achtergrond

Geenstijl

Homosauna Het Binnenhof presenteert mannen

Hallo en welkom bij homosauna Het Binnenhof uit Den Haag. Maak uw keuze uit ons aanbod van mannen, alstublieft.

1. Thierry

1. Thierry

De topboy uit onze collectie en op dit moment onze meest aangevraagde vent. Kijk hem eens zwoel in de camera kijken. Of het nu zijn verslavende persoonlijkheid of zijn liefdevolle karakter is, de mensen keren altijd terug. Thierry heeft een vaste schare fans dus er is mogelijk een wachttijd. Berg je maar als hij vrouwonvriendelijke praatjes uitslaat, wat een alfamannelijke ervaring.

2. Henk

2. Henk

In de heterowereld noemen ze zoiets MILF. Gebruikt bakken viagra en weet na afloop toch niet meer met wie en wat hij het gedaan heeft, dus ideaal voor een discrete ontmoeting. We kunnen u ook het Henk-vip-arrangement aanbieden. Daarbij is inbegrepen: de verwarming standaard op 50, een liter advocaat, een wedstrijdje sjoelen na de seks, een deelnamebewijs aan de bingo en een rondleiding door de studio van MAX Geheugentrainer.

3. Lodewijk

3. Lodewijk

Voor als de rollen een keer omgedraaid moeten worden. Lodewijk is een zacht, gevoelig type. U bent er niet om uw hart bij hem te luchten, hij lucht zijn hart bij u. Snikkend vertelt hij over dingen als 'zetelverlies' en 'onzekere toekomst'. Voor onzekere mannen die de behoefte hebben een keer een schouder te zijn, zodat Lodewijk erop kan uithuilen.

4. Alexander

4. Alexander

Rechttoe rechtaan. Een goede keuze voor mensen die houden van democratie. Alexander neukt je dan namelijk keihard in je reet.

6. Klaas

6. Klaas

In de categorie 'Bear' presenteren wij Klaas.

7. Geert

7. Geert

Een aanrader voor allochtone bezoekers van de homosauna. Geert zal je beminnen, maar tevens roept hij continu dat je op moet rotten. Dat is zijn donkere kant, die zie je rechts op de foto. Een verwarrende ervaring die de zintuigen op scherp zal zetten.

8. Jesse

8. Jesse

Jesse is de beste keuze voor complete groepen. Meetups noemt Jesse dat, maar wij weten natuurlijk wel beter. Jesse is jong en ambitieus, maar daardoor ook een tikje naïef. O ja, als er toevallig een keer een vrouw naar de homosauna komt, mag zij ook op Jesse. Het boeit Jesse namelijk niet zo veel. Als het maar blank is, dat dan weer wel.

9. Sybrand & Gert-Jan

9. Sybrand & Gert-Jan

Wie op zoek is naar een trio is hier ook aan het juiste adres. Sybrand & Gert-Jan doen het alleen zonder condoom, want dat mag niet van de Bijbel. Met name Gert-Jan zal af en toe dingen uitkramen over een Schepper en huwelijkse voorwaarden, maar dat moet je maar gewoon negeren.  Sybrand & Gert-Jan zijn ook goed in rollenspellen. Dan trekken ze een pak aan en zeggen ze dat ze daadkrachtige politici zijn, maar dat zijn ze dan helemaal niet, want het zijn gewoon Sybrand & Gert-Jan.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.