Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kansloos Democratisch impeachment-circus tegen Trump in volle gang. Met WTF een Drag Queen!

Nou, laten we beginnen met POTUS' algehele reactie op de affaire, onderstaand.

Social

"The Democrats want to take away your guns, your healthcare, vote and freedom." En ondertussen retweet Trump dit soort filmpjes. Nou, hebben we dat ook weer uit de weg, maar het zit dus als volgt. Eind september kondigde House Speaker Nancy Pelosi aan dat ze een onderzoek wilde naar een impeachment van Trump, omdat de Dems hem 'verdenken' van 'chantage'. Hij zou Oekraïne gedreigd hebben geld en militaire steun achter te houden, tenzij het land een onderzoek deed naar de mogelijke corruptie van Democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden, die voor $50K per maand op de loonlijst van een Oekraïens gasbedrijf staat, zonder ook maar enige expertise te hebben op dat gebied.

De consensus/mening van Erik Mouthaan is  op dit moment als volgt: De impeachment slaagt en Trump wordt daarmee officieel in beschuldiging gesteld. Máár, Trump kan pas daadwerkelijk afgezet worden als de Senaat daarmee instemt, en die Senaat wordt gedomineerd door Republikeinen. De Republikeinen hebben daar met 52 van de 100 zetels een meerderheid, de Dems hebben er 46. De laatste 2 zijn van onafhankelijken. Voor een daadwerkelijke afzetting van Trump zouden - derhalve - 20 Republikeinen voor zijn afzetting moeten stemmen, en die kans lijkt vrij klein. 

Het onderzoekscomité wordt geleid door Democraat Adam Schiff en heeft afgelopen weken achter gesloten deuren getuigen gehoord en hun verklaringen opgetekend. Sinds gisteren herhalen ze dat gehele circus met dezelfde getuigen, maar dan in het openbaar. Waarom? "Omdat de Democraten denken nu een goed stuk tv neer te kunnen zetten. De verwachting is dat dezelfde getuigen opnieuw zullen verschijnen. (...) Ze hopen dat de getuigenissen op camera zodanig belastend zijn, dat Amerika zal zeggen: ‘Wat Trump deed in Oekraïne, dat kan echt niet’."

Nou, wat dat betreft doet DE MSM meteen een leuke duit in de zak. Want NBC nieuws schrijft dat "The first two witnesses called Wednesday testified to President Trump's scheme, but lacked the pizzazz necessary to capture public attention." En dan hangen de getuigenissen ook nog eens aan elkaar van "hearsay". Nou, paar drag queens erbij en Amerika is weer eens af.

Social

Jongens wat een toestand

Waarschijnlijk meest spannende scenes ooit op C-Span

Social

Best geinig

Social

Reaguursels

Inloggen

Het enige wat impeachment aan zal tonen is de corruptie in Oekraïne tussen de Dems en Soros. Kijktip: Glenn Beck. 3 x 2 uur een aaneenzetting van feiten waarvan de media ze zelf gebracht heeft. Een college met meerdere krijtborden en media gegevens die er al die tijd al waren. De dems hebben geprobeerd de verkiezingen te beïnvloeden met hulp van de ambassade van datzelfde land. Corrupte anti-corruptie leiders waar geen onderzoek naar gedaan mochten worden. Biden die zelf de juiste poppetjes heeft geïnstalleerd en onderzoek naar Buresma (waar zoonlief bestuurslid van was) heeft verboden. Want Killery werd toch wel president. Oh oh. Echt de moeite waard om te kijken. Hierbij lijkt Watergate op een auto-ongelukje. Er gaan veel Democraten achter de tralies en dat zal worden uitgelegd als een overschrijding van de macht van Trump. Soros is de key. Betaald uit belastinggeld...

RtotheB | 15-11-19 | 17:57 | 2

Soros....
Zucht.
Kan er een verbod komen op dom complot-gelul of zo?

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 18:47

@Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 18:47: Ja. Soros ja. Zijn Civil Sociëty en zijn Open Sociëty zijn direct betaald uit State Dep. fondsen die verbonden zijn aan... Buresma. Maar sterk argument heur. We zullen het ter zijner tijd zien, of niet. Heb je weleens ZELF onderzoek gedaan waaraan die man allemaal verbonden is? Met directe lijnen naar Oekraïne... Maar beperk je maar tot de Donald Duck. Is een stuk makkelijker. Hoef je niet bij na te denken.

RtotheB | 15-11-19 | 19:21

Niet omdat ik er aandelen in heb, maar breng jezelf evenwichtig op de hoogte. Lees dem en reps artikelen op realclearpolitics.com/

kaasfondue | 15-11-19 | 14:50

Snoezig hoe linkse mensen volstrekt overtuigd zijn van hun fluffy feelgood kandidaten, politiek is het vuilste onderdeel van de mensheid
Ook yessar en sigrid arafat kaag met haar subtiele dogma: geen geld voor zuid amerika, geen geld voor andere doelgroepen, want zoveel mogelijk naar het midden oosten en de jihadisten.

28 | 15-11-19 | 14:31

Kansloos? Impeachment zit er dik in bedoel je.

En terecht. De Democraten wachten al jaren op wat iedereen al weet. En dat is dat Trump een corrupte idioot is.

Als Republikeinen enig zelfrespect zouden hebben zouden ze dat Trump circus afbreken.

Maar ja. Dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren dus het zal bij impeachment blijven.

Een nekslag voor de open democratie.

Hoewel het gerucht gaat dat 30 (dertig) van de Republikeinse senatoren geen greintje moeite hebben om Trump te verwijderen. Ze wachten de publieke opinie af.

Dit is dan ook waarom de propaganda kanalen overuren draaien om net alsof te doen dat het niets is. Een coup d'etat etc. Paupers.

In 2020 kunnen de Amerikanen hun oordeel in ieder geval vellen. Dat gaat nog een staartje krijgen. De meerderheid van de Amerikanen is namelijk niet eens tegen Trump maar haat hem. De minderheid blijft dufjes Fox News kijken en op complotblogjes en Twitter steun betuigen. Het is ernstig.

Theodorus.Goldbach | 15-11-19 | 13:59 | 4

@ theo goldbach. Het zwakzinnige comment dat ik in tijden heb gelezen. Incl die van beste_zandgenoten.

kaasfondue | 15-11-19 | 14:47

Lol, vast iemand die daags voor de verkiezingen zeeeeeeker wist dat het Clinton zou worden. En dat die Britten noooooit voor een Brexit zouden stemmen. De groeten aan inkiewinkie lala wonderland!

5611 | 15-11-19 | 16:24

Lekker inhoudelijk jongens. Wat de zwakte weer tentoonstelt.

Theodorus.Goldbach | 15-11-19 | 20:09
▼ 1 antwoord verborgen

Interviews :
- Vraag : "Where is the 'impeachable crime' ?
- Antwoord : [ vele malen ]............ dodelijke stilte ...................

USA :
President Donald Trump krijgt veel voor elkaar; zijn 'approval rates' zijn
hoog. Hij is gewoon een [ hele ] goede President.

Cool Pete | 15-11-19 | 12:57

zo iedereen ff No Agenda van gisteren (vannacht) luisteren. wordt je een hoop meer duidelijk.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 12:45

Het woord democratisch kan maar beter uit het woordenboek worden geschrapt want de partijen die het woord democratisch in de partijnaam hebben zijn allesbehalve deomocratisch. D66 = Referendum afschaffen *** US Democrats = al heb ik niks met Trump, hij is democratisch gekozen en de Democrats hebben het vanaf dag 1 nooit geaccepteerd *** UK Liberal Democrats = Als wij worden gekozen schaffen we de uitkomst van het referendum af door Brexit te negeren. Hoe democratisch wil je het hebben.

Slough | 15-11-19 | 12:29 | 3

De D staat voor Dictatuur

frisenfruitig | 15-11-19 | 13:09

Je bedoelt Forum voor Democratie?
Je kon wel eens gelijk hebben.
Partij Voor de Vrijheid, ook zo eentje?

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 15:00

@Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 15:00: Volgens mij was het Marx die zei dat democratie te verruilen was voor socialisme. En het dédain voor het proletariaat bij de gem. salonsocialist is daar een uiting van. We horen aan het eind van de rit wel een welgemeend excuses voor het trollen alhier. Moet je trouwens geen DWDD kijken? Zal vast heel cultureel zijn en zo.

RtotheB | 15-11-19 | 19:27

Hoe vaak hebben we nu al gehoord dat Trump ten onder ging van mensen als Mouthaan, de NOS of MSNBC of CNN? Misschien wel 10 keer? 15 keer?

Trump maakt geen kans om kandidaat te worden.
Trump maakt geen kans president te worden.
Trump heeft alleen meegedaan om te kijken of hij wint en zal aangeven dat hij toch geen president wilt worden.
Trump houdt het geen week vol.
Trump houdt het geen maand vol.
Trump houdt het geen 3 maanden vol.
Trump houdt het geen jaar vol.
Trump vraagt om 2 lepel ijs, drama!

Trump zou wel 20 vrouwen hebben aangerand. Eentje in het vliegtuig waarbij hij de stoel naar achter laat klappen. Ja CNN ging helemaal los totdat zich een Engelsman als getuige meldde en verklaarde dat juist die vrouw Trump lastig viel en Trump er niks mee te maken wilde hebben. Ook het feit dat in dat model vliegtuig de stoelen niet naar achter kunnen klappen bleek heel vervelden te zijn voor de geloofwaardigheid. Net als de rest van de claims overigens en ze verdwenen allemaal om dan weer op te duiken bij Kavenaugh waarbij hetzelfe draaiboek gebruikt werd. Wat ook mislukte nadat bleek dat Ford over diverse zaken gelogen had en ze onder ede moest verklaren dat ze eigenlijk niet wist wanneer het gebeurde, waar het gebeurde of wat dan ook. Een andere vrouw gaf toe gewoon te liegen omdat ze activiste was dus dit eindigde ook met niks zeker omdat bleek dat Feinstein ontlastend bewijs achterhield.

Trump met de Russen hebben samengewerkt. Nou we hebben hem want het bewijs is overweldigend! Schiff en Eric Swalwell (D) claimden het bewijs te hebben gezien. De media berichtte 2-3 jaar bijna onafgebroken hoe veel bewijs en getuigen er waren en Trump werd op manier aan Rusland gelinkt waarbij zelfs Infowars geloofwaardig lijkt! Dus gingen er 17 advocaten (allemaal Democraten) en Mueller + 40 FBI agenten op los wat 32-40 miljoen heeft gekost. Het onderzoek hield niet op bij Rusland maar ze gingen ook achter zijn financiele verleden aan en zijn halve familie. Dan komt het rapport en het is een grote teleurstelling, er was helemaal niks als was vage zooi waar niemand wat aan heeft. Rachel Maddow helemaal in tranen! Maar niks te vrezen! Het rapport telt niet want Mueller gaat getuigen dus dan hebben we Trump weer! Dus daar zit Mueller wat te stotteren en zich helemaal belachelijk te maken, snel werd duidelijk dat Mueller het rapport niet zelf opgesteld of zelfs gelezen had. Op het eind van de dag zat er enkel nog een zielig hoopje mens waar iedereen medelijden mee had. Zo ver voor dit onderzoek!

Dan gaan we inzetten op de 25e Amendement, nee gaat hem ook niet worden. Proberen we later nog eens, en anders nog eens als dat weer niet lukt.

Dan Comey. Comey had zaken genoteerd en selectief laten lekken. Nu hebben we Trump! We gaan hem afzetten! Eh nee, dus alweer niet.

Dan komt opeens Stormy Daniels aanzeilen en nu hebben we hem! Echt! 4 dagen achter elkaar werd Avenati, haar advocaat, op CNN geinterviewd. Die zou de waren wel leveren en niet alleen dat, hij ging zichzelf ook als kandidaat stellen voor de komende presidentsverkiezingen. Trump had verkiezingsgeld gebruikt voor het stilzwijgen van Daniels. Dat we 100% zeker en het bewijs was overweldigend! Dus niet. Zijn eigen geld en op het einde moest Daniels wegens contractbreuk flink wat geld betalen aan Trump en Avenati bleek haar Gofundme te hebben geplunderd en nog wel meer bankrekeningen dus die kijkt tegen 400+ jaar aan straffen aan op dit moment.

Maar we gaan het nog eens proberen, nu is Cohen, de voormalige advocaat van Trump aan de beurt om in de ring van het circus een show te mogen geven. In de media roept hij dat hij Trump aan het kruis zal nagelen! De media spint weken over het einde van Trump maar eenmaal onder ede verklaart hij eigenlijk helemaal niets. Ow, ja jammer weer niks.

En dan nu komen er opeens allemaal geheime whistleblowers voorbij die in het geheim verklaringen afleggen met alleen Democraten als getuigen. Maar ze komen en gaan want de eerste hoeven we al niet meer publiekelijk te ondervragen volgens Schiff. Maar gelukkig stond er al een rij klaar aan "getuigen" waarvan er geen enkele bij het telefoongesprek aanwezig was of Trump ook maar 1 keer ontmoet hebben. Een getuige verklaarde eerst dat er geen sprake was van een quid pro quo maar na een dag met Schiff in de kelder van het Huis gezeten te hebben verklaarde hij opeens het tegenovergestelde. Een andere getuige wist helemaal niets af van het hele telefoongesprek maar had er in de media van gehoord wat kennelijk genoeg is om te gebruiken om een president mee af te zetten. De rest van de getuigen die er nu nog zijn geven aan dat ze meer een gevoel hebben dat er wat mis is en zijn het niet met Trump eens. Want hoewel er in de grondwet staat dat het buitenlands beleid voor 100% bepaald wordt door de president, deze lui zijn van mening dat de diplomaten boven deze wet staan.

Maar de opinie begon om te slaan door al die geheime ondervragingen en heel vreemde gang van zaken zeker omdat de media en Facebook of Youtube alles doen om de naam van deze gast weg te houden van de mensen en nu gaan we publiekelijk getuigen ondervragen. Dit zou Eric Ciaramella zijn en het is begrijpelijk dat de Democraten en media daar niet over willen spreken, zeker omdat die gast heel veel links heeft met Biden en Schiff. Stel je voor dat wij te horen krijgen dat bijvoorbeeld ook de advocaat van hem in 2017 tweette over dat de coup begonnen is.

Alleen de coaching van Taylor was niet heel goed en viel deze dan ook snel door de mand, zelfs CNN was teleurgesteld! En de andere getuige mevrouw Yovanovitch blijkt nu gelogen te hebben voer haar contacten met de Democraten. Oeps! Maar gelukkig, er staan al weer nieuwe "getuigen" klaar en kan de kermis nog wel even doordraaien! Ik voorspel dat ze nog wel een stuk of 5 van die lui optrommelen die allemaal vage verhalen hebben maar allemaal van niks weten op het eind.

Touwens, er is nog altijd geen echte stemming geweest dus tot die tijd is er geen impeachment. Verder is dit een politiek proces en is er geen bewijs nodig om wel een impeachment er door te krijgen. Pas in de Senaat komt er een rechtzaak en met zulke bewijslast wordt dat een dead on arrival zaak. En het grote probleem is dat dan Trump zijn leger van advocaten los mag laten op de Democraten en dan komen er heel vervelende zaken aan het licht en hebben de Democraten geen controle meer over de gang van zaken zoals Schiff die heel duidelijk gisteren ondervraging van Taylor onderbrak om het zinkend schip drijvende proberen te houden en de regels steeds maar te veranderen:

www.youtube.com/watch?v=0yJ66LQKY1M

Dus nee, ook deze keer gaat het niks worden en

Moonwarrior | 15-11-19 | 10:12 | 11

Kijk eens bij Glen Beck. 3 x 2 uur alle feiten die zelf door de media naar voren zijn gebracht, gebundeld en chronologisch uiteengezet. Dan weet je de uitkomst van dit toneelstuk wel.

RtotheB | 15-11-19 | 19:30
▼ 8 antwoorden verborgen

Democraten die proberen republikeinen te overtuigen zich tegen Trump te keren is net zoiets als Willem van Hanegem die probeert Sjaak Swart met een Feyenoordsjaal door Amsterdam te lopen. Gaat.Nooit.Gebeuren.

Amerika is sowieso stuk, beide partijen zijn compleet achterlijk en steunen hun eigen partij zonder enige vorm van kritisch denken. Het grappigste is dat ze elkaar er ook steeds van betichten "partisan" te zijn. Hebben ze nou echt niet door dat ze exact hetzelfde zijn?

Dat Trump niet helemaal zuiver is, lijkt me verder klaar als een klontje, maar dat maakt allang niet meer uit.

ZureKoek | 15-11-19 | 09:48 | 2

wat voor bewijs heb je dat hij niet zuiver is? Mueller wil dat graag weten, heeft hij namelijk in 2 jaar onderzoek niet gevonden, anders hadden de Democraten dat wel gelekt.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 11:28

Ah, u weet dingen?

Roadblock | 15-11-19 | 13:11

Stel dat Trump dit heeft gedaan, en dat zal vast, wat boeit dat dan? Ik vind het maar klein bier allemaal.

wilmeister00 | 15-11-19 | 09:30 | 8

@Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 15:04: Kijk uit waar je voor wenst, Want in de Senaat kan Schiff geen getuigen tegenhouden he. ik ben er blijf er bij dat Donald niks verkeerds heeft gezegd. Er is geen (duidelijke) Quid Pro Quo. en de Dems hebben hiermee hun eigen electoraal graf gegraven..

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 16:10

@ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 16:10:
Electoraal kan je gelijk hebben.
Trump zal zichzelf neerzetten als het zielige slachtoffer van de gemene linkse vaderland-hatende democraten.

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 18:49

Het is beleid om op het hoogste niveau corruptie te bespreken, zeker wanneer er hulp in wat voor vorm dan ook bij komt kijken. Dat was benoemd door ambassadeur Taylor zelf. Lijkt me ook logisch. Laat trollen toch lekker trollen. Het zijn stuiptrekkingen van cognitieve dissonantie.

RtotheB | 15-11-19 | 19:34
▼ 5 antwoorden verborgen

Amerika heeft de Democrats, wij hebben het parijkartel.
Ze bedienen zich beide van dezelfde tactieken, niet bestaande problemen creëren en zoveel mogelijk mensen tegen elkaar opzetten.

Eppo | 15-11-19 | 09:25 | 1

De democraten zijn gewoon samen met de republikeinen het partijkartel van Amerika. Aan deze kant van de zee kunnen we dat toch wel gewoon helder zien? Allemaal 1 pot nat.

ZureKoek | 15-11-19 | 09:49

Boomerang incoming! 2020 gaat heel rood worden.

De Senaatcommissie die bij Impeachment betrokken moet worden, staat onder leiding van Lindsay Graham, die heeft aangekondigd om ook Schiff te gaan oproepen om te gaan getuigen. En wie gaat de senaat dan nog meer oproepen? Gaat heel leuk worden, denk dat een hoop andere mensen eerder in de problemen komen, Binnenkort volgt de Declas van FISAgate, Gen. Flynn z'n rechtszaak gaat er in klappen met als gevolg Flynn's vrijspraak ( schrijf die maar op) The Swamp staat straks zo rond 2021 droger dan droog.

Daarnaast bij die Dems zit ook Joe Manchin uit West Virginia, mega Trump Country. nooit maar dan ook nooit dat hij voor impeachment gaat stemmen, dat is z'n eigen graf graven en daar begint hij niet aan.

2020 will be Glorious.. (WWG1WGA)

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 08:54 | 5

@Fedde71 | 15-11-19 | 09:41: John Durham, degene die bezig is met FISA-gate ( is wel mooi verdwenen van de radar zo) is al in 2017 aangesteld onder Jeff Sessions, het lijkt er meer op dat deze impeachment een laatste wanhoopspoging is de uitkomsten van dat en wat andere onderzoeken te verijdelen, maar dat gaat niet gebeuren.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 09:45

@Fedde71 | 15-11-19 | 09:41:
Dat Trump het voor elkaar heeft gekregen dat de Chinezen hun oneerlijke staatshandel te beeindigen hoor je amper iets over.

joppo0 | 15-11-19 | 11:28
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik word zo moe van Trump nieuws. Trump, Republicans, Democrats. Het kan me gestolen worden. Ik leef daar niet.

Word er zo moe van.. | 15-11-19 | 08:51

Niks mis met corruptie onderzoeken als daar sterke aanwijzingen voor zijn. Natuurlijk kun je daarbij hulp vragen van een buitenlandse regering als dat nodig is. Dat gebeurt dagelijks, overal.

dihydrogenmonoxide | 15-11-19 | 08:27 | 11

@Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 09:27: "Sinds wanneer worden de acties van zonen hun vaders voorgehouden?"
Nou sinds Mueller en zijn 17 Democratische advocaten achter Trump Jr. gingn? En ben je al vergeten dat ze gedreigd hebben achter de hele familie van Trump aan te gaan indertijd?

Verder als je enige qualificatie is dat je zoon van Biden bent en dan opeens geld krijgt van Chinezen en Ukrainers omdat je vader VP is dan lijkt me dit wel een probleem ja. Dit is nepotisme en dat is waar jullie Trump al jaren van beschuldigen. Nu blijken Biden, Pelosi en meer lui daar schuldig aan te zijn en dan opeens is het geen probleem?

Moonwarrior | 15-11-19 | 10:20

@Moonwarrior | 15-11-19 | 10:20:
Daar zijn die vaders niet "schuldig" aan uiteraard.
Als jij de "zoon van" bent heb je een streepje voor.
Dat is voor Trump al helemaal zo.
Dat je dat niet inziet?

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 11:22
▼ 8 antwoorden verborgen

Wat een hoop downplay hier.
De getuigen die nu gehoord worden zijn stuk voor stuk door Trump zelf uitgekozen diplomaten en politici die in dienst van hun functie getuige waren van zijn handelen en daarboven zorgen hadden omdat Trump zijn boekje te buiten ging.

Dus geen democraten of andere enge mensen, maar vooral republikeinse dames en heren die niet anders konden dan waarschuwen dat de president gevaarlijk bezig was.

Trump doet zijn best om iedereen af te schilderen als personen die hem niet zouden mogen maar dat rijtje hand-picked medestanders die nu verguisd worden wegens kritisch denken wordt erg lang. Zelfs Bolton is weggestuurd. Je kunt er niet omheen dat Trump niet kan samenwerken, zelfs niet met door hemzelf geselecteerde "vrienden" zoals Tillerson. Dat ligt aan zijn persoonlijkheid. Hij is narcist. Die hebben geen vrienden, dat wil zeggen, zo lang als zij hem kritiekloos prijzen. Bij de eerste kritische woorden ziet hij hen als verraders. De lijst van dit soort vrienden is inmiddels erg lang.

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 08:19 | 13

@ZureKoek | 15-11-19 | 11:20: Gezien zijn verleden.... dat vind altijd zo'n lulkoek. kunnen we dan ook benoemen dat hij, gezien zijn verleden, misschien niet zo slecht is als mensen zeggen:

Het schijnt dat hij, Gratis, Vliegtuigen heeft laten vliegen om militairen op te halen na de eerste golf oorlog, Dat hij een koppel wat hem hielp na pech met z'n limo, hun Hypotheek heeft af betaald, Dat hij als enigste heeft verklaard over Epstein, dat hij schijnbaar FBI informat is geweest in zake de maffia.

Ik blijf tot er echte bewijzen, en niet dit soort lulligheden, komen achter hem staan voor 100% Trump is de heelmeester die je misschien niet wilt maar wel nodig hebt.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 11:36

U bent wel heel erg niet op de hoogte !

ivanhoe bergs | 15-11-19 | 11:38

Jezus. De stompzinnigheid qua redeneren gebaseerd op onjuiste feiten van de bovenste plank is zojuist overtroffen. Het is november dus dit gaat niet meer overtroffen worden dit jaar.

RtotheB | 15-11-19 | 19:43
▼ 10 antwoorden verborgen

De minister van Oekraïne heeft gisteren gezegd er in ruil voor de hulp geen onderzoek werd gevraagd door Trump naar Biden.

Via Reuters:

U.S. envoy Sondland did not link Biden probe to aid: Ukraine minister

Dus ook is er geen enkel bewijs dat Trump in ruil voor hulp onderzoek naar de zoon van Biden afdwong. (wat word beweerd door de Democraten)

Gisteren kon tijdens de hearing William Taylor geen enkel bewijs leveren voor de aanklacht van de Democraten. Alleen roddel verhalen; dus van horen zeggen.

De bewijslast ligt bij de Democraten.......... maar ze kunnen geen enkel bewijs leveren voor hun aanklacht. Alleen roddel verhalen.

Swieberj | 15-11-19 | 07:33 | 9

@Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 10:27:
Ah maar Biden mag het dan wel? Want voor “het goede doel”? Wie zegt trouwens dat die aanklager corrupt was? Ik vind de bronnen hier voor ook onduidelijk veelal Hear/Say. Daarnaast wie kan je daar vertrouwen in dat land.

Voor mijzelf, ik vind me aardig in de materie ingelement ondertussen, heb ik nog geen duidelijk bewijs gezien voor het voor wat hoort wat waar Trump van wordt beschuldigd. Al zegt hij dingen tussen de regels door er is geen hard bewijs tot nu toe. Het lijkt steeds meer een poppenkast om de verkiezingen te beïnvloeden...

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 11:25

@ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 11:25:
Biden deed niets voor eigen politiek gewin, noch om zijn zoon uit de wind te houden. Dat is overigens allang uitgeplozen. En daar ik niets van gebleken.

En jawel, Trump hield geld achter voor zijn eigen politiek gewin, middels druk uitgeoefend via een persoonlijke vriend Giuliani, buiten de diplomatie om. Alle mensen betrokken bij dat gesprek waren zich bewust van de implicaties als Trump dit openbaar zou maken en allen hebben in meer of mindere mate daarover hun zorgen geuit. Zij wisten dat dit een strafbare zaak was en Trump in problemen kon brengen en inderdaad, zover is het nu.

En ja natuurlijk is dit een truc om Trump aan te pakken. Maar de Dems zouden ook geen knip voor de neus waard zijn als ze dit zelfgegraven gat open zouden laten liggen.

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 15:07

Juist ende exact. Geef deze zwitsal een biertje van me..

RtotheB | 15-11-19 | 19:46
▼ 6 antwoorden verborgen

zoals altijd is Ben Shapiro scherp en heeft hij gelijk!

Heisenberg74 | 15-11-19 | 07:12 | 1

Is z'n vrouw nou arts of heeft ie t daar dit keer niet over gehad?

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 08:58

De man is in en in corrupt en praat alsof hij triangel studeert in de Josti band. Ik begrijp Trumpaloempas gewoon niet. Inclusief Baudet. Wanneer hij zijn voorliefde voor oranje opa imbiciel uitspreekt, kan ik het andere dat hij zegt niet meer serieus nemen. Hoop dat hij daarmee snel kapt.

Overnijd | 15-11-19 | 07:07 | 4

Hoe serieus ben je te nemen als je mensen voor imbeciel uitmaakt, terwijl je het niet eens foutloos kunt schrijven?

Accident_Prone | 15-11-19 | 08:16

heb je al een safespace voor november 2020?

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 08:59
▼ 1 antwoord verborgen

Ik zie Republikeinen stupide vragen stellen aan een doorgewinterde diplomaat die 5 presidenten heeft gediend en terecht moet lachen over zoveel framing vanuit deze partij.
Het doel heiligt niet de middelen en Trump zou zijn moeder verkopen als hij er beter van zou worden. Veel fanboys van Trump hier dus weinig factfinding in de panelen.

Drkildare | 15-11-19 | 06:56 | 5

hey weer een anti trump troll die de rest van de artikelen op GeenStijl ook nooit ziet... ga terug naar Joop man. of TPO van mijn part.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 08:59

@ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 08:59: Hoezeer mijn gevoel ook zegt "je hebt gelijk, laat die Joop/TPO gasten opdonderen", mijn verstand zegt: juist níet. Láát ze maar blijven, láát ze maar trollen. Hoe meer ze een platform geboden wordt, hoe meer ze zichzelf in het hempie zetten.

Gladiator Fap | 15-11-19 | 10:33

@Gladiator Fap | 15-11-19 | 10:33: alleen jammer dat ze zelf zoveel halve waarheden vertellen en de MSM na praten.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 11:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Trump is net het klimaat, doet wat hij wil en laat zich niet beïnvloeden.

SlimmeBelg | 15-11-19 | 06:36

Natuurlijk krijg je de rancuneuze inclusieve, diverse en progressieve rag-tag freakshow van dragqueens, queers, homo’s, lesbo’s, anti-facisten, milieugekkies en al die andere narcistische sjw-ers en alfabet letters mee naar de impeachement van Trump.
Kans is groot dat de dems weer bakzeil gaan halen. Maar ja masochisme zal ook wel ergens in het lgbtq alfabet voorkomen.

ratelaar | 15-11-19 | 06:35

Four more years! Four more years!

VanBukkem | 15-11-19 | 05:15 | 1

Het is te hopen voor Amerika en de wereld.

SlimmeBelg | 15-11-19 | 06:34

De president in Amerika die net als die blonde meneer in Nederland gewoon zegt waar het op staat. No bullshit recht voor z’n raap duidelijke taal.
Zoals Jackstick in de tegel hieronder al heeft gezegd RESPECT voor deze volks vertegenwoordigers.

Datgingniegoed | 15-11-19 | 01:46 | 2

Het woord nationalist wordt misbruikt als vies/ fascistisch en egocentrisch iets ,door globalisten en de All Gore kerk. De hele situatie waarin we ons nu bevinden is omdat wij onze souvereiniteit hebben opgegeven en geregeerd worden door de EU/ VN verdragen. Niet voor niets heeft Trump een streep door het Paris climate akkoord gezet. Dit zijn problemen die je nationaal / Provinciaal/ Gemeentelijk oplossen.
Een “klimaat verdrag”, voor zover de mensheid daar invloed op heeft is een leuke leidraad maar dit moet geen wet worden.
Nederland is wederom een goed voorbeeld van hoe het nou niet moet. Het huidige kabinet gebruikt de globalistische klimaat bijbel als de enige echte waarheid en houd hier nota bene een salafistische geloofs overtuiging op na.
Ik ben gewoon jaloers op die Amerikanen met hun president. America first!

Datgingniegoed | 15-11-19 | 02:07

Mja, president Trump is the last man standing tegen de ondergang van de westerse beschaving en de aanstormende klimaat-apen, medialaven en deep-state mollen.
De EU en de NOS zijn vergeven van dat ongedierte.
Mouthanen, allemaal.

Groteske leugens die als De Waarheid verkocht worden door de omroepsters van de NOS. Zo 1984.

Jan Passant mk2 | 15-11-19 | 01:40 | 5

WWG1WGA! 2020 wordt een mooi jaar.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 09:00
▼ 2 antwoorden verborgen

Zoals Wilders hier behandeld wordt vanwege zijn minder-minder-uitspraak, wordt Trump daar hetzelfde behandeld vanwege zijn uitspraak. Maar het gaat ze hier niet lukken, en daar ook niet.

JackStick | 15-11-19 | 00:27 | 7

@Moonwarrior | 15-11-19 | 08:28:
Je weet zelf wel dat het verhaaltje van Trump dat hij alleen maar corruptie wilden onderzoeken een gezocht excuus is. Ten eerste heeft Trump zich nohg nooit geinteresseerd getoon voor welke corruptie dan ook in andere landen maar opvallend genoeg wel wat betreft Oekraine en dan ook nog het zeer specifieke geval van Hunter Biden en Burisma. Dat heeft natuurlijk niets te maken met corruptie onderzoeken.

En dan nog: Stel dat Trump zo begaan was met de corruptie in dat land, dan zou hij de actie van Joe Biden om een corrupte aanklager te ontslaan moeten toejuichen maar nee, dat dan weer niet. En als hij zo begaan was met corruptie, waarom dan niet via de normale weg: Druk uitoefenen via de zittende ambassadeur en de normale diplomatieke kanalen? Maar nee, ook daar week Trump vanaf, hij bsloot de "corruptie" te gaan onderzoeken via een backchannel van een persoonlijke supporter van hem., Rudy Giuliani, die de diplomatie juist omzeilde en in de wielen reed. Ook daarover gaan die testimonies. Je moet wel blijven opletten.

Dus dat verhaaltje heeft de schijn tegen. Als Trump corruptie wilde aanpakken dan valt de keuze op om alleen Burisme aan te willen pakken en de keuze om bvia een persoonlijk backchannel te acteren. Het is allemaal uiterst onprofessioneel als dit een officieel beleid zou zijn. Zelfs het punbliekelijk onderuittrekken van de zittende Amerikaanse ambassadeur hoorde bij Trumps handelswijze, iets dat natuurlijk nooit in het landsbelang kan zijn, omdat zijn persoonlijke zoektocht naar Joe Biden moest doorgaan.

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 09:51

@Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 09:51: Ho. Het ging niet alleen over Burisma het ging met name om Crowdstrike in dat telefoon gesprek met de Oekrainsche president. later komt pas het hele Biden gezeur.
Heb je het Transcript gelezen? ik wel eerst komt het hele gedoe over Crowdstrike en the server ( die van Hillary/DNC waar The Russian Collusion aan is gehangen? ). ga serieus ook even buiten de MSM kanalen dingen volgen. Volg eens een Tim Pool ( echt niet pro trump) op youtube. doe ik ook, kom eens uit je bubbel.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 11:54

@ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 11:54:
Ja dat Crowdstrike verhaal is mogelijk nog stompzinniger van Trump om achteraan te gaan. Het is het complot-antwoord van alt-right idioten om het hele Rusland onderzoek van Mueller te ondergraven middels een totaal fantasieverhaal.

Dat Trump daar achteraan loopt laat hem weer zien als een totaal-idioot, die gevoelig is voor klinkklare onzin. Daar achteraan willen gaan is een teken van zijn onbeniul en dat is niet de eerste keer. Kijk, dat de man heimelijk hoopt dat daar iets van waar zou kunnen zijn (wat het niet is) zou tot daaraantoe zijn, maar dat hij zijn politieke carriere op het spel zet voor zoiets stoms toont hem als de risk-taker die tot alles in staat lijkt om zijn gelijk te willen halen. Een gevaarlijke gek. Dat hadden Tillerson en Mattis gelukkig wel door.

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 15:12
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik heb via dit roze blogje maar eens een link gaan volgen maar er blijft ook geen spaander meer heel van de democraten betreffende de troons afzettingsprocedure van D. Trump. www.youtube.com/watch?v=BT8ThkCQSdo Ze roddelen vrijelijk er op los en insinueren van alles... Er blijft echt niets meer over van ze! Best zielug eigenlijk.

Mr_Pikibelly | 15-11-19 | 00:26

GO Trump. Mensen trap niet in die verhaaltjes van Erik Moutcock en de NOS. Er is niets aan de hand en Trump zal gewoon in 2020 worden herkozen.

Henk003 | 15-11-19 | 00:23 | 1

Zo lang de Dems drag queens op het podium zetten zal het wel meevallen met de brede steun voor ze.

5611 | 15-11-19 | 16:27

Trump is geen normale president. Ook als je de pest hebt aan alles wat links is, kun je daden en gedrag van Trump niet goedpraten.

beniknouzoslim | 15-11-19 | 00:17 | 9

Hij is wat appart maar he get’s things done. Barry was dan wel een welbespraakte makelaar maar daar was het dan ook mee gezegd. Hilary is pure evil. Libie en al wat daar uit voortkomt is volledig op haar conto te schrijven.

Lt-Kol Kilgore | 15-11-19 | 06:24

't is bij mij precies andersom: ik heb niet de pest aan alles wat links is, maar vind ook dat je niet alles wat Trump doet slecht kan praten. En laat nu precies dát de hele tijd gebeuren door alles wat links is. De godganselijke dag, dag in dag uit: een dag niet Trump gebashed is een dag niet geleefd. Trump wint 2020 met een landslide, net als Reagan voor zijn tweede termijn. Mark my words. En links? En de media? ze zien het wéér niet aankomen en zijn de komende 4 jaren wéér alleen maar bezig met alles wat Trump doet zwart maken, inklusief de miljoenen mensen die op hem gestemd hebben. De dag dat de linksgeoriënteerde media iets wat Trump doet de hemel in prijst, heeft een democratische kandidaat weer een kans. Ik zie het (voorlopig) niet gebeuren. Het probleem zie je ook in Nederland, maar dan andersom. Hier is alles zo links geworden, dat alles dat rechts is automatisch "slecht is". En het wordt ons met de paplepel ingegoten tegenwoordig. Mijn zoon van 7 had als knutselopdracht op school: klimaatverandering door de mens. godverdegodver! Er is één ding wat die linkse rakkers nooit zullen begrijpen: als het hele spectrum naar links verschuift, verschuift ook dat wat we "het midden" noemen naar links. Dat heeft als gevolg dat iets dat vroeger normaal geaccepteerd gezond rechts beleid is, nu als "extreem rechts" wordt gebombardeerd. En rechts mág niet, rechts is slecht. Je krijgt ook dat het hele partijensysteem lijdt onder gezichtsverlies, want de opportunisten hebben geen keuze als ze op het pluche willen blijven zitten: dan maar een "rechtse partij met een links beleid", hè, Rutte? Onherkenbaar ben je met je partijtje. Voeg dan nog de versplintering toe, bewust gegenereerd zodat er nooit meer een meerderheid kan opstaan en je hebt de democratie met success om zeep geholpen. En de gewone man? Die vraagt zich ooit af of het misschien toch niet zo slim was zijn vrijheid en bezittingen op te geven voor het idealisme van een minderheid. Maar dan is het te laat. De oplossing? In dit geval hat Wilders gewoon gelijk natuurlijk: stá voor je partijpunten. Toon integriteit, zelfs als je dat zetels kost. Dat Rutte weer het oude verhaaltje 2012 uit z'n ti-ta-toverhoed haalt is een gotspé: Wilders is weggelopen omdat hij zichzelf en waarvoor hij met zijn partij voor staat niet meer herkend heeft in het regeerakkoord. Dat wordt uitgelegd als zwakte ipv. sterkte. Je kan veel van Wilders zeggen, maar ik gelóóf hem wel. Ben het alleen niet altijd met `m eens. Maar hij is wel oprecht. Net als de onbeholpen clown namens Trump. Dat kun je van Rutte niet zeggen. Enfin, ik ga langzaam off-topic met mijn relaas. Samengevat: Trump 2020 en dit hele impeachment circus is alleen maar verspilling van belastinggeld om de democratische verslaving te financieren.

Gladiator Fap | 15-11-19 | 08:56
▼ 6 antwoorden verborgen

Trump is een projectontwikkelaar,bouwer en heeft een casino.
De dems dachten al op het moment dat hij zich verkiesbaar stelde,die pakken we.
Toen hij de kandidaat werd gingen ze weer zoeken naar bewijs.Helaas voor de dems.
Toen won hij ook nog,niet met de meeste stemmen maar toch (kiesmannen)
Vervolgens werd Stormy,de pornoster er bijgehaald .Dat dit in 2006 gebeurde was niet belangrijk voor de pers en de MSM. Hij was toch slecht?
Vervolgens werden de russen erbij gehaald (Trump werd volledig vrijgesproken) en toen kwam de Oekraïne zaak (wat een slechte zaak was voor de Biden's) en waar niks aan de hand was voor Trump.
Het continu ,met name door CNN en sm gedoe, dat hij moest oprotten, is veel rook maar geen vuur.
Deze hearings zullen dat uitwijzen.
Ik ben geen fan van die arrogante bullebak, maar ik wil wel de waarheid horen.
En de media zijn subjectief en niet waarheids zoekend is mijn mening.
Daarom dus advocaat van de duivel.

pejoar | 15-11-19 | 00:11 | 1

Naar mijn mening heeft de media voor de verkiezingen trump alleen maar in de kaart gespeeld.
Ze waren zo hysterisch en overdreven dat ze daarmee de geloofwaardigheid kwijt raakte.
De gemiddelde Amerikaan neigden sneller om trump het voordeel van de twijfel te gunnen.

yooooh | 15-11-19 | 00:33

Trump heeft beperkte intellectuele capaciteiten en een aantal onsympathieke persoonlijkheidstrekjes. Maar de beperkte capaciteiten die hij heeft, zet hij in voor zijn land. Dat kan niet gezegd worden van de Democrats. Die hebben maar een principe en dat is dat zij aan de macht moeten zijn, en het boeit niet hoeveel ze daarvoor moeten liegen bedriegen of manipuleren. De politiek kan er alleen maar op vooruit gaan als de Democrats bij de volgende verkiezingen bij het politieke grof vuil gedumpt worden.
Maar omdat de VS in hoog tempo steeds minder blank worden door massa-immigratie (legaal en illegaal) en niet-blanken overwegend Democratic Party stemmen, is het helaas een kwestie van tijd voordat de Democratic Party gegarandeerd de absolute macht in het land krijgt.

petersteenkamp | 14-11-19 | 23:51 | 3

Tenzij iemand die hele club van de Democrat Party ( geen Democratic party zoek maar op) ontmaskerd voor wat ze zijn, Racepimp's en zelfverrijkers ( net als veel RINO's)

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 09:03

"Maar de beperkte capaciteiten die hij heeft, zet hij in voor zijn land."

Deed hij dat maar. Echter hij is geobsedeerd door zijn media-image en zijn herverkiezing.

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 11:20

@Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 11:20: Trump haalt wel degelijk resultaten, bijvoorbeeld op gebied van inperken van ongewenste immigratie. Maar de overwegend linkse pers in Amerika verzwijgt dat en houdt zich vooral bezig met elk echt of verzonnen schandaal langdurig onder het vergrootglas te leggen. En de Nederlandse pers neemt die propaganda in de regel klakkeloos over.

petersteenkamp | 15-11-19 | 12:29

De democraten beschuldigen Trump van waar ze zelf schuldig aan zijn. Klassieke tactiek uit het tekstboek van Lenin. Deden ze ook al met de 'Rusland conspiracy' (Uranium one). Er hoeft ook niks te worden onderzocht over hoe corrupt Biden is. Daar schept hij zelf gewoon over op op video.

www.youtube.com/watch?v=UXA--dj2-CY&a...

Antiquerulant | 14-11-19 | 23:49 | 3

Tja, blijkbaar is je Engels niet zo best.

* Il Principe * | 15-11-19 | 00:00

@* Il Principe * | 15-11-19 | 00:00:
Blijkbaar ben jij te dom om te begrijpen waar het over gaat...

Antiquerulant | 15-11-19 | 02:03

WWG1WGA! het reflecteren wat ze zelf doen gaat ze niet meer helpen.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 10:22

Nix impeach. Trump krijgt een tweede termijn maar houdt er misschien zelf mee op. Ook een optie.

Masturwasbeert | 14-11-19 | 23:38 | 1

Dank voor uw bijdrage.

JackStick | 15-11-19 | 02:07

Die verklaringen zijn allemaal van horen zeggen. "Ik hoorde één van mijn medewerkers zeggen dat deze had gehoord dat Trump (...)". "Ik heb van een whistleblower gehoord dat Trump (...)". Sneue politieke bedoeling, overigens praat niemand bij de MSM over het feit dat Biden op camera toegeeft 1 miljard aan hulp t.a.v. Oekraïne bevroren te hebben en toen zijn zoon een dikbetaalde positie uit het niets kreeg werd het ineens vrijgegeven. Oftewel ze hebben het narratief aangepast en de schijnwerpers volledig weer op Trump gezet.

tragic1911 | 14-11-19 | 23:28 | 1

Taalnazimodus: *bedoening

Braboblanke | 15-11-19 | 00:29

Trump kan niet kapot bij zijn achterban, wat er ook gebeurd. De vraag is alleen of die achterban zo groot is?

jezusisonzin | 14-11-19 | 23:25 | 9

Wel eens een Rally gezien? daarna ook het aantal mensen wat Buitenstond gezien? daar zijn 0,0 supersterren als Beyonce en haar Vrijmetselaarsman bij nodig. Trump wordt intens gehaat door de Progressieven ( vooral gebrainswasht) aan de kusten.

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 09:05

@ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 09:05:

Dus omdat (veel?) mensen iemand intens haten ... ? Dus omdat geen supersterren als Beyonce ... ?

Dit zijn geen redelijke argumenten, maar komt over als een denkfout.

Anoniemtje | 15-11-19 | 09:40

@Anoniemtje | 15-11-19 | 09:40: Vent hij vraag hoe groot is de achterban van Trump. antwoord kijk enes naar zijn Rally's. Wilde Obama of Hillary zulke cijfers trekken dan moesten ze wel minimaal Beyonce een gratis concert erbij laten geven. Hillary's grootste rally was dus met Beyonce concert en al erbij. Trump haalt nummers in de 10.000'en in z'n eentje. ene Arena zit zo vol met 20.000 man en dan staat er nog 15.000 man buiten!
De haat aan trump die vertekend hoe groot zijn basis echt is, zit vooral aan beide kustlijnen. hier wonen veel progressives en zitten meeste media, dus logisch dat het in die bubbels lijkt alsof zijn basis heel klein is. Zo je zin met "argumenten" ?

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 10:21
▼ 6 antwoorden verborgen
-weggejorist-
steefbeen | 14-11-19 | 23:19 | 1

Toch is er wat vreemds aan de gang hier, gezien de reacties, nemen de VVDers het op voor de Democraten?! en b.v. ik... mijzelf en anderen, nemen het op voor Trump ?!
Terwijl ik eigenlijk het voor de Democraten behoor op te nemen, zou het iets met realisme te maken hebben ?
Maar hieruit blijkt toch ook weer, dat volgens mij, links noch rechts, niet echt meer bestaan.

Bad - Casey | 14-11-19 | 23:03 | 4

Niets vreemds. VVD'ers zijn verstokte globalisten, net zoals '66, de democrats en extreemGroenlinks. Politiek fout tuig, helaas in de eeuwige meerderheid hier in ons 1984-EU.

Jan Passant mk2 | 15-11-19 | 01:48
▼ 1 antwoord verborgen

Itt NPO en Eric Ass to Mouthaan beweert is er vrijwel nul kans dat Orange Man Bad wordt impeached. De zoveelste verspilling van tax dollars van de Dems, hadden al een mislukking met de Mueller probe die geen zak opleverde.

Denk eerder dat dit schade oplevert voor Biden en zijn gooi naar het presidentschap.

Graaf_van_Hogendorp | 14-11-19 | 23:01 | 1

Ass to mouthaan. LOL
De cola ging hier mouth through nose.

Gazzerop | 14-11-19 | 23:28

Is dat Bill Clinton in z'n undercover rode pakje?
Moet ook onderzocht worden!

bananabanana | 14-11-19 | 22:41 | 4

Ik denk dat het Epstein is.

El Sid | 14-11-19 | 22:57

@El Sid | 14-11-19 | 22:57,
Bijna goed, het was bij Epstein thuis, dat dan weer wel.

Bad - Casey | 14-11-19 | 23:15

@Bad - Casey | 14-11-19 | 23:15: en dat was een blauw jurkje...

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 14:05
▼ 1 antwoord verborgen

Ik had gehoopt dat na bijna ruim 3 jaar presidentschap van Trump de democraten wel uitgejankt zouden zijn, maar nee. Ze blijven maar doorgaan met hun onuitstaanbare gejeremieer. Ongelooflijk, wat een slechte verliezers.
Mijn voorspelling: die hele impeachment draait op niks uit, en hij wordt herkozen voor een 2e termijn
want doorsnee Amerikanen ergeren zich net als wij dood aan dat constante gezeur vanuit de democratische partij.

Braboblanke | 14-11-19 | 22:26 | 6

Je ziet toch wat links doet? Links heeft altijd gelijk, wen er maar aan.

Mr_Pikibelly | 14-11-19 | 23:28

@027 | 14-11-19 | 23:13,
Zij zakken gewoon door hun kruis heen, men denkt vanuit hun " elitaire " gedachtengoed, dat het " klootjesvolk", te dom is en zekers als deze de waarheid verkondigen, dan gaat men dat " klootjesvolk", beschimpen en mond dood maken alszijnde racist.
Het zijn eigenlijk hele enge mensen.

Bad - Casey | 14-11-19 | 23:50

@027 | 14-11-19 | 23:13:
Dat is inderdaad waar, nu je het zegt. Elke keer weer die opmerking dat ook de Republikeinen nu achter de president moeten gaan staan, alsof er een bandje werd afgedraaid. En nu? Volledig TDS. Niks democraten die achter hun president gaan staan.

Braboblanke | 15-11-19 | 00:35
▼ 3 antwoorden verborgen

Die impeachment procedure is dan ook best kansloos. Maar daar gaat het niet om. Dit proces wordt namelijk over de verkeizingen getild om zo stemmen terug te kunnen halen. Combineer het met een economie die steeds minder goed gaat en de media die klakkeloos het verlengstuk is van Clinton persbureau en dan snap je waarom ze helemaal McCarthy gaan op Trump en iedereen die hen maar in de weg zit.

Deflatiemonster | 14-11-19 | 22:23 | 3

Economie die steeds minder goed gaat? Amerika draait op volle toeren, al maanden..

limburgOkeDan | 14-11-19 | 23:20

@limburgOkeDan | 14-11-19 | 23:20:
De economie draait momenteel alleen goed dankzij het begrotingstekort van 5%. Toch niet echt gezond, wel?

* Il Principe * | 15-11-19 | 00:07

Toen Trump aan de macht kwam, was de US bijna failliet. Herinner je nog de shut-downs van het overheidsapparaat? En nu? De beurzen doen goede zaken en er zijn in 25 jaar nog nooit zoveel banen bijgekomen sinds Trump aan de macht kwam. En voor het eerst in 20 jaar is de US nog geen oorlog begonnen onder Trump. Feiten. Daar houden we van.

Tuinhekje | 15-11-19 | 00:55

Veel TDS hier. Interessant.

jan99 | 14-11-19 | 22:19 | 1

Hier veel THC.

Usumani | 14-11-19 | 22:47

Maar er is wel een filmpje van Biden die pronkt met het feit dat hij gedreigd had geld achter te houden tenzij die Oekraïense vent ontslagen werd. Waarom is dat dan geen probleem?

Geen01 | 14-11-19 | 22:19 | 2
-weggejorist-
BrokenTipi | 14-11-19 | 22:22

Biden werd gesteund door EU en IMF. Dan mag je chanteren.

piloot47 | 14-11-19 | 22:23

Wat je ook van Trump vindt, ik denk dat bijna iedereen onder zo’n enorme druk en constante stroom van HAAT er onderdoor zou zijn gegaan en gillend zou zijn weggelopen en de handdoek in de ring geworpen.

Als je dan ondanks deze titanisch tomeloze tegenwerking van de Democraten, CIA, FBI, NSA, DoJ en de rest van de elite toch je land naar historisch lage werkeloosheidcijfers leidt in de US, speciaal onder hispanics en zwarte Amerikanen, constante economische groei (ik herinner me nog dat onder Trump zou de economie zgn in elkaar storten), historische belasting hervormingen enz. Op binnenlands nivo kan het nauwelijks beter. Eindelijk een president die aan zijn landgenoten denkt. Met alles wat hij doet staat US voorop, ik zou willen dat we hier zo’n persoon hadden.

Helaas heeft Trump in het buitenland typische beginnersfouten gemaakt. Waarschijnlijk door verkeerd advies (Bolton!), maar schijnt nu wat beter te gaan. Ik voorspel dat in zijn 2e termijn betere buitenlandse politiek wordt bedreven en verdere terugtrekking uit die poel des verderf het Midden Oosten.

De usual suspects zullen natuurlijk weer zeggen ja maar die economische cijfers is het gevolg van Obamas regering, maar dat is natuurlijk gelul.

UncleAlbert | 14-11-19 | 22:19 | 4

Dat is ook gelul. Die zgn. Tax cuts hebben direct invloed op de economie. Dat weet iedereen met daadwerkelijk verstand. Daarnaast is hij knap goed bezig met orders binnen halen uit het buitenland en zijn er 400.000 productie banen bij gekomen, waar Obama zei dat dit verleden tijd was door globalisering.

Wat Trump heeft gedaan is realistisch nationaal beleid t.a.v. de effecten van globalisering. Zo gaf hij voor zijn presidentschap al aan dat, wanneer General motors een fabriek zou openen in Mexico, ze een flink import tarief zullen handhaven, wat het arbeidsvoordeel teniet doet en kwam Ford naar voren met de mededeling dat ze geen fabrieken in het buitenland zullen openen. Dat is macht.

BrokenTipi | 14-11-19 | 22:34

@Bad - Casey | 14-11-19 | 22:27: Helaas doet Mark dit niet alleen. De kabinetten en ministers voor hem hebben er een gigantische puinhoop van gemaakt. Er is werkelijk geen enkel ministerie waar geen gedonder is.

El Sid | 14-11-19 | 23:02

@El Sid | 14-11-19 | 23:02,
Helemaal mee eens, mijn foutje omdat ik dit niet in mijn reactie had vermeld.

Bad - Casey | 14-11-19 | 23:18
▼ 1 antwoord verborgen

Ik blijf het bijzonder vinden dat het punt waarop de democraten Trump willen pakken iets is waar ze zelf schuldig aan zijn en Trump zelf niet.

Gelukkig hebben we de beelden van Joe Biden nog dat de aanleiding is van Trump's vraag aan de president to begin with en wat de echte quid pro quo was, waar meneer Biden luidruchtig over opschept in zijn periode als vice president onder Obama.

youtu.be/Q0_AqpdwqK4?t=3122

BrokenTipi | 14-11-19 | 22:11 | 4

BrokenTipi | 14-11-19 | 22:11,
Wat ik hier al eerder verkondigde, het zijn gewoon hypocrieten, maar zien zij dit nu niet zelf in?

Bad - Casey | 14-11-19 | 22:46

@Bad - Casey | 14-11-19 | 22:46: een kenmerk van waarheid is dat het voor iedereen geld. Er is geen sprake van jouw waarheid of mijn waarheid. Er is alleen de waarheid. En je perceptie over die waarheid. Aan waarheid kun je niks veranderen. Waarheid is. Aan de manier waarop je die waarheid wilt zien kun je alles veranderen.

Gelukkig leven we naar waarheid toe. Je ziet het terug in de wet. Waarheidsbevindingen. Maar ook naar goede trouw oftewel waarheid handelen. Eerlijk handelen. En iedereen weet wat er bedoelt wordt met goed koopmansschap.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt het wel. Waarheid staat. En komt boven water.

Het verbaast me dat veel mensen dit niet meer begrijpen. Gelukkig anderen weer wel. Dit is van alle tijden.

BrokenTipi | 14-11-19 | 23:03

@BrokenTipi | 14-11-19 | 23:03,
Ja, het is idd bizar, men dient gewoon vanuit " feiten", handelen en zekers niet " feiten " te maken als onzin.

Bad - Casey | 14-11-19 | 23:47
▼ 1 antwoord verborgen

Tegen de Trump criticasters, wat is er tegen het beleid van Trump? De economie van de USA draait goed, de werkeloosheidscijfers zinn laag en dalen, ook van de niet blanke bevolking. Trump start geen oorlogen, maar is vredelievend. Trump gaat illegale immigratie tegen. Hij dwingt China zich aan de internationale regels te houden: geen technologie stelen, en alleen een Amerikaanse vrije markt voor China als het andersom ook zo is. In de US kunnen transgenders gewoon transgender zijn, homo's homo en moslims moslim. Trump bestrijdt de oligarchie en kleptocratie (Clintons). Hij komt op voor Westerse waarden, is een patriot, en niet postmodern, zoals Trudeau, Rutte etc. wat dus betekent dat je Trump kunt vertrouwen, omdat hij ergens voor staat. Hoe zou ik ooit tegen het beleid van Trump kunnen zijn?

Rest In Privacy | 14-11-19 | 22:10 | 5

5% begrotingstekort, daarom draait de economie goed. Als het slechter gaat, zijn er geen buffers meer om de economie te stimuleren.

* Il Principe * | 15-11-19 | 00:13

@Bolgezondverstand | 14-11-19 | 23:38: Die oorlog heeft Trump niet gestart. En verstandig dat hij weggaat uit de achtertuin van Turkije en Rusland. Wat heeft de US te zoeken in een zandbak waar ze elkaar al 200 jaar de tent uitvechten? En op meer dan 11.000 kilometer van de US? En met een NATO waar de EU landen niet eens aan mee willen betalen? Terecht dat hij zijn mensen terughaalt.

Tuinhekje | 15-11-19 | 01:01
▼ 2 antwoorden verborgen

Trump heeft goed in de gaten wie de werkelijke vijanden van de VS zijn. Deep State zakt steeds verder weg in zijn eigen uitwerpselen. youtu.be/rwGuMuyQHYM

matrixbluepill | 14-11-19 | 22:05

Het valt me al langer op dat die Erik Mouthaan nogal bevooroordeeld is, wanneer het om Trump gaat. Niets feitelijk altijd is Trump slecht.
Nu schijnt z'n schoonmoeder een hoge pipo te zijn bij de democraten is dat zo?
-
Het zou die democraten daar overigens sieren om niet de hele tijd haat te zaaien tegen Trump, van "grab them by the pussy" tot de Russische inmenging bij de verkiezingen (leeg rapportje net als ons, of niet X66?).
Nu dit weer, kunnen ze het nou echt niet een keer met argumenten proberen?
-
Hoe zit dat eigenlijk echt met die zoon van BIden, klinkt ook niet erg fris. Is het dan niet normaal dat Trump daar ook het fijne van wil weten? Zeker als je zelf zo wordt belasterd door de democraten.

bananabanana | 14-11-19 | 22:01 | 5

"Nu schijnt z'n schoonmoeder een hoge pipo te zijn bij de democraten is dat zo?
Nee, dat is Michiel Vos."

"Nu dit weer, kunnen ze het nou echt niet een keer met argumenten proberen?"
Noem 12 veroordelingen maar niets.

"Hoe zit dat eigenlijk echt met die zoon van BIden, klinkt ook niet erg fris."
Terechte opmerking! Moet worden onderzocht door een onafhankelijk pannel (niet Oekraïne), net als alle kinderen van Trump en hun echtgenoten.

De Treinende Rechter | 14-11-19 | 22:08

@bananabanana | 14-11-19 | 22:08: Wonen in de grote stad met een riant salaris en jezelf deel waant van de 'Haves' terwijl je neerkijkt op de deplorables oftewel de 'Havenots'. Om het geweten te sussen wordt er gecompenseerd met mooie woorden als sociaal en samen en incluisief maar in feite zijn het haatzaaiende racistische wegkijkers.

Deflatiemonster | 14-11-19 | 22:20

@De Treinende Rechter | 14-11-19 | 22:08: 12 veroordelingen waarvoor als ik vragen mag?

ikworstelengadouchen | 15-11-19 | 09:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Kan Trutte niet eindelijk eens afgezet worden . Staatsgreep of zo .

achtziger80 | 14-11-19 | 21:59 | 2

We waren een heel eind op weg, maar toen heeft het leger snel het Binnenhof afgeschermd.

Eierbal-is-fijn | 14-11-19 | 22:01

@Eierbal-is-fijn | 14-11-19 | 22:01: Ja, maat r toch , met meer mensen bestormen moet het kunnen . Heel veel mensen , zoals toen in de DDR de mensen de Stasie gebouwen gingen plunderen .

achtziger80 | 14-11-19 | 22:21

Trump heeft gevraagd om een onderzoek dat niet is gedaan in ruil voor financiële hulp die niet is achtergehouden. Kortom het gaat om iets dat niet gebeurd is.

Zelinski zegt voor Kyodo News (Japan): "I was never pressured and there were no conditions being imposed". Oekraïens Minister van Buitenlandse zaken Vadym Prystaiko ontkent dat er druk is uitgeoefend. Dus de Oekraïners hebben er zelf ook niets van gemerkt.

De getuigen zijn er niet bij geweest en zeggen van anderen, via-via, gehoord te hebben. Ik ben benieuwd!

Short | 14-11-19 | 21:56

De jankende dem.. kunnen het nog steeds niet verkroppen dat ze de verkiezingen verloren hebben.... Zelden zulke losers gezien.... Ga eens wat nuttigs doen voor je land!!
Kunnen nog heel veel leren van Trump.
Met een Trump in de EU was er nooit een EU gekomen..... Samenwerken en handel is prima, maar wel met de ieder de eigen regels....

dijkbewaker | 14-11-19 | 21:55 | 4

Het is onvoorstelbaar inderdaad zulke onverbeterlijke losers. Trump zou eigenlijk gewoon een termijn of 4 moeten kunnen draaien.

peterdh | 14-11-19 | 22:10

@peterdh | 14-11-19 | 22:10: Of misschien schuift hij Ivanka wel naar voren. Die tante is vrij slim en is net zo uitgesproken en realistisch pragmatisch als d'r ouwe.

tragic1911 | 14-11-19 | 23:33
▼ 1 antwoord verborgen

De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet. President Trump vraagt aan president Zelenskiy, vriendelijk zwaaiend met een big stick van wee jouw gebeente, om assistentie bij het onderzoek naar vader en zoon Biden + de Clinton clan + Obama. President Zelenskiy en oligarch Kolomoisky houden wel van deze straight talk van deze merkwaardig transparante president Trump (president Assad mag hem ook graag vanwege die reden), maar voor wat hoort wat. De Democraten zien steeds asgrauwer hoe hun kansen om de presidentsverkiezingen van 2020 te winnen zienderogen kleiner worden. Met de wankelmoedige moed der wanhoop kiezen ze voor de aanval: impeachment! Ergens tijdens de impeachmentprocedure zal president Trump wel in een slip raken met zijn tong, zo gokken ze. Ondertussen wordt het wereldwijd tot in ongelooflijk transparante details bekend hoe Amerikaanse diplomatie te werk gaat: regulier en irregulier. Iedereen weet dat dit onder Obama/Biden precies zo gebeurde. Dit betekent dat de Democraten in eigen voet schieten. Onder al die lijken die uit de kast vallen gaan de Democraten steeds meer pips, ziekjes en lijkbleek kijken. Ze missen overduidelijk de guts, de ballen, de Trumpschwung. Al die openbare TV-tijd wordt tevergeefs gebruikt om rotjes, sterretjes en gillende keukenmeiden te ontsteken. Het Amerikaanse publiek kijkt naar Netflix. President Trump wacht met zijn eigen zwaar illegale vuurwerk totdat de verkiezingsdag naderbij komt.

Eeuwig..Op..Vakantie | 14-11-19 | 21:53 | 2

Ik denk dat Trump de hand van de democraten heeft gedwongen door hard op Biden en zijn zoon in te gaan. Hij weet wat ze hebben. Hij houd idd zijn kaarten dicht bij de borst. Van Biden is gewoon YouTube te zien hoe hij zich uitslooft over het onderdruk zetten van Oekraïne vanwege zijn zoon toen hij vp was refereert zelfs naar Obama. Zaakje stinkt zeker. Mogelijk is er nog veel meer. Het spel is nog maar net op de wagen.

P-unit | 14-11-19 | 22:02

Eeuwig.. Op.. Vakantie | 14-11-19 | 21:53,
Gezien mijn eerdere/latere reacties, bedoelde ik hetzelfde, maar u verwoordt het in mijn ogen, zeer goed.

Bad - Casey | 15-11-19 | 00:00

Ik denk zo dat een deel van de Amerikanen dat Trump steunt in opstand zal komen, en wegversperringen gaat aanleggen. Democraten overspelen hun hand, het land zakt weg in chaos. Amerika is een ernstig verdeeld land. Europa is ook zeer verdeeld. Het Westen polariseert richting binnenlands conflict.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:50 | 2

Amerika draait beter dan ooit. Vraag maar eens vrienden uit de US. Of kijk er zelf. De MSM moet je niet geloven, die voorspelden ook dat Hillary Clinton glorieus zou winnen, met fantastische peilingen op alle TV zenders, klakkeloos overgenomen door de NL staatskanalen. Inmiddels weten we dat de echte mensen Netflix kijken en met hun verstand gestemd hebben.

Tuinhekje | 15-11-19 | 01:08

@Tuinhekje | 15-11-19 | 01:08:
Wat een nare feiten allemaal en applaus om dat zo droogjes op te sommen en te wachten met de beste grap, well played if i may say so. All funny because it's true.

#De gelaagdheid van grappen on tour
#SoYouThinkYouCanSchoorsteenveger
#WeNeedShorterNames

Aap Noot Miesje | 15-11-19 | 05:14
-weggejorist-
Mijnbescheidenmening | 14-11-19 | 21:48

Perfecte reclame voor de onvermijdelijk The Re-Election. Trump is de enige met normaal gezond verstand. Zie dit dan, over verdedigen van ISIS-terugkeerders. youtu.be/DX7ZXbEM3FENuff said. Trump is verzekerd van 4-more-years het zijn barre tijden voor Links, het omvolken gaat nog niet zo gemakkelijk, ondanks de geldpersen en de nog op volle toeren draaiende economie...

Mijnbescheidenmening | 14-11-19 | 21:47

Drain the swamp and Pepe the frog will continu with kek.

steekmug | 14-11-19 | 21:43

Als Rutte nou eens een half jaartje in het witte huis gaat zitten dan kan Trump hier op zijn manier even korte metten maken met en orde scheppen in de chaos waar Rutte door de bomen het bos niet meer ziet. Even de hoofdzaken van de bijzaken scheiden en Klaver en Jetten duidelijk maken dat ze hun eisen maar op een verlanglijstje in de schoen stoppen voor Sinterklaas. Amerika heeft dan even rust en wij kunnen weer verder.

Leptob | 14-11-19 | 21:41 | 2

Dan zal 3/4 van het kabinet jankend naar huis gaan en zich met een snowflake burnout ziek melden

Olleke | 14-11-19 | 21:43

Strak plan

fryskenvry | 14-11-19 | 21:49

De heer Nunes goes Latin. Genieten inderdaad.

HaatbaardKnipper | 14-11-19 | 21:58

Ik schoot echt heel hard in de lach toen hij die depositie voorlas... Wat een complete onzin. De democraten zijn echt van het padje af.

peterdh | 14-11-19 | 22:08

Menthol in een perzik. Zou dat smaken zo'n impeachment?

Olleke | 14-11-19 | 21:36

Impeachment of niet daar wordt mijn leventje helegaar niet anders van.
Het is vermakelijke soap en ik gun die oranje volidioot het van harte.

Berbaar | 14-11-19 | 21:34 | 18

'volidioot'. Mijn Berbaarbingokaart ligt weer klaar.

piloot47 | 14-11-19 | 22:21

@piloot47 | 14-11-19 | 22:21,
Ik vind uw opmerking leuk.

Bad - Casey | 14-11-19 | 22:52
▼ 15 antwoorden verborgen

Ach gut, die niet tegen hun verlies kunnen maken zichzelf weer eens totaal belachelijk en ongeloofwaardig.. overal ter wereld.

boerk | 14-11-19 | 21:34

Net als met de Russian collusion loopt dit op weinig uit. Behalve de continue stroom van aanklachten en verdachtmaking: Trump moet beschadigt worden. De publieke opinie daar gaat het om. Men gooit voor dit doel Biden nu voor de bus. Aangezien er echt niks anders gevonden is in drie jaar. Treiteren met zijn belasting aangifte lukt ook nog niet. Hillary schijnt zich al warm te lopen om op het laatste moment in de race te stappen. Het probleem Epstein is weg. Naar de foundation en de e-mails is gewoon geen onderzoek gedaan. Niemand heeft het over haar rol in de Arabische lente en de ramp die dat is geworden. Als The orange man genoeg averij oploopt gaat ze het zeker weer proberen. Waarom is er anders nog geen enkele bonafide democraat op het toneel verschenen. Trieste kartel bedoeling deze impeachment procedure.

P-unit | 14-11-19 | 21:33 | 1

De democraten hebben hier echt alleen zichzelf mee. De beschuldigingen zullen best waar zijn maar de Amerikanen boeit het voor geen meter. Terecht want zo opzienbarend is het allemaal niet. Trump heeft zich exact zo gedragen als men van hem verwacht and that's it.

Frits de Vriez | 14-11-19 | 21:41

Die drag queen lijkt zo weggelopen uit een film van John Waters.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:28 | 7

@Zoloft | 14-11-19 | 21:36: Er zijn nog beelden zelfs van voor die tijd! Ken je dat, internet? Moet je eens proberen, zal leerzaam zijn. Succes.

HaatbaardKnipper | 14-11-19 | 22:15
▼ 4 antwoorden verborgen

Er heeft op 22 februari 2014 een ordinaire regime change plaatsgevonden in Oekraïne. Vele mensen hebben zich hierbij verrijkt. Hopelijk komen er nog wat mensen op het strafbankje.

Mogwai | 14-11-19 | 21:27 | 10

@Bad - Casey | 14-11-19 | 22:15: Ja da's leuk, hij begint te kraken.
Hij voelt zich ver boven 'ons' gesteld en 'wij' willen maar niet luisteren omdat we al lang doorhebben dat hij een troll is.
En ja, wat doe je dan. Dan ga je als een kind boos op de grond stampen en schelden. Dat zien we zich hier mooi voltrekken.

Gazzerop | 14-11-19 | 23:39

@Gazzerop | 14-11-19 | 23:39:
Was je meyt argumenten gekomen dan had ik je serieus kunnen nemen, nu wek je de indruk gewoon wat stukken rood vlees neer te gooien in de hoop dat er een reactie op komt. Nietwaar?

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 11:24
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik heb nog nooit zo'n walgelijke politiek gezien als die van de DemoKKKrats

Geno | 14-11-19 | 21:27 | 1

Kijk naar Rutte. Het kan erger dus.

HaatbaardKnipper | 14-11-19 | 21:33

De linkse kerkiër laat z'n ware gezicht zien. Als ze niet kunnen winnen worden het vuillakken. Aan Trump hebben we het te danken dat Ivanka en niet Chelsea met hoge hakken door het Witte Huis loopt!

Ikbeneenzelfbouwer | 14-11-19 | 21:26 | 2

Een heuse Trump-dynastie in de USA. Zou uitstekend zijn voor het land.

Toninhocerezo | 14-11-19 | 21:55

Stemmingen over personen zijn anoniem in de senaat toch?
Er zijn vast republikeinen in de senaat die onder de dekmantel van anonimiteit van deze clown af willen. Mitt Romney iig

BasBr | 14-11-19 | 21:25

De Democraten hebben ook wat te verbergen, want zowel Pelosi's zoon als ook de zonen van Biden en Kerry zitten allen min of meer in de Energy branche al dan niet juridisch en zijn ook nog eens via Soros daar (Oekraïne) naar toegehaald. Als dat uitkomt is er nog veel meer aan de hand. En dat is hier in de MSM helemaal niet verteld. Dus even afwachten hoe het gaat aflopen.

AMX pri | 14-11-19 | 21:25 | 6

@tweetybird | 14-11-19 | 21:38: als ze fatsoenlijk campagne met Hillary hadden gevoerd. I am with here wat is dat voor loze slogan. Identiteit politiek. Het was lui en gemakzuchtig. Terecht verloren.

P-unit | 14-11-19 | 21:46

lol, veel mensen zijn op hun pik getrapt geloof ik.
Trump gaat impeached worden als derde president in de Amerikaanse geschiedenis. Afgezet is een ander verhaal (ja, impeach en afzetten zijn iets anders) Hij heeft dat ook compleet aan zichzelf te danken.
Of hij herkozen gaat worden, weet ik niet en interesseert me ook weinig.
Ik gaf gewoon een feitelijk relaas en schijnbaar stoot dat mensen al tegen de borst.

BasBr | 14-11-19 | 22:17
▼ 3 antwoorden verborgen

Als ik mijzelf niet vergis, Amerika had destijds onder Obama en Killary in Oekraine een burgeroorlog veroorzaakt, met de ijdele hoop het Krim te kunnen bemachtigen.
Met als usefull idiots, Timmermans, Verhofstadt en van Baalen, weet u nog ?!
Die stonden op het Maidan plein te brullen en het volk op te hitsen.
Ik reageerde toen op Elsevier, ik zei toen " dit gaat Poetin niet leuk vinden, die gaat geheid ingrijpen", ik kreeg toen een ban????!!!
Maar ik kreeg ook gelijk, Poetin nam het Krim weer terug, is ook logisch, de enige ijsvrije Marinehaven van de Russen en zij hadden een contract met Oekraine t/m 2050 geloof ik en dat gaan zij nooit en te nimmer uit handen geven.
Alleen al de arrogantie van de Amerikanen om de Russen dwars te zitten, dit zal eens andersom moeten gebeuren, dat de Russen zo dichtbij de grens van Amerika de boel lopen te stangen, met militair vertoon, dan hebben we geheid een 3e wereldoorlog.
Nee, de hypocrisie was destijds onder Obama, daar hoor je niemand over, dus nu ook weer zijn de Democraten hypocriet jegens Trump.
Wat een slechte verliezers zijn het toch die democraten, ze blijven maar doorgaan, samen met dat trieste CNN, het is gewoon obsessief en eigenlijk zielig aan het worden, zover dit het al niet is.

Bad - Casey | 14-11-19 | 21:24 | 30

@Beste_Landgenoten | 14-11-19 | 22:16,
Zijn wij het toch deels met elkander eens.
Maar Rusland oefent in zijn eigen land aan de grens, vind ik toch wel een heel groot verschil.

Bad - Casey | 14-11-19 | 22:32

@Zoloft | 14-11-19 | 22:18,
Zou het?!

Bad - Casey | 14-11-19 | 22:37

@Bad - Casey | 14-11-19 | 22:32:
Waarin zit hem dat verschil?
De NAVO troepen aan de buitengrenzen zijn totaal niet opgewassen tegen de hoeveelheid aan de Russische zijde en zijn ook meer symbolisch-politiek bedoeld als mentale steun aan de Balten, die doodsbang zijn dat de NAVO ze in de steek gaat laten als puntje bij grenspaaltje komt. Terecht denk ik, want bij de eerste Russische actie tegen Estland geeft de NAVO niet thuis vrees ik. En dan is het einde NAVO.

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 15:18
▼ 27 antwoorden verborgen

Ik begrijp dat onzinnige gedweep niet met Trump. Hij is een enorm domme sukkel die uitsluitend bezig is met zichzelf en zijn beeld in de media, en met 80 tweets op een avond alleen over zichzelf betekent het dat hij totaal ongeschikt is als president, zelfs afgezien van de Oekraine-faal.

Maar enfin, de goegemeente vindt hem tof, waarschijnlijk omdat hij niks anders doet dan democraten en iedereen die eerst voor hem was maar toen tegen, af te zeiken. Dat vindt het volk leuk, want afzeiken is natuurlijk heel erg gaaf en getuigt van heel erg veel durf en ballen en hij zegt wat hij doet en zo.

Feit is dat Trump militaire hulp wilde achterhouden als drukmiddel om zijn eigen herverkiezing een boost te geven. Belastinggeld aanwenden voor je eigen herverkiezing middels onder druk zetten van een bondgenoot is simpelweg illegaal.

Daarbij is het corrupt. Het is de definitie van corrupt, als je hem niet kent, zoek het op! Ook is het nog contraproductief om je eigen diplomaten in de wielen te rijden middels backchannel-kanaal Giuliani die de poten oinder de stoel van de eigen ambassadeur vandaan zaagde omdat dit Hunter-Biden nepverhaal zo nodig moest worden opgeblazen.

Totaal terecht dus dat Trump dat mag gaan uitleggen in de Senaat. Niet dat die laffe Reps hem afzetten, die schijten allemaal drie kleuren stront dat ze de volgende zijn die Trump door het slijk trekt.Daarom slijmde Nikki Haley Trump met veel stroop om de mond, dat hij immmers niks fout deed, "omdat uiteindelijk de militaire hulp doorkwam".

Hahahaha Nikki Haley, we probeerden een bank te beroven maar het lukte niet, dus zijn we niet strafbaar? Dit theater aan Reps zijde is een schande voor de VS. Ik hoop dat die narcistische kleuter snel oplazert uit het Witte Huis.

Beste_Landgenoten | 14-11-19 | 21:23 | 15

"Ik hoop dat die narcistische kleuter...…….", BL: ga eens normaal doen! Dit is een gekozen President waar de meerderheid van het Amerikaanse volk achter staat. Hier geldt de stelling val een bevriend staatshoofd niet op deze manier aan! Je mag best iets vinden maar ga eens niet schelden! Zeker als je met kleuter e.d. begint. Dit is uitermate onjuist en lijkt op extreme boosheid en steeds je gelijk willen halen.

AMX pri | 14-11-19 | 23:07

@AMX pri | 14-11-19 | 23:07:
"waar de meerderheid van het Amerikaanse volk achter staat"

Nee, hij verloor de "popular vote", dus niet de meerderheid. Hij is wel verkozen. Dat feit staat. Ik ben niet de enige die zijn niveau laag inschat. HIj praat als een joch van 14, hooguit. Zijn teksten gaan niet hoger dan dat niveau. Allemaal uitgezocht door deskundigen. Dat is geen trucje om simpel te praten, hij KAN gewoon niet beter.

