achtergrond

Geenstijl

Willem Engel toch weer opgepakt

Het waren vier fantastische dagen

Goede dag voor iedereen die denkt dat corona de schuld is van Willem Engel en voor iedereen die gewoon een normale hekel heeft aan allround superlul Willem Engel: de domste dansleraar van Nederland is vandaag weer opgepakt. Dat zal ermee te maken hebben dat hij gisteren samen met zijn advocaat Jeroen Pols een video publiceerde op het YouTube-kanaal van Café Wappieschmerz. Volgens Willem Engel is dat geen uiting op sociale media, en heeft hij dus niet het socialemediaverbod overtreden. Het socialemediaverbod bestond overigens om het herhalingsgevaar van opruiing te verminderen. Dus wat als die YouTube-video geen opruiing bevatte, maar alleen een overtreding is van het verbod? Wordt Willem Engel dan opgepakt om het uiten van zijn mening? En geeft het OM Engel hiermee niet alleen maar meer mogelijkheden om de slachtofferrol naar zich toe te trekken? En is dit niet precies de reden dat je nooit over dit soort dingen met wappies moet discussiëren omdat je dan vanzelf een konijnenhol induikelt waar je nooit meer uitkomt? En wie heeft eigenlijk Kennedy vermoordt? Nou? Nou? Nou? 
UPDATE: Engels vriendin filmt zijn arrestatie en plaatst dat op de Facebook (zie hierboven). Is dat dan opnieuw een overtreding van het verbod? Of júíst niet? Of daarmee toch weer wel?

De verdachte is zojuist opnieuw aangehouden, omdat hij zich niet aan de opgelegde schorsingsvoorwaarden heeft gehouden.

Rechtbank Rotterdam
Rechtbank Rotterdam
@rb_rotterdam

De voorlopige hechtenis van de 45-jarige Rotterdammer die wordt verdacht van opruiing wordt geschorst. rechtspraak.nl/Organisatie-en…

Image
1.3K
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.