achtergrond

Geenstijl

Laatste Avond Polonaise in het StamCafé

"Morgen lockdown" (virologen)

Heren, dames ook. Schenk nog eens bij, doe nog een dansje, haal nog een metertje, en steek een extra kaasstengel bij het BVO-tje bij. Want het zou zo maar eens de laatste avond van VerSoEpELd maar VeRmaAtReGelD Nederland kunnen zijn. Vaccins zijn prima, maar niet 100%, die malle CTB is een stomme fopregel die voor geen meter werkt, boosters komen te laat (het zal eens niet) en dan hebben we nog de fraudeurs, vervalsers en overige asocialen die erop los hoesten in de publieke ruimte. Ziekenhuizen Limburg roepen op tot eenpersoons carnavalsfeesten. Virologen schreeuwen al om nieuwe lockdowns op korte termijn. En qua termijn is Maandagavond Rutte Torentje best wel k.o.r.t. maar niet ondenkbaar. ****En dan hebben we de superspread-evenementen in Amsterdam (klimaat) en Den Haag (eindtijd, overig) en De Griep nog niet eens meegerekend in de rondblaffende virus load. Limburger kunnen we het niet maken. Niet-essentieel kabinet, wanneer? BOE!

En zo klooien we maar wat aan

Vrijdag besluit het kabinet over eventuele aangescherpte coronamaatregelen. OMT-lid Marc Bonten zegt in Nieuwsuur dat maatregelen zoals in de vorige lockdown niet uitgesloten zijn. "Maar ik denk dat we met goed gebruik van de QR-code en de basismaatregelen, nog heel veel kunnen."

28
Reply

🧵Alles wat je moet weten voor de volgende persconferentie - aka de PersCo mega draad🧵 Hoe groot is de kans op een nieuwe persconferentie? Welke maatregelen gaan genomen worden? Kunnen we kerst vieren? tl;dr: exponentiele groei, eerder & harder ingrijpen is beter, 👋kerst🎄🎅

Image
456
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.