Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Handig lijstje van alles & iedereen 'in zwaar weer'

Corona, het is maar een griepje

De hertenkamp in Enkhuizen verkeert in zwaar weer. Gymvereniging VKW verkeert in zwaar weer. De hotelmarkt verkeert in zwaar weer. Pathé verkeert in zwaar weer. Schoenketen Sneakers verkeert in zwaar weer. De zeescheepsbouw verkeert in zwaar weer. Het nachtleven verkeert in zwaar weer. De trouwbranche verkeert in zwaar weer. Ondernemers verkeren in zwaar weer. Amsterdamse bioscopen verkeren in zwaar weer. Kickboksorganisatie Glory verkeert in zwaar weer. Paradiso verkeert in zwaar weer. Commerciële radio verkeert in zwaar weer. De Uilenburgersjoel verkeert in zwaar weer. De HEMA verkeert in zwaar weer. Verkopers van sportartikelen verkeren in zwaar weer. Evenementenlocaties verkeren in zwaar weer. De winkels in de Negen Straatjes verkeren in zwaar weer.

Medemblik verkeert in zwaar weer. Papegaaienopvang Erica verkeert in zwaar weer. Leliekwekers verkeren in zwaar weer. De Tilburgse stadscamping verkeert zwaar weer. De helft van de dorpshuizen verkeren in zwaar weer. McLaren verkeert in zwaar weer. Honk- en softbalvereniging Batters verkeert in zwaar weer. Muziekstudio en oefenruimte Jottem verkeert in zwaar weer. Schaffelaartheater Barneveld verkeert in zwaar weer. Jeugdwerk verkeert in zwaar weer. Museum De Proefkolonie verkeert in zwaar weer. De cultuursector verkeert in zwaar weer. FNG verkeert in zwaar weer. De Reggehof in Goor verkeert in zwaar weer. De gemeente Soest verkeert in zwaar weer. Imtech verkeert in zwaar weer. Twentse zorgbedrijven verkeren in zwaar weer. Sprangers verkeert in zwaar weer. Theater Aan de Slinger verkeert in zwaar weer. Tachtig procent van de Utrechtse gemeenten verkeren in zwaar weer. De gemeente Dronten verkeert in zwaar weer.

Brabantse sportclubs verkeren in zwaar weer. De staalindustrie verkeert in zwaar weer. Het moederbedrijf van Steps en Miss Etam verkeert in zwaar weer. Bibliotheken, zwembaden en musea verkeren in zwaar weer. Reddingsbrigades verkeren in zwaar weer. Vijftien culturele clubs in Tilburg verkeren in zwaar weer. Dierenopvangcentra verkeren in zwaar weer. De Oosterpoort verkeert in zwaar weer. Thialf verkeert in zwaar weer. Ryanair verkeert in zwaar weer. Het zondagvoetbal in Friesland verkeert in zwaar weer. KLM verkeert in zwaar weer. Stichting Huizer Botters verkeert in zwaar weer. Aeromexico verkeert in zwaar weer. Mkb'ers in de binnenstad verkeren in zwaar weer. Huurders verkeren in zwaar weer. VoetbalTV verkeert in zwaar weer. De horeca in Leiden verkeert in zwaar weer. Het Duitse Enercon verkeert in zwaar weer. Het voetbal verkeert in zwaar weer. Spaans toerisme verkeert in zwaar weer.

Horst aan de Maas verkeert in zwaar weer. Startups verkeren in zwaar weer. Feyenoord verkeert in zwaar weer. Touringcarbedrijven verkeren in zwaar weer. De Franse vleeseendensector verkeert in zwaar weer. Het Tilburgse straattheatercollectief Close-Act verkeert in zwaar weer. Kappers verkeren in zwaar weer. Zaalsportclubs verkeren in zwaar weer. Modediscounter Takko verkeert in zwaar weer. Souvenirwinkels verkeren in zwaar weer. Britse melkveebedrijven verkeren in zwaar weer. C&A verkeert in zwaar weer. De reclamemarkt verkeert in zwaar weer. Kalverhouders verkeren in zwaar weer. Het kinderboek verkeert in zwaar weer. De Kuip verkeert in zwaar weer. De autoschadeherstelsector verkeert in zwaar weer.

Fugro verkeert in zwaar weer. Kunstpodium en Donckhuys Dongen verkeert in zwaar weer. Sailwise Enkhuizen verkeert in zwaar weer. Dierentuinen verkeren in zwaar weer. Kraamzorgorganisatie De Kraamvogel verkeert in zwaar weer. Kickstarter verkeert in zwaar weer. De huizenmarkt in de Verenigde Staten verkeert in zwaar weer. Apeldoornse cafés verkeren in zwaar weer.  SYLVIE MEIS VERKEERT IN ZWAAR WEER. West-Brabantse maneges verkeren in zwaar weer. Drukkerij Gianotten in Tilburg verkeert in zwaar weer. De Meilandjes verkeren in zwaar weer. Rijpickerwaard verkeert in zwaar weer. Ondernemers op Schiermonnikoog verkeren in zwaar weer. Paardensportvereniging De Trouwe Kameraden te Chaam verkeert in zwaar weer. De trekkerverkoop in Ierland verkeert in zwaar weer. HR-cateraars verkeren in zwaar weer. Qbuzz verkeert in zwaar weer. De Nederlandse sierteelt verkeert in zwaar weer.

Hijg

De Limburgse autobranche verkeert in zwaar weer. Uitgevers van lokale kranten verkeren in zwaar weer. Haagse musea verkeren in zwaar weer. Eventbrite verkeert in zwaar weer. Kinderboerderijen verkeren in zwaar weer. Molecaten vakantieparken verkeert in zwaar weer. Anderlecht verkeert in zwaar weer. Mosselkwekers verkeren in zwaar weer. NDC Mediagroep verkeert in zwaar weer. Meyer Werft verkeert in zwaar weer. Jeugdzorginstelling Elker verkeert in zwaar weer. Voedselbanken verkeren in zwaar weer. Speeltuin Kitskensberg in Roermond verkeert in zwaar weer. Reclameblokken verkeren in zwaar weer. E-sigarettenwinkels verkeren in zwaar weer. Zuidoost-Drentse kerken verkeren in zwaar weer

Márion Reizen verkeert in zwaar weer. De Dongense scoutingclub Laurentius verkeert in zwaar weer. De migrantenkerk verkeert in zwaar weer. Huiswerkbegeleiding verkeert in zwaar weer. Pensioenfondsen verkeren in zwaar weer. Oorlogsmuseum Overloon verkeert in zwaar weer. FC Groningen verkeert in zwaar weer. De auto-industrie verkeert in zwaar weer. Vliegtuigmaatschappij Flybe verkeert in zwaar weer. De softwaremarkt verkeert in zwaar weer. Ondernemend Markelo verkeert in zwaar weer. De autoshow van Genève verkeert in zwaar weer. Zeeuwse seksshops verkeren in zwaar weer. NIO verkeert in zwaar weer. Velsense ondernemers verkeren in zwaar weer. Een Alkmaarse tatoeëerder verkeert in zwaar weer.

