Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Tamara - Bijna je kind gekidnapt

hoeveel tandenstokers steek ik op

Aangiftebeleid 020 ook al kut met peren.

Vorige week leerden we dat het in Den Haag erg moeilijk is om aangifte te doen van meerdere ernstige strafbare feiten. Vandaag gaan we eens kijken hoe dat in Amsterdam werkt. Ik heb al jarenlang hele lieve vrienden die in Amsterdam wonen. Zij zijn buiten GSHQ dan ook de enige reden dat ik er wel eens kom. Zij hebben onder andere een autistische dochter die ondanks het leeftijdsverschil ontzettend goed overweg kan met mijn enkele jaren jongere zoontje en vice versa. Niet in de laatste plaats vanwege hun beider fascinatie en voorliefde voor alle soorten dieren. Niet alleen de knuffelige of harige exemplaren, maar ook enge kriebelbeestjes tot dodelijke slangen en andere monsters.

Door de jaren heen zie ik met grote bewondering en diep respect hoe toegewijd zij zijn aan hun kinderen en hoeveel zorg er gaat zitten in een autistisch kind als deze lieve jongedame. Ze gaan veel op stap en naar buiten en een rondje zwanensteiger is een regelmatig terugkerend ritueel. Zo ook twee weken geleden, maar dat liep even wat anders dan anders. Deze keer was papa op pad met zijn dochter. Het gesprek ging vanuit het meisje over giftige slangen en andere dodelijke reptielen. Voor een buitenstaander misschien een wat vreemd gespreksonderwerp, maar voor dit gezin inmiddels doodnormaal. 

Op enig moment doemde er een dame op die nogal ongemakkelijk bleef plakken, maar weinig zei en als zij wat zei, dan was dat tegen de dochter. De vader werd compleet genegeerd. Aangekomen bij de zwanensteiger probeerde de vrouw om het meisje mee te lokken zonder haar vader onder het mom: "Laten we samen het hondje even een rondje uitlaten." Natuurlijk stond vader dit niet toe, je geeft niet zomaar je kind mee aan een wildvreemde en zéker niet als ze zo autistisch is. Vader was nog nieuwsgierig wat deze vrouw wilde en liep mee met het hondenrondje. Toen probeerde het gekke mens het meisje mee te lokken naar de snackbar voor een patatje! Voor vader was de maat vol. Hij was er inmiddels van overtuigd dat het gekke wijf zijn dochter wilde ontvoeren. Haar vriend was er ook even bij geweest, ze wonen kennelijk dichtbij, en het meisje had duidelijk aangegeven dat zij hier met haar papa was. 

Als je weet dat een kind met zijn of haar ouder is en je probeert dat kind alsnog mee te krijgen zonder toestemming van die ouder, dan is dat (poging tot) onttrekking aan het ouderlijk gezag. In Nederland een strafbaar feit. Maar voor de vader de politie kon bellen, kwamen er reeds twee agenten aan. Zonder opgaaf van reden moest vader zich identificeren. De agenten gaven aan dat er gebeld was omdat 'hij niet bij zijn dochter zou passen'. Vader raakte nu toch enigszins in paniek, want het was verdorie zijn dochter en degene die hem zijn kind al twee keer probeerde te ontfutselen stond er lachend bij op de achtergrond. Het hele verhaal van de vader is HIER te vinden. Vader reageerde verongelijkt en gaf aan dat hij de politie had willen bellen. De politie verkondigde op een aanvallende toon dat hij zich gedeisd moest houden met zijn dochter erbij. Gelukkig werd wel ter plekke vastgesteld dat zij vader en dochter waren, maar dat had heel anders kunnen lopen in het huidige jeugdzorgklimaat.

Maar als je denkt dat hiermee het verhaal klaar is: NEEN. Het begint nu pas. Ouders zijn erg verbolgen over de handelswijze van de politie en besloten aangifte te willen doen tegen het gekke mens dat hun dochter wilde kidnappen en een klacht in te dienen bij de politie tegen de agenten die de angst van vader totaal niet serieus wilden nemen. De wijkagente gaf aan dat 'melder' 112 had gebeld met de mededeling dat een 'getinte man' met een blond niet bijpassend meisje 'vreemd gedrag vertoonde'. Nu is deze vader totaal niet 'donker' van huidskleur, hij heeft hooguit wat meer in het zonnetje gelopen/ gezeten dan zijn dochter. Het begon dus met etnisch profileren. Dankuwel voor deze informatie mevrouw de wijkagente. Het hele relaas van de poging aangifte te doen staat HIER. Want hoewel de ouders meerdere keren contact hebben gezocht en afspraken hebben gemaakt om aangifte te doen, heeft de politie Amsterdam tot op heden geweigerd de aangifte van poging tot kinderontvoering op te nemen, laat staan in behandeling te nemen.

Oplettende burgers? Helemaal super. Maar als een kind duidelijk aangeeft dat zij met haar papa is, dan ga je niet tot twee keer toe proberen dat kind van haar vader los te weken en vervolgens als dat niet lukt maar 112 bellen teneinde te proberen alsnog je zin te krijgen. Dan ben je niet lekker in je bovenkamer en probeer je anderen onnodig schade te berokkenen. Niemand weet wat het motief was van het mens. Maar de politie Amsterdam weigert het uit te zoeken. En bedankt.

n.b. Redactie heeft een foto van vader & dochter gezien, met toestemming om die te plaatsen. Maar dat doen we niet want minderjarige autistische meisjes hoeven niet front page. Hier dus alleen haar aap:

AAP!

Reaguursels

Inloggen

Wat een raar zeikverhaal.
Als je de boel niet vertrouwd loop je weg, met kind. Door als een jan doedel mee te lopen zet je de deur naar onzin open. Afgezien daarvan kun je ook denken dat het juist goed is dat de politie is gebeld, heet oplettende burger in de krantenkopjes.
Enfin, raar zeikverhaal dat ook nog is opgeklopt.

BootleggersSmurf | 20-08-18 | 15:09
-weggejorist-
Slough | 20-08-18 | 14:42 | 1

In Nederland kan iedere malloot een ander melden bij een instantie. En kom je als 'aangemelde als vanzelfsprekend in een 'verdachten' bankje'..
@ fikkieblijf! | 20-08-18 | 08:53
in Duitsland 1936-1945 ook

telelezer | 20-08-18 | 11:37
-weggejorist-
BadLieutenant | 20-08-18 | 10:46 | 1

Onze samenleving is erop gericht dat zo weinig mogelijk fout mag gaan. Kinderen mogen niet mishandeld worden, vrouwen niet verkracht, bommen mogen niet afgaan. In onze ijver om fouten van de eerste orde te voorkomen, 'we mogen geen enkel gevaar over het hoofd zien', zijn mensen verworden tot klikspanen, en de samenleving tot paranoïde achterdochtig. Resultaat: veel fouten van de tweede orde, 'loos alarm', met alle ellende van dien.

En zo gebeurt het dus blijkbaar ook dat veel kinderen ten onrechte van hun ouders worden gescheiden. Wordt daar onderzoek naar gedaan? Ik vrees van niet, omdat we, dombo's dat we zijn, ons alleen maar blindstaren op minimalisatie fouten van de eerste orde.

Biff Everwood | 20-08-18 | 10:29

Sorry hoor maar wat een overdreven verhaal weer, slecht geschreven ook.
Ben ik nou echt de enige die zich ergert aan die jankbal-stukjes van mevrouw Tamara?

EefjeWentelteefje | 20-08-18 | 09:50 | 3

Nee. Zelfde hier.

Basil Fawlty | 20-08-18 | 11:02

Erger me er ook blind aan. In dit geval vanwege dat meisje helemaal.

osolemio | 20-08-18 | 11:20

Nee hoor, ik erger me hier ook aan. Nul interesse in die Facebook meuk.

coke eiland | 20-08-18 | 11:55

En jullie geloven dat verhaal? Schei toch uit man.

Arjan9401 | 20-08-18 | 09:50

Helaas niet een unicum, ook niet alleen in 020. Eerder dit jaar is mij een vergelijkend iets overkomen: In het Houtense Balorig kinderspeelpaleis wordt ik door een vrouw met niet-westerse achtergrond (hijab etc) aangesproken op meer dan luide toon. Ze vraagt aan iets aan mijn zoontje, in arabisch klinkende taal. Mijn zoontje kijkt mij aan en dan vraagt ze aan mij: “waar de ouder van dit kindje”. Ik ben enorm verbouwereerd. Mijn zoontje heeft een licht getinte huid van zijn moeder doorgegeven gekregen en ik ben zo kaaskop-blank als je ooit zult aantreffen. Enige commotie ontstaat omdat ik aangeef dat ik de vader ben. De vrouw schijnt dat niet te willen accepteren.
Mijn zoontje kijkt verbaasd naar ons op. Dan roept hij “Papa! Springkussen! Kom! Mee!”. De moeder sneert nog iets “Arabisch” tegen me terwijl ik roep dat ik liever mijn tijd aan mijn zoon ga besteden dan aan haar.
Even later komt een moeder die ik wel eens gezien heb van het schoolplein naar me toe en zegt: “ik zou er werk van maken, die dame spoort niet”. Toen je wegliep zei ze tegen je dat je vrouw een hoer was die een kind van een varken had gekregen en dat jullie in de eeuwige hel zullen branden.
Maar ik weet ook wel beter. Ben wel eens eerder met de nadelen van de multiculturele samenleving in aanraking gekomen en nog nooit heeft een agent aangifte van me willen opnemen.

Woehahahaa | 20-08-18 | 09:15 | 1

Inderdaad. Dit krijg je nu van die multiculturele samenleving. Mensen die niet meer geloven dat je kind echt jouw kind is.

Braboblanke | 20-08-18 | 09:56

Je hebt niet alleen verwarde mannen,
maar ook heul veul verwarde vrouwen.
Ik heb er zo een naast mij wonen,
van de jehova-kleuterneukers.

Kanarie_Geil | 20-08-18 | 09:06

om het minste of geringste kan zo een vmbo-agentje (vrouwen zijn nog erger) je staande houden.
Moet je je legitimatie laten zien, wordt er opzichtig via de radio aan de centrale opgevraagd of je wel zuiver op de graad bent.
Alles met een air van: bek houden nukubu, ik heb een uniform aan.
pliesie je beste vrind...

Kanarie_Geil | 20-08-18 | 08:51

Dat de pliesie hier in Dramsterdam niets met pliesie te maken heeft weten de Dramsterdammers al een tijdje maar ik vind dit een vaag verhaal en alleen vanuit "paps" zijn perspectief.

swebe | 20-08-18 | 08:39

Ik ben het met papa eens! Wat een naar mens is dat zeg. Spreek iemand gewoon aan, bent u de vader? Wat een leuke meid en begin een gesprek.
Maar ik kan me ook groen en geel ergeren aan de politie in deze. Dat omdraaien. De verantwoordelijkheid terugleggen. Alsof het eigenlijk de schuld van de vader is en wees blij dat er panische damsels zijn die voor elk verdenking de politie bellen. En die vriend van de vrouw... Als je echt een vent bent dan loop je op een pedo af en vraag je wat die man aan het doen is. Nee hoor, stiekem bellen. Pff

Rest In Privacy | 20-08-18 | 08:38 | 2

het gezag in Nederland kan nog maar zeer, zeer, zeer weinig.. ze kunnen eenvoudig zo'n vrouw niet oppakken vanwege ontrekking aan ouderlijk gezag. Ook niet omdat mijnheer papa erbij stond en zijn 'toestemming' gaf door vooral niet in te grijpen en 'mee te lopen' met het hondje en zijn bazinnetje. Paps heeft wel een punt doordat er een 'valse melding' is opgemaakt en doordat er niet doorgevraagd is door de meldkamer aan de meldster wat ze verstond onder vreemd gedrag. Paps is verontwaardigt en terecht heeft hij een punt. In Nederland kan iedere malloot een ander melden bij een instantie. En kom je als 'aangemelde als vanzelfsprekend in een 'verdachten' bankje'.. het verhaal van paps snijdt dan ook hout om te volgen.. het verhaal dat Tamara ervan maakt hoort thuis op FB..

fikkieblijf! | 20-08-18 | 08:53

Hoezo iemand aanspreken en vragen of het de vader is???
Als iemand mij had gevraagd of ik de moeder ben van mijn gekleurde kinderen zou ik die persoon even gevraagd hebben waar die zich *&&^%^ mee bemoeit. En als het dan nog niet klaar is kunnen er tanden gezocht gaan worden. NIEMAND heeft zich daarmee te bemoeien. Helemaal niemand!!
Bemoei je met je eigen klotezooi.

Lupuslupus | 20-08-18 | 11:13

Ik ben de moeder in dit verhaal. Even voor de helderheid: De redactie heeft een foto gezien van vader en mijn dochter, maar we hebben nooit gevraagd om die te plaatsten. We willen onze minderjarige dochter niet op de frontpage, terecht zoals de redactie stelt. Daarom hebben we ook de foto van Oscar (aap) ingezonden. En tja, de reden waarom mijn man Sven Snijer criticus Jeugdzorg is heeft te maken met een zaak van 8 jaar geleden toen Burgemeester van der Laan met behulp van politie een zedenzaak in de doofpot stopte. Brief aan burgemeester Van der Laan svensnijer-essays.blogspot.nl/2014/06/... Jeugdzorg maakt meer kapot dan je lief is.Hoe dan ook, inderdaad het is een bizar verhaal, maar wel gebeurd zoals Sven het beschrijft. We hebben nog netjes om een bemiddelingsgesprek gevraagd. Dit werd prompt afgewezen.

Dark horse | 20-08-18 | 08:36 | 6

Dus GeenStijl produceert nepnieuws in een poging om als goedmens over te komen door te zeggen dat ze zo lief zijn de foto niet te publiceren en geven de ouders nog even een schop na door ze als onverantwoord neer te zetten omdat ze gewoon de privacy van hun autistische dochtertje wilde schenden door en foto en toestemming tot publicatie te geven. Foei GeenStijl.

Premier Trutte | 20-08-18 | 12:41

Dus GeenStijl/Tamara Wuffele is een jokkebrok die zich beter voordoet ten koste van anderen die al reeds slachtoffer waren. Waarvan akte.

Premier Trutte | 20-08-18 | 12:45

I'm Spartacus! No I'm Spartacus!!!!

Ramses Sappie | 20-08-18 | 17:44
▼ 3 antwoorden verborgen

Hij had dat onmens gewoon direct moeten negeren, iets wat ik in dit geval zou doen. In Amsterdam lopen veel idioten rond, dat je er vrijwillig woont is al een gotspe.

Vout | 20-08-18 | 08:35 | 1

Helemaal mee eens. Aan de andere kant; je weet niet a la minute of de persoon niet gewoon vriendelijk wil zijn, zonder enige bijbedoeling. Maar op de helft van het verhaal zou dat toch duidelijk moeten zijn geworden. Ik zou nooit uit 'nieuwsgierigheid' met die vrouw zijn meegelopen. Maar goed, de een reageert zus, de ander zo.

Lupuslupus | 20-08-18 | 11:19

Hounsop!

MagIkAlWeer | 20-08-18 | 08:15

Erg lang overtrokken verhaal, met slechts twee verifierbare feiten:
1. Politie ontvangt melding van mogelijke poging tot ontvoering. Politie geeft prioriteit en onderzoekt.
2. Politie ontvangt aangifte met vage beschrijving van poging om kind onder toezicht van vader uit te lullen (het is niet alsof ze dit kind stiekem of met geweld probeerde mee te krijgen). Politie geeft dit geen prioriteit.

Lijkt me vrij redelijk allemaal.

lieverdeauddanreaud | 20-08-18 | 08:14

Nou, nou. Omgedraaid: panische mensen denken verdachte situatie te zien. Nog panischere mensen met Robin Hoodcomplex gaan de held uithangen en gaan daarin veel te ver. Vader grijpt niet in. Politie komt en zoekt de zaak uit, blijkt niks aan de hand. Normaal gesproken was dit het dan en blijft de verspreiding van dit ‘schokkende’ en slecht geschreven verhaal beperkt tot de sociale kring van de betrokkenen. Helaas heeft nu een van hen een plekje op GS.

Ggroengras | 20-08-18 | 08:09 | 1

Idd, leest als “mensen vertrouwen situatie niet, want kijken teveel Nordic crimi op Netflix”. Doorgeslagen ja, maar van ontvoering zie ik weinig terug.

Vind het maar een raar verhaal

menage | 20-08-18 | 08:27

Ik stond al klaar met mijn hooivork door de titel, maar dit is wel een heel zwak verhaal. Als je de politie belt dat iemand zich vreemd gedraagt gaan ze polshoogte nemen. De vrouw heeft zich inderdaad overdreven laten meeslepen, maar dat is nog geen poging tot ontvoering. Doe daar dan een verhaal over, dat we in zulke tijden leven dat mensen in alles kwaadwillige mannen zien. De politie heeft hier niet veel misdaan volgens mij (misschien wat onbeschoft gedrag, maar als dat alles is ben je goed weggekomen van een interactie met ze). En dat zeg ik als niet-liefhebber van de Amsterdamse politie.

Blasfemie | 20-08-18 | 08:04

Zeg Tamara.. wat had je nu echt gedacht. Dat er meteen een wijkteam/ arrestatieteam ingezet werd om deze 'verwarde' vrouw op te sporen? Hallo we leven anno 2018 en als jij als man/vader- moeder/vrouw ziet dat een ander je autistische dochter wilt meenemen dan grijp je gewoon zelf acuut in. Dat is gewoon je verantwoordelijkheid als ouder!

fikkieblijf! | 20-08-18 | 07:56

Wat een oeverloos gezwets van het niveau 'Facebooktante' zeg. Stuur gekke mensen gewoon resoluut weg ipv dit gejeremieer.

Renkum0317 | 20-08-18 | 07:04 | 1

Treffend omschreven. Het type dat op Hyves van die gekke plaatjes met spreuken postte. Dat je ook een foto van een 8-jarige kind en haar intellectueel uitgedaagde vader naar een blog gaat sturen om een bepaalde genoegdoening tov de irnstarnsies te behalen. Terecht dat GS zegt heau heau met die feauteau. Maar wat een klucht. Het oude Amsterdam-Noord in optima forma.

Nanker Phelge | 20-08-18 | 07:30

Ik heb maar 10 zinnen van dit MAVO opstel kunnen lezen maar krijg sterk de indruk dat de vader een grotere autist is dan zijn dochter.
Kent Tamara ook normale mensen waar ze over kan schrijven?

Rest In Privacy | 20-08-18 | 06:42

Wat is dit voor lulverhaal? Of was dat al gevraagd?

Risingson | 20-08-18 | 02:50 | 1

Dankzij dit soort hysterische wijven verhalen daalt het niveau op GeenStijl sneller dan de Bitcoin. De reacties er op bestaan dan ook voor 90% uit ergenis over dit domme schrijfsel.

Rest In Privacy | 20-08-18 | 03:13

Dit verhaal kan twee kanten op, de grote vraag is wie heeft er gebeld.
En dat had de politie toch even kunnen verduidelijken.
Als de staat aan je kind begint te peuteren moet je alert zijn.

NatNiks | 20-08-18 | 02:27

Dit zijn overigens wel de topics waarin ik VanFrikschoten het meeste mis. De hele nacht door verhalen over het Gehirn Institut in het schuurtje, waar de Kinneztjes minzaam worden onderworpen aan experimenten aangaande belangrijke zaken.
Ja, kinders... toen Jaap Mollema nog leefde zag het internet er heel anders uit.
Nullen en Énen zegt U?
Ha!
Énen en Nullen zult u bedoelen!

Stormageddon | 20-08-18 | 00:48 | 1

Kende hem niet maar google wel, mis hem ook met terugwerkende kracht en wat een vreemde dood, zoiets gebeurt toch alleen in Rusland.

Toen was de Amsterdamse politie ook al deel van iets sinisters gezien hun reactie: "er is geen enkele aanwijzing bij dat tragisch ongeval van vanochtend opzet in het spel zou zijn."

sprietatoom | 20-08-18 | 00:54

Wow, moet ik nou delen en liken?
Wat een intriest niveau, het zal allemaal best goed bedoeld zijn, en Tamara is vast lief, maar sommige mensen kunnen gewoon niet schrijven, accepteer dat, en zoek een andere inkomstenbron. Tip, Viva forum is wel heel leuk om mee te doen, als je toch dit soort stukjes wilt pennen!

Mather | 20-08-18 | 00:08 | 2

En toch weer 300 reacties, dat haal je niet op Viva.

sprietatoom | 20-08-18 | 00:49

sprietatoom | 20-08-18 | 00:49
Nou met al die wijnzuipende, 'zelfstandige' bankhangvrouwen met tijd teveel kan je je daar nog wel eens lelijk in vergissen.

VeelTeSteil | 20-08-18 | 01:14

Dit is Nederland, anno 2018. Niet alleen een ernstig te kort aan agenten maar de agenten die er zijn, is ook nog een aantal niet capabel. Dit betekent dat vermoedelijk het aanname beleid vanwege het tekort ook nog eens versoepeld wordt. Oh ja, en kleur bepaalt ook of je wel dan niet aangenomen wordt. Wel een kwalificatie maar blank, sorry. De kleur past niet in het diversiteitsplaatje van de gemeente die te vergelijken valt met de stad vanuit de oudheid, Sodom en Gomorra.

De Evangelist | 19-08-18 | 23:56

Aangifte doen kan ook gewoon schriftelijk bij de Officier van justitie. Niet dat er dan wat gebeurt, want dit is gewoon een zaak van niks. Misverstand met een ietwat bedilziek persoon. Onaangenaam, maar zeker niet de moeite waard om het in het strafrecht te trekken.
Doorlopen mensen, niets te zien.

Tapu | 19-08-18 | 23:43 | 1

Precies.Wat een kutverhaal.Huilie,huilie... gaat nergens over, dan kan ik de hele dag wel aangifte gaan doen.

ger1306 | 20-08-18 | 00:43

Overal stervende en autistische mensen kennen in de verdrukking.

LibertasSimplex | 19-08-18 | 23:32

Soms zie ik wel eens een huilend kind in een winkel, dan ga ik meteen naar een verkoopster, die gaat mee naar het kind en soms hoor ik iets omroepen, Maar ik neem nooit het kind bij de hand, ik zorg dat de verkoopster doet, wat het moet doen.

gato | 19-08-18 | 22:54 | 13

Zo'n 'leermomentje' aan het strand.. right.
Gelukkig zijn er dan nog mensen die de moeite nemen zich te ontfermen over een onbewaakt kind! Moet dat kind soms verdrinken?
Belachelijk. Je speelt met een leven.
Dat is iets anders dan in de supermarkt, nietwaar?

Wel kan je de vrouw die op haar kuttelefoon zit (inderdaad, afschuwelijk) een lesje leren door vooral niet te haasten met teruglopen.

letopuwzaak | 20-08-18 | 00:20

letopuwzaak | 20-08-18 | 00:20
Volgens mij zeg ik dan ook dat de super een ander terrein is. Verders... ik woon op 5 minuten fietsen van zee, ik weet precies waarover ik het heb.
Dat andere ouders zo ontstellend stom zijn om hun kind uit het oog te verliezen omdat ze liever appen of wat ook... de vraag is: hoeveel risico wil je tegengaan?
Je MOET je kinderen loslaten, anders leren ze nooit iets. En dat valt ook mij niet mee, maar uiteindelijk willen ook zij niet anders. Ze willen het zelf doen en gelukkig maar.
NORMALE waakzaamheid blijft natuurlijk geboden. Ik ben zelf ook 2 x uit een zwembad gered toen ik lag te verzuipen. Door mijn eigen ouders trouwens. Maar dat is wat anders.

Eric Newby | 20-08-18 | 00:34

Ja, voor de rest eens! En het is lastig maar het moet zeker. Overbezorgdheid kweekt angst en onzekerheid. Lijkt me erg moeilijk de juiste balans te vinden!
Maar blijf ajb die strandkindjes naar die achterlijke mama's brengen!

letopuwzaak | 20-08-18 | 09:28
▼ 10 antwoorden verborgen

Ik word een beetje moe van al die tokkies die in de media een platform krijgen om de schuld van alles in de schoenen van de irnstarnsies te schuiven. Zo ook deze kermisklant mevr. Wulfelé. 'Het huidige jeugdzorgbeleid' Lol wat een uitdrukking. Sneu hoe GS in het weekend altijd aan kwaliteit inboet. Gare stukjes van Ebru, Feynman met zijn hak op de tak columns, deze Tamara met haar jeugdzorgcrusade en dan als klap op de vuurpijl de krastekeningetjes van Nekschot die op de Gezonde Roker al abominabel waren. Voor de zoveelste maal: hengel Van Amerongen binnen en doe een weekendelijks sporttopic ofzo. Want nu is het echt kut.

Nanker Phelge | 19-08-18 | 22:53 | 20

Nanker Phelge | 19-08-18 | 23:27
Mijn lul doet gewoon wat ie moet doen.
Ik begrijp dat jij wel commentaar kunt geven op andermans Nederlands maar het niet wilt ontvangen op het jouwe? Je klinkt wat overspannen, vertel es waarom, zit je in de Lira's?
En ik zou gewoon "gekopieerd" hebben getikt, of evt. "gecopieerd".

Eric Newby | 19-08-18 | 23:56

@ Nanker Phelge | 19-08-18 | 23:27 |

Gekopieerd. Maar schrijf zelf eens een beter stuk als je dat kunt, GS plaatst het wellicht.

sprietatoom | 19-08-18 | 23:58

TeeJee | 19-08-18 | 23:52
Ik ben niet geniaal en ik heb mezelf dan ook niet schaamteloos de nickname aangemeten van een groot genius...

Joris Beltsin | 20-08-18 | 10:21
▼ 17 antwoorden verborgen

Criticus jeugdzorg, dat staat op zijn blog. Hmm dat zou zomaar eens de reden kunnen zijn. Het zou zomaar eens kunnen.

smurfinnetje123 | 19-08-18 | 22:46

Bij de titel dacht ik even dat we onthullingen over de zaak Dille zouden krijgen. Dat wordt dan volgende week Tamara?

yadda | 19-08-18 | 22:45 | 4

Over die zaak en vooral over de timing waarop de vermeende bedreigingen etc weer aan de oppervlakte gebracht werden, worden inmiddels wel kanttekens geplaatst en artikelen over geschreven.
Ik zie er naar uit maar dat is voor een ander topikkie.

Berbaar | 19-08-18 | 23:01

Berbaar | 19-08-18 | 23:01
"kanttekens". Berbaar de Grote lult ook maar wat, hm?

Eric Newby | 19-08-18 | 23:25

Volgens de popo wou ze zelf geen aangifte doen, terwijl ze er wel op aangedrongen hadden.

Pedro el Negro | 19-08-18 | 23:31
▼ 1 antwoord verborgen

Mijn hemel wat een jankverhaal op dat blog zeg. Als hij z'n dochter gewoon bij zich had gehouden was er niets aan de hand geweest. Wat een mafkees. Maarja, anders heeft ie niets te schrijven natuurlijk.

VolleKracht | 19-08-18 | 22:41 | 2

Juistem

marrretje | 19-08-18 | 22:46

Ik denk zomaar dat jij geen kinderen hebt. Je snapt er de ballen van.

Eric Newby | 19-08-18 | 22:51

Wat ik dan weer niet snap, waarom experimenteren door nog met dat mens te gaan wandelen, nieuwsgierig?, of gewoon op zoek naar een verhaal met als inzet je kind.

marrretje | 19-08-18 | 22:38 | 2

Hebt u het verhaal van de vader gelezen?

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:40

Ja, hij besluit dat rondje te gaan doen, ik had toch wel naar huis gegaan.
Maja wie weet zit er een goed verhaal in.

marrretje | 19-08-18 | 22:41

Zoals ik het begrijp is die gekke dame 1) ' oprecht bezorgd geweest' of 2) zelf een kinderlokker.

Ook oprecht bezorgde mensen kunnen psychiatrisch compleet gestoord zijn. Ze heeft zich van alles in haar waanhoofd gehaald en de politie gebeld en wilde de held uithangen door het kind los te weken.
Als iemand mij zo zou aanspreken zou ik bovenop mn kind zitten en zeker geen gezellig praatje meer praten, maar goed dat ben ik.
Heel vervelend voor de vader deze sitiatie, maar kan je niet denken 'het wijf is gek?'
Staat deze vrouw nu echt representatief voor een fenomeen in de samenleving, dat er op deze manier over geschreven moet worden?

Vroegah.. brak thuis de hel weer eens los en werd ik in de winter om 23.00 's avonds wandelend opgehaald door mijn lieve opa. Met mijn koffertje en ínnig gearmd liepen we in het donker naar het huis van opa en oma. Ik huilde, en opa vertelde een mooi verhaaltje..
Ineens, koplampen, een auto minderde vaart.. politie.
Of alles wel goed ging. Opa besefte hoe het eruit zag en stond de agenten netjes te woord. Ook ik kreeg de controlevragen. Na enige tijd, toch wel, werd ons een fijne avond gewenst.
Opa heeft er nog lang over verteld dat hij werd aangezien als onbetrouwbare man (hij blank, ik donker meisje trouwens) maar heeft zich niet vernederd gevoeld. Hij begreep het .

Anders in dit verhaal. De vader loopt overdag met zijn dochter.. welk aspect was er verdacht??
Ik snap de boosheid van de vader wel en de vraag 'waarom dan??'

Het maakt voor de politie niet uit wat de melder als verdacht opgeeft 'donker met blank kind'. De politie had blijkbaar tijd en ging even polshoogte nemen. Misschien dachten ze al wel; die melder is niet helemaal 100.

Als ik het goed begrijp was de kous toch ook meteen af? 'Ok, wijf is gek, even gecheckt, goedenavond..'

Snap dat je verhaal wil halen maar er zijn nou eenmaal hele rare mensen.
En je bent ook echt je kind niet kwijt na 1 (VALSE!) melding hoor.. dat is wel heel erg overtrokken!

letopuwzaak | 19-08-18 | 22:38 | 2

Maar die man is helemaal niet donker. In ieder geval zijn huid niet. En tja als donker haar nou ook al 'verdacht' is...

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:42

Nee, dat zal ook zeker de reden niet zijn geweest om polshoogte te nemen.
Waarschijnljjk hebben ze die vrouw aan de telefoon wel 'uitgevraagd' en heeft zij gezegd dat het ' niet goed voelde' .
Ik schat zo in dat zij wel doorhadden om wat voor gekkigheid het ging, want iets concreets had ze niet.

Ze zijn daarom op het gebied van bejegening in gebreke gebleven.
Dit is toch wel heel precair en zodra de man bevestigt dat hij de vader is, hoor je als politie medeleven te tonen met de vervelende situatie die is ontstaan, en de man met een goed gevoel te laten vertrekken.

letopuwzaak | 19-08-18 | 23:12

Wijkagentes zijn soms okee maar vaak ontstellend dom en eigengereid. Denken wel effe op de stoel van de rechter te mogen gaan zitten. En voor dat soort mokkels die wel even gaan bedenken of jij de vader bent of niet: aangeven en aanklagen die hap, Pa! Laat je niet kisten, wie weet hoeveel schade die gek eerder al heeft aangericht?

Eric Newby | 19-08-18 | 22:37 | 2

Die vrouwelijke agenten zijn stukken erger dan hun mannelijke collega's. Thuis niets te vertellen en met hun uniformpje aan denken ze zich alles te kunnen permitteren tegen de bevolking.

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:44

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:44
Ik bedoel dit helemaal niet sexistisch (al ben een ontzettende sexist), maar Ik heb iets vergelijkbaars meegemaakt. Heb een klacht van 3 A4tjes geschreven over die muts en die toen maar opgeslagen want die muts moet toch ook eten...
Maar ben zelden zo verbaasd en razend geweest over de tomeloze stupiditeit van de mens. Petje af, K van R uit DH, mocht je hier rondhangen.

Eric Newby | 19-08-18 | 22:56

Het lijkt mij dat dit middels een kop koffie op het buro voor alle partijen zou moeten kunnen worden opgelost.

LinkeLotje | 19-08-18 | 22:32 | 3

Nou mooi niet (als ik de vader was). Die gelegenheid is voorbij.

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:45

Precies. En als je daar dan toch zit kan die vrouw haar excuus aanbieden. Dat zou ik doen als ik onterecht een verdachte situatie had gemeld.
Heel vervelend voor die papa.
Maar dit hele verhaal.. ik weet het niet.

letopuwzaak | 19-08-18 | 22:45

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:45
Goed aangevoeld, helemaal eens.

Eric Newby | 19-08-18 | 22:57

Ik had de plakkerige mevrouw bij de zwaantjes laten zwemmen, 112 gebeld en het spektakel met een ijsje op het terras gadegeslagen.

Eppo | 19-08-18 | 22:16

Het is geen incident dat de politie zich agressief opstelt richting slachtoffers, ik heb dit zelf nog niet zo lang geleden bijna aan den lijve mogen ervaren. Volgens mij (deels) te wijten aan de hetze die aan de gang is tegen blanke autochtonen. Dit land is compleet verziekt.

Zenzeo | 19-08-18 | 22:14 | 2

Check, en dan nog een man ook. Ik kan ervan meepraten, maar nu maar effe niet. Kan er nog steeds pislink van worden.

Eric Newby | 19-08-18 | 22:39

Ze hebben nu de opdracht om tegen iedereen. kut te doen, ipv alleen tegen de etnisch geprofileerden. Dan valt het minder op

menage | 20-08-18 | 08:36

Tunnelblik+laag opgeleid+geen fatsoenlijke hond meer te krijgen bij politie+afgestompte beroepsdeformatie = dit soort uitwassen.

B.Spiritus | 19-08-18 | 22:10 | 1

Yep.

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:46

Achja. Over een paar jaar worden een stuk of tien kinderlijkjes gevonden in de kelder van het gekke mens. Hoe heeft dat nou kunnen gebeuren. Ze was niet eens bekend bij de politie. Niets bijzonders. Ook geen aangiftes. Raar hoor.

Wim Venijn | 19-08-18 | 21:55

Politie doet echt niks hoor. Hun afweging: het heeft voor hun geen consequenties als ze niks doen, dus doen ze niks. Tenzij je boe zegt tegen een agent.

Gewinflipt | 19-08-18 | 21:55 | 7

Berbaar | 19-08-18 | 22:25
Diezelfde Janmaat die kapot is gemaakt door jouw geloofsgenoten, die er ook voor hebben gezorgd dat zijn vriendin een been kwijtraakte en het verder in een rolstoel mocht doen?
Wat ben jij toch een stinkend mispuntje.

Eric Newby | 19-08-18 | 23:02

@hoogstetijd | 19-08-18 | 22:37
Tsja met die "allochtonen" fobie kon U natuurlijk nu verder niets dus vandaar het poep-in-de-broekerige plempsel.
Kom eens terug met nieuw en beter repertoire, dit is kudt.
Truste!

Berbaar | 19-08-18 | 23:07

@Eric Newby | 19-08-18 | 23:02
Waren dat ook van huis uit katholieken dan?

Berbaar | 19-08-18 | 23:15
▼ 4 antwoorden verborgen

Bemoeivrouw maakte zich wellicht oprecht zorgen, ik kan dat niet beoordelen.
Ik vind het wel vreemd dat vader niet ingrijpt als vreemde vloeistof in kind gietert.
En daarna mee gaan lopen met bemoeivrouw, ook raar.
Sven blijft er daarna een beetje te lang in hangen.
Maar goed, ik was er niet bij.
Maar wat dit op geenstijl doet is me ook niet helemaal duidelijk.
Misschien om een ander publiek van Viva vrouwen naar hier te lokken ofzo.

kempenaer | 19-08-18 | 21:54

Indrukwekkend verhaal van de vader onder de hyperlink. Niet alleen omdat het taalkundig foutloos en van een bovengemiddeld niveau is, maar ook zoals er wordt omgegaan met autochtone Nederlanders. Het is een grof schandaal wat deze man en zijn dochter is overkomen.

Zelf heb ik de autistische zoon van een ex-vriendin enkele jaren opgevoed. Maar ik zou hem nooit hebben toevertrouwd aan zo'n (allochtone?) sloerie, no way. Ik vind dat de vader direct had moeten optreden en zijn dochter beter had moeten beschermen. Maar het is een schande zoals hij daarna door de (allochtone?) politie is behandeld. Leven we nou in Nederland of in Marokko of Turkije?

hoogstetijd | 19-08-18 | 21:50 | 9

Berbaar | 19-08-18 | 22:21 Voor wat het waard is, ik ben het volkomen met u eens.

osolemio | 19-08-18 | 22:37

kempenaer | 19-08-18 | 22:28
In dit geval is de mafkees echt de hoogste tijd die dit topic in allochtoon,autochtoon moet trekken.

miko | 19-08-18 | 22:58

Is Berbaar wellicht Jort Kelder ? (niet alleen door heur) Robin Hood, binnenkort mag hij buitenhof presenteren dus kan er afgefakkeld worden.

sprietatoom | 19-08-18 | 23:06
▼ 6 antwoorden verborgen

Kom op, beter n keer teveel 112 gebeld dan te weinig.

SpookJohn | 19-08-18 | 21:48

Mooi van jullie dat jullie alleen de aap plaatsen. Hulde!

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:48 | 1

Hoezo hulde?
Twee keer klikken en de exhibitionistische papa komt vol in beeld met blog, Facebook en foto's van zijn kind.
Aandachtshoerentopikkie maar meneer lijkt wel een beetje te kicken op aandacht.

Berbaar | 19-08-18 | 21:56

Bijna telt niet.

Deksmaat | 19-08-18 | 21:44 | 2

Niet de moeite genomen om het verhaal te lezen. Je bent af..

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:45

@jamesgleick Wel de moeite genomen, maar ergens halverwege afgehaakt. Vooruit, half af.

Deksmaat | 19-08-18 | 22:47

Is net zoiets als mensen die mensen met windhonden zien en dan de dierenbescherming bellen omdat ze denken dat dat beest te mager is.

Bijtendehond | 19-08-18 | 21:36

Een ander aspect aan dit: dit zou mij gewoon nooit gebeuren. Ik weet niet hoe maar een wenk een knik een woord een beweging en de situatie is ontmanteld voordat het een situatie wordt. Sommige mensen hebben wat makkelijker en vaker dit soort situaties als anderen. Het heeft iets borderlinerigs.

Knufter | 19-08-18 | 21:31 | 1

@Knufter | 19-08-18 | 21:31
Het zal je verbazen, maar niet iedereen is zoals jij.

Sociale competenties zijn vaak een struikelpunt.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:38

Hoe kom je erbij om als vader zo'n aandacht te genereren. Ik ben echt heel blij dat GS zo verstandig is om de foto van dat meisje niet te plaatsen, hoe kom je er in hemelsnaam bij om als ouder toestemming te geven om een foto van je autistische dochter op GS te laten zetten. Dat meisje heeft recht op privacy, dat ze een beperking heeft wil niet zeggen dat jij als ouder dit soort verhalen het internet op mag slingeren omdat je last van een 'gekke vrouw' hebt gehad. Echt niet goed hoor dit. Ouders die de beperkingen van hun kinderen uitventen om aandacht te krijgen, nee.

osolemio | 19-08-18 | 21:24 | 10

Een beetje googelen, en je weet hoe het meisje eruit ziet.
Ik denk dat die vrouw met dat hondje een jeugdzorg medewerkster was, dat het hele geval een late wraakactie was.
Lees hun blog.

hotnot | 19-08-18 | 21:53

Robin Hood | 19-08-18 | 21:47
Valt me op dat je argumentatie vaak bestaat uit “ ik weet meer, maar ik kan niets zeggen””. Zeg dan gewoon maar inderdaad niets. Dit is zo kinderachtig.

DrumPiet | 19-08-18 | 21:55

Robin Hood | 19-08-18 | 21:47. Geloof me als ik zeg dat ik snap hoe die ouders moeten functioneren daarom maakt het me ook meer dan gemiddeld kwaad. Een kind met autisme goed laten opgroeien verdient inderdaad respect echter op deze manier aandacht genereren, zie ook dat hele epistel van die vader zelf, keur ik af.

osolemio | 19-08-18 | 21:59
▼ 7 antwoorden verborgen

Heel goed stuk, belangrijk dat hier ook aandacht voor is.
Lees je bij de NOS niets over.

blikjeschultenbrau | 19-08-18 | 21:24

Tsja, de pliesie heeft weinig zin in dit soort aangiftes, en al helemaal niet als het optreden van de politie zelf in twijfel wordt getrokken. Een man, zelfs een vader, is bij voorbaat verdacht.

Guido | 19-08-18 | 21:23

Ze krijgen ons zo langzaam maar zeker waar ze ons hebben willen:
-
BANG

bisbisbis | 19-08-18 | 21:21 | 5

Lupuslupus | 19-08-18 | 21:29 Ergens heeft hij natuurlijk wel gelijk dat de mensen bang gemaakt worden maar je moet dat niet laten gebeuren.

Dat klopt. Maar wat kun je er tegen doen. De extreemlinksen schreeuwen moord en brand zodra iets hen niet zint en schuwen geweld niet. Velen van hen hebben alle tijd daarvoor. Vele anderen werken hard om hun gezin te onderhouden en hebben daar de tijd en de zin niet voor. Wat ik ermee wil zeggen is dat rechts geen front vormt en dus kan links haast altijd ongestoord zijn gang gaan.

hoogstetijd | 19-08-18 | 22:22

U hebt helemaal gelijk hoor, je kunt niets tegen dat bang maken doen. Maar ik bedoel dat je je nooit bij zulke of wat voor zaken dan ook, moet neerleggen. Net zoals Sven: gewoon doorgaan. Hopelijk wordt die aangifte nog wat. En zo niet: de krant opzoeken. Willen ze er geen aandacht aan schenken, dan een brief met klacht naar de Nationale Ombudsman en er zijn nog wel een paar mogelijkheden. Laat ze er niet mee wegkomen. Pas als je àl het mogelijke hebt geprobeerd kun je zeggen 'nou het is dus niet gelukt maar ik heb mijzelf niets te verwijten'. Vecht terug met alle mogelijke middelen en laat je niet in de luren leggen door zo'n stel omhooggevallen verkeersagentjes.

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:34

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:34
Zeg maar je trouwens hoor. Mijn ervaringen zijn ondertussen al heel anders. ik heb twee geweldsdelicten in mijn vriendenkring meegemaakt. Natuurlijk moet je je er nooit bij neerleggen. Eén van de twee had een hazenlip en die werd recht op zijn neus geslagen, terwijl die op zaterdagnacht nietsvermoedend naar huis liep. GVD! De allochtone daders? Die liggen op het kerkhof, zogezegd. Was het maar waar.

hoogstetijd | 19-08-18 | 22:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Het is gelukkig goed afgelopen.

BrabantsVerzet | 19-08-18 | 21:20

"Niemand weet wat het motief was van het mens."
Dat was duidelijk een ambtenaar (van de gemeente of jeugdzorg of zo), dat kan je opmaken uit die bemoeizucht en het enthousiasme om mensen erbij te lappen, waarschijnlijk is haar positie ook de reden dat de politie geen aangifte wil opnemen. Mogelijk was het ook een feminist/mannenhater, die zijn namelijk dol op het domineren van mannen, het ontvoeren van kinderen en het ontwrichten van gezinnen.

sarcastro | 19-08-18 | 21:13 | 7

@ Drumpiet: het zou schelen als agenten fatsoenlijk getraind worden in het inschatten van mensen en situaties. Dan moeten ze altijd reageren op meldingen, allebei de kanten serieus nemen en dan fatsoenlijk besluiten wat er aan de hand is. Is objectief gezien jeugdzorg nodig? Dan bel je die. Hoor je zoals in dit geval dat dat vrouwmens niet spoort? Dan maak je je excuses voor het ongemak naar de vader en beloof je de meldster even vriendelijk doch dringend duidelijk te maken dat wanneer een kind zegt dat het haar vader is, je daar niet zomaar aan moet gaan lopen twijfelen. En dat je al helemáál niet moet proberen dat kind los te weken van haar vader, omdat dat fout en strafbaar is. Dan was er verder niks aan de hand geweest.

Robin Hood | 19-08-18 | 21:41

Robin Hood | 19-08-18 | 21:41
Ja maar “ fatsoenlijk inschatten, objectief gezien, horen dat iemand niet spoort, beide kanten beoordelen” blijft allemaal mensenwerk hè? Dat is nu het hele punt. Dat had die vrouw namelijk op haar manier ook allemaal gedaan. Anyway, veel gedoe om niks. In ieder geval zeker geen haastig getikt artikel op GS waard. Als je mijn objectieve oordeel vraagt.

DrumPiet | 19-08-18 | 21:51

Tot en met geen aangifte opnemen dezelfde gedachte.

marrretje | 19-08-18 | 22:29
▼ 4 antwoorden verborgen

Wat een waanzin is dit, vals aangifte doen is strafbaar maar deze vorm van heksenjacht heeft dus geen consequenties voor dat bemoeiwijf.

Reebensteeltje | 19-08-18 | 21:12 | 1

U heeft de interne memo niet begrepen? Vrouwen zijn engeltjes. Allemaal. *piep tuut*

VeelTeSteil | 19-08-18 | 21:13
-weggejorist-
DrumPiet | 19-08-18 | 21:12 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

*Er doemde er een dame op die nogal ongemakkelijk bleef plakken, maar weinig zei en als zij wat zei, dan was dat tegen de dochter. De vader werd compleet genegeerd. Aangekomen bij de zwanensteiger probeerde de vrouw om het meisje mee te lokken zonder haar vader onder het mom: "Laten we samen het hondje even een rondje uitlaten.*

Moraal van dit verhaal zou kunnen zijn dat niet uitsluitend mannen mogelijk gevaarlijk zijn voor kinderen: Vrouwen doen soms ook nare dingen!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 19-08-18 | 21:04

Typisch zo'n bemoeialwijf die nooit op de samenleving los gelaten had mogen worden. Bij de kladden vatten en weer met poppen laten spelen. Schrikbarend hoeveel mensen het lijf van een volwassene hebben maar het brein van een amoebe.

Tevens een bevestiging waarom er no way is dat ik kinderen neem. In deze samenleving kan het gewoon niet meer.

VeelTeSteil | 19-08-18 | 21:04 | 8

miko | 19-08-18 | 21:24
En gewoon toestemming geven om de foto van zijn dochter op GS te plaatsen. Deze mijnheer is op zijn minst bijzonder te noemen.

DrumPiet | 19-08-18 | 21:34

@DrumPiet | 19-08-18 | 21:34
Ach, de meesten hier vinden jou ook héél bijzonder.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:35

VeelTeSteil | 19-08-18 | 21:04
Voor mij precies zo. Nog voor dat kind geboren is zit iedereen zich er al tegenaan te bemoeien en terwijl je ze uit handen probeert te houden van pooiers en dealers worden ze op school getraind om een hekel te hebben aan zichzelf, hun ouders en hun land. Ik zou de vijfde verjaardag van mijn eerste kind niet eens halen, want dan tegen die tijd was ik allang spontaan ontploft.

sarcastro | 19-08-18 | 21:43
▼ 5 antwoorden verborgen

Als je geen journalistieke dingen te vertellen heb moet je niet net doen alsof een soort lang off-topic reaguursel over een verhaal dat een vriend heeft meegemaakt ook journalistiek is.

Debombdiggity | 19-08-18 | 21:02

Het prettige van de stukjes van Tamara is dat je gelijk aan de headline kunt zien wie het geschreven heeft. Scheelt een heleboel gelees.

fredflange | 19-08-18 | 20:56 | 1

Dat is best wel een goede tip eigenlijk.

Berbaar | 19-08-18 | 21:49

Aangrijpend relaas en ik schaam me al reaguurder voor de respectloze reacties.

Bakito | 19-08-18 | 20:55 | 8

@VeelTeSteil | 19-08-18 | 21:05
Ja, ik ben bekend met het fenomeen.

Maar ik dacht; kom, laat ik eens net zo inhoudelijk reaguren als u dat doet en kijken waar dit ons brengt. Leuk heh?

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:11

TeeJee | 19-08-18 | 21:11
Ja is weer eens wat anders! *op random scheldknop drukken doet*: ouwe trekpop!

VeelTeSteil | 19-08-18 | 21:24

Je kan ook afscheid nemen van GS, hoef je je nergens meer druk om te maken of voor te schamen.

ristretto | 19-08-18 | 22:37
▼ 5 antwoorden verborgen

Erg vreemd. Als een vreemde met je kind een blokje om wil om de hond uit te laten, dan ga ja daarna niet meer ze mee lopen om samen de hond uit te laten. Dan is het meteen toedeledokie.

Drunken_Pumpkins | 19-08-18 | 20:54

Ik geef kindjes ook weleens een ijsje... als dat al niet meer mag?

sociaal_econoom | 19-08-18 | 20:52 | 8

@VanBukkem | 19-08-18 | 21:06
Afkomstig uit de Bijlmer, wellicht?

*oh shit, kan deze grap nog wel?*

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:28

VanBukkem | 19-08-18 | 21:16
Ik ga met ze naar het zwanensteiger en hoop dat ze ontvoerd worden maar tot op heden geen geluk. Achterlaten in het bos lukte ok niet,ze bleven de toutjes maar doorbijten
En nu zijn ze op een leeftijd dat het ontvoeren ook steeds moeilijker word.

miko | 19-08-18 | 21:35

TeeJee | 19-08-18 | 21:28
Ik neem aan dat de neefjes van Van Bukkem geen negerts zijn, want dan snapte iedereen dat hij niet de vader was. Niemand zou weten wie de vader was. nu ja, of ze moeten allemaal Luke heten.
i.imgflip.com/8wy7a.jpg

miko | 19-08-18 | 21:38
▼ 5 antwoorden verborgen

Kan die Tamara ook weer weg? Dit soort tokkieshit is echt aanfluiting voor GS.

blikjegrolsch | 19-08-18 | 20:50 | 4

Waarom is een waar-gebeurd verhaal onzin?

Lupuslupus | 19-08-18 | 21:03

Mag ik dat thirden?

Berbaar | 19-08-18 | 21:05

Meh, op zich is het wel een interessant verhaal, maar de schrijfstijl is gewoon kut, alsof je in de voortuin lauw bier zit te zuipen of zo.

sarcastro | 19-08-18 | 21:38
▼ 1 antwoord verborgen

Tamara tegen haar vrienden: 'stil maar, ik ga dit onrecht wel even recht zetten. Ik mag immers stukjes schrijven bij mijn andere vrienden van GS. De enige website die dit nog serieus neemt!'

Tamara, lazer op met je Facebookproza en je ondoordachte gezever.

mr. exp. | 19-08-18 | 20:49 | 8

Nou het fatsoen is in ieder geval weer ver te zoeken.

Lupuslupus | 19-08-18 | 21:26

Dan besluit ik: we vinden allebei wat ongewenst, en wat we ongewenst vinden willen we weg hebben. We eindigen waarmee we zijn begonnen, zij het een indirecte ommekeer.

mr. exp. | 19-08-18 | 21:28

@mr. exp. | 19-08-18 | 21:28
Ik vind je zeker ongewenst, maar tevens vind ik dat je mag blijven reaguren. Interessant niet?
Jij stelt echter dat "niet elke ongeletterde een podium verdient op GS'. Gelukkig bepaal jij dat niet, want dan houden we hier net zo'n elitair wegkijk-feestje als we in Den Haag al hebben.

Jij elitaire galbak. Ga nou es deaud.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:32
▼ 5 antwoorden verborgen

Het is ook buitengewoon vreemd dat mensen op anonieme basis een melding kunnen doen bij instanties als Veilig Thuis en daarmee een heel circus aan onderzoek en gedwongen meewerking kunnen veroorzaken, zonder zichzelf te hoeven verantwoorden als blijkt dat er niets aan de hand was.

raskol | 19-08-18 | 20:46 | 4

Helemaal mee eens.

Lupuslupus | 19-08-18 | 20:50

Het moet mogelijk zijn om anoniem dit soort aangiftes te doen. Maar het vervolgonderzoek moet beginnen (en zich absoluut beperken) tot het bevestigen van de aantijgingen in de aangifte. In dit geval: geen vreemd gedrag en de man is gewoon de ouder. Daarmee moet de kous af zijn, en dat was in dit geval dus ook zo. Allemaal weinig schokkend. Dat er daarna niets gedaan is met die vreemde kinderlokster is raar, maar dat is een ander verhaal.

Muxje | 19-08-18 | 20:55

Exact. De staat is veel te groot en sterk.

mr. exp. | 19-08-18 | 21:30
▼ 1 antwoord verborgen

Tja, meneer loopt als een gezalfde op sandalen rond. Dan denk je al gauw, hé,een geestelijke met een kind?
Geen wonder dat men de politie belt. Volgende keer gewoon je lelijke Jezus sneakers thuislaten en je hebt geen problemen.

miko | 19-08-18 | 20:45 | 1

Met een hittegolf des doods deze zomer op sandalen lopen, het moet niet gekker worden.

koosnaam | 19-08-18 | 21:13

En zorgen dat je je ID bij je hebt, scheelt ook.

hotnot | 19-08-18 | 20:44 | 15

@ miko, Berbaar, Drumpiet en wie zich nog meer aangesproken voelt: Lupus heeft meer fatsoen in het topje van haar pink dan jullie met zn allen bij elkaar. Lutsers.

Robin Hood | 19-08-18 | 22:59

@Robin Hood | 19-08-18 | 22:59
Mag ik voorstellen dat U zich tot dit soort gebral in de panelen beperkt in de toekomst?
Is beter voor iedereen, hoeft niemand zich meer te ergeren aan Uw waardeloze stukkies, de zwakkeren van geest kunnen U blocken en ik fileer Uw "bijdragen" toch wel.
Iedereen blij, win - win en we leven nog lang en gelukkig.

Berbaar | 19-08-18 | 23:39

De toenmalige minister heeft beloofd dat de identificatieplicht alleen gebruikt zou worden voor het opsporen van terroristen. Ministers liegen nooit (anders zou de stemming over de identificatieplicht over gedaan moeten worden) dus als je geen terrorist bent hoef je geen ID bij je te hebben.

W_F | 20-08-18 | 00:21
▼ 12 antwoorden verborgen

Lief van GS om geen foto's te plaatsen, maar met een beetje googelen heb je het hele hebben en houwen van die familie in beeld.
Sven had moeten omdraaien, even een praatje maken met z'n dochter, en dan weer terug naar huis. In gedachten zie ik weer dat incidentje met Jan Roos, die met z'n bivakmuts op werd aangesproken door een vrouw. ik weet niet meer of ze met een hondje liep, en dat Jan toen werd besprongen door een of andere aap. Daar moet Sven dan toch weer blij om zijn, dat hem dat bespaard is gebleven...

hotnot | 19-08-18 | 20:43 | 1

Ja het kan natuurlijk altijd nog erger maar normaal is het niet.

Lupuslupus | 19-08-18 | 20:44

Vreemde slachtofferdrang van die pa. Je maakt zo iemand toch gewoon even duidelijk dat hij/zij snel op moet sodemieteren. Maar nee, hij stond erbij en keek ernaar en gaat achteraf bij de politie lopen klagen.

ChatBot | 19-08-18 | 20:42 | 3

Je hebt zoals zo velen totaal gemist waarom het hier gaat. Maakt niet uit,of papa dirct weg was gegaan, het gekke mens had de politie toch wel gebeld en het feit dat papa direct weg wilde zou als verdacht gedrag zijn aangemerkt. Het feit dat een van de agenten vrouwelijk was zal ook hebben megespeeld, als er kinderen onterecht door Jeugdzorg worden 'ontvoerd' is dat meestal door vrouwen.

Sans Comique | 19-08-18 | 21:08

Sans Comique | 19-08-18 | 21:08
Blijkt dat Papa wel vaker in beeld komt. Misschien moet hij eens naar zijn eigen gedrag kijken??

miko | 19-08-18 | 21:30

@miko
Heb jij informatie die ik niet heb?

Of verzin je dit ter plekke... Zo ja, waarom dan?

Sans Comique | 20-08-18 | 00:16

Onbekenden die je kinderen iets te drinken aanbieden. Dat laat je toch niet gebeuren? Ik snap dat verhaal over vreemd gedrag wel.

Only the lonely | 19-08-18 | 20:42 | 1

Wacht maar tot je dochters ouder zijn dan zestien en van hoeveel onbekenden ze iets aangeboden krijgen.

miko | 19-08-18 | 21:29

Ik sluit mij aan bij du Roi Soleil | 19-08-18 | 20:02

Gewoon nee flikker op zeggen. Bij persisteren een elleboogstoot op het ivoor. Zeker niet mee gaan in dat soort ballet.

Knufter | 19-08-18 | 20:41

De vader kan ik heel goed begrijpen. Ik zou in zijn plaats ook zo reageren en heel boos zijn.

Echter, de andere kant van het verhaal. U loopt in een park en ziet een man met een jong meisjes. U vindt het tafereel heel vreemd en heeft zeer sterk het vermoeden dat desbetreffende man een pedofiel is die een meisje mee gelokt heeft. Wat zou volgens reaguurders in dat geval gedaan moeten worden? De man vragen of aanspreken, het meisje vragen is die meneer jouw pappa? Maar als daar geen geruststellend antwoord op komt, dan , ....

Professor Kluns | 19-08-18 | 20:41 | 9

Robin Hood | 19-08-18 | 21:10
Normale mensen worden daar boos om.

Lupuslupus | 19-08-18 | 21:22

@Robin Hood | 19-08-18 | 21:10 heb je zelf je linkjes wel gelezen? De vader geeft zelf aan dat de vriend waarschijnlijk de politie is gaan bellen toen hij ineens weg was (en waarschijnlijk de politie heeft gebeld) en later is teruggekomen, pas daarna vertelt de vader dat het kind autistisch is.

Elmauro | 19-08-18 | 21:26

U ziet een vader met zijn dochtertje en vindt dat vreemd en hebt een sterk vermoeden ( gebaseerd op wat eigenlijk...) dat het een pedofiel is. Dat zegt alles over u en nog niks over de vader.

Sans Comique | 20-08-18 | 02:34
▼ 6 antwoorden verborgen

Conclusie;
Binnen de grachtengordel ben je dus al snel een getinte verwardiër.

Gelukkig heb ik er helemaal geen vrienden wonen en werik ik er ook alleen maar.

Haatejaculaat | 19-08-18 | 20:38

Een raar en onbegrijpelijk verhaal. Welke ouder staat in deze tijd nog toe dat een wildvreemde er met zijn kind vandoor gaat en gaat er zelf -lijdzaam- bij staan kijken. Niet zo vreemd dat de agenten dan ook niet meer weten wie ze aan moeten spreken; diegene die met het kind rondloopt of degene die er blijkbaar opvallend achter aan loopt.

miff | 19-08-18 | 20:35 | 1

Als je het verhaal van de vader leest, via de link, dan kom je er achter dat de agenten de vader pas veel later aanspreken. De vrouw en haar vriend zijn dan allang niet meer in beeld.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:37
-weggejorist-
Berbaar | 19-08-18 | 20:31

Tamara heeft alleen maar vrienden met problemen lijkt het wel,.....

miko | 19-08-18 | 20:27 | 1

De vrienden zonder problemen zijn waarschijnlijk minder boeiend.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:38

Op zich vind ik het vrij raar dat een vader op een afstandje gaat kijken wat een wildvreemde met z’n dochter doet.

Als een vreemde één van mijn kinderen iets te drinken geeft uit een groene fles en ik ben er zo ver vandaan dat ik niet kan horen wat er gezegd wordt doe ik volgens mij iets verkeerd.

Verder overtrokken reactie van beide: de bemoeizuchtige vrouw en de vader (achteraf wellicht een schuldgevoel gekregen?). Agenten hebben volgens mij niet zoveel verkeerd gedaan. Als je een potje gaat schelden omdat ze even poolshoogte komen nemen dan kun je verwachten dat ze je vertellen even te dimmen, zeker in het bijzijn van je dochter.

Hij had beter kunnen zeggen: nou bedankt voor de oplettendheid maar zeg aub tegen de melder dat ze mij de volgende keer aanspreekt ipv stiekem de politie bellen.

Elmauro | 19-08-18 | 20:27 | 5

@Elmauro | 19-08-18 | 20:40
Ja joh, staat daar dat hij tegen de agent heeft gescholden?
Citaat;
"Ik zei dat ik me godvergeten besodemieterd en kwaad voelde"

Ben je wellicht in Staphorst geboren, dat je dit al beschouwd als schelden? Of wellicht is het gewoon je eigen onderbuik die zelf daar iets anders voor in de plaats zet?
Retorische vraag, eigenlijk.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:46

@miko | 19-08-18 | 20:55
We waren er allemaal bij, uiteraard. Net als Halbe.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Dat hebben die agenten snel vastgesteld, dat die vader bij die dochter hoorde. Want als je het echt zeker wilt weten, moet je een DNA-test doen. Maar ik denk dat heel veel moeders dan beginnen te protesteren.

VanBukkem | 19-08-18 | 20:25 | 3

Zo goed dat hij fout is en toch goed. Snapt u? :)

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:26

Goed fout goed, nee, ik snap er niks van. Maar het is wel waar wat ik zeg. :)

VanBukkem | 19-08-18 | 20:37

@ VanBukkem | 19-08-18 | 20:37
Zo waar dat het fout wordt opgevat door de meeste mensen. Maar het is wel de waarheid en dus goed. ;)

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:47

"Lieve Kitty, want ik vandaag toch weer allemaal hoorde! Bla bla bla. Nou dit was het weer, doei he. Je Tamara"

brutus68 | 19-08-18 | 20:23 | 1

"Ja, doei hoor en haal dat slipje wel op hier. Ken je gelijk een knal voor je kanis krijgen."

meneer der meneren | 19-08-18 | 20:56

He GS, is het niet eens tijd om een omroep op te richten?

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:22

Laten we nou voor de grap eens aannemen dat die mevrouw met dat hondje en haar vriend een bruine man met een blond meisje zien lopen. In deze rubberen tegel metoo tijd denken deze mensen geheel ter goeder trouw:"wat wil die vieze kinderlokker met dat lieve kleine blonde meisje" en proberen haar weg te lokken van deze engerd.

Laten we wel wezen, toen ik jong was kreeg je wel eens een aai over je bol als je goed je best had gedaan. Tegenwoordig wordt dat uitgelegd als mishandeling ("hij sloeg dat kind") of ongewenste seksuele intimiteit (de vuile pedo). Het is niet zo gek dat er alleen nog maar vrouwen in het onderwijs te vinden zijn, want die zijn natuurlijk van alle smetten vrij. Zou ik in deze tijd, geëvrouwcipeerd als ik ben, nog wel de luiers van mijn kinderen hebben mogen verschonen? met plastic handschoenen of skihandschoenen? Alleen de jongens of ook de meiden?

Kortom, de twee redders van het autistische meisje begrijpen nog steeds niet waarom de politie de perverteling hebben laten lopen, mét het meisje nog wel.

bergsbeklimmer | 19-08-18 | 20:21

Ik begrijp de woede van de vader wel.
Ik zelf heb ook eens wat rare vragen moeten beantwoorden omdat ik wat ouder ben dan een gemiddelde vader

Jacktheflipper | 19-08-18 | 20:21 | 2

En opa kan niet met zijn klein kinderen op stap?

miko | 19-08-18 | 20:38

Miko
Klopt

Jacktheflipper | 19-08-18 | 20:50

Ik was heel blij met mijn Fristi.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:21

Is dit het Zomergasten topic? Ik vraag het maar even, want ik heb hier verder niks over te zeggen. Over Zomergasten ook nog niet, maar dat komt misschien nog wel.

Stormageddon | 19-08-18 | 20:20 | 4

Begint in elk geval goed met Oci ciornie. Prima film, mooie illustratie van de “andersheid” van Rusland.

Stormageddon | 19-08-18 | 20:37

Het is niet de keuzefilm volgens de tvgids, kijken of hij nog ergens te vinden is. Altijd leuk om een totaal onbekende film te zien.

sprietatoom | 19-08-18 | 21:05

Nee, de keuzefilm is Grand Budapest Hotel. Ook heel goed, maar wel ontzettend artsy-fartsy. Heel gestileerd, en over-the-top, maar geweldig acteerwerk.

Stormageddon | 19-08-18 | 21:23
▼ 1 antwoord verborgen

.. in Amsterdam wonen rare mensen, die werken lang niet allemaal bij de Stopera.

Jan Passant mk2 | 19-08-18 | 20:19

Nederland is gewoon een raar land geworden:

zelf werd onze dochter achtervolgt door een auto , ze was uiteindelijk zo slim om op haar allerhardst naar een parkeerplaats te fietsen met daarachter een doorgang waar auto’s niet doorkonden, de man is nog hollend gaan achtervolgen en toen heeft ie t gelukkig opgegeven.

Politie gaf niet thuis, centrale kon geen politieauto aan de lijn krijgen, zijn zelf met vaders gaan speuren. Volgende dag was aangifte met signalement en autobeschrijving niet mogelijk want er was niet een bewijsbaar strafbaar feit gepleegd.

Sta je dan met je goede gedrag,

alles in het vaandel om statistisch nederland een veilig land te kunnen noemen, de werkelijkheid is anders.

De slechtwillenden in dit land sollen de goedwillenden met goedkeuring van politie en politiek....

Tee Of Cup | 19-08-18 | 20:19 | 5

Jij wil dat de politie ook achter de niet strafbare feiten aangaat?? Bestel dan maar wat extra blauw dan.

miko | 19-08-18 | 20:40

Dus je hebt commentaar als de politie reageert op een telefoontje maar je hebt ook commentaar als ze NIET reageren. Wat wil je nu eigenlijk??

miko | 19-08-18 | 20:47

Gatver @tee of cup. Wat een angstige situatie!
Soms ben je blij met wat (onnodige) waakzaamheid dan geen enkele. Mits niet overtrokken uiteraard

letopuwzaak | 19-08-18 | 22:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Voor de reaguurders die verward raken in het verhaal en de achterliggende problematiek niet zien;
- Agenten doen moeilijk met aangifte opnemen
- Aangiftebereidheid daalt

Maar gelukkig daalt de criminaliteit ook heh? Want er zijn minder aangiftes....

Denk dat dit het achterliggende punt is.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:18 | 4

@Jacktheflipper | 19-08-18 | 20:25
Precies.

Want als je er niet naar kijkt, dan bestaat het gewoon niet. Opgelost!

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:29

Ze doen het niet om ons te pesten, maar puur om buiten liggende landen te laten zien hoe mooi het hier is.

Rene046 | 19-08-18 | 22:08

Zo'n punt dat bij iedere reaguurder tot de parate kennis behoort nog eens willen maken maar dan met anekdotisch bewijs.

OverdaanDerOnderheid | 20-08-18 | 10:10
▼ 1 antwoord verborgen

Wat nou "etnisch profileren", het is hier potdomme de Joop niet!

eerstneukendanpraten | 19-08-18 | 20:18

Had die hondenmevrouw toevallig halflang donkerbruin, ietwat krullend haar en een beperkt beweegbare onderkaak?

harry19612 | 19-08-18 | 20:14

Kan Tamara haar troep niet lekker gewoon op Feesboek blijven kwatten? Jezus wat een stom geloel.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:14

Lief dagboek,

spanarchist | 19-08-18 | 20:14

In dit land moet je tegenwoordig wel héél stevig in je schoenen staan en goed gebekt zijn om je kinderen in een dergelijke situatie voor onnodige bemoeienis van buitenstaanders te beschermen.. omgekeerde wereld! Tuurlijk is oplettendheid goed, maar doordrammen zoals hier... en als het wél nodig is, doet niemand wat! gestoorde lui!

CobyG | 19-08-18 | 20:13 | 2

Zo is het wel ja.

Lupuslupus | 19-08-18 | 20:54

Onnodige bemoeienis?? Soms denk ik wel eens dat juist het niet bemoeien met andermans kinderen ons kwaad doet.
In mijn jeugd kreeg je ook op je flikker van de buurman als je te ver ging en de postbode was zowat een verlengstuk van de bromsnor omdat hij ook een uniform aan had.

miko | 19-08-18 | 21:17

Tsja als het niet beboetbaar is dan heeft het geen prioriteit bij de politie.

2voor12 | 19-08-18 | 20:13

Maak je er lekker druk om, je weet niet hoe het overgekomen is op dat zeikwijf, ze dacht dat het nodig was en nam actie, beter dan niks.
Had leuk geweest om even excuses te maken nadien, maar goed jammer.
Al dat gezeur over wat die agenten allemaal fout hebben gedaan... pffff, wat moeten ze dan?

Martexx | 19-08-18 | 20:12 | 2

Het is al belachelijk dat de politie pas na veel vijven en zessen gelooft dat de vader ook inderdaad de vader van het meisje is. En waar bemoeit dat achterlijke mens zich mee. Gaat nou iedereen de politie bellen als er een blank kind met een (beetje) gekleurde man op straat loopt? Jammer dat zulke bemoeials nooit in de buurt zijn wanneer er weer eens een klein kind verdrinkt. Zoals vandaag in Duinrell een 3-jarige.

Lupuslupus | 19-08-18 | 20:41

Lupuslupus | 19-08-18 | 20:41
Waar waren de ouders van dat kind?? dat zou de eerste vraag moeten zijn.

miko | 19-08-18 | 21:27

Leuke knuffelaap. Een flesje Fristi bevat 17 suikerklontjes.

nietsdoenerT | 19-08-18 | 20:12

Au, tis toch waT a mar a.

Normpje | 19-08-18 | 20:12

De agenten hebben natuurlijk uitgebreide excuses gemaakt toen ze vastgesteld hadden dat het vader en dochter waren. Of, zoals wel meer, de poltie was weer niet zo sterk in het zich excuseren voor vreemd gedrag. En wat betreft het aangifte doen, is dat van hogerhand bevolen of is het gewoon de politie die te bedonderd is om aan de gang te gaan?

Ruud5 | 19-08-18 | 20:11

Lieve Tamara, ik heb jouw reaguursel nu twee keer gelezen maar ik kan er geen touw aan vastknopen. Waarschijnlijk ligt dat aan mij en doe ik onvoldoende moeite om jou te begrijpen. Wil je mij een kleine hint geven?

hetgingperongeluk | 19-08-18 | 20:11 | 5

Sorry, moest het door omstandigheden heel snel schrijven. Maar lees die 2 linkjes, dan snap je het probleem gelijk.

Robin Hood | 19-08-18 | 20:28

Linkjes lezen is voor sommigen gewoon teveel moeite.

Lupuslupus | 19-08-18 | 20:43

Ik ben de expert niet, maar er is gewoon geen zaak. verder vervelend voor deze meneer wat hem/zijn dochter is overkomen maar als ouder overreageren is niet compleet ongehoord, maar niets wijst hier op een strafwaardig gedrag, afkeurenswaardig tuurlijk, doen we het voor. zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt...

InclinedtoLiberty | 19-08-18 | 22:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Dacht hondmevrouw toch even te deugen.

redthehaghue | 19-08-18 | 20:10

Wat een lijp verhaal is dit. Zit er iets in het water bij GS?

Ars Vivendi | 19-08-18 | 20:08

Wat gebeurt er? Is er een cookie-sync opgezet met het Viva forum?

Eierbal-is-fijn | 19-08-18 | 20:08

Tja. Amsterdam. Een gesticht met stadsrechten.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:07 | 1

En een gracht eromheen.
In zoveel ellende zie ik geen been
Nu nog die ophaalbrug vinden.
En laat ze maar "verbinden"
Ik zie alleen verband!
Want er is niets aan de hand.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:24

020 nuf said

rifraf | 19-08-18 | 20:07 | 4

Als in t oude Amsterdam, welgelegen aan het IJ leven zij daar vrij en blij...

Lupuslupus | 19-08-18 | 20:55

@ Lupuslupus | 19-08-18 | 20:55 |
U kent uw klassiekers! :)

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:00

Jazeker ken ik die :-)

Lupuslupus | 19-08-18 | 22:54
▼ 1 antwoord verborgen

Nou jaaaaa zeg! Het moet niet gekker worden , maar dat wordt het stiekem wel. Die bemoeizucht. Die tak ging ongezien de vijver in. En hard!

Accident_Prone | 19-08-18 | 20:06 | 2

That's the spirit.!

Lupuslupus | 19-08-18 | 20:55
-weggejorist-
Accident_Prone | 19-08-18 | 22:29

Ja, zeg. Als we aangiftes blijven opnemen vermindert de misdaad ook niet bij het CBS. Dat moeten we niet willen met z'n allen.

Guusje Nadorst | 19-08-18 | 20:06

Dit is zelfs beneden Facebook niveau...

Autist | 19-08-18 | 20:06 | 3

Facefolder zeg maar.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 20:25

Toch knap beneden dat niveau te reiken.
Dat dan weer wel.

Berbaar | 19-08-18 | 21:03

@Berbaar | 19-08-18 | 21:03
Het lukt je toch bijna dagelijks.

Rest In Privacy | 19-08-18 | 21:44

Tja...., politie, ik zeg het wel vaker.
Zorg gewoon dat jezelf alert blijf en eventueel de middelen hebt om zelf wat dierbaar is te beschermen.
De overheid heeft het “geweldsmonopolie” of zoiets, maar of die de moeite nog neemt om de burger adequaat te beschermen, ik dacht het niet.

J-van-de-Bontekoe | 19-08-18 | 20:05 | 1

Gezien de hoeveelheid geweld uit 'bepaalde groepen', is het dan niet meer een "gewelds oligopolie"

Cadaver | 19-08-18 | 23:12

Nou nou wat een toestanden allemaal..

Pim_Young_ill | 19-08-18 | 20:05

Het is me wat.

Panos88 | 19-08-18 | 20:04

nou sorry
dit ontstijgt Facebook niet.

MagentaVliesRidder | 19-08-18 | 20:03 | 1

Eensch, met iets meer nuance maar dit vat het wel mooi samen.

Berbaar | 19-08-18 | 21:01

Raar verhaal.

du Roi Soleil | 19-08-18 | 20:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl