Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

AD plaatst nepnieuws en verspreidt desinformatie (deel zoveel)

Miko Flohr IRL

Waarom besta je nu nog steeds, AD?

Vroeger, lang geleden, toen energie nog betaalbaar was en je nog virtuele nekschoten mocht uitdelen, vulden we hele rubrieken met 'FAIL! Francisco van Jole spoort verkeerde op', omdat de door belastinggeld gefinancierde hobbysite van Francisco van Jole (Metoo-pleger die nog steeds(!) in dienst is bij de VARA, een omroep die vooral bekend is geworden door graaisocialisme) steeds de verkeerde opspoorde. Das war einmal. Tegenwoordig produceren ze bij JOOP.NL keurige stukjes en mag alleen Haatopa Han (186) af en toe nog wat ophefartikeltjes om te LOLen publiceren. 'Gezinskrant' AD daarentegen lijkt inmiddels het nieuwe JOOP.nl op papier te zijn qua nepnieuws en ideologische desinfo aanzwengelen. Voor wie niet weet wat dat is, AD: dat is een woke 'krant' (gedrukt op papier, lolol) die in handen is van een Belgische uitgever die ook de woke krant Volkskrant uitgeeft, het woke kinderindoctrinatiestripblad Donald Duck en de ultra-woke digitalegegevensharvester annex '''nieuwssite''' NU.nl. Maar gelukkig zijn niet álle journalistieke media in Nederland in handen van één en dezelfde woke Belgische uitgever, want daarmee zou de mediapluriformiteit wel heel erg in het geding komen. Alle andere journalistieke media, op wat marginale titels en GS na, zijn in handen van...ook een Belgische uitgever. (Ja, dan krijg je dus dit.)

Goed, nu ben je weer helemaal bij wat de onafhankelijke 'kwaliteitsjournalistiek' in Nederland betreft en kunnen we het verder over het AD hebben. 

Dat AD had vroeger een hele, hele, hele, hele, hele, hele, hele, hele, hele, hele slechte hoofdredacteur die maar niet weg wilde en toen ie eindelijk wel werd gedickbenschopt kwam er een andere hele slechte hoofdredacteur voor in de plaats. Maar dat is een vrouw, dus dan is het prima als het een hele slechte hoofdredacteur is, want een vrouw als hoofdredacteur is 'diversiteit' (regenboogje) en dan doet kwaliteit niet meer ter zake. Nogmaals, het is allemaal onderdeel van dezelfde Belgische woke uitgeverij, alwaar ze exact één ding écht heel erg interessant vinden en dat is journalistiek bedrijven winst maken. In een dom baggerland als Nederland doe je dat door heel veel bagger met heel veel slachtoffergedram en emotieshit online te pompen, heel veel bagger over BN'ers online te pompen en verder heel veel woke ideologisch nepnieuws en agendagestuurde desinformatie online te  pompen. Want in een dom baggerland als Nederland wonen heel veel domme mensen en die klikken graag op domme bagger, dus veel domme bagger = veel kassa.

Zoals bijvoorbeeld het schandelijke nepnieuws in dit desinformatie-artikel waarin met droge ogen wordt beweerd dat universiteiten zich helemaal niet herkennen in de absoluut ware bewering van uw VVD-minister van justitie dat woke een probleem is op Nederlandse universiteiten. AD heeft daarvoor een 'koepelorganisatie' van universiteiten gebeld (wel zo makkelijk, dat scheelt weer universiteiten afbellen hè?) en natuurlijk een '''expert''' gevonden. Die '''expert''' heet Miko Flohr, en Miko Flohr is archeoloog, gepromoveerd op potscherven, schreef mee aan het verkiezingsprogramma van GroenLinks en doceert aan de universiteit Leiden (bekend van Raisa Blommenstein, Thierry Baudet en Paul Cliteur).

Iedereen die wel eens meer dan drie tweets van Miko Flohr heeft gelezen snapt dat Miko Flohr veel is, maar beslist géén betrouwbare en objectieve expert. Miko Flohr is wél een volkomen geradicaliseerde woke social justice warrior die gefrustreerd is geraakt door het feit dat hij geen hoogleraar mocht worden en vervolgens de schuld daarvan dan maar aan 'racisme' is gaan geven want Miko Flohr is gedeeltelijk(!) van Indische afkomst, ofzoiets. 

Samengevat: wat de in Leiden gepromoveerde wappies Raisa Blommenstein en Thierry Baudet op rechts zijn is de in Leiden gepromoveerde social justice warrior Miko Flohr op links.

Uiteraard weten ze dat bij het AD ook wel, maar nogmaals, bij AD willen ze helemaal geen journalistiek bedrijven, maar zoveel mogelijk bezoekers online trekken, want clicks en clicks is kassa. Leer ons iets over clicks en kassa. 

En zo staat er wéér een nepnieuwsartikel in de islamofiele 'gezinskrant' AD. Een nepnieuwsartikel waarin doodleuk wordt beweerd dat er helemaal geen probleem is met woke op universiteiten want '''expert''' Miko Flohr zegt het (sterker nog, zijn betoog komt samengevat neer op: 'Je hebt feitenvrij brallen waarmee mensen worden gekwetst en je hebt beschaafd academisch policor woke en dat is pas écht debat') en een of andere 'koepelorganisatie' zegt het, dus waar. De eindredacteur is toch al wegbezuinigd bij AD.nl dus het kan meteen ongezien online, lekker tussen de kookrubriekjes en speciaal voor de Google-SEO geschreven '''lifestyle'''- fopberichten door. Winwinwin voor iedereen want clicks en clicks is kassa. KATSJING! Fuck journalistiek! Fuck feiten! Dood aan objectiviteit! 

Nouja, om een lang verhaal kort te maken hebben wij 15 hele seconden van ons leven besteed aan googlen, wat kennelijk veel te veel moeite was voor AD, en daarmee kunnen wij moei-te-loos aantonen dat Miko Flohr, de 'koepelorganisatie' en AD hartverscheurende totaalpoep praten. 

Geen nepnieuws: woke is een serieus probleem op veel Nederlandse universiteiten. Punt.

Je zou heel goed kunnen vinden dat het echt best wel deepshit-batshit crazy is dat een ongefundeerd tendentieus sjokbloggie als Geenstijl dan maar wat feitjes voor de broodnodige zjoernalistique balans bij elkaar moet sprokkelen om de 'betrouwbare' (couranten)media terecht te wijzen, maar helaas is dat wel een beetje de situatie van Nederland anno 2022 waar de meeste media, net als de meeste universiteiten, zó door een door kapot gewoked zijn dat ze al lang geen enkele moeite meer hebben met het schaamteloos verkopen van nepnieuws. Zolang er elke dag maar KATSJING klinkt is het allemaal best. Dom klikvolk in overvloed in Nederland immers.

En niemand legt ze een strobreed in de weg: Ombudsmannen (V) zijn alleen geïnteresseerd in klachten over feitenvrije journalistiek als het over 'extreem-rechts' gaat (zie NPO vs. ON), mediawaakhonden drammen alleen nog maar over 'diversiteit' en houden hun smoel zolang de hoofdredactie maar vrouw/neger/transgender/rolstoelend is en verder is er eigenlijk geen interne kritiek vanuit de beroepsgroep omdat 95% van degenen die kritiek zouden moeten leveren allemaal worden betaald door dezelfde Belgische uitgever of de andere zelfde Belgische uitgever.  

En in de verte lacht een Belgische uitgever lachen twee Belgische uitgevers (KATSJING!).

1.

Social

2.

Social

3.

Social

4.

Social

5.

Social

6.

Social

7.

Social

Reaguursels

Inloggen

Een beetje hetzelfde als een terrorist vragen of terrorisme slecht is. Niet echt goede bron

ansjovis | 16-09-22 | 08:52

Deze alleskunner lijkt als twee druppeltjes op Jetten

P. Breidel | 16-09-22 | 08:21

Zodat diezelfde jongeren over 40 jaar in dezelfde shit zitten als waar we nu in zitten?

Toki | 16-09-22 | 08:12

Die Miko Flohr zegt eigenlijk gewoon dat iedereen die niet woke is geen recht van spreken heeft. Aangezien hij zelf ultra woke is heeft hij daar geen moeite mee. Die journalist die dat alles zonder reflectie en factchecking aanneemt zou een ander beroep moeten zoeken. Hij is totaal ongeschikt voor journalistiek.

Rennieflox | 15-09-22 | 23:52 | 1

Dat geldt voor pakweg 95% van de journalisten. Prachtig dieptepunt was een npo-doos die zich "belazerd" voelde door de overheid. Toen RTL namelijk over de toeslagenaffaire begon te berichten vroeg de npo aan een van de 800 (!!!) persvoorlichters van de overheid of dat wel klopte. Antwoord was natuurlijk "welnee, RTL gaat straks rectificeren", en daar nam de npo de eerste weken genoegen mee.
Tja.

Dandruff | 16-09-22 | 08:27

En daarrr hebben we hem, de Zin van 2022!
"Want in een dom baggerland als Nederland wonen heel veel domme mensen en die klikken graag op domme bagger, dus veel domme bagger = veel kassa." Door Bert Brussen | GeenStijl.nl | 15 september 2022 |

F. von Zeikhoven | 15-09-22 | 22:53
-weggejorist-
Smuiger | 15-09-22 | 22:45 | 1

Ik ben een witte man en ben niet boos.

thanseeuwen | 15-09-22 | 22:42 | 1

hehe... eindelijk...
(andere vredige witte man, wel last van vettige massa in hoofd, jeukt veel).

nobodiesunmighty | 15-09-22 | 22:52

Dilan Yeşilgöz is gewoon de volgende Klaas Dijkhoff. Gaat ongetwijfeld stemmen trekken en strand vervolgens in een crisis naar keuze van Rutte. Stem gewoon niet meer op die partij.

ChatBot | 15-09-22 | 22:07 | 2

Met het verschil dat Dijkhoff wel
capaciteiten heeft. Die is em ook niet voor niets gepeerd, die wilde geen eeuwige tweede viool spelen. Dilan heeft daar geen probleem mee want zij weet ook dat ze een shopper is en dat dit moment waarschijnlijk het hoogtepunt van haar politieke carrière is.

Sinterbikske | 15-09-22 | 22:32

@Sinterbikske | 15-09-22 | 22:32:
Ik ben het me je eens. Het was een knappe toespraak, maar toen ze als VVD-er de woorden "het belang van Nederland" in de mond nam, besefte ik meteen dat het allemaal fake was.

ChatBot | 15-09-22 | 22:49

Miko Flohr was opiniemaker op de TPO en eerder ook Jaap.nl en betoogde op eerste in 2015 al dat volgens hem de academische vrijheid helemaal niet bedreigd werd door woke-invloeden in reactie op anderen die dit wel beweerden.
tpo.nl/column/een-echt-vrij-debat-bie...

GingerTed | 15-09-22 | 22:04 | 2

Je zou bijna denken dat het AD bewust die éne wappie vraagt die hun agenda ondersteunt.

Trekhaas | 15-09-22 | 22:14

Opiniemaker. Da's net zo'n nullig woord als 'theatermaker'...

F. von Zeikhoven | 15-09-22 | 22:57

Over 50 of 100 jaar kijken de mensen in de krant van vandaag in de archieven.
Hoewel...een hoop online nieuws verdwijnt gewoon weer.
Of misschien lezen ze Geen Stijl wel na.

Dag mensen in 2072, groeten uit 2022. Zoals jullie lezen zijn het rare tijden voor ons nu. Hopelijk lezen jullie dan nog Nederlands. Misschien lezen jullie dit wel vanaf Mars. Het zou fijn voor jullie zijn als er ook een echte roti-afhaal op Mars is en dat McDonalds niet meer bestaat, maar alleen als er ook opeet-kippen op Mars zijn.

2122 is wel heel ver weg. Wat moet je tegen die mensen zeggen. Groeten vanaf Geen Stijl in 2022 in elk geval.

Een krant zal dan wel niet meer bestaan. Dat was een verzameling bedrukt papier met verzamelde nieuwberichten erop. En papier...dat was.... Check wikipedia anno 2122 even.

