achtergrond

Geenstijl

Nationaal Hitteplan VANDAAG van kracht

W E E R T J E   H È

Jongens hier zijn jullie niet op gebouwd. En als het RIVM dat ook zegt dan is het tijd om in de pas te lopen, want we zitten hier allemaal samen in. Dus vanaf vandaag maandag 18 juli 10:00 ruilen we de grondwet in voor het Nationaal Hitteplan. Want "Aanhoudende hitte vormt een risico voor de gezondheid van bepaalde groepen mensen, zoals ouderen, mensen in zorginstellingen, chronisch zieken en mensen met overgewicht. Deze risico's variëren van lichte verschijnselen, zoals vermoeidheid en jeuk tot ernstige aandoeningen met mogelijk levensbedreigende gevolgen. " En vergeet de bloedpropjes niet!

Maar goed, het weerbericht van vandaag aka de eerste Tropische Dag van het jaar: "Zeer warme lucht wordt met een zuidoostenwind richting ons land geblazen. Vandaag levert dit temperaturen op tussen 29 en regionaal 35 graden, morgen wordt het op grote schaal 35 tot zelfs ruim 39 graden. De zon schijnt beide dagen op veel plaatsen nagenoeg volop."

Dit topic wordt live aangevuld met groot leed, klein leed, nakende vrouwen, mooie mannen en dierennieuws. Behouden vaart op eigen kompas vandaag strijders!
UPDATE: Morgen CODE ORANJE

Als het RIVM praat dan luisteren wij

Smeren!!! (?)

Smeren!!! (?)

Ook dat nog: wespen!!!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.