Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Dit is Nora. Zij gaat u elke dag vertellen hoe islamofoob u bent en waarom

Social

*Diepe naar theatraal neigende zucht en rollende ogen van iemand die wil dat iedereen ziet dat hij bezwijkt onder z'n weltschmerz*. Nora spreekt, een soort Loor schrijft, maar dan super kudt. Is een project van HumanIslam, dus het is eigenlijk gewoon Enis Odaci die zich op Twitter verkleedt als knipogend meisje dat mensen vertelt hoe fout ze zijn. Ohnee, het is @Greco Idema. Vrijdag 23 februari gaat het project ‘Nora’ van start. Nora is een Nederlandse moslima en een digitale personage – welbespraakt en deskundig. Zij registreert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart islamgerelateerde uitspraken van (vooral) politici, journalisten en opiniemakers. Via e-posters zal zij op Facebook, Twitter en Instagram vervolgens bijna dagelijks commentaar geven op uitspraken die discriminerend, stigmatiserend of islamofoob zijn – of daar dicht bij in de buurt komen." Op papier zijn studieclubjes die humanisme en islam proberen te verenigen altijd best wel prima, en het kan ook heus wel als je de halve theologie overboord zet, maar blijf nou verdoemme eens weg bij die term "islamofobie", niemand koopt het nog.

Social

Reaguursels

Inloggen

Hoe halfgaar wil je het hebben. Sodemieter toch op met dat deugdrammen.

Dit gezegd hebbende, bij deze een positieve draai aan deze waanzin:
Kennelijk begint de afkeurenswaardigheid van de ideologie 'islam' de laatste tijd tot zovelen door te dringen (eindelijk!), dat dit soort initiatieven door de deugdramgemeenschap als noodzakelijk wordt beschouwd.
Dat is m.i. geen slecht teken.

EefjeWentelteefje | 24-02-18 | 16:09

Nora, sodemieter op naar Tora Bora. Ksst, wegwezen, idioot.

Toos Bevergeil | 24-02-18 | 13:04

Ik kan het nooit zo mooi verwoorden als Der Paulle of Peter Emile. Maar hier mijn bescheiden bijdrage….Hallo Nora! Ik ben Nalek. Hier heb je een uitspraak. “Ongezien de typhus met jullie islamofobie gejenk”.

Nalek | 24-02-18 | 10:00

Islamofobie:
Een woord verzonnen door relifascisten en hun laf-linkse nuttige idioten om islamcritici onder de knoet te houden, zodat jihad geruisloos kan plaatsvinden.

VonoBox | 24-02-18 | 06:29

Is Nederland eindelijk bevrijd van kapittelende dominees en pastoors, komt daar 'n nog enger draken-koppie van de Islam voor in de plaats, die ons parmantig komt vertellen, 'hoe fout we 't allemaal doen'.
In gewoon Nederlands gezegd.
Het is heel gezond anti-katholiek te zijn ('t zijn hypocriete engerds);
Het is heel gezond anti-protestant te zijn ('t zijn predestinerende engerds);
Het is heel gezond anti-islamiet te zijn ('t zijn primitieve engerds).
Oja, dit ook nog.
Het is heel gezond anti-atheïst te zijn ('t zijn zelfingenomen engerds).
Want telkens blijken de Duivel, Beëlzebub, Satan of Lucifer met elkaar in gevecht. De ene nog slechter dan de andere.
Zoals je de racist, maar ook de anti-racist beiden ernstig moet wantrouwen.
Voor wie vindt, dat je niet alleen maar kritiek mag hebben op de anderen dit.
Elk mens is onwetend geboren uit 'n vrouw. (kijk maar naar je navel als bewijs)
En omdat tegelijk 'n eventueel wel, of eventueel niet bestaande Jahwe, God, Allah, Apollo, Zeus, Odin, of onbekende 'Boengha-Boengha-Deïty hoogstwaarschijnlijk géén sadist is (want als 't universum wél sadistisch is, kun je beter ophouden met religieus gedoe), daarom hoeft niemand de eventueel wel of niet bestaande hogere macht te vrezen. Logisch.
Want stelt u zich eens voor, in gesprek met zo'n hogere macht.
Uzelf kan niet verweten worden, de pech te hebben gehad, dat u niet wist hoe 't precies zat, waar u zich eventueel aan te houden had, toch?
Want welke hogere macht er ook blijkt te zijn, dat betekent tegelijk, dat ruim 90% van alle andere mensen er helemaal naast zaten met hun andere godsdienst. En dat is niet eerlijk voor degenen, die toevallig verkeerd uitkwamen bij de verkeerde god. Want iedereen is onwetend geboren.
en tijdens je leven is het helemaal niet zo duidelijk, welke Jahwe, God, Allah of 'whatever' precies de ware hogere macht is.
en om 'dan' door zo'n hogere macht daarop afgestraft te worden, terwijl je ook niet beter wist, kijk, 'dat' zou pas echt sadistisch zijn.
(sadisme in de vorm van ha, ha, je wist niet waaraan je je te houden had in je leven, maar je wordt er wel voor de eeuwigheid op afgerekend en afgestraft)
en daarom, lieve kijkers en lezertjes, is die hele toestand over 't wedstrijdje, 'wie heeft de ware godsdienst', per definitie onzinnig.
Geen sadistische god zal zich voor 't karretje laten spannen van parmantig godsdienstige kabouters (= rabbi's, priesters, dominees, imams), zich te laten gezeggen, wat die kleingeestige voorgangers hebben bedacht met hun moralistische boekenwijsheid.
En in dat rijtje hoort ook die rare belachelijke Nora!
Who the fuck do you think you are?
Moge Allah je verdoemen.
(als ik dat roep, neemt hopelijk niemand mij serieus; waarom zou je dan zo'n rare 'Nora' wel serieus nemen?)

Der Paulie | 24-02-18 | 02:00

Citaatje:
"Op papier zijn studieclubjes die humanisme en islam proberen te verenigen altijd best wel prima"

Er is niks 'prima' aan dit soort clubjes: die houden zich bezig met onmogelijkheden. Zonde van de tijd & de energie. De islam is volstrekt onverenigbaar met welke vorm van humanisme dan ook. De islam is uitsluitend verenigbaar met de islam.

Overigens, ik citeer:
"Ik houd de komende dagen in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen politici, journalisten en opiniemakers in de gaten die islamofobe uitspraken doen."

U wordt dus in de gaten gehouden. Kritische meningen over het totalitaire project dat 'islam' heet, worden afgestraft.
Er was een tijd, zo'n 75 jaar geleden, dat die andere totalitaire ideologie óók zijn machtsbasis opbouwde met een praktijk die nogal eufemistisch "Einschüchterung" werd genoemd: "weet, dat u in de gaten wordt gehouden". Kritiek & onwelgevallige meningen waren taboe. In de DDR, zo'n 20 jaar later, werkte dat ook uitstekend.
Er zijn ook andere uitdrukkingen voor dit begrip "Einschücherung": "Bangmakerij". "Intimidatie".

Er is al lange tijd sprake van een ronduit beschamende zelfcensuur in de wereld van de journalistiek. Al helemaal sinds de moord op Theo van Gogh en de perverse islamitische slachtpartij op de redactie van Charlie Hebdo. En aangezien die zelfcensuur op gênante wijze grootschalig om zich heen heeft gegrepen, zowel bij kranten, radio, tv en op het internet, is er maar één conclusie op zijn plaats: de journalistiek is niet alleen laf, maar vooral ook ongeloofwaardig geworden, en maakt bovendien deel uit van het probleem dat de islam wereldwijd veroorzaakt.

De fuck met verraderlijke hoofddoekmeisjes! Áls er al iets in de gaten gehouden moet worden, is het de uitzaaiing van de islam, in al zijn valse, verraderlijke en subversieve aspecten.

Kortom: de islam kan niet genoeg bekritiseerd en belachelijk gemaakt worden. We zitten nu in de fase waarin kritiek op de islam met een 'fobie' wordt gelijkgesteld. Een geestelijke aandoening dus. De volgende fase is dat critici van de islam in psychiatrische inrichtingen belanden. De verraders en collaborateurs van links, van VVD, via D66 tot en met de milieutaliban van GroenLinks, zijn al druk doende met het demoniseren van elke islam-criticus. Hoe terecht en weldoordacht die kritiek ook mag zijn. Uiteindelijk zijn Honecker, Stalin en Pol Pot uit de zelfde linkse baarmoeder gekropen. Wat voor huiveringwekkende gevolgen hun eveneens totalitaire ideologieën hebben gehad, weten we. Maar kennelijk hebben we niets geleerd van de geschiedenis.

Peter Emile | 23-02-18 | 22:11 | 2

Zeer mooi en goed verwoord! Bovenal helemaal eens met deze heldere analyse. Dank.

Rest In Privacy | 24-02-18 | 07:58

De islam kan niet genoeg bekritiseerd en belachelijk gemaakt worden. Dat ben ik helemaal met u eens. We zouden de islam in Nederland niet serieus moeten nemen, er grapjes over moeten kunnen maken. Humor gebruiken. We zien echter wat er gebeurd is met degenen die dat gedaan hebben. Ze zijn vermoord. De islam is niet bang om mensen te doden. Bijna alle moslims hebben daar geen kritiek op. Weinigen in onze wereld durven nog te schrijven. Wel anoniem op twitter of op GS. Dan moet het daar maar op die manier. Heeft u enig idee hoe we uit deze impasse kunnen komen?

onnosel | 24-02-18 | 16:30

Nora; het linksradicaaltje nummer zoveel met een fikse kortsluiting tussen de oren...

Nederlanddraaitdoor | 23-02-18 | 21:54

South Park en Jiskefet is er niks bij.

oorwormpie | 23-02-18 | 21:37

Wat de neuk is "Homonationalisme", komt dat uit een of ander nieuw land voor de homoseksuele medemens?

Alpengeist | 23-02-18 | 21:28 | 2

Zie mijn reaguursel onder je!

Analia von Solmsch | 23-02-18 | 21:30

En vergeet die roze pink niet, die blijkbaar moet worden getest!

BenPakdee | 24-02-18 | 01:24

Eerlijk gezegd: ik moest het ook opzoeken: pinktesting en homonationalisatie. Blijkt dat deze begrippen door booslims zo gebruikt worden: als je als booslim geconfronteerd wordt met de opmerking: maar homo's zijn toch heel normaal? Dan kun je dat zien als Moslimbashing. DAT!
Gewoon de vrijheid in NL misbruiken om je te hullen in je eigen misantropie.
Ieder kopvod duwt zo een homo van een flat, maar dat moet je normaal vinden, is koeltoer.

Analia von Solmsch | 23-02-18 | 21:22 | 6

Een hetero zegt: homo's zijn heel normaal. Voor een moslim is dat moslimbashing.
Een homo zegt dat hij homo is en dat dat voor hem heel normaal is. Is dat ook moslimbashing of alleen een reden om hem van een flat te gooien, vraag ik me af.
En dan te bedenken dat er achter Nora een christelijk figuur zit. Schaamteloos.

onnosel | 23-02-18 | 21:37

Dat hele verzinsel Homonationalisme is eigenlijk een sterk staaltje whataboutism

Delph | 24-02-18 | 00:13
▼ 3 antwoorden verborgen

Nora, hebben ze in steenbergen gelijk met het liedje ,daar moet een piemel in. Ja of Nee. ik hoop op een eerlijk antwoord!!

brandewijntje | 23-02-18 | 21:22

Hallo Nora. Krijg eens heel gauw een dodelijk computervirus, ja!

Mike Gaatjeniksaan | 23-02-18 | 21:14 | 1

Lieverd: er zit achter die avatar echte booslims die live hun leugens inkloppen op een toetsenbord. Beter te hopen op een ban van de provider wegens haatzaaien.

Analia von Solmsch | 23-02-18 | 21:29

Taqiyyi, taqiyyo, taqiyya ya ya. Met zijn allen!

Sliptong | 23-02-18 | 20:47

Pinktesting: two in the pink, one in the stink...

Iggy_Plop | 23-02-18 | 20:10 | 1

Nee dus: pinktesting is wanneer een booslim gevraagd wordt hoe hij/zij over homoseksualiteit denkt. Dat is uiteraard een aanval op het ware geloof. Daar moet je ver weg van blijven, als booslim.

Analia von Solmsch | 23-02-18 | 21:34

Islamofoob stripverhaal: "Suske en Wiske en de Doekie-Doekies"
*spreken Toekie-Toekie en dragen Doekie-Doekie*

Iggy_Plop | 23-02-18 | 20:07

Ik ga mij helemaal niets laten vertellen door een holbewoner, die denkt dat de planten en sterren op hun plaats gehouden worden door een maan-god.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 19:34

Nora of Al Nusra? Allemaal sukkels.

funkyd | 23-02-18 | 19:19

"project" klinkt als iets waar je subsidie voor kan aanvragen, alleen zouden ze natuurlijk nooit geld aannemen van onze islamofobe overheid. Er wordt netjes gecollecteerd in de moskee.

W_F | 23-02-18 | 19:04

Net wat de Nederlandse politiek nodig heeft.

Schepvogel | 23-02-18 | 19:01

Is dit een initiatief van de deuggestapo en anti-nepnieuwsbrigade uit Brussel?

HypoPseudo | 23-02-18 | 18:59

Als ik het woord "islamofobie" zie krijg ik altijd een gigantische aanval van BSfobie.

Munchhausen | 23-02-18 | 18:52

Nora bepaald dus dat alle mensen die kiezen om Islam te volgen daardoor automatisch in een selectieve hulpbehoevende groep mensen behoren die zij moet waarschuwen voor beledigende uitspraken omtrent deze groep. Dat is nogal discriminerend voor alle Islam gelovigen om in een hulpbehoevend hokje geplaatst te worden, niet integratie positief en extreem polariserend. Wie bepaald dat Islam gelovigen niets zelf kunnen, hulp en aandacht nodig hebben? Staat dat ergens geregistreerd dat indien je Islam gelovige bent je verplicht bent gebruik te maken van positieve discriminatie en slechts lieve woordjes van anderen mag horen omdat je een soort van gehandicapped persoon bent door je geloof? Ik vind die hele linkse kliek met hun knuffel-de-Islamist mentaliteit nogal een arrogante vernederende extremistische "wij zijn meer dan jullie maar we helpen jullie arme islammetjes" gevaarlijke kliek mensen met dat superieure gevoel, dat Islam gelovigen zelf niet boos worden altijd maar door links in een minderheidsgroep geplaatst te worden verbaast me nog meer. Ieder mens kan voor zichzelf zorgen, en indien hulp nodig is kan daar om gevraagd worden. Hulp opdringen is vernederend en denigrerend.

CarloCarpacio | 23-02-18 | 18:50

Nora moet - naar goede islamitische gewoonte - haar naar knoflook riekende muil houden als het aan mij ligt.

HaatbaardKnipper | 23-02-18 | 18:47 | 1

Wowowoh dat is wel heel erg 1933

kaasfondue | 23-02-18 | 20:29

Nou Nora,
Welkom in de Nederlandse overlegcultuur.
Vertel eens.
In Nederland hebben wij de mening, dat vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen; en dat homofilie gelijkwaardig is aan heterofilie; en dat geloven /opvattingen / meningen sociaal-maatschappelijk gelijkwaardig zijn; en dat mensen vrije partnerkeuze hebben; allemaal.
Eh, mogen we jou ook wat vragen (?), eerlijk antwoorden hoor.
Over je opvoeding, en over jouw opvattingen, die daar natuurlijk van af mogen wijken, ookal leef je binnen de consensus van je familie en kennissen in dezelfde rang/stand/maatschappelijke status.
-1e zijn er kinderen geslagen tijdens hun opvoeding, of op andere manier letterlijk aangepakt, door bijvoorbeeld verbod om buiten uit te gaan naar ''n feest?
-2e worden de meisjes gelijkwaardig behandeld aan de jongens, zodat zij bijvoorbeeld zelf mogen kiezen of ze buitenshuis 'n hoofddoek dragen, word je gecontroleerd door je broer of neef (?), en mag je je ouders / broer / neef tegenspreken als je ''t niet met hen eens bent (?), en belangrijker, luisteren ze ook naar jou, zodat je daarna alsnog in vrijheid er anders over mag denken?;
-3e mag je met niet-Sjiieten, of niet-Soennieten, of christenen, of heidenen, of afvalligen van 'n geloof vrijelijk omgaan om zelfs een relatie mee te hebben; op vakantie te gaan zonder je ouders, of te trouwen?
Je begrijpt, dat ik je natuurlijk niet zal doorvragen over of je je '' eer'' nog hebt (of je nog maagd was/bent) vóórafgaand aan je huwelijk, of dat er ''n huwelijksschat wordt betaald, of dat je voor 't anoniem laten herstellen van je maagdenvlies, als dat anders zo'n gedoe zou geven bij 't trouwen, omdat ik begrijp, dat je net als de Westerse waarden in Nederland ongetwijfeld je recht op privacy zult waarderen. En dat je dus uit deze woorden begrijpt, dat ik je 'ongezien' en 'zonder-goedkeuring-vooraf' tòch respecteer; mooi hè?
Even 'n slotopmerking op basis van wederkerigheids-vergelijking.
Eh, dat land van jouw oorspronkelijke achtergrond, of dat nu 'n Arabisch land is (sorry als ik je beledig doordat je misschien wel Turkse bent), of 'n ander islamitisch land, eh, eerlijk zeggen hoor, maar eh, mag dáár net zo kritisch gedaan worden door andersdenkenden, of eh, is dat land van jouw herkomst eigenlijk 'n beetje dictatorialer, en meer primitief?
(want je weet ongetwijfeld, dat primitiviteit in je achtergrond 'opzich' iemand niet is kwalijk te nemen, maar wél kwalijk is te nemen, als iemand hypocriet primitief wil blijven denken, vanuit 'n soort van geestelijke luiheid)
Kusje*

Der Paulie | 23-02-18 | 18:39

Tief op met je middeleeuwse haatgodsdienst. Donder op naar de woestijn als je toch niets kan met Westerse vrijheden.

ReligionSucks | 23-02-18 | 18:07 | 1

-weggeNoraat-

kaasfondue | 23-02-18 | 20:28

Terug van weggeweest, de proscriptielijsten

Multatutti | 23-02-18 | 18:02

Ik heb een grondige schijthekel aan de islam en al zijn volgers. Dat was vroeger niet zo, maar is gegroeid. Dit heeft echter niks met islamofobie te maken maar met het feit dat al die teringbakken alleen maar om zichzelf en hun religie geven, hier geen flikker te zoeken hebben in het door hardwerkende mensen gebouwde Europa en alleen maar uit zijn op overname en oplegging. De meesten worden daar door godvergeten regeringen nog voor beloond met uitkeringen en gefaciliteerd met van alles en nog wat.
En Nora: krijg de pixeltiefus.

De waard zijn gast | 23-02-18 | 17:57

Schattig. Krijgen we nu ook een Cora, een refo uit de biblebelt die gaat vertellen hoe je moet leven volgens de bijbel? ps, wat de uitdragende islamitische zieltjes niet weten, is dat sinds de jaren 70 de kerk in NL leegloopt. Dat jullie dat graag terug willen draaien is dapper, maar men kotst in NL op dat vrome hypocriete gezeik. Wen er maar aan.

Chemokar | 23-02-18 | 17:56

Ben sinds de dood van Theo, Islamofoop... gek he

de.suriXL | 23-02-18 | 17:55

Die Nora is zeker afgedankt door onze oosterburen Duitsland, dat land is helaas niet meer te redden, dus nu is Nederland zeker aan de beurd. Nou mensen, in maart weer trouw stemmen op die fijne orgaanrovers en vrijheidskillers hoor.

FreeVogelaar | 23-02-18 | 17:53

"Hallo ik ben Nora. Het typen kost mij moeite want mijn man is op mijn vingers gaan staan toen ik 112 wilde bellen"

Boer Kini | 23-02-18 | 17:49

Nora, die hoofddoek, dat is toch geen gezicht.

de honden blaffen... | 23-02-18 | 17:46 | 1

Heeft Nora haar kopvodden tax wel betaald?

HaatbaardKnipper | 23-02-18 | 18:49

Een moslima die Nora heet. Ik moet de eerste nog tegenkomen.

Tha Analyzer | 23-02-18 | 17:26

Islamofobie bestaat niet. Dat is een term die uitsluitend is bedoeld om elke discussie bij voorbaat de nek om te draaien.
Je kunt overigens wel --terechte-- islamafkeer of -walging hebben. Per slot van rekening is en blijft het een achterlijke, kwaadaardige, intolerante, vrouw- en homo-onvriendelijke haatcultuur. Dat kan je iedere dag zelf weer waarnemen, overal in de wereld.

zuiderduin | 23-02-18 | 17:22

Geeft niks hoor, ik vertel haar graag elke keer weer that I just don't give a F

Mallepietje1001 | 23-02-18 | 17:16

Hoe harder zij haar best doet, hoe meer ik ECHT islamofoob ga worden.

Beste_Landgenoten | 23-02-18 | 17:14

'kaartje koopt voor Nora richting au..'

Bill le Koek | 23-02-18 | 17:13 | 3

Richting automatische terug naar de kashba lanceerinrichting?

HaatbaardKnipper | 23-02-18 | 18:58

Dat wordt dan een enkeltje plus een retourtje. Ze mag natuurlijk niet alleen op reis, U moet haar brengen.

W_F | 23-02-18 | 19:08

Australië mensen... Krijg het tegenwoordig benauwd bij alles wat ik schrijf, bang om iemand te kwetsen...

Bill le Koek | 23-02-18 | 19:28

Wij zijn al lang van het pad af. Dwalende en bestuurt door een elite die maar een doel voor ogen heeft, West Europa moet kapot. Vrijheid, democratie, je niks voor laten schrijven, en zeker door vriendje Mohammed niet, die meer dan 20 miljoen de dood in heeft gejaagd en gecreëerd is door Abd el Malick. Heerser vanaf 680 AD. Hij heeft Mohammed verzonnen als zijnde een profeet. 200 jaar na zijn dood werden pas de eerste teksten ontdekt die iets over het leven van Mohammed vermelden. 200 jaar later. Briljant en ook heel betrouwbaar. Not. Mekka, is ook verzonnen. Het was Petra, en niet Mekka. Leugens, en nog een leugens. Dit gaat door tot aan de dag van vandaag. Als lemmingen lopen zij er achteraan. Zombies, die als behalve zelf na kunnen en willen denken over het leven. Nee volgelingen die niet eens de moeite nemen om zelf na te denken en zich laten leiden door wat zogenaamde geloofsentiteiten vinden. Dit is de Islam. Succes de komende decennia met softe bestuurders als Jozias en alle andere deugers. Om goed te kunnen zijn, moet je het kwaad in je hebben. Dit ontbreekt bij de westerse beschaving. Weg gecultiveerd door universiteiten en onderwijs. Wat blijft over is slapte, deugzaamheid en onderwerpen. Het kwaad zal overwinnen als het goede niets meer doet. In dit stadium verkeren we al enige tijd.

De Evangelist | 23-02-18 | 17:10

Ik denk dat we dus Nora in de gaten moeten houden en gaan volgen hoe diep 'haar' haat zit tegen de westerse beschaving, Europese normen en waarden en de blanke autochtone Nederlander.

XaleX_2 | 23-02-18 | 16:57 | 1

Ook wel grappig om te zien wie die Nora volgt op Twtter... ik lach me dood.

XaleX_2 | 23-02-18 | 17:00
-weggejorist-
keestelpro | 23-02-18 | 16:41 | 3

Islamofobie-fobie bestaat wel, getuige Nora.

Rinkeldekinkel | 23-02-18 | 16:40

De eerste 'islamofoob' staat geschandpaald inmiddels. Het is dus islamofoob om een moslim te vragen: "Maar gaat u dan ook meevaren op de Gay Pride?" Het antwoord zal u verbazen.

Zuurteregelaar | 23-02-18 | 16:40 | 1

Vorig jaar nog voer de Pink Marrakesh mee met de pride. In ons vrije ruimdenkende land moesten een aantal opvarenden gemaskerd uit angst voor wraak.

koolteer | 23-02-18 | 16:56

Graag ook de christofobie meenemen in de registratie, dank u!

Knoopsgat | 23-02-18 | 16:39

Belijdend mohammedanen zijn in mijn optiek net zo fascistisch en gevaarlijk als de nazi's waren. De nazi's en mohammedanen konden het ook goed vinden met elkaar en werkten samen bij de genocide op de Joden, Serviërs, Sinti en Roma, homo's en verder iedereen die niet voor hen boog. Fuck islam-fascisten. youtu.be/uH0Dr_sJPNE

Van Zessen Klaar. | 23-02-18 | 16:35

Ah, wat gezellig...
En gaat lieve Nora ook illegale "islamo*feiten*" uitspraken benoemen?
Zoals een wekelijkse oproep tot geweld tegen de zgn 'foute' westerlingen?

hotmint | 23-02-18 | 16:32

Even twitter openen, het eerste antwoord is gelijk hilarisch.
-
Nou een hoge mate van kunstmatige intelligentie kun je Nora niet ontzeggen, ze antwoord lekker to the point. Ze hebben de antwoorden weer eens alleen toegankelijk gemaakt voor mensen met een stel hersenen zoals Einstein, Gallieo en natuurlijk Pechthold en de nadere X66-ers.
Woorden als "homonationalisme" en "pinktesting" zijn voor het klootjesvolk nog ongrijpbare termen. Ze zijn bijna van bovennatuurlijk niveau, maar even wachten tot een taaltovernaar ze in Jinek komt uitleggen voor het NPO GL/PvdA/X66 stemvee.
-
De tranen rollen over je wangen, Nora is komischer dan die automaat Fransie in Bananensplit (net zo iets). Het is iedere euro gemeente subsidie weer dubbel en dwars waard geweest. Zucht.

bananabanana | 23-02-18 | 16:29 | 2

Zo grappig is het niet, door die newspeak-bullshit kan Nora heel slim het antwoord van Moorman (PvdA Amsterdam) ontwijken: "als we iets tegen islamofobie doen, doen moslims dan ook mee aan de gay pride?"

En dat is een interessante vraag. Inclusiviteit en tolerantie eisen voor jezelf en het niet willen bieden aan mensen met andere overtuigingen, dat is typisch islam. En het is typisch níet hoe een vrije samenleving werkt.

Dag Nora, je bent af.

raskol | 23-02-18 | 17:03

Inclusiviteit en tolerantie eisen voor jezelf en het niet willen bieden aan mensen met andere overtuigingen, dat is typisch islam. En het is typisch níet hoe een vrije samenleving werkt.

Dag Nora, je bent af.
raskol | 23-02-18 | 17:03

Uitstekend verwoord, islam is eenrichtingsverkeer.

BlowingBubbles | 23-02-18 | 20:21

Daar heb ik geen Nora voor nodig.

Slootsman | 23-02-18 | 16:26

Laat me raden.... ook deze ellende betaal ik ongevraagd/ongewild zelf met mijn belastinggeld?

Slipsnifter | 23-02-18 | 16:22 | 1

Zou me niet verbazen als DENK dit bedacht heeft.

marjen | 23-02-18 | 16:35

Erdogan heeft zijn spionnenleger ingezet om ons allen in de gaten te houden en je op te laten pakken zodra je voet zet op Turkse bodem.

Religie is iets persoonlijks.... en bij de baard van Allah ik moet zelf weten of ik de islam omarm of niet. Flikker toch op Nora.

RambalLO | 23-02-18 | 16:19 | 1

Ik leef in een democratie en een bananenrepubliek en ik mag daarom zeggen dat ik de islam een achterlijke sekte vind. De moslims hebben zelfs niet door dat ze de zogenaamde Maan-god aanbidden en vele achterlijke westerlingen snappen symbool vd islam niet: halve maan met snikkel.

RambalLO | 23-02-18 | 16:22

Ah... Een soort naar DENK-snit gemodelleerde detector van politieke incorrectie. Kajsa à la Türk o.i.d.

Agervic | 23-02-18 | 16:12

Hallo, ik ben Koran van de Moran. Ik signaleer overal waar mogelijk kroketten met vlees van onverdoofde varkens. Ik ben welbesmaakt en geef direct smakeloos commentaar.
Oh ja, ik ben dik en stink uit mijn bek.Men noemt mij ook wel Asha.

piloot47 | 23-02-18 | 16:10

Zelf onderdrukt worden door manlief en geloof en mensen die daar een mening over hebben wegzetten als.....

prutserstentop | 23-02-18 | 16:10

Ik heb een verschrikkelijke pesthekel aan lui die alles voor hun geloof doen. Anderen dood wensen want ongelovig. Waal haal je godverdorie het recht vandaan.

prutserstentop | 23-02-18 | 16:06

De postercampagne met zoenende moslima was te duur wat '66 betrof. Wat kostte dit geintje?

LinkeLotje | 23-02-18 | 16:06

Wordt kotsmisselijk van dat volk. Laatst nog liep ik door de straat en er kwam me een moslima tegemoet. Zelf had ik een hele goede bui en was erg vrolijk dus op ongeveer 5 meter keek ik haar glimlachend aan en groette haar. Begint ze godver te rochelen en spuugt een dikke fluim recht voor mijn poten. Ik was compleet overdonderd en snapte niet hoe ik hier op moest reageren. Wat is dat voor gedrag? Achteraf had ik haar met d'r haren over de straat klinkers moeten trekken.

Overtwar | 23-02-18 | 16:01 | 2

De brutaliteit een moslima te groeten.

kaasfondue | 23-02-18 | 16:06

U moet nooit vergeten dat islam een enorm superioriteitsgevoel inprent in haar volgers. Niet moslims (en andere soort moslims) zijn in hun ogen echt minderwaardig. Deze extreem intolerante ideologie duld niets naast zich, in het meest gunstige geval mogen de mensen van het boek (Christenen en Joden) als tweederangs burgers bestaan onder een islamitisch regime.

BlowingBubbles | 23-02-18 | 20:26

Hallo, ik ben Blonde Greet! Ik houd, samen met tante Leen, al jaren moslims in de gaten.

Baron Clappique | 23-02-18 | 16:01

Hilarisch die reacties op twitter. Droge humor, kom daar maar eens om bij de moslimedemens.

kapoerewiet | 23-02-18 | 16:00

Kan ze zeker soepsidie voor binnenhalen.

prutserstentop | 23-02-18 | 16:00

Nu al gefaald. Een blanda boesoe die zich voordoet als Moslima

doskabouter | 23-02-18 | 15:55 | 1

Denk je dat we het allemaal al wel een keer gehad hebben!
Verzinnen ze gewoon iets nieuws. Net zo geloofwaardig overigens.

Dachtutnie | 23-02-18 | 16:15

Dit is toch gewoon een troll? Mogelijk met Russische invloeden. EUvsDisinfo kom er maar in!

barryvantiggele | 23-02-18 | 15:53 | 1

Een EUvsDisinfo-troll? Misschien. Maar eerder beïnvoed door Merkel-Duitsand. Het IP-adres van de site (81.169.145.72) verwijst naar omgeving Berlijn.

Agervic | 23-02-18 | 16:25

Al Ibn Mussert.

Mokum Kosher | 23-02-18 | 16:06

OMG... ziek dit *gaat uit raam kotsen nu

Sarcastisch varken | 23-02-18 | 16:14

Zal ik wat soera's debiteren en het woord ongelovige vervangen door Moslim?

Gewinflipt | 23-02-18 | 15:52

Nou een hoge mate van kunstmatige intelligentie kun je Nora niet ontzeggen, ze antwoord lekker to the point. Ze hebben de antwoorden weer eens alleen toegankelijk gemaakt voor mensen met een stel hersenen gelijk aan Einstein, Gallieo en natuurlijk Pechthold en de nadere X66-ers.
Woorden als "homonationalisme" en "pinktesting" zijn voor het klootjesvolk nog ongrijpbare termen. Ze zijn bijna van bovennatuurlijk niveau, maar even wachten tot een taaltovernaar ze in Jinek komt uitleggen.

bananabanana | 23-02-18 | 16:24

Factcheck:
Het komt dus uit de hoek van DENK. En wie DENK zegt, zegt Turkije. Volgens wikipedia heeft dat land inderdaad nog een zeer lange weg te gaan:
en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_...

Conclusie:
Nora lult uit haar nek.

Peter_K | 23-02-18 | 16:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik word uitgemaakt foor Islamofoob maar ben een Islamodisse. Kan ik nu ergens aangifte doen?

echtpaul | 23-02-18 | 15:49

Pak een koran en lees dit boek. Dan weet je genoeg. De islam is één en al kwaadaardigheid. Nazisme 2.0, maar nog een paar gradaties erger.
Waarom deze barbarij niet veel harder wordt aangepakt in Europa is me een raadsel.
Mohammed was een sodomiserende pederast, een gestoorde en wrede psychopaat die ze heel snel hadden af moeten spuiten.
Wie daar voor wegkijkt, uit zwakke lafheid, is medeschuldig.

kempenaer | 23-02-18 | 15:49

Hoeveel subsidie is hier nu weer mee gemoeid? Iemand die de weg weet hier?

doskabouter | 23-02-18 | 15:48 | 1

Wellicht eens kijken bij de info op haar twitteraccount waar ze genesteld is (heb zelf geen twitter). Op haar website, facebookpagina etc is helemaal niets te vinden van waaruit ze opereert of zo. Als je weet van waaruit ze werkt, kan je nagaan of ze bij die gemeente subsidie heeft ontvangen. Volgens mij is het ontvangen van subsidie nl een besluit van een bestuursorgaan en moet dan ook gepubliceerd worden.

Braboblanke | 23-02-18 | 16:23

Misschien kan een handig iemand ook een site maken namens de 1+ miljard slachtoffers van islam. Misschien dat zij ons kunnen informeren over islamofobie.

Mokum Kosher | 23-02-18 | 15:48 | 1

Bestaat er ook Christenfobie?
Islam is een zienswijze, doctrine, gedachtengoed, geef t een naam - en sinds de verlichting werpen wij een kritisch oog op ideeën en religies. Dat is het fundament van onze vrijheid. De islam is NIET onaantastbaar in deze. Leer dat nu eens.

kapoerewiet | 23-02-18 | 15:47 | 1

Ja, die is er, alle Islam-lijders hebben er last van, maar dat mag dan wel weer hier in de land!

tis_wat | 23-02-18 | 15:51

"Hallo, ik ben Sara! Ik houd in het kader van de inclusiviteitsgedachte politici, journalisten en opiniemakers, SJW'ers maar ook gewone burgers, zonder en met migratieachtergrond, in de gaten die antisemitische uitspraken doen. En die krijgen een keurig antwoord!"

Schoorsteenveger | 23-02-18 | 15:46 | 1

Yep...!

number668 | 23-02-18 | 15:58

eeehhhh ik vind de islam een achterlijk geloof, evenals alle andere geloven....
Ben ik nu islamofoob??... Ik hoop het toch....

Zweedsok | 23-02-18 | 15:42

Ik heb geen onwerkelijk angst voor islamieten,
ik heb er gewoon een enorme hekel aan......

Kanarie_Geil | 23-02-18 | 15:39

Kan wel weer een leuk trol account worden. Net als de Tweede Kamer #METOO voorstel van gisteren. Voelt U zich ook zo genaaid door de D66? #METOO

echtpaul | 23-02-18 | 15:34

Nora is een kech. Ze doet het met verschillende stichtingen.

MistaRazista | 23-02-18 | 15:33

Hoi Nor! Leuk initiatief. Ik weet zeker dat er op iedere melding van jou een leuk stukje uit Koran of Hadith terug te melden is. Ga mijn best doen.

BlowingBubbles | 23-02-18 | 15:31

Sinds wanneer mag een islamitisch vrouwmens haar mond opentrekken voor er tegen haar gesproken word??

miko | 23-02-18 | 15:30 | 2

Ze is nep zij is eigenlijk een wannabe zij-hij. Je weet toch

boerk | 23-02-18 | 15:32

Mohammedaanse vrouwen staan natuurlijk ver onder de man - maar dan alleen de mohammedaanse man. Tegen ongelovige honden mag ze gewoon blaffen.

Guido | 23-02-18 | 16:19

Ik ben geen Islamfoob. Ik ben niet bang voor de Islam. Ik haat ze alleen steeds meer en dat is geen fobie.

echtpaul | 23-02-18 | 15:27

Houdt Nora ook goed haar broertjes en neefjes in de gaten?
-
Heel af en toe (best wel veel eigenlijk in gewone niet policolor taal) zeggen die nog wel eens wat anti-semitisch of onvriendelijks over vrouwen zonder hoofddoekje en gewaad, zoals kechen.
Als ze dan toch bezig is kan Nora dan ook vragen of de imams geen haatpreken meer afvuren jegens ongelovigen? O ja, Nora het smoesje vertaalfoutje is al op, dus even een nieuwe verzinnen.
Kan Nora ook antwoord geven op een paas basale vragen?
Is het volgens de islam wel toegestaan om naar een musical te gaan? De vrouwen daar spelen namelijk niet allen in een boerka, hoofddoekje, soepjurk of een andere deprimerende outfit? En Nora hoe zit het met films? Worden die ook door de islam goedgekeurd?
Nora wil je misschien vragen of Mohammed nog een keertje op aarde terugkomt om die islamitisch puinhoop in al die heilstaten bij elkaar te vegen? En vooral in het eigen leefgebied vanzelf eten te laten groeien en andere levenslange uitkeringswonderen (olievelden bijvullen of zo)?
Kan hij dan ook gelijk zeggen dat ongebreidelde bevolkingsgroei niet meer hoeft? Wil je hem ook vragen of hij wil zorgen dat niet ieder moslimland zo onleefbaar blijft dat ieder1 er vandaan wil vluchten?
Sommige andere mensen in West-Europa hebben namelijk helemaal niks met die islam cultuur, dat zijn dan niet eens gelijk racisten, xenofoben, nazi's of islamofoben, maar niet ieder1 vindt een zwarte soepjurk mooi. Toevallig hebben alle moslima's dezelfde smaak, maar respecteer dat er ook vrouwen zijn die een andere smaak hebben.
Zo Nora, als je klaar bent heb ik nog wel een paar dingen voor je.

bananabanana | 23-02-18 | 15:26 | 2

paas = paar

bananabanana | 23-02-18 | 15:31

Haar broertjes en neefjes zijn dezelfde personen.

LuckyGirl | 23-02-18 | 15:36

Islamophobia is one of the most dishonestly abused words in our current lexicon. It is truly pathetic to respond to reasoned criticism by accusing your critics of a phobia. Even worse than the Islamists themselves are the misguided and illiberal "liberals" who pander to them because they are terrified of being thought racist. Needless to add, Islam is not a race.
-- Richard Dawkins

Sbas | 23-02-18 | 15:25 | 1

“De uitvinding van de islamofobie vervult diverse functies: ze rechtvaardigt het bestaan van een islamitisch offensief in Europa door het te ontkennen, maar legt in de eerste plaats het zwijgen op aan moslims die het wagen hun overtuiging te bekritiseren, die het fundamentalisme aan de kaak stellen en roepen om hervorming..”
Pascal Bruckner

kapoerewiet | 23-02-18 | 15:53

Nora you can kiss my aura, you want some more, uh?

kaasfondue | 23-02-18 | 15:22 | 1

Right here on the floor, uh?

LuckyGirl | 23-02-18 | 15:35

Moslims zijn homofoob. Ik raad alle homo's aan om ook een meldpunt op te starten.

BozePaarseMan | 23-02-18 | 15:20

Dan gaan we Nora eens grondig doorvragen op de vorm en inhoud van haar geloof. *hitchens videos weer aanzwengelt

roflastc | 23-02-18 | 15:20

Maar goed. Ik ben benieuwd welke roomblanke linkse tekenaar van Gutmenschen-sprookjes straks door Geenstijl ontmaskert wordt achter het figuurtje "Nora".
Welke D66 trol nu weer een valse voorstelling van volgelingen van de Boze Profeet probeert te schetsen.

De meest oprechte moslim die het beste de Profeet en zijn woorden opvolgt blijft toch en.wikipedia.org/wiki/Abu_Bakr_al-Bag...

Jan Passant mk2 | 23-02-18 | 15:19 | 1

ja dat is zo, hij volgde koran na: moorden, plunderen, verkrachten, staat allemaal in dat verderfelijke boek, geïnspireerd door satan de duivel

Aboe la | 23-02-18 | 15:42

Nora moet haar mond houden, want volgens de Koran is het woord van de vrouw maar half zo veel waard als vdat an een man. Nora mag helemaal niet zonder begeleiding buiten komen. Mannen mogen Nora slaan als ze ongehoorzaam is. De Islam mag nora stenigen als een man haar verkacht. Nora is gek. www.youtube.com/watch?v=Wq1_FItPGPI&a...

Duck Twacy | 23-02-18 | 15:19 | 1

Ho ho ho. Dat geldt alleen richting islamitische mannen.
Richting blanken mogen ze een zo grote mond open zetten als zij maar willen.

Voorbeeld: de meiden van halal. Die trekken ècht niet zo'n grote muil open jegens moslim mannen.

Peter_K | 23-02-18 | 22:35

Is er ook zoiets voor atheïsmefobie?

Sbas | 23-02-18 | 15:16

Ik ben Nora's zus
@NoraLult

Hallo, ik ben Nora! De tweelingzus van Nora. Ik houd de komende dagen in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen mijn 'o-ik-ben-slachtoffer-van-de-maatschappij' zus in de gaten die op haar beurt weer mensen in de gaten houdt die volgens haar islamofobe uitspraken doen. Volg me op @NoraLult en via de hashtag #noralult.

davimore | 23-02-18 | 15:16

Fake news het zijn Russische bots.

am*dam | 23-02-18 | 15:13

Noem mij een islamitisch land in de wereld waar geen achterlijke middeleeuwse toestanden zijn en waar discriminatie van andersdenkenden afwezig is. Noem mij een land waar gestoorde moslims elkaar en anderen niet op een sadistische manier afmaken. Volgens mij wordt het lastig zoeken naar dat land.
Die trut kan beter haar smoel houden en de hoofddoek afdoen. Landverraadster!

worstcase | 23-02-18 | 15:13

Nou Nora, je Efteling-portretje en - voorstelling zien er fantastisch uit. Sprookjesachtig, zou ik zeggen willen als jij dat niet als "islamofoob" ging noteren in een klein giftig briefje naar de eveneens sprookjesachtige Toverkollongren. Op haar bezem.

Het ware gezicht van de islam ziet er anders uit: en.wikipedia.org/wiki/Abu_Bakr_al-Bag...

Jan Passant mk2 | 23-02-18 | 15:12 | 1

dat boek jan, staat zelfs in de tweede kamer, wat een stelletje lamzakken daar. Schande!!

Aboe la | 23-02-18 | 15:59

Men moet eens gaan leren dat vrijheid van godsdienst alleen kan bestaan naast vrijheid van meningsuiting. Als er geen vrijheid is om een godsdienst (of ideologie) te bekritiseren is dat autoritair.
Er staat ook nergens in de Nederlandse wet dat individuele vrijheid ondergeschikt is aan welk geloof of autoritaire ideologie dan ook. De Islam is dus in overtreding. Niet andersom.

LinkeLotje | 23-02-18 | 15:11 | 1
-weggejorist-
Datismijnmening | 23-02-18 | 15:17

Hahaha

JackStick | 23-02-18 | 15:10

Ik 'lus' geen spruitjes, ik haat het en ik zeg het voort.
Maakt het dat ik een spuitenfobie heb en ik discrimineer met wat ik wel 'lus'.
Het zal wel ik lust de Islaam ook niet en zal dat blijven zeggen.

Johan_Voorhaar | 23-02-18 | 15:10

Nora?
Oooh, die heb ik ook al geneukt, zou Rene vd Gijp zeggen.

De-Glijdende-Rechter | 23-02-18 | 15:08

Ik vind het een kafirofoob initiatief.

Schoorsteenveger | 23-02-18 | 15:07

De aanloop naar- , de dag van en de dagen na een verkiezing, zijn altijd één groot kolderiek feest waar de gebruikelijke kopstukken de zaak weer even komen duiden. "Het woord is nu aan de kiezer", "de kiezer heeft gesproken" en meer van dat soort platitudes, GR2018 zal niet veel anders zijn en in 020 hebben de linkse Ku Klux Klan al schuimbekkend aan het werk gezien richting Baudet. Een virtual kopvodwicht die op de sleepwet manier even vermeende islamfobische uitspraken gaat registreren en modereren ? Het.zal.mij.jeuken.

Grijskijkert | 23-02-18 | 15:05 | 1

"Het zal bij jeuken"
Niet te hard krabben, krijg je een Rood Kruis van

Mastermattie | 23-02-18 | 15:10

"Hallo, ik ben Nora! Ik houd de komende dagen in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen politici, journalisten en opiniemakers in de gaten die islamofobe uitspraken doen. En die krijgen een keurig antwoord!"

Keurig antwoord is een eufemisme voor bezoekje van de lokale Islam knokploeg.
Met een beetje geluk blijft de schade beperkt tot een paar ingegooide ruiten.

Yperiet | 23-02-18 | 15:05 | 1

Hoe krijg je antwoord? Als ik deze vraag stel: Is het waar dat de christenen in moslimlanden aan het verdwijnen zijn, zou ik dan als antwoord krijgen, dat ze langzaam vermoord worden, uitgeroeid worden of misschien wel emigreren naar bijv. Nederland. Reaguurt ze ook op GS? Daar krijgt ze een dagtaak aan. Wie is de Nora onder ons. Wie is de mol.

onnosel | 23-02-18 | 15:20

het is die kut van de reclame, van die varkensvleeskroketten. Ja toch, zij is het toch Nora van Mora?

Willy Keutel | 23-02-18 | 15:03 | 3

Nee, dat was haar zus. Ze heet Kora.

kwark001 | 23-02-18 | 15:06

@kwark
-
Kora(n)

bisbisbis | 23-02-18 | 15:24

De Koran van Nora

echtpaul | 23-02-18 | 15:29

Zit te luisteren naar een gesprek tussen Simon Harris en Gavin Boby. Gavin Boby verhindert in de U.K., met succes, de bouw van meer moskeeën. Op 4.24 vertelt hij dat een vriend van hem mensen uitdaagt in de kroeg met de 'korangame'. Als iemand de koran zomaar ergens openslaat en er niks gruwelijks op die bladzijde staat, betaalt hij het volgende rondje. Hij heeft nog nooit verloren.
www.youtube.com/watch?v=2fZ5d1HMEX8

Poesmobiel | 23-02-18 | 15:03 | 10

@Poesmobiel
Nee Melanie Philips ken ik niet. Brian of London was ook nieuw voor me. Heb even snel de website van Philips bekeken, maar waar is zij bekend van?

Braboblanke | 23-02-18 | 22:36

@Braboblanke: ik kende haar tot voor eergisteren niet, had geen idee van haar journalistieke werk en ook niet van haar boeken. Hoewel de titel Londonistan (2006) me wel bekend voorkwam. Maar na een paar speeches op youtube ga ik nog meer luisteren. Mijn werk bestaat voor een deel uit iets met alleen m'n handen doen, dus heb ik ook veel tijd om video's uit te proberen.
Ik vind haar soms nog scherper dan Murray, maar ook onvoorspelbaarder. En erg grappig. Interessant! We houden elkaar op de hoogte, oké?

Poesmobiel | 24-02-18 | 00:02

Goed plan. Doen we :-)

Braboblanke | 24-02-18 | 11:29
▼ 7 antwoorden verborgen

De islam is een achterlijke godsdienst en haar volgelingen dragen meestal weinig bij aan onze nog maar net van christendogma's bevrijde samenleving. Ik wil niet dagelijks geconfronteerd worden met wat moslims nu weer te zeiken hebben. De Nederlandse grens is niet op slot, het staat je vrij om te vertrekken. Het beste!

Montesquieue | 23-02-18 | 15:03

Religieuze politie, net als in Saoudi-Arabië. Kunnen we alvast wennen!

WodieBlumensind | 23-02-18 | 15:02

Introspectie is racisme.

LuckyGirl | 23-02-18 | 15:01

Islamofobie is onze verzetsplicht. Het recht op verdediging van onze grondrechten. Namelijk vrijheid voor ras, geslacht, geaardheid. Niet de vrijheid van godsdienst. In een god geloven is geen recht. Dat is een plicht en zou geen grondrecht moeten zijn.

Willemdrie33 | 23-02-18 | 15:01 | 1

In een god geloven is een keuze, geen plicht.

kwark001 | 23-02-18 | 15:03

Volgens de koran was Alexander de Grote ook een moslim.

tata1981 | 23-02-18 | 15:16

@Braboblanke:
-
Helaas: Sarah. ساره Pure, Happy, Princess, Name of the wife of Hazrat lbrahim (peace be upon him) , a prophet of Allah Almighty.

bisbisbis | 23-02-18 | 15:27

@bisbisbis
Volgens mij was het toch echt eerst een joodse naam voordat een mohammedaan ermee aan de haal ging.

Braboblanke | 23-02-18 | 16:06
▼ 3 antwoorden verborgen

Humanislam, mag ik dat vertalen naar "menselijke islam"? Mag ik dan aannemen dat er ook een onmenselijke islam bestaat?

Febofiel | 23-02-18 | 15:00 | 1

Erger nog, het staat voor humanistische islam.

LuckyGirl | 23-02-18 | 15:02

De exmoslims moeten dergelijke media aandacht krijgen naar mijn idee.

tata1981 | 23-02-18 | 14:59

Dit riekt naar Soros. Een soort fact-checker die ‘foute’ niet-moslims op de vingers gaat tikken net zoals dat GS op de vingers werd getikt omdat ze stoute dingen over Oekraïne schreven.

Irnerius | 23-02-18 | 14:59

Hey is verboten om de islam te verlaten. Nora?

Appsole | 23-02-18 | 14:58

Kunnen we dit ding niet op een 4chan-achtige manier kapot trollen?

Juriaan Schraamhaar | 23-02-18 | 14:58

Ik DENK trap er niet in.

enohPi | 23-02-18 | 14:58

De Islam is voor domme mensen. En daarbij laat ik het.

Mark_D_NL | 23-02-18 | 14:55

Nora wakker worden!

kroon_in_je_zakdoek | 23-02-18 | 14:54

was in de jaren dertig het nazifobisch zijn ook verboden? iemand?

langzullenweleven | 23-02-18 | 14:54 | 1

Als het aan de PvdA lag wel!

tata1981 | 23-02-18 | 14:55

Fuck dit kleinzerige kut nederland.
We zullen en moeten buigen voor de islam en waarom? Om een klein clubje linksvolk tevreden te houden?

lillithsdemon | 23-02-18 | 14:53 | 1

ja en dat linkse kuttuig heeft de grootste bek, dreigt met aanslagen, pleegt aanslagen, trekt in overwegende mate steun, woont in kraakpanden en zo meer.

langzullenweleven | 23-02-18 | 14:55

Tis me wel het dagje weer; je suis Nora. De idioten vd grauwe Eeuw, het word tijd voor de vrijmiborrel.

Trumme | 23-02-18 | 14:53

Via 'Heilige Zaken' en 'Bureau Intermonde' is dit gewoon een project van Greco Idema, de hoofdredacteur van Nieuw Wij. Flauw dus van Nieuw Wij om te zeggen dat dit een project is van HumanIslam.

Zuurteregelaar | 23-02-18 | 14:53 | 1

Zal ook wel een subsidie slupertje zijn de Greco.

Trumme | 23-02-18 | 14:54

Misschien kan Nora ook haar mede-Turklandieërs waarschuwen als er sprake is van Koerdenfobie.

Meneert | 23-02-18 | 14:52 | 1
-weggejorist-
A.C.H.M.E.D | 23-02-18 | 15:01

Stop maar, ik weet wie Nora is: de paus.

kwark001 | 23-02-18 | 14:52

Nepnieuws.
Nora bestaat helemaal niet, is eigenlijk Fatima Dakmar.

Nuchternederland | 23-02-18 | 14:51

Alle vrouwen die zonder hoofddoek lopen zijn hoeren.
Homo's zijn ziek en honden onrein.

Ik neem aan dat ik niemand discrimeer of stigmatiseer met deze uitspraken?

LinkeLotje | 23-02-18 | 14:51 | 2

5 hoofddoekjes voor Linkelotje van Nora!

Koning Willy | 23-02-18 | 14:53

In Korea hebben ze dat met honden opgelost, nou nog een volk dat moslims lust

Toiletflush | 23-02-18 | 15:14

Prima toch, hoe beter (toekomstige) politici worden gecontroleerd hoe beter. Zeker nu stemmers in plaats van kritische volgers zich steeds vaker gedragen als volgzame kritiekloze cheerleaders van de partij waarop ze hebben gestemd. Ik hecht zelf totaal geen waarde aan dit geneuzel en zal dat gepeupel ook niet volgen, maar anderen vinden dit misschien wel belangrijk. Ieder z'n ding.

Ardbeg | 23-02-18 | 14:51

Nora kan zich beter bezig houden met de schier onmogelijke opdracht haar geloofsgenoten te bevrijden uit de middeleeuwse ketenen der achterlijkheid.

Stratum | 23-02-18 | 14:51

En nog iets voor Nora: in mijn persoonlijke beleving is een associatie met Islam vrijwel altijd negatief, nooit positief.

Koning Willy | 23-02-18 | 14:49

Twitter heeft blijkbaar het Noravirus opgelopen, verklaart wel alle online diaree.

Barre_de_k | 23-02-18 | 14:48 | 1

Hahaha +++

Sarcastisch varken | 23-02-18 | 16:04

Ik ben Snora.

LuckyGirl | 23-02-18 | 14:48 | 1

Wie begint een parodieaccount want ik ben twitterfoob.

LuckyGirl | 23-02-18 | 14:48

Fuck you nora en anders doe ik het wel. Of toch niet? Tegen dat al die vodden af zijn ben ik al weer weg.

kokenrel | 23-02-18 | 14:47

Ik ben niet islamofoob, de islam gewoon een achterlijke cultuur. En dat is gebaseerd op een overvloed aan feiten! Toedeledoki Nora!

benjeallanggek | 23-02-18 | 14:47

Dan vertel ik heur iedere dag dat ze een kopdoek op moet doen ,op straffe van een fiere aanranding als zij in gebreke is.

gelukzoeker | 23-02-18 | 14:47

Hee Nora, Allah bestaat niet.

Punksmurf | 23-02-18 | 14:46 | 2

Punksmurf |-Wel als je van jongs af door de haatbaarden geindoctrineert bent ,omdat je anders een steniging op het dorpsplein riskeert,of je familie je ff komt terecht wijzen.middeleeuwen ,je weet toch zelluf Smurf.

gelukzoeker | 23-02-18 | 14:52

Nora zelf ook niet.

Nuchternederland | 23-02-18 | 14:52

Nora spreekt. Ze luistert
en houdt ons in de gaten.
Al wat u schrijft en fluistert
al waar ze over praten,

ze zal de woorden wegen
aan haar heilig verbod.
Door digitale stegen
waart Nora als een god.

Ik hoorde nooit van hoeren
die digitaal bestonden
en monden willen snoeren
waar zij een mening vonden.

't begrip dat in mij kroop
toen ik daar liep in Nice
die is islamofoob
weet Nora zo precies.

Nou Nora, lees dan maar
deze getuigenis
over mijn angsten daar
en hoe ik Theo mis.

Hufterst | 23-02-18 | 14:46 | 3

Mooi!

benjeallanggek | 23-02-18 | 14:48

U zou ze moeten bundelen! reaguuderst des vaderlands.

Nuchternederland | 23-02-18 | 14:53

Prachtig, Uwe Verheven Zaligheid.

LuckyGirl | 23-02-18 | 14:57

" Het is verkiezingstijd en in de aanloop naar 21 maart zal ik hun islamgerelateerde uitspraken kritisch volgen. Ik laat zien of er sprake is van islamofobie, racisme of stigmatisering. "
Zouden er ook nog opmerkingen over de islam gemaakt kunnen worden die onder de catagorie oprechte inhoudelijke kritiek vallen? Of Is alles wat niet 100% positief is per definitie islamofobie, racisme of stigmatisering?

TDB | 23-02-18 | 14:46

nou nora, probeer deze eens; 'islamisten zijn voor de Islam wat de moordenaar van Els Borst is voor het Chistendom.'

Einde van de Domheid | 23-02-18 | 14:46

Als je zelf moet roepen dat je deskundig bent, ben je het meestal niet.

Koning Willy | 23-02-18 | 14:46

Niet mijn Nora.
Zolang de publieke omroep het christelijke geloof belachelijk maakt en de islam met rust laat hebben wij eerder een Cora tegen Christenfobie nodig

Fedde71 | 23-02-18 | 14:44

Uitspraken die dicht bij discriminerend in de buurt komen? Waar moet ik dan aan denken?

LinkeLotje | 23-02-18 | 14:43

Wedden dat als je schrijft dat Turken in de bijstand hun bezittingen in Turkije vaak niet opgeven, dat dat dan islamofobie, racisme EN stigmatisering is?

Peter_K | 23-02-18 | 14:43 | 1

en daarnaast nog waar ook, maar dat telt niet meer.

Nuchternederland | 23-02-18 | 14:54

Islamofoob?

De simpele vraag is waarom je niet elke ideologie of religie zou mogen bekritiseren. De islam schreeuwt er om - elke dag weer merken dat het in vrijwel alle islamitische landen kut gaat in vrijwel elk opzicht en je tegelijkertijd superieur wanen t.o.v. andere culturen.

Krijg je cognitieve dissonantie van, qed.

De stakkers.

Ichneumonidae | 23-02-18 | 14:41

t'is islamofobiefobie.

Premier Trutte | 23-02-18 | 14:40

Zo op papier gezien is Nora een schattig moslimmeisje. Een doek, dat wel. Maar wat losjes om de hals gegooid. Netjes opgemaakt. Zij verdedigt haar geloof en vooral klaagt zij aan wie er iets van durft te zeggen.
Nora is geliefd bij onze regenten. Nora staat aan hun kant. En wij? Wie zijn wij?

Wij, burgers, mogen geen referendum meer hebben, onze mening is niet belangrijk. Het interesseert de regenten niet.
Wij, burgers, mogen werken en vooral veel belasting betalen. Dat is goed om zoiets als Nora mogelijk te maken. Nora vaart er wel bij.
Wij, burgers, mogen gedood worden als ze een zekere leeftijd hebben en wij ons hondje niet meer uit kunnen laten.
Wij, burgers, mogen onze organen geven. Hersendood wordt snel vastgesteld en terwijl je nog ademhaalt, terwijl je hart nog pompt, terwijl je organen nog werken, wordt je buik opengesneden en alles wat enig nut heeft eruit gehaald.
Wij, burgers, mogen geen feesten meer vieren zoals Sinterklaas, Kerst of Pasen. Dat is kwetsend en zelfs racistisch
Wij, burgers, mogen niet trots meer zijn op onze helden, onze geschiedenis. Onze helden die ervoor zorgden dat wij in een mooi en vrij land konden wonen zonder ondergeschikt te zijn aan andere landen, andere koningen, andere regenten. Weg er mee. Het waren bandieten, moordenaars. We zullen het weten.
Wij, burgers, mogen niet aangeven dat zekere bevollkingsgroepen in ons land de belasting ontduiken en zefls mogen wij niet aannemen dat er door deze groepen gefraudeerd wordt.
Wij, burgers, mogen geen burgerwacht instellen als onze dochters zijn verkracht en vermoord. Andere bevolkingsgroepen, immigranten, mogen dit wel met toestemming en met de zegen van de burgemeesters.
Wij, burgers, mogen geen mening meer geven over de islam, dat is islamfoob. Dan krijgen wij een brief, of wie weet, misschien worden wij zelfs wel vervolgd.
Wij, burgers, moeten de islam liefhebben, want islam is vrede. De islam zal er voor zorgen dat Nederland een vredevol deel van de wereld zal worden.
Wij, burgers, moeten van Nora houden. Want Nora houdt van ons. Nora zorgt voor ons, zorgt er voor dat we geen woorden in onze mond nemen waarvoor we ons moeten schamen. En waarvoor we misschien in de nabije toekomst afgerekend worden. Lang leve Nora. Onze beschermengel.

onnosel | 23-02-18 | 14:40 | 1

Wij burgers verenigen ons niet, en worden derhalve overlopen. Dat is het probleem.
Als we met 1 mln man dagelijks voor het binnenhof zouden staan, met de eis rechtvaardig en democratisch bestuurd te worden, zou men zich daarbinnen in vak K wel iets anders gedragen.

Nuchternederland | 23-02-18 | 14:56

Van mij mag Nora Eucalypta vervangen.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:39

Ik ben Nora en dat is kort voor neuroot, neuroot betekent dat ik mijn gedrag niet wil aanpassen,
Ik ben ook dom, maar dat zag u al aan mijn kopvodje natuurlijk,
Verder zijn mijn ouders ook dom, maar dat wist u waarschijnlijk ook al, dat zijn nl ook neuroten,
Wij neuroten vinden dat Nederland alla toebehoort,
Daarom zijn we hiernaartoe gekomen,
Wij wippen jullie Nederlanders er gewoon uit, want wij hebben geen boodschap aan overbevolking, gezinsplanning enz. ook niet aan Nederlanders of hun problemen,
Want daar zijn we te dom voor,
Behalve dom ben ik ook een neuroot, neuroot betekent dat ik mijn gedrag niet wil aanpassen.

BosrandDirk | 23-02-18 | 14:39

Wie weet er waar er gratis korans worden uitgedeeld? Ik heb het koud en het hout is op. Een pallet vol is geen probleem.

Cobalt bomb | 23-02-18 | 14:38

Islam blijft gewoon kut en is een vloek voor de mensheid!

Maxx! | 23-02-18 | 14:38

nog steeds heerst bij vele de misvatting dat islam gewoon een godsdienst is en niet meer.
ISLAMOFOOB = een niet-moslim die meer weet van de islam dan er van hem wordt verwacht.

pejoar | 23-02-18 | 14:38

Vooruit, nog maar een keer:

'Islamofobie is een islamitische afkorting voor de vrijheid van meningsuiting, seculiere democratie en gezond verstand'

Dixit de onvolprezen Pat Condell.

Ik denk overigens dat de meeste mensen die vallen onder de categorie 'islamofoben', niet zozeer last hebben van angst voor de islam, maar veel meer van terechte (en groeiende) woede die trouwens niet anders dan passend is als je te maken hebt met een vorm van fascisme waarbij die van de nazi' s destijds verbleekt.

Peter Emile | 23-02-18 | 14:38

Ik denk dat niemand bang is voor moslims, want ze krijgen als groep of individu weinig klaargespeeld. Het grootste probleem is dat de overheid in Nederland met dwang je hardverdiende geld afpakt en dit vervolgens overmaakt naar moslims. Op den duur betekent dit de afschaffing van NL en tot iedereen bekeert is een stijging van diefstal, verkrachting etc. Daar mag je best bang voor zijn.

Gibbon | 23-02-18 | 14:37

Als ik me negatief uitlaat over een ander boek met verzonnen inhoud zoals Harry Potter ben ik dan ook discriminerend, stigmatiserend of Potterofoob bezig ? Of haalt iedereen dan zijn schouders op ?

Wekkertje | 23-02-18 | 14:37

Beste Nora, is het gebruik van een avatar met behulp van moderne technologie haram of halal? Ik dacht dat afbeeldingen van gezichten niet waren toegestaan. Of zijn die Boeddha-beelden in Afghanistan nu helemaal voor niets gesloopt?

OverdaanDerOnderheid | 23-02-18 | 14:37

Ok, dan doe ik m:
Nora is geen moslima want ze heeft geen snor.

LuckyGirl | 23-02-18 | 14:36 | 3

Zeg, heb jij je snor al geschoren vandaag? ;)

Cobalt bomb | 23-02-18 | 14:39

Mijn snor niet.

LuckyGirl | 23-02-18 | 14:44

LuckyGirl | 23-02-18 | 14:44
Dan wordt het nu wel interessant! *fantaseert wat er wel geschoren kan worden.*

Cobalt bomb | 23-02-18 | 17:35

Ze zijn niet allemaal kut, echt niet,maar die salafisten die door deze shit keihard voet aan de grond krijgen is link.

alexanderpechtold | 23-02-18 | 14:36

Het gekke is dat de die moslims door hun geloof zelf een fobie hebben voor alles wat niet islamitisch is ,een fobie voor joden , christenen of homo's.
En dan gaan ze ons vertellen hoe islamofoob we wel niet zijn , de meeste mensen hebben gewoon een afkeer van de islam omdat het niet mengt met onze samenleving het ontwricht alleen maar , het zoeg voor verdeeldheid er is geen plek voor anders denkende mensen.

gijs geluk | 23-02-18 | 14:35 | 1

Blanken zijn fobisch, buitenlanders hebben cultuur.
Begrijp dat nou eens!

LuckyGirl | 23-02-18 | 14:37

Nora is welbespraakt en deskundig. Daarom is Nora ook een verzonnen personage, want in de realiteit is er geen Nora te vinden.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:35

Beste Nora,
Welkom in het vrije Westen. Er gelden hier andere normen en waarden dan in een islamitisch land. S.v.p. de zaken niet vanuit islamitisch perspectief beoordelen

Eddy67 | 23-02-18 | 14:34

Nora of wie dat ook in het echt is wordt compleet afgedroogd in de twitters. En geen enkele reactie natuurlijk van haar/hem/het.

2voor12 | 23-02-18 | 14:34

De moslims hebben wel lef om erover te gaan twitteren. Ze denken echt dat ze superieur zijn met hun achterlijke, barbaarse geloof.

watergeus | 23-02-18 | 14:33

Ter overdenking bij de Vrijmibo:
Zeg Nora! , die bitterballen zijn zuur. Kan kloppen, meneer, het zijn de laatste uit onze doos.

Ernst Oosters8389 | 23-02-18 | 14:33

HumanIslam ? Als er iets wel niet humaan is is het de islam wel. Hijskraancultuur.

Wekkertje | 23-02-18 | 14:33

"Nora is een digitale personage" oftwel ze bestaat niet echt en is verzonnen door een paar deugmensen in een grachtengordel enclave. Een echte moslima vinden was waarschijnlijk te veel moeite.

Osdorpertje | 23-02-18 | 14:32

Goedmakertje voor de haatpreken.

ja,diedus! | 23-02-18 | 14:32

Islamofoob... Lees onderstaande casus over Bredase Somaliër die ondanks gratis huis&uitkering het toch nodig vond om alle Joden in de buurt te doden, dan wel the Queen, of ex-PM Camron. In GB nu terecht staat, en door Nederland nimmer is opgevallen. En zeg me dan eens dat ik er maar blind van uit moet gaan dat de meeste moslims normale burgers zijn die niet zullen radicaliseren. www.bndestem.nl/breda/bredanaar-wilde...

Abject | 23-02-18 | 14:31

"een digitale personage". Zo welbespraakt is ze dus niet als dit soort treurige taalfouten worden gemaakt.

Denzo | 23-02-18 | 14:31

#norametoo :
Nu word ik toch echt niet goed van deze stinkende walmen. Een dergelijke vent die zich achter een meisje avatar verschuilt om de mimosa uit te hangen.
Hoeveel snoepsidie heeft deze gore stalker met religieuze politiefantasieen al naar binnen geslurpt?
Heeft hij geen baan, dat hij zoveel tijd kan besteden aan een luizeleven, beetje tussen porno kijken een searchengine laten draaien op muh, muh termen en vervolgens met een beroepsgekweste fingertje op ongelovigen wijzen?
Ga de staat vegen man, doe wat nuttigs en hap wat frisse lucht.

MistaRazista | 23-02-18 | 14:30

Ach gut....... in de gaten houden hoe mensen commentaar hebben op het verzonnen geleuter dat Islam heet. Ik wist niet dat onzin ook nog beschermd moest worden.

Billy24 | 23-02-18 | 14:30

Zou me niets verbazen als NoraSpreekt gewoon Jan met de bierbuik van de AIVD is.

mortgage_freeman | 23-02-18 | 14:29

Lijkt me op zich een goed initiatief. Als je zo eventjes het één en ander leest bestaan er nogal wat misconcepties over bepaalde zaken die met islam te maken hebben. Één daarvan is vrouwenbesnijdenis en een ander is kindhuwelijken. Weer een ander is jodenhaat. Er zijn natuurlijk moslims die dat soort zaken aanmoedigen maar het blijkt, voor zover ik weet, geen status quo te zijn onder moslims. Integendeel zelfs. Net zoals met alle andere religies heb je veel stromingen. Zo wordt nog steeds over orthodoxe joden geclaimd dat deze seks hebben met een doek tussen de lichamen met een gat daarin. Dat klopt dus niet. En over orthodoxe katholieken word nog steeds gezegd dat zij pedofielen zijn. Etc.

Het heeft immers weinig zin om dingen te verzinnen om een ander te haten.

Dus waarom niet. Als zij zinnige antwoorden kan geven op vragen van mensen. Ik heb er geen problemen mee.

Andrew Deen | 23-02-18 | 14:27 | 3

islam is liefde, vooral de Arabische Koran staat er vol mee

Roze_bril_drager | 23-02-18 | 14:30

Dan moeten ze dat kutboek maar eens herschrijven want het staat vol van dat soort elllende.
Nu komt ISIS Mossel bij gewone Mossel aankloppen met de exacte tekst uit dat boek en zegt:"Jij moet dat zo doen want dat staat hier en anders maak ik je dood en je gezin ook."
Wat denk je dat gematigde Mossel dan gaat doen?
Dat is het probleem.

General Dripple | 23-02-18 | 14:35

Andrew Deen | 23-02-18 | 14:27
Je hebt helemaal gelijk, hoe konden we zo blind zijn!!!

Cobalt bomb | 23-02-18 | 14:37

Is hier ook een Vietnamese app van ? Of is daar geen behoefte aan ?

ja,diedus! | 23-02-18 | 14:27

Beste Nora
Zie onderstaand link en je begrijpt waarom ik een tyfus hekel heb aan jullie volk . halturnerradioshow.com/
En ik hoop dat veel mensen dit filmpje gaan delen.

A.C.H.M.E.D | 23-02-18 | 14:26 | 4

Die lacht zich natuurlijk een kriek, u kent hem toch zo ondertussen?

Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:30

Gekeken en gedeeld.
Take care.

PopeyeKamper | 23-02-18 | 14:54

Geen Turkse soldaat op het filmpje te zien. Hoogstens een door ons gesteunde gematigde rebelse islamiet die op zijn geld uit Nederland wacht. Maar nogmaals, geen Turkse soldaat te zien. Of schiet het Turkse leger opeens met AK-47's? Je kan hoogstens zeggen dat het de proxy honden van Turkije zijn die het vuile werk doen, maar het afgelopen jaar hebben onze politici deze proxy honden ook gesteund.

Mokum Kosher | 23-02-18 | 16:12
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ben geen islamofoob. Ik heb alleen een enorme tyfushekel aan genitale mutilatie van kindertjes, zowel jongens en meisjes. Ook al die hoofddoeken vind ik afschuwelijk voor het straatbeeld, net zoiets als zwervende junkies het straatbeeld kunnen verpesten. IK heb een hekel aan slavernij en vind het hypocriet dat de islamitische slavernij niet besproken wordt. Waar Jezus totaal zonder zonde was, was Mohammed een slavendrijver, hij maakte mensen tot slaaf en gaf zijn volgelingen toestemming om vrouwen tot sexslaaf te maken als soort van oorlogsbuit. Zie wat IS heeft gedaan met de Yezidi meisjes, dat is conform islam en daar ben ik erg op tegen. Zulke dingen onbesproken laten slaat helemaal nergens op, zeker niet in het doorgeflipte politiek correcte klimaat in NL. Daarbij ben ik natuurlijk ook tegen lijfstraffen, stenigingen volgens de overleveringen, zweepslagen of amputaties van de handen en voeten volgens de koran. Ook de ongelovigen belasting (jiziya), een soort van beschermgeld wat ongelovigen zouden moeten betalen om beschermd te kunnen leven (er is sowieso rechtsongelijkheid, moslims hebben een verhoogde status met privileges boven de niet-moslims, pure apartheid, gek genoeg absoluut onbespreekbaar) Wat te denken van de regel dat een man zijn echtgenote zou moeten slaan wanneer hij ongehoorzaamheid van haar vreest? (4:34) Wat te denken dat volgens de islamitische wet de getuigenis van een vrouw niet gelijkwaardig is aan de getuigenis van een man? Er is te veel om op te noemen. Nee ik ben geen islamofoob, ik heb een gruwelijke TYFUSHEKEL aan de islam en alle hypocriete shit die ermee gepaard gaat. Links die maar weg blijft kijken, tegen zwarte piet strijden maar geen mening hebben over genitale verminking van jongetjes en babys.

tata1981 | 23-02-18 | 14:25 | 1

U vergeet de 1500 jarige verdedigingsoorlog die wij als westen noodgedwongen met de ISlamitische agressor aan het voeren zijn.

Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:29

Zó blij dat ik geen Twitter heb.

Ik ga denk ik ergens in een bos wonen. Fuck wat ben ik dit soort geneuzel zat

Nacho_Vidal | 23-02-18 | 14:25

ausradieren die achterlijke geloven

Willy Keutel | 23-02-18 | 14:25 | 1

met wortel en kluit.

Cobalt bomb | 23-02-18 | 14:34

Gestoorde site, ik klik overal op maar hoor geen fuck, ofwel nora houd gewoon haar bakkes, kreeg wel een knipoog, maar dat doen de meeste die achter het raam zitten

broervandenhollander | 23-02-18 | 14:25

Nora the exploiter.

Stompe_Loeres | 23-02-18 | 14:24

Bij geen enkel ander geloof is er sprake van zoveel compassie, terwijl alles wat met de islam te maken heeft dood en verderf is.

De islam is net een k*nker gezwel wat blijft groeien.

swagmachine | 23-02-18 | 14:23

Beste Nora,
Als ik een uitspraak doe, en geen vraag stel, dan hoef ik geen zogenaamd antwoord.
Ik heb echter wel een vraag voor u: wat is volgens u islamofobie? Is dat een reactie van afkeer die mensen hebben op moordpartijen en onderdrukking door mensen die islamiet zijn en uit dien hoofde dergelijke daden plegen? Is het islamofobie als je moordpartijen in Iran, in Pakistan, in Afghanistan, in Nigeria, in Indonesie, in Tunesie, in Algerije, in Egypte, in Jemen, in Irak, in Syrie, in Libanon, Frankrijk en Belgie ziet en oproepen tot haat vanuit regeringen en ayatollahs en andere islamitische leiders vanuit verschillende (Islamitische) landen en deze walgelijk vindt en daarop reageert?
Uw antwoorden, beste Nora, wacht ik af. Daar u waarschijnlijk nogal selectief zal zijn in hetgeen waar u op reageert, verwacht ik geen antwoord. Het moet voor u natuurlijk wel makkelijk blijven.

El Rico Grande | 23-02-18 | 14:22 | 1

El Rico | Toppie.
Take care.

PopeyeKamper | 23-02-18 | 14:59

Volgens mij is het grappig bedoeld. Beter Odaci dan fundamentalistische griezels.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:21 | 3

Ja, heel grappig!
Hahahaha, proest!

Desmoulins | 23-02-18 | 14:22

Zie je. Je lacht al. Dus ik heb gelijk.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:28

@Jezus_Boeddha | 23-02-18 | 14:28
Om de jostiband lacht men ook.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:48

Afkeer van islam is instinkt.
Volkomen natuurlijk.
Accepteer dat.

BosrandDirk | 23-02-18 | 14:20 | 3

instinct, het is niet de bedoeling dat je over al in stinkt ;)
Edoch standpunt geaccepteerd.

Cobalt bomb | 23-02-18 | 14:33

Stink er niet in!

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:39

sorry!

BosrandDirk | 23-02-18 | 17:25

Hoeveel subsidie schuift dat?
Mischien wil ik daarvoor ook het fake “geloof” monitoren?

Katoentje | 23-02-18 | 14:20

Nora gaat dus aangeven op welke partijen we moeten stemmen? thnx, hoef ik dat zelf niet allemaal op te zoeken.

Terra | 23-02-18 | 14:20 | 3

Ik vertrouwde de kieswijzer al een tijdje niet meer, gelukkig hebben we nu een alternatief

Terra | 23-02-18 | 14:22

@Terra: u bedoelt verkiezingsprogramma's lezen? En kijken wat de afgelopen 4 jaar de partijen hebben uitgespookt? Is veel te veel moeite voor Jan Lulindestraat.

Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:28

@Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:28
Och. Sommige partijen zijn decennia VOOR idee X, schrijven ronkende programma's over idee X, maar op het moment suprême is er de 180 graden draai.

Random vakje vullen is net zo efficiënt.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:40

Islam is terreur, geweld tegen vrouwen en de totale irrelevantie van het individu.
Fuck you Nora met je kopvod.

Desmoulins | 23-02-18 | 14:19

Ben een beetje Norafoob. Want in tegenstelling tot allah bestaat Nora wel.

RickTheDick | 23-02-18 | 14:19

Nora kan maar beter wat Norit nemen. Waanzinnigen die een twitteraccountje opzetten. Dat zouden meer normale mensen ook kunnen doen.
"hoi ik ben Cora, een heel serineuze moslima hoor en ik hou van Mora frikandellen en teabagging!! Wat zijn jouw interessen?"

Cobalt bomb | 23-02-18 | 14:18

"Hallo, wij zijn Henk en Ingrid! Wij houden de komende dagen in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen politici, journalisten en opiniemakers in de gaten die onze cultuur, onze vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst inclusief vrijwaring daarvan, onze democratie en onze menselijkheid en ons gezond verstand geweld aandoen. En die krijgen de ongezouten en nodeloos kwestende waarheid! Volg ons op GS."

Muxje | 23-02-18 | 14:18 | 1

Hear hear!

Is dit nog nieuws? | 23-02-18 | 18:54

Maar serieus, wie zit er achter? De clan van Erdogan? Of die geniepige moslimbroeders van NIDA?

Abject | 23-02-18 | 14:18 | 2

Enis Odaci. Een liberale moslim.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:23

@ Jezus_Boeddha | 23-02-18 | 14:23
"liberaal"

Men kan zichzelf labelen zoals men wil, maar de reactie op kritiek is hetzelfde als de rest. Altijd de schuld van de ander.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:44

10 punten dat dit een initiatief is van een roomwitte grachtengordel deug-groepje die heimelijk fantaseren om in een marokkaans clubhuis met elkaar een potje te masturberen.

Arijane | 23-02-18 | 14:18

Blijkbaar na vrijdag gebed, ze is nu nog stil.

MarcS | 23-02-18 | 14:17 | 1

Bezig een bomgordel te vlechten, ongetwijfeld...

Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:26

Nora heeft een hoofddoek, de islam staat toch bekend om de tolerantie ten opzichte van homoseksualiteit? Toch?

Is dit nog nieuws? | 23-02-18 | 14:17 | 3

D66 progressief? Die partij gaat op dezelfde manier met democratie om als Poetin. Het is prachtig als iedereen het met je eens is. Zijn er teveel met een andere mening, dan schrappen we de regels en horen we die mensen liever niet.

El Rico Grande | 23-02-18 | 14:24

D66 is anti-Israel dus ja, dat is een warm welkom voor onze Jijadapologeten.

Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:26

Oh oh, dit smeekt gewoon om een reeks parodie-accounts en fotosoeps.

Abject | 23-02-18 | 14:17

Ik zie de term islamofoob meer als een geuzennaam. Ik ben inderdaad bang voor de islam zoals ik dat ook ben voor andere religies en sektes die hun leden beperkt in hun vrijheid van meningsuiting en leden die er uit stappen bedreigen buitensluiten en kwaad doen.
Islamofobie, helemaal zo gek nog niet!

TDB | 23-02-18 | 14:16

Als je niet bang bent voor de Islam , ben je volgens mij een beetje raar.

A.C.H.M.E.D | 23-02-18 | 14:15 | 1

Eigenlijk ben ik niet echt bang voor moslims. Wel voor onvoorspelbare godsdienstige griezels.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:25

Dit is een intimidatie tooltje om politici, journalisten en anderen zwart te maken en om ze te dwingen om hun mond te houden. Als je ook maar iets zegt over Islam dan komt dat er zeker op. Het is een middel om mensen hun mond te snoeren maar ik denk dat het een hoop mensen niks zal schelen als ze er op komen.

Zzzzooooffff | 23-02-18 | 14:15

Ik heb "Nora" niet nodig om te weten dat ISlam en de westerse samenleving schuurt als anale seks zonder glijmiddel. Tot bloedens toe.
Je hoeft geen "foob" te zijn om te zien dat ISlam een veroveringsideologie is die betalen, bekeren of sterven als motto heeft. Die vrouwen, andersgelovigen, nietgelovigen en homo's discrimineert en bedreigt, die oppressief, gewelddadig en intolerant is, die op hoofdpunten strijdig is met onze grondwet, eens een Moskee, altijd en eeuwig ISlamitisch gebied ( dus voer voor nieuwe veroveringen, ook over 1500 jaar ), op uittreden staat de doodsstraf en ga zo maar door. Dat is geen fobie, "Nora", dat is realisme.
#StopISlamNu!

Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:15

Een fobie is een irrationele angst voor iets; mijn angst voor de Religie van de Onderwerping is echter niet irrationeel en dus geen fobie.

Brou Is Back | 23-02-18 | 14:14

Islamofobe bestaat niet wel islam kritisch, maar goed. Allah is groot Allah is machtig maar heeft tenen van 1 meter tachtig.

ikdenkwat | 23-02-18 | 14:14

leuk zo een tekeningetje van een vrouwtje maar mij was verteld dat mohammedanen geen afbeeldingen van mensen en dieren mogen maken.

Obsi | 23-02-18 | 14:13

Wordt tijd dat we de antisemitische uitroepen en gedragingen op straat van de islamietjes eens gaan bijhouden. Dan heb je een heel leger tellers nodig. Donder op met die flauwekul. Het is nogal lekker volk. De brutalen hebben de halve wereld.

Ruud5 | 23-02-18 | 14:13

Noraspreekt is twee religieuze mannelijke gekkies.

Mr_Natural | 23-02-18 | 14:12

Waarom zo te koop lopen met je religie. Houd dat lekker privé achter de voordeur.

Rest In Privacy | 23-02-18 | 14:11 | 2

Es muss sein!!!

Jasperados | 23-02-18 | 14:14

Islam is niet prive. Het is pervers koketteren buiten de deur. Een geloof dat het huilen naar de maan in de woestijn tot perfectie heeft gebracht. Ze hadden daarnaast geen tijd om toiletpapier uit te vinden.

Smarties | 24-02-18 | 03:13

GS, gaat u een dagelijkse update geven van nora's belevenissen? weten we gelijk op wie we moeten stemmen.

drastic | 23-02-18 | 14:11

En allemaal betaald van uw belastinggeld. Alsof de nazis de Joden een treinkaartje hadden laten betalen...

Zatkniss | 23-02-18 | 14:10 | 1

Beng! Geen woord aan toe te voegen.

Smarties | 24-02-18 | 03:04

Hoe zit het met de registratie en aanpakken van forumfobe uitspraken?

Pimol | 23-02-18 | 14:10

was net op Rotterdam CS. Daar staan nu heel erg islamofobische terreurpaaltjes voor.

Bert Konterman | 23-02-18 | 14:10

Is ze al 9?

Jos Tiebent | 23-02-18 | 14:10

Ben helemaal geen islamofoob, je kunt iets ook gewoon niet willen in je land. Gewoon omdat de middeleeuwen nu eenmaal voorbij zijn.

Dutch_Holland | 23-02-18 | 14:09

Ze maken twee fouten: moslim(a) die welbespraakt is? Een beetje à la Öztürk bedoelen ze? Mwah, laat dat "welbespraakt" dan maar weg, want het accent en fouten in de grammatica druipen er vanaf.

kanon0503 | 23-02-18 | 14:09

Ik ben opgevoed door mensen die gniffelden over gelovige katholieken, in een maatschappij die gniffelde als gelovige katholieken hun macht in moesten leveren. En zo werd Nederland seculier, en meer en meer Atheistisch of Agnotisch. En dezelfde partijen die gniffelden over de katholieken, halen nu een veel engere vorm van religie binnen, en weigeren elke kritiek daarop te accepteren. Alsof ze met terugwerkende kracht het boetekleed aantrekken. En ja, dat is Christelijk. Maar de grootste vraag blijft: waarom gniffelen we niet om domme moslims, en wel om domme katholieken?

Dr_Prepper | 23-02-18 | 14:09 | 1

Angst bij de linkse bestuurders. Als zo'n dram moslim bij hun aan de balie staat, loopt het dun door de broek.

kortebroek | 23-02-18 | 14:11

Wel netjes afgebeeld met een hoofddoekje, zelfs fictieve personages moeten eraan geloven.

CopyCat | 23-02-18 | 14:09

Een Nederlandse moslima die welbespraakt en deskundig is? Geen wonder dat ze die uit een computer moeten toveren, krijg er zo één maar in levende lijven gevonden...

Ares | 23-02-18 | 14:09

GS verzin eens iets zodat reaguurders Nora overspannen kunnen maken!

genoegisgenoeg | 23-02-18 | 14:09

Angst voor de islam "islamofobie" noemen, is net zoiets als angst voor een zwarte weduwe arachnofobie noemen.

TheEgg | 23-02-18 | 14:09

Een robot die islamofobie herkent.
Het wordt steeds gekker hier.

marjen | 23-02-18 | 14:08

wat een belachelijk land zijn we toch. denk je dat het niet erger kan.. steeds maar weer

woutje79 | 23-02-18 | 14:08

soort EUvsDISINFO dus alleen leest niemand het tot ze in de fout gaat.

Nichtsneues | 23-02-18 | 14:08

Islamofobie, wat mag dat dan wel zijn ? De term fobie is een medisch wetenschappelijke term, die een irreële angst duidt. Mensen die zich kritisch uitlaten over een politieke ideologie, gestoeld op een fictieve werkelijkheid, lijden geenszins aan een irreële angst.

Mensen die in een fictieve werkelijkheid vergoelijking vinden voor het mutileren van genitaliën van kleine kinderen, langdurige verkrachting van minderjarige meisjes in gedongen huwelijken, onderdrukking van vrouwen, minachten van de autochtone bevolking van landen die hen welkom hebben geheten, het boven de wet stellen van hun fictieve werkelijkheid, pleiten voor invoering van sharia, participeren in dawa etc. Zijn niet aan de beurt om te bepalen wat hier normaal is, laat staan dat ze aan de beurt zijn om zich uit te spreken over andermans psychische gesteldheid.

netniet | 23-02-18 | 14:07 | 3

Reaguursel van de dag wat mij betreft, chapeau!

Kees Maf | 23-02-18 | 14:24

Juist, dat is het net wel!!

watmagjenogwel | 23-02-18 | 15:01

Hoewel de medische/wetenschappelijke wereld hier vooral over zwijgt, is toch wel duidelijk dat niemand "islamofobie" serieus neemt als een specifieke verschijningsvorm van fobie. Anders zou er namelijk wel scherpe kritiek uit die hoek zijn op al diegenen die menen een diagnose op afstand te kunnen stellen.

OverdaanDerOnderheid | 23-02-18 | 19:14

Aandachtshijab cq -kech

Tobi | 23-02-18 | 14:07 | 1

Een digitaal Marokkechje dus...

Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:21

Waarom Zo stereotyp met een hoofddoek?

TheseDays00 | 23-02-18 | 14:07 | 1

Omdat je dan geen kritiek mag geven want dan ben je racistisch.

Mesmer | 23-02-18 | 14:09

Zucht. Alweer iemand van de taalpolitie. Ik heb zo genoeg van dit soort lui. Ga dat eens vertellen tegen je seksegenoten in Iran of zo.
Of in een ander shithole. Ik vermoed dat ze op veel van die plaatsen minder wakker liggen van woordkeus dan van honger.

Braboblanke | 23-02-18 | 14:07

Islamofoob betekent iets als onredelijke angst voor Islam. Wat is er onredelijk aan die angst?
Ik ben ook niet bang, ik ben boos.

Winter_is_coming | 23-02-18 | 14:07

Geregistreerd domein door webhoster "Cronon AG" uit Berlijn, onderdeel van Strato, ook uit Berlijn. Op zijn minst merkwaardig dat dit via een Duitse webhoster is geregistreerd. Ruikt naar een manier om onder de radar te blijven.

DommeNeger | 23-02-18 | 14:07 | 7

@Mesmer | 23-02-18 | 14:12: Dank.

DommeNeger | 23-02-18 | 14:13

"Greco" betekent "Griek". Maar dan niet eentje uit het geslacht Leonidas, Themistocles of Thibron...

Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:20

"Een aantal jonge kritische moslims heeft een website opgericht die een islamitisch platform voor hedendaagse denkers moet worden. Ze willen daarmee denkbeelden over de islam doorbreken.

Ze roepen op nieuwemoskee.nl andere moslims op ook kritisch te zijn en niet in hokjes te denken. Volgens hen wijst de koran op de vrijheid van geweten en godsdienst. De koran keurt het blind volgen van tradities af, schrijven ze."

Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen...

LuckyGirl | 23-02-18 | 14:29
▼ 4 antwoorden verborgen

Als ze nou eens een zelfreinigende Nora zouden maken die alle homofobe, xenofobe en vrouwenhatende uitspraken van moslims in de gaten zouden houden... We zouden haar NouJa kunnen noemen?

Maar nee, gemiste kans...

Snoorderlag | 23-02-18 | 14:06

Haha lachen, houdt diean ook weer bezig zo'n digiroleplay.

Bozepanda | 23-02-18 | 14:05 | 1

*die man

Bozepanda | 23-02-18 | 14:06

Hahaha, die mafkezen gaan het druk krijgen!

lanexx | 23-02-18 | 14:05

Nora is een Ierse naam voor meisjes.
De betekenis is `eerwraak'.

Jasperados | 23-02-18 | 14:05

Angst voor islam is heel gezond.

Ars Vivendi | 23-02-18 | 14:05 | 1

Oerinstinct tot overleven. Toen we nog mannen waren bevochten we die gewelddadige ideologie waar dan ook ter wereld, maar sinds de boven ons gestelden zich in alle gaten laten volblaffen met olie zijn we verworden tot laffe bokjes...

Graaisnaaiert | 23-02-18 | 14:17

"– of daar dicht bij in de buurt komen."
Oftewel: 4 weken lang ongefundeerd, argumentloos en inhoudsloos, FvD, PVV, Leefbaar Rotterdam, etc bashen.

TheEgg | 23-02-18 | 14:05 | 1

Ik zag m ook

MarcS | 23-02-18 | 14:15

Wanneer houden die middeleeuwers nu eens op met zichzelf zo belangrijk te vinden? Het interesseert de meeste nederlanders geen lor wat ze vinden.

Haljared | 23-02-18 | 14:04 | 1

Haljared - Je vergeet de zaad dodende welkomst koortjes van de weëge veluwe me n beste.

gelukzoeker | 23-02-18 | 15:19

Komt ze hier ook langs? Gezellig!

Mr_Natural | 23-02-18 | 14:04

Mag ik mezelf bij voorbaat aanmelden als islamofoob op die lijst? Daar wil ik nou es graag op....

drs kwenie | 23-02-18 | 14:04

Nora Spreekt is een project dat onder heiligezaken.nl valt en wat weer van Odaci is. Subsidie vehikels.

Mesmer | 23-02-18 | 14:04

Betaalt door Soros?

Mark_D_NL | 23-02-18 | 14:04

Nora, doe mij een halal-sate van Mora en de groeten aan Cora! Allah Snackbar!

Jasperados | 23-02-18 | 14:03

Ik mag toch gewoon zeggen wat ik denk? Dat een islamiet het daar mogelijkerwijs niet mee eens is, zal me een worst zijn. Hou toch eens op met dat gedram.

TheManiac | 23-02-18 | 14:03

Ik ben benieuwd uit welke subsidiepot dit weer wordt betaald...

Gevurah | 23-02-18 | 14:03 | 3

Verkiezingscampagnepot van een (s)linkse partij naar keuze

Mastermattie | 23-02-18 | 14:15

sarcastro | 23-02-18 | 15:12
Die Odaci ook, eem echte moslim. Locatie van meneer is Het Torentje. Kijk je op fb bij treiter turken en maffia mocros, hebben ze allemaal aan universiteiten gestudeerd en werken ze voor de FBI. Past helemaal bij de psychotische, schizofrene en machistische bluf cultuur van ze. Reli wappies...

Acar_ketimun | 23-02-18 | 17:36

aluha snakbar

rein9576 | 23-02-18 | 14:03 | 1

En een driewerf 'Halal Gehaktbal'!
Beter gaat ze de vrede stichten in het Midden-Oosten en De Verlichting en de Vooruitgang prediken in alle achterlijke islamitische landen op deze wereld.
('t Schijnt dat het in Saudi Arabië steeds 'Verlichter' wordt bijvoorbeeld.)

Aristotalloss | 23-02-18 | 14:24

Gelukkig haat ik alles waar het etiket "islam" op geplakt is. Want heb echt nog nooit één enkel positief aspect van dit walgelijke geloof kunnen ontdekken.

eerstneukendanpraten | 23-02-18 | 14:03 | 2

Hooguit dat het de echte Nederlanders verbindt? In hun afkeer er van?

Nuchternederland | 23-02-18 | 14:50

Probeer eens eerst fluisterend lievlijk praten en dan zachtekens neuken met lange halen,je weet nooit ,verandering van spijs enz.

gelukzoeker | 23-02-18 | 15:11

Ze hebt een kopvod op. Vrouwonderdrukking.

newray | 23-02-18 | 14:02 | 1

Nora staat voor
Nederlanders Op Rotten Alsjeblieft.

Rene046 | 23-02-18 | 19:02

Hahahaha, nee joh!

Montesquieue | 23-02-18 | 15:03

Ik zou d'r doen.

Parsons | 23-02-18 | 14:01 | 4

Ik ook. Het is dus niet eerlijk want we vinden moslima's allemaal geweldig en zouden ze graag doen met hoofddoek en al en toch word je weggezet als homofoob :-|

Pimol | 23-02-18 | 14:12

Pardon islamofoob... Moet nog even aan het woord wennen, staat het eigenlijk wel in 't woordenboek?

Pimol | 23-02-18 | 14:13

Die geile knipoog doet het hem.

Opslag Medium | 23-02-18 | 17:42
▼ 1 antwoord verborgen

Zum Kötsen dit.

DhrFukalla | 23-02-18 | 14:00 | 2
-weggejorist-
OetSodom | 23-02-18 | 17:32

Lijkt wel alsof de koran is geschreven door een zware autist die het niet zo heeft met sociale contacten.

Mertom | 23-02-18 | 18:58

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl