achtergrond

Geenstijl

Nieuwe city marketing Amsterdam uitgelekt

Alle rolkoffertjes naar Drenthe, Austerlitz & De Wadden!

Deze week was er bulderend hoongelach toen Paleis Het Loo (88 kilometer naar het oosten) werd aangeprezen als Het Versailles van Amsterdam, in een poging de overvolle toeristenstad 020 wat meer lucht te geven. Iedereen moehaha & sliep uit. Maar het is juist een prima plan. En allesbehalve nieuw, want het idee dook ook al op in 2016 en 2017

Zoals u weet helpt GeenStijl hunnie in de Stopera graag met het verminderen van de toeristendrukte in de stad. Puur eigenbelang, overigens, helemaal nu we in hartje centrum resideren met ons HQ en drie kwartier in de rij moeten staan voor een haring. 

Eerder bedachten we al Het Nationaal Deltaplan Toerisme teneinde de toeristentsunamisering van Amsterdam te spreiden over Den Helder, Wemeldinge, Ulft, Doetinchem en Almere. Daar hebben ze in het stadhuis van Amsterdam en bij de Holland Promotie toen niks mee gedaan (dom). Met als gevolg dat er nu een totaalpaniek is uitgebroken bij de Nationale Toeristen Bureaux. Dutch officials to stop promoting Netherlands as a tourist destination schrijven ze nu al in de New York Post.

Dom, dom, dom. Dit kost klauwen met geld, en onze economie kan echt niet zonder toeristendollars en rolkoffers vol bautenlandse valuta. Daarom dient het briljante Iamsterdam een onmiddellijke doorstart te krijgen. Want anders eten we binnen twee jaar weer allemaal tulpenbollen.

OH NOES! (Oh nees)

020 Gizeh

020 Gizeh

Municipal Wetland Park The Wads

Municipal Wetland Park The Wads

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.