achtergrond

Geenstijl

Onderzoeksredactie GeenStijl onderzoekt kapsels Mark Rutte, Hugo de Jonge & Ferd Grapperhaus

Wat lief, een Tegelnominatie, dat hadden jullie niet hoeven doen

Komt Mark Rutte bij de kapper. Vraagt de kapper: "Lekker lang van achteren?" Zegt Mark Rutte: "Ja heerlijk, maar knip me eerst maar." Grapje natuurlijk, want Mark Rutte mag helemaal niet meer naar de kapper van zichzelf. En dat Hugo de Jonge zijn kuif heeft laten bijpunten door zijn vrouw Mireille? Geloven we niet. We waren weliswaar een van de 29 kijkers van de vlog, maar er lag geen haar op de grond. Enfin. De kappers zitten met de handen in het haar. Maar houden die gladgekamde politici zich zélf wel aan de regels? De onderzoeksredactie van GeenStijl kreeg van de hoofdredactie alle ruimte al het andere werk opzij te schuiven. En zo geschiedde.

Mark Rutte

Mark Rutte

Conclusie GeenStijl Onderzoeksredactie. Mark Rutte is de afgelopen maanden NIET naar de kapper geweest. Goed zo, Mark, het goede voorbeeld.

Hugo de Jonge

Hugo de Jonge

Conclusie GeenStijl Onderzoeksredactie. De vrouw van Hugo de Jonge heeft 'm NIET geknipt. Het was allemaal show. Leuk voor de kijkcijfers.

Ferd Grapperhaus

Ferd Grapperhaus

Conclusie GeenStijl Onderzoeksredactie. Ferd Grapperhaus is eveneens NIET naar de kapper geweest. Klasse aan de regels gehouden Ferd.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.