:24 | 3

Hahaha.... tja, wat een vrijbrief hij met al dat liegen vanavond al niet geeft. Ongeloofwaardig deze man.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:30

De schavuit. Als het alleen om een enkele foto ging met iemand die een hand op zijn schouder legt, dan zou ik het geloven. Dat het meerdere keren was en handen schudden, maakt het ongeloofwaardig en die groepsfoto is de klapper; een hand op de schouder is nog iets van opwelling, maar een groepsfoto is geheel een geregeld gebeuren met zat tijd na te denken waar je mee bezig bent.

Grapperhaus = liegebeest.

Nuuk | 02-09-20 | 21:32

Ik snap niet waarom ze hem niet bevragen over zijn keuze om het feestje uberhaupt te geven. Daar kan hij niet zo gemakkelijk mee wegkomen.

obominotie | 02-09-20 | 21:36

Yasser Arafat Klaver denkt dat meer dat de helft van Nederland er nog achter staat. Een totaalkneus is het

The_Challenger | 02-09-20 | 21:24 | 2

Hij heeft waarschijnlijk gewoon gelijk hoor. Het gros van de Nederlanders zijn schapen.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 21:35

Ze jagen er even 100 miljard schuldvergroting doorheen en lappen dan doodleuk hun eigen 'noodzakelijke wetten' aan hun laars en beweren vervolgens snotterend dat hun geloofwaardigheid niet in het geding zou zijn.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:23 | 3

En dat komt, omdat ze zelf hun leven lang geld genoeg hebben gehad zonder er al te veel moeite voor te hebben hoeven doen.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:24

Ja mooi hè?
0 Geschikt
X Ongeschikt

IkWilOokWatZeggen | 02-09-20 | 21:26

Het raakt ze geen moment, ze vergroten gewoon de schuld, er sluiten een paar zaken en we gaan over tot de orde van de dag.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:26

Klaver: "een meerderheid van Nederland gelooft je".

Nee snotneus.

e_abbastanza | 02-09-20 | 21:23 | 2

Ontzettende smerige gaslighting van Klaver. Een foutje moet mogen zolang je maar deel uit maakt van de deugelite. Zo niet, dan ben je een populistische wappie en dus boete.

Lafayette | 02-09-20 | 21:26

Wat een fantast

Ragnar_Lodbrok | 02-09-20 | 21:27

Haha, Klaver zegt dat hij niet zegt wat anderen zeggen, maar zegt het dus toch. De gewiekste schavuit!

obominotie | 02-09-20 | 21:23 | 1

Eigenlijk bedoelt hij: Wilders en Baudet niet in de kaart spelen.

piloot47 | 02-09-20 | 21:24

Och, we kunnen ons hier wel druk om maken, maar het is allemaal show. Ferdje blijft. Crisistijd ofzo.
En stel je voor dat de regering valt, dan is er geen tijd meer om voor de verkiezingen Wilders en Baudet zwart te maken.
Gaat niks gebeuren. Rutte, de grote leider wil koste wat kost aan de macht blijven.

Is dit nog nieuws? | 02-09-20 | 21:22

GrapperRaus!

Ome_BW | 02-09-20 | 21:22

Ik dacht dat vloeken in de Tweede Kamer niet mocht, maar die kleurcombi van de dame achter Klaver is afschuwelijk.

Glasgow Argus | 02-09-20 | 21:22 | 1

Mooie herfstkleuren

piloot47 | 02-09-20 | 21:23

Normaal kijk ik nooit politiek omdat ik graag mijn eten binnen hou. Maar dit is wel heerlijke TV en nog zonder reclame ook. Wanneer is deel 2?

ikpislauwbier | 02-09-20 | 21:22

Klaver zaagt hard aan de stoelpoten nu. Nice.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:22 | 4

Ik geef Klaver niet graag credits, maar nu is het lekker om te zien. Aan de andere kant, Henk en Anita van 3 hoog achter hadden dit debat ook kunnen voeren en winnen....

ikpislauwbier | 02-09-20 | 21:24

Integendeel. Klavertje is zijn coalitieplek voor 2021, of als het aan Ollonkreng ligt 2036, aan het veiligstellen

The_Challenger | 02-09-20 | 21:32
▼ 1 antwoord verborgen

Het CDA is intern verdeelt. Het CDA (of een deel ervan) wil uit het kabinet. (Vanwege de verkiezingen).
Deze soap is daarvan het bewijs. De minister wist heel goed waar hij mee bezig was. Volgens mij heeft hij dus bewust gehandeld. Benieuwd welke vleugel van het CDA het voor het zeggen heeft. Als hij aanblijft zegt mij dat genoeg.

oostermoer | 02-09-20 | 21:22

Ook nog een totaal misplaatste grap na zijn kuch. Eruit met die man!!

Tepstra | 02-09-20 | 21:21 | 1

Ja toch? "*kuch* Corona!"
ok. Ferd.

harry21 | 02-09-20 | 21:28

Mooi. Klaver bezig met wat zetels te verbranden. Mensen mogen niet twijfelen aan de regels.

Lafayette | 02-09-20 | 21:20

Herinneringen laten hem in de steek. Waar kennen we dat van. Gebrekkig bewustzijn ineens. Aso!

inCol | 02-09-20 | 21:20 | 1

Binnenkort heeft hij geen actieve herinnering meer aan zijn huwelijk.

piloot47 | 02-09-20 | 21:21

Thierry heeft gewoon gelijk jassar

Oromis | 02-09-20 | 21:19 | 1

Ik proefde bij Klaver een spoortje steun voor Baudet.

piloot47 | 02-09-20 | 21:20

Dit kabinet heeft de mentaliteit van de Zonnekoning het volk heeft niets meer te eten het brood is op ,dan vreten ze maar gebak

dik van alster2409 | 02-09-20 | 21:19

Heel goed Merel. Beetje hysterisch. Maar naast een mooie voorgevel, ook nog eens kloten.

Lafayette | 02-09-20 | 21:16 | 3

Ze moet leren ademhalen vanuit de buik, komt dan wel goed zeker ook met de voorgevel.

Ragnar_Lodbrok | 02-09-20 | 21:19

Ik ga even intentioneel handelen in de keuken. Het gevolg zal een kopje koffie zijn.

piloot47 | 02-09-20 | 21:16

Is een minister die een aantekening op zijn strafblad heeft gekregen nog een minister?

Met_baard | 02-09-20 | 21:15 | 1

criminister

piloot47 | 02-09-20 | 21:17

Is Rufte nu aan het bidden?

The_Challenger | 02-09-20 | 21:15 | 1

In slaap gevallen

Oromis | 02-09-20 | 21:20

Het staat in de regel dus mensen worden altijd eerst gewaarschuwd. Hoeveel stront kun je op jw kop hebben

Oromis | 02-09-20 | 21:15

Hier rest nog maar 1 ding.
Walging.

Zapata10 | 02-09-20 | 21:14 | 3

Als deze pipo blijft zitten (waar het wel op lijkt), is dit het laatste TK debat dat ik kijk. Om te kotsen dit.

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 21:19

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:22: nu pas?

ikpislauwbier | 02-09-20 | 21:30

Schuldig aan het verstoren van de orde van de dag.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 21:13

Hoe kun je iemand niet 'intentioneel' knuffelen, omhelzen en mee op de foto gaan? Dat terras waar ze zaten KON niet eens zoveel mensen herbergen met 1,5m afstand. Toch is hij er heen gegaan, dat is 'intentioneel'.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:13 | 2

In coronatijd besluiten om mensen uit te nodigen voor je huwelijksfeest is ook intentioneel.

BakkerHenk | 02-09-20 | 21:14

Inderdaad. Op zo'n feestje is het uitgesloten dat de regels voor 100% gehandhaafd worden. Dus als organisator neem je de weloverwogen keuze tussen ofwel nu geen feestje te geven, ofwel accepteren dat er overtredingen plaats gaan vinden.

obominotie | 02-09-20 | 21:19

Hoe spuug je de bevolking vol in de bek.

Apollo | 02-09-20 | 21:13 | 2

Zo dus, de leugens regeren.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:14

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:14:
"De leugenaar regeert".

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:16

Wie gaat hij transigeren?

RickRD | 02-09-20 | 21:12 | 6

Ik moest het ook even epibreren.

piloot47 | 02-09-20 | 21:18

@piloot47 | 02-09-20 | 21:18: Die moest ik dan weer opzoeken - De betekenis is het verrichten van niet nader gespecificeerd werk dat heel voornaam lijkt, maar desondanks helemaal niets voorstelt.

RickRD | 02-09-20 | 21:21

@RickRD | 02-09-20 | 21:21: Met dank aan de onvergetelijke Simon Carmiggelt. Hij bedacht dit woord, waarmee hij volgens een van zijn 'stukkies' door een ambtenaar met een kluit het riet werd ingestuurd.

piloot47 | 02-09-20 | 21:33
▼ 3 antwoorden verborgen

Hij loog ook over de extra waarschuwing, hebben mensen niet gehad. Moeten naar de strafrechter. Petrus de poortwaker kan de sleutel niet meer vinden, wat liegt de man alles bij elkaar.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:11 | 3

Goed bezig, Femke!

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:13

Tussen eind maart en 28 juni vonden 3000 mensen dat hun boete onterecht was. In die periode werden er zo'n 15.000 boetes opgelegd voor het niet naleven van de coronaregels.

De eerste zittingen bij de kantonrechter zijn op 28 september in Utrecht. Ook zijn er zittingen gepland op 5 oktober in Arnhem en op 8 oktober in Rotterdam.

D.Onderop | 02-09-20 | 21:28

We hebben nu een nieuw precedent: Geen waarschuwing gehad? Geen boete.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 21:33

Ferd voert een intentioneelstukje op.

Glasgow Argus | 02-09-20 | 21:11 | 1

En zo te zien heeft hij ervaring.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:14

Broekers-Knol zit er nog...
Dat Grapperwaus weg zou gaan was duidelijk toen Rutte zijn steun uitsprak.

Frau Merkel | 02-09-20 | 21:10 | 1

Hij gaat niet weg. Komt door de tweet van Wilders.

The_Challenger | 02-09-20 | 21:16

Het is toch belachelijk dat er uberhaupt een debat over gevoerd moet worden, hij kan onmogelijk blijven zitten maar doet het doodleuk wel.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:10 | 3

Het zou een schande zijn, maar hij blijft gewoon zitten.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:12

Je geeft iemand niet zonder je dat te herinneren een hand in deze tijd.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:13

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:13: Laat staan knuffelen. Dat herinner je je dagen man.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:14

Femke Merel is wel een beetje een hysterica.

Glasgow Argus | 02-09-20 | 21:09 | 4

Yep, maar zegt wel het juiste. Vanuit de coalitie, de collaborateurs van de tirannie, is het akelig stil.

Lafayette | 02-09-20 | 21:11

Ook een moeilijke rol in haar eentje tegen die instituties. Vind dat ze lef heeft om het ter discussie te stellen. Als het aan cda, pvda, vvd lag dan zou dat liegen gewoon de standaard zijn.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:11

Echt niet, ze wijst hem op keihard liegen en rechtsongelijkheid.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:16
▼ 1 antwoord verborgen

Nou liegt hij ook nog keihard over dat hij in zijn beleving dat hij alles in zijn omgeving, dus ook de groepsfoto, niet door zou hebben gehad. Poortbewaker Petrus bergt zijn sleutels op. Ook als minister heeft hij gelogen.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:09

Goed Marijnissen, ongeloofwaardig Grapperhaus maar wel handig gevonden.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:08

Lilian is scherp.

Merkwaardeloos | 02-09-20 | 21:08

Tis meer een grappersnikkel over de houdbaarheidsdatum heen...

hindipopup | 02-09-20 | 21:08

Nou Ferd, kijk maar goed uit wat je zegt nu, want Ferry de Kok heeft zijn beste foto's nog niet verkocht.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:07

Femke groenlinks heeft nog wel een appeltje te schillen met Grapperhaus, maar die zit niet meer in de tweede kamer

HetOorAakel | 02-09-20 | 21:07

En daar is het selectieve geheugenverlies.
Iemand al bingo?

BakkerHenk | 02-09-20 | 21:07 | 2

Nog 1, motie van wantrouwen wordt verworpen.

RickRD | 02-09-20 | 21:10

Een uur geleden al toen hij half begon te janken. Heb een vingerplant gewonnen en schenk m aan de Kuif

The_Challenger | 02-09-20 | 21:10

Zeg het maar Ferd. Je wilde gewoon N#ken. wat daarvoor gebeurde boeide je allemaal niet.

Remmersmaak1 | 02-09-20 | 21:06

Zijn brein was dronken. Daarom was ie niet gefixeerd

The_Challenger | 02-09-20 | 21:06

Marijnissen heeft in ieder geval nagedacht over de presentatie

e_abbastanza | 02-09-20 | 21:05

Wanneer mijn belastingaangiften een "aantal keer niet goed zijn gegaan" dan komt Ferd mij thuis ophalen en in de bak gooien. Manmanman.

JohnLocke | 02-09-20 | 21:05

Vandaag bij een bruiloft geweest, prima gelegenheid om eens te polsen hoe makkelijk het voor de gemiddelde burger is om bij zo'n ontroerende aangelegenheid niet per ongeluk te verslappen en de coronamaatregelen te vergeten.

Nul problemen. Tafelschikking per huishouden keurig aangehouden, ruim baan voor elkaar maken, niet het bruidspaar om de nek vliegen, niet allemaal tegelijk samendrommen om een punt op te eisen van de bruidstaart, enzovoorts enzovoorts enzovoorts. Niemand ook die gedurig politieagent hoefde te spelen. En iedereen die snapt dat je niet de dolgelukkige trotse oma een hand of een zoen moet geven, dat je nog eens extra oppast in de buurt van dat allerschattigste kersverse neefje van enkele maanden oud, of bij de zwangere schoonzus.

Minister Grapperhaus, late halfslachtige excuses en krokodillentranen zijn niet genoeg. U heeft óf zichzelf boven de wet gewaand met uw gedrag en dat is reden om af te treden, óf u bent blijkbaar zoveel makkelijker dan een gemiddelde burger te overrompelen door emoties, omstandigheden en overmacht dat die labiliteit ook al reden genoeg is om af te treden. Pak uw biezen.

Wetenschopper | 02-09-20 | 21:04

"problematieken"??? Die man is de weg kwijt. Nou, ik weet de weg: huiswaarts met die drie clowns achter je met jou

e_abbastanza | 02-09-20 | 21:04

Jeeeeezus wat een kansloos stuk toneelspel. Beetje doen alsof hij huilt?!?! En het ergste is dat het Nederlandse NOS-volk het gewoon gelooft. Dat wordt allemaal wel zo geknipt, geplakt en geframed alsof meneer heel oprecht spijt betuigt. Het is allemaal schuim en DIT LAND IS HET ZAT.

Bloemschikliefhebber | 02-09-20 | 21:04

Zou hij het redden?

IJzer Oxide | 02-09-20 | 21:03 | 5

Nou, dat denk ik ook. Ik voel een Wekers aankomen

IJzer Oxide | 02-09-20 | 21:07

Hopelijk niet.

born2killn00bs | 02-09-20 | 21:07

Lijkt er wel op, strafblad gaat sneuvelen als zoethoudertje denk ik.

jip_86 | 02-09-20 | 21:17
▼ 2 antwoorden verborgen

Hij blijft zitten na dit alles.
Niet alleen vertrapt hij het vertrouwen wat mensen zouden moeten hebben in de rechtstaat maar alweer schijt een bewindspersoon op dat wat wij democratie noemen.
Ongelooflijk.

Zapata10 | 02-09-20 | 21:02 | 1

goedkoop is soms duurkoop. Uiteindelijk is de politieke prijs misschien wel hoger als je het volk maar structureel blijft verlakken.

harryverdetsie | 02-09-20 | 21:04

Zij hij narcistisch zijn ?

deKerrieKip | 02-09-20 | 20:59 | 1

Nee, Het is gewoon een sociopaat. De berbaar van het kabinet

The_Challenger | 02-09-20 | 21:00

Een deuk in zijn vertrouwen?
Als vertrouwen een auto was, dan was die nu total-loss.

Bata4 | 02-09-20 | 20:59 | 4

Nee hij zegt 'deuk in z'n gezag'. Dat is complete lariekoek (geen Nederlands).

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:01

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:01: Gezag is bij hem een pakje boter. Op zijn hoofd.

piloot47 | 02-09-20 | 21:04

Wat je zegt. Gezag total-loss dus.

Bata4 | 02-09-20 | 21:05
▼ 1 antwoord verborgen

Zit die Rutte nou op 1,5 meter afstand van die mogelijke Coronalijer?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:59 | 2

Die Rutte zit toch op minder dan een meter afstand of vertekent dat weer?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:02

O dat vertekent inderdaad heel erg, er zitten meters tussen.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:03

Samen krijgen we Corona onder controle*

(* regels gelden niet voor bewindslieden)

JohnLocke | 02-09-20 | 20:59 | 1

Laat dat 'onder controle' maar weg, dan klopt het weer.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 21:00

Het coronatakenpakket kwam al bovenop de bemoeienis met het Wildersproces. Wat heeft die man het zwaar

The_Challenger | 02-09-20 | 20:58

Sterke optreden van Wilders.
en toen was het stil ehe eh eh eeh ehh uche uche corona

Nuchternederland | 02-09-20 | 20:58

"Eerst waarschuwen"

Nee. Onwaar. Ik ken meerdere mensen voor wie de prent gewoon kwam; "Alstublieft. U bent de sjaak. U krijgt een bon." Niks eerst waarschuwing. Niets ernstige gevallen.

De minister liegt hier. Glashard.

DeJemelscheet | 02-09-20 | 20:58 | 2

Klopt, die van de gebakjes eten in het park kregen het ook uit het niets. Nog vele andere voorbeelden. De man liegt glashard. Leve dit elitekabinet hoor! Nounou...

Jan, Leiden | 02-09-20 | 21:00

Viel mij ook al op, ja.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 21:00

Vroeger stond er in het AD een strip over één of andere schildpad, Toon geloof ik maar dat weet ik niet zeker. Die ... sprak ... in ... hetzelfde ... tempo ... als ... deze ... minis ... ter.

obominotie | 02-09-20 | 20:57 | 1

Stoffel. Fabeltjeskrant.

piloot47 | 02-09-20 | 21:02

De man heeft echt een plaat voor zijn eigenwijze dikke kop: wij in Nederland zijn wel degelijk het vertrouwen kwijt. Wilders heeft gelijk. Hoop dat iedereen in hoger beroep gaat m.b.t. strafblad en boete i.v.m. totale rechtsongelijkheid.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:57

Ja ja, glas, plas enz.......

serieusgenomen | 02-09-20 | 20:57

Wat praat Fedje 't.r.a.a.g!!!!

born2killn00bs | 02-09-20 | 20:57

hij is aan het hyperventileren......... en hoestte net een beetje.......... Arib zal ingrijpen of hij valt om, net zoals Bruins............. hahahaha

gebochelde | 02-09-20 | 20:56 | 1

hoesten komt door die dikke laag stof in de kamer waar al die politici de afgelopen jaren diep doorheen zijn gegaan

Dekslettert | 02-09-20 | 21:22

Grapperhaus heeft geluisterd naar de adviezen van het OMT.

Om deze vervolgens te negeren.

Ing. eslapen | 02-09-20 | 20:55

Arib heeft wel een gunst naar keuze verdiend van Grapperhaus!

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 20:55 | 1

Die krijgt de rol van Ankie bij de volgende bruiloft.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:57

Wilders heeft gelijk, Grapperhaus is zijn gezag bij de bevolking voor een te groot deel kwijt ... opzouten en een beetje opschieten a.u.b.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:55 | 3

En hij spreekt geen Nederlands ... gezag kun je niet uitduiken oelewapper.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:56

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:56: Als je in een deuk hebt gelegen moet je daarna uitdeuken. Daar zijn drankjes voor.

piloot47 | 02-09-20 | 20:58

Maar Grapperhaus vindt zelf van niet. Dus dan is het niet zo.

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 21:00

Krokodillentranen van de lizard people

Blasfemie | 02-09-20 | 20:55

Hij geeft al twee keer Baudet geen antwoord; Bekende truc: tijd vollullen totdat het Kamerlid door zijn interrupties is. Als Baudet zodadelijk woedend wordt zal Arib ingrijpen: 'Nee meneer Baudet, u bent door uw interrupties heen.'
En ten derde keer geen antwoord: heeft hij zijn schoonmoeder in levensgevaar gebracht?! (volgens zijn eigen normen)

piloot47 | 02-09-20 | 20:55 | 4

Advocaat he...

born2killn00bs | 02-09-20 | 20:58

@born2killn00bs | 02-09-20 | 20:58: Volgens mijn advocaat kunnen advocaten niet rekenen.
Dus de berekeningen die Grapperhaus, zoals zojuist door hem zelf gezegd, heeft gemaakt zijn incorrect.
Zie de foto's

Ing. eslapen | 02-09-20 | 21:02
▼ 1 antwoord verborgen

Wow wat was Wilders goed vandaag!
Hopelijk onze nieuwe premier in 2021
Laten we als één achter de PVV gaan staan.

wolftour | 02-09-20 | 20:53

Link werkt weer:)
Goede vraag van Baudet, maar denk maar niet dat je antwoord krijgt.

Nuchternederland | 02-09-20 | 20:52 | 1

Baidet, die WEL zijn huwlijk nog steeds uitstelt.

Shoarmamasutra | 02-09-20 | 21:20

Hij vindt nogal wat Grapperhaus.
Ik vind dat BOA'S en politie vanaf morgen uit protest de regels niet meer kunnen handhaven zolang deze clown aanblijft.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:52

Zeg gewoon ja mijn god

Oromis | 02-09-20 | 20:52

Maakte hij nu ook echt een grapje toen hij moest kuchen. Door te zeggen "Corona".
Niet beseffend dat er mensen op hun buik zijn overleden door het virus?

Remmersmaak1 | 02-09-20 | 20:51 | 1

Hoorde ik ook. Gek dat hier niet op wordt gereageerd. Totaal ongepast.

Sinterklahaas | 02-09-20 | 23:50

Wat is nog het nut van een debat als je de vragen niet hoeft te beantwoorden?!

harryverdetsie | 02-09-20 | 20:51 | 3

Nul. En Arib eist, als voorzitter van de wetgevende macht, nooit van ministers (gasten van de uitvoerende macht in die kamer) dat ze vragen echt beantwoorden. Dat doet ze echt heel slecht.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:52

@JohnLocke | 02-09-20 | 20:52: 'u heeft de vraag drie keer gesteld, nu wordt het een herhaling'. Ja muts, omdat je hem er 3x mee weg laat komen. Vraag gewoon om een ja of nee.

harryverdetsie | 02-09-20 | 20:54

@harryverdetsie | 02-09-20 | 20:54:
Dat niet alleen. De vraag werd gesteld over zijn schoonmoeder. en hij blijft maar lullen over zijn kinderen. Ontwijken van de vraag

The_Challenger | 02-09-20 | 20:57

Grappen maken over het hebben van corona. Daar zijn mensen heel lang de cel voor in gegaan, Ferd.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:51 | 1

Boris niet, deed er ook wat makkelijk over. Zit nog steeds op zijn plek! En grappermaus blijft ook gewoon zitten, en terecht!

niv01 | 02-09-20 | 20:55

Muwahaa dat kuchje

e_abbastanza | 02-09-20 | 20:51 | 4

@jip_86 | 02-09-20 | 20:56: Dank!
@RickRD | 02-09-20 | 20:57: was geen opzet lijkt me, hij moest kuchen in een zin die eindigde op corona. Alsof de duivel ermee speelt lol.

harbi | 02-09-20 | 21:03
▼ 1 antwoord verborgen

Ik zie meerderw corona symptomen bij grapperhaus

Oromis | 02-09-20 | 20:50

2 symptomen nu. Hij steekt de hele kamer aan. Over 3 weken iedereen op de IC

The_Challenger | 02-09-20 | 20:50 | 5

@BakkerHenk | 02-09-20 | 20:51:
Het zou me niks verbazen als er een paar ziek worden door dit hele geintje, een paar van z'n kinderen (uit een eerder feestje) hebben blijkbaar ook nog recent Corona gehad. Die man is knettergek om dan zo'n bruiloft door te laten gaan in zijn positie.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:53

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:53: De hele familie heeft al lang het vaccin gehad.

RickRD | 02-09-20 | 20:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Als hij morgen ineens Corona blijkt te hebben en volgende week opgenomen moet worden in een ziekenhuis, dan valt het kwartje waarschijnlijk nog niet bij die man.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:49 | 1

Van mij mag hij 3 weken in coma op de IC op zijn buik met een slang in zijn strot.

RickRD | 02-09-20 | 21:00

Live link ligt plat, ook verkouden?

Nuchternederland | 02-09-20 | 20:49 | 1

Even refresh dan doet hij het weer.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:49

Nou Thierry, dit is een makkie. Trap die bal er in.

obominotie | 02-09-20 | 20:48 | 2

Hij schiet naast, want pakt niet door. Wilders nu wel.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:54

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:54: Kan niet doorpakken door het bekende ingrijpen van Arib.

piloot47 | 02-09-20 | 21:11

Nou kom maar door met de volgende lichting foto's. Volgende week weer een debat!

BakkerHenk | 02-09-20 | 20:48

Dat de coronaboetes alleen na waarschuwingen en bewuste overtredingen worden uitgedeeld is lulkoek. Er zijn zeer veel gevallen waarin er zonder meer boetes zijn uitgedeeld aan kluitjes mensen die te dicht op elkaar stonden... of die voldoende afstand hielden maar op een groepje leken. Wat hij noemt is misschien het beleid, maar de BOA's geven daar een eigen invulling aan... of ze nemen de eerdere harde toon van Grapperhaus ter harte.

Muxje | 02-09-20 | 20:46

Hij blijft dus gewoon zitten. Halsema 2.0. Dit is het einde van tijdperk Rutte.

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 20:46

Mijn vrouw huilt ook wanneer het gesprek niet in haar voordeel gaat...

WellusNietus | 02-09-20 | 20:46

Zo. Klaar. Mag ik nu weer naar huis?

obominotie | 02-09-20 | 20:46

Fart Gabberhouse: Een deuk in het vertrouwen. Nee mr. vleespet. U bent totalloss verklaard.

The_Challenger | 02-09-20 | 20:46 | 1

Nee, een deuk in z'n gezag (kan helemaal niet).

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:50

Dat Arib zijn verhaal wil laten afmaken voordat er interrupties mogen worden gepleegd, houd dat in dat hij toch een bezoekje aan de Koning gaat brengen? Of schat ik het verkeerd in? Of wil ze echt interrupties tegenhouden?

Oh, nou, toch interrupties nu, grapjas zou dus moeten blijven.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:46

Een seniele ouwe man.
onrekeningstoevatbaar. Geef hem een Melkertbaan

luto333 | 02-09-20 | 20:45 | 1

Die heeft hij dus al

Rechtsdraaiend | 02-09-20 | 20:54

Iemand die meer uhhh zegt dan iets anders vind ik niet echt betrouwbaar overkomen.
Ferd is misschien een aardige man, maar geloofwaardig,..... Nee ik vind van niet.

tsjajaja | 02-09-20 | 20:44

Aanschouw de arrogantie van de macht.

Lafayette | 02-09-20 | 20:44 | 1

Het is inderdaad ongelofelijk. Wat is zo'n Tweede Kamer dan ook zwak ... onvoorstelbaar.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:46

"Er is een groep mensen die doet dit bewust"
Ooooh.. die bruiloft gebeurde per ongeluk. Hij wilde helemaal niet trouwen en een feestje geven. Maar het gebeurde gewoon.

BakkerHenk | 02-09-20 | 20:44 | 2

Die man / dit kabinet nog serieus nemen is als geloven in na zonneschijn komt zonneschijn

e_abbastanza | 02-09-20 | 20:55

Dit is toch echt gestoord ... 'repeat offender' is dat iemand die 2x trouwt?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:43 | 1

Beter term is dan Donkey

Ing. eslapen | 02-09-20 | 20:47

"Heb je klachten, blijf thuis en laat je testen". Aldus de officiële RIVM-richtlijn. En zie hier iemand die overduidelijk klachten heeft en niet thuis zit. Wat een grap die Grap.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:43

Hij heeft nog steeds een snikneusje. Testen??

Remmersmaak1 | 02-09-20 | 20:42

Mijn god ! Die vent is gewoon echt verkouden en mag helemaal niet naar zijn werk. En al helemaal niet onder de mensen komen. Quaranterre !!!!!!

enkelereisretour | 02-09-20 | 20:41 | 3

Volkomen onverantwoordelijk inderdaad.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:42

VeRkOudHeIdsKlAchTen

harry21 | 02-09-20 | 20:43

Je was me voor. Fijne avond!

Remmersmaak1 | 02-09-20 | 20:43

Ik ben oud genoeg om me te herinneren dat het demonstratie-recht ingeperkt werd -en dat valt onder de verantwoordelijkheid van Ferd- door corona de afgelopen maanden, maar meneer Grap houdt een bruiloft midden in de tweede golf. Ga weg man.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:41

Traangasspuitbusje is inmiddels leeg, lijkt het.

obominotie | 02-09-20 | 20:41

Dit wordt een dure bruiloft voor de Nederlandse overheid.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:41 | 1

Hij gaat even alle boetes schrappen, omdat hij even een gezellige middag wilde hebben.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:42

Ik had niet de intentie om mijn auto dubbel te parkeren. Mooi, de boete krijg ik dus terug?

Rest In Privacy | 02-09-20 | 20:40

Als dit geen 'intentioneel overtreden' is dan weet ik het ook niet meer. Rot op man,, je houdt een bruiloft midden in de tweede golf en houdt foto-momentjes en zit met zijn allen op een mini-terras.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:39 | 1

Kenmerkend voor een narcist zoals Ferd. Die gelooft oprecht dat voor hem andere criteria gelden.

obominotie | 02-09-20 | 20:42

Toen hij het over "voorbeeldfunctie in het land" oid had ging de camera ff naar de zaal en achterin de zaal stonden 3 mensen heel dicht bij elkaar.

Screenshotje gemaakt.

harry21 | 02-09-20 | 20:39

... hoezo wordt zo'n slissende moeilijk verstaanbare kamervoorzitter nog steeds niet op Nederlandse les gestuurd? Is daar geen potje voor?

e_abbastanza | 02-09-20 | 20:39 | 4

Dat is gewoon onderdeel van de kiezer in de bek tuffen.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 20:44
▼ 1 antwoord verborgen

De vuile rat blijft dus gewoon zitten. Dit is dus het echte failliet van de politiek in dit land. Je lult maar een eind in de rondte en verder gedraag je je als in de eerste beste dictatuur. Totaal ongeloofwaardig die man, dit beleid en deze regering.

J-van-de-Bontekoe | 02-09-20 | 20:38 | 1

Ik verbaas mij net zoals u dat de 2e kamer niet op dit moment bestormt wordt.

pickalilly | 02-09-20 | 20:51

Zijn trage beantwoording i.c.m. verkoudheid maakt dat dit debat tot morgenvroeg 10 uur duurt?

Rest In Privacy | 02-09-20 | 20:38 | 4

Nachtwerk gaat het wel worden ben ik bang.

RickRD | 02-09-20 | 20:40

@Ing. eslapen | 02-09-20 | 20:39:

50-plus en Krol zijn al weggerend!

Rest In Privacy | 02-09-20 | 20:41
▼ 1 antwoord verborgen

Opstappen, Ferdi. Weggaan. Vertrekken. Bol 't af!

JvanDeventer | 02-09-20 | 20:37

Horen jullie het? Jullie blijven asocialen haha.

RickRD | 02-09-20 | 20:37

Elk woord is nu een woord teveel. Totaal ongeloofwaardig.

gebruikesrnaam | 02-09-20 | 20:37

Stop eens met janken man! Gabberhaus heeft sowieso een flesje nep-tranen van Rutte gekregen om zijn geloofwaardigheid te redden. #FakeTranen

born2killn00bs | 02-09-20 | 20:37

Het is zo wel het huwelijk van het jaar geworden.

brutus68 | 02-09-20 | 20:35 | 1

Gezellige wittebroodsweken daar.

073Cab | 02-09-20 | 20:38

... en De Jonge een beetje op z'n telefoontje spelen ... "la la lala lala ik win tóch wel"

e_abbastanza | 02-09-20 | 20:35 | 3

Hugo is allang blij dat hij niet de CDA-clown du jour is.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:36

Klopt. Hij vulde een peiling in van EenVandaag. Hij werd bedankt voor de steun aan Hugoschenko

The_Challenger | 02-09-20 | 20:41

Neusverkoudheid? Dan moet je 10 dagen in quarantaine Ferd.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 20:35

In Maart mogen we ons kenbaar maken wat wij er van vinden en gaan we ten strijden met een rood potlood , dat wij niet vergeten!!

witchmaster | 02-09-20 | 20:34 | 1

Hear hear!

RickRD | 02-09-20 | 20:38

Gabberhous heeft een loopneus. Hup naar huis en in quarantaine

The_Challenger | 02-09-20 | 20:34

Klinkt hij nou verkouden?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:33 | 5

Dat is zijn wraak. Hij is nu opzettelijk de hele Kamer aan het besmetten.

obominotie | 02-09-20 | 20:35

Ow dat kan 't ook zijn natuurlijk.

e_abbastanza | 02-09-20 | 20:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Ach gut ... geef Ferd even een zakdoekje ja!

e_abbastanza | 02-09-20 | 20:33

Bah, wat een slechte show.
Opzouten, Ferd!

Bata4 | 02-09-20 | 20:33 | 1

Het is inderdaad 'toneel' en hij liegt gewoon weer.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:34

"Harddrugs zijn slecht en verboden", aldus Ferd nadat hij een lijntje snuift.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:33

grappenhouse al weg? wat stamelt die in de ruimte. man man.

FLP_du_Stok | 02-09-20 | 20:32 | 2

Dat moet je zo niet zien. Dit is nou een 'vakman at work', vraag maar aan Kuifje.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:36

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:36: eh, voorzitter eh, eh het is zo, voorzitter, eh, eh, dat eh, eh,

Nuchternederland | 02-09-20 | 20:47

Hij vindt het virus opeens levensgevaarlijk. Was dus een poging tot doodslag op zn schoonmoeder

Oromis | 02-09-20 | 20:32 | 1

Kinderfeestje met alleen maar mensen onder de vijftig voor wie het virus volstrekt ongevaarlijk is: 15 man politie.
Bruiloft met kwetsbare groepen en (ex-)coronapatiënten: helemaal a-okay!

JohnLocke | 02-09-20 | 20:33

Wanneer ik het linkscommunistische staatsjournaal mag geloven blijft hij aan en blijven mensen hun strafblad en boete houden. Bananenrepubliek Nederland met rechtsongelijkheid tussen elite en hun fanclub en onderdanen is vanaf vandaag een feit. Voor sommigen is de wet nu eenmaal meer gelijk dan anderen? Wat een gotspe, dít land?!

NOS is een gierst, het heeft niks meer met objectieve journalistiek van doen dit denk ik dan maar.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:31 | 1

Gierst=gierput

Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:36

Baas vraagt aan werknemers of ze hem nog geloofwaardig vinden. Wat is dit?

JohnLocke | 02-09-20 | 20:31 | 3

sneue baas

piloot47 | 02-09-20 | 20:32

En hij probeert te suggereren dat ze allemaal ja gezegd hebben, maar zegt het nadrukkelijk niet.

obominotie | 02-09-20 | 20:32

Daarom geven ze ook nooit structurele loonsverhoging, maar liever een jaarlijks terugkerende optionele belastbare bonus.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:33

De nsdap?

Oromis | 02-09-20 | 20:31

Nu blijkt hij ook nog 'gek' te zijn geworden, hij zegt letterlijk dat hij nog geloofwaardig zou zijn. Koekoek.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:29 | 5

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:31: Uitdeuken ja. Wel geweldig gevonden, reken maar dat ze gelachen hebben doen ze deze spreekbeurt voorbereidden.

obominotie | 02-09-20 | 20:34
▼ 2 antwoorden verborgen

Hij staat nog steeds voor de volle 100% achter alle maatregelen, maar past ze zelf niet toe.
En toch vindt hij zichzelf te handhaven.
Serieus?.

Nuchternederland | 02-09-20 | 20:29

Ach gut ... na zijn politieke terreur kan-ie altijd nog solliciteren bij het dichtstbijzijnde toneelgezelschap. Ipv achter de geraniums.

e_abbastanza | 02-09-20 | 20:29 | 1

... want jazeker, lid zijn van Rutte 1, 2 of 3 kun je wel degelijk aanmerken als zijnde terreur tegen de werkende autochtone Nederlander

e_abbastanza | 02-09-20 | 20:31

Ik sta achter de maatregelen zolang ik me daar maar niet aan hoef te houden

Oromis | 02-09-20 | 20:28

Ferdie wordt emotioneel. Hij gaat weg.

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 20:28 | 3

Te vroeg gejuicht.

jip_86 | 02-09-20 | 20:29

Was fake

The_Challenger | 02-09-20 | 20:29

Meet the new boss
Same as the old boss....

Ing. eslapen | 02-09-20 | 20:31

Het halve jankmoment. Bingokaart is vol.

The_Challenger | 02-09-20 | 20:27 | 1

Comediant

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:30

Hij gaat opstappen...

RickRD | 02-09-20 | 20:27 | 3

O nee hoor deze man heeft echt een plaat voor ze dikke kale kop!

Vacuumbom | 02-09-20 | 20:29

Nee, hij heeft nu al drie keer gezegd wat hij zal blijven doen.

piloot47 | 02-09-20 | 20:30

Shit. Krokodillentranen dus.

RickRD | 02-09-20 | 20:32

O, meneer trekt de jank-kaart.
Rot toch op.

obominotie | 02-09-20 | 20:27 | 4

Hij kan altijd nog in elkaar zakken.

piloot47 | 02-09-20 | 20:28

Ik had m wel op de bingokaart

The_Challenger | 02-09-20 | 20:28
▼ 1 antwoord verborgen

Hij gaat eerst verantwoording afleggen. Daarna inhoudelijk op de vragen ingaan.
Hij treedt dus niet af.

piloot47 | 02-09-20 | 20:26

Ze ruiken bloed. Lekker Grapperhaus bashen.

Is er niets meer te doen verder in het land of zo?

Geef die vent gewoon en boete volgens de (zijn eigen) regels,
of niemand een boete. Klaar.

kloopindeslootjijook | 02-09-20 | 20:24 | 4

3 weken gevangenisstraf, net als die dakloze mevrouw. En een strafblad.

RickRD | 02-09-20 | 20:30

Als Jetten overdag met 130 geflitst wordt, gaat het ook niet om een verkeersboete.
Als Ouwehand gesignaleerd wordt in een bontjas, enz

Nuchternederland | 02-09-20 | 20:32

Een boete zou op zijn plaats zijn als zijn eerste verklaring (af en toe te dicht bij elkaar) de hele waarheid was. Hij had ook meteen aangifte tegen zichzelf kunnen doen, dan zou hij nog de eer aan zichzelf hebben gehouden zonder op te stappen. Het bleken echter leugens (Waar de staats ook nog wel wat over uit te leggen heeft), gevolgd door die slappe donatie aan een goed doel.

Muxje | 02-09-20 | 20:35
▼ 1 antwoord verborgen

20.20 uur ... ze zijn weer te laat.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:22

Grapperhaus is niet langer te handhaven. Want met alleen steun van de coalitie sta je niet sterk als minister. Dat weet hijzelf ook. Blijft staan dat ik dat voorspelbare gezeik van Baudet en Wilders ook kotsbeu ben. Die zijn tegen omdat ze tegen zijn. Bij alles. Ook al besluit het kabinet iedere burger van Nederland 100.000 euro te schenken, dan nog komt Wilders met een motie van wantrouwen. De Boer Koekoek van 2020. Altijd tegen.

Bigi Bana Boy | 02-09-20 | 20:17 | 9

Gelukkig wel..... iets met makke schapen of zo.

Spartaan1888 | 02-09-20 | 20:28
▼ 6 antwoorden verborgen

In het gerenommeerde Mediacourant, huisvrienden van GeenStijl, stond vandaag over fotograaf Ferry de Kok: 'Ferry heeft nóg een hoop foto’s thuis liggen en ook die gaat hij naar buiten brengen. “De mooiste foto’s zullen in De Telegraaf en in de Privé komen. Er komen misschien nog wel wat andere foto’s aan. Ja, ik heb wel een paar honderd foto’s en er komen er nog wel een paar denk ik.”'.

Bij de Telegraaf zitten ze klaar om op de post-knop te drukken met nog gezelligere foto's van de bruiloft.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:17 | 3

Het is behoorlijk kinderachtig allemaal, er wordt net gedaan alsof hij op een feestje met een hele hoop sexwerkers en verdovende middelen is betrapt.

trekarm | 02-09-20 | 20:24

@trekarm | 02-09-20 | 20:24: Vertel dat tegen de kroegeigenaren die hun baan kwijt zijn. 'behoorlijk kinderachtig'

God Zelf | 02-09-20 | 20:36

Omtzigt zou een goede opvolger zijn. Dan hebben ze die ook meteen aan de kant bij het cda in de periode vlak voor de verkiezingen en die ambtenaren op het ministerie kunnen hem makkelijk 6 maanden om de tuin leiden, dus niemand tot last.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:16 | 4

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:20: Dat is waar.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:30

@JohnLocke | 02-09-20 | 20:19: Pieter "voorzitter ik kan beter journalist worden" Omtzigt en zijn eeuwige toeslagenaffaire uitmelk act emotioneel noemen lol

Wickedmen | 02-09-20 | 20:42
▼ 1 antwoord verborgen

Het zou misschien beter zijn als hij blijft. Als hij weggaat komt er waarschijnlijk een nieuw iemand die hard law&order roeptoetert en hard optreedt. Als hij blijft kan iedereen de regels blijven negeren.

HarRee | 02-09-20 | 20:16 | 1

Dat dus. En 'ongeloofwaardig' geduid.

God Zelf | 02-09-20 | 20:37

Geniaal dit, die gast heeft nog meer foto's dus we kunnen nog wat verwachten.

Miezerig | 02-09-20 | 20:14 | 1

Ankie Knol staat er ook op, begreep ik uit de comments hieronder ergens.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:17

Krijgt gabberhouse nou ook een strafblad?

Rest In Privacy | 02-09-20 | 20:12 | 1

Straks heeft half Nederland een strafblad en is dat labeltje ook steeds nietszeggender. Briljant.

kloopindeslootjijook | 02-09-20 | 20:26

Manmanmanman:

"RIVM: ’Piek besmettingen coronadashboard door storing meldsysteem’. Een technische storing deed lijken of het aantal coronabesmettingen plots veel hoger lag. Het systeem waarin besmettingen worden gemeld lag dinsdag even plat, waardoor woensdag een piek ontstond van 734. Het hoogste aantal sinds 11 augustus"

JohnLocke | 02-09-20 | 20:11 | 2

En hoeveel meldingen dinsdag?

Muxje | 02-09-20 | 20:12

@Muxje | 02-09-20 | 20:12: "Uit de gegevens van het RIVM blijkt dat het aantal besmettingen gewoon stabiel is: al dagen schommelt dat zo rond de 500", aldus de T.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:15

'De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand' Pieter Stuurman en Ramon Bril
Ramon Bril ontdekte de auteur op het net en was op slag onder de indruk van zijn scherpe geest en interpretatie van de huidige situatie.
'De macht van onze onzichtbare elite is terug te vinden in de zetten die ze uitvoeren, en zijn nu beter in beeld dan ooit', legt Stuurman op gedegen toon uit maar hij gaat verder…
‘Er is een wereldwijde staatsgreep gaande is. De media en journalisten zijn door de jaren heen dusdanig geconditioneerd om gepast kritisch te zijn zolang ze bepaalde zaken maar niet ontkennen. De overheid wijzigt zonder goede reden de grondwet en voert drastische sancties door. Dat terwijl we een normaal griepseizoen achter de rug hebben, kijkend naar de cijfers door de jaren heen'.
Stuurman zoomt samen met Ramon Bril uit en neemt ons mee in fascinerende analyse van patronen die kennelijk altijd al voor het oprapen lagen.
2 sep. 2020
Cafe Weltschmerz
youtu.be/FOYRtEkWYrM

RickRD | 02-09-20 | 20:10 | 2

Ja, En het meest verontrustende van alles is dat Pieter gelijk heeft.
Cafe Weltschmerz is zo wie zo het kijken waard.

Datgingniegoed | 02-09-20 | 20:21

schokkend.. nog meer schokkends... en gaat helaas waarheid worden.. zie youtube commoncence tv. ! alstublieft.

Y&T | 02-09-20 | 20:32

Ben ik de enige die nu denkt dat Femmie Halalsema onder het genot van een wit wijntje en een zwart bloesje met een 1873 button erop zit te gniffelen om het lot van Gabberhouse?

Graaf_van_Hogendorp | 02-09-20 | 20:10 | 2

En gelijk heeft ze. En dat zeg ik als gedecoreerd Halsema-Hatert. Ferd heeft een nummer bij haar uitgehaald. Dat mag. Als je zelf van zonden vrij bent. En dat is Ferd niet of althans niet meer.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:11

@JohnLocke | 02-09-20 | 20:11: Grapperhaus heeft in die kwestie zelf impliciet een stukje schuld op zich genomen, zonder dat expliciet te maken. En daarmee heeft hij Halsema wellicht voor erger behoed. Zou me niks verbazen als ze nog onderling contact hebben gehad voordat Grapperhaus met dat relaas naar buiten kwam.

Muxje | 02-09-20 | 20:15

Grapperhaus laten aftreden is het hypocriete gelijk van het kabinet om de de burgers nog verder de mond te snoeren. De burgers hebben helemaal niet gevraagd om torenhoge boetes en een aantekening in hun strafblad. Wat mij betref moet hij aftreden vanwege die boetes en niet omdat ie een domme menselijk fout heeft gemaakt.

roevka | 02-09-20 | 20:04 | 1

De burgert is wel meer niet gevraagd maar dat is niet belangrijk in dit land. Het gaat om het in stand houden van de poppenkast.

Graaf_van_Hogendorp | 02-09-20 | 20:09

Ik wordt gewoon onpasselijk van de reacties hier die vinden dat hij aan kan blijven. Want menselijk enzo.

Dat zijn dezelfde die onmiddellijk van de hoogste toen blazen als er een" foutje" wordt gemaakt door een PVV of fvd lid

Jemaintiendrai | 02-09-20 | 20:03

Sorry hoor, maar hier wordt ik moe van. De hele 2e Kamer is van de leg over een privé-aangelegenheid van Grapperhaus (en nee, ik ben geen fan van de man). Maar hoe verhoud de zaak van een man die zich onder familie en vrienden mengt, zoals alle andere 2e Kamerleden ook doen, met, ik noem maar wat:
- een hoofdstedelijke burgemeester die éérst pontificaal tussen 5000+ willekeurigen gaat lopen 'want dit is belangrijk' en een dag later een missieve uitstuurt dat tegen 'samenscholingen van meer dan 3 personen' hard gaat worden opgetreden, én vervolgens een onwettige mondkapjesplicht invoert
- een andere burgemeester (= hoofd politie) die vindt dat als mondkapjesplicht niet kan volgens de wet, die wet 'maar even overtreden moet worden'.
- het overmaken van €20miljard+ NL-taxpoet naar corrupte EU landen met bakken zwart geld
- het binnen blijven stromen van hordes onaanpasbaren
- het binnenhouden van 15000 illegalen
- de oeverloze 'scooter-jongeren'-terreur
- de antidemocratische EU-ontwikkelingen
- het steeds verder versplinterende en verwazende Covid-onbeleid

En dan gaat Rutte + Koolmees op de koffie met de KOZP-malloten. WANT DAT IS BELANGRIJK.

Valse_nootjes | 02-09-20 | 19:58 | 3

Gast.. " een privé-aangelegenheid" dat is nou PRECIES waar Overheid en Grapperhauz bij het Nederlandse volk BOETES uitdeelt. Dat MAG dus niet. " een privé-aangelegenheid" - Volgens de overheid dus NIET belangrijk, 390 euro en aantekening op strafblad!

harry21 | 02-09-20 | 20:03

Hij is minister van Justitie. Hoofd van politie (die feesten opbreekt) en hoofd van justitie (die overtreders vervolgt). Zijn positie kan niet meer. Zolang hij blijft zitten ondermijnt hij de corona-regels, moedigt hij laksheid van deze regels aan en daarmee, mocht je net als de regering denken dat het niet naleven van deze regels kan leiden tot heel veel ellende, de gezondheid.

Het is suf debat, maar het is pas niet suf als Ferd weg is.

JohnLocke | 02-09-20 | 20:05

Dit dus!
We hebben weer een theatershow , Terwijl de daadwerkelijke problemen weer op de lange baan worden geschoven. Deze hele coalitie is corrupt. We kunnen Grapperhaus ontslaan en deze gaat op zijn beurt weer lekker op wacht geld om daarna burgemeester van Tilburg te worden.
De gehele coalitie moet weg.

Datgingniegoed | 02-09-20 | 20:16

Grap is advocaat. Advocaten nemen rechters terecht de maat als het gaat om rechtsgelijkheid, dus niet meten met 2 maten. Hij zou eigenlijk nu van het tableau moeten worden geschrapt als hij als minister zich niet houdt aan het uitgangspunt van rechtsgelijkheid.....

Mayan | 02-09-20 | 19:55

Denk dat Grapperhaus straks z'n ontslag gaat aanbieden en dan komen de krokodillentranen van het kartel ... lachennnn.
Hij zou wel gek zijn, anders is ie nog brutaler dan de bestuursvoorzitter van het kartel , dat ie nog een half jaar spitsroeden gaat lopen .

daytripper | 02-09-20 | 19:55 | 5

@The_Challenger | 02-09-20 | 19:57: Misschien willen ze het combineren: Grapperhaus weg voor zowel zijn aandelaarslapregels als voor zijn aanval op de rechtsstaat.

obominotie | 02-09-20 | 20:14

@obominotie | 02-09-20 | 20:14:
Ja. En geen schade in een PE mocht die er komen. Want een nieuwe minister kan je niks aanrekenen.

The_Challenger | 02-09-20 | 20:19
▼ 2 antwoorden verborgen

Hij moet gewoon zeggen dat hij verblind was door de liefde en daardoor de afstanden niet meer goed kon inschatten.

watazooi | 02-09-20 | 19:52 | 1

Kan gebeuren, da's dan 35 x 400 euro boete direct opeisbaar of gevangenisstraf van de duur van 5 dagen en allemaal een strafblad.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:02

Zou me niks verbazen als er morgen weer foto's van de inmiddels beruchte bruiloft uitlekken van Rutte en de Jong in de polonaise met de schoonmoeder van Ferd.

TheGreatMachine | 02-09-20 | 19:51 | 1

En wat dacht je van de oud-Hollandse stoelendans. CDA'r halleluja foto's zijner ook

The_Challenger | 02-09-20 | 19:56

Zo langzamerhand begin ik vertrouwen te krijgen voor de volgende verkiezingen. De virusreligieuzen blijven straks thuis en de beta's die kunnen rekenen en analyseren gaan straks stemmen.

The_Challenger | 02-09-20 | 19:49 | 8

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:07:
Ja. SGP staat al in de startblokken en als ze dat ene zeteltje van DENK nodig hebben mag die er ook bij

The_Challenger | 02-09-20 | 20:17
▼ 5 antwoorden verborgen

Dit is een flauwekul debatje. Grapperhaus doet sorry zeggen en de enkele motie van wantrouwen van PVV of Fvd gaat het never nooit niet redden. Hij blijft gewoon minister. Wilders heeft als enige een goed punt te pakken: waarom wel miljarden naar Italië en Frankrijk en geen geld naar de zorg in Nederland? We worden steeds verder de EU ingerommeld en de problemen voor dit land nemen navenant toe.

ILF2 | 02-09-20 | 19:48 | 2

Italië krijgt straks een riante beloning : de schulden worden kwijtgescholden . Dat is althans de wens van Klaas K . de president van de Nederlandsche Bank.

daytripper | 02-09-20 | 19:57

@daytripper | 02-09-20 | 19:57:
Ja, dat ook nog en wij die proberen te overleven een miljardenschuld erbij van de niet belastingbetalende Italianen. Ons kabinet is er echt wel gekke Henkie genoeg voor wanneer de Europese baantjes onze kant maar opkomen gaat Nederland aan de bedelstaf voor Zuid-Europa.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:10

Waar kan ik mijn lidmaatschap voor Forum weer opzeggen? Ik hoopte echt 3 jaar geleden dat Thierry de nieuwe Geert zou worden en ik hoopte dat hij wél de grootste zou kunnen worden. Maar ik heb liefdesverdriet om Geert, ik kom met hangende pootjes terug.

enkelereisretour | 02-09-20 | 19:47 | 7

Je zou niet te snel moeten oordelen . Baudet heeft fouten gemaakt de eerste 4 jaar in de politiek . Het spel staat nu op de wagen.

daytripper | 02-09-20 | 20:02

@daytripper | 02-09-20 | 20:02:
Zijn rechtse uitstraling is te ver doorgeschoten voor iedereen die zocht naar een alternatief.
Tel daarbij op zijn domme impulsieve reacties op twitter en je begrijpt waarom het nooit iets gaat worden met het FvD.
Partij in de marge, niet meer en niet minder.

Maya de Blij | 02-09-20 | 20:06

@Juffrouw op de fiets | 02-09-20 | 19:59:
Denk precies zo, laat Annabel het doen.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 20:12
▼ 4 antwoorden verborgen

Wanneer Ferd ook maar enig verantwoordelijkheidsbesef heeft treedt hij af.

Ongetwijfeld heeft hij het niet bewust of met opzet gedaan.
Enkele reaguurders zeggen, klein bier, en daar hebben ze nog gelijk aan ook.
Het jammere is, dat juist dat het punt niet is.

Ferd is als hoogste baas verantwoordelijk voor het uitdelen van de boetes en, zoals ik begreep, dan ook direct een strafblad.

Dan rest hem gewoon niets anders dan zijn verantwoordelijkheid te nemen.
En wanneer hij dit niet doet, accepteren dat de “gewone” burger meer en meer schijt gaat hebben aan de opgelegde corona maatregelen met alle lichamelijke gevolgen van dien.
Over het electorale drama voor hem en de VVD volgend jaar nog maar te zwijgen.

Maya de Blij | 02-09-20 | 19:43 | 8

@Maya de Blij | 02-09-20 | 19:56: Wat schattig dat je denkt dat we allemaal gelijk zijn.

trekarm | 02-09-20 | 20:05

Hoe hij zich kinderlijk met 'ja maar, ja, maar...' excuses probeert te verdedigen terwijl hij vuistdiep in de koekjestrommel zit waar niemand anders van mocht snoepen zegt genoeg.

Aanbaklaag | 02-09-20 | 20:08
▼ 5 antwoorden verborgen

Mooi man.
In their elitist minds the rules are for us “plebs” you see. It’s all about CONTROL not “public health”

RickRD | 02-09-20 | 19:42 | 1

Daarom willen ze ook dat je een app installeert. Daarna willen ze je met 5G elke miliseconde van de dag kunnen localiseren. Apple zorgt er wel voor dat je telefoon ook als hij uit staat verbinding maakt. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker!

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:48
-weggejorist-
Watjijwat | 02-09-20 | 19:41

Het is een duivels dilemma voor Grapperhaus. Hij kan een aantal dingen doen:

1. Aftreden
2. Strafblad/aantekening bij mensen die de maatregelen hebben overtreden wegstrepen (wellicht ook boetes).
3. Niets

Het neigt nu naar optie 2. Maar wat geeft dat voor beeld? Dat een MinJus als hij iemand dronken doodrijdt achteraf de regels gaat veranderen omdat hij zelf iemand dronken heeft doodgereden. Dat is niet uitlegbaar.

JohnLocke | 02-09-20 | 19:37 | 6

Dictatuur in het klein. Optie 3 dus met steun van groenlinks

The_Challenger | 02-09-20 | 19:45

Optie 4: iedereen op zijn bruiloft een boete en een aantekening.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 19:53
▼ 3 antwoorden verborgen

De houten nekfixatie van de valkuil moet nog even uitgegutst worden, maar voor de rest loopt het aardig op schema.

Graaf_Slis | 02-09-20 | 19:36 | 1

valbijl autocorrect

Graaf_Slis | 02-09-20 | 19:37

Als grapperhouse dit doorstaat komt er nog een lading foto's morgen. Die paparazzi hebben natuurlijk een drietrapsraket op zak.

HenkvdMast | 02-09-20 | 19:35 | 6

FF Ankie fisten.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 19:51

@Lafayette | 02-09-20 | 19:46:
En in een hoekje van de foto nog net de verschrikte blik van z'n verse schoonmoeder, die het zich allemaal net wat anders had voorgesteld.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:53
▼ 3 antwoorden verborgen

Meer eer kan je deze minister niet geven, door urenlang te vergaderen over zijn huwelijk.
En al die duizenden rechtszaken die zijn gestart is goed voor zijn vriendjes. De Ferd is immers advocaat. En laat die branche nu sinds corona flink aan het instorten zijn. En toen had je de Ferd, de reddende engel van zijn branche.
Weg met die duurbetaalde advocatenbaantjes. Saneren.

rectormagnificus | 02-09-20 | 19:34

Kan ie wel net getrouwd zijn, ik denk dat ie vanavond op de bank slaapt, die Fappersaus...

T. Rammel(l)an(d)t | 02-09-20 | 19:33

Nou, ik weet nu van Krol zeker dat hij op GeenStijl kijkt voor inspiratie voordat hij zijn spreektekst opstelt.
2 x een letterlijk stukje van een reaguurder in zijn speech.
Zelfs dat 'Quod licet Iovi non licet bovi' heeft hij gebruikt.

Roadblock | 02-09-20 | 19:32 | 7

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:39:
Ghehehe, moest even kijken of je gelijk had. Nick checks out!

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 19:48

Of hij is zelf die reaguurder?

Gele Beer | 02-09-20 | 19:49

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:39:
Hm, Naadblaffer... Krol, Ja dat is een mogelijkheid.

Roadblock | 02-09-20 | 19:53
▼ 4 antwoorden verborgen

Baudet heeft uiteraard volkomen gelijk dat Grappehaus de anderhalve meter en de rest van het circus voor 80% onzin vindt , maar het de autoriteit uithangen en de stoere minister vond ie net wat geyler en ook noodzakelijk na de massale struikelpartijen binnen justitie . En wat oma Knol vindt ... lol ... oma Knol vindt al 25 jaar alles waar wat haar regentenvriendjes verkopen .

daytripper | 02-09-20 | 19:31

En de mense blèwve moar op de vuvuDe stemme ...

Kim-Jung-Un | 02-09-20 | 19:30 | 5

@Draak uit Brabant | 02-09-20 | 19:41:
Wat slaat waar op precies?

Professor Superhirn | 02-09-20 | 19:51

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:33: Weet hij veel....

Rest In Privacy | 02-09-20 | 19:58

@Kuifje-naar-Brussel | 02-09-20 | 19:58: Maar hij heeft wel gelijk. Ondanks alle narigheid blijf jij er op stemmen.
Alhoewel. je lijkt steeds meer op een groenlinkser vermomd als VVD'r

The_Challenger | 02-09-20 | 20:15
▼ 2 antwoorden verborgen

Een strafblad voor een anderhalvemeterovertreding is ook wel wat overdreven. En Grapperhaus moet bij de hervatting straks meteen zijn ontslagbrief meenemen, die is ieder gezag kwijt.

Guido | 02-09-20 | 19:28

Surprise,surprise

Jesse Klaver bracht u even van de wijs

Wij gaven u vanavond deze show cadeau

Surprise Surprise!

Scholletje | 02-09-20 | 19:27

Vind het lang duren ... isgrapperhausalweg.nl ?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:25

Dead man walking

BASinnic | 02-09-20 | 19:24 | 1

Meer dat muisje uit The Green Mile, die krijg je niet kapot.

Mr_Natural | 02-09-20 | 19:26

Zo. Ff een beetje gluttony op kosten van het volk. Buikje volvreten en nek op gewicht houden. Dan weer vrolijk verder toneelspelen.

grapo | 02-09-20 | 19:24

Ah... de acteurs van toneelvereniging "de klerelijers" zijn weer allemaal terug van verlof en klaar om het vierde en laatste act aan te vangen. Mogen we al gaan stemmen, of worden die verschoven met een jaartje of vier op, Ollengrense wijze?

Paaldanseres | 02-09-20 | 19:24

Nou, om 20:20 gaat Grapperhaus zijn plan onthullen om zijn geloofwaardigheid te herstellen. Ik ga even bier halen.

obominotie | 02-09-20 | 19:23 | 4

Vergeet je de nootjes en chips niet?

Jan, Leiden | 02-09-20 | 19:24

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 19:25:
Het was een wandelclub die toevallig voorbij kwam, ze hebben de namen en rugnummers.

Mr_Natural | 02-09-20 | 19:26
▼ 1 antwoord verborgen

Willempie (Rutte) zit maar op zijn telefoontje de onverschillige te spelen.

doskabouter | 02-09-20 | 19:22 | 5

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 19:23:
Nee hoor..
Die leest hier mee..
Ik denk dat zijn nick Kuifje is.

Of zal hij toch op Joop zien en lezen dat ze het zo goed doen...??

Jemaintiendrai | 02-09-20 | 19:35

Voor Pinokkio is dit een eitje . Hoe vaak heet hij dit spelletje al gespeeld . En dan zijn er nog ezels die Nederland een democratie noemen .

daytripper | 02-09-20 | 19:36

Super irritant en niet respect vol.
Hij hoort het echt wel maar luistert toch niet.

Datgingniegoed | 02-09-20 | 19:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Daar gaan de laatste zeteltjes voor Tjerrie..

Dr.Rotten | 02-09-20 | 19:21 | 11

@Oromis | 02-09-20 | 19:23:
Oh boy, wat heeft hij er nu weer in alle emoties uitgekwakt? Luistert hij nog wel eens naar leermeester Hiddema? Of helemaal niet meer?

Jan, Leiden | 02-09-20 | 19:39

@koolteer | 02-09-20 | 19:35:
Laat misschien toch maar Annabel lijsttrekster worden in Den Haag, Hiddemeister op 2 en Thier Bauwdet op 3?

Jan, Leiden | 02-09-20 | 19:41

Begrijp niet wat je bedoelt . Tjerry heeft vanaf het begin al gezegd dat de anderhalve meter afgezet tegen de maatschappelijk en economische schade waanzin is . Dus hij geeft nu eigenlijk ook aan dat Grapperhaus het ook grotendeels onzin vindt . Uiteraard is laatstgenoemde een hypocriet , maar politiek moest hij wel .

daytripper | 02-09-20 | 19:41
▼ 8 antwoorden verborgen
-weggejorist-
luto333 | 02-09-20 | 19:21 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Humor man die arrogantie van Terry.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:20 | 4

@Juffrouw op de fiets | 02-09-20 | 19:22:
Ja, hij doet iets te veel alsof de rest oliedom is en alsof alleen hij de wijsheid in pacht heeft, terwijl hij aantoonbaar het debat niet volledig lijkt te hebben gevolgd (Haga had hetzelfde punt en hij zei 'ik heb nog niemand anders mijn punt horen maken') waarschijnlijk omdat hij ter voorbereiding nog even z'n haar moest föhnen of een stukje 'pjano' moest spelen. Zonde want hij kan het wel als hij gewoon spontaan en wat minder uit de hoogte zou doen.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:31

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:31:
Zal allemaal wel...
Maar hij heeft wel gewoon een punt.
Heel veel wordt ons nu dit de strot geduwd.
Miljarden gaan er naar het zuiden.
Wie gaat dat betalen
Heel veel andere zeer belangrijke binnenlandse zaken worden nu even in de achteraf kamertjes geregeld.

En wat te denken van al die verworven vrijheden die weer nu maar eventjes moeten opgeven..

Nog even volhouden...

Jemaintiendrai | 02-09-20 | 19:41

@Jemaintiendrai | 02-09-20 | 19:41:
Dat is wel zo, maar het is zonde dat hij zo graag bijzonder wil zijn. Andere mensen hadden een aantal van die punten ook al gemaakt en hij staat daar bijna triomfantelijk te speechen, terwijl het in feite natuurlijk een hele trieste dag is. Weer raken we met z'n allen onnodig uren kwijt aan een minister die loopt te liegen.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:11
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist en opgerot-
pmurT | 02-09-20 | 19:20 | 2

Geeft Azarkan Baudet nu een voorzetje?

JohnLocke | 02-09-20 | 19:20 | 2

Azarkan sorteert voor op een plek bij het FvD.

smdyasc | 02-09-20 | 19:22

Je een één tweetje uit onverwachte hoek.

deKerrieKip | 02-09-20 | 19:26

Het was natuurlijk te verwachten dat alle softe partijen met belangen en coalitiepartijen Grapperhaus diep zouden gaan rimmen (wat je al niet opsteekt op GS), maar dit gaat wel heel erg ver.

Nu moet dus ineens de oplossing zijn nu hij er zich niet aan hield boetes en strafbladen weg. Heel nobel, die strafbladen had volgens mij sowieso nooit gemoeten, maar iemand met een waffel over aso's etc. is gewoon niet meer betrouwbaar wanneer hij bewust op kluit gaat staan voor een trouwfoto.... Anderen konden niet eens zelf naar een begrafenis van een geliefde.... dit is niet houdbaar.

Er is maar 1 gang voor deze minister en dat zou een spreekwoordelijke trap onder zijn hol moeten zijn en de UIT-gang. Weg ermee.

Jan, Leiden | 02-09-20 | 19:20 | 3

Vindt ik ook ;)

JohnLocke | 02-09-20 | 19:20

Als je rimmen op GeenStijl hebt geleerd ben je nog nooit echt geil geweest.

TheManiac | 02-09-20 | 19:22

wat moet je doen als je schoonmoeder door je je tuin aan het strompelen is ???. nog een keer schieten. zal wel weer een foute grap zijn.

newray | 02-09-20 | 19:19 | 1

Ghehe, maar wel een leuke...

wiener mit pommes | 02-09-20 | 20:21

Van Haga heeft eventjes terug precies hetzelfde punt gemaakt, Thierry...

obominotie | 02-09-20 | 19:18 | 1

En dan zegt Thierry: "dit is een punt dat nog niemand gemaakt heeft" en die gaan straks samen die partij runnen. Hopeloos en hij ziet z'n eigen tekortkomingen niet dus echt hopeloos.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:22

Nou hoorde ik wel dat die schoonmoeder en flinke erfenis achterlaat, zo dom is Ferd dus niet.

Mr_Natural | 02-09-20 | 19:18

Baudet gaat Haga achterna. Jammer.

BakkerHenk | 02-09-20 | 19:17

Briljante insteek van Thierry, eindelijk iemand die nadenkt en verbanden kan leggen, heel mooi.

smdyasc | 02-09-20 | 19:17 | 1

Het is slimme insteek inderdaad.

JohnLocke | 02-09-20 | 19:18

Brieven gericht aan de tweede kamer dienen door de voorzitter in de tweede kamer voorgelezen te worden.

Indien Ferd Grapperhaus aan kan blijven, dan is het wel leuk om hem via de tweede kamer uit te nodigen voor een feestje.

Een paar dagen met dat soort brieven en hij is alsnog weg.

Ing. eslapen | 02-09-20 | 19:17

Dijkhoff is te dom om te kakken, hij kan niet eens een loonstrookje lezen.

De Pilsvogel | 02-09-20 | 19:15

De afgelopen drie maanden zijn er trouwens twee mensen onder de zestig overleden aan/met corona. De kans is 87,5% dat dit met onderliggend lijden was. Gewoon even een puntje dat ik haal uit het RIVM-rapport. Als we nou 100 miljard euro dat corona ons gekost heeft gestopt hadden in kankeronderzoek...

JohnLocke | 02-09-20 | 19:10 | 4

Je gaat voorbij aan het feit dat de EUconomie dat extra geld hoe dan ook nodig had. Het is een spelletje.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:16

Ze gebruiken covid-19 om opnieuw geld uit het niets in het systeem te pompen en om tot verdere EU-integratie te komen.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:17

En wat gaat u dan doen met 100 miljard euro extra kankeronderzoek? Er is geen gebrek aan geld voor kankeronderzoek. U kunt misschien wat wetenschappers die nu nuttig onderzoek doen naar andere ziektes lospeuteren voor nog een kankeronderzoek dat eigenlijk geen nut had maar wel makkelijk geld binnenharken is.

Blasfemie | 02-09-20 | 19:32
▼ 1 antwoord verborgen

Ik zou echt heel graag de vraag beantwoordt zien, wat er gebeurt met de gegevens van de afgenomen testen. In principe heeft iedere geteste persoon nu zijn dna profiel gekoppeld aan zijn BSN nummer.

koolteer | 02-09-20 | 19:09 | 5

Ik maak me daar niet zoveel zorgen over.
Overheid en ICT...
Het enige risico die je loopt is dat je aanbod volloopt omdat je data verkocht is aan een adverteerder.
Maar verder..
Neuuh.

Jemaintiendrai | 02-09-20 | 19:28

Ik zal je een klein geheimpje vertellen. Bij de hielprik wordt bij iedere baby DNA afgenomen en in het ziekenhuis bewaard. Zeer zeldzaam wordt dit DNA gebruikt door opsporingsdiensten, want het mag eigenlijk niet.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 19:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Dit interesseert mij eigenlijk geen ene flikker wat hier gebeurt.
Ik vind het gewoon ronduit gênant dat we hier zoveel tijd aan moeten besteden terwijl 80% van Nederland er financieel aan onderdoor gaat. Dit kan in 15 minuten opgelost zijn, Hoofdelijk stemmen en klaar is Kees.
Zo, Kunnen we ons nu weer bezig houden met zaken die er toe doen.

Datgingniegoed | 02-09-20 | 19:08 | 3

"Dank voor uw stem op Hugo de Jonge."

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:10

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:10:
Dat zeker niet/nooit.

Datgingniegoed | 02-09-20 | 19:31

@Datgingniegoed | 02-09-20 | 19:31:
Nee, maar dat krijg je waarschijnlijk wel als antwoord als je voor een motie van wantrouwen tegen Grapperhaus stemt.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 20:27

Grapperhaus kan het boetebeleid natuurlijk niet veranderen, dat zou wel heel hypocriet zijn.

zevensprong | 02-09-20 | 19:08

Gooi die Grapperhaus er toch gewoon uit, gun het volk ook eens wat. De coronamaatschappij is al verhit genoeg.

ZonderNaam | 02-09-20 | 19:06

Dijkhof heeft nu ook al een schoenen fetisj? Met z'n gympen in de 2e kamer? Dat hij een clown is wisten we natuurlijk al maar nu gaat hij wel heel erg veel op die andere lijken....

Shitting Bull | 02-09-20 | 19:05 | 4

En een ontstellend lelijke pak/das combinatie.

Juffrouw op de fiets | 02-09-20 | 19:11

Drie-delig pak met gympen, als een Ferrari met 14 inch velgen op Fookiefookie banden.

Erratio | 02-09-20 | 19:12

@Juffrouw op de fiets | 02-09-20 | 19:11:

Inderdaad, het ziet er niet uit.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 19:21
▼ 1 antwoord verborgen

Klaas Dijkhoff. Wat een domme gast blijft het toch ook. Hij praat dom en hij zegt domme dingen. Sneu voor hem dat Rutte niet naar de EU ging, maar ik mag hopen dat hij inmiddels zijn kroonprins-status kwijt is geraakt. Had ik al gezegd dat ik Dijkhoff echt heel dom vindt overkomen?

JohnLocke | 02-09-20 | 19:04 | 5

Ik vind _
Jij vind*t*

Jan, Leiden | 02-09-20 | 19:09

@Jan, Leiden | 02-09-20 | 19:09: Ik vind hem nog steeds heel dom.

JohnLocke | 02-09-20 | 19:13
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
penis-aqua-rosA | 02-09-20 | 19:04

Huh? Dijkhof was toch al lang dood?

obominotie | 02-09-20 | 19:03 | 3

Hij begint wel steeds meer te lijken op een onverzorgde kluizenaar. Zou dit een verkiezingsstrategie zijn van de VVD om stemmen te halen bij reaguurders?

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 19:06

Vroeger had Dijkhoofd doorlopende wenkbrauwen en een laag voorhoofd.
Nu wordt de ruimte tussen zijn wenkbrauwen steeds groter en zijn voorhoofd steeds hoger. maar dood is hij nog niet.

gestoptmetroken | 02-09-20 | 19:12

Heeft Dijkhof nu serieus ook witte schoentjes aan???

Remmersmaak1 | 02-09-20 | 19:03 | 1

Goed geluisterd naar stylist, krijgt alleen knoopje van zijn colbert niet dicht, Coronabuikje?

Jan, Leiden | 02-09-20 | 19:11

Krol is komedie. Hilarische rant tegen de minister.

Mensdier | 02-09-20 | 19:02

Haha, Krol gaat er met gestrekt been in.

obominotie | 02-09-20 | 19:00 | 2

Volkomen terecht.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:03

Goed betoog van hem.

JohnLocke | 02-09-20 | 19:05

Opeens poep in m'n anus, is het Jetten of Krol?

Mr_Natural | 02-09-20 | 19:00 | 2

Kun je toch gewoon vragen?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:04

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 19:04:
Dat is niet gebruikelijk in darkrooms.

Mr_Natural | 02-09-20 | 19:23

Het houdt ons maar bezig... Al die politicusjes en hijgerige media denken: yes, ophef!!@! Even goede sier maken. En het volk eet, en eet, en eet... Over de fucking bruiloft van kale homp vlees genaamd Ferd. Wat een armoede.

beldewouten | 02-09-20 | 19:00

Asscher nog steeds de grote broek aan hoor ik?

Gazzerop | 02-09-20 | 18:57

De schandknaap van de elite braakt weer een lobbyboodschap voor zijn eigen elite .

smdyasc | 02-09-20 | 18:57

Preventive beschermingsmiddelen. Preservatives? @Jetten

grapo | 02-09-20 | 18:57

"Ha, ha, ha, A-dri-aan!

Scholletje | 02-09-20 | 18:56 | 1

Dat mensen deze schertsvertoning nog serieus nemen ! Echt zonde om je druk over te maken !
Die biljartbal met oren blijft gewoon zitten

geenhakbar | 02-09-20 | 19:00
-weggejorist-
Bertus Balhaar | 02-09-20 | 18:54 | 1

Volgens onze robot moeten we geen mondkapjes of testen regelen maar juist perspectief.. bonk bonk bonk.

stijlloospeilloos | 02-09-20 | 18:54 | 3

Auw.....

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:58

Geen software update gehad sinds maart, blijkbaar.

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 19:01

Robot bliep bliep bliep

ArthurMorgan1899 | 02-09-20 | 19:15

Ik word afgeleid door een plukje haar dat uit het kapsel van de robot komt.

Juffrouw op de fiets | 02-09-20 | 18:54 | 1

Da's een RS232 interface.

Erratio | 02-09-20 | 18:59

Er wordt teveel de nadruk gelegd door de kartel partijen op het strafblad. Dit zal het compromis worden om FG minster te laten blijven. De boetes zullen blijven om het tekort in de staatskas te compenseren.

gijsbert1308 | 02-09-20 | 18:53

Als ik Jetten hoor, krijg ik altijd zo'n Mars Attacks Frank Ifield gevoel.

Mr_Natural | 02-09-20 | 18:52

Tjonge, had aan die Jetten eigenlijk al maanden niet meer gedacht. Waren goede maanden.

JohnLocke | 02-09-20 | 18:52 | 1

"Voorzitter, de zomer is voorbij."

Glasgow Argus | 02-09-20 | 18:53

AH, klaver heeft blijkbaar deze week geluncht met de lobbyisten van Philips.

stijlloospeilloos | 02-09-20 | 18:51 | 1

Groen licht?

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:57

Je loog tegen mij, alsof ik een kind was.

Samarkand225 | 02-09-20 | 18:51

Net als de eerder naar huis gestuurde ministers. De eerste keer blijven ze zitten. Net als de loonsverhogingen voor de zorg zal een motie van wantrouwen het ook niet halen, vermoed ik.

FLP_du_Stok | 02-09-20 | 18:51

Gezeur over testen. Ga mensen vaker testen op borstkanker of baarmoederhalskanker, dáár gaan mensen aan dood.

RichardBandler | 02-09-20 | 18:51

... Klaver wil dat de overheid de geannuleerde VS-orders voor beademingsapparatuur van Philips overneemt. Zodat we die vervolgens naar 3e wereldlanden kunnen verschepen. Gristus. Alsof we dat geld niet beter kunnen besteden aan interne gelegenheden....

Erratio | 02-09-20 | 18:51 | 3

Ja, want we zijn pas echt veilig als we voor *alle* landen de zorg geregeld hebben.
En wat denk je dat dat grapje ongeveer gaat kosten, Jesse 'Rekenwonder' Klaver?

obominotie | 02-09-20 | 18:53

Er stond een tijdje geleden in het NRC dat de meeste al aangekochte beademingsapparaten in de magazijnen stof staan te happen omdat er ondertussen al andere behandelmethodes zijn.

laatjenietkisten | 02-09-20 | 18:58

"Volgens Heerma worden er in de praktijk nauwelijks boetes uitgedeeld."
En al die horeca ondernemers met duizenden euro's boete? Je omzet daalt al meer dan 50%, met krappe marges, je kunt geeneens de vaste lasten meer betalen, je hebt slapeloze nachten en je krijgt nog even een boete van 4000 eroverheen...

Kane | 02-09-20 | 18:50

Hoe moeilijk kan het zijn, Fred heeft de wet overtreden , dat gaat de minister een strafblad opleveren, een Min van Justitie met een strafblad lijkt me een beetje erg ongemakkelijk worden . dus einde oefening .

peter van dijk1186 | 02-09-20 | 18:49 | 1

Precies! Dat snijdt hout.

ArthurMorgan1899 | 02-09-20 | 19:16

Geert wilde eerst een complete lockdown en nu wil hij van anderhalve meter afstand af. Een windvaan is er niks bij.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:49 | 9

Toen idd te laat met de maatregelen..
Denk alleen maar eens aan carnaval.
En nu weer duidelijk te laat met het weer los laten.
Dus ja. GW heeft 2x gelijk.

Jemaintiendrai | 02-09-20 | 19:11

Kuifje baalt gewoon dat Wilders met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 19:37

Echt ongelooflijk dat mensen, sorry VVDers, maar blijven drammen op de gewijzigde inzichten bij Wilders en Baudet. Wake up, we zijn een half jaar kennis en ervaring rijker en de ICs willen maar niet terug vollopen. Zou volslagen idioot zijn om net als het kabinet vast te houden aan de strategie van begin maart.

5611 | 02-09-20 | 19:57
▼ 6 antwoorden verborgen

Je hebt een groene waas voor je hoofd er komt geen 2de golf alleen kans op een griep golf

witchmaster | 02-09-20 | 18:49 | 1

Ja, maar daar zit de crux, dáár maken ze die tweede golf van, let maar op...

A333aan | 02-09-20 | 18:58

Kunnen we Klaver niet beschikbaar stellen aan ontwikkelingslanden?

JohnLocke | 02-09-20 | 18:49 | 1

Hij wil de helft aan marokko doneren

stipjes | 02-09-20 | 18:51

Wat nou testen? Testen zeggen niet over besmettelijkheid. Straks is 80% van de Nederlanders positief getest. Mooi toch, we moesten toch naar groepsimmuniteit?

RickRD | 02-09-20 | 18:48

Klaver vraagt zich af of je "een aantekening op je strafblad moet krijgen bij een overtreding" Maar ik heb helemaal geen strafblad. Leg eens uit.

Spartaan1888 | 02-09-20 | 18:48 | 2

Sla even een BOA op zijn gezicht, krijg je hem gratis. :)

RickRD | 02-09-20 | 18:51

Dat viel me ook al op, hij gaat er dus van uit dat elke burger een strafblad heeft.

photto | 02-09-20 | 20:12

Vreselijk irritant om die Klaver aan te horen zonder beeld. Door die enorme pauze's lijkt het net alsof de verbinding telkens wegvalt.
Hij zou eens een bezoekje aan de logopediste moeten brengen.

obominotie | 02-09-20 | 18:47 | 1

Ik zit ook steeds te F5’en. Maar lag niet aan mijn internet.

Juffrouw op de fiets | 02-09-20 | 18:49

Praat die Klaver soms tegen een zaal met bejaarden? man, man wat een kwal.

enkelereisretour | 02-09-20 | 18:46 | 3

Die stiltes, moest om de zoveel tijd checken of hij geen Brunootje deed.

JohnLocke | 02-09-20 | 18:47

Vreselijke vent, kutstem, en een slecht acteur.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:49

Als ik Grapperhaus was zou ik de foto's van de huwelijksnacht delen, waarop te zien is dat er toch echt 1½ meter afstand werd gehouden. Case closed.

NeedIsaymore? | 02-09-20 | 18:44

Wie trakteert die van Haga even op een geel hesje? Die staat binnenkort naar de politie te gillen op het Malieveld..

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:44 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Trouwerij met veel gasten op poten zetten in de deze tijden. Geestelijk gestoord!

inCol | 02-09-20 | 18:44 | 1

Het stuk tussen trouwerij en geestelijk had u gerust achterwege kunnen laten.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:45

Mijn bruiloft was ook zo'n onvergefelijke dag.

Mr_Natural | 02-09-20 | 18:41 | 4

Voor jezelf zeker.
Lig je zeker nog steeds op anderhalve meter....

A333aan | 02-09-20 | 18:46

trekarm | 02-09-20 | 18:45
@A333aan | 02-09-20 | 18:46:
OnvergeFelijk.

Mr_Natural | 02-09-20 | 18:49

@Mr_Natural | 02-09-20 | 18:49: Had die F heus wel gezien hoor...Ik houd jou steeds goed in de gaten met je "diepgang" -)

A333aan | 02-09-20 | 18:52
▼ 1 antwoord verborgen

Wat je ook proeft is dat er kamerleden zijn die mensen persoonlijk kennen met een coronaboete en bijbehorend strafblad en dan moet die wet plots worden heroverwogen. Het is gewoon niet democratisch op die manier. En die verkiezing bij het CDA was ook weinig transparant.

stipjes | 02-09-20 | 18:41

Hoe flat wil GS de curve eigenlijk hebben?

Sceptical by mouth
Gullible by heart

fokkewoelf | 02-09-20 | 18:39

Heerlijk, Geert weer ouderweds bezig. Vol op het orgel en................. gewoon eerlijk.

enkelereisretour | 02-09-20 | 18:38 | 3

En nul effect ;-)

Bataafje | 02-09-20 | 18:46

De eerste foto was het bordes, de 2e set kwam vandaag boven water. Nog even wachten en dan komt er de hopelijke genadeklap, De boulevard pers heeft Pechtold op zijn plaat laten gaan, wellicht lukt het ook om die bolle Grapperhaus te doen sneuvelen.

Broadsquire | 02-09-20 | 18:38 | 2

De genadeklap als in foto’s van een Grapperhaus gangbang tijdens de huwelijksnacht

Drukvandaag | 02-09-20 | 18:40

Zie je wel Kuif, duidelijke taal, supersterk betoog van onze Ware Nederlandsche Held, Geert Wilders.

WitteGrunneger | 02-09-20 | 18:37 | 2

denk niet dat de kuif dit begrijpt

witchmaster | 02-09-20 | 18:40

Of wil begrijpen

NeedIsaymore? | 02-09-20 | 18:45

Over uiterste houdbaarheidsdatum gesproken; opoe Broekers-Knol is er ver overheen. Man (3x).

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:37 | 3

Is ze nou de derde of de vierde staatssecretaris op die post? Ik ben de tel even kwijt.

MAD1950 | 02-09-20 | 18:45
-weggejorist-
A333aan | 02-09-20 | 18:35 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

In hoeverre is het verhaal van Rutte en het videootje, niét van toepassing op het kinderfeest waar 16 dienders binnenstormden ?

Peter-Rissing | 02-09-20 | 18:35

We zijn officieel een wappie land geworden. Minister begaat een overtreding, bepaald de minister-president dat hij geen boete hoeft te betalen en vervolgens gaat onze Wappie Tweede Kamer daar een tijdje onzin over uitkramen. De wet zegt; overtreding en alstublieft bij deze een boete. Graag betalen anders kun je gaan zitten.

Drukvandaag | 02-09-20 | 18:35

De anti Christ de grootste huichelaar zins tijden , alleen die kop al getverdemme

witchmaster | 02-09-20 | 18:35 | 1

Een echte chisten is vergevingsgezind. (zolang u naar dezelfde kerk gaat)

BakkerHenk | 02-09-20 | 18:37

Ha, de here god is nu aan het woord. Benieuwd wat hij te zeggen heeft.

obominotie | 02-09-20 | 18:35 | 1

Hm, eigenlijk helemaal niets dus.

obominotie | 02-09-20 | 18:39

Ik ben geen PVV stemmer, maar bij het verhaal van Wilders is geen speld tussen te krijgen.

RickRD | 02-09-20 | 18:35 | 3

Het was een enorme huilplaat die hij afspeelde. Beetje raar trouwens om erbij te zeggen dat je geen PVV stemmer bent.

trekarm | 02-09-20 | 18:40

Ben je toevallig de trekarm van Rutte?

NeedIsaymore? | 02-09-20 | 18:46

Ik denk dat ze weinig keuze hebben dan alle 1,5 meter boetes verscheuren. Burgemeester 020, de minister van Justitie en zelfs het koningshuis dat er lak aan heeft? Einde draagvlak.

threeheadedmonkey | 02-09-20 | 18:34 | 3

Ze kunnen ook iedereen de keuze geven om of de boete te betalen, of een donatie van 4000,- euro aan een goed doel.

trekarm | 02-09-20 | 18:43

Dat zou je verwachten, ja. Maar dat gaat niét gebeuren. Let maar op.
Geitenpaadje !

demaup | 02-09-20 | 18:47

Perfecte avond voor een slecht toneelstuk. Democratie is een religie.
En de priesters zijn allemaal heerlijk aan het moraliseren over elkaar.

U bent fout, ik ben goed, burgers zijn goed, burgers zijn kleine kinderen die uw goede voorbeeld nodig hebben, och wee de nertsen, och wee de gepensioneerde GGD-artsen, och wee salaris in de zorg, partijpropaganda zus, partijpropaganda zo, motie afgewezen hier, motie afgewezen daar.

Glas, plas en het blijft weer zoals het was. Einde.

Mensdier | 02-09-20 | 18:34

Een huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. Dit zal Grapperlaus nog lang bijblijven.
Wat een kabinetten zij dat toch meneer Rutte. Uw 2e kabinet was al een kaalslag onder ministers en staatssecretarissen, uw derde kabinet is wel het allerergste wat Nederland ooit in overkomen, met lieden als Broekers Knol, Ollongren, Kaag, Wiebes en Grapperlaus, want een zooitje onheil is dat.

Broadsquire | 02-09-20 | 18:31 | 4

Met zo`n start, zal dat huwelijk wel niet lang gaan duren. Zou nu niemand tegen het bruidspaar hebben gezegd, joh wacht even een jaartje.

RickRD | 02-09-20 | 18:37

@RickRD | 02-09-20 | 18:37: Hoho, de zegen van de Heere is toch veel belangrijker dan zo'n verduveld virus des doods! God zij met ons, dus dat zit wel goed. Hij blijft, wedden? Niet dat het wat uitmaakt, ze hebben toch schijt aan ons. Uitzonderingen daargelaten. Wilders, van Raak, eeeehm....

Wiebenick | 02-09-20 | 19:09

Die Tenalady moet ook weg. Daar lekker een beetje mee lopen feesten. Is sowieso niets aan verloren, integendeel.

5611 | 02-09-20 | 20:02
▼ 1 antwoord verborgen

Leuke zwartpost trouwens wat SBS6 doet. Eerste details naar buiten brengen en achterover leunen om te kijken of het TK gebouw in rook opgaat. Zoniet, dan wat meer details naar buiten brengen. Je kunt je nu afvragen waar ze nog meer op zitten.

Grapperhaus kan geen boete met aantekening meer krijgen want geen heterdaadje. Als al die boetes ook nog achteraf opgelegd konden worden op basis van een foto, dan ken ik een strand bij Zandvoort waar een heleboel mensen nog bekeurd kunnen worden.

Met_baard | 02-09-20 | 18:31 | 1

Het is wel een misdrijf maar geen OM feit. En er is geen onafgebroken onderzoek gedaan.
Desalniettemin is het strafbare feit onomstotelijk bewezen en bekend door de dader(s).

koolteer | 02-09-20 | 18:40

Geert is in zijn element!!!

JohnLocke | 02-09-20 | 18:30 | 2

Ik stem geen PVV maar dit was een uitstekend betoog.

Juffrouw op de fiets | 02-09-20 | 18:35

@Juffrouw op de fiets | 02-09-20 | 18:35:
Waarom stemt u geen PVV? Zeg dat er gewoon even bij !

demaup | 02-09-20 | 18:49

Hup Geert!

RickRD | 02-09-20 | 18:29

Anderhalve meter. Bij mij thuis heel normaal. Elke mug die binnen die anderhalve meter komt wordt automatisch ter dood veroordeeld.
Het vonnis wordt uitgevoerd door middel van een stevige pets met een deaude boom.

Gajus | 02-09-20 | 18:27

Van Haga was ooit Kamerlid voor de VVD, maar is geroyeerd door mijn partij, en heeft zich daarna aangesloten bij het FvD. Insiders beweren dat hij volgens jaar ook voor Forum op de kieslijst komt.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:26 | 8

Nou nou trekarm, bent u gescheiden van mw berbaar?

NeedIsaymore? | 02-09-20 | 18:49

@trekarm | 02-09-20 | 18:33: ook u bent sterk besmet met BDS syndroom,maar weinig begiftigd met het aanvoeren van valide argumenten. Net als de GS redactie,waar het FvD en/of Baudet betreft. BDS alom.

hertogvanzottegem | 02-09-20 | 18:49

@trekarm | 02-09-20 | 18:33:
Wedje leggen?
Bij meer dan vijf zeilen we beiden solo naar Pin Mill, en betaalt de verliezer de kroegrekening.

koolteer | 02-09-20 | 18:51
▼ 5 antwoorden verborgen

Ok. Minister blijft zitten. Strafbladaantekening gaat afgeschaft worden. Heerlijk, kunnen we vooraan alle minister zo chanteren om wetten te veranderen als hij of zij de fout in gaat. Wat een dikke bullshit. Een fout van een minister kan NOOIT een aanleiding zijn om landelijke regels te veranderen. Nu pas je de regels aan om de minister uit de wind te houden. En bovendien zal in het land nog steeds niemand iets begrijpen van de dubbele moraal. Aftreden dus!!

deministerpresident | 02-09-20 | 18:26

Dus Van Hage is een viruswappie omdat hij constateert dat de curve aardig flat is geworden (mensen op de IC, nieuwe opnames, etc) en dat de Minister zich ook niet gedraagt alsof het virus hem nog doodsangsten inboezemt?

GroetenVanUrk | 02-09-20 | 18:25 | 3

Ja, een wappie inderdaad.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:36

Van Haga is al jaren een complete wappie

JohnLocke | 02-09-20 | 18:39

@JohnLocke | 02-09-20 | 18:39: John zou u zijn graf uitschoppen,want dit is weer argumentloos gelul,geroep en projectie van de ziel achter je nick..

hertogvanzottegem | 02-09-20 | 18:52

Allemaal show voor de bühne. Onze kamer gaat toch weer omliggen en pootjes geven. Rutte lacht zich rot.

Snorkle | 02-09-20 | 18:24

Van der Staaij (sgp) tegen Grapperhaus: "Veel geluk in de toekomst!", dus die is weg.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:24

Wanneer de Tweede Kamer die man nu nog laten zitten zal de geloofwaardigheid van de hele politiek nog meer richting nulpunt gaan dalen, denk ik...

A333aan | 02-09-20 | 18:22 | 3

Plucheplakkers in optima forma.

NumbNuts | 02-09-20 | 18:24

De waarde van een strafblad zal devalueren

stipjes | 02-09-20 | 18:25

Er wordt in Den Haag al jaren keer op keer geroepen dat het vertrouwen tussen de burger en de politiek wordt geschaad. Helaas wordt er alleen weinig gedaan om dit minuscule beetje vertrouwen te doen groeien.

BakkerHenk | 02-09-20 | 18:25

Zou een mooie oplossing zijn als al die boetes wel blijven bestaan, maar die strafbladaantekening er wel overal af gaat. Dat je voor een foutje moet betalen is prima, maar niet je hele leven.

Azijnist | 02-09-20 | 18:21 | 3

Jij ziet de zwaarte niet van de maatregelen tegen de getroffenen !
Met name tegen de ondernemers...
Weken lang je zaak dicht...en 4000 of meer boete, o.a. die supermarktondernemer waar ze met 20 agenten voor de deur stonden.

A333aan | 02-09-20 | 18:26

Ja lijkt mij idd goede oplossing. Weg met het eraan gekoppelde strafblad is een mooie stap richting de gedupeeerden.

penis-aqua-rosA | 02-09-20 | 18:27

Een overtreding blijft maar 5 jaar op je strafblad staan en met een corona aantekening kun je nog altijd gewoon een VOG krijgen.

ArthurMorgan1899 | 02-09-20 | 19:22

Knuffelen, handen schudden, polonaises door de zaal, en de sgp noemt het een moment van zwakte. Jaja.

RickRD | 02-09-20 | 18:20

Update: Merel heeft een mooie voorgevel. Jammer dat 't niet rijmt.

Dr. Blechtrummel | 02-09-20 | 18:19 | 3

Je bent de eerste reaguurder die daar een opmerking over maakt. Gefeliciteerd!

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:27

Na de dierenpoes kwam de merel....

A333aan | 02-09-20 | 18:41

Heeft het OM al bevestigd dat zij dit in onderzoek heeft, en dat zij zowel de minister als alle andere aanwezigen waartegen wettelijk en overtuigend bewijs is geleverd de hiervoor vastgestelde boete plus aantekening op strafblad op zal leggen? Zo nee, waarom niet?

ruud76 | 02-09-20 | 18:19

Wat een soap. Een hoop commotie over mensen die bij elkaar komen en elkaar omhelzen. Dat is wat normale mensen doen.

azijnseikerT | 02-09-20 | 18:18 | 6

@azijnseikerT | 02-09-20 | 18:23: Nee, dat is een frame waar deze minister mensen die zich als mens gedragen mee heeft opgezadeld... Naast een boete, en een strafblad.

ruud76 | 02-09-20 | 18:46

@azijnseikerT | 02-09-20 | 18:25: klopt, en de verkeerde persoon. Niet hij maar Rutte moet naar de kamer geroepen worden - om uit te leggen waarom zijn bewindspersoon nog geloofwaardig is.

ruud76 | 02-09-20 | 18:48
▼ 3 antwoorden verborgen

Een veel spannender en interessantere discussie in de tweede kamer zou zijn met degene die De Heer Grapperhaus ( minister van justitie ! ) er ‘bij gelapt’ heeft. Dit is verdacht.Gaarne onderzoek.

Ambiorix | 02-09-20 | 18:17 | 10

Ook fotografen hebben 't lastig in corona tijden, want een boel evenementen zijn gewoon afgelast, dus als je dan wat kan bij verdienen over de rug van een van diegenen die je geldkraan heeft dichtgedraaid, is dat toch een mooi stukje karma.

ReyNemaattori | 02-09-20 | 19:05

Karma ? Wat een wijvengezeik.
Google op de carriere van Grapperhaus en Kok
Hare Krishna

Ambiorix | 02-09-20 | 19:26

Ik hoorde op BNR dat die fotograaf lid was van Viruswaanzin. Goed werk!

5611 | 02-09-20 | 20:07
▼ 7 antwoorden verborgen

De coalitie heeft 76 stemmen dus gebeurt er als vanouds geen hol.

De luis | 02-09-20 | 18:17 | 2

Ik zei het al eerder glas , plas was. Poppenkast eerste klas.

obzzcure | 02-09-20 | 18:20

en zelfs dat niet.

hertogvanzottegem | 02-09-20 | 18:54

Dat politici niets verzwijgen............ Er wordt zoveel gelogen door politici, en zeker door gapperhouse

brie-de-penis | 02-09-20 | 18:16 | 1

nou mark kutte kan er ook wat van

out-of-de-box | 02-09-20 | 18:21

Als altijd, een mooie oplossing; Maak alle boetes ongedaan, en hou Ferd aan boord!

Einde van de Domheid | 02-09-20 | 18:16 | 2

Tot dusver is er geen tweede golf terwijl er wel werd gedaan alsof. Resetten en als die tweede golf komt, samen er tegenaan!

Einde van de Domheid | 02-09-20 | 18:19

@Einde van de Domheid | 02-09-20 | 18:19: Prijs de dag niet voordat het avond is.

Wiebenick | 02-09-20 | 18:31

Het begint nu wel heel irritant te worden dat Geenstijl iedereen, die nuchter denkt over Corona, een viruswappie noemt.
Het was namelijk een zeer terechte vraag van Haga. Als het virus echt zo erg is, dan had Gabberhaus echt wel zijn bruiloft uitgesteld, geen handen geschud etc.
Het aantal doden is nog steeds veel en veel lager dan dw griepepidemie van 2018...

CrazyAlf | 02-09-20 | 18:16 | 8

Als het zo meevalt, hoeven er ook geen boetes voor individuen en bedrijven en sluitingen van horecazaken te worden uitgedeeld.

Deflatiemonster | 02-09-20 | 18:40

Helemaal mee eens. Een hoop gedoe over het aantal besmettingen maar op de ICs en qua doden gebeurt er amper iets. Ondertussen zijn we, of liever, is ons beste kabinet sinds WOII onze samenleving en onze economie aan het slopen.

5611 | 02-09-20 | 20:10
▼ 5 antwoorden verborgen

Dierenpoes legt de vinger even heel precies op de zere plek.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:15

Grapperhaus blijft waarschijnlijk aan. In Rutte's jargon is het een beetje rot wat er gebeurd is, maar er is van geleerd dus dan is het goed. Virtueel weddenschapje iemand?
Hij blijft dus.

Lafayette | 02-09-20 | 18:15 | 4

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:17: dat dus. een beetje white lies kan, maar niet keihard liegen en draaien als Minister van Justitie.

harry21 | 02-09-20 | 18:21

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:17: er hebben zoveel mensen daar gelogen ze bleven ook nog. alleen als wij liegen dan heb je een probleem

out-of-de-box | 02-09-20 | 18:22

Vandaag is zijn laatste werkdag als minister en terecht.

5611 | 02-09-20 | 20:12
▼ 1 antwoord verborgen

Drie tellen aan het kijken maar nu al 'lessons learned' en 'no worries'. Wat is dit? Het Lagerhuis?

Van Urk | 02-09-20 | 18:15 | 1

Nee, schedels zonder dak.

hertogvanzottegem | 02-09-20 | 18:57

Mag ik effe met m’n dikke reedt geplaceerd tussen u in komen zitten?
Ferd moet blijven!
Boetes aan het plebs NIET kwijtschelden.
Het is de beste manier om duidelijk te krijgen met wat voor gasten we te maken hebben.
We hebben te maken met een kaste die neerkijkt op de burger. Een kaste die het gajes helemaal leeg gaat pinnen (volgend jaar BTW-verhoging). Een kaste bovendien, die z’n eigen verhalen niet gelooft.

Als die advocaten-Gabber nu opstapt en de boetes worden geschrapt staat Rutte morgen tien zetels hoger in de peilingen.

fokkewoelf | 02-09-20 | 18:14 | 1

Iemand die twee stappen vooruit denkt. Verfrissend.

Sidney_May | 02-09-20 | 18:24

Zeg Esthertje, je bent een beetje hypocriet als je de fotograaf veroordeelt voor het maken van de foto's, maar vervolgens wel ingaat op de feiten die uit de foto's blijken.
In jouw wereld zouden deze foto's nooit gemaakt zijn, en zou Grapperhaus hier ongezien mee weggekomen zijn.

obominotie | 02-09-20 | 18:14 | 1

Dacht dat ze bij de PvdD juist heel vaak zonder toestemming het erf van een boer op gaan. Maakt mij niet uit hoor als ze mistanden aan het licht willen brengen, maar waarom mag zo'n stiekeme fotograaf dan niet een paar foto's maken van een minister die zijn eigen wetten overtreedt. Het is gewoon een techniekje van de dierenpoes om het verhaal soft te kunnen beginnen (waardoor ze aan het eind tijd tekort kwam).

Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:22

Geloofwaardigheid is een subjectief begrip.

van Oeffelen | 02-09-20 | 18:14

Maar corona is toch voorbij? Er ligt niemand meer met corona op de IC?

Beau_Reaal | 02-09-20 | 18:13 | 5

Met corona inderdaad, weinig 'onderliggend lijden' momenteel. En het is natuurlijk zo: als het echt een link virus was, zou Ferd behalve een knuffel des doods aan z'n schoonmoeder echt wel een beetje beter opgelet hebben.

Beau_Reaal | 02-09-20 | 18:18
▼ 2 antwoorden verborgen

Vervelend he al die camera's die je ongevraagd op beeld vastleggen ferdie

stipjes | 02-09-20 | 18:13

Als een leraar die een kind tegen haar achterhoofd sloeg omdat ze 5 minuten te laat was, om vervolgens zelf de volgende dag zonder aankondiging afwezig te zijn.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:12

Hij kan natuurlijk moeilijk vertellen dat hij en alle genodigden en hun families al maanden geleden ingeënt zijn, toen er zogenaamd geen medicijnen waren.

W_F | 02-09-20 | 18:11

Daar hebben we Esther, ze begint met een sympathieke geste, en nu bijten!

smdyasc | 02-09-20 | 18:11 | 2

Esther vind het zielug dat er iemand in de bosjes ligt.. daar wonen diertjes potverdorie!

BakkerHenk | 02-09-20 | 18:12

HAP!

Bijtendehond | 02-09-20 | 18:23

Verdomme, wat zit die Van Haga weer te zwetsen. Verschrikkelijk zeg.

Rowanslashcare | 02-09-20 | 18:09 | 5

Er zat iets niet goed in de amfetaminen.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:11

Ik erger me vooral aan die CDA-malloot, die tot dusver nog geen enkele aan hem gestelde vraag begrepen heeft, laat staan beantwoord.
Wat voor mensen stemmen eigenlijk op zo'n stripfiguur?

obominotie | 02-09-20 | 18:16

O, dan heeft u dat zwegtsen zeker van hem geleerd? Roep eens iets met een bewijsje of onderbouwing... Dat soort roepen is zo goedkoop,om het nog vriendelijk te zeggen

hertogvanzottegem | 02-09-20 | 19:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Gabberwaus moet wieberen en dan stellen we een andere minister van Justitie en veiligheid aan. Een incompetente uiteraard, zodat deze ook makkelijk gewieberd kan worden als hij te integer is en (justitie-)doofpotten opentrekt. De deksel moet wel op de beerput blijven.

Bijtendehond | 02-09-20 | 18:08 | 3

Die kamervragen over de Argos-afleveringen moeten natuurlijk wel onder het tapijt worden geveegd.

Glasgow Argus | 02-09-20 | 18:09

Hugo kan het er wel even bij doen ad-interim. Uitermate geschikt.

IdeasAreBulletproof | 02-09-20 | 18:24

Ankie Broekers Knol over DE bruiloft van Grapperhaus:
“Als érgens de regels zijn nageleefd, dan is het bij deze bruiloft. En ik kan het weten, want ik was erbij.”
Is die al weg?

RickRD | 02-09-20 | 18:07 | 1

Neen

van Oeffelen | 02-09-20 | 18:13

Mocht het tot een motie van wantrouwen komen dan heeft de coalitie een makkie en wordt ie afgeschoten , maar tegen welke prijs ? Nog meer verlies aan virtuele zetels en geloofwaardigheid.

Zwizalletju | 02-09-20 | 18:07

Kijk, alle boetes terugbetalen, daar hebben we meer aan dan aan excuses of moties van wantrouwen. Wilders weet tenminste dat bij woorden ook daden horen.

W_F | 02-09-20 | 18:07 | 1

Nee, het moet En - EN zijn, dus boetes weg en Grapperhaus weg. Liefst het hele kabinet weg want zij wisten ervan en houden zich ook niet aan hun eigen regels. Broekers Knol was bij de bruiloft en overtrad ook de regels. Als zij zich er niet aan houden, dan is alle geloofwaardigheid weg.

Graaf Monte Cristo | 02-09-20 | 18:19

Heerma praat veel maar zegt niets en hij komt er nog mee weg ook.

jip_86 | 02-09-20 | 18:06 | 2

De Lubbers-tactiek.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:07

Dat heet politiek.

W_F | 02-09-20 | 18:48

Een opsporingsambtenaar heeft discretionaire bevoegdheid. Na Femke hebben in 020 zeer veel betreffende ambtenaren daarvan gebruik gemaakt. Na Grappermafklapper is dit landelijk.
Agenten (algemeen opsporingsambtenaar) gaven al weinig boetes voor covid. BOA domein 1, is gevoeliger voor druk leidinggevende en gaven meer boetes. De domein 2 BOA gaf al veel minder boetes.
Nu heeft geen van bovenstaande nog enige motivatie om te verbaliseren.
BOA's en agenten zijn mensen die (soms) ook zelf na kunnen denken. En die dit soort debatten volgen.

koolteer | 02-09-20 | 18:05 | 1

Ik ben al lang geen BOA meer (gelukkig), maar ik had het verrekt om coronaboetes te schrijven. En dreigen met "voor jou 10 anderen" werkt niet zo goed in de handhavingssector.

Bijtendehond | 02-09-20 | 18:09

Drie keer hetzelfde antwoord geven op een andere vraag, mijn baas zou me (terecht) heel snel de deur uitschoppen!

DibbusKwak | 02-09-20 | 18:03

Ik zou mijn schoonmoeder ook knuffelen maar dat is een geheel ander verhaal.

Miezerig | 02-09-20 | 18:03 | 3

Vertel!

NeedIsaymore? | 02-09-20 | 18:06

Doodknuffelen?

Schoorsteenveger | 02-09-20 | 18:06

You lucky man.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:06

Ik krijg een Wit-Rusland gevoel.

dik van alster2409 | 02-09-20 | 18:02

Wat een natte dweil is die Heerma. Gewetenloze slapjanus.

Lafayette | 02-09-20 | 18:01

Wel een vakman, die Ferd. Dus jongens (en meisjes), vergeef het hem, voor deze keer.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 18:00 | 11

Het vulgus ruikt bloed.

van Oeffelen | 02-09-20 | 18:15

Wappie.

harry21 | 02-09-20 | 18:16
▼ 8 antwoorden verborgen

Heerema zegt nu dat er dus per situatie bekeken moet worden of een boete terecht is of niet... dat wordt nogal wat uitzoekwerk als iederéén die boete gaat aanvechten.

BakkerHenk | 02-09-20 | 18:00 | 2

Nee hoor, indien lid van het cda en op Hugo de Jonge gestemd, dan geen boete en anders wel. Het hoeft niet moeilijk te zijn.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:05

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:05: iedereen met de corona app waarschuwing, iedereen zonder app boete en strafblad.

Harris Pilton | 02-09-20 | 18:11

Het toppunt van klassejustitie als nu opeens wel dat strafblad wordt geschrapt bij die coronaboete

stipjes | 02-09-20 | 17:59 | 2

Inderdaad, dat kan niet. Dus hij moet gewoon weg en ik begrijp niet dat ze daar zo veel tijd voor nodig hebben. Er is geen keuze, hij kan onmogelijk blijven zitten.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:01

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:01: hij moet weg mèt strafblad! Net als de gasten die geïdentificeerd kunnen worden adhv de foto’s.

Harris Pilton | 02-09-20 | 18:12

Gaan ze weer een uur met die Heerma in debat, dom hoor. Straks is iedereen moe en dan blijft hij weer gewoon zitten. Ik wil Grapperhaus z'n reactie nou wel eens horen. Gaat Grap al die boetes terugbetalen en de vermeldingen op het strafblad schrappen of gaat hij weg?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:59 | 1

Morgen rijdt Grap door rood en dan is dat ook nooit meer strafbaar.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 18:00

Klassenjustitie goedpraten, alleen in een bananenland.

Reebensteeltje | 02-09-20 | 17:58 | 1

In een bananenland zou je een half weiland kunnen kopen en een ambtenaar een paar btc kunnen toeschuiven om daar een bouwvergunning op te krijgen. Dan was meteen het hele huizen tekort opgelost.

W_F | 02-09-20 | 18:55

Je kunt er kort en lang over praten maar het kan gewoon niet. De een krijgt een boete en een strafblad, de ander kan een goed doel naar keuze uitzoeken en zelf kiezen welke straf hij wil. Het is belachelijk.

osolemio | 02-09-20 | 17:58

die groene stropdas heeft het zwaar......

DibbusKwak | 02-09-20 | 17:56

Heerma zit uit zijn nek te kletsen, de man lult zich vast, de onwaarachtige boer!

lanexx | 02-09-20 | 17:55

Na mijn volgende overtreding zal ik ook maar gebruik maken van de optie om ipv een boete een goed doel te ondersteunen.
Zeer benieuwd naar het verloop van de daar op volgende rechtszaak.

crk | 02-09-20 | 17:55 | 1

Ik mag hopen dat er een Kamerlid zio slim is om Grappermans te vragen naar het gironummer van het Rode Kruis waar burgers hun boetes naar toe over kunnen maken

5611 | 02-09-20 | 20:45

Het gaat toch zeker niet alleen om grapperhouse, volgens mij was daar een lijst aan mensen die een aantekening in hun steafblad dienen te krijgen.

Maar de kern is veel erger. Dat een minister zich boven wet en regels stelt. Ik erken deze rechtsstaat toch al niet meer, het zal mij een worst wezen allemaal.

pickalilly | 02-09-20 | 17:55

1. Anti-discriminatie-artikel in de GRONDWET "iedereen... gelijke gevallen... wet... gelijk behandeld"
2. Heerma is een schande: "de kamer controleert het kabinet". Die soeplul staat het kabinet te verdedigen - met een hoop rookgordijn en gebakken lucht.

1. Ferdje is niet meer te handhaven
2. De staatssecretaris idem en
3. Rubberen Rutte ook niet meer.

Einde minister, staatssecretaris, premier en dus het kabinet.

Helaas zal het wel weer glas, plas, was worden....

Maar wee je gebeente je houdt maar 1,49 meter afstand....

Man, man, man...

De Droit | 02-09-20 | 17:55

Het is goed dat Ouwehand aangeeft dat Grapperhaus niet direct excuses heeft aangeboden.
Maar hoe het dan wel ging kan ik nu niet meer terugvinden. Ik weet 99% zeker dat in
www.geenstijl.nl/5155080/joehoe-kamer...
eerst een eerdere reactie van Grapperhaus stond (namelijk dat de regels de hele tijd waren opgevolgd), ik dacht met als bron RTL, maar nu kan ik die eerste reactie nergens meer terugvinden.
Iemand die die eerste reactie nog heeft?

TheOtherWhiteMeat | 02-09-20 | 17:55 | 1

Kut vind ik dat als ik iets gelezen heb en moet het dan weer opzoeken. Daarvoor zit ik teveel en overal op internet.

sjef-van-iekel | 02-09-20 | 18:06

Is de hele familie en vriendenkring van Snerd Coronahaus al gesommeerd in quarantaine te gaan?
Heeft de schoonmoeder van Fester Adamshaus al een wattenstaafje in haar neus gehad, maw : zijn alle bruiloftsgasten getest?
Lijken mij relevante vragen.
Moet de Familie Grappenmaker nu ook in een tokkiewijk gaan wonen?
Is Ferd nu ook een doorgesnoven Covid-ontkenner?
Graag antwoord en dan de eer aan jezelf houden.
*/Grapxit*!

Ruimedenker | 02-09-20 | 17:55

glas plas , bekende theater, motie niet aangenomen; coalitiepartijen stemmen tegen.

Mensen ga iets nuttigs doen met uw tijd.

geen_impulscontrole | 02-09-20 | 17:54 | 1

Coalitiepartijen stemmen tegen? Dat is nog niet zo zeker. Misschien rennen ze wel de kamer uit. ;)

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:58

Toch leuk; ik zit naar Klaver te kijken en ben het wel met hem eens in de discussie met Heerma.

Vreselijk toch dat de hele coalitie corvee heeft om Grapperhuis te laten zitten waar hij zit.

Nuuk | 02-09-20 | 17:54

Eerlijk is eerlijk, die Azarkan doet het best goed als kamerlid. Ik krijg soms bijna de neiging om te gaan aplaudiseren als ie spreekt.

VanBukkem | 02-09-20 | 17:54 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Eerlijk is eerlijk, plusje voor Farid.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:54 | 1

En dit is niet de eerste keer.

VanBukkem | 02-09-20 | 17:54

Heerma is echt een Prutser, maar daar kan Jesse Klaver niet doorheen prikken.
Er is geen andere uitwegbdan aftreden, hoewel F.G. Misschien wel een van de beste ministers is die we hebben.

Ray Skak | 02-09-20 | 17:53 | 1

Dat laatste. Nee.

sjef-van-iekel | 02-09-20 | 18:09

Droplul Klavertje nul imiteert een NOS journalist met zijn zoetsappige gescripte vragen.

koolteer | 02-09-20 | 17:53

Zal ik een voorspelling doen? Hij komt gewoon overal mee weg.

RickRD | 02-09-20 | 17:52

Femke Merel heeft ze aardig hangen,tering wat een lkr wief

lekker vingeren11 | 02-09-20 | 17:52 | 3

Een wiefke met twee voornamen, twee achternamen en twee dingen die te aardig heeft hangen. Ik bespeur hier een trend.....

DibbusKwak | 02-09-20 | 17:54

Stinkvinger zou een betere nick voor je zijn.

Super Vaagstra | 02-09-20 | 17:56

Ik zie een mooie wervingscampagne voor FvD als Gabberhause hier mee weg komt.
Word lid en Theo vecht gratis je coronaboete aan.

BakkerHenk | 02-09-20 | 17:52 | 3

Theo heeft al een ontzettend mooie suggestie gedaan voor de camera van GS. Iedereen die zich wegens een corona-boete voor een rechter moet verantwoorden meteen foto's van Grapperhaus omhoog houden en op laten roepen als getuige.

Shitting Bull | 02-09-20 | 17:54

@Shitting Bull | 02-09-20 | 17:54: En dat op de onnavolgbare wijze zoals Hiddema dat kan.

BakkerHenk | 02-09-20 | 17:56

Als er weeeeeer bewindspersonen sneuvelen op justitie moet het kabinet er echt mee stoppen.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:52

Tis ook niet alsof Grappenhaus een BOA van de laagste salarisschaal is. Wanneer zo'n sujet een dergelijke misstap maakt volgen sancties.

Hoe hoger de positie, hoe lager de aansprakelijkheid.
"Hahaha", aldus de man met de minste verantwoordelijkheid van heel Nederland.

Jan Passant mk2 | 02-09-20 | 17:52

Als Grapperhaus aanblijft, dan is wat mij betreft de Tweede Kamer niet meer geloofwaardig.

Schoorsteenveger | 02-09-20 | 17:51 | 3

Dat vond je toch al niet.

oldandwise | 02-09-20 | 17:53

niet meer?

Jan Passant mk2 | 02-09-20 | 17:53

veger: u bent te beschaafd naar dat gezelschap toe. zoiets begrijpen ze niet.

hertogvanzottegem | 02-09-20 | 19:07

Er is niets dat er op wijst dat het gedrag van Grapperhuis niet willens en wetens kwaadwillig was.

smdyasc | 02-09-20 | 17:51 | 6

Ook zo vaak bij de d666 rechter geprobeerd: ik reed echt niet willens en wetens te hard pruts rechtertje?

WayneGretzky*99* | 02-09-20 | 17:57

Haha, ik zie wat je daar deed!

obominotie | 02-09-20 | 17:57

@Glasgow Argus | 02-09-20 | 17:53: Altijd lastig die dubbele ontkenningen, maar wat hij zegt is dat het kwaadwillig was.

Beau_Reaal | 02-09-20 | 17:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Is er een moedige Boa onder ons die Ferd alsnog een boete wil geven op basis van deze beelden.

shimanski | 02-09-20 | 17:51 | 1

Gastenlijst opvragen en iedereen boete.

harry21 | 02-09-20 | 17:54

Het is g*dverdomme al weer helemaal dichtgetimmerd door de coalitie hoor. Hij gaat blijven.

jip_86 | 02-09-20 | 17:50 | 2

Nou kunnen we allemaal lekker feestjes houden, dat noemen we dan "Ferd Party". Wel ff 390 euro overmaken naar het Rode Kruis, en dan is alles okay toch?

harry21 | 02-09-20 | 17:53

Nee dit pruimen mensen niet het is alsof je rij instructeur in crisistijd het op een zuipen zet en daarna 390 euro incasseert en je een strafblad overhandigt

stipjes | 02-09-20 | 17:54

Wanneer gaat Klaver eens hinkelen op de dakrand van een wolkenkrabber?

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:50 | 1

Om te kunnen dunken?

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:54

Mijn god, die Heerema wat een zalvende prediker is dat toch.............. maar ja CDA ..

gebochelde | 02-09-20 | 17:50

Is Adolf al opgepakt?

Poesman | 02-09-20 | 17:49 | 2

... En gaat over tot de orde van de dag...

Willibald von Klúúúk | 02-09-20 | 17:49

De opstelling van het CDA is schokkend, compleet ontluisterend dat deze partij klassenjustitie omarmt.

smdyasc | 02-09-20 | 17:49 | 1

Daarom hoop ik ook dat ze na de volgende verkiezingen nog 3 zetels hebben, maarja, wishful thinking...

Shitting Bull | 02-09-20 | 17:53

Iedereen met een cojona boete naar de rechter met de foto's van #grapperaus

Kane | 02-09-20 | 17:49

Blijkbaar is het meten met twee maten, de 1 krijgt een strafblad met boete en de ander geen strafblad en mag sier maken met een donatie aan een stichting. Waar wellicht nog wat ambassadeursbaantjes zijn.

stipjes | 02-09-20 | 17:49

Ik zou het jammer vinden als hij alle boetes en aantekeningen kwijt zou schelden, en als beloning zou kunnen blijven zitten.
De hypocrisie , die blijft.

Nuchternederland | 02-09-20 | 17:49 | 1

Dat komt natuurlijk ook niet echt goed over. Hij en zijn familie allemaal een boete en strafblad en dan zelf opstappen...

Bill le Koek | 02-09-20 | 17:53

Wat denken jullie trouwens, gaat Grapperhaus huilen net zoals Halbe Zijlstra wanneer hij zijn aftreden bekend maakt? Of ontsteekt hij in toorn, en trapt hij een paar bankjes omver?

obominotie | 02-09-20 | 17:48 | 2

Ik denk dat hij rood aanloopt.

Nuchternederland | 02-09-20 | 17:51

Die man is veel te trots. Die gaat zonder comment aftreden of hooguit 3 regeltjes.

harry21 | 02-09-20 | 17:52

Gatverdamme nu moet ik Jesse gelijk geven in zijn stelling en vraag.

harry21 | 02-09-20 | 17:47 | 1

Ja, maar als het straks op stemmen aankomt zegt de NEE. Grapjas blijft gewo
on aan. Trouwens had ook meer van die Asscher verwacht.......... man, man.........

gebochelde | 02-09-20 | 17:52

Leuk, dat 3/4 broekje van Klaver.

Linkse allergie | 02-09-20 | 17:47

Haha, Jesse Klaver die het eens is met Wilders, wat moet dat een hel voor hem zijn.

obominotie | 02-09-20 | 17:46 | 1

Want alweer!

Nuchternederland | 02-09-20 | 17:51

Door rood rijden is geen aantekening op strafblad.
PvdA doos is dom.

koolteer | 02-09-20 | 17:45 | 1

Jawel, wanneer een overtreding een boete hoger dan 100 euro oplevert is dit altijd een aantekening op strafblad.

ArthurMorgan1899 | 02-09-20 | 21:36
-weggejorist-
Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:45 | 9
▼ 9 antwoorden verborgen

Een typische werkdag in de Tweede Kamer.
08:00-09:00: Koffie
09:00-09:05: Lullen over de wereldeconomie, over binnenlandse problematiek, Corona, Turkije, de EU, China en klimaatsverandering.
09:05-12:30: Lullen over Grapperhaus.
12:30-14:00: Lunchpauze.
14:00-20:00: Lullen over Grapperhaus.

Varende_Reaguurder | 02-09-20 | 17:44 | 1

alleen maar lullen en lullen er alles bleef zo als het was

out-of-de-box | 02-09-20 | 17:52

Heb medelijden met Grapperhaus; net getrouwd en nu al zonder baan.

Spartaan1888 | 02-09-20 | 17:43 | 4

Hij is al 61 jaar, lekker vroegpensioen beginnend met wachtgeld.

Titje | 02-09-20 | 17:51

Van tweeverdieners, naar huisman...

Nuchternederland | 02-09-20 | 17:53

Lekker man. Die gast is allang binnen hoor

quatro32 | 02-09-20 | 17:59
▼ 1 antwoord verborgen

Wtf?! Is die Grapperhaus nou nog niet afgetreden?!

VanBukkem | 02-09-20 | 17:42 | 2

Hij is nog aan het aftreden.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:43

Heerema (CDA) mag eerst nog proberen het verhaal recht te praten.

BakkerHenk | 02-09-20 | 17:45

Rationeel zou je zeggen: wieberen met die kale neet!
Maar.... we weten -door schade en schande- inmiddels ook hoe de modus operandi Rutte in elkaar zit: ratio en volk worden keihard genaaid als de goocheltruc en het rookgordijn even niet werken.

Scholletje | 02-09-20 | 17:42

Snap trouwens wel waarom Heerma niet meedeed aan de CDA-verkiezing. Tjonge jonge, wat een prutser is dat zeg.

JohnLocke | 02-09-20 | 17:42

Dus als ik het goed begrijp hoeft Grapperhaus en zijn gevolg niet op de bon, omdat andere mensen ook altijd (of meestal) eerst gewaarschuwd worden?

Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:41 | 4

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:43:
Als hij volgende week wéér gaat trouwen en hij wordt wéér betrapt op overtreden van de regels, dan pas is het strafbaar. Of zo.

Stormageddon | 02-09-20 | 17:46

waarom maakt hij dan wel geld over ter hoogte van die boete???

Nuchternederland | 02-09-20 | 17:53
▼ 1 antwoord verborgen

Als het bewijs op camera is vastgelegd en hij heeft bekend, waarom dan geen boete met bijbehorend strafblad

stipjes | 02-09-20 | 17:41

Femke Merel is best wel een lekker ding..

Wasbakplasser | 02-09-20 | 17:41 | 7

@Ray Skak | 02-09-20 | 17:51: Wie is die Omzicht?

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:52
▼ 4 antwoorden verborgen

Pietertje

VERBODEN_STOELGANG | 02-09-20 | 17:41

Wat is die Heersma een zak zout. Hij rammelt een voorbedacht verhaal af.

shimanski | 02-09-20 | 17:41 | 2

Ik vermoed dat ze dat allemaal doen. Volgens mij staat daar niemand te improviseren en hebben ze allemaal van te voren bedacht wat ze gaan zeggen. Denk ik zomaar.

Stormageddon | 02-09-20 | 17:43

En herhaalt de vragen, tenenkrommend

shimanski | 02-09-20 | 17:45

Heerlijk om zo'n hypocriete CDA-er wanhopig te zien kronkelen.

obominotie | 02-09-20 | 17:41

Mijn nichtje van 14, ja, je bent jong en wil wat, stond met 3 anderen in het winkelcentrum te praten. Anderhalve meter inderdaad niet in acht genomen. Boa alarm. Aangesproken. "We laten het dit keer bij een waarschuwing". Paar dagen later een boete in de bus van € 95 ,-

Remmersmaak1 | 02-09-20 | 17:41 | 3

Als 14 jarige gewoon wegrennen. Je hoeft niet mee te werken aan je eigen veroordeling.

harry21 | 02-09-20 | 17:46

Mag hopen dat uw nichtje in beroep gaat tegen de boete?

RickRD | 02-09-20 | 17:51

@RickRD | 02-09-20 | 17:51: Hoe moet ze dat dan doen? Boete niet betalen (kans op verhoging), Bezwaarschrift, hoger beroep, wellicht advocaten. Dat gaat 'm echt niet worden.

Remmersmaak1 | 02-09-20 | 18:46

Een gift aan het Rode Kruis is belasting-aftrekbaar dus uiteindelijk betalen wij de gift.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:40 | 1

Wij betalen al zijn 'schadeloosstelling', dus het maakt allemaal niet uit.

Met_baard | 02-09-20 | 18:23

Die Heerma volgt hetzelfde dieet als Bruls en Timmermans zie ik.

Linkse allergie | 02-09-20 | 17:40 | 2

Hij kauwt inderdaad goed.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:44

Grapperhaus ook.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:52

Kan iemand hier mij uitleggen waarom Heerma het woord doet voor Grapperhaus? Waarom staat Grapperhaus zelf niet achter de microfoon? Die man is top-advocaat geweest, hij kan toch zelf praten?

Jantina_Hagelslag | 02-09-20 | 17:40 | 4

Grapperhaus komt nog aan de beurt. Eerst mogen de fractie-woordvoerders.

obominotie | 02-09-20 | 17:42

@Jantina_Hagelslag | 02-09-20 | 17:40
Misschien kunt u wat vaker naar politieke debatten kijken.
Steek je héél wat van op.

demaup | 02-09-20 | 17:46

Volgorde:
1e termijn kamerleden
1e termijn kabinet (minister(s),staatssecretares(sen) en/of minister-president)
2e termijn kamerleden
2e termijn kabinet (minister(s),staatssecretares(sen) en/of minister-president)

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:52
▼ 1 antwoord verborgen

Met de logica van Wilders kunnen er nooit meer boetes worden uitgedeeld. Je krijgt er namelijk alleen 1 als je betrapt wordt door de politie of een BOA en de meeste mensen worden niet betrapt en komen er mee weg. Dat is dan dus oneerlijk voor de mensen die er niet mee wegkomen zijn aldus Geert.

Capt. Iglo | 02-09-20 | 17:39 | 8

@Capt. Iglo | 02-09-20 | 17:54: Hij is toch betrapt.

Mr.Crowley | 02-09-20 | 17:55

@Capt. Iglo | 02-09-20 | 17:53: O dus. Dan gaan de Breda-Rotterdam-kamikazes volgens jou dus ook vrijuit, want ze zijn niet betrapt.

WitteGrunneger | 02-09-20 | 18:02

@WitteGrunneger | 02-09-20 | 18:02: die is er tot nu toe ook gewoon mee weggekomen.

Ik zeg overigens niet dat het onterecht is dat hij wordt aangepakt. Het is ongelofelijk dom en het maakt hem ongeloofwaardig zeker na wat hij eerder heeft gezegd over mensen die zich niet aan de regels houden. Ik snap de ophef en ben het daar ook mee eens. Waar ik bezwaar tegen heb is de reactie “omdat hij geen boete heeft gehad wij ook niet”. Iedereen moet zich gewoon aan de regels houden. Omdat er vaker mensen te hard rijden dan dat er mensen boetes krijgen, moeten we het niet maar helemaal opgeven met snelheidscontroles en boetes.

Capt. Iglo | 02-09-20 | 18:26
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik snap het verhaal van het krijgen van een boete en dat je dan een strafblad krijgt niet helemaal. Is het dan een misdrijf?
Ja? dan mag er toch achteraf ook vervolgd worden?

Wilders is vervolgd voor een uitspraak, maar als Grapperhaus een poging tot doodslag doet dan kan hij dit wegdoen met een paar euro schenking.

Gijsbert | 02-09-20 | 17:39 | 5

@Jantina_Hagelslag | 02-09-20 | 17:41: Oh een aantekening, wat doet iedereen dan weer moeilijk over die boete.

Maarja Grapperhaus blijft ongeloofwaardig, als een anti drugs agent die dikke lijnen coke snuift.

Gijsbert | 02-09-20 | 17:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Als ik Grapperhaus zo zie zitten; móest hij trouwen?

Mr_Natural | 02-09-20 | 17:39 | 1

Ja, hij was al 5 maanden zwanger.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:44

Rara, waarom blijft het gemeten % positieve PCR tests al weken hangen rond 2%, precies de false positive foutenmarge van veel andere PCR tests ? En kom svp niet aan met de niet onderbouwde 99.9 % betrouwbaarheid die puur in steriele labomstandigheden geclaimd wordt...

RichardBandler | 02-09-20 | 17:39 | 1

En die 2% is al heel lastig te halen

IJsbakker | 02-09-20 | 17:41

Greet op zijn best!

JohnLocke | 02-09-20 | 17:37

Regels zijn regels. Maar we moeten wel praktisch en pragmatisch blijven. Als op een terras mensen van verschillende tafels vijf centimeter te dicht bij elkaar zitten krijg je niet ineens een piek van besmettingen de week erop. Doe normaal. Het feit dat Grapperhaus niet op de rem trapt wanneer die intens domme BOA's met meetlintjes door de stad gaan en nu zelf totale schijt heeft aan de regels maakt dat z'n positie onhoudbaar is.
Dat betekent trouwens niet dat alle corona-boetes die al geschreven zijn moeten worden ingetrokken. Die reacties zie ik hier ook geregeld. Ik begrijp werkelijk niet wat volk dat dit denkt op deze hoogopgeleide, rechts-van-het-midden site te zoeken heeft.

Draak uit Brabant | 02-09-20 | 17:36

wat een simpele lul is het toch die Pieter Heerma
mag heel die rotkop niet

out-of-de-box | 02-09-20 | 17:36 | 3

Kan hij weinig aan doen, het gaat om de inhoud.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:36

Hij klinkt ook alsof hij corona heeft

BakkerHenk | 02-09-20 | 17:37

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:36: de inhoud is ook niks. maja 1 corrupte bende

out-of-de-box | 02-09-20 | 17:39

"UPDATE: Nu Geertje Wilders bij de interruptiemicrofoon. "Het is deze minister geweest die mensen aso's heeft genoemd, die kinderfeestjes met 15 agenten heeft weten te versturen. Het gaat om de hypocrisie." Wil dat alle coronaboetes worden kwijtgescholden. "

* versturen = verstoren ?

We kijken zelf wel. Hoeft niet bij elke interruptie een update.

Alleen update als het er toe doet.

Remmersmaak1 | 02-09-20 | 17:36 | 2

U bent door het reaguurdersgilde aangewezen als spreekbuis voor iedereen? Waarom ben ik niet geraadpleegd?

jemagookniksmeer | 02-09-20 | 17:41

Hebben die CDA'ers door dat ze voor lul staan om hem te verdedigen omdat hij een CDA'er is? Ferd heeft zijn geloofwaardigheid verloren, en nu wil CDA ten onder gaan met het schip?

Vooral doen joh.

harry21 | 02-09-20 | 17:36

Sterk hoor Greet!

Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:34 | 1

Had er nog aan toe mogen voegen dat een minister van Justitie niet kan liegen, omdat dat de geloofwaardigheid van het ambt aantast.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:35

Natuurlijk moet Graaf Grappenhuizen weg.
Twee van zijn kinderen hadden Corona in de zomer
en waren ook op de bruiloft, want ze hadden geen klachten meer. Dat is pas aso.

MistaRazista | 02-09-20 | 17:34 | 2

Zijn ze getest?

harry21 | 02-09-20 | 17:38

Hé, Geert is naar de kapper geweest.

Sinterbikske | 02-09-20 | 17:33 | 1

Ik vraag me af of zijn kapper wel echt een kapper is.

trekarm | 02-09-20 | 17:39

Die Pieter Heerema toont dus exact aan hoe de stemming voor de lijsttrekker voor he CDA is gegaan. Wat een ongelooflijke lul. Die heeft masr één strategie: hoe dan ook weer mee regeren na maart. Smeerzak.

Dubbelepunthoofd | 02-09-20 | 17:32

Goed zo, zagen maar, Ferd moet opdonderen.

First Contact | 02-09-20 | 17:32

Het mooie aan een spreekbeurtmarathon zoals dit is, dat je op een stoel moet gaan zitten het aanhoren. En je weet van te voren dat iedereen shit over je gaat uitkotsen. Het is saai. Je weet wat er komt en niemand heeft een origineel verhaal. Dus het doet je niets. Aan het eind doe je er een statementje uit en alles is weer klaar. Oh wacht, dit is democratie ha ha

Leptob | 02-09-20 | 17:32

Kan Femke als ze klaar is met kamerwerk een keer in de Vrijmibo? OT: Grapperhaus opdonderen en neem Hugo ook mee.

De Pilsvogel | 02-09-20 | 17:30

"Dat iemand in de bosjes ligt om foto's te maken".... hahaha. Leuke mop meid, je weet dat ze straks niet meer in de bosjes liggen maar je voordeur intrappen bij Corona-controle?

Naief.

harry21 | 02-09-20 | 17:29 | 4

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:30: publieke functie,hoort er bij.

harry21 | 02-09-20 | 17:33

@Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:38: In het kader van aan de kaak stellen van schenden van noodwetgeving ivm een dodelijk killervirus tijdens een pandemie door het hoofd van justitie en veiligheid, acceptabel.

harry21 | 02-09-20 | 17:39
▼ 1 antwoord verborgen

Die Knollebroek mag ook wel aftreden na haar uitspraken!
Als Grapperhaus verstandig was geweest was die al afgetreden voor het debat.
Dit circus nu maakt die coronamaatregelen alleen nog maar meer belachelijk!

A333aan | 02-09-20 | 17:28

Die Heerma heeft zo te zien vanmiddag ook geen 1,5 m. afstand gehouden.

Watching the Wheels | 02-09-20 | 17:27 | 1

Hangt er vanaf. Als je vanaf het middelpunt van zijn lichaam meet dan kom je al snel an anderhalve meter rondom.

Stormageddon | 02-09-20 | 17:48

Update: Een ietwat zenuwachtige Pieter Heerma (CDA)

Remmersmaak1 | 02-09-20 | 17:26

Ik heb van mijn zus crème brullee uit Japan gekregen. Best lekker. Zaten 4 bakjes in de doos, 3 op en 1 bewaar ik. Want de houdbaarheidsdatum is 20-04-2030! En dat ga ik dus wel ff checken natuurlijk.

Sinterbikske | 02-09-20 | 17:26 | 5

@Glasgow Argus | 02-09-20 | 17:28: helaas, uit Tokyo. Kreeg er ook een fles Hibiki bij, maar die was al vrij snel op.

Sinterbikske | 02-09-20 | 17:31

Da's goed nieuws. Ik heb vorige week heerlijke sushi gegeten.

RichardBandler | 02-09-20 | 17:40
▼ 2 antwoorden verborgen

"Wij van het CDA raden CDA aan" - Pieter Heerema (CDA)

BakkerHenk | 02-09-20 | 17:25

Grapperhaus is een prima minister en hij laat zien dat je het sneue volk nog harder aan moet pakken.

trekarm | 02-09-20 | 17:25 | 2

masochist

BakkerHenk | 02-09-20 | 17:26

Juist, hij had z'n familie gewoon door de ME in elkaar moeten laten knuppelen. Wat denken ze wel niet, de aso's!

Binkoo | 02-09-20 | 17:36

Azarkan en Marijnissen hebben gewoon gelijk we zijn overgeleverd aan de duivel. De duivel met zijn puntschoenen.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:24 | 1

Toch moest ik even gniffelen toen ik las dat Azarkan vragen had over iemand zijn geloofwaardigheid.

JWZ_JMK | 02-09-20 | 17:26

Grapperhaus gaat ook altijd nitraten halen in Polen voor Oud en Nieuw en hij draagt altijd een vlindermes bij zich. Schijt aan de wet, hij is de wet.

Rest In Privacy | 02-09-20 | 17:23 | 1

Ik heb zelfs vernomen dat hij zijn mes heeft ingeruild voor een AK, om helemaal up to date te blijven.

Nuchternederland | 02-09-20 | 17:36

Er was ooit een tijd dat ministers een echt eergevoel hadden en de leden van het CDA hebben het heel vaak over normen en waarden die heel belangrijk zijn in de huidige wereld.
Maar dat geld voor alle mensen behalve voor CDA'ers blijkbaar.
Hypocriete huichelaar!!

pejoar | 02-09-20 | 17:23 | 2

Sinds Balkenende heeft niemand het toch meer over normen en waarden?

Bataafje | 02-09-20 | 17:24

Wormen en maden.

LiniaalRectaal | 02-09-20 | 18:43

Wat lult die Azarkan nou met die testen. Die PCR test is niet betrouwbaar.

luto333 | 02-09-20 | 17:21 | 7