achtergrond

Geenstijl

Regime Change! Oppositie Venezuela pleegt 'staatsgreep' met steun van Trump

The citizens of Venezuela have suffered for too long at the hands of the illegitimate Maduro regime. Today, I have officially recognized the President of the Venezuelan National Assembly, Juan Guaido, as the Interim President of Venezuela.

Vice President Mike Pence Archived
Vice President Mike Pence Archived
@VP45

Today @POTUS announced the U.S. officially recognizes Juan Guaidó as the Interim President of Venezuela. To @JGuaido & the people of Venezuela: America stands with you & we will continue to stand with you until #Libertad is restored!

Image
139.1K
Reply

Ah, harde Amerikaanse inmenging in een Zuid-Amerikaans werkersparadijs. Dat hebben we gemist. Venezuela heeft vanaf heden twee presidenten. Culinair recensent Nicolás Maduro en parlementsvoorzitter Juan Guaido, een soort Thierry Baudet maar dan wel gesteund door de CIA. En het zal u enigszins verbazen, maar Maduro is niet van plan op te stappen. Gister deed Guaido de oproep aan Maduro's goons vandaag niet voor hun broodheer te knuppelen: "Wij vragen jullie niet om een staatsgreep te plegen. Wij vragen niet om te schieten. Integendeel, wij vragen jullie om niet op ons te schieten maar om samen met ons het recht van het volk te verdedigen dat hun stem wordt gehoord." En nu is het natuurlijk de vraag of team Thierry of  team Tropico overeind blijft. Jongens, wat zeggen de wedkantoren? De stekker is in ieder geval al uit de sociale media daar, dus het live uitzending van de wedstrijd heeft wat vertraging.

Legereenheden lijken de wapens neer te leggen

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Trump op COLLEGE TOUR

maar dan zonder twan huis of hoe heet die miserabele acteur

@Spartacus | 10-09-23 | 16:45 | 184 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.