achtergrond

Geenstijl

LIVE - 💀 De Vrijdag de Dertiende Persco 💀

ERNST KUIPERS FOR PRESIDENT!

Kijk, daar staat-ie weer. De Leugenaar. De achterbakse leugenaar. Mister Narcostaat. Doctorandus in de Doctrinekunde. De toeslagencapo, de Primera-vernieler, Jumbo-plunderaar, de Groningen-sloper. De verzorgingsstaatvandaal. De Zandvoortslijmbal. De demissionaire grondwetaanlaarslapper. De Man van De Avondklok, die er als eerste af ging, en toen niet. (Zie ook: interview met Minister van Ziekenhuisbedden Ernst Kuipers in de Volkskrant.) De MinPres, de man die Nederland ziet als een vaasje, maar die er een 50-liter accubak vol lobbysnot en graaiende Sywerts van maakte. Waar blijven De Ordetroepen? Waar blijft Pek & Veren? Wij zijn de laatste generatie burgers die hem kunnen stoppen. Het is genoeg.
REEDS BEKEND
- F1 gaat door (maar van de 3 prinsesjes mogen er maar 2 komen)
- Uni's Hogescholen MBO weer open zonder sanderhalve meter
- 20 september Einde Sanderhalve Meter
- 1 november doen we weer normaal (NOS)
- 13 november Intocht Sinterklaas
- Vuurwerkverkoop 29, 30, 31 december
- 16 maart Tweede Kamer-verkiezingen

UPDATE: Vanaf 20 september is een bewijs van vaccinatie, negatieve test of recent herstel "mogelijk" vereist voor toegang tot gelegenheden met meer dan 75 personen En let wel, dat gaat dus om het coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code in uw CoronaCheck-app.

 "Vanaf 20 september moet er in de horeca, bij evenementen (zoals festivals en publiek bij sportwedstrijden) en bij vertoning van kunst en cultuur (zoals in bioscopen en theaters) gewerkt worden met coronatoegangsbewijzen bij meer dan 75 personen. Dat geldt binnen én buiten, met én zonder vaste zitplaats. Je krijgt een coronatoegangsbewijs *als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Op een nog nader te bepalen datum zal het testen voor een coronatoegangsbewijs niet meer gratis zijn, maar zal er om een eigen bijdrage worden gevraagd. *

Om dit besluit te kunnen nemen en deze beoogde stap in september daadwerkelijk te zetten, vraagt het kabinet advies aan het OMT. De vaccinatiegraad en het verloop van het aantal besmettingen zijn daarbij van doorslaggevend belang."

Kunnen jullie ff voorschieten, VWS? Dan halen onze hulptroepen er 3 miljoen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.