achtergrond

Geenstijl

#GS20 - 2020 - Mediacode ontploft in gezicht halfnaakte Maxima

En wat is die @NOS toch een intrieste toestand...

Pushbericht van RTL Nieuws gisteravond laat. Wim-Lex en Maxima schenden de coronamaatregelen door vuistdiep zonder 1,5 meter op de foto te gaan met een hele enge Griek. Kinderachtig klik-nieuws van RTL, maar wel weer begrijpelijk want lekker fukken met De MediaCode. 

De Mediacode zegt dat je in Nederland nooitniet vrolijke stiekemfotoos van Wimlex, Max + koters mag plaatsen, en als je dat wel doet krijg je de legal staatshonden van de RVD achter je aan, en krijg je nooit meer een uitnodiging om in Lech een vrolijke skifoto te maken van Koningin Maxima met een trekstaaf tussen de benen.

U las het nieuws over Maxima in bikini als eerste op de GeenStijl. De Koninklijke familie is schouder-aan-schouder aan het polonaise feestvieren in Griekenland met een Wajer 55 van 2 miljoen euro (van uw geld gekocht, in coronatijd) terwijl in de Beverwijkse Bazaar de ondernemers hun zaak worden uitgeknuppeld, en in de binnensteden van Rotterdam en Amsterdam de horeca naar de tiefus wordt geholpen, omdat er mensen schouder aan schouder staan.

Onder welk Veiligheidsregio valt het Koningshuis? Hoe lang moeten ze in quarantaine? Wordt Huis ten Bosch nu geruimd? Mag de NOS nog wel naar Lech? Kamervragen in 3,2,1...

SOLLY!

‘In media verscheen een foto waarop we te weinig afstand houden. In de spontaniteit van het moment hebben we daar niet goed op gelet. Dat hadden we natuurlijk wel moeten doen. Want ook op vakantie is naleven van coronaregels essentieel om het virus eronder te krijgen’-WA & Máxima

3.1K
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.