achtergrond

Geenstijl

LIVE. Oranjerevolutie in Amsterdam-Zuidoost

Uit de Poel des Verdanny's (tevens poel van al die andere idioten die het Nederlandse voetbal KAPOT hebben gemaakt, zoals totale wegwerpnono Bert van Oostveen en de volledig wappie Hans van Breukelen) verrijst een Koeman. It's a new dawn.

Vergeet de Grote Vier. Robben blijft lekker thuis bij glasblaser Bernadien, Sneijder stapelt bankbiljetten in een woestijn, Raffie zit onder de plak bij een handbalster en Van Persie bouwt af in Rotterdam. Maar geen zorgen mensen. Nu is er de Grote Vijf. Marco Bizot, Hans Hateboer, Guus Til, Justin Kluivert en Wout Weghorst. Vandaag begint de Koemaniaanse Revolutie, met Virgil het Beest als aanvoerder. Allemaal wortelpak aan en op naar het EK van 2020. Mocht u zich trouwens afvragen waarom er een multiplier over het aantal dronken Britten op de Wallen is gegaan en in herinnering wordt geroepen dat de Luftwaffe het moest afleggen tegen de RAF, Nederland speelt tegen Engeland. En als iedereen ondanks een alcoholverbod laddertjezat is, dan hef je als beloning het alcoholverbod maar op. Huppa de knuppel erover!
UPDATE: 0-1 verloren. Zilver dus. Verder 100 arrestaties in Amsterdam & 1 grappig ballenmeiske dat de groetjes deed tijdens Het Volkslied.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.