achtergrond

Geenstijl

Steekconstructie. Driller dood in Scheveningen

Welja we schieten 'm nog maar ff apart in

Nieuw Nieuws van maandagavond natuurlijk, maar aangezien Scheveningen al sinds de zon schijnt een peopgat zandland is geworden, lichtgetinten we 'm nog maar even apart uit. Ook omdat uiteindelijk een 19-jarige jongen uit Roffa het leven liet in Skiffa, neergestoken dan wel doodgeschoten door een Scheveningse strandtenteigenaar de pianist van de Crazy Pianos een lokale kitesurfleraar een gewapende bivakmutsmuzikant uit Damsko. Het slachtoffer is een 19-jarige uit 010 met de bijnaam 'Chuchu', de aanleiding een vete tussen drillrappers van groepen 73 De Pijp (uiteraard een NPO-bandje van 101Barz, zie onder) en #24 Blacka ("Drillrap in een vriendelijk jasje" - Parool). Er zijn twee verdachten aangehouden, volgens Boevennieuws gaat het om de rappers "RR" en "Frazz", onduidelijk wat hun relatie tot de nummer 1-albummakers Qlas en Blacka is. Hierboven een compilatie van beelden van maandagavond, nasleepfoto's bij de beroeps-112-hobbyisten van Regio15.

Den Haag heeft één geruststelling: wegkijker Jozias "ISIS marcheert door de Schilderswijk" van Aartsen is pleite, Pauline "Die fik kan best nog wat feller" Krikke moest wieberen en ook interim Johan "Culturele Stikstof meten we niet mee" Remkes heeft plaats gemaakt voor de vierde vvd'er in het kartelkwartet: Jan van Zanen. Die was in 030 best goed met de nasleep van schietgeweld door allochtoon uitschot. Kan hij de roemrijke pier van Scheveningen ook boven water houden, en is dit Ons Strand nog wel?

Mail Update: ‘Chuchu had niks met drill-vete te maken’

“Goedendag redactie,
Ik heb jullie artikel gelezen en een aantal punten gezien die niet helemaal kloppen.
De 19-jarige jongen die door vrienden en familie Chuchu wordt genoemd behoorde niet tot de drillgroep 24, en woonde ook niet in hun buurt. Hij was in Scheveningen en kwam een paar andere Rotterdammers tegen (waarvan paar wel van 24 zijn). Toen de hel losbrak sprong hij op de Amsterdammer die een pistool trok, hierdoor kon iedereen wegrennen. Chuchu zelf heeft het helaas niet overleefd.

Ik hoop dat het artikel een beetje aangepast wordt, Chuchu had NIKS te maken met de drill vete tussen #73 en #24

Met vriendelijke groet,
[NAW bij redactie bekend]

Niet (meer) beschikbaar

"Die bivakmutsen zouden er dan ook niet zozeer zijn om niet door de politie herkend te worden, maar vooral om over straat te kunnen zonder voortdurend door fans aangeschoten te worden." - 3voor12 heeft een goed verhaal.

Een 19-jarige man uit #Rotterdam is in het ziekenhuis helaas overleden. De recherche doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Heeft u informatie of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op via 0900-8844 of M 0800-7000.

Politie Eenheid Den Haag
Politie Eenheid Den Haag
@POL_DenHaag

Rond 18.30 uur is bij de opgang van de #Pier in #Scheveningen een persoon gestoken. Inmiddels zijn twee verdachten aangehouden. Hulpdiensten zijn ter plaatse. Was u getuige? Bel 112 @PolScheveningen

49
Reply
Vroeger, toen men nog een jasje droeg op Scheveningen...Vroeger, toen men nog een jasje droeg op Scheveningen...

Vroeger, toen men nog een jasje droeg op Scheveningen...

Vroeger, toen men nog een jasje droeg op Scheveningen...

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Vreugdevuur - DE VERBODEN FOTO'S

Door fotografen in lange regenjas in de ANP Fotobank geschoven

@Mosterd | 29-12-22 | 17:29 | 0 reacties

Van zonnetje "genieten" op Scheveningen, waar machetes en Duitse politie de dienst uit maken

LEKKER VAN HET ZONNETJE AAN HET GENIETEN? [beste reanimatie van een overleden app-gesprek met een mooie vrouw]

@Spartacus | 12-08-22 | 16:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.