achtergrond

Geenstijl

Ebru - Onze verzorgingsstaat. Ons gratis geld

Historische week: opeens hebben we het over migranten in plaats van asielzoekers.


Migranten.

Migranten zijn normaliter die lui die Shell, Unilever et al importeren uit het buitenland (wel 50 extra mensen die naar Rotterdam komen om Unilever in de stad te houden, waarvoor ze 1.4 miljard dividendbelasting cadeau krijgen van ons burgers. Mensen die ook in hun thuisland iets kunnen waar ze voor geleerd hebben maar die om de een of andere reden hier nodig zijn. Mensen kortom, die zogenaamd onze samenleving en in ieder geval onze industrie komen verrijken.

Migranten zijn over het algemeen geen zwarte mannen die met maar vaker nog zonder zwemvest in een bootje op de Middellandse Zee dobberen. Zonder zwemdiploma laat staan paspoort. Migranten zijn geen mensen die in een opvangtehuis terecht komen waar gratis Mieles op ze staan te wachten.

Migranten zijn die lui die Amsterdam onbetaalbaar maken.

Die mensen die drie keer de huurwaarde betalen aan pandjesbazen als Bernhard of VVD’er Haga of wie dan ook (Niet aan mij btw, ik ben een toffe huurbaas. En heb trouwens ook een migrant in m’n 020-woning. Een Marokkaan. Een IT-specialist en expat pur sang. Zo blij met zijn nieuwe Indesit wasmachine dat hij nog een extra jaartje blijft.

Op  miraculeuze wijze – of niet natuurlijk – wordt mijn Marokkaanse migrant op één lijn gezet met een pauper die geen cent heeft om z’n kont  te krabben en precies daarom naar Europa komt. Naar Nederland wil. Om net zo miraculeuze redenen weigeren onze leiders hun ogen te openen voor de redenen waarom de geld- en opleidingslozen hierheen willen. Niet alleen omdat er hier geen oorlog is en de oogst lukt (en anders geïmporteerd wordt) maar omdat we hier vrijwel iedereen een dak boven z’n hoofd heeft, stromend water (warm en koud)  uit de kraan komt, de elektriciteit het doet en overal wifi is. Dat dat gebeurt omdat wij met z’n allen werken en belasting betalen, wordt gemakshalve vergeten. En dat wij geld uitdelen aan mensen die het tijdelijk zwaar hebben, is ook omdat we belasting betalen. Dat we een zorgstelsel hebben dat werkt, komt omdat we belasting betalen. Dat we een verzorgingsstaat hebben gecreëerd, is de exacte reden waarom al die zwarte mannen op bootjes naar Europa dobberen. Onze verzorgingsstaat. Ons gratis geld. Uitgedeeld aan mensen die hier niets aan bijgedragen hebben en dat ook nooit zullen doen.

Migranten zijn die lui die Nederland onveiliger maken. Europa ook trouwens. Er zitten écht geen IS-strijders tussen weten we met de kennis van nu – o nee, toch wél. Een blinde zag het aankomen, maar onze politici niet. Liegen draaien en bedriegen: alles voor asielzoekers migranten. Opeens zijn de Europese grenzen wagenwijd opengegaan voor migranten. Hoe vertel  ik mijn Turkse vrienden (artsen, ondernemers, ingenieurs, hoogleraren,  apothekers), dat zij niet welkom zijn in Europa want Turk, maar dat die zwarte mannelijke migranten die op een bootje de oversteek wagen vanuit Afrika  om daarna de rest van hun leven hun hand op te houden in ónze verzorgingsstaat waar zij nooit aan meebetaald hebben en nooit aan zullen meebetalen,  inclusief hun hele clan wél welkom zijn? 

Degene die dat kan, verdient het om burgemeester van Amsterdam te worden.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.