Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kuzu: 'Politieke broedermoordaanslag van Öztürk'

Kuzu noemt Öztürk een matennaaier

Toen kwik en kwakje nog vriendjes waren

BÖEM. Hoorde u dat? Dat was het zorgvuldig in elkaar geknutselde geraamte van de politieke partij DENK, dat met donderend geraas in elkaar lazert dankzij veel te grote ego's, de baard van Öztürk en de sloopkogel van Ton F. van Sloopkogel. In een statement op Facebook (na de klik) maakt de 'wegens MeTöö' uit DENK gekieperde Tunahan Kuzu (nummer 8 in de GeenStijl-ranglijst der allerbeste Kamerleden) op zijn beurt korte metten met zijn politieke bloedbroeder Selcuk Öztürk, die hij een 'politieke broedermoordaanslag' in de schoenen schuift. Chantage, complottheorieën, broedermoord, leugens, matennaaierij, de hele mikmak. TL;DR mag u allemaal na de klik lezen, maar we verheugen ons nu al op 6 juni, als Kuzu aanwezig zal zijn bij de Algemene Ledenvergadering van DENK: "Om mijn kant van het verhaal te vertellen en de leden ervan te overtuigen dat matennaaierij geen kernwaarde van DENK is." Even de straat op om te tüteren. Het lijkt verdömme de LPF wel.

Verklaring Tunahan Kuzu

Politieke broedermoordaanslag

Ruim een week geleden, zaterdag rond 12 uur. Driftig trilt mijn telefoon. Het blijkt te gaan om journalist Ton F. van Dijk die een sappig verhaal over mij in handen zou hebben. De beschuldiging zoals die uiteindelijk werd opgeschreven heeft me zwaar getroffen. Wat me nog meer raakte, was de manier waarop deze kwestie door mijn ‘strijdmakker’ werd misbruikt om mij politiek te lynchen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een week lang verdrietig en boos voor me uit heb gestaard. De moeilijkste week van mijn leven.

Hoofdrolspelers in deze politieke klucht zijn Öztürk en ikzelf. Inmiddels ouwe kameraden, strijdmakkers en oprichters van DENK. Samen hebben wij een politieke partij uit het niets opgebouwd en parlementaire geschiedenis geschreven. Naaide uitgerekend Öztürk mij een oor aan?

Altijd ben ik voor hem opgekomen en heb ik hem beschermd. Totdat ik de persverklaring van DENK van 30 maart las, waarin ik voor de bus werd gegooid door mijn ‘strijdmakker’. Vlak daarna las ik de ledenbrief waarin wordt beweerd dat er geen verdeeldheid zou zijn binnen de partij. Niets is minder waar.

Ja, in mijn privéleven heb ik een zware periode achter de rug. Daarover wisten een beperkt aantal mensen, waaronder mijn fractiegenoten. Ook politiek was het zwaar. Interne conflicten waarbij het mijn voornaamste rol was om de fractie bij elkaar te houden. Ook al was het moeizaam en heb ik daar offers voor gebracht, het lukte.

In de evaluatie van de desastreuze campagnes van 2019 maakten we de afspraak dat we onze inhoudelijke punten nog meer naar voren zouden brengen. In de week erna was het tot drie keer toe Öztürk die in de Kamer bewust de confrontatie opzocht met iedereen die hij tegenkwam. Alsof dat niet genoeg was, zette hij onze persvoorlichter onder druk om zonder goedkeuring een persbericht de deur uit te doen en een fractiemedewerker een zeurderige brief te laten opstellen richting het bestuur van de Tweede Kamer. Tijdens het wekelijkse Kamerledenoverleg kreeg Öztürk een waarschuwing.

Na het zomerreces van 2019 nam de irritatie alsmaar toe. Öztürk ging steeds meer zijn eigen gang, ondermijnde mijn politiek leiderschap en plaatste zichzelf steeds meer op een zijspoor in de Kamerfractie. Hij deed nauwelijks debatten in de Tweede Kamer. In de tussentijd was hij bezig om zijn machtspositie uit te breiden in de vereniging. Zo stelde hij zonder medeweten en toestemming van de fractie een verkiezingsprogrammacommissie en een kandidaatstellingscommissie in.

Bij Öztürk knapte het toen Azarkan en ik vanuit het vliegtuig naar Istanbul een selfie stuurden naar de whatsappgroep van DENK. “Waarheen?” vroeg hij verbaasd. In Istanbul spraken wij vanzelfsprekend over de politiek en de toekomst van de partij. Bij terugkomst kreeg Azarkan een aangetekende brief van het partijbestuur. Dat de reis en de tweets die waren verstuurd vanuit Istanbul schadelijk zouden zijn voor de partij en dat het bestuur daar onderzoek naar zou doen.

Mijn verbazing maakte plaats voor ontsteltenis. Ik vond het onacceptabel dat het bestuur, nota bene met Öztürk als voorzitter, onderzoek zou instellen naar een collega-fractielid. Ik sprong in de bres voor Azarkan en dwong het bestuur die brief in te trekken. Met veel gemor werd de brief uiteindelijk ingetrokken.

De spanning tijdens de wekelijkse overleggen met de Kamerleden waren om te snijden in die periode. Vlak na het Kerstreces ging Öztürk met mij het gesprek aan. Hij begreep niet dat hij me aan het kwijt raken was. Zo opperde hij dat Azarkan wel iets over me zou moeten hebben waardoor ik chantabel was, terwijl dat niet het geval was. Kenmerkende complottheorieën van Öztürk die ik heb weggevaagd.

Niet veel later kreeg ik een mail van het partijbestuur dat ze het gesprek met mij wilden aangaan over ‘zaken in mijn privésfeer’. Ik reageerde dat mijn privéleven het voltallige bestuur geen malle moer aangaat, maar dat Öztürk vrij was om daar met mij over te praten.

Dat gesprek kwam er. Hij rakelde een kwestie op uit 2018. Een kwestie waarvan hij ook mijn kant van het verhaal kende sinds 2018 en waarover wij destijds uitvoerig hadden gesproken. Hij vertelde dat Arib ervan zou weten, terwijl daar geen aanwijzingen voor waren. Öztürk geloofde erin dat Arib dit vlak voor de verkiezingen zou gaan lekken om DENK te saboteren. Hij leek niet te begrijpen dat niet Arib, maar hijzelf DENK begon te saboteren. Hij verspreidde niet alleen moedwillig deze kwestie binnen de partij via zijn vertrouwelingen, maar fantaseerde daar nog meer roddels bij, die actief door zijn vertrouwelingen werden verspreid. Dat ging zelfs zo ver dat hij beweerde dat er beeldmateriaal zou zijn wat een flagrante leugen is. Ik hamerde erop dat degene die stelt moet bewijzen. Dat bewijs is nooit gekomen.

Op 16 maart kwamen we bijeen in Apeldoorn. Het enige wat mondeling werd medegedeeld was een stukje uit een whatsappgesprek. Dat whatsappgesprek, de roddels en de zogenaamde dreiging van Arib was voor het bestuur voldoende reden om mij niet als lijsttrekker te willen. Öztürk zei letterlijk: ‘het bestuur wil je niet als lijsttrekker’. Zo was het niet Azarkan, maar Öztürk die mij regelrecht chanteerde. Ik gaf aan dat het bestuur zijn eigen plan mag trekken. Mijn vertrouwen verdween als sneeuw voor de zon en ik besloot 21 maart aan te kondigen dat ik ermee zou stoppen.

Een week geleden, zaterdagmiddag 28 maart trilde dus mijn telefoon. De journalist: “ik weet waarom jij bent opgestapt”. In het artikel wordt duidelijk wat ik eigenlijk al vermoedde, namelijk dat Öztürk bewust deze zaak zelf heeft opgerakeld om mij ten val te brengen. Ik was niet alleen van slag door de beschuldiging van grensoverschrijdend gedrag, maar nog meer dat de man die ik al die tijd mijn broer had genoemd, hieraan had meegewerkt. Broedermoord op zijn pijnlijkst.

De afgelopen dagen heeft Öztürk heel erg zijn best gedaan om via het kader van DENK en onze lokale volksvertegenwoordigers de opinie binnen de partij te beïnvloeden. Het zal hem niet lukken. Want DENK is meer dan Kuzu. DENK is zeker meer dan Öztürk. DENK is de stem van al die mensen die niet werden gehoord. DENK is een partij die een kwart miljoen stemmers had in 2017 bij de eerste verkiezingen. Die mensen werden niet aangesproken door de baard van Öztürk (10.000 stemmen), maar het verhaal van Kuzu (126.000 stemmen) en Azarkan (60.000 stemmen). DENK is een partij met 4000 leden, die het laatste woord hebben tijdens een ledenbijeenkomst.

Op de ledenbijeenkomst, die juridisch gelijk staat aan een Algemene Ledenvergadering en die helaas niet eerder zal plaatsvinden dan 6 juni vanwege de coronamaatregelen, mogen de leden een oordeel vellen over deze kwestie. Daarbij zal ik aanwezig zijn om mijn kant van het verhaal te vertellen en de leden ervan te overtuigen dat matennaaierij geen kernwaarde van DENK is.

Ik wil iedereen die de afgelopen week mij berichten heeft gestuurd om me een hart onder de riem te steken, bedanken. De vele steunbetuigingen ondanks deze publiciteit raken mij diep in het hart. In het bijzonder veel lof voor mijn vrouw en mijn familie die zich sterk hebben gehouden. Tegen alle mensen die zich solidair hebben getoond met mij in mijn moeilijkste week van mijn leven zeg ik wat Nietzsche heel mooi heeft gezegd: “alles wat mij niet doodt, maakt mij sterker!” (via)

Reaguursels

Inloggen

Een heerlijke Turken & Marokkanen klucht

Guust Kadaver | 07-04-20 | 06:10

In Istanbul de toekomst van de partij bespreken... En maar vol blijven houden dat ze niets van doen hebben met Erdogan.

Joostmochtnietsweten | 06-04-20 | 22:58

Smeuïg, maar die Özturk is een viespeuk, dat zie je al van ver.

Dat is de lange arm van Ankara.

NumbNuts | 06-04-20 | 21:48

Ah wat leuk dat de Turkjes nu onderling slaags zijn geraakt. Aferin arkadaslar!!! Ik geniet er van.

Talentubby | 06-04-20 | 21:44

Wij mogen er wel van uitgaan dat tijdens die algemene leden vergadering ook de door Denkula bepotelde jongedame het woord krijgt?
-
Want die lijkt nergens in het verhaal voor te komen...

bisbisbis | 06-04-20 | 21:36

Ach ik heb dit bij de oprichting met gestolen zetels al voorspeld, al meer dan 1400 jaar slaan ze elkaar de hersens in, in die landen van herkomst.
Het houd niet op, niet vanzelf, ik DENK zelfs nooit...

authentic | 06-04-20 | 21:36

Eenvoudigweg genieten dit

BASinnic | 06-04-20 | 21:33

Overspel en sodomie daar staat in de islam toch maar 1 straf voor youtu.be/bDe9msExUK8

van Dam | 06-04-20 | 21:24 | 1

Heeft ie haar in dr reet geneukt??

grmblll | 06-04-20 | 21:34

Zeer slim van Öztürk om in deze corona tijd de vleermuis uit de partij te gooien voordat ie in de soep valt ! Op de facebook pagina van Denk is het duidelijk dat Arkazan , die net als Öztürk zelf ook vroeg aan Kuzu om op te rotten nu het stokje overneemt en zich profileert als nieuwe leider . Islamieten onder elkaar dus hoe kon het anders gaan .

Castor12 | 06-04-20 | 21:15

Toen we in Istanboel zaten? Praten over de Nederlandse politiek in Istanboel? Waarom blijven jullie niet daar. Opzouten en wordt slippendrager van je makker tiran Erdogan.

Breakdance | 06-04-20 | 20:57

Het artikel in de televaag wat er onder dit item stond lokte me meer ... ’Ik lig naakt op het bureau en fluister dat ik ga komen’ ...

Fi-Bu-Bla | 06-04-20 | 20:43 | 1

Ging dat over een tête-à-tête tussen Kuzu en Öztürk?

FrankVeer | 06-04-20 | 21:21

Is Silvana Simons al om commentaar gevraagd?

Als voormalig Denk-insider én tevens multiculti-expert, is zij dé aangewezen persoon om e.e.a. te duiden.

Aanvuller | 06-04-20 | 20:36 | 2

Correctie: zelfbenoemd multiculti-expert (ofwel ongefundeerd)

HypoPseudo | 06-04-20 | 20:40

Lang tiksel van Kuzu. Slechts één relevante passage.
"In Istanbul spraken wij vanzelfsprekend over de politiek en de toekomst van de partij."
Hoezo dan?
A. Istanbul is het centrum van de Nederlandse democratie
B. Istanbul staat bekend om zijn democratische vernieuwing
C. Istanbul is lichtend voorbeeld van het inclusiviteitsdenken
D. anders

Vult u maar in/aan.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 20:35

Het meest interessante is trouwens de rol van Azarkan. Eerst samen met Kuzu tegen Öztürk en toen samen met Öztürk tegen Kuzu. Een dubbele Judas dus.

MAD1950 | 06-04-20 | 20:28

Ik kijk regelmatig ff een stukje kamerdebat met deze Ozturk.
Hij is echt dom, maar straalt uit van : kijk mij eens slim zijn. Zó blij met zichzelf.
Ik kan niet wachten op het vervolg theater.

Ben Adam | 06-04-20 | 20:28 | 2

Heerlijk idd. Zo gewend dat een gebrek aan inhoud kan worden gecompenseerd met verbaal geweld en beledigingen. En zo verbaasd dat het telkens niet werkt in de Tweede Kamer. En dan door een vrouw terecht worden gewezen. De vernedering!

Rest In Privacy | 06-04-20 | 20:37

Dat is de definitie van waanzin; telkens exact hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten.

TitanFoxX | 07-04-20 | 00:48

Een scheve schaats rijden met een medewerkster, dat is tot daaraan toe.

Maar om nu met 'matennaaierij' te gaan schermen. Ik geloof niet dat de achterban van Denk echt gecharmeerd is van mannen die elkaar naaien.
Wat was 't ook alweer? Iets met een flatgebouw, gooien...

Aanvuller | 06-04-20 | 20:26

Dat is weer eens wat anders he in plaats van een hart onder de riem een priem in het hart.... Ach ik zal er niet om wakker liggen. Kuzu zelf ook niet die zit volgende maand in Ankara naast ze billenmaat Erdogan...

Da_scorpio | 06-04-20 | 20:18 | 1

En laatstgenoemde voorts met z'n voorbinddildo in de kier van eerstgenoemde

*handenwrijft*

HypoPseudo | 06-04-20 | 20:35

Wat een ge-wel-dig nieuws in deze crisistijd. Wat een zege zou het zijn als dat lokale Erdo-pionnenzootje definitief implodeert. Genieten dit.

HypoPseudo | 06-04-20 | 20:12

Ideetje! Laat de achterban beslissen. De Türk die komende week steeds eenmaal tütert, staat achter Kuzu. De Türk die tweemaal tütert, staat achter Öztürk.

MAD1950 | 06-04-20 | 20:08

Tegenwoordig blijkbaar heel normaal: Kamerleden van NL die naar het buitenland reizen om daar instructies te krijgen hoe zij hun Nederlandse binnenlandse politiek ondergeschikt aan en ten voordele van een dictatoriële derdewereldstaat in het Nederlandse parlement moeten uitvoeren. Heet zoiets niet Vijfde Colonne?

issieookweer | 06-04-20 | 20:07

Ik kan niet wachten op het interview van GeenStijl TV met die baardmans!

Weetje71 | 06-04-20 | 20:06

De quote van het jaar komt in elk geval van Kuzu: “ Ik ga ervan uit dat u met dit schrijven te goeder trouw heeft gedwaald.”. Gheghe. Prachtig!

borgmonster | 06-04-20 | 20:03

Dit mort ik zelf ook ergens opschrijven: “ Kuzu zal in de toekomst afstand nemen van Erdogan en, ja ik schrijf het, redelijk integreren in de NL samenleving. Deze Turk heeft die potentie.

Peter-Rissing | 06-04-20 | 20:03

Dit keer heeft Kuzu wel gelijk, Ozturk en Tonca hebben hem politiek gelyncht. De ellendeling had beter moeten lezen op GS. De geachte reguurders hadden hem gewaarschuwd tegen het addergebroed van denk. Anyway, nog 2 te gaan.

eastender | 06-04-20 | 19:58

Daar hebben de Möslimmiërs toch een kreet voor: inshallah....

surffee11 | 06-04-20 | 19:55

Waar is die vleermuis nou zonder zijn Dracula? Team vampier is stuurloos, laat die engnekken partij nu in godesnaam de muur in crashen. (Het liefst samen met Bij1 en Nida).
Wat een politieke verlossing zou dat zijn zeg.

Vlasbaard | 06-04-20 | 19:47

Ook gij Brutus Öztürk?

Kutwachtwoord | 06-04-20 | 19:46

Ik weet wel dat sabel en floret Olympische sporten zijn, maar daar mogen kromzwaarden die op elkaar inhakken ook wel bij.

IndoFortuyn | 06-04-20 | 19:41

Stukje jaloerzie van Ozturk speelt waarschijnlijk ook wel mee. Samen de pvda verraden, maar niet hij maar Kuzu was de natuurlijke leider van de 2. Dat steak. Probeerde die Kuzu hem vervolgens ook nog eens naar de eerste kamer te degraderen

Fijn_dat_je_er_bent | 06-04-20 | 19:39 | 1

Wel een halal steak dan :-)
Sja Küzü, never trust a Öztürk.
Of iemand die zetels jat.

Caparzo*Inc | 06-04-20 | 20:11

El Ouali is net uit de 010 gemeenteraad gestapt. Die gaat vast de lege vacature invullen.

klimaatsloper | 06-04-20 | 19:38

Vreemd dat Kuzu niks over Ozturk achter de hand heeft, zijn ze dan nooit samen naar de hoeren geweest ?

van Oeffelen | 06-04-20 | 19:35 | 1

Nou nou, om kleine Farida meteen een hoer te noemen siert u niet.

LiniaalRectaal | 06-04-20 | 20:27

Dus behalve alle allochtone Kamerleden van PvdA, GroenLinks, SP, VVD en D66, deugen nu de allochtone Kamerleden van DENK ook niet meer?

Rest In Privacy | 06-04-20 | 19:35

De baard van Öztürk tegenover het verhaal van Kuzu.
Kuzu weet zijn verhaal goed te brengen. #teamkuzu

Amsterdamsko | 06-04-20 | 19:33

Bewijst maar weer dat we voor politieke Moslim-partijen niet bang hoeven te zijn. Geef ze vooral zoveel mogelijk democratische ruimte; uiteindelijk blazen ze zichzelf toch wel op.

guile | 06-04-20 | 19:32

Matennaaien sluit prima aan bij doofpotcultuur. Bij onze allochtone minderhedenvanislamitischepersuatielandiërs is het wel wat primitiever van aard dan bij de oorspronkelijke bewoners in de politiek. Maar ook daar zijn klokkenluiders ongewenst

bart2653 | 06-04-20 | 19:32

“Alles wat mij niet doodt, maakt mij sterker”. Nou Kuzu, u heeft het dan over Christenen, atheïsten, Joden. Die andere religie in ons land zou ik er niet te snel toe rekenen.

Nuuk | 06-04-20 | 19:30

Hoe dan ook, beiden zijn en blijven akelige receptanten

wijsvinger | 06-04-20 | 19:26

......... In Istanbul spraken wij vanzelfsprekend over de politiek en de toekomst van de partij. ..........

Febofiel | 06-04-20 | 19:18 | 1

Idd. Welke partij? De korte of de lange arm-partij van Erdogans?

GWBA | 06-04-20 | 19:33

Godsammekrake, Allah is weer niet amused over die politici van islamitische persuasie.

fram | 06-04-20 | 19:16

Als twee Turken vechten om een been, loopt de Marokkaan ermee heen.

Ruimedenker | 06-04-20 | 19:16 | 3

Zo krijgt het onderottohalvemaanse natuurlijk nooit gestalte.

wijsvinger | 06-04-20 | 19:18

Haha

bart2653 | 06-04-20 | 19:28

Haha, dat is een goeie!

Maria.1 | 06-04-20 | 21:22

Hiervoor is het woord “leedvermaak” uitgevonden. Na het lezen van dit stuk is mijn dag weer helemaal goed. Heerlijk dat die vijfde colonne zichzelf vernietigt. Na al het belastinggeld dat aan deze huichelarij is verspild: bedankt voor het vermaak. Erg leuk in deze kroeg- en pretparkloze tijden.

erkomenanderetijden | 06-04-20 | 19:16

Politiek overleg in Turkije... fuck that.

Gumush | 06-04-20 | 19:13

Ja, je kunt met stemmenaantallen gooien, maar een lijsttrekker heeft over het algemeen (aanzienlijk) meer stemmen. Overigens vind ik het wel interessant dat Azarkan veel meer stemmen heeft dan Ozturk, maar ja dat zal wel aan zijn voorkeursnationaliteit liggen.

On topic, ik “geloof” Kuzu meer dan Ozturk.

LuNaTeeQ | 06-04-20 | 19:12

Jammer dat Bert Haanstra niet meer leeft. Had ie mooi een documentaire kunnen maken over de strijd tussen 2 alfamannetjes, 2 zilverruggen die strijden om de macht binnen de groep. ""Bij de beesten af deel 2"" zeg maar.

wijsvinger | 06-04-20 | 19:10 | 1

Ik had in dat kader graag nog iets spitsvondigs over Sylvana Simons willen zeggen, maar ik ben bang dat dat te gevoelig ligt.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 19:38

Net als al die Moslimomroepen die door chantage, fraude, bedreiging en intimidatie in elkaar gedonderd zijn. Ze kunnen het niet.

Piet Karbiet | 06-04-20 | 19:07 | 2

Die moslim ego'tjes zijn niet in staat tot samenwerking.

Thomz0rs | 06-04-20 | 19:10

Komt door het clandenken. In of buiten de clan maakt erg veel uit. Maarja is koeltoer.

mr_awesome | 06-04-20 | 19:16

Prima ventje die Kuzu. Een correcte afspiegeling van onze maatschappij in de Tweede Kamer. Daar past DENK dus naadloos in. Kuzu heeft die erdo club gedragen en nu de verkiezingen (lees: de baantjes staan op het spel) in aantocht zijn dan komt de inheemse natuur weer driftig naar boven. Ze doen niet anders als je de grens passeert in zuidelijke richting. Louter eigenbelang, ego strijd, licht ontvlambaar en nul kennis van boekhouden maar creatief zijn ze wel. Graag tekenen bij het kruisje en dan kunnen ze in Italië weer rustig slapen en met pensioen.

Sprinkhaan | 06-04-20 | 19:04

Vorig jaar zomer een fietstocht gemaakt door een natuurgebied. Gestopt bij een afgelegen herberg midden in het bos. Zie ik tot mijn verbazing Tunahan Kuzu uit een achterkamertje komen, dossiers onder de arm, met nog twee uitheems uitziende figuren.

Margot2973 | 06-04-20 | 19:03 | 2

Was dat bij boccacio?

Sprinkhaan | 06-04-20 | 19:05

Die Ozturk heeft de uitstraling van een louche taxichauffeur. Het zal mij niet verbazen wanneer hij de criminele tak van DENK blijkt te zijn.

Mahatma | 06-04-20 | 19:02

Denk, ontstaan uit verraad, nu ook ten onder aan verraad?

Animals | 06-04-20 | 19:02

Kuzu: ''Öztürk ging steeds meer zijn eigen gang, ondermijnde mijn politiek leiderschap en plaatste zichzelf steeds meer op een zijspoor in de Kamerfractie”. Mooi voorbeeld van de pot verwijt de ketel, dat deden ze gebroederlijk samen toen ze nog deel uitmaakten van de PvdA. Misschien een karaktertrekje van Erdogan-adepten?

jochum1980 | 06-04-20 | 18:54 | 1
-weggejorist-
Imzadi | 06-04-20 | 19:06

Kuzu, de turkse Mr. Bean.

kluit | 06-04-20 | 18:46 | 1

Was wel de slimste van het stel...

Realist-1 | 06-04-20 | 18:55

Hopelijk blijft Denk bestaan, anders gaan die zetels naar Groenlinks en PvdA.

naraga | 06-04-20 | 18:44 | 2

Zegt dat iets over GL en PvdA of zegt dat iets over het IQ van de gemiddelde Turkse kiezer?

jochum1980 | 06-04-20 | 18:56

Vrees ook dat de volgende Turkse machtsgreep een stuk vervelender wordt.

Animals | 06-04-20 | 19:03

Ik DENK dat ik maar is een pilsje open maak, meer wil er niet over kwijt.

jan huppeldepup | 06-04-20 | 18:43

Meneer Kuzu, wilt u meer of minder broedermoordenaars in de politiek?

intrigant | 06-04-20 | 18:42

Hahahahahahahaha. Viezerik!
-

Bernhard de II | 06-04-20 | 18:41

Dit wordt genieten. Lekker die partij zien imploderen in de aanloop naar de verkiezingen volgend jaar. Over twee jaar werkt Ozzie gewoon weer bij de slager.

BotteKop | 06-04-20 | 18:37

Ongelezen de hartelijke tyfus gewenst natuurlijk.

Super Vaagstra | 06-04-20 | 18:35

Laat hij lekker oprotten naar Turkije. Kan hij daar zijn broodheer Erdo gaan dienen.

Goofy Goofball | 06-04-20 | 18:34

Als twee honden vechten om een been gaat de derde hond er mee heen. Woef, niet zo brutaal Bobby

Carlos_I | 06-04-20 | 18:34 | 1

U bedoeld; de grijze wolf.

mr_awesome | 06-04-20 | 19:20

Heel attent dat hij zijn vrouw ook nog even bedankt.

Simon_GS | 06-04-20 | 18:30 | 2

Welke??

jan huppeldepup | 06-04-20 | 18:42

@jan huppeldepup | 06-04-20 | 18:42: die zal je inderdaad nooit zien

Sprinkhaan | 06-04-20 | 19:06

Ozturk is een maffiabaasje, hij heeft 3 onnozele Limburgse burgemeestertjes met honing ingepakt de laatste 20 jaar, zijn hele clan profiteert daar van zijn onroerende zaakjes in de wasmachine die witter als wit wast.

grindbak | 06-04-20 | 18:26 | 1

Zeg maar een soort Jos van Rey.

TitanFoxX | 07-04-20 | 00:55

Küzü is er ingetrapt, dat is dan wel weer grappig.

P-unit | 06-04-20 | 18:26

Nietzsche. En dan eidigen met ... Nietzsche.

"Hitler noemde Friedrich Nietzsche (1844-1900) de belangrijkste filosoof voor het nazisme". Bron: geschiedenis-winkel.nl/p/nietzsches-w...

Zag ik nou net Kuzu een doodtrap geven aan DENK door heel subtiel te vertellen waar Ozturk en Azarkan voor staan?

gaffelbaard | 06-04-20 | 18:26 | 3

Hitler heeft wel meer gezegd. Om met Ian Kershaw te spreken: Hij beloofde zowat alles aan iedereen.

omanders | 06-04-20 | 18:36

Hitter had er alleen niks van begrepen.

P-unit | 06-04-20 | 20:06

Ik maak uit de brief op dat er dus wel degelijk morele grenzen zijn aan wie en wat er genaaid mogen worden door de Erdo onderdanen

intrigant | 06-04-20 | 18:23

De superlatieven en moeilijk woorden zijn niet van de lucht, man... man... wat een pöppenkast.

Hx2 | 06-04-20 | 18:23

Het enige wat me aan deze hele kwestie interesseert is de mededeling, zwart op wit, dat een in de Kamer functionerende politieke partij verslag doet en plannen maakt in Istanbul. Ik bedoel, dat wisten we al wel maar nu WETEN we het echt. De rest zal me aan mijn haram aars oxideren.

Snikkeldrift | 06-04-20 | 18:23 | 1

Dit las ik ook in de brief. Frappant dat Nederlandse politiek (iedereen is even lief) in een religieus-rechts bolwerk besproken dient te worden. De partij zou verboden kunnen worden wegens ‘staatsondermijnende’ activiteiten. Dit doen ze natuurlijk niet want iedereen is even lief.

Sw.Dwaallicht | 06-04-20 | 18:31

Als Kuzu een echte Turkse vent is neemt hij eerwraak. Mijn zegen heeft hij.

langzullenweleven | 06-04-20 | 18:22

Turk. Mes in de rug. Goh. Nog nieuws verder?

Cor Netto | 06-04-20 | 18:22

Ik vond Eren Yilmaz grappiger.

threeheadedmonkey | 06-04-20 | 18:19

Trap er niet in mensen

larie koek98765 | 06-04-20 | 18:18

Die Öztürk is natuurlijk een smerige Turkse rat. Dat betekent overigens niet dat ik nu sympatie heb voor Kuzu. Kuzu is en blijft een gevaarlijke man die het liefst de democratie om zeep zou helpen zodat hij met zijn "Erdogan copy past" vrouwtje de baas van Nederland kan zijn. Dat zal hij de stagaire ook wel in het oor gefluisterd hebben: suck my dick jij kleine kech en het land is voor jou.
Hij vind het vast jammer dat Nederland nog geen moslimland is, dan had hij de stagiare als tweede bijvrouw kunnen aanstellen

namensmijnhond | 06-04-20 | 18:17

Liefde/lust maakt meer kapot dan drank goed kan maken...
2de kut maakt blut...
Beter een goede buur dan een verre ozturk
Zolang er mensen dood gaan bestaat er vrijheid...

David000000007 | 06-04-20 | 18:16 | 1

Blijven proberen !

Guillermo | 06-04-20 | 18:22

Broedermoord zegt Kuzu en Kuzu trapte er in. Als een Nederlander hem dit flikte heette het trouwens racisme.

jochum1980 | 06-04-20 | 18:16 | 1

Ze waren in Istanbul om uiteraard over politiek te praten. Met wie?

Trumme | 06-04-20 | 18:23

Öztürk is te dom om te beseffen dat DENK zonder Kuzu ten dode is opgeschreven.

Snoess | 06-04-20 | 18:16 | 3

Öztürk is de spreekwoordelijke domme Turk. Dus dat kan nog heel leuk worden.

jochum1980 | 06-04-20 | 18:17

@jochum1980 | 06-04-20 | 18:17:
Zo spreekwoordelijk is dat niet hoor. Vraag in een snackbar waar een Turk staat maar eens om een 'Domme Turk' als snack.

aflaatverkoper | 06-04-20 | 18:23

Kuzu gaat op het partijcongres 6 juni vol op het orgel. Zouden ze onze Tom binnen laten?

Trumme | 06-04-20 | 18:24

Hier kon je op wachten. Moslims blazen altijd hun eigen samenwerkingen op. De karakteristieke islamitische haat - die traditiegetrouw gericht is tegen 'de kufaar' - en intrinsiek onderdeel is van hun religie en cultuur, richt zich dus ook altijd tegen henzelf. Dat is onvermijdelijk in een cultuur waarin haat en afkeer zo'n belangrijke rol spelen. Daarom is het al 1400 jaar oorlog in het Midden-Oosten.

Snoess | 06-04-20 | 18:12 | 3

Dat verhaal lijkt me te geruststellend om goed te kunnen onderscheiden van wensdenken.

Mazzelstof | 06-04-20 | 18:17

Daroom snap ik niet dat nu nog ¿? Slachtoffers, maar meer belangrijk 0 overlevenden!

acciuga | 06-04-20 | 19:09

'Ik tegen mijn broers, Ik en mijn broers tegen mijn neven, ik en mijn neven tegen de stam, ik en mijn stam tegen de wereld'. Is geloof ik een Arabisch spreekwoord.

Antiquerulant | 06-04-20 | 19:30

Matennaaierij is van alle tijden. Dat die Öztürk een matennaaier was, kon je al direct zien. Dat spatte van z'n smoel af.

aflaatverkoper | 06-04-20 | 18:12 | 2

ah bon, u bent frenoloog?

Guillermo | 06-04-20 | 18:24

@Guillermo | 06-04-20 | 18:24: daar hoef je alleen maar een beetje mensenkennis voor te hebben. Ik vind overigens die Kuzu gevaarlijker en die Marokkaan de domste.

Trumme | 06-04-20 | 18:26

Ah het is lekker peuren in deze beerput

Rest In Privacy | 06-04-20 | 18:10

Je kunt toch gewoon een nieuwe partij oprichten. Die vrijheid heb je hier in Nederland.

I.Q. NUL | 06-04-20 | 18:06 | 1

Ja! De partij DACHT!

MAD1950 | 06-04-20 | 20:16

Allemaal krokodilletranen, ik, ik en nog eens ik, slachtofferrol en nog meer ellende. Rot lekker op naar Turkije, misselijke spion.

De Pilsvogel | 06-04-20 | 18:05

Haha, je lacht je rot. Je ziet hoe gestoord ze zijn. Ze kunnen nl. niet met anderen mensen omgaan. Wel als je ze naar de mond praat, maar met een andere mening kunnen ze niet omgaan. Het zijn conlictzoeker, narcisten. Graven hun eigen graf. Jammer alleen dat niet iedereen dat meteen doorziet, dat zou een hoop onnodige aandacht voorkomen.

pjisonline | 06-04-20 | 18:05

Alles wat niet hier geboren is, tewerk stellen in de KOLENMIJN

ron9129 | 06-04-20 | 18:03 | 2

Nou nou nou... In een land van herkomst naar keuze, zou ik al heel wat vinden.

De verwarde man | 06-04-20 | 18:04

Jemig hee… gaat het verder wel goed met u?
Of schijt u graag op andermans bord, kan ook nog.

Sw.Dwaallicht | 06-04-20 | 18:23

Ik, Ik , Ik , Ik Ik
En
Ja maar hij heeft X gedaan, hij heeft Y gedaan, hij zei zus, hij zij zo...

Introspectie?? Dat woord bestaat niet in islamistan, sterker ze KENNEN en Kunnen het niet.
Kortom: HET ideale tweetal om NL en de rest van de wereld te laten zien waar de politieke islam voor staat.

Bij 'gebrek' aan de bibliotheek om Deugende Kranten (Algemeen Deugblad, Omvolkskrant) weet ik niet hoe Deugend Nederland dit heerlijke kijkje in Islamitisch
L -ei/ij- derschap ziet / verdraait.

klimgek | 06-04-20 | 18:00

Vleermuis Kuzu heeft mogelijk een Borsatootje gedaan en nu moet Barbertje hangen. Wat zijn die islamitische broeders toch weer heetgebakerd. Wat denkt Ozturk hiermee te bereiken? Hij kan amper Nederlands spreken. Misschien moet die het maar als doventolk gaan proberen in de Essalammoskee in Rotjeknor.

Nehemia | 06-04-20 | 17:59 | 1

Machtsgeil zijn ze die omhoog gevallen gemeenteraadsleden. Dit wordt lachen 6 juni op het partijcongres.

Trumme | 06-04-20 | 18:29

Als je moet kiezen tussen je teelballen kapot geslagen worden met een tegel of een van de twee als peet vader, duizend keer ozturk.

Pedro el Negro | 06-04-20 | 17:59 | 2

Ik ben het niet eens met de standpunten, al helemaal niet hoe ze buitenlandse politiek in de kamer naar voren brengen. Maar Ozturk kijkt wel verder dan wat dedain is.

Pedro el Negro | 06-04-20 | 18:03

@Pedro el Negro | 06-04-20 | 18:03: özturk haat negros.

Trumme | 06-04-20 | 18:30

Die zwarte Piet gek is tenslotte ook behoorlijk de mond gesnoeid.

ron9129 | 06-04-20 | 17:59

Erdogan zal hier niet blij mee zijn. Als ik hun was niet meer naar Turkey gaan

speed48 | 06-04-20 | 17:59

Hoe, wie, wat of waar Turken elkaar naaien boeit niet... als ze elkaar maar naaien!

RickVogelschrick | 06-04-20 | 17:57

Op Asher na, mogen ze van mij allemaal in een partij. Ja, ook Kuzu, als hij Erdo een dikke vinger geeft en echt iets doet voor de geïntegreerde moslims hier, welkom.
Dan vegen ze de hele club Rutte, Jette, Klatte aan!

Ray Skak | 06-04-20 | 17:57

Kuzu is volgens mij wel een goeie vent, maar hij kijkt neer op mensen die met hun handen werken. Dat maakt het toch wel een beetje een stumperd. www.bewegingdenk.nl/over-denk/tunahan...

Taggart | 06-04-20 | 17:57 | 1

@Taggert,

Kuzu een goede vent?
Zijn partijtje denk zet stelselmatig aan tot haat tegen;
- Nederlanders ("blanke artsen laten allochtonen creperen");
- joden (principieel geen hand geven);
- en zelfdenkende Turken (werden geïntimideerd bedreigd nadat denk een zwarte lijst opstelde, en in een Turkse krant plaatste).

diverse partijleden van denk poseerden met de Turks-fascistische grijze wolven, en de partij weigerde de dictatuur van Erdogan te veroordelen, weigert de Armeense genocide te erkennen en nam afstand van alle moties tegen alle mensenrechtenschendingen door Erdogan.
Kuzu en Özturk zijn slechts de teelballen van Erdogan.

En jodenhater Azarkan ("iedere moslim die fraude door Marokkanen afwijst is een jood") mag daartussen hangen. Omdat de Turkse gemeenschap te klein is om hier snel de macht over te nemen.
Om diezelfde reden werd Sylvana uitgenodigd als koffiejuffrouw; om ook Caribische stemmers te lokken. Kuzu begon ook om die reden over "huisslaven", oftewel zwarten die zelf nadenken. Veel linkse racisten en black supremacists gebruiken dat racistische scheldwoord om te benadrukken dat links racisme ook altijd tegen zwarte mensen gericht mag zijn.

Kuzu is echt vullis, net als alles dat in die partij zit of zat.

Dandruff | 06-04-20 | 18:24

Ik vind het ook bijzonder laf. Een politieke broedermoord slechts.
Wat is er gebeurd met het verrijkende, traditioneel-religieuze gebruik van eerwraak bij deze trotse dragers van de schaamtecultuur?

De verwarde man | 06-04-20 | 17:56

Denk implodeert. Mooi publiekelijk uitgespeeld met hulp van de PvdA trawanten. Nou ja, die moesten ook zonodig de Turkse achterban bedienen, dan vraag je er natuurlijk om.

Fantomas | 06-04-20 | 17:56

Nou word ik toch wel heel erg benieuwd naar wat de reden was waarom Sylvana Simons uit Denk stapte.

Sinterbikske | 06-04-20 | 17:56 | 5

Nee, dat was wat anders. Tussen Syl en Kuzu boterde het gewoon niet.
Sylvana wilde Kuzu alleen maar nemen met een grote zwarte en niet met een kleine witte voorbind-dildo,

De verwarde man | 06-04-20 | 18:03

De reden? 'Denk appelleert aan boosheid en gedijt bij polarisatie', aldus Sylvana de inclusiviteitsdrammer.

Nehemia | 06-04-20 | 18:06

Mijn hond zou ik nog van SS schoppen. Daar zou die toch niet aan vergrijpen?

Rotterdammert1965 | 06-04-20 | 18:48
▼ 2 antwoorden verborgen

Wanneer Kuzu de Pechtold van DENK is, dan is Özturk de Piet Hein Donner van DENK.

Eeuwig..Op..Vakantie | 06-04-20 | 17:55 | 1

Piet Hein Döner dan toch zeker.

Stridone | 06-04-20 | 18:04

Bericht van de Rattenkoning...(vrij naar H. Mulisch)

Zenzeo | 06-04-20 | 17:53

Oververhitte overbodige koranhijgers. Kijk wij echte Hollanders hebben niets aan die Erdogan slaven. Stuur aub dit tuig ogenblikkelijk terug naar dat achterlijke gebied waar ze zijn geboren.

ron9129 | 06-04-20 | 17:53

Zet 3 alfamannetjes bij elkaar en je weet dat het klapt. Verbaast me alleen dat ze het nog zolang met elkaar hebben uitgehouden. Enfin, Turkse infighting hebben we gehad, nu komen de Turkse en Marokkaanse twisten om de hoek kijken.
#smullen.

Graaisnaaiert | 06-04-20 | 17:51

En zo wordt alles duidelijk binnen en buiten het andere geloof. Een gezond wantrouwen wordt keer op keer bevestigd. Hunnie maken het er zelf naar dat er geen plaats is voor hen op dit continent!!!!

1geheimereaguurder | 06-04-20 | 17:49

Het enige positieve wat ik ooit aan iets Turks hebt beleefd wat de film Turks Fruit met R. Hauer.
De rest mogen ze plempen in de Bosporus.

Broadsquire | 06-04-20 | 17:48 | 2

Turks brood is ook nog wel te doen.

Shitting Bull | 06-04-20 | 17:52

@Shitting Bull | 06-04-20 | 17:52: De eerste 6 uur ja.

LiniaalRectaal | 06-04-20 | 20:14

Een beetje aankloten met de democratie, religie, de kiezer, multikul en andere globalisatieshizzle, gewoon omdat het kan en mag van het partijkartel.
Dat gaat nog wat worden als de Elite de mogelijkheden van de islam gaat benutten als de zakken nog wat dieper gevuld moeten worden.

De Briemusketier | 06-04-20 | 17:48

Chantage, complottheorieën, broedermoord, leugens, matennaaierij. Het begint daar wel heel erg op iedere andere willekeurige politieke partij te lijken. Het bewijs dat DENK inmiddels volledig ingeburgerd is in het partijkartel! Denk niet dat ome Erdo trots is op deze prutsers bij zijn Nederlandse filiaal van de AK-partij...

Mark zit te Dutten | 06-04-20 | 17:47

Je zou het nog bijna vergeten, maar deze lui zitten nog steeds 'gezellig' samen in dezelfde 2e kamer fractie, misschien nog wel een jaar lang, misschien nog een uur.

TheOtherWhiteMeat | 06-04-20 | 17:44

Wat een gejank. Die man stroomt over van zelfmedelijden. Een typische reflex van getintieers.

Julius Pace Car | 06-04-20 | 17:43 | 1

Misschien kan ie nog een keer zo’n filmpje opnemen van ‘dat moment’. Lol.

Sinterbikske | 06-04-20 | 17:47

Lololol! Precies de reden waarom ze ook niet fungeerden binnen de PvdA. Jullie moeten integreren stelletje mafklappers. Integratie werkt niet 2 kanten op. Wil je aan de Nederlandse politiek meedoen dan zul je moeten leren hoe het in Nederland werkt en ook volgens die regeltjes spelen. Wat een totale Turkse weggooiers dat clubje Denk, kontenbonkers van Erdogan. En dan achteraf een smeer campagne gaan voeren, totaal ongeschikt. Maar ja, meneertje moet z’n ‘eer’ redden nu hè?! Cultuurdingetje.

Sinterbikske | 06-04-20 | 17:42

Aldus is de ISLAM-DENK partij een ordinaire dekmantel voor piemelpolitiek waarna vanzelfsprekend twist in de tent. Overigens, noem mij eens een politieke partij waar ze hun lul en/of kriebelende doos niet achterna lopen… D66 is al talloze malen genoemd (super stagiaires), die telt even niet mee.

Sw.Dwaallicht | 06-04-20 | 17:42 | 2

Plus t zijn de kampioenen onder de gratis geld van een overheid krijgers, weer eens wat anders als Bijstand dat TK geld met daarna wachtgeld.

Uw Verzekeringsadvis | 06-04-20 | 17:48

Ge kunt met subsidie elk probleem versterken, niets nieuws onder de Zon.

Sw.Dwaallicht | 06-04-20 | 17:53

Mooi! Einde van die enge vleermuizen bende (ook einde corona?)

DatInternetDingetje | 06-04-20 | 17:42

Iets met wrijven en een vlek.

Koonkluk Huis | 06-04-20 | 17:41

Snap het niet. Volgens de islam mag je met maximaal 4 vrouwen trouwen. Er is dus helemaal geen reden om vreemd te gaan. Had haar gewoon in een religieuze ceremonie getrouwd. Jezelf chantabel maken in zo'n positie is vooral de domheid van de persoon zelf. Je weet dat je een target tussen je ogen hebt. Als je eenmaal met je broek op je knieën wordt gepakt kan je twee dingen doen:
1. Trump methode: je haalt je schouders op en gaat onbeschaamd verder
2. trekt het boetekleed aan en houdt verder je mond.
Ozturk had weinig andere opties. De man is veel te licht voor zijn functie. Daardoor zag hij de bui al hangen: volgende verkiezingen eruit. Om zijn lucratieve positie veilig te stellen heeft hij deze actie uitgehaald. Heel dom. Nu staat bij zowel Turken als Nederlanders te boek als iemand die over lijken gaat.

koter | 06-04-20 | 17:40 | 5

@koter | 06-04-20 | 17:55: Hij zat met Jort in een bootje. pRutte is geen maagd meer. Die twee spoken wel meer uit. Het was totaal niet opvallend dat Jort de discussie aanzwengelde om de economische schade niet te vergeten. De hele kudde liep braaf achter hem aan.

Frau Merkel | 06-04-20 | 18:16

@Frau Merkel | 06-04-20 | 17:48: Rutte is slimmer. Die man zal heus wel aan zijn trekken komen. Betaald en discreet lijkt me heel reëel.

Rotterdammert1965 | 06-04-20 | 18:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Wellicht tijd voor een nieuwe splinterpartij DENKHETNIET, Kuzu?

Gerf | 06-04-20 | 17:39

Lekkere jongens.
Elkaar besmeuren.
Moeten allebei maar weg.
Maar wat willen de imams?

Abu Bachouca | 06-04-20 | 17:37 | 1

Haha idd. Diyanet, Milly Gorus etc. zullen wel bindend advies geven.

Reaganmania | 06-04-20 | 17:48

TL; DR. Boeie, Tunahan. Next.

Eric Newby | 06-04-20 | 17:36

Ja, ja, Kuzu, wat een Erdohan praktijken van Öztürk, heh?
En hoe voelt dat nou?

Gerf | 06-04-20 | 17:35

He, wat ben ik blij dat dat dat Coronagedoe achter de rug is. Eindelijk weer eens over iets gewoons praten. Wat ik wilde zeggen: de komende tijd, tot de verkiezingen, gaat het alleen maar minder minder minder met die partij. Alleen jammer dat de zetels dan naar de PvdA gaan.

0112358 | 06-04-20 | 17:35

'In Istanbul spraken wij vanzelfsprekend over de politiek en de toekomst van de partij.'. Ook heel logisch toch? Overleggen doe je in Turkije... met... Vuile staatsondermijnende landverrader die Kuzu.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 17:34 | 1

Goedgekeurd door de overige kartelpartijen waar veel van onze medelanders op gaan stemmen in 2021.

Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 17:35

Waarom heeft Kuzu zich niet afgesplitst als eenmansfractie 'DACHT'? Die broeders van hem houden vast nog iets in hun mouw.

Selassie | 06-04-20 | 17:34

Azarkan is ook wat snel aangebrand te laatste tijd, geheel begrijpelijk. Want alhoewel zowel Berbers als Ottomanen door weldenkend Nederland worden gewantrouwd, valt die verhouding in het niet bij de animositeit tussen deze twee groepen.

We hebben het conflict geïmporteerd. Laten we maar hopen dat de grote repatriëringsactie niet lang meer op zich laat wachten.

Nederland80 | 06-04-20 | 17:33

Ja jonguhs! Skult van anderuh weer!

Lorejas | 06-04-20 | 17:32 | 1

Maakt het wel super ingewikkeld, 3 van die altijd de andere schuldgevers/moslims daar kom je alleen met stokslagen nog uit.

Uw Verzekeringsadvis | 06-04-20 | 17:36

Een cocktail van centrum-links en nationalistisch rechts is een giftige combinatie.

Ruimedenker | 06-04-20 | 17:31

"Ein Politiker teilt die Menschheit in zwei Klassen ein: Werkzeuge und Feinde."
Friedrich Nietzsche

Schoorsteenveger | 06-04-20 | 17:31

Slim om dit nu in het nieuws te brengen, net nu iedereen met corona bezig is.

Weerduivel | 06-04-20 | 17:31

Zelfs in geschrift klinkt hun gebrekkige Nederlands door. Ervan uitgaande dat dit een citaat is en geen parafrasering.

En verder geldt: in de politiek heb je geen vrienden.

balustrade | 06-04-20 | 17:30

Het is een zaak tussen de vleermuizen onderling. Beter is met rust laten. Bij onverhoopte ontmoeting: met mondkapje op minimaal 1.5 m afstand houden. Immers, corona begon bij vleermuizen, zeggen sommigen, en wie weet krijg je bij hen een acute vorm van antisemitisme.

isitsoornot | 06-04-20 | 17:29

Wordt dit in de landelijk pers net zo smeuïg gebracht als de zetelroof van dat volgevreten Otten-zwijn en de zijnen?
Of wordt dit allemaal heel terughoudend of niet gemeld in de pers, omdat het een 'interne partij aangelegenheid betreft, die alleen maar verliezers kent".

Dick Luyenlomp | 06-04-20 | 17:28

Oké, maar wat vindt de baas van Denk, meneer Erdogan, van deze kwestie?
Uiteindelijk mag hij beslissen of Ozturkje doorgaat of dat hij als Armeens probleem wordt behandeld.

Nederland80 | 06-04-20 | 17:28

De beste manier om verdeeldheid te zaaien is de oprichting van een moslimpartij.
Er is maar 1 partijvorm mogelijk> een dictator al dan niet gelardeerd met de Islam.

snapal | 06-04-20 | 17:27

Erdogan's gepolitiseerde Diyanet netwerk begint her en der toch wat haarscheurtjes te vertonen. DENK staat op instorten. Zo komt dat kalifaat er natuurlijk nooit.

Nehemia | 06-04-20 | 17:27 | 1

Vergeet de 100.000 Turkse soldaten niet die gelegerd zijn in onze steden.

LiniaalRectaal | 06-04-20 | 19:45

Had niet gedacht dat we hier ooit nog een integrale brief van Kuzu zouden mogen lezen.

Watching the Wheels | 06-04-20 | 17:26

1 kenmerk van een narcist is dat deze zichzelf altijd als slachtoffer ziet. Een ander kenmerk is dat ze geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gedrag.

azijnseikerT | 06-04-20 | 17:26 | 5

@Deflatiemonster | 06-04-20 | 17:28:

Iedereen kan een redelijke brief schrijven.
Zeker als hij verder niks te doen heeft.
Kuzu is zelf ook een rat, daarom trad hij samen met Özturk in dienst van dictator Erdogan.
En verder wat je zelf al aangeeft; dit conflict draait niet om Özturk maar om een aangerande stagiaire. Dat Kuzu daar geen woord over rept maar wel uitgebreid slachtoffertje speelt is inderdaad typisch voor narcisten.

Dandruff | 06-04-20 | 17:47

Ge moet oppassen met de ‘narcist’ beschuldiging, namelijk dit zit in de zelfde hoek als de hex en nazi beschuldiging: ongefundeerde kaltstell tactiek. Namelijk, in deze denktrant is eenieder welke zich verdedigd een narcist.

Sw.Dwaallicht | 06-04-20 | 17:48

@Sw.Dwaallicht | 06-04-20 | 17:48:

Goed lezen.
Er staat nergens "iedereen die zich verdedigt is een narcist".
Er staat wel dat Kuzu;
- een stagiaire heeft aangerand;
- daar iedereen de schuld van geeft, behalve de aanrander;
- en als aanrander in de slachtofferrol kruipt.
Dat zijn inderdaad twee kenmerken van een narcist; al is dat alleen niet voldoende om iemand zo te diagnosticeren. Maar dat doet niemand.

Dandruff | 06-04-20 | 17:53
▼ 2 antwoorden verborgen

SP vliegt ook altijd naar China om de partijkoers te bepalen. Het CDA naar het Vaticaan en Israël, Baudet naar Oostenrijk, Wilders is nergens welkom en de PvdD zit altijd in het asiel of op de kinderboerderij. D66 vliegt overal heen, gewoon voor het vliegen en de mooie hotels. GL zit meestal in ergens in Afrika, locatie geheim.

Allemaal ook voor een beter milieu en voor het Nederlandse belang!

allesofniks | 06-04-20 | 17:25 | 1

Gek genoeg vliegt Geertje wel naar Amerika en Israel, soms komen koffertjes met geld mee terug.
Boudé vliegt naar Ibiza met zijn patsermaatjes.
Partijkartelista's reizen massaal naar Brussel om instructies mee te krijgen van hun leenheren.
Wat de SP doet interesseert blijkbaar niemand meer nu de Tovenaar van Oss op Stalinistische wijze een wet dishrag (dixit Farage) annex dochter heeft geinstalleerd.

Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 17:30

"In Istanbul spraken wij vanzelfsprekend over de politiek en de toekomst van de partij. Bij terugkomst kreeg Azarkan een aangetekende brief van het partijbestuur. Dat de reis en de tweets die waren verstuurd vanuit Istanbul schadelijk zouden zijn voor de partij en dat het bestuur daar onderzoek naar zou doen."

Fijn dat Kuzu dat zo publiekelijk erkent. Betekent ook dat hij geen dekking heeft vanuit Turkije en dat ze hem ook daar hebben laten vallen. Het toont meteen haarfijn aan waarom je geen meerdere nationaliteiten moet toestaan.

Atlantis-95 | 06-04-20 | 17:24

Eerst de oorspronkelijke partij een ̶m̶e̶s̶ kromzwaard in de rug zetten en dan janken als zijn 'broeder' het bij hem doet. Tja.

Deflatiemonster | 06-04-20 | 17:23

Jammer dat hij weg is. Ik mocht hem wel, in een Peter R. de Vries / Louis van Gaal achtige manier. Heerlijk om je jezelf aan te op te naaien.

Traag | 06-04-20 | 17:22

Ben blij dat kuzu vertrekt en met hem trekt hij DENK naar beneden. Hij is de enige die nog enigzins een behoorlijk betoog kon houden. Ozturk is zo'n typische straatturk die niet te verstaan is. En azarkan ziet iedereen gelijk dat het een gladjakker en onbetrouwbaar stuk vreten is dus prima zo lijkt me.

76435 | 06-04-20 | 17:22 | 1

Wacht maar tot er een Turkendemagoog komt die wel slaagt in zijn missie. 20-30 zetels in de kamer. Het kan volgend jaar al gebeuren.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 17:31

Was Moslims zijn wordt gevochten.

Voorbeeldige burger | 06-04-20 | 17:19

Öztürk Is een zionistische complot. Is dit al genoemd. Verder ga ik ook de grap maken; weet je wie ook graag uitspraken van Nietzsche gebruikten?

P-unit | 06-04-20 | 17:18 | 3

Een verre neef?

Crossing_The_Rubicon | 06-04-20 | 17:33

De vrijmetselaars

Wilhelm Tell | 06-04-20 | 17:34
-weggejorist-
Ruimedenker | 06-04-20 | 17:41

De Broedertwist om met Asterix en Obelix te spreken.

Nehemia | 06-04-20 | 17:18 | 4

C'est prêt!

Watching the Wheels | 06-04-20 | 17:30

Fitna noemen ze dat in die contreien.

Antiquerulant | 06-04-20 | 19:21
▼ 1 antwoord verborgen

Ik zie Kuzu nergens het MeToo-gevalletje ontkennen. Het enige wat hij hij roept is dat er geen beeldmateriaal van zou zijn.

Peilstok | 06-04-20 | 17:17 | 1

Exactly!

Crossing_The_Rubicon | 06-04-20 | 17:34

Water is nat, gras is groen en de lucht blauw, politici steken elkaar direct een mes in de rug als ze daar zelf beter van denken te worden: Niks nieuws onder de zon.
.
Tikje te lyrisch opgeschreven naar mijn smaak, maar eerlijk is eerlijk: De nieuwe stükjüsschrijvür formuleert beter dan de oude.

pietvanvliet | 06-04-20 | 17:17 | 1

Maar het rijmt niet. Toch küdt.

elfenstein | 06-04-20 | 17:20

Turks möddergööiwörstelen.
Mööi Len!

Ruimedenker | 06-04-20 | 17:15

Grijze wolven zijn lastig te domesticeren. Alleen ome Erdo kan dat.

Nehemia | 06-04-20 | 17:15

Het Turkse woord 'kuzu' betekent 'lam'. 'Het Lam Gods' is een Bijbelse uitdrukking voor Jezus Christus. Öztürk betekent 'pure Turk'. Wie gaat het spelletje winnen. JC of de pure Turk.

isitsoornot | 06-04-20 | 17:14 | 2

Nou zeg dan, ik zit zowat in mijn broek te pissen van de spanning.

snapal | 06-04-20 | 17:18

Zaterdag was ik gods lam, maar dat had niets met religie te maken.

Ruimedenker | 06-04-20 | 17:33

Met wie hebben de vleermuizen in Ankara gesproken en wat hebben ze daar allemaal verteld? Over inmenging van buitenlandse mogendheden gesproken. Dubbele paspoorten horen NIET in de Tweede Kamer thuis.

Frau Merkel | 06-04-20 | 17:13 | 2

Dat is wel een van de grootste schandes in onze kamer. In Amerika zoeken ze zich helemaal wezeloos naar iemands geboorteakte om aan te tonen dat het een échte amerikaan is, hier mogen lui uit ons vijandelijke naties rustig met hun hele bingokaart aan nationaliteiten meebeslissen over het land. Waanzin ten top.

elfenstein | 06-04-20 | 17:17

@elfenstein | 06-04-20 | 17:17: Als ze in Amerika zo goed zijn in het terugrekenen zouden er alleen nog maar Indianen in de politiek moeten zitten. Met Mand van Klei als president.

goedverstaander | 06-04-20 | 17:31
-weggejorist-
Imzadi | 06-04-20 | 17:13 | 1

Wat een eorme lap tekst om toch maar vooral niks te zeggen over wát er nou eigenlijk gebeurd is. Al die interne strubbelingen interesseren toch werkelijk niemand? Zeg dan gewoon dat Ozzie een lul is en dat je niet met je vingers in het broekje van een/je nicht hebt gezeten. Klaar. Dit is typisch van dat arabierengejank waar iedereen het gedaan heeft behalve zijzelf, doodvermoeiend.

elfenstein | 06-04-20 | 17:12

No fucks were given.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 17:12 | 1

Dat is niet helemaal duidelijk. Over bepotelen wordt wel gesproken, maar hoe ver dat precies ging is nog in nevelen gehuld.

Frau Merkel | 06-04-20 | 17:14

Kuzu kan altijd voor zichzelf beginnen. Hij heeft ervaring tenslotte.

paridae | 06-04-20 | 17:11 | 2

Hoe noem je het als een splinter versplinterd?

SterF... | 06-04-20 | 17:23

"Hoofdrolspelers in deze politieke klucht zijn Öztürk en ikzelf. Inmiddels ouwe kameraden, strijdmakkers"
-Kuzu-
"Kameraden", "strijdmakkers".
Zo kennen we mohammedanen, communisten en dat type vrijheidsbeperkers (in de politiek) weer.
Onverbloemd en eerlijk, dat wel.
Door de mand gevallen, qua agenda, was het illustere duo toch al lang.
Maar laten "we" "ons" niet blij mee maken met een dooie mus.
Gepolitiseerde Islam is here to stay.
En krijgt met elke verkiezing meer aanhang, meer stemmers, en daarmee meer macht.
Vergeet de salamitactiek niet vriend, een tactiek uitgerekend het best uitgevoerd door een "volk" wat van haar geloof niet eens een salami aanraken mag.

chicago river | 06-04-20 | 17:11

Al die details die Kuzu oplepelt, maken de schade alleen maar groter. Overleg over de partij-koers in Turkije....

Rest In Privacy | 06-04-20 | 17:10

Mand. 'Ik ben genaaid door Öztürk'

osolemio | 06-04-20 | 17:08

Op onze reis naar Istanbul? Om daar te overleggen met een flagrante dictator! Hoe de Turkse Nederlanders in te palmen om van Nederland een vazalstaat te maken, bah!

Rdock | 06-04-20 | 17:08 | 1

Daar moest ik ook meteen aan denken. Even nieuwe instructies halen bij de baas.

Kwijldraad | 06-04-20 | 17:14

Die Özturk is een kleine Erdogan, oftewel een kleine Hitler, die aan de macht probeert te komen, stap oor stap, door tegenstanders uit te schakelen. Op welke wijze dan ook. En vooral ook door - zoals het wannabee dictators betaamt - gemeenschappelijke vijanden voor de je achterban te verzinnen. In dit geval de 'xenofobe westerling', waar hij de moslims voor zal beschermen. Eng mannetje. Moeten we niet willen met z'n allen, dat soort lui als 'volksvertegenwoordiger'.

Hommel | 06-04-20 | 17:07 | 1

Als die grote plannen heeft moet die eerst leren praten. Kuzu wat tenminste nog wel te verstaan.

Nehemia | 06-04-20 | 17:37

Toch verrassend dat het niet aan Kuzu zelf ligt, moet de eerste nog tegenkomen die iets toegeeft. Wel shit dat hij niet kan roepen die racist Uzturk, hij kan nog wel proberen het op Wilders en Baudet te gooien, de media slikt dat net zo makkelijk als zijn stagiaire.

Verder een jank verhaal, je laten naaien door een jong kechi en nu janken, wees blij dat je wijf (met snor) nog niet is weggerend.

allesofniks | 06-04-20 | 17:07 | 1

Geweldige reactie. Kuch ...

oldandwise | 06-04-20 | 17:18

Ontstaan na een denktank
en
verwoest door een denktank.
tank you

Premier Trutte | 06-04-20 | 17:07

Lost lekker op zo,nu nida nog en we zijn van ze af,ratten

lekker vingeren11 | 06-04-20 | 17:07

Net als de moslim-omroepen....

Kamervraag | 06-04-20 | 17:07

Als Kuzu slim is, gooit hij de vastgoed-malversaties van zijn voormalige "broeder" op straat. Want die Turk heeft een onderzoek aan zijn broek hangen ivm aankoop van panden en liegen over bestemmingsplannen om flinke winst te kunnen maken.

Madame Poitiers | 06-04-20 | 17:06 | 2

Dat was ook een heel raar zaakje.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 17:11

Gaat ie niet doen.... Turken en onroerend goed is zware onderwereld.

Premier Trutte | 06-04-20 | 17:23

Geloof niet dat hier veel mensen, met een roomblanke huid hier wakker van liggen. Ik heb er toch al moeite mee dat mensen met een islamitische achtergrond, hier een politieke partij kunnen beginnen. Opzouten en nooit meer terug komen !!

Karel Kruizenruiker | 06-04-20 | 17:05 | 3

Amen !

Realist-1 | 06-04-20 | 17:06

Niet eens de meeste turken.... de pvda kan wel weer eens heel groot gaan worden.

litebyte | 06-04-20 | 17:06

@litebyte | 06-04-20 | 17:06: Idd die profiteren hier het meeste van, maar ach de verkiezingen zijn pas over een jaar. ! Komt Rutte goed uit, die wil weer graag met Asscher regeren. Was een een succes 78.000 medewerkers uit de zorg ontslagen, mensen die ze nu te kort komen maar ach een kniesoor die daar nog op let !

Realist-1 | 06-04-20 | 17:19

"In Istanbul spraken wij vanzelfsprekend over de politiek en de toekomst van de partij". Lijkt me ook vrij logisch om dat in Turkije te doen.

CoffeePatch | 06-04-20 | 17:04 | 1

Ze weten donders goed waar ze thuis horen.

Frau Merkel | 06-04-20 | 17:15

Kuzu lijkt me een redelijke en intelligente vent. Misschien kan hij onderdak vinden bij de SP ?
Die Ozturk is een slecht formulerende, binnensmonds pratende tapijtverkoper met het charisma van een aardappel.

oldandwise | 06-04-20 | 17:04 | 3

Ja bij de SP, is wel een partij die zulke lieden opneemt in hun bestand !!

Realist-1 | 06-04-20 | 17:07

Ja man zeer intelligent kut alleen dat hij z’n pik achterna loopt!

allesofniks | 06-04-20 | 17:10

@Realist-1 | 06-04-20 | 17:07: heb je niet goed opgelet (zie Karabulut), maar tja als je twee hersencellen hebt die ervoor moeten zorgen dat je in de pot pist en schijt dat blijft er weinig anders over om mee na te denken.

litebyte | 06-04-20 | 17:18

Ozzy heeft Kuzzy onder de bomgordel geraakt.

Broadsquire | 06-04-20 | 17:03

Op grond van wat ik er al van had gelezen, dacht ik dat het vooral Azarkan was die hier en daar en om de beurt een mesje in zijn beide strijdmakkers aan het steken was.

Poesmobiel | 06-04-20 | 17:03

Maar waarom helemaal naar Istanbul voor een Nederlandse politieke partij...
Wel lullig voor de minnares, dat het hogerop neuken zo niet echt lukt.

Hadena | 06-04-20 | 17:00 | 2

Fatma Hari had een ander doel...

LiniaalRectaal | 06-04-20 | 19:39
-weggejorist-
Alleendewaarheid | 06-04-20 | 20:48

Ik vond de foto met de oranje stropdassen ook heel leuk.

Leptob | 06-04-20 | 17:00

Kuzu bereikt precies hetzelfde maar dan het mannelijk synoniem, het kokende irritatieniveau van een Sylvana. Ze kotsen op Nederland en Nederlanders maar moeten er wel van vreten.

Slough | 06-04-20 | 16:59 | 9

@Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 17:14:

Deels eens, maar die maatschappij wordt misleid door een relatief kleine elite. Geen enkele politieke partij zegt openlijk "wij willen meer haat en geweld tegen autochtone Nederlanders". Ook NPO, MSM, ambtenarenapparaat en universiteiten formuleren dat heel anders.

Bij enquêtes en referenda blijkt keer op keer dat "de gemiddelde Nederlander" heel anders over immigratie, EU, zwarte Piet en islam denkt dan onze elite. Niet voor niets doen VVD en CDA consequent alsof ze "rechts" zijn; zo blijven zij de grootste partijen. Voor mensen die niet de realiteit maar de NPO volgen lijken FvD en PVV te radicaal, en bovendien is een stem op die partijen weggegooid want cordon sanitaire.
Er moet snel een omslag komen, en eerlijk gezegd hoop ik dat de onhaalbare, onbetaalbare en vooral extreem vervuilende "energietransitie" daarvoor gaat zorgen.

De wal gaat hopelijk het schip keren. Als de kiezers van VVD en CDA beseffen dat die partijen hetzelfde beleid voeren als GroenLinks, dan lopen beide partijen leeg, naar FvD en PVV.

Dandruff | 06-04-20 | 17:33

@snapal | 06-04-20 | 17:23: Zo had ik het nog niet bekeken, ben bang dat je gelijk gaat krijgen.

Uw Verzekeringsadvis | 06-04-20 | 17:38

@Dandruff | 06-04-20 | 17:33:
""een enkele politieke partij zegt openlijk "wij willen meer haat en geweld tegen autochtone Nederlanders""

Daar zijn ze inmiddels heel wat minder heimelijk over, onze kartelista's: youtu.be/cAfXC0lvs9E?t=109

Verder hoop ik met u mee dat het tij gaat keren maar ik zie totaal niet gebeuren als ik met 65+ (kijken nog treurbuis en lezen dode boom) en <30 spreek (boeit ze niks en als ze wat vinden zijn ze positief over het kartel en de EUSSR).

30-65 is bezig met gezin en carriere, volgen het nieuws wel maar zijdelings. Beslissen 2 dagen van tevoren maar eens een stemwijzer in te vullen. En kijken misschien een debatje mee. Ondertussen worden ze gebombardeerd door de MSM en de socials dat Geertje en Tjer faxisten zijn, wat ze onbewust opnemen. En voila het kartel krijgt four more years in 2021.

Los van dat de MSM een Rutte-Cohen scenario op de plank heeft liggen. Rutte vs de Jong gaat het worden (Hoekstra lijkt afgevallen maar misschien maakt hij nog een comeback) met Assher voor de (s)linkse stem. Mocht het lukken dan willen demense kiezen tussen Rutte en de Jong en gaat het partijkartel dik winnen.

Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 17:44
▼ 6 antwoorden verborgen

Goh, de schuld ligt natuurlijk niet bij Kuzu zelf; hoe verrassend.

Als Kuzu zijn gulp dicht had gehouden had Özturk hem niks kunnen maken.
Wanneer leren ze in die kutcultuur nou eens wat verantwoordelijkheid is?

Natuurlijk is Özturk een matennaaier; daarom had Kuzu hem toch juist gekozen?
Samen groot geworden en zetels bemachtigd in de PvdA. Een partij die officieel nog steeds tegen Jodenhaat, religieus geweld en Turks-nationalistisch fascisme is. Ook al doet de PvdA daar niks mee.
Maar goed; toch vanuit die PvdA een partij opstarten die Jodenhaat, religieus geweld en Turks-nationalistische grijze wolven bejubelt; en daarnaast aanzet tot haat en geweld tegen de hand die elke crimineel voedt; de autochtone belastingbetalert. Waarvan vele tientallen gek genoeg nog steeds PvdA stemmen.

Koekje van eigen deeg, Kuzu. Laat het je smaken.

Dandruff | 06-04-20 | 16:58 | 2

Eerst Sylvana, voor de zwarte aanhang van Denk. Daarna was het een kwestie van tijd tot die Turken vechtend over straat zouden rollen. Volgende conflict is Turk Ozturk versus Marokkaan Azarkan. Alles wat ontstaat uit haat (en dat straattuig van DENK is een en al haat) is gedoemd te struikelen. Zie ook Afriyie en Quinsie Gario, die elkaar vonden en blankenhaat en vervolgens met elkaar op de vuist gingen. Tja.

Madame Poitiers | 06-04-20 | 17:03

@Madame Poitiers | 06-04-20 | 17:03: Quinsy die een t-shirt van Jeffrey had gestolen. Of was het nou andersom?

Rest In Privacy | 06-04-20 | 17:06

Jezus Christus te paard, een brief langer dan dat hele heilige boek van ze.

Terbie zal het met enige schadenfreude aanzien na zijn gezeik met die bolle.
Bij de Denkies is het niveau wel beduidend volkser.

Schwanzeleber | 06-04-20 | 16:58 | 2

Het is een ernstig onderontwikkeld, simplistisch kindertaaltje.

Madame Poitiers | 06-04-20 | 17:03

@Madame Poitiers | 06-04-20 | 17:03: chantage, grensoverschrijdend en volstrekt. Staan in het taalboekje wel in het rijtje met moeilijke woorden. In groep vijf althans.

Lochos | 06-04-20 | 17:12

Zou het niet allemaal een AIVD-truc zijn? Is al eens eerder uitgehaald, met een allochtone club en een soort van Mata Hari. Sharia4Holland, als ik me niet vergis.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 16:57 | 9

@Kuifje-naar-Brussel | 06-04-20 | 17:24:

Ik kan zo gauw niks vinden over de AIVD die sharia4holland zou hebben geïnfiltreerd. Laat staan denk.
En dan nog, het is niet zo moeilijk om je gulp dicht te houden.

Dandruff | 06-04-20 | 17:39
▼ 6 antwoorden verborgen

Hoezo loopt Kuzu nog vrij rond, verdacht van aanranding en hij word er niet eens over gehoord?
Geen media die er op duikt, een aanranding is schijnbaar niet belangrijk genoeg om te onderzoeken, maar pas op als je een woordje verkeerd tweet.
Over Arib hoor je ook niets, zij wist er al jaren van en heeft het voor zich gehouden, een vermeend strafbaar delict verzwijgen, party kiezen dus in deze, zij hoort onpartijdig te zijn en is verplicht om een vermeend misdrijf te melden, ontslag is op zijn plaats.

Patrick_W | 06-04-20 | 16:56 | 4

Ze had toch aangedrongen om aangifte te doen maar dat weigerde het slachtoffer. Naar verluid.

Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 16:57

Wist ze het of had ze het van horen zeggen? Het is gevaarlijk om blind te varen op uitlatingen van mensen die beweren misbruikt te zijn. Zeker als je maar één kant van het verhaal hoort. Daar zijn al heel wat mannen door beschadigd. Onterecht.

Heiner | 06-04-20 | 17:05
▼ 1 antwoord verborgen

Ik vond Graaf Denkula nog wel enig charisma hebben en soms redelijke argumenten. Bovendien was zijn agenda duidelijk, is bij veel politici met een oorspronkelijk Nederlandse achtergrond wel anders.
Anyway, goed dat ie weg is want de man had potentie binnen een politiek spectrum waar ik dat liever niet zie. :)

Oztürk vind ik een beetje een dictator in de dop.
Al vraag ik mij af of hij daar de capaciteiten voor heeft.
Lijkt erop dat ze zichzelf politiek hebben uitgeschakeld, top dus!

MaxiCosi24 | 06-04-20 | 16:56 | 1

Ik moet ze alle drie niet, maar ik moet echt zeggen dat Kuzu het bij de verhoren van die moskeebestuurders geeneens slecht deed. Al dachten Moslims daar nogal eens anders over, gezien hun comments onder de Youtube verslagen. Hij werd meer als een verrader gezien. Een verrader van wat, vraag ik me af.

Heiner | 06-04-20 | 17:08

tl;dr, care/. Maar Kuzu heeft tenminste gevoel voor humor en is intelligent. Terwijl Öztürk alleen maar kan fungeren als het stereotype waar we het hier al veel te vaak over hebben.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 16:55 | 9

@Kuifje-naar-Brussel | 06-04-20 | 17:07:
Ach gossie, maakt zich zogenaamd ongerust, is gelukkig weer tevreden met een leugentje.
De politieke keuze van elk reageerder gaat hem aan het hart.
Oud wijf!

snapal | 06-04-20 | 17:14

@Kuifje-naar-Brussel | 06-04-20 | 17:25:
Dat doe je niet!
1. het komt er toch nooit van.
2. dat hoeft voor mij niet.
3. er valt niks uit te leggen.
4. de ironie bestaat niet eens.
Flauwe libellemeuk is het.

snapal | 06-04-20 | 17:33
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik geloof Kuzu wel en wil hem, ondanks dat hij 180 graden anders in de politieke standpunten staat dan ik, dan ook veel sterkte en succes toewensen.

De man is een politiek talent en komt op mij altijd redelijk integer over. Hopelijk is dit niet het laatste wat ik van die man gezien of gehoord heb.

Rohin | 06-04-20 | 16:54 | 1

Haha, dat dit op Geen Stijl ooit gepost zou worden... DENK fans hier, KUZU de vriend van Erdogan heeft supporters, het kan verkeren. Misschien moet hij zich aansluiten bij "des redder des vaderlands" Premier Rutte en zijn VVD zoeken ook altijd mensen die iets hebben met integeriteit enzo..

Realist-1 | 06-04-20 | 17:14

Succes ermee. Samenwerken gaat om vertrouwen.

TheseDays00 | 06-04-20 | 16:53

Wat Sylvana vind is altijd relevant en een maatstaf voor de Nederlandse samenleving

Degrelle | 06-04-20 | 16:57

Nou Kuzu doet wel zijn best om goed formeel Nederlands te schrijven. En dat doet hij redelijk knap. Zoiets lukt niet alle Nederturken of ook andere mensen.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 06-04-20 | 16:52 | 2

Jou lukt het in ieder geval niet.

zws-vl | 06-04-20 | 17:17

Dat gaat lekker binnen die partij. En het smaakt naar meer.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 16:52

Broer, neef: het is allemaal moeilijk bij Turken. Kuzu dacht dat Ozzy hem niet zou naaien. Nou, onbetrouwbare mensen blijven onbetrouwbaar. Niet alleen bij de PvDA.

arlen | 06-04-20 | 16:52

Zo, nou nog een islamitisch mes inde rug van die arrogante azerkan of hoe die aggressieve marokkaan ook heet en de klucht is compleet.

Degrelle | 06-04-20 | 16:52 | 1

@Degrelle | 06-04-20 | 16:52
Nog even geduld. Daar wordt aan gewerkt.

demaup | 06-04-20 | 17:20

Lekker boeiend, Kuzu die van zijn moslimbroeders een mes in de rug krijgt.
Iets met: ies koeltoer mompelt................

pibasso | 06-04-20 | 16:51

Och, het is niet ongebruikelijk in dictatoriale gezelschappen om uit het familieportret geshopt te worden. Wat dat betreft verschillen de Ottomanen weinig van onze_beste (inter)Nationaal Socialisten.

Kan gebeuren, vast nog wel een moskee die een koster nodig heeft.

Jan Passant mk2 | 06-04-20 | 16:51
-weggejorist-
Reaguurdeskundige | 06-04-20 | 16:50

Wij zouden het woord collega gebruiken, zij niet, Turken hebben strijdmakkers.

Broadsquire | 06-04-20 | 16:50 | 1

hahaha, boks!

pibasso | 06-04-20 | 16:51
-weggejorist-
Rest In Privacy | 06-04-20 | 16:50

Misschien had Cor Bosman dan toch gelijk met zijn profielschets van Öztürk. Ik vraag me trouwens af wat Azarkan straks gaat doen.

Heiner | 06-04-20 | 16:50 | 8

@Heiner | 06-04-20 | 17:02:
Zou dan MWA moeten zijn en helemaal geen gek idee voor racebaiters als Azarkan.

Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 17:03
▼ 5 antwoorden verborgen

Gezellig onder elkaar in het fietsenhok.

Frau Merkel | 06-04-20 | 17:10

Beste PvdA stemmers, over het algemeen zijn de leden van een politieke partij die een functie hebben in de landelijke politiek, de beste mensen die die partij heeft. Kuzu en Öztürk waren PvdA'ers en de beste Turken die de PvdA binnen de gelederen had. Laat even tot u doordringen wat dit betekent.

Varende_Reaguurder | 06-04-20 | 16:48 | 1

Ze kwamen dat ook als stemmenmagneet op de kieslijst van de PvdA. Ze werden beiden met voorkeurstemmen gekozen. Toen DENK mee had gedaan aan hun eerste verkiezingen, hadden ze drie zetels waar de PvdA er volgens mij drie kwijt was. Of die voorkeurstemmen nou kwamen vanwege de buitengewone prestaties van die drie of dat het puur om de naam ging en de religie... Azarkan had al naam gemaakt door zijn voorzitterschap van SMN, een club die nog nooit iets zinnigs heeft bijgedragen aan de integratie van hun doelgroep, de Marokkanen in Nederland,

Heiner | 06-04-20 | 16:55

*Tüttert met grote blij*

Twisted_Faith | 06-04-20 | 16:48

Mooi, zo verdwijnt Öztürk ook uit de Tweede Kamer.

Rest In Privacy | 06-04-20 | 16:48 | 1

Eerst maar eens kijken. Hij wordt toch als een role model gezien. Een echte Turk die opkomt voor Turken en Moslims. Niet dat het die Turken en Moslims ook maar iets oplevert, maar toch...

Heiner | 06-04-20 | 16:59

Ik had corruptie verwacht als reden maar heb nog hoop.

BootleggersSmurf | 06-04-20 | 16:47 | 2

Dat komt nog. Nu gaat het echte moddergooien met kleine details en grote halve waarheden pas beginnen. De turk wordt zenuwachtig en dan gaat hij flippen. Bier en chips pakken en gewoon afwachten.

Frau Merkel | 06-04-20 | 17:11

@Frau Merkel | 06-04-20 | 17:11: Goede kans dat je gelijk hebt, gebeurt jou wel vaker.
We have only just begun. :D
**Loopt naar voorraadkast**

BootleggersSmurf | 06-04-20 | 17:17

2014,

Diederik Samsom vond het 'doodeng' toen het dissidente PvdA-Kamerlid Selcuk Öztürk een verwensing tegen collega Ahmed Marcouch uitsprak: 'Moge Allah je straffen'. Dat heeft de PvdA-leider gisteravond bij het televisieprogramma RTL Late Night gezegd.
www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

AntonJansen | 06-04-20 | 16:47 | 1

Vreemd. Diederik vind een verwensing in welke een hogere macht wordt aangeroepen doodeng. Diederik gelooft niet in een hogere macht en zou aan een dergelijke verwensing dus geen enkel belang moeten hechten.

Net als Femke H. die het moeilijk vond dat moslimschoolgenootjes van haar kinderen, zeiden dat ongelovigen naar de hel gaan. Femke gelooft niet in dergelijke hogere machten, dus waarom zou ze daar moeite mee moeten hebben.

Arachne | 06-04-20 | 18:03

Die Ozturk deed al eerder, in 2012, een politieke collega, de PVV'er Cor Bosman, pootje lichten. En dat met behulp van de zeer eenzijdige en anti PVV media.

Cor Bosman noemde Ozturk destijds 'een stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken'. Zat hij er toch niet ver naast.
www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

AntonJansen | 06-04-20 | 16:45 | 2

Denk dat Kuzu inmiddels dezelfde mening heeft.

Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 16:47

@Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 16:47: Er zijn er wel meer in de TK die er zo over denken, alleen die zijn zo verstandig om dat niet te laten merken. Arib, bijvoorbeeld.

Heiner | 06-04-20 | 17:01

Möj hör

HebjeHemweer | 06-04-20 | 16:45

En de PvdA kan weer drie zetels bijschrijven.

HeleKluif | 06-04-20 | 16:45

Een politieke partij vanuit het niks opgebouwd, amehoela. Gejatte zelels.
Dat gezegt hebbende Kuzu was natuurlijk wel het gezicht van Denk, die Ozturk mag nu hard op zoek naar een nieuw gezicht want samen met die marokkaan wordt het niks.

marrretje | 06-04-20 | 16:44

Allah zal ze halen!

Peter Rottevanger | 06-04-20 | 16:44

Had meer verwacht dat er stalorders vanuit Ankara via Diyanet waren gekomen om Kuzu aan de kant te schuiven. Maar het blijkt gewoon een ordinaire machtsgreep van die kebabboer. Overigens grappig dat Kuzu zo verontwaardigd is. Gingen hij en Ozturk niet hun eigen gang bij de PvdA, en trokken ze zich niks aan van hun leiding?

Rode draad in dit soort verhalen is altijd die verdomde minnares. Van Otten tot Penthouse tot Kuzu.

Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 16:44 | 1

Het kan nog steeds een stalorder zijn.

Atlantis-95 | 06-04-20 | 17:20

Heeft die aanrander al billenkoek ontvangen van Erdogan of heeft ie een medaille ontvangen ?

The Russian | 06-04-20 | 16:44 | 1

Een uitbrander van Erdogan. Wie denkt Kuzu dat hij is, een beetje neuken met een meisje dat al borsten en schaamhaar heeft. Foei!

goedverstaander | 06-04-20 | 17:05

Zeg kom, geen sympathie alsjeblieft voor dit figuur omdat ie door een medebesnedene onder de gordel is geraakt. Graaf Denkula blijft graaf Denkula. Wij als Nederlanders behoren een aversie tegen hem te houden. Hij blijft tenslotte een Türk, een moslim en een Erdoganagent.

Willibald von Klúúúk | 06-04-20 | 16:44 | 1

Klopt, beetje achter de ellebogen en doortrapt, en toch goed gevoel voor humor. Hij staat meer boven al die schreeuwmohamedanen. Die vindt zijn draai wel weer in het bedrijfsleven, als ik een vertegenwoordiger nodig had was ie aangenomen.

petros666 | 06-04-20 | 18:51

"Samen hebben wij een politieke partij uit het niets opgebouwd en parlementaire geschiedenis geschreven."
Dat is niet helemaal waar hè, ouwe zetelrover!

redthehaghue | 06-04-20 | 16:43 | 1

Hij (en Denk) brengen in de praktijk, dat wat ze bij de PvdA hebben geleerd.

Arachne | 06-04-20 | 17:08

Honey Pot: Secretary Hump. Hier staakt mijn brein want ik meende White Zombie.

Ongetwijfeld my bad.https://www.youtube.com/watch?v=yPNFVj-pISU

Rest In Privacy | 06-04-20 | 16:43

Het blijven Afrikaanse mensen. Zoals ook ik Afrika, zodra ze macht hebben gaan we zich als een debiel gedragen

Henk P | 06-04-20 | 16:43 | 4

@Arachne | 06-04-20 | 17:08:
Ach zijn er wel meer die uit de contreien komen en in Europa zijn blijven plakken. De Magyaren en Bulgaren kwamen ook uit die regio en vandaag de dag zijn er nog een hoop fan in de panelen van Hongarije dus.

Graaf_van_Hogendorp | 06-04-20 | 17:12
▼ 1 antwoord verborgen

LPF, DENK, het Otten-voorproefje bij wat ons nog te wachten staat bij FvD. Mij kan er niet genoeg met bagger worden gesmeten bij dit soort clubs. Smullen.

Ridde Rogter | 06-04-20 | 16:42 | 4

Wat dacht u van de VVD met Han ten Broeke en Onno Hoes, of de PvdA met Paul Depla en Rob Ouderkerk?

intrigant | 06-04-20 | 18:05

@intrigant | 06-04-20 | 18:39:
Die mensen zijn allemaal beloond met een goede baan na hun wangedrag. Politiek is heel smerig.
Je vergat er nog 1, die medewerker van Groenlinks die een stagiaire op straat achterliet in de nacht omdat ze niet wou neuken na een feestje. Die is nu medewerker van Liesbeth van Tongeren (GL).

Beroep = Boerenlul | 06-04-20 | 20:27
▼ 1 antwoord verborgen

Ik hoop echt dat Enait namens Denk de kamer in pelgrimt. Er is niets mis met een beetje kabaal daar.

Leptob | 06-04-20 | 16:42

Toch sneu voor die mohammedaan, dat hij het slachtoffer is geworden van een zware periode in zijn privé-leven.

Reaguurdeskundige | 06-04-20 | 16:42 | 3

En ook eerlijk dat hij gewoon toegeeft dat de politiek en toekomst van zijn partij in Istanboel bepaald wordt.

Reaguurdeskundige | 06-04-20 | 16:43

@Ernst Oosters8389 | 06-04-20 | 17:41:
Holy shit. Dat is een echte domina. Gaat pijn doen.

LiniaalRectaal | 06-04-20 | 19:23

Mwaha, het lijkt wel de pvv en lpf in de begin jaren (respect voor lpf rotterdam, die lui hebben echt goede dingen voor elkaar gekregen). En Kuzu, het was dan wel een vleermuis maar op de een of andere manier had ik ook wel respect voor die man. En nu genaaid door een stel mafklappers met dubbele agenda. Qua politiek zijn ze uitstekend geintegreerd in de Hollandse samenleving. Kuzu, ouwe nachtfladderaar, pak ze en all the best.

petros666 | 06-04-20 | 16:42

Hmmm een week thuis. Zou er een verband zijn met al die geslachte schapen die afgelopen week gevonden zijn.

Rotterdammert1965 | 06-04-20 | 16:42

"strijdmakker" hoeft niet tussen aanhalingstekens. Ze voeren letterlijk oorlog.

Joffri | 06-04-20 | 16:41

Zo hebben wij het geluk dat de ’vijand’ zichzelf aanvalt. Dank God.

nerugaer | 06-04-20 | 16:41

Messen in ruggen steken, je verwacht het niet van mossels.
Dacht dat ze altijd voor de strot gingen.

bqbq | 06-04-20 | 16:40 | 1

Messen in ruggen steken een oude eerbiedwaardige linkse traditie.

Arachne | 06-04-20 | 17:05

Zo die zit ook thuis met wachtgeld de folder van Mercedes door te bladeren welke hij uit gaat kiezen.

Rotterdammert1965 | 06-04-20 | 16:40 | 1

Ik Denk een oude opgepimpte 200D met 8 ton op de teller.

Jimmy Mc Clure | 06-04-20 | 17:22

"Samen hebben wij een politieke partij uit het niets opgebouwd" Oh ja? Ze kwamen dankzij het jatten van 2 PvdA zetels als Denk in het parlement. Als ze geheel op eigen benen een partij hadden moeten oprichten hadden ze nooit het inetellect en power gehad...

Norman N. Warden | 06-04-20 | 16:39 | 1

Rascist !!!!! linkse modus uit. Bulls eye vanuit de realiteit.

Rotterdammert1965 | 06-04-20 | 16:41

Waarom vind ik dit toch zo leuk?

Schriever | 06-04-20 | 16:39

MehhhTöo

VolleBak | 06-04-20 | 16:39

Verklaring Tunahan Kuzu: Trap er niet in!

HdJ | 06-04-20 | 16:38

Politiek en ego's
Haast binnen elke partij geeft dat uiteindelijk problemen

Als ik nu eens een paar bekende sporters neem zoals Federer, Max Verstappen, van de poel junior, etc
Allemaal sterke personen die gewoon blijven ondanks dat ze zeer rijk zijn, door vele worden aanbeden maar toch redelijk met beide benen op de grond staan.

Ook in de sportwereld lopen er rare personen tussen die de weelde niet kunnen dragen.
Ik hoop dat er echt eens een persoon komt die aura en groot ego heeft maar wel met beide voetjes op de grond blijft

Meesteres Belgie | 06-04-20 | 16:38

Maar was het nou grensoverschrijdend gedrag?

Schoorsteenveger | 06-04-20 | 16:38

Op naar de 0 zetels..

Wilde Slechtdoener | 06-04-20 | 16:37 | 1

Hey dat riep ik vorige week ook al! Alleen als de partij uit elkaar valt of ozturk blijft alleen over gebeurt dat. Ik zie azarkan en kuzu samen wel nog een resultaat halen (misschien niet goed, maar beter dan ozturk)

ikworstelengadouchen | 06-04-20 | 16:39

Mooi verhaal. Ik kan niet wachten op de verfilming.

ristretto | 06-04-20 | 16:37 | 2

Ik wacht met smart op de musical.

Lochos | 06-04-20 | 16:42

gna

mis en bouteille | 06-04-20 | 16:36

Als we dan toch Nietzsche citeren:

"medelijden heet alleen bij decadenten een deugd"

Biolizard | 06-04-20 | 16:36

Denk dat Kuzu nu naar FvD overstapt.

Mark_D_NL | 06-04-20 | 16:36

Heeft nog lang geduurd, ik had verwacht dat ze veel eerder ten onder zouden gaan aan interne strubbelingen.

MinNegen | 06-04-20 | 16:34

Het blijven moslimbroeders.

Normpje | 06-04-20 | 16:33 | 1

Tja, ze noemen elkaar al snel broeder. Uiteindelijk blijft het naaivolk. Zelfs elkaar naaien ze

Waakvlam | 06-04-20 | 16:48

Strijdmakker van de politiek Jihad.
Blijkbaar ontplofte de mortier in de lanceerbuis.

Zo vaak gezien bij andere strijdmakkers.
Part of the game, blijkbaar.
Succes met je 72 Misses Nederland.

Kaas de Vies | 06-04-20 | 16:33

Mooi een jaar voor de verkiezingen. Ze leken een sterk team.

Trumme | 06-04-20 | 16:33

Moslimbroedermoordaanslag. 5 keer woordwaarde.

Glasgow Argus | 06-04-20 | 16:33

Denk moet eens opkomen voor de belangen van de islamitische broeders in Syrië die nu niet Turkije binnen mogen...

Is dit nog nieuws? | 06-04-20 | 16:32 | 1

Nee, die zijn gelijk op transport richting Griekse grens. Waar je opeens niets mer over hoort.

Rotterdammert1965 | 06-04-20 | 16:42

Leuk zo'n oranje taartvorm.

Spartaan1888 | 06-04-20 | 16:32 | 1

Ik dacht even dat het een fotosoep was.

keestelpro | 06-04-20 | 16:37

Wist je dat Kaas in het Turks 'Kuzu' is? En hij heeft ook bewezen vies te zijn.

Ik mag hem wel.

Kaas de Vies | 06-04-20 | 16:31 | 4

Ondanks het feit dat hij wel de l en de r kan uitspreken?

Reaguurdeskundige | 06-04-20 | 16:46

Kuzu betekent lam. Lame, Kaas.

LiniaalRectaal | 06-04-20 | 19:21
▼ 1 antwoord verborgen

Temperament, ego's en te lange tenen. Een allochtonenpartij zal nooit groot worden in Nederland.

sprietatoom | 06-04-20 | 16:30 | 6

@Henk P | 06-04-20 | 16:44:
Je zit ernaast, anders graag een linkje.

073Cab | 06-04-20 | 17:21

@073Cab | 06-04-20 | 17:21:
Officiele verdeling CBS per 1-1-2019:
76,36 - 10,27 - 13,38
In die 76,36 % zit ook iedereen van wie beide ouders in NL zijn geboren en die het CBS dus als Nederlander meetelt. Maar dat wil niet zeggen dat zij zichzelf ook altijd als Nederlander zien/noemen.

Wering | 06-04-20 | 19:43

Je noemt het een allochtonenpartij. Maar ik vraag mij af of het met een Marrokaan als lijsttrekker geen turkse stemmen gaat kosten. Als Turkenpartij islamitische stemmers trekken is 1. Maar een islamitische partij met Atarkan nog turkse stemmen trekt is een tweede.

Cum infamia | 06-04-20 | 19:49
▼ 3 antwoorden verborgen

En zo komt de islamitische aap dan toch uit de mouw...

Ommezwaai | 06-04-20 | 16:30 | 4

Nergens iets van "hebikgedaan", weer allemaal het "hijheeftgedaan"verhaal... de steeds maar weer missende zelfreflectie.

lovekila | 06-04-20 | 17:25

@Henk P | 06-04-20 | 16:44: Schaap, geit. Doen we scheit, met 'n korte ai.

Han-Xi | 06-04-20 | 17:56
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl