achtergrond

Geenstijl

Vooruit dan. Nog 1 x genieten met Martin Bosma

En Ruud Kraan is een kraan

Officiële ANP-foto van Vak Zuur gisteren tijdens het applaus & bloemen ter ere van de nieuwe voorzitter der Tweede Kamer. En ook vandaag dreunt de man met de hamer nog heerlijk na in "fatsoenlijk" Nederland. GroenLinksers die in Amsterdam naar het Van Randwijk-monument fietsen voor een drama-foto, mensen die 1933 roepen, er worden weer diverse zielige kinderverhaaltjes verzonnen. En dan hebben we de gratis brievenrubriek van de Volkskrant uiteraard. Een geweldige collectie linkse tranen van looser-huilies alsook Bert Vuijsje, voormalig adjunct van de Volkskrant en later hoofdredacteur van HP/deTijd, thansch de hilarische vrijdag-hangout van... Arthur van Amerongen! En het moet gezegd: er is ook plek in de Azijnbode voor de rechtse Ruud uit Amstelveen. Nog vier nachtjes slapen mensen. DAN GAAN WE BEGINNEN.

Hahaha. Banaan in je oor, Pieter

Reactie Volkskrant ontvangen: mijn brief over M. Bosma was persklaar gemaakt, maar wegens ruimtegebrek blijven staan en nu niet meer actueel. Barbie was dus toch belangrijker dan het antisemitisme van de mogelijke nieuwe Kamervoorzitter.

Bert Vuijsje
Bert Vuijsje
@bertvuijsje

Vanochtend stond de brief nog niet in de Volkskrant. (Een reactie op het Barbie-verhaal van gisteren was kennelijk urgenter😎) Benieuwd naar morgen, als de Kamervoorzitter wordt gekozen. Mogen de Volkskrant-lezers dan wel weten over George Soros en het antisemitisme van M. Bosma?

213
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

GSTV. Het Grote Shula Rijxman Uitzwaai Filmpje

Shula Rijxman bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan

@Ronaldo | 21-02-23 | 21:00 | 618 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.