achtergrond

Geenstijl

Blanke UvA-meiskes willen Echte Neger

LOL. De UvA-drammers wilden een diversity officer om alles wat niet links, gekoeleurd of andersneukend is van de universiteit te zuiveren en ze kregen een kleurloze kartelbobo. Anne de Graaf. Wit, bourgeois, vrouw en vage studie, zoals de rest van de UvA, dus niet echt divers. Jammer, niet goed genoeg. Nu willen vier klaagmeisjes (wit, bourgeois, vrouw en vage studie) dus dat er een diversiteitsofficier komt die niet wit, bourgeois, vrouw en vage studie is. Bovendien neemt ze etniese kwota en safe spaces verboden voor blankes niet serieus, wat best logies is omdat die dingen ook echt van de pot gerukt zijn en totaal niet passen bij een universiteit voor weerbare en zelfstandige denkende volwassenen. 

"De tijd van afwachten is voorbij, en mocht De Graaf niet aan onze eisen willen voldoen, dan is het tijd dat zij erover na gaat denken of zij passend is voor deze functie. "

Anywaytjes. Witte meiskes die heel boos zijn op witheid en heel graag een paradeerneger hebben om te laten zien hoe driftig ze deugen. Kijk die tronies dan! Het is toch om te gieren, dat spektakel van de zelfhatende nonnetjes van de politieke correctheid. Als ze écht de UvA diverser wilden maken dan zouden ze hun witte, bourgeoise, vrouwelijke een vaag studerende kudtjes van de UvA verwijderen om plaats te maken voor ondervertegenwoordigde groepen, zoals mensen met een greintje redelijkheid, reflectie en humor. En dat toontje dan: WIJ EISEN! J'ACCUSE!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.