Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Brante & Immink — Stealthen met de VVD

Bück dich

Ken je dat? Als samenleving lekker genomen worden door de VVD, lekker hard, zonder spuug, gewoon echt stevig en diep doorhalen, alles gaat kapot van binnen, maar goed, daar heb je zelf voor gekozen, want anders was je nooit met de VVD mee naar huis gegaan, maar, en dat was natuurlijk niet de afspraak, want je wilt niet ook nog eens met een bastaard van de VVD opgescheept zitten, blijkt dat de VVD halverwege ook nog eens alle afgesproken veiligheidsmaatregelen overboord heeft gekieperd. 

Verkrachting of niet? U mag kiezen.

Reaguursels

Inloggen

De vvd wilt zich niet spiegelen aan Ja21 en BBB. De politieke tegenstelling is te klein waardoor t vissen in eigen vijver is waar de vvd nu al 90% van bezit. En ze merken ze niet als volwaardig aan en houden ze daarmee klein omdat een groot deel van hun eigen kiezers ze op deze manier niet als echt alternatief gaat zien. Nouja zoiets...

Flow82 | 04-03-23 | 09:48

Ik moet nog allemaal mensen beantwoorden bij eerdere tegels, maar het stamcafé gaat zo dicht en hier is nog een onderwerp dat ik eigenlijk liefst nu zou doen in plaats van morgen. En dan houdt mijn zus me tussendoor ook nog aan de praat aan de telefoon. In ieder geval: ook als ik niet aan antwoorden toekwam vandaag: ik heb toch wat voer voor discussie voor anderen geleverd.

Hier de Standaard over Fox News:
Het Amerikaanse Fox News staat te kijk. Ceo Rupert Murdoch moest maandag toegeven dat de ‘nieuwszender’ systematisch liegt voor meer marktaandeel. Maar tot inkeer leidt het niet: sterpresentator Tucker Carlson lanceert alweer een verse complottheorie, over de treinramp in Ohio.
Nog voor die met zijn Britse kranten in een onwaarschijnlijk schandaal rond georganiseerd ­afluisteren van bekende mensen belandde, en voor hij zijn ­tabloids voor de kar spande van de Brexiteers. En nog voor het in 1996 opgerichte Fox News in de VS uitgroeide tot een schaamteloze leugenmachine die – zo bleek uit academisch onderzoek in 2012 – zijn trouwe kijkers nog onwetender maakt dan mensen die
haupt geen nieuws volgen.

Murdoch moet een van de meest gehate mensen op aarde zijn, maar aan één ding hebben weinigen ooit getwijfeld: dat hij verschrikkelijk machtig is. Want zonder Murdoch geen Brexit, zonder Murdoch geen Trump, enzovoort.

Dat image heeft maandag een enorme deuk opgelopen, met Murdochs verklaring in het geruchtmakende proces dat Dominion – producent van stemmachines bij de verkiezingen – voert tegen Fox News.

Dominion eist 1,6 miljard dollar schadevergoeding omdat Fox News het bedrijf systematisch belasterd zou hebben. De zender promootte immers voortdurend Donald Trumps leugens over verkiezingsfraude, en trok de betrouwbaarheid van de kiesapparatuur in twijfel. Het proces legt pijnlijk bloot hoe het eraan toegaat bij Fox News. Zo bleek uit een lange reeks interne berichten dat zelfs oude Trump-buddy’s als de toppresentatoren Sean Hannity en Tucker Carlson de valse beweringen over vervalste verkiezingen volslagen belachelijk vonden, maar dat ze die niettemin gretig bleven promoten.

Maandag kwam Murdoch (91) zelf aan het woord, en wat hij zei klonk haast zielig. De grote baas gaf toe dat de top van het netwerk wist dat Trump onzin verkondigde, maar dat zijn toppresentatoren het verhaal niettemin ‘onderschreven’ en promootten in hun programma’s. Murdoch probeerde de schuld in hun schoenen te schuiven, maar gaf ook toe dat hij weinig of niets had gedaan om dat kwalijke betoog te stoppen.
Murdochs optreden gaf een extra argument waarom Fox News geen eerlijk journalistiek medium is, maar een bedrijf dat winst maximaliseert door zo veel mogelijk – meestal laag opgeleide en rechtse – kijkers aan zich te binden door hen alles te voeden wat ze willen horen. Afstand ­nemen van Trumps nonsens werd zo onmogelijk, omdat dat ‘het merk’ te zeer zou schaden.

In memes en cartoons werd Murdoch deze week afgebeeld als Dr. Frankenstein, en Donald Trump als het monster dat hij creëerde en aan zijn macht liet ontsnappen. De marionet werd baas over de poppenspeler, omdat ze allebei moeten plooien voor de wensen van hun publiek.
Het artikel is nog veel langer, over de treinramp in Ohio, en erg de moeite waard, maar die Blendle linkjes zijn maar één keer te gebruiken en ik copy paste toch al veel te veel, dus wie geïnteresseerd is moet maar googelen en zo'n trucje toepassen om de paywall te omzeilen. Kijk ik ondertussen of ik nog een paar mensen kan antwoorden voor het hier dichtgaat.

cugel | 04-03-23 | 09:46 | 4

Druk druk druk ;)

Duwbak_Linda | 04-03-23 | 09:50

@EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 09:48:
Nee, daarna. Maar ik heb hiervoor nog dingen waar ik op moet antwoorden. Kijk ik nog even snel of daar nog iets van lukt.

cugel | 04-03-23 | 09:53

Het nadeel van alleen maar copy-pasten is dat het grote plaatje je ontgaat.

Natuurlijk is Fox partijdig, net zoals de NOS partijdig is; en natuurlijk maakt Fox fouten, net als de NOS fouten maakt. Maar dat is niet de reden waarom mensen Trump of Brexit stemmen. Een van de belangrijkste linkse dogma's, naast de raciale erfzonde, is het idee dat je nooit *met* maar altijd *over* mensen met een andere mening moet praten.
De Standaard laat dat weer mooi zien. Alles is de schuld van Murdoch, en andere media (die bijvoorbeeld BLM-rassenrellen verdedigden) gaan vrijuit.

Zo simpel is het allemaal niet. Mensen kunnen goede redenen hebben om anders te denken dan de macht.

Dandruff | 04-03-23 | 09:59
▼ 1 antwoord verborgen

The Memo:
Prepare yourself for the latest in the so-called “culture wars”- the 15-minute city. The concept is pretty unremarkable: everything you need for everyday life is within a 15-minute walk or cycle from your home.

Essential shops, a family doctor, schools, bars and restaurants should all be close enough for you to get there without needing to jump into the car and travel across the city. Shocking!

And yet, this established and respected form of urban planning has been supercharged by misinformation on the internet, resulting in death threats, conspiracy theories and the downright ridiculous. They’re Stalinist concentration camps, a globalist agenda to force digital ID and digital currency…” online keyboard warriors cry. And yet, the lies and hysteria have turned into real-life protests across the globe.

Like millions of other European urbanites, I already live in a 15-minute city. Having everything I need within walking distance is one of the reasons I chose to live there.

As Forbes contributor Carlton Reid puts so eloquently, while the idea of restricting cars in certain areas of cities is now a red rag to a bull to some, it is not a novel traffic control measure: Ancient Pompeii, for instance, used such techniques.

Cities were designed for people, not cars. This great return to localism isn’t a global conspiracy. It’s about putting the power back in the hands of people, not the motor vehicle.

cugel | 04-03-23 | 09:07 | 7

Overigens fijn dat schrijver bewust voor kiest om zonder auto in een urbane hel te wonen omdat de supermarkt dan op max 15 minuten lopen is. Zouden meer mensen moeten doen.

Duwbak_Linda | 04-03-23 | 09:53

@Duwbak_Linda | 04-03-23 | 09:13:
Ik ga het lezen, bedankt!
@D-Fens_1963 | 04-03-23 | 09:43:
Misschien moet ik het door een vertaal programma trekken, maar de meesten lezen Engels net zo makkelijk als Nederlands.
Sorry voor iedereen die ik niet persoonlijk kon antwoorden: het stamcafé gaat over één minuut dicht.

cugel | 04-03-23 | 10:00
▼ 4 antwoorden verborgen

De VVD doet nog meer. Ze laten het hele internationale gebeuren vol op de burger af komen. Je zou mogen verwachten dat bijvoorbeeld de woke beweging wordt afgeremd. Maar nee. Het meest trieste voorbeeld is Zwarte Piet. Eerst roept Rutte dat Piet nu eenmaal zwart is. Dan komt de VN die achter iedere schmink een amerikaanse blackface zoekt. Dan ineens het genante geklets van Rutte dat hij het nu begrijpt. Tot in de huiskamers van ouders wordt de nieuwe moraal afgedwongen. Want de VS hebben blackface, de VS exporteren woke, dus jij met je kinderen moeten ook.
Maar waar waren de aangiften, waar de discriminatie en het uitlachen en vernederen van zwarte mensen dan? Ooit donkere en blanke ouders met elkaar in gevecht gezien terwijl de surprises in het rond vlogen? Zwarte kinderen in tranen? Niets daarvan.
Maar omdat er drie racisten in Nederland rondlopen die wel eens wat kunnen zeggen, moet ie-de-reen boeten.
En zo laat de VVD alles toe.
Omdat Asad niet opkrast moet Jij inleveren en plaatsmaken. Omdat Putin Oekraïne aanvalt moet Jij in de kou zitten. Omdat op andere continenten ze 12 kinderen per gezin nemen moet Jij krekelmeel vreten. Omdat het internationale bedrijfsleven een bepaald soort werknemer wil, moet Jij jaar in jaar uit tot het uiterste gaan voor die baan of studieplek waarbij je continu risico loopt op falen en uitsluiting.
Met de VVD ben je in niets nog beschermd. Alles is risico bij de VVD. En zij en hun aanhang vreten er goed van.

zeurmachine | 04-03-23 | 08:56 | 2

Goedemorgen en zo is het!

Veepert | 04-03-23 | 09:00

Wij durven wel te stellen dat dit niet alleen voor de VVD geldt. De grote partijen van weleer hebben goed naar elkaar gekeken en toevallig is de VVD de grootste meeloper; er kan er maar één de grootste zijn.
Tijd voor een nieuw soort politiek.

EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 09:01

Toch niet in deze kroeg ?

Dennis Schouten is vrijdagnacht gewond geraakt bij een steekpartij in een bar. De Roddelpraat-maker, een YouTube-serie, deelt het nieuws via Instagram en toont daar zijn gehavende gezicht. Op de foto’s is te zien dat Schouten een flinke snee in zijn wang heeft.
www.telegraaf.nl/nieuws/1223951611/ro...

Cornelis12 | 04-03-23 | 08:54 | 3

Euh... Is meneer Schouten iemand die wij zouden moeten kennen?
Noem ons ouderwets, maar 'youtuber' zien wij nog steeds niet serieus als een beroep met vastigheid. Ja, het kan veel verdienen, maar het blijft een hele grote gok.
*Camera zoeken gaan om ook youtuber te worden.

EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 08:58

@EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 08:58:

Nu ophouden met steeds gelijk hebben hoorrrr...

Wordt nog saai zo whaha

AldNuut | 04-03-23 | 09:02

De VVD heeft de deur opengezet voor een vechtsamenleving. Alles wat je wil bereiken wordt beconcurreerd. Aangevallen worden door een eigen gekweekte waarheid van je concurrent is eerder norm dan uitzondering. De ander vecht jou kapot voor je geld, je ruimte, je ontwikkelingskansen. Gewoon gaan rammen is niet de weg, dus pakt de concurrent je aan op vermeend moreel wangedrag en luiheid. De VVD staat daarvoor, dat dat kan en mag. Het woord 'invechten' komt van Rutte en dus de VVD zelf.
Dit leverde een samenleving op waarbij de burger consequent opzij gedouwd wordt door activisten en hun volgers/meelopers die wèl doorhebben in wat voor land we inmiddels wonen.
Activistenpartijleider Klaver zei niet voor niets dat Rutte zijn "back" heeft. De VVD geeft je een forse duw en Groenlinks georiënteerde actievoerders laten je struikelen. Het is macht voor de groep en carrière voor het individu bij hen.
De burgers leven nog in de wolk van de blije jaren zestig en zeventig. Ze begrijpen de grofheid en doelen van de ander niet en denken er met een open debat nog aan uit te komen.
Er valt niet te debatten met straatvechters.

zeurmachine | 04-03-23 | 08:37 | 1

Yup.
De huidige politiek is er niet langer voor het volk, noch het besturen van ons land.
Het is individualistisch graaien, vies en vuil, het gaat niet om lange termijn visies voor ons land maar ordinair rijk worden over de ruggen van de werkende Nederlander.

EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 08:45

Ja die Echte Stemwijzer gisteren ook voor de grap ingevuld.
www.buttkicken.nl/briefje-van-jan-aan...

Enorm sturende vraagstelling waardoor je vooraf al wist wat de uitslag zou worden (pvv/fvd, olé). Wel grappig dat het hele Factionem Cartellum onderaan eindigde, nog onder DENK, lol.

Duwbak_Linda | 04-03-23 | 08:34 | 2

Cherry picking in de moties die als stelling worden ingebracht.
Wat ons gister al opviel: wij zaten bij vrijwel alle 'stellingen' op 'eens'. Dan weet je als docent met veel ervaring met het schrijven van bijvoorbeeld multiple choice toetsen: hier klopt iets niet.

EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 08:48

De vragen zijn eigenlijk stellingen.
Ze gebruiken woorden als 'genderpropaganda' en 'uitsluiten van ongevaccineerden en het veroorzaken van een tweedeling'.

Leuk voor mensen die vinden dat ze bij een partij horen (blijkbaar is daar behoefte aan) en liever niet hebben dat blijkt dat er eigenlijk iets niet klopt met hun keuze.

AdvocatusDiaboli | 04-03-23 | 08:51

"Jasper van Dijk (SP) wil opheldering over 'pathetische' EU-campagne"

Van Dijk noemt de promotiecampagne 'dubieus' en wil van minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra (CDA) opheldering over opgeblazen teksten.

En wie die promotiecampagne uiteindelijk moet betalen die ongetwijfeld weer veel te duur is vergaderd omdat er eerst een logo van 10.000 euro moet worden ontworpen voor op het papier bij de vergadernotulen om het gewicht van de campagne op te pompen voor de initiators.

AdvocatusDiaboli | 04-03-23 | 08:28 | 2

Ongezien team van Dijk.

DrJaap | 04-03-23 | 08:30

Ik hoorde zo'n reclame op de radio. Machtsvormen die voor zichzelf reclame moeten maken doet me denken aan foute regimes.

BrutusBosch | 04-03-23 | 08:51

HP/DeTijd:
“Wat we nodig hebben is een politiek die opkomt voor mensen die niet worden gehoord in plaats van voor mensen die het voor het zeggen hebben. Een politiek die de rol van ouders op zich neemt. Als ouders hun kinderen niet begrijpen, geen grenzen stellen, dan escaleert de boel. Het neoliberalisme werkt dat in de hand. Politici ontkennen hun ouderschap, dat ze bepaalde kaders moeten stellen. De politiek moet veel meer verantwoordelijkheid nemen om de kloof tussen arm en rijk te verkleinen.”
“Je kunt bijvoorbeeld regelen dat de CEO van een onderneming niet meer dan, zeg, twintig of dertig keer zo veel mag verdienen als de minst verdienende werknemer. Dat is iets heel simpels. Ik ben altijd van de simpele oplossingen. Sommige dingen zijn niet ingewikkeld. Mensen zijn ook helemaal niet ingewikkeld. Een mens heeft vier basisemoties: boos, bang, blij, bedroefd. En dan zitten we allemaal te doen alsof mensen heel ingewikkeld zijn. Nee! Je kunt gewoon met elkaar bepalen welke inkomensverschillen rechtvaardig zijn en daar leidende principes voor invoeren.”
“Nee, we hebben wetgeving nodig. In het bedrijfsleven geldt: waar je mee weg kunt komen, dat doe je gewoon. Je hebt hier echt de politiek voor nodig.”

cugel | 04-03-23 | 07:46 | 12

Wij hebben niet zo veel verstand van politieke spelletjes, geloven ook niet meer zo in containerbegrip pen als links en rechts.
Wij zouden graag zien dat ons land bestuurd wordt door mensen, die een paar gezamelijke doelen voor ons land hebben.
Bescherming van ons land. Dus niet langer de boel verkwanselen, ongebreidelde migratie.
Bescherming van gezamenlijk kapitaal (geld en mens). Als een land hier ver vandaan de eigen broekriem niet kan ophouden, tja. Heeft een persoon (dus niet de staat) daar medelijden mee, doneer, maar verwacht niet dat de staat automatisch meebetaalt.
Wees een goede boekhouder. Zuinigheid met vlijt. Staatsgeld is van de staat, geen monopolie geld.
Wees bewust waar kapitaal groei zit. Waar is ons landje goed in, waar kunnen we geld maken? Bescherm dat.
Zorg voor de inwoners. Sociale zorg niet langer privatiseren, want dat leidt tot onderlinge strijd tussen de eigenaren... Die steeds méér willen. De klanten zijn de pineut want die worden gezien als melkkoe.
Wees goed en rechtvaardig voor je buren.
Ach, en investeer primair in je eigen land, dus onderwijs, zorg, handhaving en defensie.
Als een bedrijf de leiding veel geld geeft en daardoor voor ongelijkheid in de tent zorgt, prima. Wat binnen een bedrijf gebeurt, het zij zo. Maar ongelijkheid in je land is een ander verhaal; de groot-geld bezitters betalen iets meer, de niks-niet-geld bezitters wordt voor gezorgd... Maar ook dan eerlijk. Dus primair woninkje, voedsel, maar geen gekke dingen.
Achterlijk systeem dat als je dan wat geld verdient, je dat direct weer inlevert, daar moeten we van af. Werk moet lonen.
En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 08:43

@EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 08:43:
Goed verhaal..

Waar staan jullie op de lijst, ik stem op jullie...

;))
Deze teil Lavazza is voor u, geniet ervan

AldNuut | 04-03-23 | 09:01

@AldNuut | 04-03-23 | 09:01: tja.
Wij hebben al twee maal geprobeerd in de politiek te komen, gemeenteraad.
Helaas zaten die mensen niet te wachten op een analytische realist. Stel je voor!
Maar alle gekheid, zoals de reclame ook stelt:' why nut?'

EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 09:17
▼ 9 antwoorden verborgen

Q: GratisTipMan, help! Morgen krijg ik politiek geëngageerd mensen op de koffie! TIps? Gratis liefst...
A: No worries en presenteer hen Pim Fortuyn-cookies bij de koffie! Bak fortune cookies en op de papiertjes doe je enkele gevleugelde uitspraken van wijlen professor Pim. Tijden zijn veranderd, dus misschien, naar gelang de politieke overtuiging van je bezoek, wil je de quotes een beetje meer "anno 2023" maken.

-”Maar lees mijn boek dan toch eens" *wordt* “Ik begrijp dat je niet graag leest, maar ik heb ooit eens een, vind ik, een belangrijk, maatschappijkritisch boek geschreven. Wil je dit eens bekijken?”
-”Mens, ga koken” *wordt* “Zij/hen, ik doe jou de suggestie keukenactiviteiten te gaan uitvoeren.”
-”At your service!” *wordt* “Dit servies is niet van mij, maar van ons!”

Naar gelang de lengte van de tekst op het papiertje, zal je misschien koekjes moeten maken van een groter formaat. Eveneens kan men opteren een volledige cake te bakken met 'n grote lap tekst uit 'De puinhopen van acht jaar paars'! Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn en politieke discussies zullen welig tieren! Have fun!

Hevvlan Demuru | 04-03-23 | 07:35 | 1

Bordje bij de deur,..

'Om gezelligheidsredenen, vermijden we gesprekken over:

- Religie
- Politiek
- Belastingen
- Vakantie e.a.a..

- Overtredingen worden beloond met een vrijwillige bijdrage van €10
- in het 'Zomer vieren is vreten en zuipen' BBQ Fonds. Pot staat op het
- aanrecht*

-

*daar doe je dan zelf even 2 of 3 verfrommelde tientjes in..

AldNuut | 04-03-23 | 08:15

Shit !!
Vroeg man…
Hup hup meiden!

Ruimedenker | 04-03-23 | 07:31

"Vorig jaar verkocht PFZW al de aandelen van 114 fossiele energiebedrijven. Daar zijn recent nog eens 78 fossiele energiebedrijven bij gekomen. Dat brengt de teller in totaal op 192 ondernemingen. In deze bedrijven beleggen we niet meer omdat ze hun CO2-uitstoot niet genoeg hebben verminderd."

Wat ontzettend goed!

Duwbak_Linda | 04-03-23 | 07:21 | 4

Maar vind je het ook ontzettend goed als we in 2030 maatschappij ontwrichtende schaarste aan olie hebben?

intrigant | 04-03-23 | 08:59

@intrigant | 04-03-23 | 08:59:
Onze Postcodeloterij, die in Den Haag zijt,
uw goede doelen worden geheiligd,
uw rijk kome,
uw wil geschiede
op het platteland zoals in Hilversum.
Geef ons heden onze dagelijkse insectenburger
en vergeef ons onze carbon footprint,
zoals ook wij vergeven aan onze energiereuzen,

Duwbak_Linda | 04-03-23 | 09:08
▼ 1 antwoord verborgen

In de categorie 'gekmakend voorspelbaar':
'Zweedse media: verdachte steken meisje (9) herinnert zich niks.'

MickeyGouda | 04-03-23 | 07:09 | 10

Broertje van pinokkio?

BL!ZZ | 04-03-23 | 09:04

@AdvocatusDiaboli | 04-03-23 | 08:12: Nee, dat denk ik niet, maar aangezien iedereen alleen maar vragen stelt tegenwoordig dacht ik eens met een mogelijke oplossing te komen.
Scusi.

funda | 04-03-23 | 09:59
▼ 7 antwoorden verborgen

Wie zijn jullie eigenlijk en wat moet dat hier?

kleybeuker | 04-03-23 | 07:00 | 5

@John McClane | 04-03-23 | 07:24:
Met zijn alter ego Bruce Willis gaat het thans wat minder.

Andersdenkend | 04-03-23 | 07:29

Wij vragen ons wel vaker af wie wij zijn.
Wat we hier doen is ons soms ook een raadsel. Heeft u een idee?

EEnzame SchizofrEEN | 04-03-23 | 08:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Elect a clown, expect a circus.

Asteroid-B612 | 04-03-23 | 05:42 | 2

I'm still waiting for Rutte to be fired from a cannon.

MickeyGouda | 04-03-23 | 06:41

Geestelijke luiheid is dan weer funest.

Andersdenkend | 04-03-23 | 07:28

Zodra ik merk dat een handeling die ik regelmatig moet doen me veel tijd kost, ga ik op zoek naar een oplossing, automatisering. Dat kan dagen/weken puzzelen kosten maar daarna is het plug&play geblazen. Belangrijk is wel dat de werkgever maar denkt dat de tijdwinst rond de 20% is.

Sneerpoets | 04-03-23 | 08:24
▼ 1 antwoord verborgen

Kees!
Wat vind jij van het peterprincipe?

TheOne48 | 04-03-23 | 04:34 | 1

Op vrijwel alle vvd-ers van toepassing.

* Il Principe * | 04-03-23 | 08:21

Kent niet iedereen.
Gino Vannelli-Love of My Life

TheOne48 | 04-03-23 | 04:19 | 1

Leuk zo’n feestje, maar om 7.20 gaat de wekker.
Dochterlief moet knallen.
Potje meidenvoetbal
Doei dus! Xxx

Ruimedenker | 04-03-23 | 03:40 | 1

Hup voor je dochter, trotse Ruime!

TheOne48 | 04-03-23 | 03:43

@Urotsokudoji | 04-03-23 | 03:52:
Ik ken jou helemaal niet, inschattingsfout van mij.
Blijft dat ik het balen vind voor je, ken het gevoel.
Lekker nummertje verder.

TheOne48 | 04-03-23 | 03:58
▼ 5 antwoorden verborgen

Einde tegeltijd.
Trusten en slaap lief @allen.

K1100 | 04-03-23 | 03:24 | 1

Trust K.

TheOne48 | 04-03-23 | 03:27

Het DNA van de VVD dat zich opmaakt voor de volgende verkiezingszege.
twitter.com/i/status/1629238166124109...
Wat je hier ziet is het genetisch gemanipuleerde RDNA eiwit op weg naar de stembus van Lutjebroek.
WeRe FuCk*Ed!

keestelpro | 04-03-23 | 03:12 | 5

Een plakpik met wandelende kloten.

LD69 | 04-03-23 | 04:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Jaaaa, ik durfde er na tig keer niet meer om te vragen :)

TheOne48 | 04-03-23 | 03:04

@TheOne48 | 04-03-23 | 03:04:
God's wegen zijn ondoorgrondelijk.
Het youtube algoritme daarentegen is des te doorgrondelijk.
Die doorzag waarschijnlijk een patroon rond deze tijd.
Wie ben ik om tegen een algoritme in te gaan!?
*cynische hysterische wappie lach*

keestelpro | 04-03-23 | 03:07

Die twee influencers moeten toch wel een sponsor kunnen vinden?
Die rechtse (voor de kijkers links) zit constant te staren, gratis montuur erbij van Anders?
Die linkse (voor de kijkers rechts) zit te nagelbijten, haarkrabben, velletje trekken en de oren schoon te maken. Daar heeft Unliver toch wel een zeepje voor?

Piet-Kietelaar | 04-03-23 | 02:51

Dit moet ik dus een maand lang aanhoren,verder nix te klagen
youtu.be/Bn4rL1emKzk

Theodorik1 | 04-03-23 | 02:49 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Cabron Brandsteder zegt tegen Krimineelie Smitkroes als ze voor de 20ste keer Whisky besteld, Schaam je je niet?
Waarop zij antwoordt; Waarom ik zeg iedere keer dat ze voor Jou zijn..

Torquemada | 04-03-23 | 02:35

Ik zit nu al een uur te kijken maar wanneer bereikt hij zijn eindbestemming?

keestelpro | 04-03-23 | 03:11

@TheOne48 | 04-03-23 | 02:57:
Lichamelijk door een zooi operaties aan benen en voet. Ervoor kon ik nog lopen maar nu haal ik de tweehonderd stappen nauwelijks. Maar volgens de chirurg is alles goed gegaan en daarover verschillen we van mening.

K1100 | 04-03-23 | 03:14
▼ 7 antwoorden verborgen

Jeetje, ik trapte er in. Wou de middelste al opteren:)

TheOne48 | 04-03-23 | 02:13

Mooi onder woorden gebracht,
Ik heb er niks meer aan toe te voegen.
Behalve dat ik wacht op de gerechtelijke verantwoording en veroordeling.
Voor alle dossiers van de afgelopen 12 jaar.

MagnificentRon | 04-03-23 | 01:53

Oh, gaan we zo beginnen…
Jonathan Briley - Kiss ov the Whip
youtu.be/3EDTZqErhTw

LeavingLaLaLand | 04-03-23 | 03:15

Mooie reactie!

bitterpete | 04-03-23 | 03:27

Emerson, Lake & Palmer /
Piano Improvisation /
1974 California Jam

youtu.be/XjWQcdNFwKQ

Truste allen.

Milton_Styx | 04-03-23 | 01:37 | 5

@Louter Leuter | 04-03-23 | 02:34:
Geweldig!

TheOne48 | 04-03-23 | 03:12
▼ 2 antwoorden verborgen

Dood zijn is eigenlijk slapen alleen je wordt nooit meer wakker

Tommie - Dood zijn duurt zo lang
youtu.be/l16VB2mMyzA

Cornelis12 | 04-03-23 | 01:24 | 2

Volgens mij is dood zijn voor altijd wakker zijn zonder lichamelijke beperkingen.
(want een lichaam heb je dan niet meer)

keestelpro | 04-03-23 | 01:28

Nou beste mensen van de nachtploeg, het is mooi geweest. Ik ga een zachte plank opzoeken om op te slapen. Ik wens jullie een fijne nachtrust als jullie eraan toe zijn. Ajuus en tot mor'n.

youtu.be/2YG8qFqVzlA

Kopieerapparaat | 04-03-23 | 01:23

Nou, vooruit dan. Mijn eerste post in het stamcafé met een nummertje: www.youtube.com/watch?v=oB77UvxO89M Daar was ik einde jaren '70 helemaal gek op.

rijfkoek | 04-03-23 | 01:03 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Sicario met Benicio del Toro
It's about time to meet God cabron
youtu.be/UcxvnotOL08

Theodorik1 | 04-03-23 | 01:02

Deze band was even in de vergetelheid geraakt (voor mij), maar het blijft briljant: Life Of Agony - Through And Through.
Zou iemand me kunnen helpen met een linkje? (Ik zou het graag zelf doen, maar dat mag nog niet)

RM666 | 04-03-23 | 01:00 | 1
-weggejorist en opgerot-
Kruimel | 04-03-23 | 00:48 | 17
▼ 17 antwoorden verborgen

Mijn interpretatie van lichaamstaal van Sophie Hermans, Wilders aan het woord over Rutte neem een vriendin.. Hermans jeukt meteen aan haar neus. Non-verbaal een teken van liegen.

Rattus | 04-03-23 | 00:43

Verhaaltje uit mijn jeugd.... mijn vader stemde altijd VVD omdat hij een hekel had aan zijn buurman Piet vd Akker en veel Veel Vrije Dagen wilde.... wel vreemd omdat hij twee hobby's had... zuipen en bazen begraven.

pim achtertuin | 04-03-23 | 00:12

Over de VVD gesproken, kwam Rutte nou 13 maart aan tafel bij Genee, van der Gijp en Derksen? Kan best wel lachen worden.

Kopieerapparaat | 04-03-23 | 00:12 | 1

Ja, Derksen die een kaars in een slapende vrouw heeft gestoken, en Rutte die de onachtzame Nederlander al jaren naait. Die kunnen het ongetwijfeld goed met elkaar vinden.

intrigant | 04-03-23 | 09:17

Niet lachen, want Duitsers hebben geen humor!!!: Samurai Pizza Cats - Pizza Homicide

RM666 | 04-03-23 | 00:11 | 3

Vet! Die's nog geen 9 uur geleden gereleased!

keestelpro | 04-03-23 | 01:08

Ik zit er bovenop Kees! (Nou ja, omdat het in de buurt van mijn straatje komt...)

RM666 | 04-03-23 | 01:33

Verdorie.
Ik had me nog zó voorgenomen om lang in de kroeg te blijven hangen, word ik geroepen.
Ja zo krijgt een eerlijk zeeman natuurlijk nooit rust.

... vooruit dan maar weer, iemand moet het doen.

m.youtube.com/watch?v=r4AGdVt2Dfg

Kapitein Sjaak Mus | 04-03-23 | 00:06 | 5

@Nuuk | 04-03-23 | 01:09:
Dat is ook zo.
In werkelijkheid lijk ik meer op Sean Connery, maar dan met een beetje George Clooney erdoor heen.

Kapitein Sjaak Mus | 04-03-23 | 04:40
▼ 2 antwoorden verborgen

In 1970 was geluk nog heel gewoon. Mooi nummer!

MickeyGouda | 04-03-23 | 00:15

1939 - Eerste officiële zachte dag van het jaar (maximumtemperatuur ≥ 15 °C in De Bilt)

Milton_Styx | 04-03-23 | 00:44

@keestelpro | 04-03-23 | 00:06: voor / tijdens of met .. zuurkool altijd als het binnen warm en buiten koud is, of het nu met rookworst kasseler rib een stuk skrei een fazant of gebakken spek is altijd lekker!

Smoelensmid | 04-03-23 | 00:09

Om 23:52 ff zuurkool gaan maken is beetje laat wilderst.

Rattus | 04-03-23 | 00:24
▼ 7 antwoorden verborgen

De VVD trekt zich terug van een Debat, kan dit zich permitteren ondanks 8 Zware Crisissen.
Uiteraard gesteund door een NPO uitleg.
Rutte weigert een nieuw 2e Kamerlid de hand te schudden, en de media kijkt lachend toe hoe Rutte maling heeft aan Artikel 1 van de Grondwet.
Sylvana weigert bij Jinek de tafel te delen, met 'rechtse' mensen.
En dit soort politici staan voor verbinding?
Hoe schandalig is het, dat Rutte een debat weigert met de PVV, de een na grootste partij van Nederland, wat voor wereld zijn we aanbeland.
Wilders wordt al meer dan 14 jaar beveiligt, en de Rutte Doctrine misbruikt het OM & NPO om het die man nog moeilijker te maken.

Torquemada | 03-03-23 | 23:47 | 7

@Torquemada | 04-03-23 | 00:01:
Nee, Rutte nodigde zichzelf uit op 13 maart a.s. De VI-tafel vond dat in eerste instantie wel geinig maar ziet ervan af vanwege oneerlijk tegenover overige fractieleiders.

drs.Nee | 04-03-23 | 00:03

wie de media beheerst beheerste, beheerst de politiek, een les van machiavili.

Kruimel | 04-03-23 | 00:43

@drs.Nee | 04-03-23 | 00:03: Dat begreep ik ook, Ouz had gelijk en Wilfred had ook twijfels, Gijp kon het niet schelen, maar ging mee.

gato | 04-03-23 | 03:35
▼ 4 antwoorden verborgen

Lavrov wordt uitgelachen in India als hij zegt dat Rusland de oorlog niet is begonnen.

Rattus | 03-03-23 | 23:44 | 3

Lavrov doet me altijd aan Joseph Luns denken...
Voor mijn tijd, maar evengoed heeft de man een bepaalde indruk achtergelaten.
Lavrov lijkt mij een sluwe vos, dat moet ook wel als Diplomaat..

Torquemada | 03-03-23 | 23:50

Cornelis12 | 03-03-23 | 23:38 |

Altijd die rot berichten in de avond laat ,heb je soms ook nog iets positief te melden ?

pegaje | 04-03-23 | 00:01

Onderling bendegeweld of een Westerling die een voorbeeld stelt.
"Volgens de politie zijn de vier tussen de 14 en 19 jaar oud. Ze zijn allemaal van vroeger bekend bij de politie, maar niet voor een ernstig misdrijf."
"De gemaskerde persoon vluchtte vervolgens op een elektrische scooter, aldus het bericht."
Een hitman op een huurscooter, hoe modern...

LD69 | 04-03-23 | 01:24

Dat is daar inmiddels bijna dagelijkse kots / kost.

Asteroid-B612 | 04-03-23 | 05:15
▼ 2 antwoorden verborgen

@Zwizalletju | 03-03-23 | 23:38:

Dat klopt hoor @Zwizalletju maar ja ik vind het nummer gewoon niet zo goed, dat kan toch ook al stortte met een klein rot vliegtuigje in 1963 naar beneden en was ze dood.

mvgrt

pegaje | 03-03-23 | 23:58

@Arnold en Wilderst: Faith No More is 1 van mijn absolute favorieten (en dan zijn ze nog geeneens metal!)

RM666 | 03-03-23 | 23:59

Patsy Cline was bad ass.

Asteroid-B612 | 04-03-23 | 05:42
▼ 5 antwoorden verborgen

Meestal.
Brante & Immink — Stealthen met de VVD

Verkrachting of niet? U mag kiezen.

Leuk hoor maar er zijn niet veel reaguurders die er naar luisteren, verkeerde doelgroep volgens mij.

www.youtube.com/watch?v=nM__lPTWThU&a...

Tevens stamcafe.

pegaje | 03-03-23 | 23:27

MARILYN MANSON

Wat een mafketel is dat zeg al jaren.

pegaje | 03-03-23 | 23:31

@pegaje | 03-03-23 | 23:52:
*schuift Pegaje een bitterbal toe, mosterd uit Groningen; grof en pittig*
*Schuift Mickey een niet satanisch blokje emmentaler toe, met extra grote gaten*

Nuuk | 04-03-23 | 00:23

@Nuuk | 04-03-23 | 00:23:

Lekker hoor dank je wel, voor jou en MickeyGouda een heerlijk blokje oude boeren kaas .

pegaje | 04-03-23 | 01:24

@Nuuk | 04-03-23 | 00:23:
@pegaje | 04-03-23 | 01:24
Dat je wakker wordt en er liggen Emmentaler én boerenkaas op je te wachten als ontbijt... Als iemand die ferm gelooft in voortekenen leid ik hieruit af dat dit een goed weekend wordt.

MickeyGouda | 04-03-23 | 06:21
▼ 4 antwoorden verborgen

The economist:
"Wonks are currently poring over the “Windsor framework”. It looks like a balanced agreement that allows both sides to save face and move on. Looking at the overall shape of Brexit as it has been haggled over in the past seven years, however, leaves a different impression. Just a glance at the cast present at the final stage of Brexit talks offers a hint of which polity has had a rougher time since talks began. Mr Sunak is Britain’s fifth prime minister since the referendum, and his Conservative Party is headed for a thumping defeat next year, thanks in no small part to endless spats over Brexit. Ms von der Leyen by contrast is just the second person in her job in that time, and will probably get another five­year term next spring. The manner in which Britain left the EU has turned into a national psychodrama; polls indicate most Brits think leaving the club was a mistake. In Brussels dealing with Britain’s latest twist was only an occasional agenda point.
In an irony that slews of discarded Brexit negotiators in London will not have missed, the Windsor deal shows the inflexible­EU approach had been an act all along. It turns out the commission had lots of scope to accede to British demands, and ask for permission from member states later. It just hadn’t wanted to before. Indeed, Britain has achieved a better deal than anyone expected, though that may not be saying much. In part that is because the EU had long ago achieved its main aim: not even the maddest populist on the continent thinks leaving the club would leave it better off nowadays. The departure of Mr Johnson, once a purveyor of souped­up Brussels­bashing stories for the Daily Telegraph, also helped. The war in Ukraine has stressed the importance of continental unity: Britain remains a key NATO ally. America pressed both sides to do a deal. Having bulldozed its way to negotiating victory, the EU saw little point in hammering home the point."

cugel | 03-03-23 | 23:21 | 8

@cugel | 03-03-23 | 23:57: Voor zover ik t kan terug vinden, gaat het vooral om bedrijven, die meer investeren in Nederland. Het daadwerkelijk hier vestigen heeft een schamele 4000 banen opgeleverd.

vladimirows | 04-03-23 | 00:16

In een normaal functionerende regering (als je de EU al zo mag noemen) zou von der Leyen al tientallen keren afgeserveerd zijn.
Maar die inteelt kliek vind het wel prima wat ze allemaal roept en welke dealtjes ze sluit.

Andersdenkend | 04-03-23 | 00:24

@vladimirows | 04-03-23 | 00:16:
7400 banen volgens dit, al oude, artikel:
www.ad.nl/economie/britse-bedrijven-w...
Overigens zag ik een RTL artikel van rond dezelfde tijd waar ze het juist hadden over financiële instellingen die naar Londen willen.
@Andersdenkend | 04-03-23 | 00:24:
Mogelijk. Ik ga nog even kijken of ik nog moet antwoorden op reacties onder mijn NRC artikel, maar daarna ga ik gauw slapen. Prettige nacht!

cugel | 04-03-23 | 00:40
▼ 5 antwoorden verborgen

Stemrecht voor vrouwen was misschien toch een gek idee.

McCain | 03-03-23 | 23:19 | 1

*mmmmmm*

wilderst | 03-03-23 | 23:58

Oostblokkers nu ook al actief in 020 ZO ?

Een van de bronzen gezichten die samen een monument voor Nelson Mandela vormen in Zuidoost, werd woensdag gestolen.
www.parool.nl/amsterdam/verdwenen-bro...

Cornelis12 | 03-03-23 | 23:12 | 2

Actiegroep 'Free Nelson Mandela'.

funda | 03-03-23 | 23:17

@funda | 03-03-23 | 23:17: Zal toch niet met Ruud G. te maken hebben ? Tja, het hakt er in hè die alimentatie.

Cornelis12 | 03-03-23 | 23:25

Arcade Fire - Everything now

Koppig | 03-03-23 | 23:10 | 1

Wie kent het nog , de eind jaren tachtig tv serie 'The wonder years' ? Was dus echt leuk.

The Wonder Years / Cudowne Lata - Joe Cocker
www.youtube.com/watch?v=mWc4Er2kqxQ

Cornelis12 | 03-03-23 | 23:08

"De Verlichting werd niet geboren in Europese salons, maar aan boord van piratenschepen.
www.nrc.nl/nieuws/2023/03/02/vrijheid...
De gevierde linkse denker en Occupy-activist Graeber (1961-2020) vestigde zijn reputatie wereldwijd met Debt: the First 5000 Years (2011) en Bullshit Jobs (2018), twee studies die het kapitalisme op de schop namen en het systeemkritische linkse denken nieuw elan gaven. Vorig jaar verscheen, ook postuum, het vuistdikke The Dawn of Everything. A New History of Humanity, dat hij schreef met de archeoloog David Wengrow.
Dat opus magnum, een boek van de grote greep dat een bestseller werd, is een uitgesponnen pleidooi tegen het verlammende idee dat er geen alternatief zou bestaan voor de huidige, volgens Graeber en Wengrow mondiaal verstikkende ‘neoliberale orde’. Door de eeuwen heen hebben rebellen, dissidenten en dwarsliggers laten zien dat het altijd anders kan.

cugel | 03-03-23 | 23:00 | 23

@Basil Fawlty | 03-03-23 | 23:13: Van groep 4 aardrijkskunde heeft die freak ook weinig kaas gegeten geloof ik. Madagascar - Carribean is een flink stuk zeilen. Kijk maar op de map. Zo'n reis zou 8 of 9 maanden duren ofzo. Waar haalden die (butt)pirates hun proviand dan ?

Asteroid-B612 | 04-03-23 | 06:29

@Basil Fawlty | 04-03-23 | 00:47:
Bloch's opleiding: London School of Economics, Universiteit van Cambridge, Fitzwilliam College, Lycée Carnot: wie kan dat verbeteren? Als hij daarmee een neo Marxist is geworden dan is het misschien tijd om het neo marxisme niet zonder meer te verwerpen.
@RM666 | 04-03-23 | 01:27:
Dank je! Dat stel ik op prijs.

cugel | 04-03-23 | 08:05
▼ 20 antwoorden verborgen

Hallo het is vvd vvd vvd vvd vvd vvd vvd vvd vvd vvd vvd vvd. vvd vvd vvd vvd vvd vvd. En nóg er eens een keer vvd...

Zwizalletju | 03-03-23 | 22:45 | 4

Het is een groot Toneelstuk van de Rutte Doctrine...
Pvda en GroenLinks hebben al jaren meer Belang met Rutte Doctrine&Kaag Heks steunen tijdens Moties, dan met hun achterban.
Zie Groningen en Toeslagenaffaire

Torquemada | 03-03-23 | 23:11

@Zwizalletju: nee nee, dit wordt een serieuze discussie tussen 2 onverenigbare blokken! Anders zou de Nederlandse Publieke Omroep NOOIT meewerken met een nep-debat!

RM666 | 03-03-23 | 23:14
▼ 1 antwoord verborgen

De premier die de schoen past trekke hem aan.
Amy Winehouse - You Know I'm No Good
youtu.be/b-I2s5zRbHg

MickeyGouda | 03-03-23 | 22:44 | 8

@Nuuk: Ik steun uw oproep: Gaarne The Ryme of the Ancient Mariner in de mix. De live versie van Flight 666.
Overigens heeft het boek De acht bergen, waarvan de verfilming thans in de bioscoop draait een quote van dit meestergedicht in de preambule

Arnold Layne | 03-03-23 | 23:57

@Nuuk | 03-03-23 | 23:17: Soms duikt er een heel goede zangeres op, en die sterft vaak op jonge leeftijd. Winehouse overkwam dit ook. Janis Joplin spoot zich dood met te zuivere heroïne. En we zullen helaas nooit weten wat er uiteindelijk van deze vrouwen met een strotje zou zijn geworden. Eeuwig zonde hoe het allemaal is gelopen. Nu zitten we opgescheept met mafklappers die alleen met autotune kunnen zingen. en om een liedje aan te dragen: zet Janis Joplin maar op. Dat wijf kon echt zingen.

Xaphan | 04-03-23 | 00:22
▼ 5 antwoorden verborgen

De reclame’s van de dieren welzijn organisaties rijzen ook de pan uit. Schuift kennelijk ook best goed zo’n stichting.

Lukiluuk | 03-03-23 | 22:43 | 2

Postcodeloterij betaalt wel

Snap_het_ook_niet | 03-03-23 | 23:10

Waar je "Postcodeloterij" schrijft bedoel je: "de (werkende) burger".

RM666 | 03-03-23 | 23:27

Bonnie Tyler: It's a heartache. Dat draag ik vandaag aan. Het is gelieerd aan het artikel over de Wagnergroep. Dat was wat eerder op deze dag.

Xaphan | 03-03-23 | 22:35 | 4

@MickeyGouda | 03-03-23 | 22:40: Dank u. Ik waardeer het dat u regelmatig mijn soms stompzinige voorstel omzet in een linkje. U kijkt door die stompzinnigheid heen en dat is hoog nodig in deze duistere tijden. En om nog heel even verder te gaan op dat eerdere artikel over Wagner. We hebben in het Westen precies hetzelfde soort gajes rondlopen die het smerige werk doen. Oorlog voeren wordt steeds meer een spel dat door bedrijven in opdracht van een overheid worden gevoerd. ik ben meer voorstander om oorlogen te voorkomen. Brand stichten is in dit soort gevallen een soort voorbode voor collectieve zelfmoord. ik heb niks meer qua muziek in de aanbieding, maar boogie woogie muziek of reggae leidt je naar rust. Je mag ook keiharde hardrock draaien. Dat kan ook rustgevend werken.

Xaphan | 03-03-23 | 23:01

@Xaphan | 03-03-23 | 23:01:
Graag gedaan, temeer daar ik een liefhebber ben stompzinnige jaren '80 muziek. ;-) Voor wat betreft de oorlog die ons continent nu al ruim een jaar bezighoudt: het gemak waarmee deze door velen als onvermijdelijk is bestempeld blijft mij verbazen.
Een hardrock song voor u, met daarbij de eerlijke bekentenis dat mijn kennis van dit genre zo goed als nihil is:
Jump - Van Halen
youtu.be/SwYN7mTi6HM

MickeyGouda | 03-03-23 | 23:22

@MickeyGouda | 03-03-23 | 23:22: Niks mis met die muziek hoor. Gisteren was het boogie woogie muziek. en nu is het lekker wild springen. Het is me om het even, wanneer ik daar best gelukkig van kan worden. Als er morgen of overmorgen weer over de oorlog wordt geschreven, zal ik wel weer verdergaan met duistere voorspellingen hoe je een oorlog speelt.

Xaphan | 04-03-23 | 00:38
▼ 1 antwoord verborgen

" you will own nothing because we took it from you and have to be happy "

AdvocatusDiaboli | 03-03-23 | 22:32

* He threw one down from the top of the stairs
Beautiful women were standing everywhere
They all got wet when he smashed that thing
But off in the dark you could hear somebody sing

Oh it breaks my heart to see those stars
Smashing a perfectly good guitar
I don't know who they think they are
Smashing a perfectly good guitar *

John Hiatt - Perfectly Good Guitar www.youtube.com/watch?v=_diKw9F6t3U

Met_baard | 03-03-23 | 22:25

De nieuwe Eskimo Callboy is fucking briljant: Tekkno Train. Iemand die hem wil linken (please?)

RM666 | 03-03-23 | 22:21 | 10

En zeehond-ingewanden toch?

RM666 | 03-03-23 | 23:46

@Kapitein: als u het zegt... Ik heb er geen behoefte aan (gesteriliseerd + seksueel monogaam / lelijk)

RM666 | 04-03-23 | 01:22
▼ 7 antwoorden verborgen

Wanneer is het volgende VVD festival?

thanseeuwen | 03-03-23 | 22:19 | 1

De avond van de verkiezingen. Bitterballen en lichte jazz.

Après toi | 03-03-23 | 22:49

Voor de kijkers: dit is het einde van de podcast, deel 1 staat op het YouTube kanaal.

UnderTheDevil | 03-03-23 | 22:17

Schààààààààt... het putje zit weer verstopt...

youtu.be/V5SGP5bnmHI

AldNuut | 03-03-23 | 22:11

Mijn gevoel zegt dat Caroline haar BBB best wel groot gaat worden deze verkiezingen.

Cunts-en-kitsch | 03-03-23 | 22:11 | 7

@Kapitein Sjaak Mus | 03-03-23 | 22:21:

Er schijnen wel een paar goeie binnengehaald te zijn..
Maar, puntje is wel dat slechter dan nu ook niet echt mogelijk is..

AldNuut | 03-03-23 | 22:29

@Après toi | 03-03-23 | 22:28: De bio industrie is selectieve verontwaardiging, als ik in de supermarkten snackbars en reguliere horeca groothandels rond kijk dan eet het gros van de goegemeenschap er van..

Smoelensmid | 03-03-23 | 22:34
▼ 4 antwoorden verborgen

13 maart gaat Derksen zich weer laten bekeren door Pinokkio op VI.

BrutusBosch | 03-03-23 | 22:08 | 6

@LD69 | 03-03-23 | 23:02: 65 Ze zouden hem toch na de 15 e uitnodigen, Moest schakelen, want progammas zaten lekker tussen elkaar van Vi naar Racecafe.
Komt hij nu toch weer, stom. Ga straks even VI verder kijken.

gato | 03-03-23 | 23:58

Daar ben ik ook bang van, dit keer had Ouz gelijk, weet niet precies hoe hij heet, maar hij waarschuwde Wilfred. Derksen luistert teveel naar de Mol. Als hij komt, wat Gijp zei, aan de bar, maar ook andere uitnodigen. Ze hebben nu een belangrijke taak, naar Ouz luisteren en niet meegaan in spelletje Rutte.

gato | 04-03-23 | 03:52
▼ 3 antwoorden verborgen

Wie zijn toch al die mensen die steeds maar weer op o̶n̶z̶e̶ ̶o̶n̶d̶e̶r̶g̶a̶n̶g̶ VVD stemmen?

keestelpro | 03-03-23 | 22:04 | 8

@AT: je bedoelt die deal die theoretisch iets op zou leveren, maar in de praktijk WEER tegen ons gebruikt wordt?

RM666 | 04-03-23 | 01:19
▼ 5 antwoorden verborgen

VVD'ers.

appeltjesgroeneweide | 03-03-23 | 22:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl