achtergrond

Geenstijl

Aurilio, Zakaria, Elias en Mohammed verkrachten man met een wc-borstel, lachen tijdens rechtszaak

Aurilio, Zakaria, Elias en Mohammed hebben een start-up in biomedische wetensch...

Nee grapje. Aurilio, Zakaria, Elias en Mohammed staan voor de rechter omdat ze hun homo-erotische bdsm-spelletjes niet in eigen kring konden houden en zodoende twee mannen hebben gegijzeld, vastgebonden, geslagen, geschopt, gemept met een hamer, gemarteld met sigaretten, geprikt met een vork, gesneden met een mes en last but not least verkracht met een wc-borstel.

"In de rechtbank zaten vier ontkennende verdachten – nummer vijf was niet verschenen. Mannen die grijnsden bij het aanhoren van een slachtofferverklaring. Die glimlachten bij het horen van de samenvatting van hun strafblad en die elkaar knipogen gaven tijdens de feitenbehandeling." O, en Elias (de A. staat trouwens voor Adahchour) vuurde een paar dagen later ook nog wat kogels af op twee mensen en een paar dagen later nog wat kogels op twee andere mensen. Hij werd opgepakt en ging er toen doodleuk vandoor.

Conclusie. Aurilio (veroordelingen voor openlijk geweld, mishandeling, bedreiging, poging diefstal en straatroof), Zakaria (veroordelingen voor onder meer diefstal, straatroof, verkrachting, overval, mishandeling, overtreding van de opiumwet), Mohammed (diefstallen, beledigingen, bedreiging en wapenfeiten*) en Elias (onder meer vijf jaar cel voor opiumwetdelicten, veroordeling voor openlijk geweld en mishandeling) zijn uitbehandeld. Compleet krankjorum in het brein en dan als een stel wijven gaan zitten giechelen tijdens een rechtszaak, omdat je iemand een pleeborstel in zijn kont hebt gedouwd. Dit schiet niet meer op. Wat er precies met deze kneuzen moet gebeuren? Gooi maar wat suggesties in de comments.

UPDATE: OvJ eist tussen de 6 en 16 jaar tegen de 5 knuppels

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.