achtergrond

Geenstijl

Politie rukt uit voor bombrief Okura hotel 020

Niet alleen Midden-Oosten staat in brand

Ondertussen wordt het ook heter en heter in het Midden-Oosten van Nederland, te weten de postbezorging aan bedrijven. Zojuist is zijn de politie en de Explosieven Opruimings Dienst van Defensie in Amsterdam uitgerukt voor een 'verdachte brief' bij het Okura hotel. Gisteren werd bekend dat er bij zes bedrijven brieven zijn aangetroffen met explosieven die 'zwaar lichamelijk letsel' hadden kunnen veroorzaken. Op de brieven staat d dat ze afkomstig zijn van de Al Qudsbrigade het Centraal Invorderings Bureau in Rotterdam, maar dat incassobureau heeft er volgens de politie niets mee te maken. Wordt vervolgd.

UPDATE - Zo zien de bombrieven eruit

Een brief afkomstig van het CIB ziet er uit zoals rechtsonder. Dus met watermerk en zonder sticker. Krijgt u een brief met een verdikking erin, waarbij naam, adres en logo van het CIB niet op de enveloppe zelf zijn gedrukt, maar op stickers? Open de brief niet en bel meteen 112.

Image
Politie Eenheid Amsterdam
Politie Eenheid Amsterdam
@POL_Amsterdam

UPDATE Bombrieven in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam aangetroffen UPDATE politie.nl/mijn-buurt/nie… #Amsterdam via @Politie /

21
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.