achtergrond

Geenstijl

Zondag met Lubach sloopt Rumag op Lubag.nl

Typisch televee weer wel dat ie daarvoor eerst zonder bronvermelding ons topic moest jattten, maarrr dat doet ie wel goed:

Maar, fair enough, bij ons in de comments onder het HOE.KUT.IS.RUMAG.NOU.ECHT.?-topic bleek de helft nog nooit van het kwootrovende marketingtruukje gehoord te hebben (en dat siert jullie), dus goeie zaak dat nerdy neef Arjen het nog eens rustig in een kwartiertje uitlegt. Dat doet hij hierboven, helder, uitgebreid en noodzakelijk plus hij heeft een kek soundboard en wij niet, dus hier alleen de samenvatting: Rumag-rukkertjes stelen citaten van anderen, vertalen ze om op shirts en truien te drukken, verkopen die crap als hun eigen ideeën en zijn daar zo schaamteloos in geworden dat ze zelfs de coronacrisis misbruiken om via de Rode Kruis-route zelf tienduizenden euro's, of mogelijk tonnen binnen te tikken.

Vooral zuur voor het Rode Kruis, die ook door deze oplichterstruuk benadeeld worden, dus Lubach heeft op Lubag.nl een alternatief donatiemodel opgezet waarvan 100% van de opbrengsten naar het Rode Kruis gaat. Voor wie dat ook niet kent: Dat zijn die EHBO-makkers die in tegenstelling tot Rumag (en Chantal Janzen) wél echt nuttig zijn bij coronaleedverlichting.

En omdat wij ons niet.helemaal.de.topics.van.de.plank.laten.stelen.door.Lubag., hebben we zelf nog een stijlloze bonussuggesties aan iedereen die in die Rumag-scam getuind is: STUUR TERUG DAT SHIRT, en claim je geld terug. En ja, die suggestie hebben we zelf óók weer gejat. Maar het werkt wel, want het is de wet.
Updates: Reacties Rumag op Lubach en Lubach op Rumag na de breek. Samenvatting: Rumag mist het punt en Lubach maakt er een uitroepteken van.

Als iedereen die bij Rumag nou zijn gekochte t-shirt retourneert en zelf het geld overmaakt naar het Rode Kruis. Rumag is verplicht je geld terug te storten (koop op afstand) en ook de befaamde verzendkosten krijg je terug. (Mits je je hele bestelling retourneert) + GOED KARMA

1.2K
Reply

LOL @ BOL

Uiteindelijk keert de faal de shit

Zo.KUT.IS.RUMAG.ECHT.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.