Bloementelers en de veiling verkeren in zwaar weer. De fanfare verkeert in zwaar weer. Subway verkeert in zwaar weer. Historische zeilschepen verkeren in zwaar weer. Lokale omroepen verkeren in zwaar weer. Virgin verkeert in zwaar weer. Parkfestival Sittard verkeert in zwaar weer. De Gooi en Eembode verkeert in zwaar weer. Valet Parking verkeert in zwaar weer. Schalke 04 verkeert in zwaar weer. Musici verkeren in zwaar weer. Het Anne Frank Huis verkeert in zwaar weer. Boeing en Airbus verkeren in zwaar weer. Parnassia Groep verkeert in zwaar weer. Bierbrouwers verkeren in zwaar weer. FC Twente verkeert in zwaar weer. De bakkerswerkplaats op Katendrecht verkeert in zwaar weer.

Zo. Google News uitgespeeld.

Ook geen zin in zwaar weer? Klik hier!

Reaguursels

Inloggen

Solidariteit mensen. Het merendeel van de mensen is zo geïndoctrineerd dat ze dit voor lief nemen.

Klappen op uw balkon, schapen.

Is dit nog nieuws? | 09-07-20 | 10:02

En Rutte blijft maar lachen.

Balletje Mayo | 09-07-20 | 09:14

De paraplu- en regenpak branche verkeert zo te horen niet in zwaar weer?

Proud Infidel | 09-07-20 | 08:56

Er zijn in Nederland te veel partijen die hun geld verdienen met het bestrijden van verveling. De hele betaalde sportsector, de horeca, de reissector. Een beetje minder mag ook wel. En cultuur... Erstens kommt das Fressen, und dann die Kultur.

m@rkus | 09-07-20 | 08:40 | 1

De media....

Is dit nog nieuws? | 09-07-20 | 10:02

Dat men nog op die kartelpartijen blijft stemmen. Onbegrijpelijk. Miljarden worden weggegeven aan het buitenland en hier kan de eigen bevolking spreekwoordelijk de corona krijgen. Hoorde net nog in dat andere topic dat die Kaag dame 1 miljard richting Afrika had gestuurd voor onderzoek.

DrachiR | 09-07-20 | 08:12 | 1

In dat zelfde land mag je ook je minderwaardigheidscomplex uitleven op blanke boeren

DeviousDick³ | 09-07-20 | 09:57

Roflol! Hebben jullie een stagiaire voor al die linkjes? Deze vond ik wel grappig kwam ik bij mijn tweede klik tegen;

Directeur van noodlijdende Twentse zorgbedrijven betaalde zichzelf tonnen
HENGELO - De Belastingdienst en twee Twentse curatoren doen onderzoek naar de faillissementen van de Hengelose zorgondernemer Ibrahim Uncu. De man betaalde zichzelf vele tonnen managementvergoeding uit, terwijl zijn bedrijven in zwaar weer verkeerden

David000000007 | 09-07-20 | 07:57 | 1

Niet etnisch profileren graag,je weet toch.

De Profundus | 09-07-20 | 08:47

De bouw draait lekker door! Trouwens is er een piek in besmettingen geweest in de bouw? Veel doden in de bouw door Corona?
Zullen we weer eens normaal gaan doen beste paniek zaaiers... is moeilijk met al die 2de golven en Ab/Hugo/msm/vaccinindoctrinatie/ if it smells like shit it looks like shit its Hugo the Younge ow en Markie Mark niet vergeten want die is alweer aan het bedenken hoe hij Unilever terug kan halen door zijn faal met de dinges belasting ow en effe wat geld gaat helikopterroren over zuid Europa om wat bankjes te redden...

David000000007 | 09-07-20 | 07:54

Maar de asielinstroom heeft alle wind in de zeilen , zorgt onderhand voor nog meer zwaar weer .

likmegaties | 09-07-20 | 03:47 | 1

Een bittere Waarheid.

grapjasz | 09-07-20 | 08:03

Ons kleine stadje in de Noordkop zat al voor de Corona crisis in vreselijk zwaar weer. Niks te zien gewoon doorlopen

clockandhammergame | 09-07-20 | 01:46

"Het is maar een griepje". Dat kan niet want volgens cijfers van het RIVM - maar wat zijn die waard in het gezelschap van 17 mln experts - bezochten in week 25 slechts 8 op de 100.000 Nederlanders de huisarts met griepklachten en werden in 0 van 130 testsamples influenza of RSV aangetroffen.

Wel was er maar liefst 1 (!) coropositief. Dat spoort aardig met de uitslagen van de corona drive-in. In week 21 ca. 9500 mensen getest waarvan 94 positief waarvan een aantal vals positief door een probleem met een testapparaat. Dat zijn dan waarschijnlijk al grotendeels mensen die zich ziek, zwak en misselijk voelen. Je gaat ook niet naar de McDrive als je geen zin in een broodje verdriet hebt.

Nog geen procent coronagevallen kan niet zo'n spoor van verwoesting trekken. En wat brengt de kennelijk ruim 99 procent negatievelingen ertoe soms meer dan een uur in de rij te staan voor een test met garantie tot de voordeur?

Angst, ik heb het hier al veel vaker gezegd, is een hele sterke mobilisator. Ook van maatschappelijke en economische schade.

Guusneus | 08-07-20 | 22:25 | 4

Krijg je met al die media manipulatie

David000000007 | 09-07-20 | 08:00
▼ 1 antwoord verborgen

Ik hoor net van mijn vrouw dat we de poeplap weer mogen trekken voor een inzamelingsactie voor Suriname. Mensen uit dat land stonden krap twee weken geleden nog op een zeepkistje te gillen dat we zulke racisten zijn. Gelukkig is geld niet racistisch en stinkt het niet (en dan nog).

FrankVeer | 08-07-20 | 22:22 | 3

Geld niet racistisch? Verklaar dan het fenomeen 'zwart geld' dan maar eens...

stichpimpelibok | 09-07-20 | 01:26

Ik had precies hetzelfde. Waarom moeten wij geld geven aan mensen die ons haten?

5611 | 09-07-20 | 05:52

@5611 | 09-07-20 | 05:52: Dat is de last van onze erfzonde, daar moeten wij eeuwig voor boeten. Hadden we geen geld gehad, dan hadden wij in arbeid moeten betalen op de velden van onze zwarte meesters.

FrankVeer | 09-07-20 | 08:00

Met zoveel zwaar weer ligt een depressie op de loer.

revolte | 08-07-20 | 22:15

Het regent dan ook al sinds de vakantie begonnen is. Heel zwaar weer.

Feitenpliesie | 08-07-20 | 22:11

Het is de schuld van klimaatverandering. Zie je nou wel.

BoerBob | 08-07-20 | 22:10

Naast het als pleuris herhaalde mantra 'in zwaar weer' bestaat ook het mantra 'kwetsbaar' en het mantra 'veilig'. Op deze manier waarop mantra's als voodoopop naalden vermenigvuldigd worden, daaraan herkennen linkse kerkgelovigen elkaar. Hun taal is voorgeprogrammeerd. Zodra je hun taal niet nabauwt, dan ben je 'dark & divisive' of 'creëer je een onveilige ongeving'. Vrijdenken is denken in de wildernis.

Eeuwig..Op..Vakantie | 08-07-20 | 21:49

Het gaat goed met:
Fietsenwinkels
Bromfietswinkels
Camperverkopers
Motorwinkels
Gamebedrijven
Doekjesverkopers
Pharmaceutische bedrijven
Supermarkten
Voedselfabrikanten
Mondkapjesfabrikanten
Bouwmarkten
Klusbedrijven
Bouwbedrijven
Beurshandelaren
Vastgoedbedrijven
Internetproviders
Ict-bedriiven
Zorgverleners
Bezorgdiensten
Maaltijdbezorgers/bereiders
Nederlandse vakantieparken
Streamingsdiensten
Google, Apple en Microsoft
En met Frans Timmermans natuurlijk maar dat spreekt voor zich

serieuzegast | 08-07-20 | 21:46 | 2

Corona biedt kansen!

Papa Jones | 08-07-20 | 22:08

Je kunt wel alles stil willen leggen, maar gras blijft toch groeien. En je hebt altijd mensen nodig die het maaien.

Het is misschien heel erg kort door de bocht maar het geeft wel wat houvast in deze bizarre, door negatievelingen beheerste, door hijgerige media opgehitste en door wegkijkers gebagatelliseerde situatie.

Draak uit Brabant | 08-07-20 | 23:14

Ik verkeer ook in zwaar weer.
Er is gewoon geen reedt meer aan.
Alles wordt weggevaagd. Bedrijven, natuur, gezelligheid, zekerheid en verleden.
Het deugvolk valt alles en iedereen aan die hier een mening over heeft, met steun van de MSM, regering Rutte en Brussel..
We krijgen er haat, geweld, intolerantie, eenzaamheid en armoede voor terug.
Ben er klaar mee. Deze waanzin moet gestopt worden.

Schietmijmaarlek | 08-07-20 | 21:46 | 4

@EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 21:57: Het probleem is dat ik niet meer kan doen waar ik zin in heb, omdat je je bijna overal vooraf moet aanmelden en met achterlijke regels geconfronteerd wordt. Dat MSM-nieuws heb ik al grotendeels aan de kant gezet. Mij te links.

Schietmijmaarlek | 08-07-20 | 22:26

@Schietmijmaarlek | 08-07-20 | 22:26:
Ik begrijp 't, vind het ook bloed-irritant, maar toch denk ik dat de enige manier om hier op een gezonde manier mee om te gaan is, 'niet teveel van aan trekken'. Hoe moeilijk dat ook is.

Ik zag vandaag weer een jonge vrouw van een jaar of 35, met twee kindertjes van nog geen 10, allemaal met zo'n bezopen mondkapje op. In de buitenlucht, dus. Totaal zinloos. Maar kennelijk doodsbang, anders doe je je dat, en zeker je kinderen, niet aan.

Net als jij vind ik het in-en-in triest dat een volk kennelijk zó eenvoudig bang te maken is.

EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 22:33

@EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 22:33: Nou hè... ik zie ook mensen op straat die haast hysterisch aan de kant springen als er iemand binnen anderhalve meter dreigt te komen. Dan denk ik, daar heb je er weer zo eentje die alleen maar naar de NPO kijkt. ;)

Schietmijmaarlek | 08-07-20 | 22:49
▼ 1 antwoord verborgen

Ik zit gewoon in Frankrijk. Daar is het mooi weer.

Leffe Blonde | 08-07-20 | 21:38 | 1

Nog drie weken en ik volg uw voorbeeld!

EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 21:57

En de verkoop van airfryers ook op een dieptepunt? Komt met de feestdagen vast wel weer goed.

bitterpete | 08-07-20 | 21:37

Hoop dat bij de voedselbanken en UWV de zon gaat schijnen binnenkort. Die gaan het nog heel druk krijgen komende jaren (helaas).

Slinkse Klerk | 08-07-20 | 21:34

De gemeente Hoogeveen is onder ander door jarenlange te hoge ambities in de financieel slecht weer gekomen ...

Fi-Bu-Bla | 08-07-20 | 21:21

Aruba verkeert in zwaar weer. Premier: ‘we can’t breathe’. Bedoelt ze daarmee dat ze zojuist met vals geld heeft geprobeerd te betalen?

Pretzel Logic | 08-07-20 | 21:19 | 1

Eerder dat de afbetaling van de Mercedes Geländewagen en de hypotheek van het tweede buitenhuis wat zwaar op de borst drukt.

FrankVeer | 08-07-20 | 22:47

Schalke 04 en FC Twente, da's dan wel weer grappig.

Fi-Bu-Bla | 08-07-20 | 21:17

Ze willen allemaal erkenning van het zware weer. Levert graties geld op. Gelijk hebben ze. De regering strooit tientallen miljarden rond alsof er geen morgen is. Pakken wat je pakken kunt.

Graaier | 08-07-20 | 21:07

Die hond van mij loop wel met en hoop poespas en kwispelend door de kamer maar ik hemtoch wel duidelijk gemaakt als dat zware weer aanhoud dat hij als een Chinese hamburger op het bord gaat eindigen.

https://www.trefpuntazie.com/hond-eten-azie-taboe/

dik van alster2409 | 08-07-20 | 21:06

Yep, niet veel veranderd, nog steeds die baard die hij 30 jaar geleden ook al had.

sprietatoom | 08-07-20 | 21:46

De man van de onsterfelijke woorden "Mies Bouwman heeft geen lichaam meer, u wel!". Ik hoop met hem mee.

MickeyGouda | 08-07-20 | 21:47

@MickeyGouda | 08-07-20 | 21:47: Wat dacht je van 'De man is mannelijk, de vrouw is vrouwelijk en de Heer is heerlijk! ' en dat 100 keer achter elkaar.

In de jaren 90 werkte ik in de horeca in de binnenstad en heb hem regelmatig weggestuurd omdat iedereen op het terras er gek van werd. Maar toch...

5611 | 09-07-20 | 05:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Gelukkig staan de aandelenmarkten nog wel dichtbij de record-nivo's. Wat kan er mis gaan.

obominotie | 08-07-20 | 20:52

Dit is aardig wat zwaar werk geweest, weer? Ik ben onder de indruk.

Portnoy | 08-07-20 | 20:38

doei NL, alles weggespoeld.

Ins0mnia | 08-07-20 | 20:38

En waarom lees ik hier op GS helemaal niets over Bolsonaro (Jaïr voor mij) die ook in zwaar weer verkeert vanwege de corona? Niets, nada, noppes, niente. Past dat nieuws niet in jullie wereldbeeld, red.?
Nou, dan zal ik het wel melden. Ik gebruik afkortingen omdat dat hier gewoonte is.
Bolso heeft coro! BOLSO heeft CORO! BOLSO heeft CORO! Wat nou, griepje?

JvanDeventer | 08-07-20 | 20:37 | 5

Waar ik me over verbaas dat we nauwelijks iets horen over de griepepidemie van twee jaar geleden, toen er 9500 mensen o erleden. Geen verhalen over volle ic's , niets van dat al. En dat neem ik vooral de journalisten kwalijk, die hadden daar eens een flink onderwerp van moeten maken samen met de bekende virologen. Waar gingen de mensen dood aan toen, wat is er gedaan om het in te perken enz. Niets van dat al, Nederlandse journalistiek, papagaaien zijn het die elkaar alleen maar nadoen.

Ruud5 | 08-07-20 | 20:51

Wanneer Bolsomito dood neer is gevallen zou je een punt hebben, nu kom je een beetje triest over met je caps lock.

Samarkand225 | 08-07-20 | 21:03

@Ruud5 | 08-07-20 | 20:51:
Dit. Exact.
Kennelijk is doodgaan aan corona een stuk erger dan doodgaan aan die honderden andere oorzaken waaronder, inderdaad, die zogenaamd 'gewone' griep.
Tsja.

EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 21:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Valt me allemaal nogal zwaar weer.

squadra | 08-07-20 | 20:32 | 2

En natuurlijk de showbizzwaarweer veel geklaagd wordt.

Knufter | 08-07-20 | 20:37

Klik me de pleuris Geenstijl.

spamzuiger | 08-07-20 | 20:31

Apothekers in mooi weer. Antidepressiva zijn niet aan te slepen, omzet + 200%

Pithoigia | 08-07-20 | 20:19

Wordt helemaal hyper van die links.

Brentjeee | 08-07-20 | 20:16 | 2

Sommigen staan er dubbel op. FNG bijv.

arlen | 08-07-20 | 20:45

@arlen. Gaaf speurwerk.

Peter-Rissing | 08-07-20 | 20:56

OT ouderen voedt uw kinderen beter op . In Portugal Nederlandse jongeren op de bon en in Knokke werd het knokken met Nederlanders. En we staan er toch al zo goed op in Vlaanderen

lingo star | 08-07-20 | 20:03 | 1

Voor de verandering ook echt Nederlandse jongeren.

sprietatoom | 08-07-20 | 20:21

Was het maar weer eens mooi weer :/

Yzord | 08-07-20 | 20:03

Dakdekkers in zwaar weer.

Knufter | 08-07-20 | 20:02

Parapluverkopers in zwaar weer.

Knufter | 08-07-20 | 20:01

we gaan allemaal asiel aanvragen in brussel. euburgers.

newray | 08-07-20 | 20:01

Ik vind "zwaar weer" wel een mooie bandnaam. Of de naam van een programma of boek.

Of "aanvankelijk weinig wind".

Knufter | 08-07-20 | 20:00 | 4

Voor een Nederlandstalige Metal band.
'Zwaar Weer', nieuwe livealbum, 'Hoor het Donderen!, live in Winterswijk.

Portnoy | 08-07-20 | 20:42

haha inderdaad.
Mooiste Nederlandse bandnaam is overigens 'Onheil'.
Alhier: https://www.youtube.com/watch?v=4L-oFUWNjJg

EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 22:02
▼ 1 antwoord verborgen

Kort gezegd, men ziet het zwart in.

dik van alster2409 | 08-07-20 | 20:00

De corona is een plaag en een les, gaan we er wat van leren, dat is echt de vraag.

smdyasc | 08-07-20 | 20:00 | 2

Neen , Corona is een grote nep !

joppo0 | 08-07-20 | 21:02

Hopelijk gaan we ervan leren dat we de volgende keer wat meer onze hersens moeten gebruiken, en wat minder paniek en hysterie.
Vooral ook in de msm.

EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 22:04

De aanleiding voor de oorlog van de Duitsers was werkeloosheid en honger. Het zal niet lang meer duren. Anderen gaan met ons vreten vandoor en krijgen wel een woning.

bigstone | 08-07-20 | 19:59

Paar observaties:
- dat je notificaties technisch gezien kunt sturen, betekent niet dat iedere frigging webbouwer get er dan ook maar in moet duwen.
- corona is ook een fantastisch excuus om de boel eens lekker op te ruimen.
- La Meis is best lekker.
- als je een bedrijf Takko Fashion groep noemt, verdien je het om failliet te gaan.
- thuiszitten is blijkbaar slecht voor de creativiteit.
- taalkundige creativiteit is ver te zoeken bij ons journaille.

Recreatiedictator | 08-07-20 | 19:56

Bierbrouwers verkeren in zwaar weer gvd!

Mallepietje1001 | 08-07-20 | 19:56

Ik vind dit onderwerp best wel zwaar weer.

De waard zijn gast | 08-07-20 | 19:56

Ik mis Volkskrant en NRC in bovenstaande opsomming, en dat vind ik jammer.

Pithoigia | 08-07-20 | 19:55 | 2

Die kwamen bij Mosterd niet naar boven na zijn Google search op 'zwaar weer'.
Denk dat zij de term 'zwaar weer' niet gebruiken maar eerder iets als 'donkere tijden'.

De waard zijn gast | 08-07-20 | 19:57

@De waard zijn gast | 08-07-20 | 19:57: 'De blanke tijden zijn voorbij.' Ja, zo'n kop past bij dat soort bladen.

Pithoigia | 08-07-20 | 20:03

Zal me aan me kont roesten.. Tweedehands autohandel draait als een tierelier, supermarkten, en shops, slijterij noem het maar op ook.. Bye bye hotels, kroegen, was gezellig nou optyfen!

niv01 | 08-07-20 | 19:55 | 1

Een nog oudere auto voor nog meer geld. Geweldig.

Pithoigia | 08-07-20 | 20:06

We hadden nooooit onze economie voor de bus moeten gooien. We hadden die 20.000 dooie bejaarden gewoon moeten accepteren. Of 30.000.

VanBukkem | 08-07-20 | 19:54 | 6

@Watching the Wheels | 08-07-20 | 20:00: Ze weten dat de overheid op dit moment met geld smijt en er veel graties te krijgen is. Ze proberen het gewoon en de pakkans is gering. Het is net Sinterklaas.

Graaier | 08-07-20 | 21:13

@Watching the Wheels | 08-07-20 | 20:00: die klaagt niet maar gaat Unilever achterna naar Engeland als Nederland en EU te woke worden.

revolte | 08-07-20 | 21:58

@revolte | 08-07-20 | 21:58:
Nou dan hoop ik dat ze meteen die smerige raffinaderijen meenemen, waarvan ze de gronden destijds voor 1 gulden hebben verworven.
@Happy People | 08-07-20 | 20:54
Een goed lopend bedrijf zou ook het salaris van het personeel een jaar door moeten kunnen betalen zonder daardoor in problemen te raken. Het probleem is dat al die bedrijven met veel te lage marges alles belenen en enorm op de rand werken. Bij het minste zuchtje tegenwind gaat het mis. Het is toch bizar dat ze zelfs een paar maanden niet kunnen overbruggen. Van maart tm. juli en de meeste bedrijven hebben niet eens volledig stil gelegen (in de horeca kan ik het nog snappen als je een jong bedrijf hebt).

Watching the Wheels | 09-07-20 | 11:16
▼ 3 antwoorden verborgen

Het roomblanke mensenras verkeert in zwaar weer.......... Moslima Black Lives Matter leider: Blanken zijn “genetisch defect” en moeten “uitgeroeid” worden..... Witte mensen zijn recessieve genetische afwijkingen. Dit is een feit. Witte mensen hebben witte suprematie nodig als een mechanisme om hun overleving als volk te beschermen, want het enige wat ze kunnen doen is zichzelf produceren. Zwarte mensen kunnen simpelweg door hun dominante genen letterlijk het witte ras uitroeien, als we de macht hadden om dat te doen.

Karel Kruizenruiker | 08-07-20 | 19:53 | 3

Niet helemaal waar. Ik had een vriendin die afstamde van zwarte voorouders, binnen 2 generaties met blanken trouwen was ze volledig blank, niet van echt te onderscheiden.

Gomezlopez | 08-07-20 | 20:03

Als er iets 'genetisch defect' is, is het wel de islam, produceren helemaal niets bruikbaars, nooit gedaan, en zal ook nooit gebeuren, als die de wereld veroveren zitten we binnen honderd jaar weer terug in het jaar 0 qua innovatie, ontwikkeling en wetenschap, beetje zoals die landen er nu ook al uitzien, maar dan erger omdat er niets meer gerepareerd kan worden door westerlingen (want uitgeroeid!) door de religie van de vrede. Saudi-Arabië bv., meest nutteloze bevolking ooit, alle tech en vooruitgang gekocht met olie dollars is bedacht, gebouwd, en geengineerd door westerling en Aziaten. Zelfde in alle oliestaatjes, en diegenen die het niet hebben hahahaha die zitten al in het jaar 0 dussss.

Mallepietje1001 | 08-07-20 | 20:14

God is dood, en ik voel mijzelf ook niet lekker.

dhrat | 08-07-20 | 19:51 | 1

Krijg je met soulmates.

De waard zijn gast | 08-07-20 | 20:04

Hartjes Mosterd.

o)+ | 08-07-20 | 19:51

Ik verkeer in zwaar weer! Het is maar dat u het weet.

Tikkie Terug | 08-07-20 | 19:51

Kom,kom, doe es niet weer fat-shamen.

Montgomery Burns | 08-07-20 | 19:50

En de aandelenmarkt gaat up up up up. Door geld wat van Jan modaal word gestolen.

KutFilosoof | 08-07-20 | 19:49 | 2

Uw pensioengeld wordt verstookt, daarom is er een nieuwe casino pensioenstelsel nodig en weet u straks niet meer wat u aan uitgesteld loon ontvangt. Het zal niet veel zijn.

scorpios | 08-07-20 | 19:51

Zolang de meerderheid blijft stemmen op de gevestigde politici van VVD, CDA, D66 en PvdA dan zit niemand in zwaar weer. En demonstreren tegen beleid is niet toegestaan, want we leven in een gaaf land.

scorpios | 08-07-20 | 19:49 | 1

Gaaf land met een vaasje waarin een barst zit van 1.5 meter.

revolte | 08-07-20 | 22:03

Gelukkig zijn er 1 miljoen nieuwe bewoners op weg om de economie weer vlot te trekken.

miss error | 08-07-20 | 19:45 | 8

Ja en ze hebben zogenaamd allemaal een tandartsdiploma of zijn leraar

stipjes | 08-07-20 | 19:56

1 miljoen apothekers uit Aleppo

Diederik_Ezel | 08-07-20 | 20:02

@scorpios | 08-07-20 | 19:50: 'We gaan geweldig groeien'. De idioot en dan ook tussendoor nog even snel de bouw om zeep helpen. Gaat he-le=maal goedkomen!

5611 | 08-07-20 | 21:46
▼ 5 antwoorden verborgen

Laat het maar stormen. Dat verdient dit volk wel. Maar eens goed op de blaren zitten.

azijnseikerT | 08-07-20 | 19:42 | 4

Idd slappe hap.

Rallywally | 08-07-20 | 19:50

Wat zuur! Maar ja, eens...

KutFilosoof | 08-07-20 | 19:52

Daar is geen ontkomen aan.

Nehemia | 08-07-20 | 19:58
▼ 1 antwoord verborgen

Haha ik heb me rot gelachen. Volgende topic met waar 'de gemoederen hoog oplopen'

stipjes | 08-07-20 | 19:40

Kan er persoonlijk niet wakker van liggen dat de nacht"industrie" nog dicht is. Letterlijk. Geen gebral van die bezopen / besnoven stakkers op ongoddelijke tijdstippen. Bovendien een hoop minder botbreuken en neurologisch letsel op de spoedeisende hulp.

citywok | 08-07-20 | 19:40 | 2

Ach u woont in de stad, een concentratiekamp vol electrosmog, camera's en zombie's waar je vaak je leven lang "woont" en altijd op een lage frequentie leeft.

Rallywally | 08-07-20 | 19:55

Ik hoop dat er maar één weg-met-maar-griepjesregeltjes roepers dit lezen.
EN een fractie van iedereen die de regels ingesteld tegen een onzichtbare vijand aan den laarsch lappen.
EN dat ze dan óók nog de puntjes met elkaar kunnen verbinden.
EN dat ze het plaatje wat daaruit vormt snappen, of hulp bij de oplossing zoeken.

NiCeY | 08-07-20 | 19:39

En Rutte speelt mooi weer.

Nehemia | 08-07-20 | 19:39 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Fantastisch, ik ben weer helemaal opgevrolijkt, eigenlijk valt alles wel mee.

smdyasc | 08-07-20 | 19:38

De Meilandjes verkeren in zwaar weer. Wat errug!

lingo star | 08-07-20 | 19:37 | 5

Sturen ze die troep van Alibaba retour?!

Rallywally | 08-07-20 | 19:58

"Dan verkoop je toch gewoon het kasteel?"

EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 22:05
▼ 2 antwoorden verborgen

Welkom in ons land. Hoe meer diversiteit qua kleur hoe beter. De arbeidsmarkt wordt beter gestimuleerd, meer verpleegkundigen en artsen daardoor volgens de media dan, NPO, Volkskrant en RTL 4 dan. Mag ik het daarmee oneens zijn, ja, dat mag ik.
En ze pakken ook onmiddellijk de overbevolking aan als ik zo het straatbeeld bekijk: 3 kinderen naast de kinderwagen met de baby en een dikke buik.
Oplossing is nabij.

aartvantiemenvanjand | 08-07-20 | 19:36 | 1

Dat is het verdienmodel genaamd 'kinderbijslag' en 'kindgebonden budget'.
Ze zijn niet gek hoor, die diversen.

WIJ zijn de gekken, door dit te blijven faciliteren.

EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 22:07

Wat een tof stukje weer.
Moet toch een fiks aantal zware uurtjes uitsoekwerk aan zijn voorafgegaan.
Ey Mosterd boy. Laat de haters hier maar haten. Jij hoort net zo bij het "team" voor mij als oudgedienden Van Rossem en Pritt.
Ook zie ik, hoewel een heel andere invalshoek en topickeuze, een soort Quid in je.
En dat is in mijn ogen althans een compliment.
Plus, wat zouden we zonder al die muzakjes moeten?
In dat geval verkeerden wij, jaha, in zwaar weer.

chicago river | 08-07-20 | 19:35

Die fijne mensen van defensiefotografie.nl/ zitten ook in zwaar weer.
Ook zij, geen enkele nieuwe reportage. Zullen ze de noodklok gaan luiden?

bovenopland | 08-07-20 | 19:34

Een pittig griepje!

Kuifje-naar-Brussel | 08-07-20 | 19:34 | 2

Leuk gevonden. U ook een mondkap als u naar buiten mag? Slaafs volgen en hier een beetje het genie uithangen?

dathoujetoch | 08-07-20 | 19:57

De oplossing,
https://m.youtube.com/watch?v=MLQ8Xbau9dk

Datgingniegoed | 08-07-20 | 19:33

Vanavond op TV Suriname in zwaar weer.

dik van alster2409 | 08-07-20 | 19:32 | 4

Heb nog wel een paraplu liggen.

sprietatoom | 08-07-20 | 19:36

Lachen met Raymann...

lingo star | 08-07-20 | 19:38

Dat hadden ze sinds 1975 al.

Nehemia | 08-07-20 | 19:40
▼ 1 antwoord verborgen

Bestaat er dan ook een Franse niet-vleeseendensector?
Eenden van plastic ofzo. Of hout.

Piet Karbiet | 08-07-20 | 19:32 | 1

Ik hoop van ganse lever dat t goed gaat komen.

Datgingniegoed | 08-07-20 | 19:39

De boeren? Verkeren die niet in zwaar weer?

Pieter Breydel | 08-07-20 | 19:31

Hier klaart het wat op.

Blauwpetje | 08-07-20 | 19:30

Wacht maar. De 2e corona golf is in de maak, en daarbij vergeleken zal de beruchte Spaanse Griep slechts een lichte verkoudheid zijn.

Baron Clappique | 08-07-20 | 19:30 | 6

Ik wacht nog steeds op de eerste. Of was dit het al?

azijnseikerT | 08-07-20 | 19:45

@Nehemia | 08-07-20 | 19:44:
Tussen alle vleesetende bacteriën, hersenetende amoeben en natuurlijk de jaarlijks terugkerende 'Attack of the Killer Beez!!1!!1!" (of teken, of horzels en hornaars nauurlijk, net wat de smaak van de dag is) -
Als het domme volk maar !BANG! blijft.

EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 22:10
▼ 3 antwoorden verborgen

Heel het leven is zwaar

Het leven is zwaar | 08-07-20 | 19:30 | 4

Gelijk heb je dood ga je zei mijn oma altijd

lingo star | 08-07-20 | 19:45

Alle dingen zijn onuitsprekelijk vermoeiend; het oog wordt niet verzadigd van zien, en het oor wordt niet vervuld van horen.

Nehemia | 08-07-20 | 19:48
▼ 1 antwoord verborgen

Was me echt wel al opgevallen hoor. Iedereen in NL is zielig. Waar blijft de ondernemersgeest om GVD eens niet te klagen maar kansen te grijpen?

Janpoepeenuitje | 08-07-20 | 19:29 | 3

Ondernemen als verdienmodel is verleden tijd.

Baron Clappique | 08-07-20 | 19:32

Kijk maar uit, voor je het weet word je van je sokkel af getrokken.

Sinterbikske | 08-07-20 | 19:33

@Baron Clappique | 08-07-20 | 19:32:
Dat verdienmodel bestaat nu alleen nog voor de belastingdienst...

Ommezwaai | 08-07-20 | 19:37

Bill Gates zit ook in zwaar weer, zijn windows zijn zo lek als een mandje.

Mr_Natural | 08-07-20 | 19:29 | 5

@Kuifje-naar-Brussel | 08-07-20 | 19:35:

Totdat hij zijn pakketjes niet meer via het publieke United States Postal Service kan laten bezorgen. Overigens vreemd dat deze dienst niet geprivatiseerd is in het land of the free. Een moderne slavendrijver, dat is Bezos.

sprietatoom | 08-07-20 | 19:50
▼ 2 antwoorden verborgen

die meisjes eten bijna niks, gevangen in de media-kuil

grindbak | 08-07-20 | 19:40

Pandemieën, volksverhuizingen, instortende economieën, extreme sociale onrust en botsingen: de Maya's zaten er misschien 8 jaar naast, maar ze zouden verder wel eens aan hun gelijk kunnen komen.

MickeyGouda | 08-07-20 | 19:28 | 7

Een goede avond. Ben zelf niet erg bijbelvast maar ene Johannis heeft een indrukwekkend boek geschreven, De Openbaringen. Heel lang geleden. Staan veel nuttige dingen in maar hoofdstuk 13 benoemt dingen wel erg specifiek.

In het café al eens aangegeven maar toen ging iets fout en werd de hele lap text geplempt. LOL. Auw. Zal t nog s proberen.

https://www.statenvertaling.net/bijbel/open/13.html
Met aandacht voor 7-9 en vooral 15-17.

Griezelig accurater dan de maya-kalender.

reservebelgië | 08-07-20 | 19:56

@MickeyGouda | 08-07-20 | 20:00:
Stukjes uit een hoofdstuk zijn wel genoeg hoor. Niet het hele boek lezen. Is taaie kost en best wel deprimerend.
Ook de ruiters van Nehemia komen uit dit boek.
Werkse nog even. Ik ga er straks weer aan beginnen.

reservebelgië | 08-07-20 | 20:15
▼ 4 antwoorden verborgen

De oerverdovende stilte rondom de boeren.. schaam je nl, schaam je!

lev7 | 08-07-20 | 19:28 | 3

U bent een roepende in de woestijn, helaas.

Guiseppe | 08-07-20 | 19:29

@Guiseppe | 08-07-20 | 19:29: Dacht t niet; mijn internetdonatie voor volgend jaar gaat naar roy ipv geenstijl... laat ze het financieel voelen.. enige wapen dat er nog is... althans hier

lev7 | 08-07-20 | 19:33

Ik las hoeren...

SterF... | 08-07-20 | 20:21

Met Google kom je in een bubbel terecht. Geen wonder dan dat bij de GS redactie de soep altijd heter wordt gegeten dan dat die wordt opgediend.

Sans Comique | 08-07-20 | 19:26

Met de incassobranche gaat het ook geweldig. De Hoge Raad heeft besloten dat deurwaarders in coronatijd niet meer hoeven aan te bellen. Te gevaarlijk. En persoonlijk overhandigen van een dwangbevel al helemaal: www.mr-online.nl/hr-coronabetekening-...
Ondanks een negatief advies van de advocaat-generaal. Kan allemaal in dit land. Glazenwassers mogen wel aanbellen. En postbezorgers.

Piet Karbiet | 08-07-20 | 19:25 | 3

Of je maakt je post een keertje open...;)

VP732 | 08-07-20 | 19:33

@lev7 | 08-07-20 | 19:36: Of gewoon vanaf het eerste moment (deeltjes) lappen. Is toch vaak goedkoper. Tenzij je van rechters houdt en uitspraken verzamelt natuurlijk.

VP732 | 08-07-20 | 21:20

Dacht al,weinig topics...maar als je de hele dag een tikt dan is het Niet vreemd.

Roger-Rabbit | 08-07-20 | 19:24

Pandemieën, plagen, instortende markten, extreme sociale onrust en botsingen.

MickeyGouda | 08-07-20 | 19:24 | 1

De vier ruiters naderen.

Nehemia | 08-07-20 | 20:01

Helaas krijg je in Nederland alleen een paraplu als de zon schijnt.

Mr_Natural | 08-07-20 | 19:23 | 3

Of een parasolletje voor je bolletje.

threeheadedmonkey | 08-07-20 | 19:25

De bank belde. Ze willen hun kalender terug.

Piet Karbiet | 08-07-20 | 19:26

@Piet Karbiet | 08-07-20 | 19:26:
Die van 2013?

Mr_Natural | 08-07-20 | 19:27

Goeie marketing joo. Alleen bij GS schijnt de zon en gloort de toekomst.

suscrofa | 08-07-20 | 19:20

De overheid en daarmee heel Nederland binnenkort in zwaar weer. Meer dan 1,5 miljoen immigranten die een twijfelachtige bijdrage aan de economie leveren. Een belastingdienst die in elkaar stort. Misdaad en corruptie welen tierig.

El Rico Grande | 08-07-20 | 19:20 | 1

Als het UWV en alle gemeentes in zwaar weer verkeren, zullen we zien wat deze immigranten gaan doen.

Ommezwaai | 08-07-20 | 19:34

Het establishment, ambtenaren, multinationals die hebben de wind in de rug.

Sitting_targets | 08-07-20 | 19:18

Door dit nieuws sta ik onder hoge druk.

Al SchietjemeLevend | 08-07-20 | 19:18

De Oranjes niet hoor,
Max heeft net een duur klokje gekocht en Willy een dure boot.
En dat allemaal van jou centen, mede sponosr/Nedriglanders.
Verschil moet er zijn hé.

Uranus1767 | 08-07-20 | 19:17 | 1

Met wat voor mind set ga je dan door het leven denk ik wel eens. Als hij dan zo'n nieuwe Maurice Lacroix om zijn pols staat te bewonderen, gaat het dan wel eens door zijn hoofd dat hij dat helemaal niet verdiend heeft?

Sans Comique | 08-07-20 | 19:31

Pluim voor de inzet.

DeJemelscheet | 08-07-20 | 19:17

Nou, met de Asielindustrie en de instroom AZC's gaat het prima hoor.
Prioriteiten, he.

Piet Karbiet | 08-07-20 | 19:16

Iedere dag is weer zwaar.

Sinterbikske | 08-07-20 | 19:16

Hulde, Mosterd!

Gewone_mevrouw | 08-07-20 | 19:16

Moet binnenkort mijn kroontje vernieuwen... Kan ik korting krijgen want het geld raakt op?

Mark_D_NL | 08-07-20 | 19:14

Jojanneke van den Berge, waar is die eigenlijk gebleven...

Zenzeo | 08-07-20 | 19:14 | 2

Die is toch ingetrokken bij die huisbaas waar ze geen huur hoeft te betalen en weet je wat? Hij kan fantastisch beffen...

SterF... | 08-07-20 | 20:23

@SterF... | 08-07-20 | 20:23: Haar wiki geeft tot 2019 functies aan. Na Powned is ze flink aan het deugen geslagen.

5611 | 08-07-20 | 21:57

Van Rossem, doe Mosterd effe snel opslag geven joh. Die jongen is de hele dag bezig geweest met dit topic.

threeheadedmonkey | 08-07-20 | 19:14 | 1

Nee van Rossem zit ook in zwaar weer.

Fele | 08-07-20 | 19:18

Even wachten. ik ben nog niet klaar met m'n ark!

Mr_Natural | 08-07-20 | 19:13

Zoals we hier in Grun zingen:
't Het nog nooit, nog nooit zo donker west
Of 't wer altied wel weer licht.

Zack Hooi | 08-07-20 | 19:13 | 2

Pffff amateurs! In Friesland zingen ze tenminste helemáál onverstaanbaar.

keestelpro | 08-07-20 | 19:30

Zwaar weer niets met klimaatverandering te maken in dit geval.

Steve1234 | 08-07-20 | 19:13

En de Joop.nl?

TheseDays00 | 08-07-20 | 19:12 | 1

.. hoort bij de staatsmedia. Ieder gat in de begroting kan als declaratie ingediend worden.

Jan Passant mk2 | 08-07-20 | 19:15

Every cloud has a silver lining.

Mr_Natural | 08-07-20 | 19:12 | 1

Behalve de iCloud

IkwilJinekwel | 08-07-20 | 22:45

hadden ze maar in de aex moeten beleggen

tectonicos | 08-07-20 | 19:10

Gek he? Het hele financiële systeem staat op instorten.

kwark001 | 08-07-20 | 19:10 | 4

@Baron Clappique | 08-07-20 | 19:37:

Net als huizenprijzen die maar blijven stijgen.

sprietatoom | 08-07-20 | 19:42
▼ 1 antwoord verborgen

En het allerergste is nog, degene die dit allemaal veroorzaakt hebben verkeren totaal niet in zwaar weer!

Mastermattie | 08-07-20 | 19:10 | 4

Nee, mooi he?

anti-fatwa | 08-07-20 | 19:14

@Mastermattie | 08-07-20 | 19:49:
Ik weet niet waar je precies op doelt, maar als het hetzelfde konijnenhol is dat ik heb gezien: it blew my mind out.

Cincinnatus | 08-07-20 | 20:17
▼ 1 antwoord verborgen

En dat allemaal voor de jaarlijkse 7500 dode griep-pechvogels boven de 75.(vanaf 2000 tot 2019 bijna stabiel) Van die 7500 hadden er 6000 een griepprik gehad.... je vraagt je af of de vleermuizen juist deze groep gepakt hebben hier.
Economie van de jonge garde weer op 10 jaar achterstand, waanzin.

grindbak | 08-07-20 | 19:10 | 3

Die Chinezen kennen de westerse mentaliteit, geloof me.

Cincinnatus | 08-07-20 | 19:15

Inderdaad. De grap is dat het merendeel van die dooien zonder griep, of corona, of een verkeerd gekookt salmonella-eitje, anders na drie weken of drie maanden wel aan iets anders zouden zijn overleden.

Helaas lijkt de goegemeente tegenwoordig te geloven in een Eeuwig Leven, zodra corona is 'uitgebannen'.

EefjeWentelteefje | 08-07-20 | 22:14

Kunnen jullie eens een interview doen met Arno Wellens? Hij is nogal links, maar hij heeft wel in het snotje wat er ons financieel te wachten staat. Lijkt me wel interessant.

Samarkand225 | 08-07-20 | 19:08

Weer zwaar wordt het voor iedereen die in het zak gezet is door de paniek toko van WHO decipelen.

g[E]ulden | 08-07-20 | 19:07

Het. Het hertenkamp. Niet de. Het. Gvd, journalist?

Normpje | 08-07-20 | 19:07 | 3

Nee hoor, het is dé hertenkamp. Tenminste in Haarlem.

Zenzeo | 08-07-20 | 19:10

Had ik maar de tijd voor zoiets

Roger-Rabbit | 08-07-20 | 19:26

Op de GS-redaktie waart het meligheidsvirus rond.

Zenzeo | 08-07-20 | 19:07

Ik vroeg het laatst al; waar zijn al die orkanen des doods? Het is juli. Bij welke letter zijn we? Ik hoor en zie er niks meer over.

Piet Karbiet | 08-07-20 | 19:06 | 1

Uitgesteld vanwege corona.

Zenzeo | 08-07-20 | 19:07

@mosterd,
Drankje voor je zwaarweer medeleven en je mag er nog eentje op je kerfstok zetten.

Datgingniegoed | 08-07-20 | 19:06

Volgens mij ben je René Froger vergeten.
Toppers in zwaar weer.
Kan zijn dat ik scheel word.

Ruimedenker | 08-07-20 | 19:06 | 2

Weer zo'n zware topper.

Zenzeo | 08-07-20 | 19:08

Topzwaar ?

Baron Clappique | 08-07-20 | 19:38

Gelul. Het is gewoon een ouderwetse Nederlandse zomer.

Dubbelepunthoofd | 08-07-20 | 19:06

Economische shakedown in 3...2...1...

Wijze uit het Oosten | 08-07-20 | 19:05

En Peter R. de Vries heeft het zwaar. Eindelijk een aangifte tegen deze sneue van twee walletjeseter.

Leptob | 08-07-20 | 19:05 | 1

De volgende stap is dat ze stuk voor stuk de noodklok gaan luiden.

RandyBiel | 08-07-20 | 19:04 | 5

En daarna de avondklok.

Bijtendehond | 08-07-20 | 19:09
▼ 2 antwoorden verborgen

Goede tijden voor mensen als Emiel Ratelband.

Leptob | 08-07-20 | 19:03

Zwaar topic weer, Mosterd!
Ga ik alle linkjes openen of ....

Ruimedenker | 08-07-20 | 19:03 | 1

F&Cking Hell!
Je bent erg druk geweest.
Ik ga dat later doen... mot zo tennissen.

Ruimedenker | 08-07-20 | 19:04

Vond het vandaag zwaar weer.

AntonJansen | 08-07-20 | 19:02

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken