achtergrond

Geenstijl

College Utrecht uitzwaaien in Het StamCafé

Statushouders vegen reedt af met halve mantel Dijksma

🎵 Sinte maarten mikmak, die Dijksma is een dikzak, dat college is een pluisje
geef me een statushuisje 🎵
 Utrecht, laat volgende maand op 11 november duizenden kinderstemmen zingen zoals nooit gezongen is. In weinig liefdevolle herinnering aan het gevallen college olv van BM Sharon Dijksma, die met het historisch besef van een pinda St. Maarten aanhaalde als reden voor het met voorrang weggeven van woningen aan statushouders. EN WAT ER TOEN GEBEURDE.

Geinig weetje: een paar dagen eerder gaven verantwoordelijk wethouders Rachel Streefland (asiel en integratie, ChristenUnie) en Dennis de Vries (wonen, PvdA) een interview aan AD Utrechts Nieuwsblad over hoe FANTASTISCH hunnie twee het allemaal geregeld hadden, en hoe verschrikkelijk gemeen de mensen waren op sociale media. Nou, Utrecht. Doe die riemen nog maar een keer vast, want de shitstorm gaat deze week losbarsten. En dan niet op Twitter.. Kamervragen. Columns. Talkshows. DEMONSTRATIES.

Riemen vast!

Riemen vast!

Kom maar door met die protesten, NU WEL.

Kom maar door met die protesten, NU WEL.

Hmmm. Verdacht

Hmmm. Verdacht

Overige HuisHoudelijke Mededelingen. Langer alsdan 12 uur commenten op (weekend)columns van Arthur cum suis. We horen al langer dat lezers de columns van onze columnisten op een leeslijst zetten, want in het weekend moet er ook gewoon gewerkt worden aan het huis, in de toin, op moeder de vrouw danwel overige relationele beslommeringen. Column 2 dagen later lezen kan wel, maar dan zijn de comments dicht wegens de heilige 12-uur. De redactie van GeenStijl steunt unaniem onderstaande motie, en deze feature (langer commenten op columns) zal worden geïmplementeerd in Het Nieuwe CMS (2023).

Vertrouw niemand. Ook uw beste vriend niet

Vertrouw niemand. Ook uw beste vriend niet

Ondertussen in Tours (waar Sint Maarten vandaan kwam)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.