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 15:20
▼ 12 antwoorden verborgen

De president bevalt je niet dus hij moet weg.
Kan ik nog wel begrijpen van het linkse volk dat hem haat.
Nu ben ik een jaar geleden voor het eerst van m'n leven in de VS geweest (en voor het laatst trouwens).
Wat mij echt opviel daar (New York was ik) is het aantal hysterische types die ik tegenkwam die Trump echt tot op het bot haten.
Opvallend.

HoerieHarry | 14-11-19 | 21:23 | 1

Je moet ook naar het zuiden gaan. Is een stuk leuker volk om mee om te gaan. Arizona is een aanrader

Rotterdammert1965 | 14-11-19 | 21:59

Beetje dubbel. Vind Trump precies wat usa nodig heeft en wij hier ook missen, een strijder voor het land die lak heeft aan kliekjes, elite of kartel.
Een slimme zakenman die stiekem ook al meer bereikt heeft dan zijn toonbeeld van een gutmensch voorganger obama, die hielenlikker.

Maar wel vraag ik me af wat er precies gebeurd is, of dit enkel framing is of hij destijds een stapje te ver is gegaan in zijn zakelijke aanpak. Dat feit zou kwalijk zijn. Maar dit circus er omheen is pure waanzin, uit paniek van zn tegenstanders. Jammer dat hij deels zn imago ook zelf kan verbeteren omdat hij erbij loopt als n idioot met zn nephaar en gele bakkes.
Maar vind het vooral jammer dat wij hier niet zo iemand aan t roer hebben, maar onze mark, die kontenkusser met zn eeuwige grijns.

JDMslut | 14-11-19 | 21:23 | 11

@Beste_Landgenoten | 14-11-19 | 22:20: JIj leidt wel zo verschrikkelijk aan zelf-overschatting dat het bijna meelijwekkend wordt.
Want die Trump zit er na de volgende verkiezingen weer.

Ik wed dat jij je info tot je neemt via de washington kanalen als politico, WaPo en 'betrouwbare' media als NYT (van Bezos die er geen geheim van maakt een gruwelijke hekel aan Trump te hebben en dat via z'n krantje de wereld in slingert).

Gazzerop | 14-11-19 | 23:49

@Gazzerop | 14-11-19 | 23:49:
Ik heb nooit beweerd dat Trump niet herkozen wordt. Integendeel ik vrees dat hij er nog vier jaar zit. Maar dat een horde sufkezen op hem stemt maakt nog niet dat hij geweldig is. Ik kom vaak in de VS en zie dat niemand enige interesse heeft in de politiek en al helemaal niet in de buitenwereld buiten de VS. Het zal ze allemaal aan hun reet roesten.

Beste_Landgenoten | 15-11-19 | 15:22
▼ 8 antwoorden verborgen

Wat Trump en zn blinde, dove volgers dan wel vergeten is dat het Trumps eigen ‘inner circle’ is die dit aangezwengeld heeft.. en niet 1, maar een stuk of 10 van *zijn* mensen komen met deze aantijgingen. Die mensen die *hij* heeft aangenomen of zijn aangenomen door *zijn* mensen, waarvoor *hij* verantwoordelijk is.
Als het huis v afgevaardigden hier niets tegen zou ondernemen zouden ze geen knip voor de neus waard zijn.. het is hun taak.. ze worden voor die controles van de macht betaald.. its their job.

Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:20 | 3

Jammer alleen van dat getrek aan een dood paard. Die mission impossible. Dat Don Quichot-gevecht. Het gaat niet gebeuren met de huidige #FourMoreYears

HaatbaardKnipper | 14-11-19 | 21:27

Trumps fans zijn niet zo van de feiten.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:27

@Kuifje-in-de-EU | 14-11-19 | 21:27:
Nee, gelukkig hebben we de democraten met hun Russische Inmenging.
En de Nederlandse NPO met hun prostituee verhaal in Moskou.
Proest.

Roadblock | 14-11-19 | 21:49

Om een impeachment te laten slagen moet er iets zijn om Trump op te "pakken".

En dat is er niet.

Tot nu toe is er geen enkel bewijs geleverd dat Trump gedaan heeft wat de z.g. klokkenluider" heeft vermeld. Integendeel, het "bewijs" blijkt vooral gebaseerd te zijn op roddel verhalen en geen concrete feiten. Ook blijken veel getuigenissen in het voordeel van Trump te zijn. (zal je niet lezen in de Nederlandse media; wel op Foxnews)

Dus zal de impeachment niet slagen.

Dat weten de Democraten ook. De bedoeling van dit circus is om TRump dusdanig te besmeuren met modder dat het invloed zal hebben op de verkiezingen van volgend jaar.

Want de Democraten weten dat geen enkele kandidaat van de Democraten het tegen Trump kan opnemen.

Swieberj | 14-11-19 | 21:19 | 6

@HaatbaardKnipper | 14-11-19 | 21:29: Bill Clinton is geen president. Ik snap de reden waarom je hem erbij wilt halen maar het is zon zwaktebod.. en dom.. kom met iets beters..

Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:36

@Roadblock | 14-11-19 | 21:28: of het door de senaat komt ligt aan de senatoren. Die worden uiteindelijk gekozen en als hun electoraat grotendeels voor impeachment is, en een senator tegen, dan kost het die senator zijn baan. Die laten Trump als een baksteen vallen. Misschien niet deze regeringsperiode, maar een volgende kan ook.
Daarnaast vindt een Republikeinse partij met een presidentskandidaat die vrij zeker het einde van zijn tweede termijn niet haalt dat ook niet zo’n goede “investering”

Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:44

@Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:44:
En IS hun electoraat grotendeel voor impeachment?
Heeft u enige voeling hoe dit door de potentiele Trumpstemmer bekeken wordt in Amerika?

Roadblock | 14-11-19 | 21:54
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik vind Trump een gigant. Geen kleurloze toestand zoals bij die Afrikaanse president hiervoor. Altijd wat te beleven met Trump. America first is heel wat anders dan "me first" Rutte waar Berbaar en Kuifje zo verliefd op zijn. En die vrouw van hem, heerlijk om te zien. En die dochter,,,likkebaardend lekker. Rutte heeft zijn moeder. Is toch anders. Als wij een Trump hadden, dan had hij gezegd; knallen met die auto's, geen maximum. Hij zou zijn eigen mensen nooit verloochenen om huizen te kunnen bouwen voor kanslozen van ver. Rutte is anders. Eng anders. En ja, ik vind dat Trump zijn haar ook goed zit en zijn handen zijn net kolenschoppen. En ik geloof hem als hij zegt dat hij van HC 2 speelt.

Peter777 | 14-11-19 | 21:19 | 3

HC 2 is nu HC1. Speelde een paar rondjes dik onder par. Tijdens noodweer. Een kanjer is het.

Peter777 | 14-11-19 | 21:24

"en zijn handen zijn net kolenschoppen"
lol!

* Il Principe * | 14-11-19 | 21:40

Trump en Reagan zijn de beste Amerikaanse presidenten van de laatste 50 jaar. Ze houden het simpel, logisch overzichtelijk. Zoals Cruijff al zei, simpel spelen is het moeilijkst.

Toninhocerezo | 14-11-19 | 22:18

Wat is het toch met die Trump fanboys? Prima als je de Democraten haat, moet je zelf weten. Maar je ziet toch wel dat dit een megalomane, narcistische, corrupte aap is? Ik snap niet zo goed waarom de haat voor de ene partij moet uitmonden in het verdedigen van een totale flapdrol. 't Zal wel aan mij liggen.

beldewouten | 14-11-19 | 21:19 | 19

@beldewouten | 15-11-19 | 04:58:
And it's gone, ws an die arbeit wat alleen maar te prijzen valt. Als ik m'n gokje eerder ergens mag achterlaten is het hier.

Aap Noot Miesje | 15-11-19 | 05:40

@Swieberj | 14-11-19 | 21:27: Noem voor de grap eens een paar dingen op die Trump voor elkaar heeft gekregen.

Bret24286011 | 15-11-19 | 08:13
▼ 16 antwoorden verborgen

Wat een slecht geïnformeerd stuk van GS. Het is een onderzoek waarbij gekeken wordt naar de feiten, er is nog geen beslissing genomen. De verhoren achter gesloten deuren was m.b.t. mogelijk beïnvloeding van andere getuigen. In dit opzicht lijkt GS meer op Fox News dan een kritisch blog. En voor al die Trump liefhebbers, ga maar eens een paar jaar in de states wonen met je middle class voorkomen. Het lachen zal je vergaan. Trump zal je naaien waar je bij staat. Hij is alleen trouw aan zichzelf.

PedroN | 14-11-19 | 21:16 | 2

Gelukkig dan maar dat de goede fee Hillary nog leeft. Moet een hoop troost bieden op links.

HaatbaardKnipper | 14-11-19 | 21:20

Presidenten van beide kanten naaien je een oor aan. Dat is sowieso de reden dat trump uberhaupt president is. Maar zoals het lijkt lijdt u aan TDS. Maakt niet uit hoe, Trump kan helemaal niets maar dan ook niets goed doen..

En dan die domme vergelijking met Fox News, dat is enkel bedoeld om de discussie te beeindigen door direct iemand buitenspel te plaatsen. Als CNN, The washington post of NYT of MSNBC beter zijn. Laat me niet lachen.

mlmn | 14-11-19 | 21:32

Ik verheug me nu al op four more years. Trut Warren vermorzeld. Biden een inzinking. Trump de popular vote. En een hoop beelden die ik regelmatig opnieuw afspeel.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:16

Het gaat niet om militaire steun aan Oekraine, maar Oekraine die op het punt staat een wapensysteem te KOPEN.

Verder ging het niet om assistentie bij het onderzoeken van O'Biden zijn zoon, maar hulp bij het onderzoek naar Crowdstrike (de geheime server van H. Clinton).

Ik raad iedereen aan het betreffende telefoongesprek nog eens na te lezen. Ook die Mouthaan.

Pimp my Voortuin | 14-11-19 | 21:14 | 2

Als jij niet doorhebt dat Trump zei jij krijgt geld en wapens als je mij dirt geeft, dan ben je echt ingeloooofelijk naïef..

Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:48

@Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:48: Geef even het stukje citaat van het telefoongesprek aub. O'Biden kwam veel later in het verhaal, het ging om Crowdstrike.

At your service:
The President: "I would like you to do us a favor though because our country has been through a lot and Ukraine knows a lot about it. I would like you to find out what happened with this whole situation with Ukraine, they say Crowdstrike... I guess you have one of your wealthy people... The server, they say Ukraine has it. There are a lot of things that went on, the whole situation. I think you're surrounding yourself with some of the same people. I would like to have the Attorney General call you or your people and I would like you to get to the bottom of it. As you saw yesterday, that whole nonsense ended with a very poor performance by a man named Robert Mueller, an incompetent performance, but they say a lot of it started with Ukraine. Whatever you can do, it's very important that you do it if that's possible."

Pimp my Voortuin | 14-11-19 | 21:50

Ik heb ter herinnering van de linkse haat tegen Trump op AliExpress een pleeborstel met zijn afbeelding gekocht en hou ‘m uit respect voor hem in de verpakking.

027 | 14-11-19 | 21:12 | 1

Respect is juist dat je hem wel gebruikt. Drain the swamp!

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:17

Slaag? Maak? Wat nou maak? De Tegenpartij.

Piet Karbiet | 14-11-19 | 21:11

Voor de geïnteresseerden die het verhaal ook eens van een andere kant belicht willen zien raad ik de volgende drie docu's/videos aan van blazetv.

www.youtube.com/watch?v=kuvfYE7ZdL0
www.youtube.com/watch?v=-J2A5YI_dsg&a...
www.youtube.com/watch?v=si-vMj-FB88

Daarbij beweer ik niet dat dit de waarheid is, helemaal niet. Maar denk vooral zelf na en kom zelf met een oordeel. Dit is in ieder geval een kant van het verhaal die ik nog nooit heb gehoord.
Enkel focussen op het telefoontje dat Trump naar Oekraine deed is enorm kortzichtig. Ik heb persoonlijk het vermoeden dat het van beide zijden een dikke clusterfuck is.

mlmn | 14-11-19 | 21:11 | 2

Serieus? Glenn Beck die jankerd die bij Fox News werd weggeschopt?

PedroN | 14-11-19 | 21:19

@PedroN | 14-11-19 | 21:19:
Glenn Beck is niet dezelfde persoon als hij destijds was bij Fox. Hij kijkt zelf ook niet terug met veel plezier op die periode.

Maar who cares wie of wat het doet, gaat erom dat dit aansluit op het narratief dat de republieken proberen te vertellen evenals enkele journalisten zoals John Solomon.

mlmn | 14-11-19 | 21:27

Haha, verwijzen naar newspunch en dan hopen dat je serieus genomen wordt...

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:10
-weggejorist-
frank4444 | 14-11-19 | 21:08

Die verklede kerel vat het mooi samen. Waanzin voor de buhne. Complete waanzin.

Graaisnaaiert | 14-11-19 | 21:07 | 10
▼ 7 antwoorden verborgen

Is een Drag Queen vrouwelijk of mannelijk van onder?
Wil mijn buurman graag weten.

HoerieHarry | 14-11-19 | 21:07 | 2

Mannelijk, waarschijnlijk.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:14

Beide hebben ze ballen. Het enige verschil zit hem in de plaats waar die ballen zitten

tweetybird | 14-11-19 | 21:26

Je komt niet door een detectiepoortje met een Prince Albert natuurlijk.

Mr_Natural | 14-11-19 | 21:07 | 4

@Olleke | 14-11-19 | 21:08: bij Epstein kwam je er met een Prince Andrew in je broekje juist wel doorheen

Olleke | 14-11-19 | 21:09

@Mr_Natural | 14-11-19 | Amerikanen kennende hebben ze zeker xxl detectiepoortjes

Olleke | 14-11-19 | 21:16
▼ 1 antwoord verborgen

Het is op de MSM nogal stil over de publieke verhoren. Blijkbaar niet veel anti-Trumps te melden dus?

Likqua | 14-11-19 | 21:06

'Is a man not entitled to the sweat of his brow?'
vimeo.com/80097183

Aap Noot Miesje | 14-11-19 | 21:06

Geen kans, inderdaad. Maar het is wel goed dat de corruptie en criminaliteit benoemd wordt. Volgend jaar gaat hij dus het gevang in. En met hem velen.

Blotus | 14-11-19 | 21:05 | 2

Uw naïviteit is aandoenlijk.
Trump kan niet worden afgezet: er is geen 2/3 meerderheid.
Trump wint hands down de verkiezingen.

Maytheforcebewithyou | 14-11-19 | 22:15

Maar bedoel je dan de vader, of de zoon Biden?

Nuchternederland | 15-11-19 | 08:09

Deze president zit in de zak van Poetin die zich de ballen uit de broek lacht om dit verhaal waarbij het Amerikaanse volk uit elkaar wordt getrokken.

De Treinende Rechter | 14-11-19 | 21:04 | 4

Vreemde constatering dat deze president in de zak van Poetin zou zitten. Als je niet tegen bent, ben je voor. Zoiets?
Voor u geldt: Handen omhoog. Telefoon wegleggen. En NIET lachen!

T. Rammel(l)an(d)t | 14-11-19 | 21:13

@T. Rammel(l)an(d)t | 14-11-19 | 21:13: het was hem bijna gelukt om de aankoop van wapentuig die door het congres was naar het volgende jaar te schuiven. Pas toen zijn druk op Zelensky voor vuiligheid over Biden (en/of Clinton) openbaar werd, is de betaling opengesteld.

De Treinende Rechter | 14-11-19 | 21:21

Zoals Putin al zei..
“Buy American.. I did...”

Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:24
▼ 1 antwoord verborgen

Er is daar een "whistle-blower" die precies weet hoe het zit, waarvan iedereen officieus weet wie het is, maar die niet mag worden opgeroepen om te getuigen van de Democraten. Drain the swamp zei Trump, hier zie je de swamp terug vechten.

eismc2 | 14-11-19 | 21:04 | 3

hoezo? Alles wat de "whistle-blower" heeft gezegd is bevestigd door mensen die erbij waren, mensen met een lange vaak militaire, onberispelijke staat van dienst.

De Treinende Rechter | 14-11-19 | 21:06

Dat viel mij ook al op ja.

steekmug | 14-11-19 | 21:26

@De Treinende Rechter | 14-11-19 | 21:06: en belangrijk.. Trump zijn eigen mensen.. door hem aangesteld. Zoals ambassadeurs

Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:26

Die arrogante bospeen met zijn engelenhaartjes komt overal mee weg, wat er ook gebeurt, wat hij ook uitvreet, de democraten hebben het gedaan.
But who cares, de doorsnee yank gelooft het.

snapal | 14-11-19 | 21:03 | 2

Ga toch weg , ga ergens anders je linkse poep spuiten , loser

Hurdy Gurdy Man | 14-11-19 | 21:22

U bedoeld, net zoals Rutte?

achtziger80 | 14-11-19 | 22:29
-weggejorist-
frank4444 | 14-11-19 | 21:03 | 1

Het blijft fascinerend om te zien wat er gebeurd als er iemand buiten de politieke kaste het hoogste ambt bekleed. Geheel onverwacht een president die buiten de kartel macht valt. Wat zal er een hoop plannetjes in het water zijn gevallen, een hoop geld en macht misgelopen door Trumps verkiezing. Onderhandse deals stagneren. De Clinton foundation krijgt geen donaties meer. Geen softe baantjes voor gelijkgestemde. Carrières staan mogelijk acht jaar stil en het smeergeld ook. Geen grote nieuwe oorlog. Het gaat ook allang niet meer om hem, maar niemand moet het nu ooit nog wagen om buiten het kartel om verkozen te worden.

P-unit | 14-11-19 | 21:01 | 1

Precies. Nu NL nog...

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:10

Trump vecht voor Amerika. Is wel zo.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:00 | 17

@HaatbaardKnipper | 14-11-19 | 21:05: Mijn zoon werkt in NY bij Google . Hij vertelde mij , dat als er bijv. een verkiezing zou zijn op zijn werk , dan zou in ieder geval Trump met zelfs een grote meerderheid winnen . Ook in zijn kennissen kring, allemaal VOOR Trump . Maar dat willen die Joop lui niet horen .

achtziger80 | 14-11-19 | 22:33

Trump is gewoon onderdeel van het grotere plan, de juiste man in de juiste tijd met de goedkeuring van de Geest die uit de fles is.

steekmug | 14-11-19 | 23:53
▼ 14 antwoorden verborgen

Moet me van het hart al interesseer je je geen bal voor Trump, er is geen ontsnappen aan dankzij MSM. Zijn zow obsessief bezig met de man te demoniseren, dat ik oprecht sympathie voor de ,,boef,, heb gekregen.

william7055 | 14-11-19 | 21:00 | 1

En met jou miljoenen "deplorables" die 2020 voor een landslide-victory gaan zorgen. (natuurlijk waren die mensen niet "deplorable" toen ze het kruisje bij Obama getekend hadden, dat zijn ze alleen maar gewórden nadat Trump in 2016 won)

Gladiator Fap | 15-11-19 | 10:13

Trump zit er nog gewoon volgend jaar.

Arkan Sonney | 14-11-19 | 20:58 | 3

In een zwart-witte pyjama en een zwarte bal aan zijn rechtervoet.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:01

Als dit daadwerkelijk tot een impeachment zal leiden dan is het onwaarschijnlijk dat Trump ook echt afgezet wordt. Dus ja, hij zit er sowieso volgend jaar nog.

MrLahey | 14-11-19 | 21:01

@Kuifje-in-de-EU | 14-11-19 | 21:01:
Ah, dit lijkt mij weer een goeie om te citeren Kuif, als hij gewonnen heeft bij de verkiezingen.
Zo van: Weet je nog Kuif, dat je zei dat.... enz.

Roadblock | 15-11-19 | 13:37

Grappig dat er geen politiek-financiele druk mag worden uitgeoefend om omkoping bloot te leggen... Gaan ze dan wachten tot de omgekochten zelf naar voren komen?

paost712 | 14-11-19 | 20:58 | 3

Dat mag zeker, zolang het maar Soros / de Clinton's c.s. zijn die het doen. Als andren het doen deugt het opeens niet.

HaatbaardKnipper | 14-11-19 | 21:01

De grondwet is daar niet echt precies over wat nou impeachable is. Erg netjes is het iig niet om, als president, uit het niets bij een vreemde mogendheid specifiek te vragen om juridische vuile was over een politieke tegenstander. Als er ergens een onbeantwoord rechtshulpverzoek van een openbaar aanklager (dus niet eg.. Trumps persoonlijke advocaat) lag is het een ander verhaal natuurlijk.

dugo | 14-11-19 | 21:14

Nou.. het zou toch wat zijn als die Zelenski zelf naar voren komt als getuige... dat ie een boekje open doet over hoe hij in zn reet genomen werd en hoe dat voelde..

Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:28

Wat er met Trump gebeurd is niet interessant. Dat de USA zichzelf kapot maakt door hun vermogen om compromissen te sluiten weg te gooien, dat is jammer. Over 50 jaar stelt dat land niets meer voor vergeleken met China en Saudi-Arabië.

Koos Knak | 14-11-19 | 20:57 | 9

@Indoneesje | 14-11-19 | 21:09:
Mee eens, al vrees ik in geval van Hong Kong dat China dat gaat winnen, want die zullen Hong Kong nooit opgeven.

Yumi | 14-11-19 | 21:17

@Yumi | 14-11-19 | 21:17: Denk het van niet, dan zouden ze echt massale genocide moeten plegen of zeker 2/3de van alle oorsprongkelijke bewoners aldaar in kampen moeten stoppen. En China huivert om het leger in te zetten, zodra ze die grens over gaan en demonstranten gaan neerschieten is China de dag erna compleet bankroet. Tientallen landen zullen per direct handelsverdragen opzeggen, buitenlandse tegoeden bevriezen of producten boycotten. Daarnaast moet je ook niet de chinese dispora niet vergeten, reken maar dat er flinke rellen zullen uitbreken ook hier in Europa. Universiteiten zullen massal Chinezen terugsturen zonder iets. Nee, Hong Kong kan alleen maar met fluwelen handschoen worden aangepakt. Teveel economische belangen, investeerders etc. Hong Kong is nog steeds de meest belangrijke financiele hub in Zuid-Oost Azie.

Indoneesje | 14-11-19 | 21:26

4 meer jaren Trump zou idd wel eens de redding van de EU kunnen zijn... met zulke ‘vrienden’ moet je wel onderling een pact vormen dat bijvoorbeeld een gezamenlijk buitenlandbeleid heeft... interessant.. Trump als katalysator voor de verenigde staten van Europa..

Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:31
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik ben echt Ben Shapiro moe.

MrLahey | 14-11-19 | 20:57

Trump gaat er in met boter en suiker. Zeker als strakjes Bolton gedagvaard gaat worden, en verplicht is om te verschijnen.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 20:56 | 4

@Olleke | 14-11-19 | 21:03: Er zijn wel degelijk transcripties, maar die worden slechts gedeeltelijk -dus gecensureerd- vrijgegeven. Ik denk dat we even moeten wachten voordat het echte vuurwerk begint.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:05

@Kuifje-in-de-EU | 14-11-19 | 21:05: ja eerst gaan ze zoveel mogelijk vallen zetten, en uiteindelijk zal Trump dan gedagvaard worden die dan ook nog te arrogant is om niet te verschijnen en dan een ‘you cant handle the truth’ momentje in een publieke overhoring.
Smullen..

Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:34

@Epistulae_Morales | 14-11-19 | 21:34: Ik vermoed dat Trump juridisch zijn zaakjes niet voor elkaar heeft. Dat had Clinton bijvoorbeeld wel, toen hij werd aangevallen. Trump is van de grote bek en van de vlucht naar voren. Maar met zo'n ongeleid projectiel als Giuliani als advocaat, heb je geen vijanden meer nodig.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:38
▼ 1 antwoord verborgen

An impeachment is a real drag

Olleke | 14-11-19 | 20:56

Dit is een e-nor-me boomerang die in slowmotion vol in de bakkes van de zogenaamde Democraten landt.

Erratio | 14-11-19 | 20:56 | 7

@Winter_is_coming | 14-11-19 | 21:08: Ik spreek ook wel eens met Amerikanen, maar ja, die zijn hoogopgeleid en die schamen zich voor zo'n proleet als Trump.

Rest In Privacy | 14-11-19 | 21:13
▼ 4 antwoorden verborgen

Gelukkig zat ik niet in de trein toen ik dit las en de foto van de Queen mocht bewonderen.

Yumi | 14-11-19 | 20:55

Nou het hele circus van de sore losers wordt weer opgetuigd. The usual suspects zullen ook wel weer in de panelen verschijnen.

azijnseikerT | 14-11-19 | 20:55

De Democrats zijn radeloos en stuurloos. Verloren zaak, Donald gaat de verkiezingen nu zeker winnen.

Flappie2006 | 14-11-19 | 20:55

Maar heeft die zoon van Joe Biden nou corruptie gepleegd of niet?

Stevo365 | 14-11-19 | 20:54 | 9

@De Treinende Rechter | 14-11-19 | 21:32: `De verslaafde zoon van een vooraanstaand Amerikaans politicus die 50 mille per maand toucheert bij een louche, op Cyprus geregistreerde Oekraiense gasproducent, in een land waar iedereen gezellig meevreet van Amerikaanse en Europese hulpcentjes - looks like a duck....`"

GAAT OVER BIDEN

TheBurnerMan | 14-11-19 | 23:19
▼ 6 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen