achtergrond

Geenstijl

Omvolking 2050. Nieuw-Vennep wordt New Africa

Inzoom Haarlemmermeer

Inzoom Haarlemmermeer

U las hier al eerder over TriState City, de angstaanjagende toekomstplannen voor Nederland. De Nederland-vernielers van VNO-NCW zijn bezig om van Ons Land één grote VlaamsNederDuitse vinex-wijk annex stadsstaat te maken, met 30 miljoen inwoners. Weg groen, weg natuur, weg bos, en alles gaan we 'hub' en 'eco' noemen. Want dat is hip. Op iedere vierkante meter zal en moet een belastingbetaler / consument wonen, want anders kunnen we niet concurreren met urban megashitholes elders in de wereld. 

Nu hebben de VVD-lobbyhoeren & D66-consultants van VNO-NCW een volgend snood plan gelanceerd. Schiphol moven naar de visgronden in de Noordzee, en op de vrijgekomen plek in de Haarlemmermeer wordt een enorme stad gebouwd, want al die invasieve apothekers en neurochirurgen moeten ergens wonen. Voor die tsunami van Afrikanen (en de rest) die eraan zit te komen, zijn er naast Nieuw-Vennep (33.000 inwoners) alvast stadsdelen ingetekend met de veelzeggende namen New Africa, New India en New China. 

Willen we dat? Nee, dat willen we niet. Het wordt onderhand tijd om die multinational motorbende VNO-NCW uit te roepen tot een criminele organisatie, en terstond te verbieden. Want ze maken Nederland kapot, en de rekening is voor u. Verder wat Syp Wynia van Elsevier zegt.

Weg met Nederland. Lang leve Dividendië

Weg met Nederland. Lang leve Dividendië

Nieuwe buren!

Nieuwe buren!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.