AdvocatusDiaboli | 15-09-22 | 22:02 | 1

2022: F. von Zeikhoven reaguurt zijn tijd ver vooruit en groet in 2072 Kanselier F. von Zeiklhoven III van Nederland, sinds de inval en annexatie door de Duitse Keizer TomStaal I in 2029 de achttiende deelstaat van Duitsland.

F. von Zeikhoven | 15-09-22 | 23:13

Wat een lekker stukkie enzo, lekker gewerkt Bert. Maar geef nou eens je mening over de Oranje tenue’s!

Cunts-en-kitsch | 15-09-22 | 22:01 | 3

Gaat dit over wielrennen?

Bert Brussen | 15-09-22 | 22:31

Haha, nee. Een aantal topics terug: ONZE nieuwe nationale shirts. Mening?
https://www.geenstijl.nl/5166878/onze-nieuwe-nationale-shirts-mening/

Cunts-en-kitsch | 15-09-22 | 23:06

En het begon nog wel zo leuk toentertijd jaren 60 vorige eeuw met die Linkse Mars door de W-Europese instituties toch? Gorbatsjov stond zich al snel af te vragen met de oprichting EU of ze daar in Brussel bezig waren met het optuigen USSR 2.0.

william7055 | 15-09-22 | 22:01 | 1
-weggejorist-
Smuiger | 15-09-22 | 22:04
-weggejorist-
Smuiger | 15-09-22 | 21:54

'Gepromoveerd op potscherven'. Ik lach al minutenlang, dank.

letopuwzaak | 15-09-22 | 21:53

Mooie rant tegen het AD Bert, ondanks dat je tegenwoordig zo ongeveer een abonnement op het AD moet hebben om GeenStijl te kunnen lezen. Zie dat je goed bezig bent met TPO, weer op regelmatige basis worden er artikelen geplaatst wat het overwegen van een abonnement de moeite waard maakt. Wat is er met je eigen vaste stukjesschrijvers gebeurt, Jurriaan, Sietske, Sid en die ene die op die opa van de joop lijkt, komen die nog terug? Ga je ook commentaren onder artikelen weer toestaan? Het is een berg werk maar vergroot voor lezers wel het plezier misschien. GeenStijl en dan TPO met totaal andere artikelen, het zal waarschijnlijk kostbaar zijn, en een reaguur mogelijkheid, geen concurrenten maar een broederschap, lijkt mij mooi. Nu nog even zorgen dat je mij unblockt… Ik maak wel een nieuw e-mail adres aan.

Sinterbikske | 15-09-22 | 21:50 | 10

@Bert Brussen | 15-09-22 | 22:32: Ja dat zeg ik net.
Maar zou je überhaupt reacties willen? Of liever gewoon niet.

Duwbak_Linda | 15-09-22 | 22:34

@Duwbak_Linda | 15-09-22 | 22:34: Je vindt reacties niets toevoegen? Ook geen lol?
Dit klinkt raar maar ik kan het uitleggen...

Duwbak_Linda | 15-09-22 | 22:47

Nou dan ga ik maar weer eens. *tikt tegen hoed*

Duwbak_Linda | 15-09-22 | 23:23
▼ 7 antwoorden verborgen

Heb totaal ongeveer 10 berichten naar NU nl geplaatst.
Waren keurig nette berichtjes, zeker voor mijn doen.
Plusminus de helft is niet geplaatst, heb toen een zo goed als nietszeggende comment van gemaakt en je raadt het al....

snapal | 15-09-22 | 21:50 | 4

@Sinterbikske | 15-09-22 | 21:53: Vanmorgen zo gelachen... ze hadden een artikel over kinderen die slecht kunnen lezen en schrijven. De oorzaak hiervan... de vergrijzing !!

Heb er in het café vanmorgen wat uitgebreider over geschreven. Man o man... en dan pretenderen ze zo journalistiek professioneel te zijn he... kwakzalvers!

Papa Jones | 15-09-22 | 22:05

NU bedrijft politiek.
Hun holle stukjes, maar die reacties zijn volledig gekleurd

zuurtjeregen | 15-09-22 | 22:07

@Papa Jones | 15-09-22 | 22:05: Ik las je reactie vanochtend. Verbazingwekkend inderdaad. Als ik een tekort aan haardhout heb deze winter kom ik bij de redacteuren van nu de eikenhouten planken van hun kop halen om die vervolgens te verzagen.

Sinterbikske | 15-09-22 | 22:22
▼ 1 antwoord verborgen

De Donald Duck. Die vond ik vroeger zo leuk!

Ik heb lang gedacht dat ik maar een abo voor de kinderen moest nemen.
Echter, kwam ik laatst een exemplaar tegen bij de tandarts.

De Donald Duck is echt niet leuk meer...

kleybeuker | 15-09-22 | 21:47 | 3

is ook zo, vroeger had je meen ik een Barks die de verhalen en de tekeningen maakte, veel beter dan die brave correcte zooi van nu.
De opvoedende en stichtende waardes zijn nu gemeengoed.

snapal | 15-09-22 | 21:54

Zo n serie als vroeger was alles beter, zou nu al niet meer kunnen.
Tegenstanders vinden dat het racistisch is.

snapal | 15-09-22 | 21:56

Fabeltjeskrant is ook verneukt.
Het begin was wel aardig, later kreeg je dieren uit het buitenste buitenbos (zebra, lama enz)
Wat ze ook uitvreetten, het werd vergoeilijkt, want nieuw en nog andere smoesjes, die ik toen gelijk al niet geloofde.
De heropvoeding was begonnen, de nieuwe generatie zou moeten gaan wennen aan de migratie.

snapal | 15-09-22 | 22:06

Was die Dilan geen voorstander van gekke hate speech wetten?

Tilburg.van.Klierum | 15-09-22 | 21:45

Veel abonnees en advertenties hebben ze niet meer. Weet iemand hier of ze gesponsord worden?

JamesYounger | 15-09-22 | 21:43 | 1

Russian Today?
(goh das wel erg flauw)

nobodiesunmighty | 15-09-22 | 22:44

Op het AD zit een muts achter een betaalmuur allerlei roddels over voor mij volslagen onbekende artiesten te typen.
Al was het gratis, het interesseert me geen reet.

snapal | 15-09-22 | 21:43

Joop is onverhuld sociaal fascisme (waarbij de belastingbetalende blanke man de ster dragende partij is) waar ik niets mee heb maar ze doen er iig niet stiekem over. AD pretendeert soort van onafhankelijk nieuws te verspreiden wat veel kwalijker is. Dilan Y. heb ik niets eens voldoende puf voor om te diskwalificeren, kan ze zelf prima met haar optredens

_pacman_ | 15-09-22 | 21:42 | 1
-weggejorist-
Smuiger | 15-09-22 | 22:20

Ik ben echt hardcore krantenlezer- en liefhebber en dat al sinds mijn 14e, binnen- en buitenlandse kranten. Ik deel de zorgen over de concentratie bij de twee uitgevers, absoluut geen goede zaak. Verder vind ik het allemaal wel meevallen met de Nederlandse kranten. AD was nooit een goede krant net zomin als de Telegraaf (al hadden beide kranten kwaliteit op bepaalde vlakken). Ik vind NRC, Trouw en de Volkskrant minder geworden de laatste jaren (idd teveel human interest), maar dat is een trend die ook bij veel buitenlandse kranten terug te vinden is. Maar als je daar doorheen kan lezen wordt er nog steeds goede journalistiek bedreven. Toegegeven, ze kunnen zich niet meten met NZZ of de Financial Times, maar daar betaal je ook het dubbele voor. En ik blijf de papieren krant trouw! Niets fijners als thuis komen, glas wijn erbij en dan de krant openslaan. Of zaterdagochtend de krant doorbladeren in de tuin met koffie en ontbijt - heerlijk!

rederijker | 15-09-22 | 21:40 | 2

Heb lang een abonnement gehad op Volkskrant. Mis het, ja. Maar soms rennen kranten, partijen, tv zenders heel hard van je weg. Doe je niets aan.

Ja of ik ben geradicaliseerd en bekeerd tot het faksisme. Zie je soms ook niet van je eigen. Zo gaan die dingen.

Duwbak_Linda | 15-09-22 | 21:43
-weggejorist-
Smuiger | 15-09-22 | 22:02

Dank. Wat een waardeloze kutkrant is het toch. En het zal er vast niet beter op worden met dit soort stukjes schrijvers.

Zwizalletju | 15-09-22 | 21:34

Ik zie wel wekelijks GS artikelen plaatsen over iets dat in het nieuws was/gebeurtenissen, waarbij dan als bron verwezen wordt naar het AD. Moet je dan niet consequent zijn en dat gewoon ook niet meer doen als de afkeer zo groot is?

Quantum Suicide | 15-09-22 | 21:34 | 2

Als je dat doorzet en dook de Volkskrant, NRC en NPO in de ban doet, blijft er geen topic meer over. Op de IND-cijfers en het stamcafé na.

Komjehiervaker | 15-09-22 | 21:36

Consequent kun je dat eten?

bijna_raak | 15-09-22 | 21:42

Dilan houdt een spreekbeurt waar wat over Woke wordt gezegd. Nou, nou, nou zeg. Gaan we nu weer allemaal braaf op de VVD stemmen?

Rotterdammert1965 | 15-09-22 | 21:30

Dat doet weer denken aan een Gouwe Ouwe:
"Als de fascisten terugkomen, noemen ze zich antifascistisch"
- Jacques Presser

Allemaal | 15-09-22 | 21:25 | 2

@Allemaal,
Fascisme is de sfeer die hangt in een zaal deuglinksen.
Godfried Bomans.(deug is toegevoegd)

De Profundus | 15-09-22 | 21:32

@De Profundus | 15-09-22 | 21:32: Steengoed.

ChalinaRosa | 15-09-22 | 22:03

Noem me een nostalgische jongere-oudere lul, maar toen ik nog jong was kon je in de bibliotheek struinen in knipselkranten en andere archieven om oude artikelen op te zoeken. Tegenwoordig loop je keihard tegen neoliberale betaalmuren aan. Alsof NRC (link 5) niet al te veel ruchtbaarheid wil geven aan wokeness.

En wat is een oude krant nu eigenlijk waard? Kattenbakvulling. Maar nee hoor.

Duwbak_Linda | 15-09-22 | 21:23 | 7

@klap-kut | 15-09-22 | 21:34:
Verdorie het werkt nog ook. Maar mijn punt is eigenlijk een andere, want nu ben ik betaalde content aan het hacken.

Duwbak_Linda | 15-09-22 | 21:39
▼ 4 antwoorden verborgen

Blijft leuk, dat stukje op de Telegraaf: 'Ten Dam die het belangrijk vindt dat studenten juist worden blootgesteld aan """"afwijkende"""" standpunten. „Die moeten ze tolereren en bespreken. Zelfs kwetsende standpunten”, zegt de bestuursvoorzitter die pleit voor het ’vrije woord’.
Standpunten die afwijken waarvan? Wat een LOL weer.

Leptob | 15-09-22 | 21:22 | 1

Het is inderdaad grappig hoe deze beweging het afwijken van bestaande normen tot kunst heeft verheven, en nu elke afwijking van hun normen probeert af te keuren met spreekverboden of beroepsverboden. Nou ja, grappig. Het is best serieus.

VBO_B_Niveau | 15-09-22 | 21:40

Wat Dilan over heeft gezegd wordt al jaren door best wel veel mensen gezegd en gevonden. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het héél goed dat zij zich hierover uitspreekt, maar ik krijg hier wel een beetje een 'spuit elf' gevoel bij. Maar ja. Oké dan. Welkom bij de club, Dilan. Nu is het wachten op de testikel-lozen die vinden dat Dilan dan ook maar gecanceld moet worden. Ik heb zin om die figuren te deleten, maar goed.

VBO_B_Niveau | 15-09-22 | 21:20 | 5

@Muxje | 15-09-22 | 21:32: “Babbelzieke vrouw met niet-NL-se roots” is voldoende blijkbaar.

_pacman_ | 15-09-22 | 21:49

@Muxje | 15-09-22 | 21:32: Van mijn part ben je gekwalificeerd als pannenkoekenbakker, als er maar iets aangepakt en opgelost wordt, en er in de positieve zin iets verandert.

VBO_B_Niveau | 15-09-22 | 21:57
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik keek naar de foto van Mikado en dat ventje lijkt verdacht veel op Jetten. Dat is een gladde. Zo'n kleuter die buiten het zicht van de juf uitlokt, om vervolgens bij haar te janken als hij een keer een tik terug krijgt.

Zoelense Hobbyboer | 15-09-22 | 21:18

Journalistiek.

Vergane glorie, evenals vele andere dingen hier in ons eens zo mooi land.

GKJP | 15-09-22 | 21:17

Miko Flohr is zo woke, woker kan bijna niet meer.
Bovendien zit zijn bovenkamer vol met losse schroefjes.

Jan Dribbel | 15-09-22 | 21:15 | 1

Het AD schijnt hem te hebben gevonden door een spoor van losse steekjes te volgen.

Allemaal | 15-09-22 | 21:27

Het is geen nepnieuws maar klein nieuws gaat helemaal nergens over.. Yesilgoz zegt de universiteiten zijn woke en de universiteiten zeggen van niet... nou boeiend hoor...

johnyl | 15-09-22 | 21:15 | 1

Je moet eerst het artikel lezen en dan pas reageren

Allemaal | 15-09-22 | 21:28

Tja, het is makkelijk praten als je aan de ene kant doet alsof je behoort tot de crème de la crème van de journalistiek, maar als het ingewikkeld wordt zegt dat je maar een weblogje bent. Eigenlijk is het AD een soort GeenStijl, maar dan niet voor onrendabelen maar voor vinexkutten.

Komjehiervaker | 15-09-22 | 21:14 | 1

Héérlijk!

Stootijzer | 15-09-22 | 21:42

Het staat al in de quote: "Universiteiten zijn bij uitstek de plek voor open debat waarbinnen aandacht moet zijn voor de sociale veiligheid van studenten en medewerkers.” Een open debat, maar wel rekening houdend met elkaars gevoelens. Dat is dus geen open debat. Je kan immers niet zeggen wat je wil. De woordvoerder zegt het zelf.

John McClane | 15-09-22 | 21:09 | 3

Stel, puur hypothetisch: Je bent een autist. Je kunt geen rekening houden met de gevoelens van een ander omdat dit biologisch zo bepaald is. En om die reden ben je dan gediskwalificeerd in het debat, omdat je geen rekening houdt met de gevoelens van anderen. Is zo'n aanpak inclusief? (Retorische vraag, laat maar!)

VBO_B_Niveau | 15-09-22 | 21:28

@Allemaal | 15-09-22 | 21:36: Stel, hypothetisch: Je bent een autistische zwarte vrouw die zich identificeert als tosti-ijzer van de planeet B-Sirius..

VBO_B_Niveau | 15-09-22 | 22:01

Het is niet anders als andere moderne kranten voor de eenvoudige burger. Veel sex stukjes, trans- en fruitcakeobsessie, kletsverhalen, slecht geschreven stukken waarbij men de betekenis van gewone woorden niet eens lijkt te kennen.

AntiZanicz | 15-09-22 | 21:05 | 1

Heb je al gesolliciteerd?

WasHetMaarMakkelijk | 15-09-22 | 21:14

Nepnieuws is toch overal. Ik heb net even russen tv gekeken en daar vertelde ze dat de russen zich zegevierend hadden teruggetrokken en de Oekraïners er in paniek achteraan rende.

jan huppeldepup | 15-09-22 | 21:02 | 7

Nepnieuws is soms ook nuttig.
Zolang Putin zijn generaals blijft geloven, is er geen mobilisatie en hebben die Oekrainers meer tijd om dat gespuis uit hun land te schoppen.

snapal | 15-09-22 | 21:38

Ja, beide kanten zullen nog wel een klein percentage gezonde jonge mannen over hebben die hun kans gemist hebben overhoop geschoten te worden.

Geen01 | 15-09-22 | 22:00

@Geen01 | 15-09-22 | 22:00: Whatever, Russen zijn het kanonnenvoer, de verliezen van de Oekrainse soldaten is beperkt.
Dat geldt helaas niet voor de burgers.

snapal | 15-09-22 | 22:19
▼ 4 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl