Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NEE! Diederik Gommers toch weer in het StamCafé

Is de razendpopulaire IC-deskundoloog van zijn vrouw af?

BEWIJS

OMG. Diederik Gommers zit weer in een talkshow. Terwijl hij toch echt nooit meer in een talkshow wilde zitten. NOOIT MEER. NIE WIEDER. JAMAIS, JAMAIS, JAMAIS (popquiz). Dat kan maar een paar dingen betekenen. 1. Diederik is van zijn vrouw af, die hem dapper hielp om NEE te zeggen de gastenbelmeisjes. 2. Diederik moet van Hugo Het Volk masseren richting strenge coronamaatregelen voor ongevaccineerden (alleen nog toegang op de Intensive Care met de corona check app). 3. Diederik Gommers wordt lijstduwer van de PVV, Greet haalt 44 zetels, en IC-verpleegkundigen gaan meer verdienen alsdan CliniClowns (ja wtf wat is deze). 4. Dinsdag CoronaPersco, met mondkapjesplicht en bindend thuiswerkadvies en kroegen weer dicht, want De Toeslagenaffaire komt nu wel heel dichtbij voor kinderpikker Mark Rutte. 5. F*ck Gommers, wij kijken Op1 alleen om Jutta Leerdam.

GAVE LIVESTREAM OP YOUTUBE

Social

Gek land, Australië

Gaaf land, Canada en de rest

Reaguursels

Inloggen

Dus 5 miljard kwijt raken is prima, maar ff een deel van zo'n bedrag in de zorg steken word meteen verworpen door deze partijen? Heel bijzonder.

MikeOchslong | 21-10-21 | 10:21

De man die door alt right nooit bekritiseerd wordt:
"Putin, whom he alleges skimmed Russia’s oil profits to enrich his friends and his entourage in the security services and then used that influence to keep a hold on power."
Nee, hier werd Biden belachelijk gemaakt, want misschien was die wel iets te oud voor zijn baan. Biden die alle goede dingen die hij probeert te doen in rook ziet opgaan omdat rechts alles torpedeert.
Rechts vindt geld verdienen zo belangrijk dat als de wereld daaraan kapot gaat, nou dan is dat jammer: zolang ik het maar goed heb.

cugel | 21-10-21 | 09:35 | 10

@cugel | 21-10-21 | 11:29:

Je vage stropoppen maken je gebrek aan inhoud niet ongedaan. Wat is je definitie van alt right; welke websites / politici voldoen daaraan; en waarom?
Noem er eens 3 die Poetin steunen, graag met concreet citaat en / of feitelijke bron?
En was Trump nou eigenlijk al veroordeeld voor 1 van de 1001 zaken waar jij en andere TDS patiënten hem steeds van beschuldigen?
Niet?

Het klopt dat links ook onder Trump aanstuurde op een humanitaire ramp aan de grens. Compleet met het bejubelen van "kinderasiel" en meereizende kinderpooiers. Maar het is vrij logisch dat illegalen welkom heten meer illegalen lokt dan illegalen terugsturen. Als je dat niet snapt moet je eens proberen om 10 keer met en 10 keer zonder kaartje naar de bioscoop te gaan. Kijken wat het beste bevalt.

Dat linkse subsidiesponzen en lagere overheden Trumps beleid saboteerden maakt dat beleid niet goed of slecht. Kijk naar het beleid zelf, niet naar dat debiele links-rechts dogma van de goelaglobby.

Want Biden wordt niet bekritiseerd om zijn leeftijd, maar om zijn racisme en vooral om zijn beleid om kinderen racistisch onderwijs te laten ondergaan. Ook alle ambtenaren moeten volgens Biden verplicht racisme cursussen aanhoren om voortaan uitsluitend op basis van huidskleur met burgers om te gaan.

Waarom wil links dat kinderen en ambtenaren racistisch zijn?
Een racistische overheid leidt per definitie tot een verdeelde samenleving. De "democratische" roep om gedogen of legaliseren van criminaliteit, seksueel geweld en links/islamitisch terrorisme idem dito.

En nu ga jij natuurlijk roepen dat dit feit ook op een stropop lijkt; niet iedereen die links is streeft immers naar shitholisering van elk democratisch land. En dan heb je gelijk, daarom beoordeel ik linkse kerkgangers zoals Marijnissen of Klaver niet op hun geloof maar op hun woorden en daden. Vandaar dat ik over Brendel en Plasterk vrij positief ben. Jij kan dat niet, helaas. Volgens jouw religie staat "links tegenspreken" gelijk aan "geld verdienen ten koste van de rest van de wereld die kapot gaat". En dus herhaal jij dat sinds 1850 achterhaalde dogma steeds, op basis van 2 of 3 ongedefinieerde en onbewezen incidentele gevallen. Je zoekt maar splinters in verre landen terwijl er hier in NL een kilometerslange palissade in je oog zit.

Maar zoals ik al vaker heb gezegd leiden dictatuur en corruptie niet per se tot een beter milieu. De (voormalige) socialistische landen zijn de meest vervuilde landen ter wereld. Dat is geen toeval, dat is het logisch gevolg van decennialang links wanbeleid dat al decennialang wordt verdedigd met "kritiek is fascisme", en vervolgens "antifascistische" terreur. Links is dat niveau nog steeds niet ontgroeid, en dat leidt tot milieurampen; zie biomassa.

Kijk naar de feiten, niet naar dogmatische links-rechts schema's.

Dandruff | 21-10-21 | 13:17

@Dandruff | 21-10-21 | 13:17: Eens maar het is in deze tijd moeilijk om door alle censuur en propaganda de feiten te krijgen. Veel is het tegenovergestelde van wat het lijkt. 1984. Mockingbird media en corruptie op alle niveaus.

culture_vulture | 21-10-21 | 14:08

@Dandruff | 21-10-21 | 13:17: Waarempel, wie hapt er daar weer! Weet je dat ik nog wel 5 andere posts in dit draadje heb: het begint om 08:53 waar ik het waag Trump en onafbreekbaar vergif in één reactie onder te brengen.
Maar het typen achterbovenin een rijdende Ierse bus, met 1 vinger op een minitoetsenbordje valt niet mee. Dus een goede ontleding van je bovenstaande tekst zit er nu niet in. Maar misschien had je gezien dat ik onderaan andere stamcafé's je al deels gelijk had gegeven? Ik ben nog andere topics waarvan ik dacht dat je die niet zou kunnen weerstaan met ctrl-F af gaan zoeken op Dandruff om je van dat heugelijke feit op de hoogte te brengen.
Maar om toch nog iets inhoudelijks te doen:
Google eens 3x dat GS kritisch was over de corruptie onder Poetin, graag met concreet citaat en / of feitelijke bron? Dat moet toch niet moeilijk zijn aangezien Poetin aanzienlijk corrupter is dan Rutte en kijk eens hoe die er hier van langs krijgt. En GS is natuurlijk volstrekt onpartijdig: gelijke monniken, gelijke kappen.
Ah en Biden is een racist! En er zijn verplichte racisme cursussen! Dus daarom stemmen alle zwarten op Trump. Die gemene Biden wil alle mensen met een kleurtje onderdrukken en alleen blanken komen bij hem in aanmerking voor baantjes, zoals GS hier ook al over de NOS heeft aangekaart. En Biden wil dus criminaliteit, sexueel geweld en terrorisme legaliseren. Vreemd eigenlijk dat de Amerikanen daarvoor stemmen.
En ik dacht nog wel dat een verdeelde samenleving door rechtse haatsites kwam!

En ik snapte al niet waarom je steeds meende dat ik religieus was terwijl mijn grootouders al afscheid hadden genomen van het geloof. Maar nu snap ik het: volgens jou is links een geloof, maar hoe kan het dan dat ik tegen de islam ben en niet voor criminaliteit, sexueel geweld en terrorisme: misschien moet je me aangeven bij het linkse kerkbestuur.

En weet je wel zeker dat dictatuur en corruptie niet tot een beter milieu leiden? Per slot van rekening is de natuur in Amerika geweldig opgeknapt onder Trump. Jammer dat Biden alle goede natuur initiatieven van Trump weer ongedaan maakt. Maar wat wil rechts eigenlijk aan de natuur doen? Dat is me al even weinig duidelijk als de regeringsplannen van rechts: Baudet en Wilders toch om Rutte en Kaag te vervangen?

cugel | 21-10-21 | 15:06
▼ 7 antwoorden verborgen
▼ 2 antwoorden verborgen

Tja, zolang de overheid het toepassen van ivermectine in studieverband nog steeds strafbaar stelt, zijn en blijven zij hoofdverantwoordelijk voor de toenemende ziekenhuisopnames.

Kwakjeszalver | 21-10-21 | 09:20 | 3

Gister zitten kijken naar hoe in de States dat middel door de lokale propaganda zenders nog steeds als ontworming middel voor paarden wordt gepresenteerd, terwijl het ook als regulier geneesmiddel is ingezet.

EEnzame SchizofrEEN | 21-10-21 | 09:28

Buiten studieverband bedoel je.

Jeggeworist | 21-10-21 | 09:36

Nederlandse schatkist werd voor miljarden door dividendstrippers geplunderd.

Voor het eerst is een raming gemaakt van de schade die bankiers, beleggers en tussenhandelaren de Nederlandse schatkist hebben toegebracht. Terwijl de Belastingdienst uitgaat van ‘enkele honderden miljoenen’, laat onderzoek van de universiteit van Mannheim en het internationale onderzoekscollectief The CumEx Files zien dat het in de periode 2000-2020 mogelijk om 27 miljard gaat. Twaalf landen zijn samen voor circa 150 miljard benadeeld. Nederland is relatief het zwaarst getroffen.

"bankiers, beleggers en tussenhandelaren": lijkt me nu niet direct de mensen die PvdA stemmen: Rechts heeft dus de samenleving voor een bedrag getild waarvoor we de klimaat en vluchtelingen crisis alvast deels hadden kunnen oplossen:
www.ftm.nl/artikelen/nederlandse-scha...

cugel | 21-10-21 | 09:15 | 4

400 miljard. Al het andere is peanuts.

The-loopy-cowboy | 21-10-21 | 09:37

2 belangrijke dingen. Je woordje mogelijk en de waarschijnlijk foute aanname dat al die bedrijven die geldstromen via Nederland hadden laten lopen als ze hier wel (meer) belasting hadden moeten aftikken...

Maar dan nog zal het om een leuk bedrag gaan.

oh no | 21-10-21 | 09:51

@EEnzame SchizofrEEN | 21-10-21 | 09:26: ik denk niet dat de politici schuldig zijn:
De Belastingdienst worstelt al decennia met de praktijken van zulke dividendstrippers. Dat zijn niet alleen kleine zelfstandigen die vanaf hun landgoed ergens in de Verenigde Staten opereren; vooral grote banken en gevestigde beurshandelsbedrijven, advocaten en andere professionals in de financiële sector hebben de zwakke plekken van overheden uitgebuit.

cugel | 21-10-21 | 10:01
▼ 1 antwoord verborgen

Hoeveel % van de allochtonen/illegalen/moslims is eigenlijk niet gevaccineerd?Je kunt kletsen als brugman ze blijven kiezen voor de moeilijke weg.
Ons geduld met deze bevolking groepen is onderhand vervlogen.
Ze gedragen zich helemaal niet solidair met de rest van de bevolking dus moeten ze verplicht worden gevaccineerd of verplicht huisarrest krijgen tot de volgende door hen veroorzaakte covid golf voorbij is.

tegenalles | 21-10-21 | 09:06 | 3

Een heel terechte vraag, die echter in ons brave NPO gereguleerde landje zeer zeker niet gesteld mag worden. Reden: u profileert, discrimineert en/of bent een vuige racist.
Dus lekker binnen blijven halen, lekker accepteren, lekker beschermen, lekker laten gaan..

EEnzame SchizofrEEN | 21-10-21 | 09:16

Vitamine D, zink en selenium pillen uitdelen bij de moskeeën zou waarschijnlijk al helpen.

RichardBandler | 21-10-21 | 09:20

Ik weet wel goedkopere oplossingen, maar die zouden me een Joris opleveren. En nee, niets dat mensen ernstig zou kwetsen, op een hoop linksigentypes na.

EEnzame SchizofrEEN | 21-10-21 | 09:30

Verdomme, er zit hier thuis een kleine schizo die in de verpleging gaat...
Zou het nog mogelijk zijn die om te laten scholen tot clown?

EEnzame SchizofrEEN | 21-10-21 | 09:03 | 1

Overigens zit een clown aan de top op €4836, een verpleger zit volgens dezelfde site op max€4227.
Qua opleiding, ervaring en zeker verantwoordelijkheden vind ik dit absurd dicht bij elkaar liggen. Daarmee wil ik overigens niet aangeven dat die clowns slecht werk doen...

EEnzame SchizofrEEN | 21-10-21 | 09:09

Trump lanceert "TRUTH SOCIAL" zijn nieuwe netwerk. Jammer alleen dat hij de president is die een absoluut record aan vastgelegde leugens en misleidingen heeft. En sociaal? Dat is toch een vies woord voor Republikeinen, die steevast voor de rijken zijn, zelfs als die de natuur vergiftigen met onafbreekbaar vergif:
How Chemical Companies Avoid Paying for Pollution
DuPont factories pumped dangerous substances into the environment. The company and its offspring have gone to great lengths to dodge responsibility.
www.nytimes.com/2021/10/20/business/c...

cugel | 21-10-21 | 08:53 | 2

Kom eens met wat voorbeelden van "leugens" die niet door links zijn "vastgelegd"?

Blonde Nel | 21-10-21 | 14:07

@Blonde Nel | 21-10-21 | 14:07:
Bijna alles wat er aan geluid uit zijn mond kwam?

JanVergoor | 21-10-21 | 14:18

Tot mijn verbazing durft de witte slip weer buiten zijn bubbeltje jeaup te vertonen. Waarom hij weer in genade is genomen bij policor socjus idpol Nationale Propaganda Omroep is mij een raadsel. Wat mij verbijsterd is dat de redactie dat dat hij een gefundeerde, niet tendentieuze en geen nodeloos kwetsende meninkje zou hebben: twitter.com/NPORadio1/status/14507952...

Graaf_van_Hogendorp | 21-10-21 | 08:30

Is er nou werkelijk niemand die openlijk durft te zeggen dat de toestroom van klaplopers en uitvreters moet kappen in praatprogramma's?
Dat het eindeloos opschalen van slaapplaatsen een keer moet stoppen. Steeds vaker blijkt dat we het niet aan kunnen.

zoalsikhetzeg | 21-10-21 | 08:23 | 3

Is er überhaupt nog iemand die naar die praatprogramma's kijkt?

Papa Jones | 21-10-21 | 08:27

Ja maar, de populisten dan? Die krijgen dan toch gelijk? Kan echt niet, hoor.

Aisie | 21-10-21 | 08:38

@Papa Jones | 21-10-21 | 08:27: Pauper programmaatjes voor laag geschoolden.

tegenalles | 21-10-21 | 09:09

Die Jutta doet me aan Arie Boomsma denken, weet niet waarom maar daar kom ik nog wel op.

Conan de Rabarber | 21-10-21 | 08:12 | 3

Misschien omdat Jutta op heur Insta vooral foto's deelt van haar spiegelbeeld?

MickeyGouda | 21-10-21 | 08:15

De spiegel draait in ieder geval overuren daar in huis want ook vriendje Koen Verweij is een ijdeltuit van de bovenste plank.

_pacman_ | 21-10-21 | 08:49

Nou, gelukkig, wat fijn, grote opluchting, er blijkt dus geen enkele noodzaak om de IC capaciteit uit te breiden.
Moet toch een grote teleurstelling zijn voor minister de Jonge, waar moet hij nu met die -mogelijk- duizenden Corona patiënten naar toe!
Iemand?

Bolder | 21-10-21 | 08:10 | 5

Opvangen in hun gebedshuizen.

Koning BongoBongo | 21-10-21 | 08:23

@Leptob | 21-10-21 | 08:14: hoe bedoelt u, het gaat toch al twee jaar om overbelasting van de zorg te voorkomen?
Waarom wil de regering deze dan niet uitbreiden?
Heeft u soms last van cognitieve dissonantie?

Bolder | 21-10-21 | 08:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Volkskrant: Als er nu verkiezingen zouden komen, zou 68% van de boeren op de BBB stemmen. Dat klinkt zo logisch als een koe. Maar wat dan? Zou het ook maar iéts uitmaken?
www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

Leptob | 21-10-21 | 08:03 | 1

BBB zit niet in het kartel , dus nee maakt niets uit ,d'r zal meer moeten gebeuren.

Koning BongoBongo | 21-10-21 | 08:06

'Sommige culturen' da's net zoiets zeggen als """"jongeren"""" . En maar om de brij blijven dansen ... slappe hap.

Koning BongoBongo | 21-10-21 | 08:10

Ver achter ons inderdaad. Jaren 60 waren een mooi begin van de opkomende inclusie. Iedereen was welkom, maakte niet uit hoe je dacht, mits je open stond voor anderen. En nu. Moet je denken zoals de rest anders hoor je er niet bij. Gek

me | 21-10-21 | 08:13

Gaaaaaap

Bolder | 21-10-21 | 08:39

Op zich is er wat voor te zeggen om wanneer er geen plek meer is op de ic te kijken naar QR code. Kiezen moet je in dat geval sowieso, en de mensen die zich niet laten vaccineren hebben er zelf voor gekozen om risico te lopen.
Tegelijk kan je dan al het andere los laten.

elco485 | 21-10-21 | 07:51 | 11

@me | 21-10-21 | 08:15: Dat gaat al vaak hand in hand, deze mensen (gods wil) komen zo ie zo niet op de IC. Die krijgen een gewoon bed en een priester/dominee om te sterven naar gods hand.

boerk | 21-10-21 | 09:05

@Isditandersgenoeg | 21-10-21 | 08:34: De enige keuze, als die gemaakt moeten worden, is die van leeftijd en reproduciviteit. Een ongevaccineerde 20 jarige gaat boven een gevaccineerde 70 jarige. Een 20 jarige vrouw, onafhankelijk van vaccinatiestatus, gaat boven een 20 jarige man.

Grachus | 21-10-21 | 16:26
▼ 8 antwoorden verborgen

Let's go, Brandon!

R. Ketelsteen | 21-10-21 | 07:40

Gelukkig mogen we met die goeie ouwe gewone griep onze oude moedertjes nog wel gewoon aansteken en de dood in jagen. Schijnt dus feest te worden, wat dat betreft, komende winter.

HeerVanStand | 21-10-21 | 06:51 | 9

De combinatie gaat zorgelijk worden, dus waarom zou je je niet laten vaccineren? Zie: www.worldometers.info/coronavirus/ Overduidelijk is dat landen met lage vaccinatiegraad de meeste besmettingen en doden hebben. Ongevaccineerden kunnen dus gaan zorgen voor een extra hoge druk op de zorg met de traditionele griepmaanden in aantocht.

First Contact | 21-10-21 | 08:04

@First Contact 08:04
En waarom de 'gewone griep' niet net zo benaderen als corona? Zijn we met z'n allen nóg veiliger. Je laten vaccineren lijkt me inderdaad een kwestie van gezond verstand, maar wat mij betreft nog steeds een vrije keuze.

HeerVanStand | 21-10-21 | 08:16

Goeie Ouwe Griep?
Net zoiets als het Oude Normaal, komt nooit meer terug.

Bolder | 21-10-21 | 08:59
▼ 6 antwoorden verborgen

Meende hem (eer)gisteren ook ergens op RTL4 gezien te hebben na een journaal.

Der Schnitzeljäger | 21-10-21 | 06:27

Vannacht een aantal keren wakker geworden van geweldige regenbuien. Heerlijk dat zo vanuit je bed te horen.
Is er al koffie?

Earl_of_Doncaster | 21-10-21 | 06:17 | 3

En er komt nog meer aan

Der Schnitzeljäger | 21-10-21 | 06:28

ja, juist gezet. Croissantje en eitje erbij.
Zo lekker waaien. Ventileren mensen, volg het voorbeeld van de natuur, zou Maurice zeggen. We weten wat de komende maanden gaat gebeuren. Veel plezier met het cijferstaren.

nobodiesunmighty | 21-10-21 | 06:43

@Der Schnitzeljäger | 21-10-21 | 06:28: Heerlijk. Rennen met de hond tijdens de interval, dan met thee achter de pc en aan het werk.

Madame Poitiers | 21-10-21 | 07:40
-weggejorist-
hogedrukpan | 21-10-21 | 06:15 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Nice one..!

number668 | 21-10-21 | 07:47

Slapen gaat. Trusten aan de nachtploeg en slaap lief.

K1100 | 21-10-21 | 04:30 | 2

Truste K. Morgen weer nieuwe drama’s

TheOne48 | 21-10-21 | 04:35

NL
The Rolling Stones - Let’s Spend The Night Together

03) The Rolling Stones - Let’s Spend The Night Together (The Vault Hampton Coliseum Live In 1981) HD
www.youtube.com/watch?v=-1qp6zTZ9Vw

Freezzz | 21-10-21 | 04:49

Britten sluiten vrijhandelsakkoord met Nieuw-Zeeland
nos.nl/artikel/2402467-britten-sluite...

Die foto de activistische eurofiele staatomroep gebruikt. De bedrieglijke staatsomroep wil daarmee uitbeelden dat uit medelijden Nieuw-Zeeland een handelsakkoord met het VK gesloten heeft.

Freezzz | 21-10-21 | 04:28 | 1

Zelfde deal als AUKUS waar Amerika en Australie al in zitten ?

Koning BongoBongo | 21-10-21 | 08:15
-weggejorist-
wilderst | 21-10-21 | 04:23 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Best gemakkelijk, mensen met een onwelgevallige mening gewoon wegzetten als wappie.

Brabeaulander | 21-10-21 | 04:23 | 3

Over feiten kunnen geen andere mening hebben, dat is het hem nou juist. Staphorst en omstreken, bedankt! Zoek het allemaal maar lekker uit daar.

Clavo | 21-10-21 | 08:36

Is van alle tijden.
Stap 1: creëer een angstpsychose met nepnieuws.
Stap 2:

Bolder | 21-10-21 | 09:35

Gommers, scheer je weg.

jansma28542681 | 21-10-21 | 04:06 | 6

precies. Hij moet wat wegscheren. Niet hygienisch op de IC.

nobodiesunmighty | 21-10-21 | 06:44
▼ 3 antwoorden verborgen

Je onthoofdt een familielid, ontdoet hem van zijn ingewanden en dan nóg bestempelen ze je als 'potentieel gevaarlijk'. Zelfs voor misdadigers is tegenwoordig geen eer meer te behalen.

www.telegraaf.nl/nieuws/250863556/man...

MickeyGouda | 21-10-21 | 04:03 | 4

Vergeet zijn hoofd niet. Lag er ook naast. Ik vraag me af wanneer je dan echt gevaarlijk wordt. Het andere hoofd er ook afsnijden,

K1100 | 21-10-21 | 04:18

@TijdelijkOptimist | 21-10-21 | 04:16:
Terreur moet een politiek doel hebben, een aanval op de zittende macht. Bijvoorbeeld een aanslag op de twin towers omdat je een booslim bent die vindt dat democratie slecht is en daarom 5000 mensen in een toren doodvliegt. Er moet een politiek element in zitten om het terreur te laten zijn

Shieldje | 21-10-21 | 06:50

Oh, jawel hoor, moet u eens kijken wat er gebeurt als u iets denkt/zegt wat niet past binnen of afwijkt van de mainstream “feiten”.

Bolder | 21-10-21 | 09:38
▼ 1 antwoord verborgen

Goedemoggel. Ik had gister weer eens een groot geld bedrag cryptocurrency uitgecashed naar mijn rekening. Ik verwacht nog altijd een telefoontje met "meneer superduperadmin, bent U toevallig geen drugsdealer?". Geen haan die er naar kraait.

Pink Floyd - Money (remastered)
www.youtube.com/watch?v=sndo_wdc384

superduperadmin | 21-10-21 | 04:01 | 3

Toevallig zit ik in die handel van de crypto’s. En nee niet een eendagsvlieg maar al een goede 5 jaar.

Banken zijn voor zakelijke klanten erg lastig. De crypto aanbieder wordt gezien als de poortwachter van het systeem. De bank schuift de verantwoordelijkheid door. Dus als u zaken doet met een valide partij zou u geen problemen moeten ondervinden.

KaleBult | 21-10-21 | 07:43

Kraken in mijn geval. Had daar eerder dit jaar >100k gestort (deposit via cryptocurrency). Vervogens SEPA naar bank. Geen haan die er naar kraait. "t zal wel. Geen issue verder als ze wel moeilijk doen, ik doe alles netjes m.b.t belasting en heb ook bron van vermogen gedocumenteerd.

superduperadmin | 21-10-21 | 09:01

Voor €2,50 krijgt u geen telefoontje of huisbezoek.
Niets aan de hand dus.

Bolder | 21-10-21 | 09:39

Er is een Europees land waar men zich amper laat vaccineren: Roemenië. Op dit moment is minder dan 30% van de bevolking er gevaccineerd: een droom voor veel reaguurders die zullen knielen voor deze strijders die niet naar de Hugo de Jonges van Roemenië luisteren en nu waarschijnlijk al dagdromen van een hut op het Roemeense platteland. Daar wonen tenminste geen schapen! Nu de realiteit. In Roemenië gaat het op coronagebied behoorlijk slecht. Er vielen gisteren op een dag 423 coronadoden op een bevolking die iets meer zielen telt dan de Nederlandse. Lekker bezig hoor, 423 mensen die wellicht nog hadden geleefd als ze die vaccins hadden genomen. Maar nee, wappie reaguurders vinden de vrijheid van keuze belangrijker en blijven lekker verzuchten dat ze geen vaccin willen. Nou, je ziet het resultaat als een land met een heleboel dwarse reaguurders zo zou denken. Ben je nog steeds trots op je dwarse standpunt?

Mindset | 21-10-21 | 03:42 | 17

@AnitaDik | 21-10-21 | 06:41: wij zijn inmiddels ook afgegleden naar oost europese levensstandaard toch?
Zelf heb ik het prima, maar als ik de jongere generatie zie, vind ik t leven hier echt kut met hun hongerloontjes en idiote prijslijl op alle vlakken

Shieldje | 21-10-21 | 06:55

@mindset en hoeveel boostershots daarna? Het probleem is dat al het beleid dat onze toch al extreem onbetrouwbare regering nu uitrolt eerder door henzelf werd bestempeld als “zover gaan we nooit” regeren is soms over zelf opgelegde grenzen heen gaan, maar wees daar dan eerlijk in en verkoop het niet zoals Hugo doet met “die komma stond toen anders dus dit is ook anders” in de VS moet iedereen die al COVID heeft gehad alsnog 2 vaccinaties met AstraZeneca of moderna, terwijl dit met Jansen (American Made) niet hoeft. Vertel mij maar dat hier niet iets commercieels achter zit. Fabrikant hebben massa’s teveel, dus wat is dan slimmer om mensen nog wat boosters tegen hun eigen onzekerheid aan te praten. Het blijven drugsproducenten

WibionFire | 21-10-21 | 08:05

Ja, het is verschrikkelijk!
Weet u trouwens hoeveel mensen er volgens het CBS iedere dag in ons eigen land overlijden?
Aan ouderdom en ziekte.
Iedere dag!

Bolder | 21-10-21 | 09:41
▼ 14 antwoorden verborgen

Niet geluisterd maar altijd goed.

K1100 | 21-10-21 | 03:31

Ik heb vriendjes zonder onderliggend lijden, die niet dik zijn en geen diabetes hebben en geen medicijnen gebruiken etc.
Die nemen geen vaccin.
Maar als iedereen zo denkt dan gaat het verkeerd.
En niet omdat mijn vriendjes de pijp uitgaan en dat gaat niet gebeuren.
Maar dan krijg je hier Roemeense perikelen.
Waar de ziekenhuizen vol liggen.
En dan denk ik, jullie zijn allemaal bangerikken in het leven want je maakt je druk over wat dat vaccin in de toekomst kan veroorzaken in je lichaam.
Dus dan weet je dat je bange mensen om je heen hebt.

jaja | 21-10-21 | 03:11 | 32

@jaja | 21-10-21 | 05:53:
Ok jaja.
Ga echt pitten nou. Discussie doen we nog wel een keer.
Ik ben wel andersdenkend heb ik het idee af en toe.
Laterzz jaja!

TheOne48 | 21-10-21 | 06:01
▼ 29 antwoorden verborgen

Nee zeggen. Mijn buurman had visite en ze riep ruim 20 minuten lang nee. De volgende ochtend toen ik naar buiten liep kwam ik haar tegen en ze had een lach op haar gezicht.

Brabeaulander | 21-10-21 | 02:55 | 1

Ze had de buurman zijn huis uit geschopt?

K1100 | 21-10-21 | 03:05

Brian Ferry; altijd +1... Man wat een artiest ! En dan dit nummer onder dit topic. Zo... Phoe... Zo juist gekozen. Goed gedaan GeenStijl..

MagnificentRon | 21-10-21 | 02:52

Dit is speciaal voor jou @keestelpro ( heb ik hier vaker opgezet ;)).
Blade Runner • Main Theme • Vangelis.
www.youtube.com/watch?v=ccJJ0uxigVA
Welterusten allen.

Bad - Casey | 21-10-21 | 02:49 | 1

Ga je alweer?

Freezzz | 21-10-21 | 02:56

Heb leuke avond gehad.
Tijd voor iets luchtigs.
Funk Como Le Gusta-Meu Guarda Chuva(Cosmonautics Remix)
Heel getyp pfff.

TheOne48 | 21-10-21 | 02:27 | 6

@Bad - Casey | 21-10-21 | 02:32:
Geweldig! Dank vriend!

TheOne48 | 21-10-21 | 02:46
▼ 3 antwoorden verborgen

U vergist zich? Ochtenddrank!

wilderst | 21-10-21 | 02:40

Net een hap voor de aankomende dagen gemaakt, volkoren rijst, harigotes, kleine gehaktballetjes en Broccoli ( na het koken en daarna bij elkander gebakken ).
Speciaal voor @Mickey en iedereen die hiervan houdt.
Remix Imagination Just An Illusion Digital Visions Remix Vj Nell Barbosa.
www.youtube.com/watch?v=QU8FN07zRCQ
Enne.
Imagination - Flashback.
www.youtube.com/watch?v=iqPVMw939j8
Enne....( in deze vorm heb ik dit nummer echt nooit gezien, wel heel leuk, al zeg ik dit natuurlijk zelf ;)).
KC and the Sunshine Band (Shake, Shake, Shake) Shake Your Booty DOLLY PARTON 1976 HQ.
www.youtube.com/watch?v=x8no2UG-oZ0.

Bad - Casey | 21-10-21 | 02:23 | 2

Bij volkoren rijst was je al af.

jaja | 21-10-21 | 02:42

BC, let vooral niet op de culinaire criticus hierboven en eet lekker die volkorenrijst. In het licht van je ervaring bij de immunoloog is zo'n gezond dieet sowieso een goed startpunt. Niet omdat ik zelf ongevaccineerd ben en tegen vaccineren zou zijn, maar puur voor jouw bestwil: als je gevaccineerd bent (wat je uiteraard niet hoeft te delen!), dan zou je behandelend arts op zijn minst in ogenschouw moeten nemen dat jouw immuunsysteem wellicht anders reageert dan beoogd. Dan kan er gericht worden behandeld. Waar je lichaam ook tegen protesteert, ik hoop dat je dit snel achter je mag laten. Sweet dreams voor nu. Ik ga je fijne linkjes beluisteren. En je weet het! ;-))

MickeyGouda | 21-10-21 | 03:49

Bij mij rijst dan de vraag in welke volgorde? Eerst de ingewanden en daarna voor de zekerheid het hoofd of eerst het hoofd. Bij dat laaste moet je toch wel zeker zijn dat de persoon het niet meer doet. Dus waarom dan de ingewanden?
Volkomen gestoord dus.

K1100 | 21-10-21 | 02:20

Het zou niet om een terreurdaad gaan. Tja, we weten dat de msms al een tijdje toe is aan een herdefiniëring van terreur. Dus maar even zien.

VP732 | 21-10-21 | 02:24

@keestelpro | 21-10-21 | 02:14: Tuurlijk, hij is gezakt voor zijn examen, de kop moet er namelijk niet af en de alvlees er niet uit. ;-)

miko | 21-10-21 | 02:24
▼ 1 antwoord verborgen

Raad eens wie dit zei; Nee, want er is niks zo erg dat als wij straks IC-bedden hebben en allerlei personeel opgeleid, en er geen patiënten zijn. Dan verveel je je dood. Dat hou je niet lang vol.”

MichaelG. | 21-10-21 | 01:59 | 2

Ik?

jaja | 21-10-21 | 02:00

Mooi dat getik van de regen op het dak van mijn reaguurdersmancave.
Dat niemand daar ooit een nummer over heeft geschreven.

keestelpro | 21-10-21 | 01:54 | 4

Tja Kees

wilderst | 21-10-21 | 02:38
▼ 1 antwoord verborgen

Voor @Bad - Casey speciaal, en alle andere fijne stamgasten.

Earth, Wind and Fire - That's the Way of the World
youtu.be/0zk5Wc28884

Truste

Milton_Styx | 21-10-21 | 01:48 | 3

Als andere fijne stamgast(?): fijn nummer.
Deed me beetje denken aan de Candy Shop-Hangover.
Truste M.

TheOne48 | 21-10-21 | 01:59

Je zal wel slapen maar toch een trusten en slaap lief.

K1100 | 21-10-21 | 02:22

A TheOne48 en K1100, dank.

Milton_Styx | 21-10-21 | 08:14

We hebben maar één planeet.
Denk daar eens over na!

keestelpro | 21-10-21 | 01:43 | 5

En zwarte gaten volgens die knul met een 10 op zijn scriptie.

jaja | 21-10-21 | 01:48

@TheOne48 | 21-10-21 | 01:46:
Als je kijkt dat onze planeet voor meer dan ¾ uit water bestaat vind ik dat we niet eens 1 planeet hebben. De vissen hebben maar 1 planeet.
Wij hebben niks!

keestelpro | 21-10-21 | 01:52

ook maar een leven. En die planeet gaat ons hoe dan ook overleven.
We zijn niet zo een taaie soort,.. een flinke knal in de ring of fire en we hebben een megahongersnood, We hebbenn overshoot day nu ergens eind juli of zo. En aangezien grote knallen als de Laki in 1783 de Tambora in 1815.
we zijn te afhankelijk van te weinig voedselproducenten.

miko | 21-10-21 | 01:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Als je het volk moet laten kiezen tussen structureel uitbreiden van IC capaciteit of iedere week 500 asielzoeker over de grens waarvan een deel zich tot het graf laat verzorgen ......... dan weet ik het nog niet

Ervaringsdeskundige | 21-10-21 | 01:34 | 3

Het volk heeft blijkbaar een ruk naar extreem links gemaakt want het volk stempt op de partijen waarvan extreem links zich afvraagt: wie zijn al die mensen?

keestelpro | 21-10-21 | 01:38

500 vind ik te weinig. Bied je 1.200-1.500 per week ga ik overstag. Dan laat ik mijn linkse gezicht zien.

Lorejas | 21-10-21 | 01:46

Voor 500 zou ik tekenen momenteel

antfukker | 21-10-21 | 04:36

Motie Wilders weggestemd door de coalitiepartijen... Waarom zou je ook de IC capaciteit verhogen als je veel makkelijker het hele land op slot kan gooien in geval van nood?

Gladiator Fap | 21-10-21 | 01:27 | 1

Raar he? Waarom met een mug op een olifant schieten als je ook gewoon de TV uit kunt zetten en Den Haag terug kunt geven aan de zee?

keestelpro | 21-10-21 | 01:36

Het is een café. Eigenlijk een plek voor wat vertier, of soms een smartje.
Evengoed de barman kaart het zelf aan via Gommers.
Mijn lekenvraag:
Waarom hebben we nog geen aparte COVID ic’s?
Ik begrijp dat er dure apparatuur nodig is voor doodzieke COVID patiënten.
Maar het gaat niet over apparatuur, het gaat over verpleegkundigen. Ik kan me niet voorstellen dat je ic personeel nodig hebt om COVID patiënten te verzorgen. Wel goed opgeleid personeel dat wel.
Een ziekenhuis is onderverdeeld in zeer gespecialiseerde onderdelen, waarom nog geen begin met COVID afdelingen, centra? De ziekte blijft, in het kader van besmetting ook wel handig om het apart te houden
Ic verplegers moeten ook zorgen voor mensen uit autowrakken etc. Lijkt me toch moeilijker dan mensen op hun buik draaien, aan het infuus en beademing leggen.
Waarom zijn we nog niet eens begonnen met COVID van die ic weg te houden?

geen koning | 21-10-21 | 01:24 | 13

Er was ook een Covid-schip *inclusief* personeel in de aanbieding ooit. Ziekenhuizen hebben ook maar een winsmarge van enkele procenten. Dus voor mij lijkt het of ze de Covid-gevallen ook weer niet kwijt willen in gewone ziekenhuizen. Anders draaien ze verlies.

RichardBandler | 21-10-21 | 09:16
▼ 10 antwoorden verborgen

The cowboy song.....Thin Lizzy.....

onbekend | 21-10-21 | 01:23

Hier in Amsterdam schijnt het zonnetje. Echt slippertjes weertje nu.

Lorejas | 21-10-21 | 01:43

@Lorejas | 21-10-21 | 01:43: De zon schijnt in Amsterdam nog steeds? Ik zou me zorgen maken rond deze tijd,...

miko | 21-10-21 | 03:02
▼ 2 antwoorden verborgen

4 dikke lamsschenkels in de pan. 2,25 kilo samen. Eerst ingespoten met zeezoutwater met een injectienaald en toen bruingebakken in olie, afgeblust met witte wijn.

3 verse laurierbladeren erbij. Ook een haffel verste tijm en lavas. Scheut water erop.

In een andere pan een grote ui in blokjes gefruit en op het laatst 4 tenen knoflook erdoor geperst. Dat goedje bij de lamspoten gedaan.

Nu 4 á 5 uur stoven tot het vlees van het bot valt, en de saus plakkerig is van de uitgetreden gelatine. Vergeet niet het pijpje uit te zuigen voor het heerlijke merg!

wilderst | 21-10-21 | 01:11 | 11

@keestelpro | 21-10-21 | 01:34: Ik weet en love it. Maar het is slechter geworden na de ballengoudmijn. En sindsdien. Ik beloof niks. Leef van dag tot dag nu grrr.

wilderst | 21-10-21 | 02:27

@wilderst | 21-10-21 | 02:27: Ik heb iig 'alles' klaar voor morgen, als J.Cash langskomt. Lekker eten, koud bier, lauwe rode wijn. Pot uitgedaan, schone tafel en keuken (altijd), meer ging niet...

wilderst | 21-10-21 | 02:35
▼ 8 antwoorden verborgen

RickyLaRue | 21-10-21 | 01:06,
Prachtig!

Bad - Casey | 21-10-21 | 01:10

Zou die leadzanger van Aerosmith plastische chirurgie hebben ondergaan om de Mick Jagger look te bewerkstelligen?

keestelpro | 21-10-21 | 01:14

@keestelpro | 21-10-21 | 01:14,
Door deze gasten weet ik wel dat Wiskunde dus werkt/klopt.
Min en min is plus, zie Liv Taylor.
LOTR: The Fellowship of the Ring - Arwen Escape.
www.youtube.com/watch?v=N4I7myAG_mY

Bad - Casey | 21-10-21 | 01:25

Milton_Styx,
Wat een mooie bericht van je.
Dit nummer is namens mij en dus speciaal voor jou @Milton_Styx.
Ain't No Mountain High Enough.
www.youtube.com/watch?v=IC5PL0XImjw

Bad - Casey | 21-10-21 | 01:04 | 2

Dank Casey.
Laat 't ons goed gaan.

Milton_Styx | 21-10-21 | 01:10

Nikolas Cruz, dead man walking. Die gaat de doodstraf krijgen.
youtu.be/jf2YGGYXSIY
Wel hard voor hem dat ie geeneens meer televisie mag kijken in z'n cel.

R. Skickr | 21-10-21 | 00:56

Even voor alle mensen die roepen dat ongevaccineerden zelf maar moeten betalen voor IC opname? Of Ongevaccineerden geen plekje op de IC gunnen. Ik ben wel benieuwd.. Heeft u de bijsluiter gelezen van de injectie die u heeft gehad? Wie is er aansprakelijk en betaald de kosten, mocht er met u iets mis zijn of gaan? En wenst u dan zelf ook geen hulp? Heeft u alles gelezen en onderzocht? "Voorwaardelijke toelating" "Nog onbekend" Er zijn nu in totaal 776.163 vermoede bijwerkingen gemeld bij Lareb. Enfin. We leven in spannende tijden. Ik gun iedereen het beste. Ik gun niemand ziekte en iedereen hulp als hij het nodig heeft. Maar hebt respect voor ieders keuze. U mag prikken, U mag niet prikken. Maar denk na en draag elkaar geen haat toe. Ik vindt het oneerlijk dat sommigen niet in de horeca mogen. Terwijl mensen die Covid hebben met Vaccinatie/ QR bewijs wel anderen mogen besmetten. Ik snap dat niet. Niemand heeft 100% de waarheid in pacht. Laten we a.u.b. allemaal een beetje redelijk blijven. Hoe veel mensen/ kennissen/ buren heeft u verloren aan Corona? Ik ben wel benieuwd? bij mij valt het wel mee namelijk? Werkt u in de zorg? ik ben benieuwd naar uw verhaal?

Geenjoris | 21-10-21 | 00:55 | 13

Weer dom gezwets over de bijsluiter en de zogenaamde voorwaardelijke toelating. De kans op ernstige bijwerkingen is bijna nul. Dat men mogelijke bijwerkingen registreert en onderzoekt is prima. Feit is dat pas enige bijwerkingen (trombose/bloedplaatjes) echt gelinkt kunnen worden en die zouden ook getriggerd worden door het virus zelf. Geen enkele reden dus om niet te vaccineren. Dus als je dat bewust niet doet mag je van mij naar huis worden gestuurd met ivermectine en paracetamol om je griepje uit te zieken en de geplande zorg door laten gaan.

dartfrogger | 21-10-21 | 08:34
▼ 10 antwoorden verborgen

Scheiding van kerk & staat: oké
Scheiding van media & farma: nee?
t.co/6eKmrvM5OW

keestelpro | 21-10-21 | 00:49 | 2

Ja want ik, wanneer ik nuchter ben, kijk ook murican-poep...

PaardenliefhebberVet | 21-10-21 | 00:54

Toch maar eens investeren in Pfizer!

RickyLaRue | 21-10-21 | 00:58

Het gaat flink tekeer hier
Def Leppard - White Lightning
youtu.be/izSUEWU52N0

R. Skickr | 21-10-21 | 00:42 | 1

Junior vraagt nog even een liedje aan voor Rutte. Voor deze keer dan: youtu.be/ZktNXK1jjv0

Leptob | 21-10-21 | 00:40 | 2

Het is dat het Duits is... ;)

PaardenliefhebberVet | 21-10-21 | 00:46

@lezeres | 21-10-21 | 01:07:
Ehmmm ik dacht dat je meer een bibliotheek type was.. Da's toch precies het tegenovergestelde! Jij misleidende stoute reaguurster! *fantaseert over een gepaste straf*

keestelpro | 21-10-21 | 02:00

@keestelpro | 21-10-21 | 02:00: Gaat prima samen hoor! (Met stem van Jambers... Overdag is zij een keurige bibliothecaresse.... Maar 's nachts.... na twaalven... ;-))

lezeres | 21-10-21 | 02:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Laat Baudet het niet weten! Of wel, zou wel chill zijn.

PaardenliefhebberVet | 21-10-21 | 00:49

Heb ooit pianoles gehad door een conservatorium leerling die moest leren les geven en ik was 11.
Dat was gratis dus moeders had het snel geregeld.
20 studenten er omheen om mee te kijken.
Ik heb het 3 lessen volgehouden, maar omdat die vent zo uit zijn bek stonk ben ik afgehaakt.
Maar ik kan wel een beetje pianospelen.

jaja | 21-10-21 | 00:52

De server stond in brand dus dit was dubbel, maar nu niet?

PaardenliefhebberVet | 21-10-21 | 00:52

https://www.ad.nl/binnenland/advies-aan-duizenden-nederlanders-in-marokko-zoek-snel-een-andere-route~a8a72df9/

Mooi nieuws.
Vluchten van Marokko naar Nederland gewoon permanent verbieden.
Nu alleen nog een aantal volle kisten met Marokkanen die kant op graag.

WillSchmidt | 21-10-21 | 00:36

Ik vind Charles Groenhuijsen een enorme lul.

RickyLaRue | 21-10-21 | 00:35 | 1

Dan ben je niet de enige.

jaja | 21-10-21 | 00:38

Deze partijen mogen dus geen huilie doen bij overbelasting.

DriesRoelvink | 21-10-21 | 00:35

Barman! Fur mich Heute bitte ein Apfel Schnaps. Der Corona wahnsinn stirbt nicht mehr!

Het Noorden | 21-10-21 | 00:34 | 3

Was!? Ein Corona? Okay okay!
jij buis dit: U Got That, Corona-chan

PaardenliefhebberVet | 21-10-21 | 00:42

Het citroentje valt echt goed met een schnitzel, krijg wel veel hoofdpijn na zulke etentjes... Heeel interessant.

PaardenliefhebberVet | 21-10-21 | 01:13
-weggejorist-
dartfrogger | 21-10-21 | 00:33 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Ondertussen gaat het in Roemenië helemaal fout. Dagelijks 50 doden per 1 miljoen inwoners.

Pater.Koekkoek | 21-10-21 | 00:33

THESE ARE ROOKIE NUMBERS!
Aldus mijn karige entrée, dans le café.

Ghost - If You Have Ghosts (Roky Erickson Cover)

Is mijn inbreng, als reaguursels zijn we allemaal spoken van gister-dag/uur/minuut... Maar we zijn er wel!

PaardenliefhebberVet | 21-10-21 | 00:32

Advocatus diabolus had het over de gasprijs. Dat is een posthuum afscheidskado van Wiebes In eigen grond niet meer mogen omdat hij wilde besparen op woningherstel en bij Vlad duur uit zijn vanwege geen contract.
Jaja VVDers, zijn echt goed in dat soort zaken!

Einde van de Domheid | 21-10-21 | 00:29 | 1

Incompetent gebleken vvd-ers cda ers d66 ers met een hoog aangeschreven globaal bureau op hun resumé vóór dat ze minister of kamerlid werden of wethouder Amsterdam, zijn de meest infantiele gedrochten die er bestaan. Zeker zo'n lapzwans als Wiebes. Volkomen fout besluit. Draai open die kraan en verstevigt de huizen.

Zwizalletju | 21-10-21 | 00:41

Maar die miep van Den Haan was dus geeneens bij de stemming van Greef? En wat is dat voor een raar stemsysteem trouwens? Ik dacht dat we nog steeds 150 leden hadden? En hoezo alleen Rutte? Vergeet ook de corrupte rechters niet!

F. von Zeikhoven | 21-10-21 | 00:28

1976 Racisme before woke-times?

Wild Cherry, een "witte" band, doet aan cultural appropriation en produceert een funky nummer.

(Het woord funk betekent van origine lichaamsgeur of de geur van geslachtsgemeenschap
In de jaren 1960 ontstond funk als muziekgenre, voornamelijk ontwikkeld door James Brown en de groep muzikanten rondom hem en later ook door de The Meters, beide uit de Verenigde Staten.)

"hoorden zij een fan schreeuwen "Gaan jullie witte jongens wat funky muziek spelen?" Parissi schreef de regel "play that funky music" op en maakte hier een nummer omheen. " (Wiki)

Klinkt als een "zwarte" band en zingt op een toon welke smalend overkomt:
"play that funky music white boy"

Inverse discriminatie?
Hebben we 't weer zelf gedaan?
Hebben "witten" cultureel bepaald een discriminatie erfzonde?

Zeg 't maar!

Wild Cherry - Play That Funky Music
youtu.be/MDZsNksbw2Q

Milton_Styx | 21-10-21 | 00:28

Goeie........,
Gulliver al langs geweest? Joris heeft hem uit de kelder verlost. In het van Jole topic stond een reactie van hem.

K1100 | 21-10-21 | 00:25 | 2

Witte maar vieze ouderwetse onderbroeken.

Brabeaulander | 21-10-21 | 00:28

Wat waar wanneer?

Adriel | 21-10-21 | 00:29

Ik herinner het me zomaar, toen Nederland in rep en roer was om de bangalijst.

Adriel | 21-10-21 | 00:25

De uitslag van de stemming (motie Wilders) laat zien waar een regeerakkoord voor staat (ook voor een demissionair kabinet). Elke individuele mening is in de kiem gesmoord. Dit is ook zó ziek aan regeerakkoorden.

Rdock | 21-10-21 | 00:22

Kinderpikker. GS doet een Premselaatje.

Charles Swietert | 21-10-21 | 00:17

Op de valreep.
Goedemorgen allen,
Even over mijzelf, gisteren bij de immunoloog geweest, men snapt het nog niet wat ik mankeer ?!
Bepaalde pillen meegekregen waar ik het de aankomende maand ermee moet doen.
Mijn Immuunsysteem schijnt dus behoorlijk in de war te zijn, maar men gist dus in deze.
Dit is immers een kroeg, een rondje en zo ook een nummertje van mij, beste kastelein.
Voor @Anja en voor iedereen die hier van houdt.
Blue Thunder • Main Theme. ( over de jaren 80 gesproken ).
www.youtube.com/watch?v=eqyKNnGihks
Enne, deze ook nog.
Firefox, Mountain Scene, Speed. ( weet u nog ?! )
www.youtube.com/watch?v=b-eUZ6D4rSk
Proost allen !

Bad - Casey | 21-10-21 | 00:16 | 15

@jaja | 21-10-21 | 01:13,
Ja.
Bezie mijn antwoord, want die is zonder enige vorm van gein.

Bad - Casey | 21-10-21 | 01:18

@Bad - Casey | 21-10-21 | 01:18:
Dan moet je wel even uit zien te vinden waar je allergisch voor bent zodat de pleuris niet nog een keer uitbreekt.

jaja | 21-10-21 | 01:22
▼ 12 antwoorden verborgen

Gommers lijkt op de nooit gepuberende, oudere broer van Ruud de Wild.

Detail; wil beiden niet horen of zien ook niet.
En is waarom ik Gommers' halve trouwboek voor de volle 100% steun in haar missie. Mocht u meelezen, mevrouw Gommers, ik steun u door dik, curvy en dun.
Samen alleen op naar de 100% Gommers negatieve testuitslag TV vaxx!
Samen alleen ma'am G.!

chicago river | 21-10-21 | 00:16

Er zijn meer teleurstellingen dan voorspoed.

Brabeaulander | 21-10-21 | 00:03 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Bij al die mafklapers vraag ik me dan af; was die steen nou echt zo zwaar?

Dr. Blechtrummel | 21-10-21 | 00:01 | 2

https://www.hln.be/zoersel/speelgoedwinkel-verzwaart-postpakketjes-met-stenen-om-toeslag-te-vermijden-compleet-absurd-maar-het-werkt~a4afb5f4/

Brabeaulander | 21-10-21 | 00:04

Jesus Jutta de Narcist. de teering...

Helloween | 20-10-21 | 23:57 | 1

Niet bepaald een Ria Visser, maar wie wel, vind ik een stayerette als onze Esmée? Lekker meetrainen met de jongens, ach en dan de rest. Deze is voor de enige hoop van Liberaal Nederland, Kapitein Rob, niet te verwarren met Bernard Prince, ook niet qua crew: www.youtube.com/watch?v=KciF0ECcX1Q

Hetkanverkeren | 21-10-21 | 00:14

D'66, de partij die claimt de erfenis van Els Borst te vertegenwoordigen en voor betere zorg te zijn stemt samen met het CDA, de VVD en de Gristen Unie tegen betere zorg.
Volgens mij een teken dat wij bijna een nieuwe regering hebben. Alle neuzen wijzen dezelfde kant op, namelijk tegen de burgers. De 4 partijen zijn er helemaal klaar voor om ons de komende 4 jaar te benadelen.

Osdorpertje | 20-10-21 | 23:56 | 6

@Papa Jones | 21-10-21 | 00:13:
Als ze het wel een goede motie vinden, stemmen ze eerst tegen, en komen vlak daarna met hun eigen motie om precies hetzelfde voor te stellen.

Osdorpertje | 21-10-21 | 00:25

@Papa Jones | 21-10-21 | 00:13: Lees de motie van Wilders nog eens na, en kijk dan naar uw eigen reactie ... die met uw "nepmotie" , schaam je...

Zwizalletju | 21-10-21 | 00:28

@Zwizalletju | 21-10-21 | 00:28: Ik héb die motie nagelezen... het is een kinderachtige nepmotie van slechts één zin. Een belediging voor de politiek en de kiezer, dát is het. Wilders is degene die zich zou moeten schamen, als hij serieus is hier.

Papa Jones | 21-10-21 | 08:07
▼ 3 antwoorden verborgen

Henrietta Collins And The Wifebeating Childhaters - Drive By Shooting

youtu.be/gfWIPi74lug

R. Skickr | 20-10-21 | 23:56

Het moet er maar eens van komen, een song van 50 jaar oud, en de tekst kan je nog steeds gebruiken
The Beatles - Revolution
www.youtube.com/watch?v=BGLGzRXY5Bw

Stijlloser_from_NL | 20-10-21 | 23:54 | 1

Terugdraaiende beelden blijven toch fascinerend, Enigma - Return To Innocence: https://youtu.be/Rk_sAHh9s08

smdyasc | 20-10-21 | 23:54

Voor alle stoere wijfies: soms zie ik zelf de noodzaak van mannen ook niet in www.youtube.com/watch?v=Lt6r-k9Bk6o Ain't that a Bitch? Zo meteen een paar lifehacks op kookgebied, maar niet van mij. Sommige geheimen?

Nun also: www.youtube.com/watch?v=dSKeOaxHX5Q Liefde door de maag. Afvallen gaat best wel "lekker". Godverdegodver!

Hetkanverkeren | 20-10-21 | 23:52

Een vriend van me is op 21 mei overleden aan alvleesklierkanker.
Toen ik rond 7 uur vanavond bij AH was zag ik hem lopen dacht ik.
Ik naar die man toe en het was hem natuurlijk niet.
Vond het wel vreemd.

jaja | 20-10-21 | 23:47 | 8

Zou wel goede reclame voor AH geweest zijn: zelfs vanuit de hemel komen ze hier in de hel boodschappen doen.

echtpaul | 21-10-21 | 00:15

Had hetzelfde een tijdje terug met mijn pa. Erg vreemd.

Brabeaulander | 21-10-21 | 00:15
▼ 5 antwoorden verborgen

Om het klimaat te redden, laat ik geen scheten meer.
*prrt*
Kudt!

RickyLaRue | 20-10-21 | 23:45 | 1

Was dat een kudtscheet?

BrutusBosch | 20-10-21 | 23:57

Toch wel waar. Niet iedere nicht is gelukkig in de liefde. Joh, ik heb een plasser, wat kan er misgaan? Is het de wanhoop? www.youtube.com/watch?v=y9KgEs3Zksg Elementaire biologie. Puur behelpen.

Hetkanverkeren | 20-10-21 | 23:39 | 2

Het hele leven is een beetje behelpen, toch? En hoe wankel is het om alles op te hangen aan de liefde van die ene?

MickeyGouda | 21-10-21 | 00:08

@MickeyGouda | 21-10-21 | 00:08: De dag dat ik ooit mijn prins op dat ene paard ga wedden, weet ik dat het met mijn bovenkamer gedaan is.

Ik ben nog liever gereformeerd. Wit of niet: www.youtube.com/watch?v=iXcj8dFOd1E Een stampede is een stampede. Dat ontbreken bij de geboorte van een kudde instinct. Het vrijwaart niet van het een en ander aan afgronden, maar ik spring niet bij voorbaat in de zelfde sloot.

Daar kom ik binnenkort zeer beslist op terug.

Hetkanverkeren | 21-10-21 | 00:26

Vanuit D66, VVD CDA en CU zou het erkenning zijn dat ze gewoon de boel in de soep hebben laten lopen afgelopen jaren.

Forwaards | 20-10-21 | 23:38

Meer mensen hier die de CU een enge partij vinden?

Muissolini | 20-10-21 | 23:34 | 4

Vroeger waren de partijtjes bekend als klein rechts. Nu geniepig links.

BrutusBosch | 20-10-21 | 23:39

Ik ben van mening dat iedere prospect van CU 40 dagen in de woestijn zou moeten doorbrengen voordat ze ons het leven zuur komen maken als Tweede Kamerlid.

Duwbak_Linda | 20-10-21 | 23:40

@VoltaireJohn | 20-10-21 | 23:35: Heb echt niks met geloof, vind het maar eng, maar ben wel een beetje SGP fan geworden, bizar. En vergeet niet, Mart Smeets is een goed mensch!

Muissolini | 20-10-21 | 23:40
▼ 1 antwoord verborgen

Diederik is wel okee, ik vind hem wel oprecht en van goede wil. Lijkt me lastig voor hem om te laveren tussen het goede van vaccineren en het slechte van dwang. Verder wil ik graag een toepasselijk liedje van Pink Floyd aanvragen. m.youtube.com/watch?v=73UMWoXRbjg

kroel | 20-10-21 | 23:34

Ik doe nog maar eens een gooi naar een plekje in de mix van Keestel.
youtu.be/1QM3LYDpvxc

Leptob | 20-10-21 | 23:33 | 1

*opstaat en naar de koelkast host voor een biertje*

keestelpro | 21-10-21 | 00:06

Zeker weten dat de mondkapjesplicht weer van stal gehaald wordt. De MSM hebben al opdracht gekregen om artikeltjes bij elkaar te liegen dat de meerderheid van de bevolking dat wel ziet zitten. Is gewoon voormasseren.

HGL | 20-10-21 | 23:29 | 2

Wat vaccinatie betreft hartstikke normaal. Grote sponsors van nieuwsmedia zelfs. Kijk voor de gein eens naar CNN. Iets van 90% van de reclames zijn medicijnen. vidmax.com/video/208114-when-the-guar...

Sindskort heeft Dr. Scott Gottlieb (voormalig FDA-commissaris en bestuurslid van Pfizer) een boek uitgebracht over de pandemie. Elke dag op CNN over de noodzaak en verplichting van vaccineren. Dat iedereen gevaccineerd moet worden incl. 5 jarigen. En dat wij natuurlijk zijn boek moeten kopen en niet vergeten te vaccineren.
Alsof de grootste slager van de wereld iedere dag op tv gaat zeggen ; eet geen vlees mensen. Vlees is slecht, go vegan!

TERUGVANWEGGEWEEST | 20-10-21 | 23:49
-weggejorist-
wilderst | 21-10-21 | 03:20

Let's go Astros!!!

Lange nacht honkbal voor de boeg. Nu Astros - Red Sox, later vannacht Dodgers - Braves.

Bank, nootjes, hangen, dom kijken.

Lorejas | 20-10-21 | 23:24 | 3

Zijn ze al begonnen? Enjoy!

R. Skickr | 21-10-21 | 00:06

Spannend pitchers duel. Astros 1-0 voor. Gruwelijk goed honkbal van beide ploegen. 5e inning gaat nu beginnen. Vette atmosfeer in afgeladen Fenway Park. Rocktober!!

Lorejas | 21-10-21 | 00:25

Boston in elkaar aan het klappen hehe. 6-0 Astros na rampen inning voor Boston. Mooi zo.

Lorejas | 21-10-21 | 01:12

Dat de regeringspartijen tegen uitbreiding zijn van IC-capaciteit geeft toch wel te denken.
Al is het maar tijdelijk.
Ik begrijp niet dat je daar tégen kunt zijn.
Een handvol mensen op het totaal.
Waarom zou je tegenstemmen?

Ruimedenker | 20-10-21 | 23:14 | 7

Pluche, macht? En zie weer de enge CU, die willen zo graag bij de regenten komen, lekker baantjes krijgen in het carousel.

Muissolini | 20-10-21 | 23:36

Waarom de sluizen open zetten en het eigen volk willens en wetens laten overlopen?

MickeyGouda | 20-10-21 | 23:40

Heb je de motie wel gelezen? De tekst in de motie is zó kort, dat je er niks mee kunt in mijn ogen. Beetje puberaal van Geert. Dat alle oppositiepartijen vóór stemmen is ook weer lekker makkelijk: zij dragen geen enkele verantwoordelijkheid, dus boeien wanneer de motie nietszeggend is. Maar wanneer je tégen stemt, ben je de boeman natuurlijk.

Ik stem PVV maar zulke moties zijn puur voor de bühne, Geert ziet de kiezers duidelijk niet voor vol aan als hij denkt dat ze (of een deel daarvan) dit niet doorzien.

Papa Jones | 21-10-21 | 00:10
▼ 4 antwoorden verborgen

Had vandaag trek in een vette bek na terugreis vanuit de achterhoek naar 020.
Gele M bij Apeldoorn gevolgd. Enorme rij bij de voordeur en file bij de MC-drive afhaal.

Aan Mcdriven doe ik niet dus in de rij bij de voordeur, QR code verplicht en ook uw ID graag. Dacht dat langs de snelweg restaurants uitgezonderd waren van deze controle.

Affijn, na lang zoeken de QR app gevonden op mij El Cheapo China telefoon, vraagt die snotneus ook nog om een ID bewijs. Heb ik vast wel ergens, zoeken duurde te lang en achternaam noemen was uiteindelijk genoeg.

Wat een gedoe voor een kleffe hamburger.
Rij de volgende keer wel door tot Barneveld voor een Whopper!

CarelJan7937 | 20-10-21 | 23:14 | 9

@Red shirt | 20-10-21 | 23:43:
Veertien gaat met pa naar de Mac, trekt jas aan en stapt gedachteloos dan wel zorgeloos in de auto, gewoon, zoals het hoort. "Identificatieplicht", wat een gotspe.

MickeyGouda | 20-10-21 | 23:52

@Red shirt | 20-10-21 | 23:43:
Wegrestaurants zijn vrijgesteld van het vragen naar de QR code. Deze Mac dus ook.

K1100 | 20-10-21 | 23:53

En dan binnen middels de opgespaarde Mac QR codes een euro besparen op je hamburger?

Lorejas | 21-10-21 | 00:07
▼ 6 antwoorden verborgen

@R. Skickr | 21-10-21 | 00:14: Driver s seat?

Muissolini | 21-10-21 | 00:32
▼ 9 antwoorden verborgen

Voortbordurend op de vrouwelijke onschuld, weet ik niet zo goed hoe ik op dit nummertje zou moeten kijken: www.youtube.com/watch?v=IKxMTFvo_0s Overigens had het AD vandaag een soort van doorlopende rubriek over Alizee.

Het zou best. Ik koester liever mijn warme herinneringen.

Hetkanverkeren | 20-10-21 | 23:09
-weggejorist-
mirical | 20-10-21 | 23:05 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Het gas is duur omdat we tegen Poetin hebben gezegd dat we er vanaf willen.
In plaats van gewoon een 30jarige deal te maken en daarna het af te schaffen.
En dus gaat Poetin andere afnemers zoeken.

Zegt Dirk Sauder bij Khalid & Sophie vanavond.
Dus het is knetterduur, omdat 'we' het aan ons zelf te danken hebben.

AdvocatusDiaboli | 20-10-21 | 23:02 | 6

@Nuuk | 20-10-21 | 23:12: haha ja, en dan met allerlei compensatie de barmhartige Samaritaan uithangen. Ik sla je op je muil maar zal ook de pleister even plakken.

SomsGenuanceerd | 20-10-21 | 23:30

@Roos | 20-10-21 | 23:26: De voorzetseluitdrukking 'Te danken aan' kan en mag zowel bij iets positiefs als bij iets negatiefs worden gebruikt, het is beiden juist. Ook kan je het ironisch gebruiken.

R. Skickr | 21-10-21 | 00:24
▼ 3 antwoorden verborgen

Ergens al een racismekaart getrokken ?

"Voor het eerst is een varkensnier bij een mens getransplanteerd, zonder dat het orgaan onmiddellijk werd afgestoten. Artsen in New York gebruikten een varkensnier waarvan de genen zo waren veranderd dat die niet langer het molecuul bevatten dat tot directe afstoting in het menselijk lichaam leidt."

Bibop | 20-10-21 | 23:00 | 6

@Blonde Nel | 20-10-21 | 23:02:
Oh dat..
Misschien lukt het ook wel bij geiten.

jaja | 20-10-21 | 23:03

@jaja | 20-10-21 | 23:03: Eigenlijk is het "Van het concert des levens krijgt niemand een program". Maar ik keur het goed.

BrutusBosch | 20-10-21 | 23:53

Allemaal leuk en aardig, tot dat krulstaartje zichtbaar wordt.

Sneerpoets | 21-10-21 | 00:15
▼ 3 antwoorden verborgen

Gek land Australië. Klant emailde dat zij vrijdag wel een pintje kunnen gaan vatten in de kroeg of gaan happen in een restaurant (max 20 m/v), maar winkels blijven wel dicht. Oh ja, ook mondkapjes buiten verplicht...

Louter Leuter | 20-10-21 | 23:00

Over Gristenen, biblebelt enz. gesproken. Wie had ooit gedacht dat er in Putten, of all places, een florissante mini-punk scene is ontstaan. Als je me dat 40+ jaar geleden had voorspeld had ik je uitgelachen. Nu ben ik kwa muziek niet zo'n fan van (en te oud voor) tegen elkaar in klotsende rammelpunkbandjes van puistige puberTs met hanekam kapsels, maar... LET THE KIDS ROCK !
Dus hier zijn The PRUTSERS, uit Putten, met hun grappige liedje "Peter Poepsex"
---> watch?v=cr5EM2_63oA

Asteroid-B612 | 20-10-21 | 22:58 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Ik zeg zelf nee

Knap hè

Kaas de Vies | 20-10-21 | 22:57 | 1

Best wel....

onbekend | 20-10-21 | 23:19

Diederik nu bij op1

thanseeuwen | 20-10-21 | 22:56 | 3

En waar zit zijn vrouw nu?

Nuuk | 20-10-21 | 23:05

Ezel?

Veepert | 20-10-21 | 23:24

Cliniclowns zijn echt doodeng. Kan mij niet voorstellen dat kinderen daar op zitten te wachten als ze in het ziekenhuis liggen.

Vula | 20-10-21 | 22:55 | 4

Heb altijd de Joker in gedachten...

Louter Leuter | 20-10-21 | 23:02
-weggejorist-
floppyhoes36 | 20-10-21 | 23:12
▼ 1 antwoord verborgen

Iets met uitgewerkte vaccinatie (6 maanden ongeveer,bron science)zodat we met zijn allen weer in het zelfde schuitje zitten.Benieuwd hoe dit gegeven gespind gaat worden.Open kaart spelen of blijven doen of de vaccinatie de heilige graal alleen is.

Vliegendtapijtje | 20-10-21 | 22:54 | 3

Als je af en toe een mutatie tegenkomt van corona, wordt je afweer daardoor weer geüpdatet En als het verschil niet al te groot is wordt je er ook niet heel erg ziek van als je gevaccineerd bent. Misschien merk je het nauwelijks.

AdvocatusDiaboli | 20-10-21 | 23:06

We doen liever alsof we een fantastische regering hebben en een fantastische leider.

Analia von Solmsch | 20-10-21 | 23:09

Zorg is bijna de grootste post op de bevolking. Ongeveer 1 op de 5 mensen werkt in de zorg, over niet al te lange tijd is dat 1 op de 3. Is het niet eens tijd om serieus na te denken over de manier waarop wij zorg organiseren, in plaats van populistische moties over IC-capaciteit of zorgsalarissen in te dienen? Het is nu al nauwelijks houdbaar.

Muxje | 20-10-21 | 22:53 | 8

De farmacie en dat soort dingen goedkoperder maken. Niet zo lang mogelijk er maximale winst uit slepen. Maar ja., dat wil de markt.

AdvocatusDiaboli | 20-10-21 | 23:08

Dit is natuurlijk het belangrijkste issue. Een begin zou zijn om veel scherper onderscheid te maken tussen zorg en wonen. Waarom moet huishoudelijke hulp uit zorg budget betaald worden? En waarom zou overheid je bejaardenhuis moeten betalen? Huur betaal je toch ook zelf. Verder moeten we veel strenger zijn met toelaten van nieuwe behandelingen. Er wordt nogal veel verspilt zonder dat het gezondheidswinst oplevert.

Vula | 20-10-21 | 23:32
▼ 5 antwoorden verborgen

De hele discussie gaat over een zorgcrisis. Die zorgcrisis lossen we niet op. We nudgen 17 miljoen mensen een kant op waarbij de immer afnemende capaciteit van diezelfde zorg niet direct tot problemen leidt.

De rol van Diederik in dit toneelstuk is slechts een bijrol.

achso | 20-10-21 | 22:49

FF npo ingeshakeld:
Gommers’ haar ziet er doder uit dan normaal… ook slachtoffer van Covid?!?

Analia von Solmsch | 20-10-21 | 22:48 | 1

Net als Freek de Jonge zeg maar.

Groene_pixel_man | 20-10-21 | 23:02

Van de week las ik een tegel over de oorzaak waarom er minder mensen in het GScafé zouden komen. Gedacht werd dat het door het praten over eten en de vele recepten zou komen.

Zelf heb ik daar geen probleem mee, maar ik merk wél dat ik de discussies over corona flauw begin te worden.

Wie heeft andere redenen ? En wat kunnen we doen om het weer wat gezelliger te krijgen?

*Muntje in de jukebox werpen doet*

Roos | 20-10-21 | 22:48 | 25

@lezeres | 21-10-21 | 00:45:

Zoals je las, ben ik het helemaal met je eens.
Ondervond dezelfde gevoelens van plezier de ene en afkeer van de (negatieve) kritiek de andere dag.

De rode draad van wilderst kookdraad was juist voor mij de reden om als gast mee vorm en inhoud te geven in het café.
Om het plezier, passie en eigenzinnige presentatie. Vind ik amusant, vermakelijk, leerzaam en bekijk dat met veel respect gezien de context waarbinnen hij de energie moet vinden, al die ervaring en ervaringen met ons te delen.

Ben dus blij dat in deze draad de uitkomst naar een positieve uitkomst draait.
In eerste instantie dacht ik, niet weer die discussie, dan ben ik weg.
In die zin respect @Roos dat ze haar tegel mooi geformuleerd heeft voor een open blik.

Proost dames. :)

Milton_Styx | 21-10-21 | 01:07

@Milton_Styx | 21-10-21 | 01:07: Proost lieve Milton :-)) En die context waar jij over spreekt is mij ook bekend. Daarom hoop ik met heel mijn hart dat hij, ook in de toekomst, met veel plezier en enthousiasme, zijn ervaringen met ons blijft delen.

lezeres | 21-10-21 | 01:21

Mooi gesproken allen, zeer mooi, en dank voor de heads up!

Als je iets te zeggen hebt, plemp het, en reaguursels zullen volgen of niet. De ene avond gaat muziek hard, de andere politiek. Weer een andere koken. Het hangt van de reaguurders op dat moment af. Soms hoor ik niks op mijn gerechten en soms is het bal. Prima toch? Je gaat toch ook niet in een kroeg vol voetbalsupporters persé over politiek praten, omdat het moet? De reaguurders bepalen. Punt.

wilderst | 21-10-21 | 03:12
▼ 22 antwoorden verborgen

Zit Gommers er na bijna twee jaar nog steeds om te vertellen dat hij te weinig bedden en personeel heeft?

Twee oplossingen:
- Opleiden, opleiden, opleiden, bealen, betalen, betalen dat nieuwe personeel.
- Patiëntenstop.

Wel, we hebben gezien, al jarenlang, dat een patiëntenstop bij een virusinfectie (zie griep) geen probaat middel is om ieder de zorg te verlenen, die haar of hem toekomt.

In 10 jaar tijd is de IC-capaciteit met 10-tallen procenten afgeschaald. Dat ondanks adviezen om voorbereid te zijn op langdurige bezetting bij een pandemie.

Dhr. Gommers heeft het verkeerde verhaal, aan de verkeerde tafel. Hij staat met "impfen macht frei" regeringspropaganda uit te braken.

De omvolking moet betaald worden. Desnoods ten koste van onze gezondheidszorg.
De onderbuik van Europa moet gefinancierd worden, zodat we onze eigen sigaar moeten oproken.
Nederland moet en zal een biljoen euro uitgeven om het wereldklimaat te redden met een bijdrage van 0,0035ºC
Nederland moet en zal de pensioenpotten (€1,5 biljoen) als dekking aan Brussel geven voor waanzinnige geldverbranding door de EU.

Gommers deugt niet en toont dat aan den volke.
Geen wonder dat zijn vrouw zich schaamt voor zulk ijdel vertoon (en de braaklucht)

Milton_Styx | 20-10-21 | 22:44 | 6

@jaja | 20-10-21 | 22:56:

Ik zie het resultaat, ook van moties terzake.
Bedroevend.
En iedereen weet dat besturen onderhand meer gaat over beeldvorming dan maatregelen wegens het structureel teveel geld wegpissen wat niet in Nederland of aan Nederlands wrlzijn en welvaart wordt besteed.
Kijk naar oplopende lastendruk in 10.jaar en afbraak van door de staat gefinancierde diensten en voorzieningen.

Gommers had dus juist in de 1,5 jaar dat hij een podium heeft, de mogelijkheid de beeldvorming over de juistheid van kabinetsbeleid op zorg te beïnvloeden.

Milton_Styx | 20-10-21 | 23:09

Hoe minder IC, hoe meer prikdruk,dwang.

ger1306 | 20-10-21 | 23:15

@ger1306 | 20-10-21 | 23:15:

Dat zie ik ook als beoogd effect.
Vorm van drang en steeds meer dwang.
Daarmee inperking individuele vrijheid van onaantastbaarheid van het lichaam.
Zeer principieel punt, wat velen over het hoofd zien. De overheid toont zich al decennia onbetrouwbaar. (Lubbers pensioendiefstal, kwartje van Kok, referenda EU en Oekraïne, afschaffing)
Nu zij zich ook op dit gebied begeeft, lijkt het einde zoek.

Milton_Styx | 20-10-21 | 23:23
▼ 3 antwoorden verborgen

Nu eens even kijken of er ook nog échte mannen in de panelen vertoeven. En wellicht ook vrouwen. Mensen die niet alleen maar principes hebben, maar ook af en toe bepaalde gevoelens lekker laten gaan.
Bent U al eens vreemd gegaan?
Ja ik wel. Eén keer.

Leptob | 20-10-21 | 22:43 | 12

Echte mannen bepalen zelf wel wat echte mannen zijn.

AdvocatusDiaboli | 20-10-21 | 23:09

@Andersdenkend | 20-10-21 | 22:47: Ik woon al jaren als vrijgezel. Een bewust vrijgezel. En dat blijf ik. Ik moet er niet meer aan denken om samen met iemand te wonen. De partner die ik heb bedrogen weet er van. Desondanks gaan we goed met elkaar om.

Leptob | 20-10-21 | 23:26

@Leptob | 20-10-21 | 23:26: ik ben geen echte man, gewoon een man. Vroeger wel vaak vreemd gegaan. Andere tijden. Geen spijt van.

geen koning | 21-10-21 | 01:05
▼ 9 antwoorden verborgen

Vijftig asielzoekers per week meer, zegt de burgemeester, is 500 in tien weken. Als we eerder waren begonnen met uitbreiding hadden we nu geen probleem gehad…Domme donder. Zou de kraan dicht doen niet beter zijn?

Normpje | 20-10-21 | 22:41 | 2

De gaskraan gaat dicht, de geldkraan ook, maar deze blijft wagenwijd openstaan.

MickeyGouda | 20-10-21 | 22:49

@MickeyGouda | 20-10-21 | 22:49:
Dat komt omdat het hier geen kraan, maar een sluis betreft. Overigens zijn ook die te sluiten, we hebben alleen een kundig sluiswachter nodig.

Nuuk | 20-10-21 | 23:09

Wat een fantastische regering vertegenwoordigd dit prachtig land. Motie Wilders verworpen omdat de 4 coalitiepartijen tegen zijn. Ook weer opvallend dat mevr de Haan weer eens niet aanwezig was, haar stemdotje zie ik vaker leeg staan.
En dit is hoe het de komende 4 jaar waarschijnlijk ook weer uit gaat zien. 4 partijen die moeten stemmen wat de ministers willen ook al is het een slechte keuze voor het land.

Sinclair | 20-10-21 | 22:39 | 1

Hoe staat het met de motie van Wilders om asielzoekers geen voorrang meer te geven op woningen? Ach, laat ook maar.... soort retorische vraag...

Lorejas | 20-10-21 | 22:47

Ik heb een zwak voor Diederik.
Het lijkt me geen bullshitter.

jaja | 20-10-21 | 22:37 | 4

@Analia von Solmsch | 20-10-21 | 22:54:
Oh ja dat was een mooie balkonscène...

Louter Leuter | 20-10-21 | 23:10

@Analia von Solmsch | 20-10-21 | 22:54:
Ja wat willen we nou.

AdvocatusDiaboli | 20-10-21 | 23:10

@Analia von Solmsch | 20-10-21 | 22:54:
Ik snap deze vergelijking totaal niet.
Hij is hoofd IC en werkt gewoon mee.

jaja | 20-10-21 | 23:15
▼ 1 antwoord verborgen

De New Yorkse burgemeester Bill de Blasio geeft al het gemeentelijk personeel tot vrijdagmiddag 29 oktober de tijd om aan te tonen dat ze gevaccineerd zijn. Doen ze dat niet, dan worden ze onbetaald naar huis gestuurd. Tot nu toe kon er ook voor regelmatig testen worden gekozen, maar die optie vervalt.

De grote politiebond, Police Benevolent Association, is sterk tegen De Blasio's vaccinatieplicht. Voorzitter Patrick Lynch ziet liever dat politiepersoneel de keus heeft tussen wel of niet inenten. "Vanaf het begin van De Blasio's lukrake uitrol van het vaccin hebben wij gevochten om de inentingen beschikbaar te maken voor iedereen die dat wil, maar tegelijkertijd de rechten verdedigd van hen die in overleg met hun eigen arts een persoonlijke medische beslissing nemen.''

Bibop | 20-10-21 | 22:37

Steeds dezelfde koppen&onderwerpen, stalkshows!!

TijdelijkOptimist | 20-10-21 | 22:37

Ben effe bezig het klimaat te beschermen.
Tot zo.

RickyLaRue | 20-10-21 | 22:36

Dat je op de bank zit met iemand met wie je lief en leed hebt gedeeld en dan serieus denken dat je een Slave to Love bent. Only in your Dreams.

Vergeet pizzabezorgers, ongeacht der kunne, zelfs de reis en laat staan de destinatie. Life ain't but a box of pizza: www.youtube.com/watch?v=RIqD1LiTlpQ Grab it by the balls!

Not just for the squemish, but for lovers as well!

Hetkanverkeren | 20-10-21 | 22:34

Ja ja, ons Diederik duikt overal op.

De nationale Groente- en Fruitdag is ontstaan om aandacht te vragen voor het eten van voldoende groente en fruit. De focus ligt op gezondheid, duurzaamheid, verspilling en leefstijl. Op 14 oktober om 16.00 uur is daarom landelijk de ‘Ga voor kleur break’. Daarbij is het idee dat verschillende organisaties elkaar kleur geven (groente en fruit) als een gezonde snack. LTO Noord, ZLTO en LLTB sluiten hierbij aan. Deze dag is tevens de afsluiting van de landelijke campagne ‘geef kleur door’. De campagne heeft bekende ambassadeurs, zoals intensivist Diederik Gommers.

Bibop | 20-10-21 | 22:33

Voor Jutta - Sister Golden Hair, America.

van Oeffelen | 20-10-21 | 22:33 | 2

Voor Diederik.
Lani Hall - Never Say Never Again
youtu.be/Mwm1H0dxAKY

MickeyGouda | 20-10-21 | 22:32

Haha……..Didi Gommers in algehele lockdown. Nu die grafzerk van Kuipers nog en de rest van het OMT gevolg.

de rijdende vechter | 20-10-21 | 22:29

Heb werkelijk maar één levensvraag: 'volgt Jutta Leerdam Verona van de Leur op ?'

Bibop | 20-10-21 | 22:28 | 1

Oei! Of doet ze een Jini Jane?

The-loopy-cowboy | 20-10-21 | 22:46

Een uitzending van Op1 zonder Ab met een mooie bel rode wijn is geen uitzending van Op1.

van Oeffelen | 20-10-21 | 22:28

De uitslag van die motie.. Wie snapt het nog?

ceriel82 | 20-10-21 | 22:27 | 6

Goede vraag idd waarom, en ook leuk Denk stemt niet terwijl het om Denk stemmers gaat op de ic. Hopelijk beseffen ze een keer dat Denk opgericht is voor het bestuur van Denk en niet voor de kiezers

Rest In Privacy | 20-10-21 | 22:42

@Roorda van Eyssinga | 20-10-21 | 22:42: Denk heeft gewoon voor de motie gestemd.

Andersdenkend | 20-10-21 | 22:44

13 partijen zijn voor, 4 tegen..... ze moeten de grondwet dusdanig gaan veranderen dat een meerderheid van partijen (of fracties) een motie er doorheen krijgen en niet naar het getalsmatige kijken, dat zou pas democratie zijn.

Keyboardspeler | 21-10-21 | 00:30
▼ 3 antwoorden verborgen

Ontegenzeggelijk met de zeer herkenbare beat van Nile Rodgers.

therealbraindump | 20-10-21 | 22:32

Oké, iemand die Diederik heet en talkshows? Dat is twee keer dikke nee. En dan is het nieuws dat een vrouw Diederik moet helpen? Dat is een gegeven, want Diederik is een besluiteloos wezen. Wat wil je met zo'n naam? Een nonmens en een nonshow vullen een stamcafé? Ik ga slapen. Trusten.

Albert61 | 20-10-21 | 22:25

Mensen wiens tong ik teveel zie tijdens het praten vertrouw ik niet.

JWZ_JMK | 20-10-21 | 22:25

Wie is die engerd naast Jutta?

van Oeffelen | 20-10-21 | 22:25 | 3

Haar pooier.
Oh nee sorry, haar vriend Koen.
Die schijnt ook te schaatsen.

jaja | 20-10-21 | 22:33

@jaja | 20-10-21 | 22:33: staartmans is 9 jaar ouder. Heeft Jutta het wel goed begrepen allemaal?

van Oeffelen | 20-10-21 | 22:38

@van Oeffelen | 20-10-21 | 22:38:
Nee, maar hij wel.

jaja | 20-10-21 | 22:39

Gommers de cliniclown

laurentius | 20-10-21 | 22:24 | 3

Hij heeft ook een mening over Marokko.

van Oeffelen | 20-10-21 | 22:25

@van Oeffelen | 20-10-21 | 22:25:
Binnenkort lijsttrekker van de ‘lijst Gommers’

laurentius | 20-10-21 | 22:28

Altijd maar slachtoffer zijn, nooit zelf verantwoordelijkheid. Hij kan het niet HELPEN!

Leviticus_ | 20-10-21 | 22:22

Mijn vrouw zegt altijd nee..

GKJP | 20-10-21 | 22:22 | 2

Waarom is het dan je vrouw …

Analia von Solmsch | 20-10-21 | 22:56

@Analia von Solmsch | 20-10-21 | 22:56:
Altijd nee kan niet. Minimaal één keer was het ja...

Louter Leuter | 20-10-21 | 23:13

Vrouw, talkshow, stamcafé.... weet Gommers überhaupt nog hoe een slangetje op een IC eruit ziet?

Woppie | 20-10-21 | 22:20

youtu.be/y3aEvh09XRk
Soul Cha Cha
Van McCoy
Nog maar een keer.
Gewoon een lekker nummer.

Ruimedenker | 20-10-21 | 22:19 | 2

Twee of vier, maar waarschijnlijk beide.

C1O2 | 20-10-21 | 22:17

Mijn vrouw moet ook helpen nee zeggen als ik weer naar de kinderboerderij wil om het ezeltje te voeren.

jaja | 20-10-21 | 22:17 | 2

,,Speelgoedwinkel verzwaart postpakketjes met stenen om toeslag te vermijden"
https://www.hln.be/zoersel/speelgoedwinkel-verzwaart-postpakketjes-met-stenen-om-toeslag-te-vermijden-compleet-absurd-maar-het-werkt~a4afb5f4/

Haha, dit is toch prachtig.

Brabeaulander | 20-10-21 | 22:17

Hij zit er.

van Oeffelen | 20-10-21 | 22:17 | 1

Batterijtje voor moeder de vrouw verwisseld?

goedverstaander | 20-10-21 | 23:38

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl