achtergrond

Geenstijl

KONINGSDAG! Doe eens traditioneel vandaag

Het is Koningsdag en als je nog geen flauw idee hebt wat je moet doen, hier tips.

Herrie aanhoren

Herrie aanhoren

Hee wat leuk allemaal kleine kindjes maken muziek! Nou ja muziek muziek. Kleine kindjes hebben een opfriscursus blokfluit bij de LOI achter de rug en nu blazen ze iedereen de oren van de kop, omdat ze van papa centjes mogen verdienen op deze prachtige dag vol jolijt en plezier. Patrick op zijn fluit en Samantha heeft ook een ding in haar mond. Of je even een paar roepie in het mandje wil mikken want Patrick en Samantha staan hier verdomme niet voor Piet Snot. Geld inleveren zul je.

Klappen voor het koningshuis

Klappen voor het koningshuis

Op bovenstaande foto legt Bernhard junior aan de kinderen uit in welke straten hij pandjes heeft, en als ze over tien jaar gaan studeren kunnen ze altijd bij hem aankloppen, een kindje meer in een pand is ook geen probleem, want dan zet hij gewoon ergens een wandje tussen en dan deelt hij de totale huur gewoon door twee, maar sleutelgeld en maand borg moet dan wel even apart. En verder gewoon keihard lachen en slaafs klappen voor die mensen van het koningshuis, want het is natuurlijk hartstikke knap dat juist ZIJ tot het koningshuis behoren en anderen niet. Wat is het toch een fantastische familie. Een daverend APPLAUS voor deze dappere beschermengelen van de kleur oranje.

Koekhappen

Koekhappen

Kijk nou dan toch eens, een stuk ontbijtkoek heeft zelfmoord gepleegd en bungelt nu weerloos aan een touw. Welk een toeval. Snel vijf euro vijftig betalen aan die vrijpostige beheerder van het stuk ontbijtkoek en dan proberen het hele stuk in een teug de keel in te gaggen. En als het dan gelukt is dan heb je nog helemaal niks. Lachen man, echt een volkssport dat koekhappen. Wie vandaag niet koekhapt hoort er totaal niet bij.

Enorm veel rommel kopen/verkopen

Enorm veel rommel kopen/verkopen

Toevallig nog wat oude zooi op zolder liggen? Dat treft! Pleur de hele mikmak lukraak op een kleedje en probeer die troep aan de man te brengen. Er loopt altijd wel een of andere verweesde kerel die je wil bevrijden van wat van die rommel. En dan maar hopen dat je een plek weet te bemachtigen, want Egbert van de buren heeft een week geleden al zijn naam op de weg getaped: 'Egbert'.

Troep op straat pleuren

Troep op straat pleuren

Regels gelden vandaag niet. Alles wat je ook maar in je klauwen gedrukt krijgt, gewoon opbruiken / verbruiken en daarna linea recta op straat mieteren. Die gasten van de afvaldienst ruimen de zooi morgen wel weer op voor je. Afvalbakken zijn bovendien niet geldig. Bonuspunten voor die slagroompatronen, die je voor vijf euro per stuk inclusief ballonnetje koopt van een Dealer in Opleiding. Hup dat ballonnetje leegzuigen en het afval gewoon op de tegels keilen. Kan jou het schelen.

Met trein naar 020

Met trein naar 020

He maar trek je van de rest helemaal niks aan hoor. Het draait vandaag allemaal om JOU. Jij gaat met je makkers naar Amsterdam, met de trein, en je hebt bier mee, en Jeffrey heeft zelfs wat mdma, iedereen is hartstikke vrolijk en de rest kan ongezien de diarree krijgen. Vandaag bepaal jij de regels. Vandaag zit je gewoon lekker met je voeten op het bankje, je zuipt je op de heenweg al klem en iedereen die niet is verkleed als pompoen doe je uitschelden voor monarchiehater. En 's avonds ga je weer terug met de trein, terug naar de provincie, maar niet voordat je de NS verrot hebt gescholden omdat die oelewappers er weer eens een zooi van hebben gemaakt op het spoor.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.