achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

UNIEK. Koop NU de gesigneerde Limited GS Edition van Arthur van Amerongens Annus Horribilis

We gaan weer: een boek verkopen

Een unieke kans voor iedereen die Premium Lid is van GeenStijl, en voor iedereen die dat niet is. Zoals u weet heeft Arthur van Amerongen op deze webstek een wekelijks dagboek (of dagelijks weekboek, red.) bijgehouden, genaamd Annus Horribilis. Uit die stukken koos en redigeerde De Grote Schrijver Zelf het aller- allerbeste voor 'The Writer's Cut' in drukvorm. En van dat boek is nu een unieke GeenStijl Limited Edition te koop en die kunt u NU bestellen. De vorige Limited Edition van Van Amerongens GS-stukken was alleen beschikbaar voor Premium Leden en vloog de deur uit, maar deze VOLKSEDITIE is voor heel Nederland te koop.

In Annus Horribilis bespreekt Van Amerongen de waan van de week, zijn eigen gezondheid, afgewisseld met ter zake doende terzijdes en ter zijde doende terzakes, alles in zijn kenmerkende unieke stijl die Arthur van Amerongen tot zo'n ontzettende Arthur van Amerongen maakt. Of, in de woorden van de uitgever Ezo Wolf:

"Annus horribilis: the writer’s cut verschijnt in een exclusieve GeenStijl-editie van 300 genummerde, gepreegde en gesigneerde exemplaren.

De essentie van het naakte bestaan teruggebracht naar 100.000 woorden, met omslagillustratie van Cortés.

‘Mijn vader was een geestige hypochonder en had voortdurend last van ingebeelde ziektes. Bij elk puistje dacht hij dat hij kanker had, en bij ieder hoestje rende hij naar de huisarts. Hij zat altoos te grasduinen in de medische Winkler Prins, twee dikke blauwe boeken vol onsmakelijke foto’s van gemene aandoeningen. Terwijl hij dan grijnzend aan zijn bolknak zoog, vertelde hij – de taalfanaat – dat hij waarschijnlijk aan een hartaanval zou overlijden als hij een spellingsfout zou tegenkomen in de WP.’

In deze inktzwarte maar ook hilarische kroniek beschrijft Arthur van Amerongen het rampjaar waarin hij zou komen te overlijden – zo hoopten de hardcore reaguurders athans- aan de gevolgen van zijn ingebeelde ziektes."

TL;DR: Boek van Arthur van Amerongen. Kopen. Nu. Bestellen. =. Rond 27 maart in huis. Gesigneerd. En. Al.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Kijken: Lale Gül over tweede boek "Ik ben vrij"

Ja soms vind je jezelf een hele vent, en dan hoor je haar verhaal weer. Zou je de moed hebben?

@Spartacus | 15-05-24 | 09:00 | 416 reacties

Stamcafé. We waren bij: Theodors Bibliotheek - De bolle Gogh

"Na afloop is de bar in de Theaterfoyer geopend" nou dat was een feest zeg

@Mosterd | 31-01-24 | 22:02 | 517 reacties

De Bolle Gogh: een bruisende biografie over de Hemelse Roker

De Bolle Gogh is een rollercoaster. De biografie dendert bijna 700 pagina’s onvermoeibaar door, net als het leven van Theo. Ik ben van dezelfde generatie als Theo en het boek is een feest der herkenning voor iedereen die met name de jaren tachtig in het - toen nog - zo lekker gore Amsterdam heeft meegemaakt.

@Arthur van Amerongen | 13-01-24 | 21:30 | 658 reacties

Arthur van Amerongen - Soep van de Week: Eric Smit en Akwasi verklaren de oorlog aan Musk

Nieuw op GeenStijl: Arthur van Amerongen soept door de hete teeks van deze week in zijn nieuwe rubriek Soep van de Week, vandaag tevens ook Stamcafé. Vanaf nu: iedere week!

@Arthur van Amerongen | 10-01-24 | 21:50 | 505 reacties

Annus Horribilis 2023 - De laatste stuiptrekking van de schrijvende aap Don Arturo (52)

“Meneer van Amerongen: steek uw Annus Horribilis maar in een geheime opening waar de zon nooit schijnt!” (tevens Stamcafé)

@Arthur van Amerongen | 03-01-24 | 22:15 | 458 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.