achtergrond

Geenstijl

Jeanine 'ik weet niet of aftreden iets oplost' Hennis: 'Ik wist: dit wordt aftreden'

Verantwoordelijk voor twee dode soldaten. Verraden door Asscher. Verloren van Halsema. Volksverlakker als kamerlid. Voorwaarts naar een nieuwe baan.

"Over het burgemeesterschap van Amsterdam heb ik heel even nagedacht. Ik zou jokkebrokken als ik zou zeggen dat ik me nergens toe aangetrokken voel. Ik ben een politiek dier, of ik nou Kamerlid of bewindspersoon ben. Maar we moeten politici ook niet gevangen houden in wat ze wel en niet meer mogen. Als je aftreedt, zijn er ook mensen die vinden dat je absoluut niet in die Kamer mag zitten. Als je op wachtgeld zit, is het ook een doodzonde. Maar in het bedrijfsleven moet je ook niet werken, want dan verdien je onevenredig veel geld. En als je ergens anders terechtkomt, is dat het bewijs van een partijkartel. Zo wordt het best wel lastig om iedereen goed te bedienen, hahahahahahahahahahhahahahahahahahh hahahahahahah hahahahahah hhahahahahahahahhahahah h ahahahahhahahahahha hahah ha hahah aha hahahahahahahahahahahahha hahahahahahahhah ahahahahahahhahahaha hahahahahhaha.”

Kernwoorden: Helemaal niet, nee, dat heb ik al gedaan, daar heb ik nu geen zin in, ER WOEDDE EEN STORM IN MIJN HOOFD, soms zijn politici net mensen, dat zijn aannames, daar heb ik geen behoefte aan, dat vind ik een zinloze emotie, dat is gelul in hoofdletters, nee, of niet?, nee, dat weet ik niet.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.