achtergrond

Geenstijl

MH17. Politie kruipt terug in hol staatsomroep

Hee daar is weer een beetje pus dat opstijgt uit de doofpot die MH17 heet. Met dank aan de woordvoerders van de politie die normaal ieder kommaatje informatie proberen tegen te houden, behalve als ze een journalist in een kwaad daglicht kunnen stellen.

Dat deed woordvoerder Thomas Aling al bij George Maat, door aan de NOS informatie te geven die RTL Nieuws geheim had gehouden. En nu heeft Aling het weer gedaan bij Rudy Bouma van de STAATSOMROEP onafhankelijke, met belastinggeld gefinancierde omroep. Rudy kreeg namelijk een trap na over zijn botjesverzamelwerk en nou blijkt het toch allemaal weer genuanceerder te liggen. Rudy Bouma had  helemaal niet openbaar gemaakt dat hij botjes  had verzameld en dankzij Aling weten de nabestaanden daar nu wel van. Terwijl diezelfde Aling zegt dat de nabestaanden dat allemaal van dat verschrikkelijke nieuws vinden. Okee bedankt Thomas Aling. Wel fijn dat je Rudy Bouma zo'n topjournalist vindt. Slijmbal.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.