Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nora Spreekt spuugt op Margriet Oostveen

Haha, yes. Net als dat het supergrappig is dat er een grote neg0r vuistdiep in Elmo van de Sesamstraat zit is het ook heel grappig dat achter "Nora" - het online meisje van Halal met even vermoeiende sassiness en even domme dingetjes over kopvodjes - gewoon een boze man zit. Geen witte, soit, dat had het helemaal grappig gemaakt, maar wel een oud mannetje dat de hele dag niets anders doet dan van uw belastingcenten boos zit te doen over "islamofobie". Enis Odaci, uiteraard in de lucht gehouden door de gekkies van de Stichting Democratie en Media. U weet wel, 4 redacteuren en tien vrijwilligers voor 2 tweets per dag, want zeg niet dat het kleedjesvolk bestaat uit luie flikkers. Wat is de islamofobie dan volgens Enis Odaci? Nouja, zo ongeveer alles. Margriet Oosteen van de Azaanbode deed een fijne poging om met zo'n randdebiel in gesprek te gaan en het ging niet helemaal lekker. 

De man is zo'n rabiate aartsdebiel dat het zelfs voor mohammedanen anders zo inschikkelijke Volkskrant te gortig wordt. "Na één assertieve tweet blijk ik kansloos. Assertieve Nora mag moslimdiscriminatie vrij ter discussie stellen; daarop kritisch reageren is nu ook weer niet de bedoeling." Zie ook het citaat aan de bovenkant van deze pagijn: de man is duidelijk niet helemaal gewend aan Normaal Doen. Het begint bij VK zelfs een beetje te dagen dat die hele islamofobie-industrie vooral gericht is op het in stand houden van de bizarre onderdrukkingen in eigen kring: helemaal giftig wordt het artikel als Shirin Musa (hier welbekend) ter sprake komt. Moslima's die het beu zijn om de hele dag door de islam als grofvuil te worden behandeld, of misschien juist die extra erg, zijn namelijk ook "islamofobie" volgens Odaci. Powervrouw Shirin Musa moest immers ook de knoet van "Nora" ondergaan. Sad times, really. Enurjm veel subsidiepoet voor het persoonlijke projectje van een gekkie dat ook nog eens niet normaal met journalisten kan praten want moslim en dus permanent in de kwetsmodus. 

Zo zie je maar weer, al die domme linkse muppets zeuren altijd wel over het patriarchaat van de witte man en de "white fragility" waarmee "silenced voices" worden neergehaald maar bij de bruinen is het allemaal nog veel erger maar als je dat zegt ben je een racist en een islamofoob - iets wat ze je op hoge toon proberen duidelijk te maken bij het minste zuchtje tegenwind. Van die complotdenkers die, als ze hun theoriedrift op 9/11 of Demmink hadden gericht al lang voor gek worden verklaard krijgen gewoon subsidie als ze moslim zijn, want de regels van de redelijkheid en het publieke debat gelden niet meer als je ALLAHOE AKBAR achter je rantjes roept. Lekker puh. 

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
CherylBart558 | 14-03-18 | 07:33

Groepscultuur is laag over afschermende laag leggen.
Kledingvoorschriften.
En de aanstokers zijn de imams in de moskeeën, of de mannetjes thuis die hun vrouwen de straat opsturen met protestborden, of de kereltjes die vanachter 'n verzonnen Libelle-advies-loket proberen de Salafistische dwingelandij op te leuken en op te pimpen met Nora en haar wijze dwang-adviesjes.
Is dat Keileuk en keigaaf (?), nou, bij DENK denken ze van wel.
Ach, ze zijn vast op 't idee gekomen door de Volkskrant, ere wie ere toekomt, met de introductie van de niet bestaande 'Fatma Elatik'.
Altijd met de goede bedoelingen natuurlijk.
Altijd om 'n super kwetsbaar persoon toch geanonimiseerd aan 't woord te laten.
Maar ook (!), om de schijnheilige hypocrisie te dienen, vanuit de anonimiteit de vuurtjes op te kunnen stoken.
Logisch dat de reactionaire moslims dit haarfijn als proefmodel aanvoelden, om nu hun Fatama Elatik te bedenken met hun plastic sekspop Nora. (je bent ook een sekspop, als je geheime agenda juist is, dat vrouwen onderdrukt moeten voldoen aan de wensen van Allah, eh, de plaatsvervangers van Allah, die man bij jou vlak bij)
Maar dat hele Nora-gedoe is ophef om niks; geestelijke vervuiling gaat altijd gepaard met reeds bestaande lichamelijke primitiviteit.
Het is links; het is moslim, het is importmens, nou, dan is het primitief en obsoleet.

Der Paulie | 13-03-18 | 21:02 | 1

Aarghh.
Ik maakte echt 'n fout met de naam van de door de Volkskrant verzonnen, en niet bestaande Fatima Dakmar.
(eh, sorry, sorry, als er wel 'n echte Elatik bestaat (?), maar dan heb ik me vergist; het ging om de door journalisten verzonnen pseudo-nep-naam, om tendentieus de boel in de richting van de moslim-vriendelijkheid te 'faken'.
Volkskrant is het rolmodel geworden (slecht voorbeeld) voor nep-nieuws via oncontroleerbare geruchten en 'avatars'.
Herinnert u zich ook nog het nep-nieuws over schaatstrainer Jillert Anema, toen Jorit Bergsma op fantastische wijze het zilver op de Olympische spelen op de 10 kilomer won (?); nou, de Volkskrant was de handlanger van de vijfde colonne binnen de schaatswereld (team Kramer, de loser; of Jeroen Bijl van TeamNL; of Maurits Gijsbreght Hendriks, de vorige despotische beul en wegstuurder -om eigenlijk helemaal niks- van Yuri van Gelder), om via roddel/ouwe meuk opzettelijk heel vuil spel te spelen, door Bergsma uit balans te willen brengen, en van z'n hernieuwde zege op de tien kilometer af te houden. Hoe ze dat deden (?), door vier jaar lang 'n opgespaarde roddel (over Anema) te bewaren, zodat de avond voor die beslissende race, 'ineens' en zomaar toevallig, de Volkskrant haar vuil zou publiceren (met geheimhouding van de smerige dader, als de slecht nieuws aanreikende bron, uiteraard). En dat de Volkskrant dan doodleuk verklaart: 'dat het artikel niet met voorbedachte rade op de ochtend van de tien kilometer naar buiten was gebracht'. (ja, ja, en jij gelóóft dat (?), de Volkskrant is gewoon een hele vieze hypocriete en achterbakse krant) Zo wordt het spel met de samenspanners gespeeld, en dan is de Volkskrant daar 't gewillige handlangertje bij.
Af en toe moet je het vuilnis van deze maatschappelijke hypocrieten bij de naam noemen; bij dezen.

Der Paulie | 13-03-18 | 23:30

Een monocultuur mengt niet met een multicultuur... monoloog vs dialoog is één van de kenmerken.

Ton8695 | 13-03-18 | 19:52

Inhoudelijk een prima stuk, maar Zentgraaff mag wel eens wat zorgvuldiger naar zijn teksten kijken. Door alle ontbrekende komma's, waarschijnlijk missende woordjes en wellicht verkeerd geknipte en herschreven alinea's is het verdomd lastig lezen. Iets minder virtuositeit en iets meer duidelijkheid zou fijn zijn in deze verder steekhoudende artikelen..

Dr. Snoepjes | 13-03-18 | 19:30

Die Enis Odaci is dus gewoon een travestiet. 's Avonds treedt hij op als Nora.

markokahn | 13-03-18 | 18:55 | 1

En na het optreden gaat hij samen met zijn hypocriete vriendjes de wallen over en zich in een coffee shop suf blowen. Want wel de lusten.....

Ton8695 | 13-03-18 | 19:44

"Het is schokkend hoe raciaal je denkt" Wen er maar aan Turk. De oorspronkelijke bevolking is het in toenemende mate zo zat. Ook wij gaan ons weer etnisch organiseren. Dat is 40 jaar multiculti, er is in die tijd niets bereikt. Tijd voor een herovering van ons eigen leefgebied. Klinkt tribaal? Ja, is het ook. Europa is van ons, niet van Turk, Marokkaan of andere Afrikanen en Midden Oosterlingen.

Rest In Privacy | 13-03-18 | 17:12 | 4

Omni: we beginnen net weer een beetje te ontwaken. Zo een FvD is leuk als civiel nationalistisch ding, maar daaronder zit een stroming etnisch nationalisme die steeds breder wordt. We zullen ook wel moeten, want zonder blanken is Europa zichzelf niet meer.

Rest In Privacy | 13-03-18 | 17:59

De etnische bevolking is blind en veel te druk met hun ego's. Ze volgen blind de herder die ons zo de afgrond in laat lopen. De mediamarktfolder is de bijbel, hippe trends en de volgende vakantie/festival is hun levensdoel.

Ton8695 | 13-03-18 | 19:49

Eens met Ton. Blind en naïef. Het oude hippie-achtige moraal. Net als artikel 6 van onze grondwet. Het is verouderd. Het kan niet meer.

Omnisofos | 13-03-18 | 20:46
▼ 1 antwoord verborgen

Wanneer de Boze Profeet nog geleefd had zou hij zeker ook op het internet zitten, vermomd als meisje Nora-met-roze-hoofddoekje. Lekker daten met minderjarige meisjes en intussen wat ongelovigen virtueel onthoofden vanwege "islamofobie" en andere valse aanklachten.
Nu moet vies oud mannetje Enis Odaci dat allemaal alleen doen. Met hulp van wat extreem linkse meelopers.

Jan Passant mk2 | 13-03-18 | 16:47 | 1

Van "de Joop" wellicht, daar zijn genoeg linkse meelopers te vinden.

watmagjenogwel | 14-03-18 | 02:59

Ik hoop dat Enis zich verslikt in een stukje van zijn eigen kots. Met zijn schijnheilige rotkop.
Zo, dat lucht op.

Où est Charlie? | 13-03-18 | 16:31

die Nora is dus een virtueel wezen? Dan mogen wij haar naar hartenlust beledigen! Komt ie: Hoi Nora, je bent een mohammedaans varken!

reagierder | 13-03-18 | 16:22 | 1

Beste reagierder, daar maak je volgens mij een redeneerfout. Ondanks het afschaffen van de wetgeving tegen godslastering staat op het beledigen van het virtuele wezen welk aanbeden wordt in Zandbakkië de doodstraf/fatwa.

Winter_is_coming | 13-03-18 | 17:04

Dit leidt ook in de praktijk tot moslims die zich preventief gediscrimineerd opstellen. Wanneer je bijv vriendelijk verzoekt om een bon, het Turkse heerschap het niet begrijpt, en je het - met humoristische ondertoon - probeert duidelijk te maken door te zeggen dat hij het retourpakket naar huis kan meenemen en ik geen poot heb om op te staan. Waarna je de de deur gewezen wordt. Kan er bijna om lachen zo absurd. De lul had het pakket overigens moeten inscannen, maar dat hij ook niet gedaan. Ik moest heb gewoon op zijn blauwe ogen geloven. Als je dan uitlegt dat dat zo niet werkt ben je racist/islamofoob etc.

oorwormpie | 13-03-18 | 16:14

Iemand die Breedveld journalist noemt, die spoort niet.
Enis Odaci: "Peter Breedveld is journalist en publiceert op zijn website Frontaal Naakt. Lees hier een interview met Breedveld op Nieuwwij.nl ‘De Nederlander is verknocht aan zijn racisme’."

CoffeePatch | 13-03-18 | 16:05 | 2

Breedveld is een ongeleid projectiel dat de lagere school niet heeft afgemaakt.

Rest In Privacy | 13-03-18 | 17:08

Ik weet het: Breedveld komt geweldig klaar bij het woord racisme, maar slikt zelf niet door!

Rdock | 14-03-18 | 04:25

Zelf denken of praten mogen de islamitische dames niet , dat word wel voor ze gedaan en deze achterlijke traditie word met Nora feitelijk dus gewoon voortgezet .

Castor12 | 13-03-18 | 16:00

Je zal maar Penis Odaci heten.

Lewis Lewinsky | 13-03-18 | 15:57 | 3

Odaci met de korte voornaam.

Hufterst | 13-03-18 | 15:59

Hahaha! Hulderst :)

Lewis Lewinsky | 13-03-18 | 16:01

In Engeland kennen ze Enis als de broer van Wim Kok.

oorwormpie | 13-03-18 | 16:17

Spuugziek ben ik van alle mohammedaanse vuiligheid. Dag in dag uit worden we met onze neus in dat mensonterende mohammedaanse schoftengedrag gedrukt.
Islam is fascisme.
Het is de hoogste tijd dat we belijdend mohammedanen eens gaan bekijken en bejegenen voor wat ze werkelijk zijn, al 1400 jaar. Fascisten. De Nazi's en SSers van deze tijd.

Van Zessen Klaar. | 13-03-18 | 15:55 | 2

Artikel 6, onze grondwet, beschermt juist gelovigen. Onze grondwet maakt geen onderscheid tussen het verlichte christendom en onverlichte islam. Artikel 6 stamt uit 1960, of vroeger dacht ik. Afschaffen of artikel 6B aanmaken waar de islam niet als religie wordt gezien, maar voor wat het is: een doctrine met een nazi-achtige moraal.

Omnisofos | 13-03-18 | 17:53

Sorry ik reageer op verkeerde draad. Negeer mij.

Omnisofos | 13-03-18 | 20:47

Ik zie in het artikel geen link naar waar deze discussie tussen Margriet Oostveen en Enis Odaci plaatsvond.

Rest In Privacy | 13-03-18 | 15:52 | 4

Betaalmuur.

Lewis Lewinsky | 13-03-18 | 15:59

Bedankt voor de link. Had Zentgraaff er zelf bij kunnen zetten. Bovendien heb ik geen zin om voor het stuk te betalen.

Rest In Privacy | 13-03-18 | 16:08

Hij beantwoordt iedere vraag van de VK-journaliste met een tegenvraag.

Rest In Privacy | 13-03-18 | 17:09
▼ 1 antwoord verborgen

Moslims zijn niet te vertrouwen,
Toen niet in de kruistocht,
Nu niet in plof maar raak land,
Nooit niet in de toekomst,
Islam staat voor haat, ellende en moord.

Plorkface | 13-03-18 | 15:51 | 2

Schitterend gedigt!

Lewis Lewinsky | 13-03-18 | 16:00

werkeluk sgitterent

Rest In Privacy | 13-03-18 | 16:13

DE DIALOOG

Ik fietste tegenwinds met achterop
een kerel met een snor die mij verweet
dat ik te traag in foute richting reed
maar ik had dorst en wilde slechts een stop

om rust te nemen van mijn zwaar getrap
en zitten, even aan de waterkant
tot adem komen van het zwoegen want
ik was zo moe, zo moe, het ging zo rap...

en toen ik vroeg waarheen de reis toch ging
greep hij mij bij mijn armen in het vlees
en schreeuwde hard van de profeet zijn naam

de waanzin van de fanatiekeling
bezorgde mij een huiverende vrees
hij krijste het: islam, islam, islam.

Hufterst | 13-03-18 | 15:47 | 2

Hulde!

Lewis Lewinsky | 13-03-18 | 16:01

Uitstekend

Rest In Privacy | 13-03-18 | 16:09

Jammer dat idealistisch anti-Islam niet kan....

Parel van het Zuiden | 13-03-18 | 15:45 | 1

Het Atheïsme is de enige weg voor onze westerse moderne nieuwe cultuur

Omnisofos | 13-03-18 | 17:55

Haha, als patriarchale relimalloot even het woord voeren voor de harem van de profeet met goedkeuring van een of andere linkse subsidieclub. Het kan allemaal in de deepstate van GroenLinks.

Panos88 | 13-03-18 | 15:42

Nora : Een pure poging om het debat in de openbare ruimte eenzijdig gekleurd gesubsidieerd te beïnvloeden...
(Van úw centen !)

Wijze uit het Oosten | 13-03-18 | 15:38

Dom van die gast om ruzie te zoeken met de VK. Het is immers wel het lezerspubliek van de Azijnbode (de ambtenarij) dat de subsidies toekent aan mohammedaanse frivoliteiten als Nora het veertienkoppige twitterkanon.

Irnerius | 13-03-18 | 15:33 | 3

Ik heb ook een vraag aan Nora gesteld (en wel 5 keer!), waarom vrouwen in de Islam wel, en mannen niet een hoofddoek moeten dragen. Een nette, en gewone vraag, van een geïnteresseerd persoon (ondergetekende). Nooit een natwoord gehad. Misschien weet Nora het ook niet.

polderkolder1 | 13-03-18 | 15:37

Goede vraag! Een andere vraag zou kunnen zijn; in de islam heeft de man het recht om zijn vrouw te slaan (koran 4:34), is er andersom een vergelijkbaar recht, dat de vrouw haar echtgenoot mag/moet slaan wanneer zij ongehoorzaamheid van hem vreest?

tata1981 | 13-03-18 | 15:48

Tata1981, nee slaan van man door vrouw is voorbehouden aan de Hollandse Kenau. Andersom is voorbehouden aan de mosselman. Doen we als Hollanders toch iets niet goed!?

Winter_is_coming | 13-03-18 | 17:14

Dat eindeloze, oeverloze, en inhoudsloze gedrám van moslims in Nederland werkt natuurlijk averechts. Ik begrijp daarom ook niet zo goed waarom er nog steeds emmers met overheidsgeld in die richting worden gesmeten. Het enige wat ze ermee bereiken is een steeds groter, wederzijds onbegrip tussen groepen. Wat denken ze dan, dat ik bijvoorbeeld, door zoiets imbeciels als een virtueel tweetend hoofddoekje met een grote bek ineens meer respect krijg voor hun achterlijke religie? Het bevestigt alleen wat ik allang weet. Dat moslims er helemaal niet zijn om te integreren in een land. De bedoeling is uiteindelijk dat de inwoners van het betreffende land zich aanpassen aan hén. De moslims. Want anders racisme. Of de compleet uitgeholde en krankzinnige newsspeak "islamofobie", welks woord een grove belediging is voor een weldenkend mens maar desondanks toch door duizenden zelfbenoemde deugers word gebruikt. Die zichzelf maar wat graag als 'weldenkend' bestempelen. Je word gewoon gebruikt en misbruikt door die relimafketels, wat dát zijn het gewoon, waar je bij staat. En dan moet dat nog fijn vinden ook. Nederland tolerant. Mn reet.

Dutchbeaurouge | 13-03-18 | 15:32

Als je naar Nora gaat dan kom je o.a. tegen: Heilige Zaken, Humanislam (contradictio in terminis!), Koetsveld & Odaci en Nieuw Wij.

Leg je deze naast de 'Stichting Democratie en Media' en de geldstromen, dan kan je je niet aan de gedachte onttrekken dat deze stichting zich voornamelijk bezig lijkt te houden met islam en vluchtelingen-propaganda. En nee, Turkije of SA zit hier niet achter. Gewoon geld vanuit 'grachtengordel' Spuistraat.

michelpen | 13-03-18 | 15:31 | 1

Daar zit wel meer achter. lees het blog van carel Brendel maar. Geld komt oa van Open Society Foundations (OSF) van de zakenmagnaat en filantroop George Soros.

Chemokar | 13-03-18 | 15:38

Je kunt beter het boekje lezen van de èchte feministe Zineb El Rhazoui: Vernietig het islamitisch fascisme.

Rest In Privacy | 13-03-18 | 15:29 | 3

Misschien dat Zineb El Rhazoui een subsidie-aanvraag bij de 'Stichting Democratie en Media' kan doen. Want "Wij investeren in onafhankelijke, kritische media en in een sterke, integere democratische rechtstaat"

Maar iets zegt me dat haar aanvraag niet verder dan de portier gaat komen.......

michelpen | 13-03-18 | 15:35

Ik kan het nergens in een boekhandel vinden.

Rest In Privacy | 13-03-18 | 16:14

Ik ben pessimistisch, maar toch. Eerst die dame van Nieuwsuur die met de NIDA tweet kwam, nu weer deze Volkskrant dame. De vrouwen begint inmiddels iets te dagen m.b.t. de religie van vrede. Wat ik je brom, er gaat de komende maanden een kentering plaatsvinden.

BlowingBubbles | 13-03-18 | 15:24 | 2

nou nee, over een week is het GR2018, daarna gaat het gewoon weer verder. De deugers kijken vooral naar het winnen van stemmen.

Chemokar | 13-03-18 | 15:31

We zullen zien, ik hoop echt dat we een omslagpunt bereikt hebben. Misschien is er net eentje van de vrouwelijke pers elite bespuugd of uitgescholden o.i.d. Of in De Balie geweest. Afwachten maar.

BlowingBubbles | 13-03-18 | 16:01

40 jaar lang, dat is dus een Pakistaans familiebedrijf geweest.

FrankVeer | 13-03-18 | 15:28

Islam?
Kamelenpis halal & alcohol haram.

tata1981 | 13-03-18 | 15:22 | 1

Het is nog waar ook. Haha. Islam brengt niet alleen ellende maar werkt ook prachtig op de lachspieren.

VeelTeSteil | 13-03-18 | 15:44

De voornaam van het heerschap mist trouwens een P aan het begin.

Hufterst | 13-03-18 | 15:20

islamofobie? Nee hoor, ik heb gewoon een schijthekel aan alles wat met de islam te maken heeft.
En dat is de laatste jaren nogal veel.

Stijlicoon | 13-03-18 | 15:19

Ik wil "Harry spreekt" gewoon een gesubsidieerd blank persoon die alle blankfobie aan de kaak stelt. Waar kan ik subsidie aanvragen? Ik wil 't zelf wel runnen met een team van 6 mensen of zo.

Hufterst | 13-03-18 | 15:18 | 1

1000! En dan een tweetje per jaar. Lol

VeelTeSteil | 13-03-18 | 15:19

Sorry, het zal ongetwijfeld aan mij liggen, maar waar gaat dit over?

DrumPiet | 13-03-18 | 15:18 | 10

DrumPiet | 13-03-18 | 15:32
Nee hoor kan klinkt mij prima in de oren dus dan is het goed. Ouwe vergoelijkende wegkijker. Je zou eens met GS moeten onderhandelen over een vergoeding voor elke reaguurder die dankzij jou premium heeft genomen om jouw shit niet meer te hoeven lezen.

VeelTeSteil | 13-03-18 | 15:39

VeelTeSteil | 13-03-18 | 15:39
Van het werkwoord kannen?
Ja, veel Belgenliefhebbers onder de reaguurders. Moet kunnen, ieder zijn eigen.

DrumPiet | 13-03-18 | 15:48

DrumPiet | 13-03-18 | 15:48
Ieder zijn ding....

rokertje | 13-03-18 | 17:14
▼ 7 antwoorden verborgen

Islamofobie ?

Een fobie is een ongegronde angst(stoornis), terwijl angst en afkeer van de islam getuigt van simpelweg gezond verstand.... en maar liever de andere wang dan het zwaard in de nek !

Mazoeza | 13-03-18 | 15:17

Zentgraaf zit zo ver in zijn retro-hippe alt-right-speak dat zijn stukken alleen nog te ontcijferen zijn door hardline GS-fanboys met hun 'rantjes'. Ik kwam er dus niet door.

Donkersloot | 13-03-18 | 15:15

Heilige Joris nog aan toe. Waar gaat dit topic nou precies over?

brughslurph | 13-03-18 | 15:15

Komt er ook een gesubsidieerde #Gretaspreekt?

Mr_Natural | 13-03-18 | 15:14 | 1

Of een “Henk & Ingrid duiden de wereld van vandaag” ?

J-van-de-Bontekoe | 13-03-18 | 16:02

Is het staatssubsidieren van religie-PR eigenlijk niet tegen de scheiding van kerk en staat? Waarom zou een overheid moeten ingrijpen in de PR van een religie?

arbanafal | 13-03-18 | 15:11

Rot op met je kut Islam. Wordt tijd dat Greet de macht grijpt.

Mark_D_NL | 13-03-18 | 15:11 | 7

TheseDays00 Whahahaa.

kwark001 | 13-03-18 | 15:42

TheseDays00 | 13-03-18 | 15:38
LOL!!

DrumPiet | 13-03-18 | 15:49

@ kwark001 | 13-03-18 | 15:42 |
Wat verwacht je nou op dat soort domme opmerkingen? Iedereen weet toch ook hoe Jesse Klaver de wereld gaat redden.

TheseDays00 | 13-03-18 | 15:50
▼ 4 antwoorden verborgen

Dat er geen persvrijheid is in Turkije is 100% feitelijk aantoonbaar. Anders vragen we het even aan al die journalisten die daar gevangen zitten. Hoe is dat raciaal denken?

Snoorderlag | 13-03-18 | 15:09 | 2

Daar gaat het nu precies over. Is helemaal geen racisme, is racisme roepen. Turkije is gewoon een dictatoriaal kutland waar we toch weer massaal weer op vakantie lijken te gaan. Ik ben er wel een paar keer geweest, toen het nog leuk was, nu nog niet al krijg ik geld toe.

Menage00 | 13-03-18 | 15:22

Iedere Nederlander die nu nog naar dat land gaat,incl. Tunesië zou er voor straf moeten blijven..

Jimmy Mc Clure | 13-03-18 | 15:46

Mag niet. " De Profeet (vrede zij met hem) vervloekte de mannen die vrouwen imiteerden en de vrouwen die mannen imiteerden."

Deze man beledigt de profeet. Met z'n Nora imitatie.

al-yaqeen.com/va/het-opvoeren-van-ton...

Hufterst | 13-03-18 | 15:09 | 3

Moet de Dam in gereedheid gebracht worden?

VeelTeSteil | 13-03-18 | 15:16

Verkeerd: de vrede is met hem begraven...!

Mazoeza | 13-03-18 | 15:18

Dat tussen haakjes zou ik zeer zeker anders omschrijven.

kwark001 | 13-03-18 | 15:41

Nora, dat meisje die helemaal niet bestaat, die?

Bokito ergo sum | 13-03-18 | 15:02 | 7

Die meisje..?

DrumPiet | 13-03-18 | 15:27

Die meisje..?
DrumPiet | 13-03-18 | 15:27

Dat is bedoeld om de discussie wat allochtoon-vriendelijker te houden, anders haken die meteen af.

FrankVeer | 13-03-18 | 15:36

Nora is inderdaad het meisje dat niet bestaat, en dat raaskalt uit naam van De Verhevene die óók niet bestaat. Nora is de naar ons toe gekeerde Sharia, Nora is de immuniseringsdrang van een moraal, van een verstikkende moraal die zich op allerlei wijzen wil tonen, behalve als het veelkoppig monster dat het in wezen is.

Schoorsteenveger | 13-03-18 | 18:57
▼ 4 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl