Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Weekendkijktipje. Jonathan Pie sloopt policor

Het kleine huis op de prairie mag ook al niet meer

Hupsa. Even een lekker kijkclipje van komiekmeneer Tom Walker en zijn alter ego Johnathan Pie. Waar we nu weer boos over zijn? Activistkwetsjankies die met de rode pen door het woordenboek en het culturele archief gaan om alles wat ook maar een klein beetje afwijkt van de Stalinistische dictaten van de "critical theory"-eikels voldoet weg te jorissen. Zeg het ze, Pie! 

Reaguursels

Inloggen

Ik heb vorige week een kort gesprek gevoerd met iemand die eerst zei 'gewoon, van nature interesse in mensen te hebben, nee geen nieuwsgierigheid, interesse' en vervolgd keihard ging beweren niets te maken te willen hebben met mensen die PVV of Vlaams Belang stemmen. Toen ik reageerde dat ze wellicht ook eens kon vragen aan die mensen wat hen beweegt, wat de motivatie is achter hun gedrag werd er een beetje gemummeld en vaag iets gezegd van 'tja dat is misschien vanwege jouw beroep of zo, dat je dat interessant vind... ik wil er niks mee te maken hebben'.
De linkse tolerantie in een notendop.

Braboblanke | 02-07-18 | 09:43

Ik negeer altijd linkse socialistische zogenaamd democratisch liberalen die niet democratisch of liberaal zijn als je een andere mening als de hunne hebt.
De Nederlandse man laat de linkse nederlandse feministen massaal links liggen, ze nemen liever een lieve normale hardwerkende Aziaat in huis.
De linkse mannen daarentegen drijven veelal op publieke middelen omdat ze in de echte competatieve wereld binnen 24 uur al jankend omvallen.
Gewoon: negeer de moderne verlengstukken van de linkse ideologische NSDAP’s, die ZELF honderd miljoen doden op HUN linkse conto kunnen schrijven en nog STEEDS doden tot gevolg hebben.
Het linkse mislukte EU project: in Portugal werd er ineens van gebouwen en bruggen afgesprongen, Grieken zijn permanent failliet, noord kan de rest van hun aardse bestaan in belastingslavernij blijven. De linkse “humanitaire” pseudo hoopgeving aan Afrikanen zorgen dat ze massaverdrinken. De linkse genocide gaat gewoon door en die linkse schoften, die zeehondjes ineens zielg vinden, gaan MIJ vertellen dat ik niet mag raceren of discrimineren? Dat ga uit uit eigener beweging zeker ook niet doen als juist links mij daar geen aanleiding toe hadden gegeven..
Dus om de drommel wel..... als een islamist mij minacht, mijn geld afpakt, mij mijn blank, wit, christelijk/joods mannelijk Nederlandse Nederlanderland wil bezetten, af wil pakken, gratis wil overnemen, mag ik me met hand en tand verdedigen, met of zonder politici.....
Ik NEEM het recht tot discrimineren, raceren als het is zoals het is.
En die linkse Nederlandse feministische tuinbroekwijven, doei..... laat ze maar lekker blijven zoeken naar andermans creditcard, of uitkeringen.... maar niet de mijne....
En de nazaten van slavernij hebben het goed. ZIJ malen NIET meer om hun verleden, waar ze in Amerika bijv. anders nu in afrika aan aids, ebola waren overleden en nu in een vette chevrolet vanuit hun gesubsidieerde huizen hun drugs overal ongestraft kunnen ophalen en distribueren, en vrij zijn, en nu keuzen KUNNEN maken nu...
slavernij is hun behoud en zegen geweest, waarvan elke opa het er graag voor over zou hebben gehad als hun kleinkinderen het ZO goed zouden krijgen als ze het nu hebben...
Ze moeten ONS betalen en niet andersom, en niet meer janken.... zelf vinden de zwarten in de USA het prima, TOT een hoop zwart gejank blank wit belastingeld in witte blanke belastingslavernij op kan leveren.... dat krijg je black lives matter bewegingen. Bullshit....... het witte blanke ras is nou eenmaal superieur, geven zwarten ook zelf toe, en zal dat ook altijd blijven... voor eeuwig... live with it.
Zwarten wonen ook zeker het liefste in witte wijken..... uiteraard.
Dus huis op de prairie, prima
Mag geen boshut van oom Tom te worden... ze zoeken het maar zelf uit...

Katoentje | 01-07-18 | 06:33

Dat geeft lucht :)

Bat-Adam | 30-06-18 | 21:56

Valt me nog mee dat SJW's nog niet hebben geconcludeerd en geduid dat er wel erg weinig zwarte witten zijn.

H.Teeuwen | 30-06-18 | 19:52

Voor de verandering niets aan toe te voegen. Gewoon normaal doen is geen deugd. Wel jammer dat zelfs hij nog met benoemen van "normale" mensen in een geconditioneerde Pavlov-stuip moet schieten en verklaren dat hij daarmee niet alleen cisgenderheteroblankwestersstandaardnormaal mee bedoelt. Maar ja, die reflex heb ik inmiddels zelf ook ontwikkeld, al was het maar om de eventuele luchtledige ad hominembombardementen die je dan uit policor reflex terugkrijgt neer te halen.

Wol | 30-06-18 | 17:59

papier hier bier hier. is ook stuk.

newray | 30-06-18 | 17:46

Dat je je tot een groep rekent wil niet als vanzelf zeggen dat je dan ook vindt dat jouw groep het slachtoffer is van een verwerpelijk onderdrukkend wit patriarchaal machtssysteem, welks enige doel het is om jouw groep en daarmee ook jou als persoon te vernietigen.
Dat het jou uiteindelijk aangewreven wordt dat je tot de groep hoort die onderdrukt en jij dus ook niet kan en mag deugen, kan je in de defensie dringen en je doen besluiten groepsidentiteit serieuzer te nemen dan je ooit gedaan hebt. Uiteindelijk krijg je dan een situatie waarin beide kampen een gelijksoortige strategie hanteren.

Schoorsteenveger | 30-06-18 | 17:11

Identity-politics, ja het kwam voorbij.
Watch it, het komt links voor maar ook rechts.
Sommige mensen willen graag zichzelf tot een groep rekenen, desnoods gebaseerd op niks (een granfalloon), identificeren zich ermee, verdedigen het dan ook. Verschillen en problemen worden voor dat doel overdreven.

kloopindeslootjijook | 30-06-18 | 16:27

Bril- fucking-jant !!

pleemobiel | 30-06-18 | 14:58

Uiteindelijk gaan de meeste mensen deze hysterische turbodeugers gewoon negeren. Nog een paar jaar Trump en genoeg filmpjes van daadwerkelijke liberalen op YT die SJW's en hun emotionele gehuil genadeloos terug in in hun hok schoppen. Hopelijk is het niet te laat voor Common Sense.

SwordofWinter | 30-06-18 | 14:02 | 2

Trump blijft tot 2024 . Hopelijk genoeg tijd om dit soort linkse ( is alleen maar gevoel, emotie) bullshit de nek om te draaien. Geldt ook voor de klimaat hysterie. Volledig emotie gedreven niet op feiten gebaseerd ,wel op aangepaste feiten en verzinsels.

Canninefaatje | 30-06-18 | 15:54

Trump gaat helemaal niet over identity politics. Dat heeft namelijk niks met echte politiek te maken.

menage | 30-06-18 | 18:17

Hij maakt zich lekker boos. En met recht.
En dat is waar het uiteindelijk ook op uit zal draaien. Dat dat SJW-gezeur zulke belachelijke vormen aan gaat nemen dat het zichzelf vernietigt.
SJW-gedram is geboren uit luxe, verveling en ledigheid, identity politics is gegroeid uit een diep gevoeld maar niet herkend nihilisme. Juist het gebrek aan identiteit, het gebrek aan geworteld zijn, het gebrek aan geestelijke rijkdom, het gebrek aan perspectief. Men meet zich een identity aan, dringt anderen identities op en brengt samenlevingen terug tot gevechten tussen identiteiten.
Het is, naar mijn stellige overtuiging, juist de angst voor het ongewisse, voor de afgrond, voor het niets, voor een wereld zonder absoluutheden, zonder zin, zonder richting, zonder doel, zonder teleologie, welke velen drijft tot simpele schema's waarin identiteiten als ankerpunten worden gehanteerd, als paaltjes die geslagen kunnen worden in een woestenij waarin geen centrum meer is. SJW, identity politics, het zijn de angstigen die erin wegvluchten, die niet werkelijk kunnen relativeren, die niet zonder waarheden kunnen leven, en die dus waarheden creëren en daarmee hun moraal kunnen legitimeren.
Ik zou hen één overweging mee willen geven zeggen: het doet er allemaal niet toe, en het zou er ook allemaal niet toe móeten doen wie je bent en in welk hokje je past. Het geeft je geen positie, een aangemeten identiteit, en het helpt ook niet om het onrecht in de wereld te bestrijden. Veel van dat onrecht vindt plaats op basis van hokjesgeest. Als je wilt bevrijden, haal dan die hokjes neer, voer het puin af, en bouw er vooral geen heilige huisjes voor in de plaats.

Schoorsteenveger | 30-06-18 | 13:32 | 5

Schoorsteenveger, alles wat u hier schrijft is raak, maar ik wil het volgende toevoegen -- namelijk (een deel van) de bron van die verwende ledigheid.

Volgens mij is het begonnen met dr. Benjamin Spock, die enorme invloed had in een omkering in hoe wij kinderen opvoeden. Daarna kwam B.F. Skinner, met zijn 'leren alleen via beloning, nooit straf', waarbij zelfs Skinner over het hoofd zag dat het onthouden van een beloofde of verwachte straf als beloning wordt ervaren. Er kwam nog meer verwarring wanneer Skinners thesis in de scholen werd ingevoerd onder de mom van 'leren moet leuk zijn en nooit lastig', waarop kinderen prijzen kregen alleen al voor het verschijnen.

Een wereld waarin er geen eisen worden gesteld, je doet maar wat en iedereen vindt het prachtig. Een recept voor pathologische narcisme. Bij verwende blanke kinderen, het gevoel dat zij de wereld kunnen commanderen om te zijn wat zij -- fysiek volwassen maar emotioneel nog altijd drie jaar oud -- goed bevinden. Bij niet-blanke nu volwassen kinderen die ook maar wat doen maar niet de beloning krijgen die zij (op school) gewend raakten, de even infantiele houding van 'het is allemaal de schuld van een ander'. Allebei de groepen levend in de leegheid die narcisme oplevert, en de daaruit voortvloeiende narcistische woede, en die nu stampvoetend een kleuterdriftbui over ons uitstorten.

Ik kan het niet zo goed onder woorden brengen als sommigen hier regelmatig doen, maar hoop dat mijn gedachtegang enigszins duidelijk is. Voor degenen die het engels goed machtig zijn, is het boek 'The narcissism epidemic' door Jean M. Twenge misschien interessant om te lezen (jammer dat het nooit in het nederlands is vertaald).

P.S. De internationalisering van het wo heeft ons ook geen goed gedaan. Wij importeren hierdoor des te sneller elke krankzinnige mode die op de Amerikaanse universiteiten opduikt.

VreemdEend | 30-06-18 | 17:18

VreemdEend | 30-06-18 | 17:18 |
Leegheid en ledigheid, dat gaat al te vaal samen, daarin moet ik u gelijk geven.
Ik heb wel het idee dat u de invloed van Skinner enigszins overschat. Het behaviorisme werd zwaar bekritiseerd als een enge, koude, mechanistische stroming en mijns inziens zwaar ondergewaardeerd als instrument om te analyseren hoe culturen hun normen- en waardenpatronen van generatie op generatie doorgeven. Dat Skinner veel te optimistisch was inzake het belang van zijn 'leer' is een feit. Conditionering is niet meer dan een techniek, en zegt niets over de vraag wat je aan zou moeten leren en wat je af zou moeten leren.
Dat leren leuk moet zijn volgt niet als vanzelf uit wat de behavioristen hebben gevonden. Men is met de bevindingen aan de haal gegaan, met een triomfantelijk "zie je wel, straffen helpt niet", zonder zich te realiseren dat 'reinforcement' en 'punishment' binnen de behavioristische theorie zeer nauw (operationeel) gedefinieerd waren en niet simpelweg gelijk gelegd kunnen worden met wat wij in het dagelijkse leven als beloning en straf zien.
Hoe dan ook, u heeft gelijk. Het SJW-volk is niet bepaald het volk dat werkelijk aan den lijve ondervonden heeft wat het is om straf te ondergaan, maar eerder verwende horden die er gewend aan zijn dat alles te koop is en dat je alles kunt krijgen als je maar hard genoeg zeurt of schreeuwt.
We zijn nu zo ver dat ook identiteiten te koop zijn. En als je maar hard genoeg schreeuwt, dan krijg je er een toegeworpen.

Schoorsteenveger | 30-06-18 | 17:56

Schoorsteenveger -- Maar weinig mensen hebben de leer van Skinner goed begrepen, meest mensen die er in een laboratorium echt mee hebben gewerkt. Ik bedoelde met mijn nogal summaire weergave van wat ik zich heb zien ontvouwen, juist dat niet het echte werk van Skinner maar een vage, gemankeerde versie ervan veel invloed kreeg -- gereduceerd tot enkele leuzen die de onderwijzeres / lerares / moeder aanspraken.

Verder ben ik het geheel met u eens over dat hele identiteitspolitiek gedoe, wilde alleen op de innerlijke leegte wijzen waar zij voor vluchten en waarom zij verbaal en ander geweld als tactiek kiezen (gelijk de kleuter van 2 of 3 jaar).

VreemdEend | 30-06-18 | 21:55
▼ 2 antwoorden verborgen

Wauw man. Deze vent zegt precies wat ik denk.

Omebert | 30-06-18 | 13:23

Baas.
Woord voor woord.

mrmartin666 | 30-06-18 | 13:15

Zentgraaff: "critical theory" hehe, stee wook broeder.

Critical theory komt uit de koker van de Frankfurter Schulle en houdt in om alles te bekritiseren wat de Europese, Westerse en christelijke cultuur maakte wat het was.

En dan vooral onder het mom van rechten en vrijheid geven waarbij groepen tegen elkaar opgezet worden. En zover doorgedreven dat er juist afkeer komt van de zogenaamd verdrukte groep. Wat dan weer brandstof is om nog meer te gaan eisen ten koste van bijvoorbeeld het familieleven.

Goed filmpje overigens, die gast brengt het goed met humor.

Rest In Privacy | 30-06-18 | 13:08 | 4

Ik denk dat Little House gewoon zijn childhood fav was en deze post een [toevallig rechtse] reflex was, gezien de vorige zwaai op links.

Rest In Privacy | 30-06-18 | 13:37

Hij begint over Little House omdat de schrijfster recent postuum een prijs is afgenomen.

LuckyGirl | 30-06-18 | 14:22

@LG Ik bedoelde Zent. We zijn er niet uit of hij nou links of rechts is, woke of niet, en hoe fanatiek, omdat zijn artikelen nogal wisselen...

Rest In Privacy | 30-06-18 | 14:40
▼ 1 antwoord verborgen

Geef deze meneer een Podium. Ik had het zelf zo kunnen zeggen. In wat voor wereld leven wij. Om over je nek te gaan van al die zogenaamde deugers en politiek correcte figuren. Allemaal hollend achter de mainstream. Niet meer zelf nadenkend want hey je moet er immers bij horen. Ik wil helemaal nergens bij horen. Ik vorm mijn eigen meining en ja, fuck off met al die misselijk makende deugers die maar op een ding belust zijn, AANDACHT, to make MONEY. en erbij willen horen.

De Evangelist | 30-06-18 | 13:03

En D. Duck, O.B. Bommel lopen ongegeneerd zonder broek rond! Bah! Drukke tijden, er valt nog veel te veroordelen.

Carryon | 30-06-18 | 12:39

Pie for president.

goedrechts | 30-06-18 | 12:38

Als enige blanke in het dorp laten ze mij altijd minimaal 20% meer betalen voor producten of diensten, stelletje racisten!

Bennie Boos | 30-06-18 | 12:35

Prima praatje over de verveelde mens die wanhopig op zoek is naar een doel in zijn leven en daarom achter elke boom een fascist ziet staan en daarom concludeert dat de boom fascisme goedkeurt. Joop.nl zit vol met dit soort irritante idioten. Geen humor, en zuurder dan zoutzuur wanneer hun kokervisie weer eens aan gruzelementen gaat... Helaas wordt er teveel naar geluisterd wat zijn negatieve weerslag heeft op onze samenleving. Meer dus van dit soort geluid graag!

dijkbewaker | 30-06-18 | 12:31

Ja mensen, ik ben geen fascist. Mag ik nu een medaille?

funkyd | 30-06-18 | 12:28

eigenlijk kan alleen een WO3 deze onzin stoppen.

Henk de Vries2074 | 30-06-18 | 12:28 | 2

Maar dan wel lieden als Wieringa, Mouthaan, Huys en Pechtold als stoottroepers inzetten....

Ommezwaai | 30-06-18 | 12:32

Mouthaan, Huys, Pechtold hebben alleen mooie praatjes maar geen ballen

Jacktheflipper | 30-06-18 | 13:09

Hij staat wel een beetje lullig op de camera. Zijn neus zorgt voor een schaduw op zijn onderlip. Je hebt iedere keer het idee, dat je naar AH zit te kijken die het volk loopt op te zwepen. Maakt verder niet uit, want de boodschap telt. Je zou Hans Teeuwen dit ook kunnen laten doen in het Nederlands. Niet iedereen kan Engels in een soort dialect verstaan. Dat is zonde, want wat ik net al tikte, de boodschap, daar gaat het om.

lokoolokie | 30-06-18 | 12:20 | 4

"soort dialect".... lol... verder alles goed ?

daytripper | 30-06-18 | 12:48

Uh, misschien zelf dat laatste reactie SJW uit je systeem halen? Als dit je al het idee geeft dat je naar Albert Heijn aan het kijken bent...

Rest In Privacy | 30-06-18 | 13:02

Oooow snap het nu pas; ik las Albert Hein.

Rest In Privacy | 30-06-18 | 15:03
▼ 1 antwoord verborgen

en waarom?
omdat de tv/media die 3 klaagmensen gewoon constant een podium geven.

Henk de Vries2074 | 30-06-18 | 12:19

Misschien moeten wij dan ook stoppen met het importeren van ophef. Wie de fuck naast eo-ers heeft er iets met dat kleine huis op de prairie in Nederland. Kijk gewoon in je eigen achtertuin

menage | 30-06-18 | 12:17

hear hear!

fhn | 30-06-18 | 12:15

"You pampered privately educated cunts!"
Inderdaad de enige reden van al die shit: al te lang een te goed leven, verwend bestaan, waardoor prioriteiten verwarren en mensen uit pure verveling over de minst relevante dingen gaan staan zeuren. Ellende loutert, hoewel niemand dat wil toegeven en het overal vooral maakbaar en perfect moet zijn. Perfectionaliseer en steriliseer je eigen ondergang. Doe maar, ik kijk vanuit de klei lachend toe.

Rest In Privacy | 30-06-18 | 12:15 | 2

verveling ja, veelal van ruikelui's kindjes die naar de uni gaan voor activisme. "Een vak leren? Nee, ik zet me in voor (in te vullen trend van de dag)"

* hand in hand meekijken doet*

Rest In Privacy | 30-06-18 | 13:00

Ja, en het probleem is dat de hele middenklasse ook al tijden meedoet in dat rijkelui's gedoe met studeren/gelanceerd worden/luxeleven met meerdere auto's en vakanties... dus dat die partij van het koor uitbreidt en de nuchtere onderstemmen slinken.
(heb vroeger altijd gedacht 'rijke luis' als in rijke nietsnuttige miniwezens, je mooie spelling met apostrof herinnert me aan de officiele afkomst... waardoor het woord toch een stuk minder hilarisch is...)
*gezellig*

Rest In Privacy | 30-06-18 | 13:12

Mag niet meer? Laten jullie je vertellen wat wel en niet mag? Je bent vrij. Kom op....

tata1981 | 30-06-18 | 12:09 | 1

Wij niet. Bedrijven wel.

omanders | 30-06-18 | 12:11

Goed dat er aandacht voor is. En ik altijd maar denken dat de Negerhut van oom Tom de idyllische benaming was van een 5 sterren resort op de Carribean.

Rest In Privacy | 30-06-18 | 12:02 | 2

Ik vond het als kind al een heel zielig boek. Heel erg triest.

Lupuslupus | 30-06-18 | 12:07

Mooie samenvatting van de ondraaglijke leegheid van t socmed bestaan. Morele anorexia.

Chemokar | 30-06-18 | 12:01 | 3

Mooi gezegd.

Lupuslupus | 30-06-18 | 12:08

Indeed Chemokar.

Basil Fawlty | 30-06-18 | 12:15

Morele anorexia. Mooi gezegd inderdaad!

Rest In Privacy | 30-06-18 | 12:16

Heerlijk. Bedankt GS dit was even ouderwets genieten. Bedenk echter dat door de eeuwen heen na een bepaalde stroming van welke aard dan ook er na enige tijd een tegenstroming opgang komt die dan weer "en vogue" is. De mens is gelijk een kat die achter z'n eigen staart aan rent sprak de amateurfilosoof. Fijn weekend. Cheers!

Een vrije paling | 30-06-18 | 12:01 | 2

Met die filosofie krijgen we dus een derde wereldoorlog en daarna WEER een groene golf

menage | 30-06-18 | 12:21

Ik zou het een grauwe golf noemen, we leven in een tijd waarin alles en iedereen afgevlakt wordt (of zich daar tegen verzet).

LuckyGirl | 30-06-18 | 13:33

Mijn ervaring is dat de mensen die zich het luidst profileren als sociaal, verbindend, inclusief, etc. in real life de grootste aso's zijn die je maar kan tegenkomen.

Crusher | 30-06-18 | 12:00 | 1

Ben ik toch niet alleen. Ken er ook een paar. Teveel dus.

JanvandeBiertent | 30-06-18 | 12:46

Uw komiek gebracht door RT, lachuh!

Berbaar | 30-06-18 | 11:59

Iemand met een hamer ziet overal een spijker in. Of racisme. Hamer afpakken. Negeren die gekken.

Wim Venijn | 30-06-18 | 11:58 | 4

Een vrije paling | 30-06-18 | 12:09
De hond heb ik alvast losgelaten. Ze zijn welkom.

Wim Venijn | 30-06-18 | 12:18

SJW-ers zijn net als met mensen die geloven in 'geesten'. Ik kijk wel eens naar Ghost Adventures. Er gebeurt nooit wat, maar de heren zien en horen werkelijk van alles.

RickyLaRue | 30-06-18 | 13:02

Het meervoud van neger is negers.

Zupschufter | 30-06-18 | 13:25
▼ 1 antwoord verborgen

Het is inderdaad zo dat er heel veel mensen zijn die dolgraag etaleren hoe goed ze zichzelf vinden door goedkoop overal racisme bij te halen of van te maken. Vol trots laten ze dan wel even zien hoe zij dat dan gaan "bestrijden"
-
Mijn ervaring is dat uitgerekend deze mensen zelf extreem racistisch zijn door iedere blanke die hier niet van onder de indruk is te gaan verketteren als Nazi (=Socialist) en racist (=Iemand die het waagt voor het blanke ras op te komen).

moitambien | 30-06-18 | 11:56 | 1

De politiek speelt in op deze gevoelens: zo gaat D fucking 66 het milieu redden.

LuckyGirl | 30-06-18 | 13:19

This is the politicization of art
which of course is the end of - fucking - art
and it's fucking everywhere.

JK Rowling got a pasting from LGBT activists
cause Dumbledore isn't openly gay
in the new Fantastic Beasts film
Is this really the height of the
gay community's oppression?
I don't for one second believe that it is
but IF it is, the war has already been won!
Okay?

If the worst thing that's happening is a wizard
not being shown taking it up to the elbow,
you fucking made it!

Chill out!
It's all fucking good mate!

Vlaan | 30-06-18 | 11:56

Koffie, peuk en deze meneer is lekker wakker worden, bedankt GS.
Wat mis ik Rik Mayall.
Ik ben overigens ook tegen fascisme: ik ben geen moslim!

LuckyGirl | 30-06-18 | 11:54 | 14

@Kouwe Kees: nee, de meeste toeristen nemen zichzelf dan ook veel te serieus. Veel beter: met locals praten en alle attracties met een korrel zout nemen... Leuk om te kijken/meemaken, daar niet van, maar wel ff relativeren terwijl je dat doet.

@Diggelen: hmmmm. Wen er maar aan.

Rest In Privacy | 30-06-18 | 13:42

@ einStina | 30-06-18 | 13:42 |
Yups. Dat omslagmoment is altijd leuk. De eerste minuut nog (te) beleefd en klantgericht.. 'Look, we're drinking coffee out of a cats butt..' *imaginair kopje onder m'n reet houdt, fake peopen, parmantig slokje neemt van imaginair kopje, uitdeelgebaar (jullie ook? hoofd), grote grijns* Die eerste echte lach, dan ben je binnen.
Trouwens, ik ga vrijwel altijd voor binding met de eettentjes. Maakt niet uit met welk budget, eenmaal herkenbaar bij de vreterijen en je zit gebeiteld.

Kouwe Kees | 30-06-18 | 13:57

@Kees: hahaha. Zie het helemaal voor me. Nice! Een paar lokale woordjes leren helpt ook heel goed. Have fun op je volgende tochtje :-)

Rest In Privacy | 30-06-18 | 14:01
▼ 11 antwoorden verborgen

Iets te vaak het F-woord (waardoor het aan kracht verliest), maar verder natuurlijk 100% juist. Hulde.

Montgomery Burns | 30-06-18 | 11:54 | 2

Inderdaad, een fantastische rant, maar ik vind het ook jammer van al de F-woorden. Dat ging mij ook al snel storen. Zou zonder moeten kunnen.

Gele Beer | 30-06-18 | 14:47

Zo praten ze nou eenmaal in Engeland.

Elessir | 30-06-18 | 17:10

Hulde, dat SJW-gelul moet zoveel mogelijk belachelijk worden gemaakt. Nu nog voorkomen dat ze de maatschappij blijven vergiftigen met hun discriminatoire beleid (quota, pay gap leugens, white privilege-nonsens etc.).

El_Embajador | 30-06-18 | 11:52 | 3

Pay gap leugen?

menage | 30-06-18 | 12:15

Ja, de pay gap is een grove leugen.

El_Embajador | 30-06-18 | 12:20

Hier misschien, maar zeker niet overal

menage | 30-06-18 | 12:22

Het Nederlandse volk heeft in haar onmetelijke wijsheid gekozen voor de komende 4 jaar communistische regimes in haar grootste steden. Ultra links. Dat zal hoogst waarschijnlijk hand in hand gaan met allerlei islamitische drammers. Bereid je dus de komende jaren maar voor op verdergaand gedram, gezeur, gedraai, gelieg, intimidatie en voortschrijdende cultuurafbraak. We hadden het als samenleving zo goed voor elkaar met zn allen maar dat bleek voor veel landgenoten niet goed genoeg. De weg naar beneden is inmiddels ingeslagen. Succes ermee. Als 'oudjes' zullen we jullie er aan helpen herinneren hoe goed het ooit was en wat je nu bezig bent weg te gooien.

matrixbluepill | 30-06-18 | 11:52 | 2

+veel.

Lupuslupus | 30-06-18 | 12:09

Daarom wil de NPO ook het programma 'Andere Tijden' wegbezuinigen.
Opdat we vergeten...

keestelpro | 30-06-18 | 12:51

Zwarte Piet als knecht van Sinterklaas is bijvoorbeeld niet racistisch net zoals een gekleurde huishoudster hebben is ook niet racistisch is.
Het wordt pas racistisch als een liedjesschrijver zo'n knecht omschrijft als
"ook al is hij zwart als roet hij meent het toch goed".
Dat is racisme.

keestelpro | 30-06-18 | 11:47 | 5

Waarmee ik helemaal niet ten strijde wil trekken tegen racisme.
Racisme en discriminatie bestaan nu eenmaal. Mijn advies: hou het sympathiek en aan de andere kant: durf te incasseren.

keestelpro | 30-06-18 | 12:04

Precies schoneslapert net zoals het liedje 'Hij Was Maar Een Neger".
Super goed bedoeld maar in het licht van deze tijd een beetje ongemakkelijk. Voor jankerds dan.

keestelpro | 30-06-18 | 12:05

"Tien kleine negertjes

Die dansten in de regen
Eentje viel er in een plas
Toen waren het er nog maar negen

Negen kleine negertjes
Die gingen saam op jacht
Eentje trapte op een leeuw
Toen waren het er nog maar acht

Acht kleine negertjes
Die stonden toen te beven
Eentje ging van ‘t beven dood
Toen waren het er nog maar zeven

Zeven kleine negertjes
Die dronken uit een fles
Eentje kroop toen door de hals
Toen waren het er nog maar zes

Zes kleine negertjes
Die vochten met een wijf
Het wijf dat sloeg er eentje dood
Toen waren het er nog maar vijf

Vijf kleine negertjes
Die dronken een glaasje bier
Eentje stikte in het schuim
Toen waren het er nog maar vier

Vier kleine negertjes
Die gingen naar Overschie
Eentje verdronk er in de Schie
Toen waren her er nog maar drie

Drie kleine negertjes
Die gingen naar de plee
Eentje zakte er doorheen
Toen waren het er nog maar twee

Twee kleine negertjes
Die waren zo alleen
Eentje ging van heimwee dood
Toen was het er nog maar één

Dat ene kleine negertje
Dat had je moeten zien
Dat trouwde met een negerin
Toen waren er zo weer tien"

Dit is er ook zo een. Grappig, maar dat kan nu niet meer. Het is overigens een Amerikaans liedje uit de 19e eeuw. Die antiracisten gebruiken vaak vergelijkingen uit het verre Amerika. Black Pete is geen Zwarte Piet, maar wordt ons wel zo ingewreven.

lokoolokie | 30-06-18 | 12:53
▼ 2 antwoorden verborgen

Valt mij tegen dat nog steeds geen ophef ontstaan is door de geweldige boeken van Wipneus en Pim. In een deel, vertel natuurlijk niet welk, komen negers aanbod inclusief een prachtige tekening, zoals in al die boeken. Echter worden deze als slechteriken naar voren gebracht.

Boris die Sauertopf | 30-06-18 | 11:46 | 4

Ik verbaas me ook over het gegeven dat men nog geen massale boekverbranding heeft georganiseerd om het grootste werk uit de Middeleeuwen weg te vagen. Daar worden enkele niet nader te noemen profeten ook diep weggestopt in de hel. Maarja, dan moet je natuurlijk wel canonieke literatuur lezen en dat zie ik de schreeuwers niet doen.

El_Embajador | 30-06-18 | 12:15

Ik ben nu helemaal in de war.
Ik heb thuis nog heel veel geïllustreerde verhaaltje van Jip en Janneke. Prachtige korte verhaaltjes over roomblanke kindertjes, maar in de tekeningen pikzwart afgebeeld. Ben ik nu een racist omdat ik van deze blanke kindertjes hield, of deugde ik toen al omdat ik geen bezwaar had tegen de zwartjes in de illustraties?

Alco-de-Holist | 30-06-18 | 14:50

Sjors en Sjimmie was het racisme voorbij. Het was niets minder dan stereotyperend. En dat is net zo fout als Donald Duck in zijn blote kont.

Nivelleermarionet | 30-06-18 | 18:02
▼ 1 antwoord verborgen

De belangrijkste vraag: voor wie is die kul en wat schiet je er uiteindelijk mee op? De antwoorden: niemand en niks. Tot nu toe verrijzen er alleen nog maar meer gekwetste gekken.
Voor wie niet houdt van dikke komkommers is er Farmland van Lauren Southern (ik moet nog moed verzamelen om te gaan kijken) of de maatschappelijk werkster/klokkenluider die de arrestatie en veroordeling van Tommy Robinson tot relatief klein bier maakt. Niet geschikt als geen zin hebt om een halve dag met je mond open wil blijven zitten: www.youtube.com/watch?v=B33H1bTGz30

Poesmobiel | 30-06-18 | 11:43 | 1

Wat een verhaal zeg, het ene na het andere rabbithole of eigenlijk beerput gaat open daar in GB.

LuckyGirl | 30-06-18 | 13:02

Sjongejonge. Zeven minuten? Really? Graag volgende topic in elevator pitch style. Little house on the prairie zuigt. SJWees zijn ook stom. En nu de buurmilf weer nat spuiten. Doei.

Pedronegro | 30-06-18 | 11:39 | 2

8 zinnen, om te zeggen dat jij er geen klap om geeft? Wauw.

MarcS | 30-06-18 | 11:43

Als er iets totáál onschuldig is, is het wel het kleine huis op de prairie. Net zoals de Waltons waar wij als gezin uren naar konden kijken. Maar ja, dat was saamhorigheid en moraal dus dat is in deze vieze, vunzige tijd 'not done'.

Lupuslupus | 30-06-18 | 11:52

Ik vond dombo altijd al superrascistisch. Goed dat daar eindelijk aandacht voor is.

Joffri | 30-06-18 | 11:36 | 5

En wat dacht je van Sneeuwwitje en de 7 dwergen? Dat kan toch echt niet meer, dwergen! Hoe fout kun je zijn? Verbieden die hap!
/sarc mode off

LaatmaarLu? | 30-06-18 | 12:17

Heeft Sneeuwwitje al een #metoo getweet? Met die zeven hitsige dwergen vraagt ze er natuurlijk om.

Bijtendehond | 30-06-18 | 12:40

En met een huid zo wit als sneeuw... hoe fout wil je het hebben?

Rest In Privacy | 30-06-18 | 12:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Louis C. K. grapte ooit "het is geweldig om wit te zijn in ieder moment van de geschiedenis. In het verleden welteverstaan. In de toekomst zijn blanken de klos."

keestelpro | 30-06-18 | 11:35 | 5

Natuurlijk was slavernij gebaseerd op racisme. Je kunt slavernij niet verdedigen op basis van het principe day de slaven gelijkwaardig zijn aan de eigenaren. De slaven werden beschouwd als minderwaardig, wilden, eigenlijk niet eens mensen en dat rechtvaardigde de slavernij.

Het was geen racisme uit haat, het was handel. Maar dat wil niet zeggen dat het geen racisme was. Maar de blanken hebben slavernij echt niet uitgevonden, het principe is al zo oud als de mensheid zelf. Denk maar even terug aan de Joodse slaven in Egypte, die waren er echt al eerder. Het is tijd om te beseffen dat het geschiedenis is. Je kunt het nu niet meer veranderen en je kunt het ook niet eeuwig als excuus blijven opvoeren. Je moet leren van het verleden, maar je mag nooit stoppen met vooruit te kijken.

TheLuggs | 30-06-18 | 12:13

@@2voor12@@
En zo is het

Jacktheflipper | 30-06-18 | 13:19

TheLuggs | 30-06-18 | 12:13
Ahhh, das nou jammer.
Wat dan met getinte afrik...., fuck it, dus gewoon negers die negers verkochten, blanken die blanken verhandelden enzovoorts.
Geen ruk te maken met racisme, was destijds gewoon handel.

J-van-de-Bontekoe | 30-06-18 | 20:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Heerlijk... mijn gedacht... 100% mee eens. Eindelijk ... op een hillarische en duidelijke manier de vloer aanvegen met linkse activistische jankballen en deuggleuven.

Kwetsjankies in 3, 2, 1....

Paaldanseres | 30-06-18 | 11:35

En de scene in Peter Pan wanneer de indianen de kinderen gevangen nemen, bah zo racistisch! Vlieg toch op. Oh dat doet PP al.
Wel één van de leukste scenes.

BBmetR | 30-06-18 | 11:35 | 1

Op de brandstapel dan maar. Ook Huckleberry Finn en Kuifje in Afrika erbij. De bijbel ook, want anti-Egyptische sentimenten enzo.

RickyLaRue | 30-06-18 | 11:44

Het lijkt erop dat deugen belangrijker is dan racisme bestrijden voor sommige. Maarja racisme is zo lekker gemakkelijk onderwerp waarmee je jezelf goed kan laten lijken.

EETWEE | 30-06-18 | 11:33 | 2

Idd, ik gebruik het dan ook regelmatig om te zeggen dat ik een racist ben..... Naar sjw maatstaven natuurlijk.

Ben Hetzat | 30-06-18 | 11:36

Lijkt me een catch 22. Je mag het niet over racisme hebben als je racisme wil bestrijden. Ook al is het echt racisme (want ontkennen dat het bestaat is natuurlijk ook onzin).

menage | 30-06-18 | 12:30

net op yt gezien. Jullie zijn er snel bij GS. Maarja, de komkommer is ook wel heel dik dezer dagen.

horsteknots | 30-06-18 | 11:31

'Anti fascist: thats the fucking default setting.'

I like.

Dr_Prepper | 30-06-18 | 11:29

OMG, ik wist niet dat het zo erg was met racisme. Kunnen we direct nog 10 leerstoelen diversiteit aan de UVA openen?

skoftig | 30-06-18 | 11:28

Een wijs sjamaan sprak ooit "een slaaf droomt niet van vrijheid maar hij droomt om zelf de meester te zijn".

keestelpro | 30-06-18 | 11:28 | 1

En zo is het, 'ze' zijn aardig op weg.

MarcS | 30-06-18 | 11:33

Dat met die fucking veganistisch jankballen,
daar heeft ie dan weer gelijk in!

Plorkface | 30-06-18 | 11:28

hear hear. Goed gesproken en niets dan de waarheid. Ben blij dat ik er ook zo over denk.

Fedde71 | 30-06-18 | 11:26

Er is een nieuw fascisme opgestaan en verovert alle hoeken en gaten van de westerse wereld. En nee dat is niet Trum maar nog veel erger: het SJW-fascisme.

2voor12 | 30-06-18 | 11:25 | 2

Geheel mee eens.

lanexx | 30-06-18 | 11:32

Dan moet er een ander woord voor komen. Fascisme is anti liberaal, socialistsch en communistisch.

Wel eens trouwens, kwetsgekken dulden geen weerwoord.

menage | 30-06-18 | 12:32

Er valt wel wat voor te zeggen om Social Justice Warriors in het vervolg hyperlinks te noemen.

Sqbar | 30-06-18 | 11:25 | 4

Dat kan de onofficiële term worden.

Sqbar | 30-06-18 | 11:34

Ja maar dan moeten we weer een ander woord voor hyperlinks verzinnen. Netkoppelingen of zo. Kunnen we ze niet gewoon hysterielinks noemen...

keestelpro | 30-06-18 | 11:39

Het is meer metalinks. Of pseudolinks. Links voorbij links. Mooiste voorbeeld is wel de totaalverwarring over Femke Halsema. Die is volgens de SJW niet links en niet intersectioneel genoeg. De grootste vijand van de SJW is niet rechts, zijn niet rechtse heteroseksuele “witte” mannen, maar iedereen die links is. En omgekeerd, de grootste vijand van links zijn de Social Justice Warriors en eigenlijk zijn ze zelf hun grootste vijand omdat hun eigen intersectionele identiteit alle verbinding in de weg staat. En niemand is goed genoeg. Er is altijd wel iemand nog meer slachtoffer, met nog meer “agency”, en met nog minder privilige. Ze nemen per definitie de blanke heteroseksuele cisgender man de maat, maar ze nemen elkaar nog veel meer de maat. Ze zijn constant bezig om elkaar te beloeren of je wel links genoeg bent, wel intersectioneel slachtoffer genoeg en of je wel goed genoeg je privilige checkt. Het grappige is dat diegenen die daarover her luidruchtigst zijn vooral heel erg blanke gepriviligeerde jongetjes en meisjes zijn. Fascinerend. En lachwekkend.

Stormageddon | 30-06-18 | 14:27
▼ 1 antwoord verborgen

Columbus 'ontdekte' Amerika mag ook niet meer want het bestond al. Fucking hell.

Rest In Privacy | 30-06-18 | 11:23 | 5

Tja, moeten ze misschien toch de betekenis van het woord "ontdekken" nagaan; iets wat de vinder niet bekend is vinden.

Leyrann | 30-06-18 | 12:00

De Vikingen waren er al voor Columbus geboren was, dus dat klopt wel.

Guido | 30-06-18 | 12:08

Tja, als de politie een hennepplantage ontdekt, is er dan sprake van vinden of zit daar een gedegen onderzoek en voorbereiding aan vast...

Jos Tiebent | 30-06-18 | 12:24
▼ 2 antwoorden verborgen

Welk land staat hij te verdedigen? Kijk die achtergrond, het lijkt wel Aleppo na IS bezetting. Trouwens emoji zijn super racistisch.

keestelpro | 30-06-18 | 11:17 | 3
-weggejorist-
RickyLaRue | 30-06-18 | 11:36

Ze hadden het gewoon bij geel moeten laten net als de smiley's. Het is toch krankzinnig dat er 5 tinten emoji zijn van voetballers, zwemmers, paardrijders etc en dan ook nog in 2 verschillende geslachten waar binnenkort waarschijnlijk ook nog het derde genderneutrale geslacht aan toegevoegd moet worden.
Emoji zijn leuk (en helaas verboten op GS) maar hou het gewoon leuk.
Voeg er liever deze broodnodige emoji aan toe: www.emojirequest.com/#

keestelpro | 30-06-18 | 11:56

"verboten op GS"
Oeps. Entschuldigung Joris. Habe ich nicht gewusst.

RickyLaRue | 30-06-18 | 14:29

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen