achtergrond

Geenstijl

DRINGENDE OPROEP. Wie heeft cctv-beelden van de lichtgetinte oma-schopper te Eindhoven?

Politie verzoekt met klem uw camerabeelden nog eens na te lopen. We zoeken iemand in een witte hoodie.

Hartverscheurend bloedkokend item weer in Opsporing Verzocht. De laffe aanval + buitensporig geweld van een kansenparel tegen een oudere mevrouw van 85. Eerst oma neerhalen, en dan nog een paar keer tegen het hoofd schoppen. U las er al over in dit topic met bloederige foto. Gisteravond bij de Avro Kleine Jihad Show een uitdrukkelijk verzoek aan Eindhovenaren met cctv om de camerabeelden nog eens goed na te lopen - zo'n witte capuchon valt echt wel op.

Woont u in de omgeving van het Cassandraplein en heeft u een beveiligingscamera, neem dan a.u.b. contact op met de politie.

Nog geen 24 uur later nog geen 2 kilometer verderop, sloeg een straatrover toe op de Diekirchlaan. Ook in dit geval was het slachtoffer een oudere dame. 

Deze mevrouw van 82 brak bij de straatroof haar heup, doordat ze op de grond viel toen de dader haar tas van haar arm rukte. De dader zou een getinte jongeman zijn van naar schatting circa 17 jaar oud.

Zou zo maar kunnen dat dit dezelfde smerige hufter is. U weet hoe dat tuig over onze omaatjes denkt. Het begint met een s.

Enfin, slinger die camerabeelden nog eens aan en hou Eindhoven veilig.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Zoek Zoek. De Viespeuk van Schagen

Wildvreemde vrouwenverkrachter al 10 dagen spoorloos

@Pritt Stift | 27-02-24 | 17:01 | 113 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.