achtergrond

Geenstijl

CIDI en Ellian: "NL-joodse moeder van IDF-soldate thuis door drie personen geïntimideerd"

Amstelveen. Dus vast door "Amsterdammers"!

Deze moeder wordt al enige tijd zwaar geïntimideerd door Jodenhaters. Er zijn beelden van de daders. Ik reken op de maximale inspanningen om deze daders te vinden en dat ze vervolgd worden. Het beschermen van de Joodse gemeenschap vraagt snelle actie en daadkrachtig handelen.

CIDI 🎗️
CIDI 🎗️
@CIDI_nieuws

Vanmiddag kreeg een Nederlands-Joodse moeder, wiens dochter in de @IDF dient, in Amstelveen onaangenaam huisbezoek: 3 onbekende personen verschenen aan haar deur en scholden haar uit voor kindermoordenaar. Ze vonden dat ze zich moest schamen en begrepen niet waarom ze nog in…

Image
1.1K
Reply

Meer informatie dan in de bovenstaande tweets is er nog niet, maar VVD TK'er Ellian wekt de suggestie de betreffende vrouw te kennen, dat ze al een tijd geïntimideerd wordt en zegt bovendien dat er beelden zijn van de daders. CIDI beschrijft het voorval als volgt: "3 onbekende personen verschenen aan haar deur en scholden haar uit voor kindermoordenaar. Ze vonden dat ze zich moest schamen en begrepen niet waarom ze nog in Nederland woont."

Niet begrijpen waarom ze nog in Nederland woont. Waarschijnlijk hebben het slachtoffer en daders dat inmiddels gemeen. De schande voorbij. We wachten op de genoemde beelden.

UPDATE - Dit doodzieke printje gaat dus rond. (Ten overvloede maar die slachtofferaantallen kloppen dus niet: 31K totaal waarvan 13K Hamas)

Hey maar dat 'nooit meer' hè, wanneer is dat eigenlijk?

same energy

"Door Gaza en Wilders (...)"

Veel reacties - 99% haatdragend - op mijn bezorgde bijdrage aan de Ongelooflijke Podcast, het loont echt de moeite de gehele podcast te beluisteren. Het gaat over zoveel meer.

NPO Radio 1
NPO Radio 1
@NPORadio1

'Door Gaza en Wilders staat de relatie tussen moslims en liberale democratieën op scherp' @AbdelkaBenali ziet dat moslims zich steeds meer vervreemden van Nederland. 'Dit was het land waar je erbij hoorde, nu staat Wilders op 50 zetels in de peiling.' Ongelooflijke Podcast #186

201
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.